Top 10 vállalat az ipari világítás területén

Az ipari lámpatesteket raktárakban és gyártóüzemekben használják helyi vagy általános világításra. Ezekben a különleges környezetekben mechanikai behatásoknak, pornak vagy víznek lehetnek kitéve. Mivel a gyártás több műszakban is történhet, a fényforrásoknak robusztusnak és gazdaságosnak kell lenniük, valamint elegendő lumen fényerőt kell biztosítaniuk a munka kényelmes elvégzéséhez. Itt vannak a legjobb vállalatok, amelyek termékei az Orosz Föderációban a megbízhatóság és a költséghatékonyság hírnevét élvezik.

A legjobb ipari lámpatestek gyártóinak értékelése

A 10 legjobb cég kiválasztásakor figyelembe vettük:

 1. Termékválaszték.
 2. Világítótest-formák.
 3. A gyártott termékek burkolatának tartóssága.
 4. Új technológiák alkalmazása.
 5. A fényhullámok fényereje és színhőmérséklete.
 6. Víz- és porvédelem.
 7. Élettartam ipari környezetben.
 8. termékérték.

Az ügyfelek visszajelzései segítettek kideríteni, hogy mi a nehéz az egyes lámpatesteknél, mi az, ami a legvalószínűbb, hogy elromlik, és hogy szükség van-e karbantartásra. Ez az elemzés objektív áttekintést nyújt a vállalatokról, időt takarítva meg azoknak, akik ipari lámpatesteket keresnek.

Jelölés hely Gyártó Értékelés
A legjobb ipari lámpatestek gyártói 1 ALB 5.0
2 LC (“Light City”) 4.9
3 Uniel 4.8
4 Általános
 • ghting rendszerek
 • 4.7
  5 Feron 4.6
  6 IEK 4.5
  7 Leader Light 4.4
  8

  Szia

 • ps
 • 4.3
  9 Volpe 4.2
  10 Navigátor 4.1

  ALB

  Értékelés: 5.0

  ALB

  A 2006 óta Oroszországban működő vállalat az ipari világítás egyik vezetőjévé vált. Ebben a kategóriában a cég LED-technológiával ellátott termékeket kínál, kedvező és prémium szegmensekre bontva. Hosszú, keskeny lámpatestek alacsony mennyezetekhez ipari területeken, raktárakban, háztartási helyiségekben stb. A prémium termékcsalád LED-es termékeket kínál robusztus szénszálas házban, amely hozzájárul a készülék könnyű súlyához és megvédi a sérülésektől. A LED elemek vastag üveg alatt vannak elhelyezve, és az U-alakú rögzítő konzol lehetővé teszi, hogy a lámpatestet a kívánt magasságban egy kábelre függeszteni vagy ferdén a falra szerelni lehessen. Az ipari termékek tartósságát a LumenExpertunion és a V.I. Mechnikovról elnevezett VNISI laboratóriumai igazolják. Vavilova.

  Az első helyezést a termékek minőségének általános elismeréséért ítélték oda. Oroszországban például a Rosznyeftnél, az RZD-nél, a Lukoilnál, a Sziburnál használják, és olyan szövetségi utakat is megvilágítanak, mint a M9, M7, M4, M2.

  Előnyök

  • van egy olcsó és egy drága szegmens;
  • minőségi szénszálas burkolatok;
  • 80W és 240W közötti teljesítménytartomány;
  • Minden termékre 5 év garancia vonatkozik.

  Hátrányok

  • Egyes modellek súlya meghaladja a 6 kg-ot, ezért biztonságosan kell rögzíteni őket.

  LC (Light City)

  Értékelés: 4.9

  LC (Light City)

  Az LC termékek a termelési létesítmények, gyárak, műhelyek és raktárak világításában is nagy keresletnek örvendenek. Az LC lámpatesteket -40°C és +45°C közötti hőmérséklet-tartományban való működésre tervezték, és kültéren és beltéren egyaránt felszerelhetők. Termékkínálatunkban eloxált alumíniumból készült, téglalap alakú és domború házzal rendelkező fényforrások találhatók. Az ütésálló polikarbonátból készült fényvisszaverő elemek a disszipáció növelésére szolgálnak. Az iparági véleményekre reagáló létesítménygazdáknak tetszik, hogy a lámpatestek nem tartalmaznak szennyező anyagokat, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további ártalmatlanítási megállapodásokra – az elhasználódott modelleket egyszerűen ki lehet dobni.

  A vállalatot azért tartottuk a legjobbnak, mert Osram Duris S5EM LED-eket használnak a lámpatestekben. Argos-Electron tápegységekkel kombinálva 117 lm/wattot produkálnak, ami nagyon fényessé teszi őket. 5000 K színhőmérsékletű, így a fény a lehető legközelebb áll a napfényhez, ezért ipari környezetben is kényelmesen lehet alatta dolgozni.

  Előnyök

  • 5 év garancia;
  • a lámpatestek nem tartalmaznak káros anyagokat;
  • a burkolatok IP67-es védettségűek;
  • a diódák megnövelt fényereje.

  Hátrányok

  • magas költség.

  Uniel

  Értékelés: 4.8

  Uniel

  A következő egy másik globális márka, amely különböző kategóriájú lámpatesteket kínál, beleértve az utcai lámpákat, asztali lámpákat, csírátlanító lámpákat, madárvilágítást, Armstrong mennyezeteket stb. Ipari ügyfelei közé tartozik az UWL termékcsalád, amely a por- és vízálló kategóriába tartozik, és amelyet ipari épületek belsejében és kültéren egyaránt ajánlunk. A fényforrások háza alumíniumból készül, és lehet ovális vagy kerek. A LED-eket kiegészítő üveggel és fémráccsal fedik le, így jól védettek a nedvességtől és a szilárd tárgyaktól. 100 W-os teljesítményhatár, amely energiatakarékos és kellően világos fényt biztosít.

  A vállalat lehetővé teszi, hogy termékeit -40 és +100 fok közötti hőmérsékleten használják, így alkalmas a kohók és más hőforrások közelében lévő forró üzemekben való használatra. Ez egy olyan funkció, amellyel a gyártó díjat nyert.

  Előnyök

  • A lámpatestekben használt műanyagot gyúlékonysági vizsgálatnak vetik alá;
  • van egy köztes minőségellenőrzés;
  • Gyors felületi szerelés;
  • a lámpákat fémrácsok védik;
  • Üzemi hőmérséklet -40 °C és +100 °C között.

  Hátrányok

  • viszonylag kis választék a teljesítményt tekintve;
  • 3 év garancia, bár más cégek 5 év garanciát kínálnak.

  Általános
 • ghting rendszerek
 • Értékelés: 4.7

  General<li></div><p>ghting Systems” src=”/wp-content/uploads/2023/08/34216666194291-6710.jpg” height=”400″ title=”Általános</p><li>LED rendszerek”><p>A General márka 2008-ban jött létre, és azóta nagyon népszerű Oroszországban. Az IP65-ös világítástechnológiával és vízszigeteléssel rendelkező LED-es downlightok a következő márkanév alatt kaphatók. A vállalat kínálatában megtalálhatók az ipari vállalatok folyosóinak és gazdasági helyiségeinek megvilágítására szolgáló feszített függesztett modellek. Teljesítményük 20-36 W, így nagyon gazdaságosan fogyasztanak energiát. A vállalat 100-200 W teljesítménytartományú kerek modelleket gyárt csarnokok és fészerek számára, amelyek 9000-18000 lm fényáramot képesek előállítani. Az ügyfelek a lámpatestek fekete színét is kedvelik, amely a gyártási környezetben nem fakul ki olyan gyorsan, mint a fehér színűek.</p><p>A vállalat ipari lámpáinak jellemzője a 6500 K színhőmérséklet. Az érzékelés összehasonlítható az árnyékban lévő világítással egy napos napon. Ez a megoldás lehetővé teszi a tárgyak jó láthatóságát a legapróbb részletekig, de a szemnek kevesebb tükröződés és tükröződés jut a felületekről.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gazdaságos energiafogyasztás;</li><li>különböző formák;</li><li>nedvességvédelem IP65;</li><li>A fekete borítású modellek kívülről nem tűnnek piszkosnak, még egy év használat után sem.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Csak 2 év garancia.</li></ul><h3>Feron</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Feron

  A márka ipari termékeit 1999 óta ismerik a hazai vásárlók. A termékpaletta közvilágítási, háztartási és kereskedelmi célú lámpatesteket tartalmaz. Két termékcsalád az IP65 porálló kategóriában. Az AL sorozat téglalap alakban is kapható mennyezeti alkalmazásokhoz. A 20-40 wattos teljesítmény biztosítja a villamos energia gazdaságos felhasználását. A vastag üveggömb megakadályozza, hogy a diódákat a szerszámgépből származó fémforgácsok vagy a vágógép repkedő szilánkjai károsítsák. A termékcsalád kerek, és kiegészíthető acélráccsal, hogy a nagyméretű tárgyak (csavarkulcsok, kalapácsok, szerszámtartók) ne károsíthassák a lámpatestet. Fehér vagy fekete színben kapható, ideális kereskedelmi környezetbe való integráláshoz.

  Tetszik a vállalat háromlépcsős minőségellenőrzése a lámpatesteknél. Még a LED elemek számított élettartama is 20 000 óra. Ha napi 8 órát dolgoznak, akkor 7 évig bírják, és a számítások az év 365 napját tartalmazzák, nem csak hétfőtől péntekig.

  Előnyök

  • fényes fény;
  • problémamentes működés;
  • Takarékos energiafogyasztás;
  • IP65 víz- és porálló.

  Hátrányok

  • egyeseknél gyakran kiégnek.

  IEK

  Értékelés: 4.5

  IEK

  Az IEK globális márka külön iparágként foglalkozik az energiával és a világítással, így katalógusa kereskedelmi, ipari, utcai és vészvilágítással foglalkozó részeket tartalmaz. A vállalat téglalap vagy kupola alakú burkolatokban kínál csarnok- és fülkeszerű lámpatesteket. Minden lámpatest eloxált alumínium vagy polikarbonát talppal rendelkezik, és kívülről további védőüveggel is felszerelhető. A technológia elsősorban a LED elemek használatára összpontosít, de ipari indukciós lámpatestek is találhatók. 18-200W teljesítményű változatokban kapható. Minden lámpa IP65 védettségi fokozattal rendelkezik. A gyártási követelményektől függően 60º és 120º közötti fényszórási szög áll rendelkezésre.

  A szakértők a vállalatot a javított jellemzőkkel rendelkező rendszeres frissítések miatt kedvelték. Például a legújabb lámpa DSP 3010 PRO 200W, amely 28000 lm fényáramot bocsát ki. Ezzel az ipari fényforrással könnyen megtalálhat akár egy tűt is a padlón.

  Előnyök

  • Széles szórásszögválaszték;
  • vannak LED-es és indukciós modellek;
  • Teljesítménytartomány 18 és 200 watt között;
  • Robusztus alumínium vagy polikarbonát ház.

  Hátrányok

  • Vékony acél konzolok egyes lámpatestek függesztett szereléséhez.

  Leader Light

  Értékelés: 4.4

  Leader Light

  Ez a vállalat rendelkezik az ipari lámpatestek egyik legnagyobb választékával. Ndustry sorozat a katalógusban a konzol, amely lehetővé teszi a lámpák felszerelését mind a mennyezetre és a falakon. A 14 és 420 W közötti teljesítménynek köszönhetően könnyen megtalálhatja a megfelelő fényerősséget a területhez, ahol szüksége van rá. Az Ndustry termékcsaládot hasonló módon fejlesztették ki.3 akasztókon a fényforrások kábelekre történő felszereléséhez nagy lineáris dobozokban vagy csarnokokban. A teljesítménytartomány ebben a kategóriában még nagyobb, és 155-510 wattot tesz ki. A vélemények szerint az ügyfelek szeretik azt a tényt, hogy a hengeres lámpatestek a lámpa mélységével állíthatók be a plafondban, és ez lehetővé teszi a fényszórási szög beállítását a helyszínen.

  A szerkesztők szerint a vállalat a legjobb, mivel ipari robbanásbiztos lámpatesteket gyárt. Ez egy 40 és 50W-os LL-DS termékcsalád. -40 és +45 Celsius-fok között használhatóak, és az elülső oldalon található robusztus kereszthuzat megbízhatóan védi a LED elemeket a sérüléstől robbanás esetén. IP66-os szigetelés a por távoltartása érdekében, nagy teljesítmény mellett. A terméket a gáz-, szén- és olajiparban való felhasználásra ajánlják.

  Előnyök

  • Választható teljesítmény 14 és 510 watt között;
  • Különféle burkolatformák;
  • számos rögzítési lehetőség;
  • külön robbanásbiztos sorozat.

  Hátrányok

  • Egyes pozíciók nagyon drágák.

  Szia

 • ps
 • Értékelés: 4.3

  Philips

  A Philips méltó versenytárs az ipari világítás terén. 40W és 200W közötti változatokban kapható, IP65 vízszigeteléssel. A konfigurációt tekintve az ügyfelek gyakran a kör alakú, lapos modelleket részesítik előnyben, amelyeket a termelésben dolgozók munkaasztala fölé függesztenek. Ez az ipari sorozat BY698 LED. Ha kompaktabb ipari függőlámpákat szeretne, a BY288 sorozat hengeres formát kínál. A hosszú munkapadok (munkapadok, szerszámgépek stb.) esetében a leggyakoribb konfiguráció a lapos, felfüggesztett modell. .) Van egy Smart tartomány
  Könnyű vízálló G2 akár 1.5 .

  A céget a speciális lámpák ipari lámpákban való használata miatt kedveltük meg. TForce LED HPI termékcsalád. Ezeknek a fényforrásoknak az élettartama 50 000 óra. Nem minden versenytárs tudja elérni ezt a teljesítményt.

  Előnyök

  • Vannak kerek, hengeres és hosszúkás formák;
  • 4500 K színhőmérsékletű, szembarát színhőmérséklet;
  • Csak LED technológia;
  • akár 50.000 óra lámpa élettartam.

  Hátrányok

  • Egyes lámpatesteket -20º C-ig, míg a versenytársak akár -40º C-ig is terveztek fagypont alatti hőmérsékletre.

  Volpe

  Értékelés: 4.2

  Volpe

  Az ipari világítási ágazatban a Philips négyféle lámpatestet gyárt. Kerek, szögletes vagy ovális házban kapható védőüvegpanellel. Külön sorozat a kupolás

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: