Top 10 vállalat az erkélyek üvegezése területén Moszkva területén

Az erkély és a loggia, ha megfelelően díszített, funkcionális kiegészítő hely lehet egy lakásban vagy házban – egy hely a tárgyak tárolására vagy egy terület a pihenésre. Mindkét esetben a tulajdonosok gyakran zárja a teret a külső környezet “hideg” vagy “meleg” üvegezés. Annak érdekében, hogy ez minőségi módon történjen, érdemes megbízható vállalkozókhoz fordulni az ablakegységek beszerelésével kapcsolatban. Itt van egy áttekintés a 10 legjobb moszkvai erkélyek üvegezésével foglalkozó cégről.

A legjobb cégek értékelése az erkélyek üvegezéséhez Moszkvában

Értékelés hely cég értékelés
A legjobb moszkvai erkélyüvegező cégek értékelése 1 AM ablakok 5.0
2 Moszkva ablakai 4.9
3 Horizont ablak 4.8
4 Design ablak 4.7
5 Ablak KEP 4.6
6 Windows Consult 4.5
7 Üvegezés stúdió 4.4
8 Öko-ablak 4.3
9 Balcon-Plus 4.2
10 Okna mester 4.1

RAM ablakok

Értékelés: 5.0

RAM-windows.webp

Weboldal:

A szakértők szerint az egyik legjobb vállalat a moszkvai RAM-ablak cég, amely az ablakok és erkélyek minden típusú üvegezésével, valamint javításával és díszítésével foglalkozik. A legjobb dolog az, hogy egyetlen objektív negatív értékelést sem mutattunk ki a mesterembereink és karbantartóink munkájáról.

A RAMokna alkalmazásával teljes mértékben kiadhat egy erkélyt vagy loggiát: hideg és meleg üvegezés, újdonság – félmeleg üvegezés, panoráma telepítése, az erkély eltávolítása, az egyesülés a szobával, az erkély eltávolítása, befejezés – mindezeket a munkákat a cég szakemberei végzik. Az ügyfelek megjegyzik a pontos beépítést, a jó minőségű ablakokat, amelyek még évek múlva is megőrzik funkcionális tulajdonságaikat. Egyébként, ha bármilyen probléma merül fel, a szakemberek gyorsan a helyszínre mennek és kijavítják a problémákat.

a vállalat saját gyártósora van Rehau, KBE, Gutverk, Trocal profilokból készült ajtók és ablakok gyártására. Ez lehetővé teszi, hogy a méréseket követően néhány napon belül megkezdhesse a szerelési munkálatokat, beleértve a nem szabványos méretű és alakú nyílásokat is. A saját műhelyünk másik előnye, hogy a szállítások során nincsenek közvetítők, és az ablaktöltés végső költségei is alacsonyabbak.

Ami a költségeket illeti, a RAM-windows átlátható árpolitikát folytat: a weboldalon található kalkulátor segítségével megtudhatja a munka és az üvegezés előzetes költségét. Ezenkívül a szakember látogatása után az ügyfélnek becslést adnak, amelyhez általában nincs kérdés.

Előnyök

 • Saját gyártóüzem;
 • Technológiai profilok használata az üvegezés gyártásához;
 • Online költségbecslés;
 • Minőségi telepítés;
 • A munkák gyors kivitelezése a méréstől az átadásig;
 • Minden típusú üvegezés, beleértve a félhőszigeteket is;
 • megfizethető árak, kedvezmények és akciók.

Hátrányok

 • Néha a határidők késnek a vállalat szolgáltatásai iránti nagy kereslet miatt.

Moszkva ablakai

Értékelés: 4.9

Moszkva windows.webp

Weboldal: okno-

A második helyen a felülvizsgálatunkban az “Okna Moskva” cég, amelyet a moszkvai ingatlanok tulajdonosainak ezrei bíznak. A vállalat ablakok és erkélyüvegezés gyártására és beépítésére szakosodott, kiegészítő szolgáltatások nélkül.

A Moscow Window Company REHAU profilokat használ a hideg és meleg üvegezéshez. Az ökológiai kompatibilitás és a mindenféle behatással szembeni ellenállás biztosítja, hogy az ablakkeretek hosszú éveken át megőrizzék eredeti méreteiket és funkcionalitásukat. Ennek bizonyítéka a vállalat 5 éves garanciája.

Olvasson tovább  12 legjobb szempilla hosszabbító stúdió Moszkvában

A “Windows of Moscow” cégnél bármilyen konfigurációjú erkély és loggia üvegezés rendelhető. A becslő gyakran a cím napján érkezik, ingyenes brigád esetén a telepítés néhány nap alatt történik, a szigorúan meghatározott napokban és időben – ez az anyagok saját szállítási szolgáltatásának köszönhetően lehetséges.

Az üvegezés költségét csak telefonos konzultációval lehet megtudni – nincs online kalkulátor. Kellemes bónuszok – kedvezmények és visszatérítések a cégtől, általában a gyártás és a telepítés 15-20%-kal olcsóbb, mint a legtöbb cégnél.

Előnyök

 • Hatékony könnyűszerkezetes profilok használata az üvegezéshez;
 • Saját gyártás;
 • Rövid gyártási és telepítési határidők;
 • 5 év garancia a munkára és az üvegblokkokra;
 • Promóciók és kedvezmények.

Hátrányok

 • Az üvegezés költségének kiszámíthatatlansága.

Horizon ablakok

Értékelés: 4.8

Horizont windows.webp

Weboldal:

Hideg és meleg erkélyüvegezést rendelhet a Horizon ablak Kft. Változatos rendszerek REHAU, tolóablakok Provedal – szakembereink segítenek kiválasztani a megfelelő típusú üvegezés, kiszámítani a költségeket a szakaszban a mérések, megállapodnak az összes árnyalatai a munka és a design jellemzői erkélyek és loggiák. Saját gyártóüzemünk lehetővé teszi számunkra, hogy 1-2 napon belül kész blokkokat szállítsunk, és folytassuk a beépítést.

Az üvegezésen kívül a Horizon ablakcég erkély- vagy loggiakivitelezési munkákat is kínál, amelyek magukban foglalják a falak és a mennyezet műanyag panelekkel vagy béléssel történő burkolását, villanyszerelést (opcionális), a válaszfalak külső burkolását, laminált padlóburkolatokat, valamint az erkélyek és loggiák külső burkolását.

Horizon ablak cég kínál üvegezés erkélyek és loggiák kedvező áron. A vásárlóknak kedvezményt kínálunk: online rendelés esetén a teljes ár 3%-kal csökken, valamint a szerződés megkötésekor a mérés napján. Rendszeres ajánlat – 10% kedvezmény a REHAU profilrendszerekre.

Előnyök

 • 19 éve a moszkvai piacon;
 • A mérések után az üvegezés másnapi kiszállítása;
 • Akciók és kedvezmények a weboldalon keresztül történő megrendeléskor vagy a mérés napján;
 • Erkélyek és loggiák befejezése és kábelezése;
 • Az üvegezés és a beépítés árának kiszámítása kellemetlen meglepetések nélkül.

Hátrányok

 • Viszonylag kis üvegezési választék
 • Nincs online kalkulátor.

Design-ablak

Értékelés: 4.7

Design ablak

Weboldal: design-

A Dizayn-Okno a REHAU ablakprofilok beszállítójának egy másik partnere. Ez az egyik legfiatalabb vállalat a felmérésünkben – 2008 óta van a piacon, de egyben az egyik legügyfélközpontúbb is. “A Dizayn-Ovino a közvetlen hideg és meleg áttetsző erkélykorlátok és loggiák mellett panoráma üvegezést, az alapvető válaszfalon túli vetítést, tetővel való üvegezést, az erkélytér egyesítését a szobával, valamint az erkélytér egyesítését a szobával kínálja. A vállalat másik sajátossága, hogy bármilyen konfigurációjú nyílásokkal és formákkal dolgozik, ami a saját gyártású ablakegységeknek köszönhetően lehetséges.

Miután tanulmányozták a vállalat ügyfeleinek visszajelzéseit, a szakértők a Design Window egyik hátrányára jöttek rá – a pontatlan szállítás és a telepítési hibák szórványos eseteire. Ezek a helyzetek azonban nem gyakoriak, és gyakran a megállapodások feltételeinek pontatlan betartása miatt következnek be, többek között az ügyfelek részéről is.

Előnyök

 • Alacsony árak;
 • Változó összetettségű projektekkel való munka;
 • Partnerség a REHAU profilok szállítójával;
 • Az erkély befejezése különböző anyagokkal;
 • Az ellenőr gyors érkezése.
Olvasson tovább  A legjobb moszkvai orvosi egyetemek rangsora

Hátrányok

 • A becslés eltérhet az ellenőr által megadott ártól;
 • A szállítási és telepítési határidők be nem tartása egyszer-egyszer.

Windows KEP

Értékelés: 4.6

Windows KEP

Weboldal:

Az “Okna KEP” vállalat nem a főváros központjában található, hanem a régióban, Aprelevka városában (Naro-Fominsk kerület), így a cég szolgáltatásai elsősorban e régió lakosai körében keresettek. És nem véletlenül: egy becslő látogatása Moszkvából távoli területekre, valamint maguknak a kész rendszereknek a szállítása gyakran fizetős, de ebben az esetben nem.

“Az Okna KEP a jól ismert profilszállító REHAU partnere, és az üvegezés gyártása alaposan megszervezett, akárcsak a teljes rendszerek összeszerelése. kínál telepítése csúszó üvegezés, “hideg” és “meleg” kontúr, befejező, eltávolítása fényáteresztő akadályok, blokk parapet falazat, minden elérhető alacsony áron és a megállapodás szerinti feltételek – a cég “Okna KEP” értékelik a hírnevét és a kényelem az ügyfelek számára.

Előnyök

 • Alacsony árak;
 • Minden alapvető üvegezés erkélyek és loggiák számára;
 • Befejezés;
 • Gyors gyártás és professzionális üvegezés.

Hátrányok

 • Elsősorban Moszkva területén végzett munka;
 • Középszerű minőségű weboldal, csak tájékoztató funkcióval. ,

Window Consult

Értékelés: 4.5

Windows Consult

Weboldal:

A Windows Consult 12 éve foglalkozik üvegezéssel és beépítéssel. Az erkélyekhez és loggiákhoz 2 féle dupla üvegezésű ablakot kínálunk: “meleg” és “hideg”, toló és csuklós. Az ügyfelek megjegyzik a telepítés magas színvonalát és a munkások pontosságát.

“A Windows Consult kedvezményes áron kínál ablakokat, amelyről előzetesen a weboldalon tájékozódhat. Mint az ügyfelek megjegyzik, az üvegezés teljes költsége, ahogyan azt a szerelő megadja, nem sokban különbözik a rendszer által az internetes oldalon kínált költségtől. A szakember a helyszínen vagy 1-2 nap múlva érkezik a mérésekhez, a megrendelővel egyeztetve, a nap 24 órájában. Ezen túlmenően a vállalat akár 36 hónapos részletfizetést is kínál kedvező feltételekkel.

Az üvegezés mellett a Window Consult az erkélyek befejezését, új korlátok felszerelését és tetőfedést is kínál.

Előnyök

 • A munka minősége;
 • Maximálisan megbízható online kalkulátor a weboldalon;
 • Részletfizetés is lehetséges;
 • Kerítések és tetőszerkezetek befejezése, felszerelése erkélyeken és loggiákon.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Üvegezés stúdió

Értékelés: 4.4

osteklenie-.webp

Weboldal: osteklenie-

Exkluzív és klasszikus erkélyek és loggiák üvegezése – az “Glazing Studio” cég specializációja, az egyik legnépszerűbb Moszkvában. Az első dolog, ami feltűnt a vállalatok elemzése során, az a színes és felhasználóbarát weboldal volt. Nagyon informatív, lehetővé teszi, hogy kiszámítsa a telepítés előzetes árát, válassza ki az üvegezés típusát az erkély építészetének figyelembevételével, nézze meg a munka előtti és utáni példákat, rendeljen hívást vagy rendelést. Ezen kívül a vállalat további szolgáltatásokat is kínál: befejező munkák, loggiák díszítése, padlófűtés telepítése, kerítések telepítése, sőt, exkluzív bútorok készítése is.

A becslő a megrendelő kérésének napján vagy azt követő napon érkezik. A mérés után a szakember megfelelő üvegezési változatokat ajánl, és tanácsot ad az árról. Az interneten megnézheti az árakat, így előre kiszámíthatja, mennyibe fog kerülni az üvegezés.

Előnyök

 • Az üvegezés különböző változatai;
 • Bármilyen konfigurációjú ablakokkal és erkélyekkel való munkavégzés;
 • A munka előzetes költségét kényelmesen kiszámíthatja saját maga;
 • A vezetők és a személyzet gyors munkája;
 • Exkluzív bútorok gyártása;
 • Erkélyek és loggiák javítása és befejezése.
Olvasson tovább  A 6 legjobb állatorvosi klinika Rostov-on-Don városában

Hátrányok

 • Az üvegezés pontatlan kiszállításának észlelt esetei.

Eco-windows

Értékelés: 4.3

Eco-windows

Weboldal:

Az Ecowindows hangsúlyozza az anyagok biztonságát, amelyekből a műanyag ablakokat saját műhelyünkben gyártjuk. Minden felhasznált profil tanúsított és a környezetre káros toxinoktól mentes.

A tartomány az üvegezés a cég “Ecookna” szabvány – “hideg” és “meleg” profilok, befejező erkélyek és loggiák “kulcsrakész”. A vállalat szolgáltatásai iránti nagy kereslet két fontos kritériumon alapul: jó minőségű üvegezés és beépítés, valamint elfogadható árak. Az üvegezés előzetes költségének megállapításához és a megfelelő opció kiválasztásához használja az online kalkulátort, az egyik legkényelmesebbet.

Jó ajánlat azoknak, akik erkély vagy loggia üvegezést szeretnének beépíteni. By the way, az első megrendeléshez a cég felajánlja, hogy egy promóciós kódot használjon 1000 rubel kedvezményre – ahhoz, hogy megkapja, elég, ha elhagyja az e-mail doboz címét.

Egyébként a vállalatnak nemcsak Moszkvában, hanem a régióban is vannak képviseleti irodái.

Előnyök

 • Ár-érték arány és minőség;
 • kulcsrakész kivitelezés;
 • Kedvezmények és promóciós kódok, hitel- és részletfizetési lehetőségek;
 • Világméretű jelenlét.

Hátrányok

 • Az ablakok szállítása és beépítése: 5-10 nap.

Balcon Plus

Értékelés: 4.2

Balcon-Plus

Weboldal: balkon-

A “Balcony-Plus” cég, amely erkélyek és loggiák olcsó üvegezését kínálja, 20 éve működik a moszkvai piacon. Több százezer ügyfelünk hagyott referenciát, és véleményük még évek múltán sem változott – ez is bizonyítja, hogy szerelőink magas színvonalú munkát végeznek.

A “Balcony Plus” nem csak hideg és meleg, hanem félig fűtött üvegezésű “Slide” könnyűszerkezetet kínál, amely vizuálisan bővíti a teret. Megbeszélheti lehetőségeit egy felügyelővel, aki tájékoztatja Önt az árakról, és azonnal szerződést készíthet. Átlagosan 5 nap az ablak aláírásától a beépítés utáni átadásig.

A legjobb dolog az, hogy az ügyfélnek nem kell bemennie az irodába, hogy szerződést készítsen, fizessen és aláírja az átvételi elismervényt. A szakemberek 5 év garanciát is vállalnak a profilra!

Előnyök

 • Meleg, félmeleg és hideg üvegezés;
 • A kárbecslő még aznap megérkezik;
 • Nem kell a vállalat irodájába utazni;
 • Nincs előleg, sok promóció.

Hátrányok

 • Nincs online kalkulátor.

WindowsMaster

Értékelés: 4.1

Windows Master

Weboldal:

Áttekintésünk befejezéseként bemutatjuk az Okna Master céget, amely lakó- és kereskedelmi ingatlanok ablakainak, erkélyeinek és loggiáinak üvegezésére specializálódott. különleges üvegezést kínálunk – német hőszigetelő ablakok, amelyek stabilizálják az erkélyek és loggiák klímáját, védelmet nyújtanak a nap és a fagy ellen.

Az exkluzív üvegezés mellett az Okna Master klasszikus ajánlatokat kínál: hideg és meleg szerkezetek, üvegezés eltávolítással, panoráma beépítése, kulcsrakész belsőépítészeti kivitelezés. Hozzávetőleges árak a weboldalon; részletesebb árakat a földmérő ad.

A mesterek különböző ablak- és loggiakonfigurációkkal dolgoznak, és munkájukat aprólékosan és szakszerűen végzik.

Előnyök

 • Bármilyen összetettségű erkélyekkel dolgozhat;
 • Új termék – termoablakok;
 • Optimális árak;
 • Nyitott ár;
 • Saját termelés.

Hátrányok

 • Minimalizálja az akciókat és a jó ajánlatokat.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: