Tulipánok “Parade”: A fajta leírása és a termesztésének sajátosságai

A tulipánok azok a virágok, amelyek megjelenése az öröm és az egyesület meleg. Ezek az elsődleges díszítés a földön élénk színekkel. A tulipánokat egy hatalmas fajta fajták különböztetik meg – ma körülbelül 80 faj és 1 800 fajta van. A múlt században az ilyen virágokat aktívan ültették a városok díszítésére. Jól tartott és gyönyörű kilátást nyújtottak nekik. A napok első sugarai a városunkban, telített zöld árnyalatok uralkodtak, majd piros, sárga és narancssárga fények villantak. Ezek a virágok hatalmas számú formát és árnyalatúak. Minden önbecsülő kertész és virág álmodozó álmodik, hogy összegyűjti a legszebb tulipánfajtákat a telek.

Sajátosságok

A “Parade” tulipánfajta leírása színével kezdődik – fényes piros. Darwin hibrid felvonulása tökéletesen alkalmas vágásra, valamint a virágágyások díszítésére. A kertészek választják ezt a fajtát a rendkívüli szépségéhez, a rendetlenséggel együtt. A virágok meglehetősen nagyok (akár 70 cm magasságig), és világos színűek. Maga is – nagy és erős. A szirmok fényes ragyognak. A piros tulipán csokor formájában ajándéka a nagy szimpátia és a szeretet felismerését jelenti.

A fajta relatív része egy másik – “Golden Parade”.

A fajta tulipánjai különböznek az előző fényes sárga színtől. Biztonságosan ültethetők a virágágyak közepén, és élvezhetik a fényes “napos” színt. A virágok egy klasszikus tulipán – egy üveges virág és világos, telített zöld levelek. Hosszú ideig maradnak a vágásban, ami ennek a fajoknak az előnyei tulajdonítható.

És akkor is illik élők „zavaros” a nagyvárosokban, ahol esőzések érvényesülnek és szürke időjárás – ha világos sárga bimbó megy fel, a kertben szerez egy igazi tavaszi megjelenése.

Tudjon meg többet a Grade Goldenfajta tulipánról az alábbi videóban.

Hogyan nőjünk?

De ha nem veszi figyelembe az ültetés és a növekvő tulipánok szabályait és jellemzőit, nehézségek merülhetnek fel.

Ha Ön egy Novice Gardener, akkor a “Parade” és a “Golden Parade” tulipánok jó választás. Mindketten napos helyen és fél alatt ültethetők. Nem igényelnek különleges fellebbezést. A leszállás megkezdése előtt meg kell ismerkednie a fő szabályokkal.

  • Szezon leszállás – ősz. Szeptember végén és október elején volt a talajhőmérséklet a kívánt mélységben eléri a szükséges +10 Celsius fokot.
  • Az izzót 17 cm mélységre ültetjük.
  • Fontos, hogy megfigyeljék a növények közötti távolságot – 15 cm.

Ezenkívül minden színnek tudnia kell, hogy a tulipán izzóknak minden évben meg kell ásniuk, és a leszállási hely néhány éven át váltani kell. De ha még mindig úgy dönt, hogy a kerted a legvilágosabb színeket fogja felgyorsítani.

A tulipánok a május elején és közepén virágoznak, és tökéletesen tolerálják a tavaszi fagyokat. Egy érdekesebb eredmény érdekében a leszállás kombinálható más színekkel, például a jácintokkal. Az ilyen színek csoportjai tökéletesen kombinálhatók egymással.

Ha van egy sétány vagy egy út a webhelyén, akkor csepegteti a tulipánokat, kiderül egy gyönyörű és jól karbantartott nézetet. Az ilyen színek kombinációjával másokkal jobb, ha valami specifikus jelöli a virágágyás kontúrját. Például egy fából készült oldal. Aztán a “Golden Parade” tulipánokat a középen, és a felvonulást a jácintokkal kombinálva. Ha nem sérti a szabályokat, akkor a kertben lehet valódi műalkotás.

Ha eladni szeretné az ilyen virágokat eladni, akkor a megadott fajták illeszkednek, mivel hosszú ideig vízben állhatnak, és megtartják erős és feltűnő. A kedvezőtlen időjárás meglepetéseinek, a virág folyamatosan, jó közlekedési képességgel rendelkeznek.

Izzókat rendelhet és vásárolhat az interneten vagy a piacon, valamint a kertészek üzleteiben. Miután az online áruházat választotta, figyelembe kell vennie, hogy ha a legalacsonyabb áron megrendel egy izzót, akkor rossz minőségűek lehetnek, és teljesen más színt is kaphatsz.

Tehát ezeknek a fajtáknak a tulipánjai szándékosak és rendelkeznek a rendkívüli, fenséges szépséggel. Az évek során meghódítják az emberek szívét. Ha úgy dönt, hogy gazdagítja a telek, akkor minden a kezedben van. A kreativitás bemutatása és a megszerzett tudás használata váratlanul kiváló eredményeket érhet el. És tapasztalt módon, hogy a részletesebb figyelmet igénylő fajtákra lépjenek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: