Miért nem virágzik az Eukharis, és mit kell tennie vele?

EUharicis (vagy Amazon Lilia) – nem a leggyakoribb szoba virág. És ezzel kapcsolatban még a tapasztalt virágcsökkentők is problémákkal szembesülnek a termesztésére. Mindazonáltal a növény nedves és magas hőmérsékletű trópusokból jött, ezért a tartalom feltételei szükségesek a megfelelőnek. És ha az Amazonian Lily nem virágzik, talán a feltételek kényelmetlenek. De talán olyan, hogy a tömörség csak fáj az eseményeket.

Amikor a rügyek megjelennek?

Az Euharicis virágzás általában tavasszal és ősszel esik. És amikor a virágok megjelennek az otthoni üzemön, akkor igazi ünnepnek tekinthető. Virágbimbó hasonlítanak nárcisz, de sokkal elegánsabb és aroma, a tőlük származó, össze lehet hasonlítani a vékony virágos szeszesitalok.

Azt mondják, hogy az Amazon Lily gyakran örülsz téged virágokkal, lehetetlen. És legalábbis néhány egyesületben, a virágokat karácsonynak hívják, nagyobb eséllyel fogják megcsodálni őket február-márciusban. Az üzem egy hosszú, bloomer, egy csomó buja, elegáns színekkel nyitottak egymással.

Ha a virágzás feltételei kedvezőek, az Euharicis 2 bloomrs-ot és még többet képezhet. És ha a virág tapasztalt és tanult „megérteni” amazóniai Lily, ő is örömmel fel neki, hogy évente háromszor: ez történik májusban az elmúlt hónapban a nyári és egy téli hónapok.

Az Amazonian Lily virágai feltárulnak, mindegyik virág egy héten él (vagy egy kicsit több), az összes fúrók 20 napot virágoznak. Ha a virág nagy, akkor akár 8 virágzik, bár ezek az esetek ritkák. Maga az Euharicis Bloom lehetetlen kiterjeszteni, bár sok virág szeretné megtenni.

De érdemes megérteni, hogy a növény, a Bloom kiterjesztése óriási terhelés lesz, egyszerűen elviselhetetlen.

A virágzás után az üzemnek nyugodt periódusra van szüksége: ebben az időben az Amazonian Lily erősséget kap az új aktív szakasz optimalizálása érdekében. És ha a rágó túlságosan stimulálja a virágot, akkor egyszerűen mozgatja a pihenőidőt, a növény növeli a zöld tömeget. De ez nem virágzik, nem számít, mennyire ösztönöz.

Ez csak egy dolog: a virág, mint a földön élő, alárendelt a természetes ciklusok. És ha nem zavarja ezeket a ciklusokat, ha nem kapja meg a virág életútját, akkor örömmel fogja gyönyörű virágzási időszakokat és stabil pihenőidőt.

Miért nem virágzott az Amazonian Lilia?

De ha a virág már a gyönyörű rügyek, és nincs virág, akkor nem valószínű, hogy a ciklus nem valószínű. A legtöbb esetben ez egy virághal hiba. Például felvette egy szabálytalan tartályt az EUharicis számára. A beltéri növények többsége, amint azt látod, tökéletesen növekszik a középső és nagy edényekben. De az EUharicis nem alkalmas. Szüksége van egy kis edényre.

Csak a vázaüzem szerény méretében “hangulatos” lesz: A gyökérrendszer egy ilyen potban kitölti a tér 90% -át, ami elég kényelmes az Amazon Lily számára. Ez a növekvő növény kis tartályokban, lehet, hogy fényes és nagy rügyek. Ilyen körülmények között az Eukharis gyorsan, stabil lesz, jó mentességet teremt a betegségek ellen.

Az EUharicis tökéletes tartálya hengeres váza, nem lehet több, mint 2 cm széles körben gyökerező a növény.

Ilyen feltételek hozzájárulnak a virághoz, hogy sok új gyermek legyen. Ha egy nagy edényt választasz az EUKharis számára, a virág “koncentrálja” az izzók növekedését. És ez az ilyen liliomok egyáltalán nem lehet dagadni.

Tekintsük más okokat, miért nem virágzik az EUharicis.

 • Gyakori transzplantáció. Ha otthon egy egzotikus virágot termeszt, készen kell állnia arra, hogy a sok más beltéri növénytől eltérően kevesebbet kell átültetni. Abban az esetben, euharicis, a transzplantáció nem leginkább befolyásolják a növény, és utána azt gyakran elhúzódó csökkenti időszakban. És ez nem csak olyan lövések, amelyek kényes megközelítésre van szükségük, hanem gyengéd gyökerekben is. Ez az a gyökerek, akik gyakran halnak meg a transzplantáció során. A 3-4 évente egyszer – itt az Amazonian Lily átviteli rendszere, ne térjen el tőle. És ha felvették ezt az ügyet, akkor csak március elején tervezzük meg.
 • Páratartalom a szoba alatti szobában. Nincsenek különleges követelmények az EUharicis páratartalmára, de ha a levegő túl száraz, levelek és hajtások ellenőrizhetők. És ez a rügyek hiánya is. A növény ebben a helyzetben nem töltheti az erőket a virágok kialakulására, mert védi a szárító ellen. Ez azt jelenti, hogy az Amazonian Lily rendszeres nedvesítést igényel, tavasszal és a nyár első felében különösen. De télen az Eucharis nem érdemes hidratálni, mivel ez a gomba fejlődéséhez vezethet.
 • Írástudatlan öntözés vagy helytelen műtrágya készítés. A talaj páratartalmának mérsékeltnek kell lennie, mivel a levegő nedvességtartalma nem lehet redundáns. Nedvességet helyeztem a szezonban, nem túl nagy részek, de ugyanakkor a talajnak egyenletesen hidratálnia kell. EUharicis télen kétszeresen öntözött. Az időszak alatt az üzemnek félig száraz talajra van szüksége. Ha elfelejtette táplálni a virágot, ha szar a normán, akkor is negatív hatással lehet a virágzásra is.
 • Nincs pihenőhely. Az Amazon Lilia Bloom, fejleszteni, életképes volt, egyszerűen teljesen meg kell élnie a pihenőszakaszokat. Ez a szakasz az ősz télen vagy végére esik. Mindent összehasonlít a virág természeti feltételeivel: télen a vadon élő állatokban vagy az ősz végén, az Eucharisz növekedésének kedvezőtlen feltételei figyelhetők meg. Szezonálisan leesik a hőmérsékletet, és ezek a feltételek hozzájárulnak a többire belépő virághoz. A virágok vízének szükségessége csökken, a tápanyagok kevésbé kell, a fékezés túlfeszültsége az üzem élettani folyamatait. Ha a növény nem ad békét, akkor az éves ciklusa végül folytatódik, a haverok következő fázisának kezdete folytatódik.

Ha elemzi az összes fenti pillanatot, ha megtalálja az oka annak, hogy az Euharicis nem ad virágokat, a probléma már megoldódott.

De a leginkább bosszantó dolog az, hogy néhány virágtermék nem zavarja az elemzést, az okok okait, de egyszerűen folytatja a virágzás agresszív stimulálását. Ha az összes okot figyelembe vesszük, az összes negatív provokáló tényező megszűnik, néhány professzionális trükköt is igénybe vehet.

Hogyan kell szimulálni a virágozást?

Lehetetlenné teszi a növény virágzását a stressz nélkül. Mindenesetre a mérséklésre van szükség, mert el kell kezdeni, hogy egyszerűen hozza létre az EUharicis kényelmes feltételeit. Majd gondolj arra, hogyan lehet létrehozni egy Amazon Lily Mesterséges Wintering programot.

Ehhez 3 lépést kell tennie.

 1. A virágot sötét vagy nem rossz helyre kell áthelyezni, ahol a hőmérséklet nem lesz +15 Celsius fok.
 2. A Substratus öntözési mód kétszer csökkent. A talaj öntözéséről ebben az esetben csak akkor érdemes gondolkodni, ha a talajt több mint kétharmada szárítják.
 3. Ne táplálja a virágot, ne hidratálja a lombozat.

Már nem tesz semmit. Tartsa tehát az EUharicis 1-2 hónapos tartályával. Majd átadja a fogva tartás szokásos feltételeit.

És ha mindenki kompetens, akkor évente 2-3 virágzási ciklusra számíthat. Ez az egyetlen viszonylag gyengéd módszer, amely stimulálja a rügyek megjelenését. Nincsenek felületesek, különleges takarmányok nem lehetnek. Egy vagy más módon, de az üzemnek meg kell adnia az összes szakaszot.

A fogva tartás és a gondozás optimális feltételei

Van egy olyan tippek listája, amelyekkel a virágmodellt még az Amazon Lily House megjelenése előtt is be kell vezetni. Ha a tartalmával és a rendszerinformációval kapcsolatos felületi ismeretekkel foglalkozik, akkor a növekvő problémák nem lesznek.

Itt 10 tipp azoknak, akik Eucharisz növekednek.

 1. Az Amazon liliomok virágai nagy és világos, időszerűen táplálják a növényt pothafoszfát keverékekkel.
 2. A növénynek nem tűnt kis és megszakított rügyek, távolítsa el a nagy és nem hatékony hajtásokat.
 3. Dupla hetente Ellenőrizze a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát, ahol az Euharicis növekszik. Nyáron + 23 … 30 fokos hőmérsékletre van szüksége. De a + 18-ba is … 22 a növény nem lesz rossz. Hőben gyakran friss levegőn végzik. Amazonian liliom a levegő magas páratartalmában aktív időszakban.
 4. Kétszer, majd évenként háromszor virágoznak az anti-gombákkal és parazitákkal.
 5. Egy csomó EUharicus után el kell távolítani az összes virágot – könnyebben bemutatni a többi fázisba.
 6. Ha évente több mint háromszor szervezheti virágzó stimulációt, valószínűleg csak megsemmisíti az üzemet. Elveszíti a lehetőséget, hogy virágzik.
 7. Az Amazon Lily transzplantáció csak átrakodás esetén lehetséges – minden más módszer veszélyes az üzem számára. A fordulás lehetővé teszi, hogy finoman átadja a virágot, nem zavarja a kényes gyökérrendszert.
 8. A felnőtt növények szükségszerűen megújítják, hogy lehetősége van virágozni.
 9. Az EUharices számára megfelelő talajra vonatkozó recept lehet így: 1 része a tőzegnek, 1 része a homok pedig és 3 rész egy levél föld.
 10. Ha úgy dönt, hogy megszorozza az Amazóniai liliom magokat, felkészül a folyamat összetettségére: az EUharicis 5 év után a legkedvezőbb feltételek mellett virágzik, nem korábban.

Nyomtatás Eukharis egy fényes ultraibolya, szervez egy tápláló és nedvességtartalmat, vegye fel egy kis potot, amelyben a gyökérrendszer a hely 80% -át veszi igénybe. Az Amazon Lilyre csak tavasszal, 5 évente egyszerre. Besso Gomba Komarika, TLI, Matematikai Cherwell és Cell Tick.

A legjobb hely az Euharicis – keleti vagy nyugati ablakhoz.

Hogyan lehet az Euharicis Bloom-t, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: