10 legjobb kültéri teraszfűtés

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Ez az áttekintés áttekintést nyújt a tornácon, nyári kertekben és akár magánházakban is használható kültéri fűtőberendezésekről. Kiválasztottunk 10 modellt a jól ismert orosz és külföldi gyártóktól. Az olvasó kényelme érdekében az összes modellt típus és működési elv szerint két kategóriába soroltuk – gáz- és elektromos infravörös fűtőberendezésekre.

Az egyes készülékek kiválasztásakor figyelembe vettük a gyártó elismertségét, az alkalmazott technológiát, a hatékonyságot, az eredményességet és a funkcionalitást. A fűtőberendezés kiválasztásának egyik legfontosabb kritériuma az, hogy hogyan teljesít a gyakorlatban. Ehhez megnéztük a valódi felhasználók jelentéseit, akik egy adott modell fűtőberendezését vásárolták, és saját véleményt alkottak a készülékekről.

A minősítés a visszajelző honlapok, tematikus portálok, gyártók oldalai, piacterek és egyéb nyílt források információin alapul.

10 legjobb kültéri teraszfűtés

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb gázüzemű kültéri fűtőberendezések 1 NeoC
 • ma 09HW-B 13 kW
 • 26 990 €
  2 Ballu Vela BOGH-16 13 kW 39 600 €
  3 Aesto A-07 30 600 €
  4 JAX JOGH-13000 PG, 13 kW 36 500 €
  5 Ballu BOGH-15E 97 590 €
  A legjobb infravörös kültéri fűtőtestek 1 Ballu BIH-LW2-1.5 4 697 €
  2 Timberk TCH AR7 1500 3 533 €
  3 NeoC
 • ma tengely T3.0
 • 5 898 €
  4 Veito CH 2500 TW Fekete 24 700 €
  5 Hugett top Steel
  24 950 €

  A legjobb gáz kültéri fűtőberendezések

  Ez a kategória 5 gázüzemű fűtőberendezést tartalmaz a népszerű klímatechnikai gyártóktól. Minden modellnek megvannak a saját jellemzői és tulajdonságai, amelyek a kategóriájában a legjobbá teszik.

  NeoC
 • ma 09HW-B 13 kW
 • Értékelés: 4.7

  NeoC<li></div><p>ma 09HW-B 13 kW” src=”/wp-content/uploads/2023/09/80116666195501-2310.jpg” height=”499″ title=”NeoC</p><li>ma 09HW-B 13 kW”><p>A NeoC fűtőberendezés megnyitja a felülvizsgálatunkat</p><li>ma 09HW-B 13 kW a légkondicionálók és egyéb klímaberendezések neves kínai gyártójától. A készülékre 12 hónapos garancia vonatkozik, a várható élettartam legalább 5 év.<p>A fűtőtest egy hosszú rúdra szerelt gázégővel ellátott állólámpa formájában van kialakítva. Egy szabványos 27 literes propán-bután keverék palackot helyeznek a burkolat alsó részébe, és felülről egy dekoratív fedéllel zárják le. Minden építőelem rozsdamentes acélból készült, ami nemcsak modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, hanem védelmet nyújt a csapadék hatása ellen is.</p><p>Az égés intenzitását az égő alatt található gomb szabályozza. Van egy piezo gyújtóegység is egy piros gomb formájában.</p><p>A szállítási csomag tartalmaz egy nyomáscsökkentőt, amely biztonságossá teszi a készülék használatát. Opcionálisan gázérzékelővel felszerelve, amely elzárja a tüzelőanyag-ellátást, ha a láng kialszik. Ha az égő 45 foknál nagyobb mértékben tér el a függőleges helyzetétől, az automatika a gázellátást is elzárja.</p><p>Elég erős ahhoz, hogy akár 28 négyzetméteres kültéri területeket is fűtsön.</p><p>A tulajdonosok megjegyzik a stílusos kialakítást, a magas építési minőséget és a könnyű használatot. Hátránya, hogy az égő magassága nem állítható.</p><p>Javasoljuk a NeoC kültéri gázfűtőberendezést</p><li>ma 09HW-B 13 kW, mint hatékony fűtőberendezés kis kültéri területek és teraszok számára.<h4>A</h4><ul><li>Rozsdamentes acél burkolat.</li><li>Egyszerű vezérlés.</li><li>Biztonsági rendszer.</li><li>28 m²-ig fűthet.</li><li>A gázpalack kényelmes beszerelése.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az égő magassága nem állítható (a vásárlói visszajelzések szerint).</li></ul><h3>Ballu Vela BOGH-16 13 kW</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Ballu Vela BOGH-16 13 kW

  A következő modell a minősítésünkben a Ballu Vela BOGH-16 13 kW a hazai klímatechnikai gyártótól. A fűtőtestet Oroszországban gyártják, és egy év garancia vonatkozik rá.

  A készülék a szabványos “gomba” típusú formájú, magas rúdra szerelt égővel készült. A tetején egy gombafej stílusú fényvisszaverő van.

  A burkolat és a fő szerkezeti elemek 2 mm vastagságú AISI 430 rozsdamentes acélból készülnek, ami a készülék kiváló minőségét és megbízhatóságát jelzi. Négy kerék a könnyű szállításhoz. A palackot az alsó rekeszben helyezik el, és díszítőfedéllel fedik le.

  A Kalasnyikov Mechanikai Intézet vezető mérnökeivel közösen kifejlesztett, egyedi tervezésű gázégő. Gazdaságos üzemanyag-fogyasztást és nagy hőteljesítményt biztosít. Az égő működtetése piezo-gyújtógombbal és a láng folyamatos beállítására szolgáló gombbal történik.

  A biztonságos működés érdekében a modell különböző érzékelőkkel van felszerelve – láng- és tüzelőanyagszint-ellenőrzés, felborulás, oxigénérzékelő, stb. Különböző meghibásodások esetén az automatikus vezérlőrendszer lekapcsolja az égőt és megszakítja a gázellátást.

  A készülék teljesítménye kb. 12 m² terület fűtéséhez elegendő.

  A kényelmes működés, a kiváló minőségű anyagok és a biztonságos működés az előnyök közé tartozik. Egyes felhasználók szerint a hátrányok közé tartozik az alacsony hatékonyság a szabadban, erős szélben, valamint az akkumulátorrekeszhez való rossz hozzáférés. Ideális szabadtéri sátrakhoz, kávézókhoz és éttermekhez, napellenzős helyekhez.

  A kiváló minőségű konstrukció, a rozsdamentes acél burkolat, a praktikum és a könnyű kezelhetőség teszi a Ballu Vela BOGH-16 13 kW-os fűtőberendezést a minősítésünk és termékcsoportja egyik vezetőjévé.

  Előnyök

  • Minőségi kivitelezés.
  • 2 mm vastag rozsdamentes acél test.
  • Egyedi égő kialakítás.
  • Magas biztonsági szint.
  • Kerekek a könnyű szállításhoz.

  Hátrányok

  • Nem nyilvánvaló azonnal, hogy hol található a piezo-gyújtás elemtartója.
  • Nem túl hatékony kültéren (a fogyasztói vélemények szerint).

  Aesto A-07

  Értékelés: 4.8

  AESTO A-07

  A következő modell – Aesto A-07. A fűtőberendezést okos kialakítása, nagy hatékonysága és kedvező ára jellemzi.

  Az egyik különlegesség – az égő a burkolat legnagyobb részét foglalja el. Úgy tervezték, hogy az oszlop az alapnál kezdődik, és egy fényvisszaverővel végződik. A láng teljes magasságban ég belül, így hatékonyabb fűtést és világítást biztosít, mint a hasonló “gomba” modellek. Maga a láng egy kvarcban edzett üvegburkolatba van zárva, így még az erős szél sem tudja eloltani a tüzet.

  A gázfogyasztás 0.45-0.97 liter/óra, ami lehetővé teszi, hogy a készülék több mint 30 órán keresztül folyamatosan működjön egy szabványos 27 literes palackkal. Szükség esetén bármelyik palackhoz csatlakoztatható, de a készülék közelében kell elhelyezni.

  Rozsdamentes acélból készült, ami a fűtőtestet ellenállóbbá teszi a mechanikai behatásokkal és a csapadékkal szemben, valamint stílusosabbá.

  A fűtőberendezés működtetése egy beépített gyújtáskapcsolóval ellátott forgatógombbal történik.

  A tulajdonosok a modell előnyei közé sorolják a stílusos külsőt és a zárt gázégőt. Hátrányok: Problémák az üveg izzó cseréjével kapcsolatban, ha az megsérül.

  Az Aesto A-07-et nyári telephelyekre, verandákra, nyaralókba vagy kültérre ajánljuk.

  Előnyök

  • Egyszerű kialakítás.
  • Láng üveggömbben.
  • Gazdaságos gázfogyasztás.
  • Magas fűtési hatékonyság.

  Hátrányok

  • Problémás az izzó cseréje, ha eltörik (az ügyfelek szerint).

  JAX JOGH-13000 PG, 13 kW

  Értékelés: 4.8

  JAX JOGH-13000 PG, 13 kW

  Egy másik modell a felülvizsgálatunkban JAX JOGH-13000 PG, 13 kW. Ez egy ál-ausztrál márka, amely alatt utcai fűtőberendezéseket és egyéb légkondicionáló berendezéseket gyártanak. Kínában összeszerelve, egy év garanciával.

  A fűtőberendezés piramis alakú testtel rendelkezik, amelynek belsejében az üveggömb helyezkedik el. A tűz az üvegtábla belsejében van, így még erős szél sem tudja kifújni. Az ilyen kialakítás nagyobb hatékonyságot biztosít.

  A rozsdamentes acél burkolat hosszú élettartamot biztosít a fűtőberendezésnek, és stílusos, modern megjelenést kölcsönöz neki.

  A legtöbb hasonló modellhez hasonlóan ez is úgy van kialakítva, hogy szabványos 27 literes PB-gázpalackkal működjön. A burkolat alján, a díszburkolat belsejében elhelyezett gáztartály.

  A fűtőberendezés a biztonságos működéshez szükséges összes érzékelővel fel van szerelve. Lángkimaradás vagy a gáz elfogyása esetén a készülék kikapcsol.

  13 kW-os hőteljesítményével akár 20 m²-es teret is képes fűteni.

  A pozitívum, hogy magas építési minőséggel, stílusos megjelenéssel és alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkeznek. Kritikus hibákat nem azonosítottak, de egyes felhasználók javítás esetén problémákat észleltek az alkatrészekkel kapcsolatban.

  A kiváló minőségű konstrukció, a hatékony fűtés és a stílusos megjelenés a JAX JOGH-13000 PG 13 kW-os fűtőberendezést az értékelésünk vezetői közé emeli.

  Előnyök

  • Tűz az izzóban.
  • Stílusos megjelenés.
  • Biztonságos használat.

  Hátrányok

  • Az összetevőkkel kapcsolatos probléma (a fogyasztói vélemények szerint).

  Ballu BOGH-15E

  Értékelés: 4.9

  BALLU BOGH-15E

  A legjobb Ballu BOGH-15E gázüzemű kültéri fűtőberendezések kategóriájának kiegészítése. A készülék piramis alakú házzal rendelkezik, benne edzett boroszilikát üvegből készült izzóval.

  A tüzet a lombik belsejében tartják, ami nemcsak további biztonságot nyújt a működés során, hanem stílusos és feltűnő megjelenést is biztosít a készüléknek, amely ráadásul vonzza a látogatókat a kávézó vagy étterem kültéri területére.

  A távirányítóval vagy kezelőpanellel történő vezérlés a modell jellemzője. A felhasználó beállíthatja az égés intenzitását és kikapcsolhatja a készüléket.

  Három kerék reteszelővel a könnyű mozgatás érdekében. A választható tartozékok közé tartoznak a mágneses tartókkal ellátott speciális grafitpanelek, amelyeken külső hirdetések helyezhetők el.

  Takarékos üzemanyag-fogyasztás a fűtőberendezés akár 40 órás üzemidejéhez egy 27 literes szabványos palackkal.

  A technikus számára az előnyök közé tartozik a stílusos megjelenés, a felhasználóbarát vezérlés és a hatékony fűtés. Nincsenek különösebb hátrányok, de néhány felhasználó felhívja a figyelmet a rozsdamentes acéllemez alkatrészek hanyagul vágott széleire.

  A Ballu BOGH-15E fűtőberendezést ajánljuk minden kültéri vendéglátóhely tulajdonosának, valamint magánházak verandáján és teraszán történő telepítésre.

  Előnyök

  • Stílusos design.
  • Távirányító.
  • Akár 40 órán át működik egyetlen hengerrel.
  • Könnyen kezelhető kerekek.

  Hátrányok

  • A rozsdamentes acéllemezből készült alkatrészek éleinek rossz minőségű megmunkálása (az ügyfelek visszajelzései szerint).

  A legjobb infravörös kültéri fűtőtestek

  Ez a kategória 5 modellt tartalmaz híres hazai és külföldi gyártóktól. Kiválasztottuk a legjobb professzionális és félprofesszionális osztályú infravörös elektromos fűtőberendezéseket, amelyek nemcsak nyári helyszíneken, teraszokon vagy pavilonokban, hanem kültéren is használhatók. Minden modellnek megvannak a maga sajátos jellemzői és előnyei, amelyek a termékcsoport egyik vezető pozíciójává teszik.

  Ballu BIH-LW2-1.5

  Értékelés: 4.6

  Ballu BIH-LW2-1.5

  Megnyitja a Ballu BIH-LW2-1 kategóriát.5 – Két kvarccsővel ellátott fűtőberendezés. A Kínában összeszerelt modellre egy év gyári garancia vonatkozik.

  A design kortárs stílusú, így remekül mutat egy kültéri verandán vagy egy kávézó teraszán. A fűtőberendezés rugalmassága: beltéren és kültéren egyaránt használható. A készülék az IP-24 szabványnak megfelelően por és nedvesség ellen védett, ami lehetővé teszi, hogy a fűtőberendezést a szabadban, védőburkolat nélkül telepítse.

  A dobozon lévő zsinórral a felhasználó két fűtési szint közül egyet állíthat be, valamint be- és kikapcsolhatja a készüléket. Nagyon praktikus, mivel a fűtőtestet a falra szerelik.

  A reflektor és a burkolat speciális formája maximális hőlefedettséget biztosít, így akár 25 m²-es területet is fűthet.

  A Yandex szerint.A piac és a fűtőberendezés 4-es minősítéssel elnyerte a “vásárlók választása” jelzést.6. Az előnyök közé tartozik a kompakt méret és a stílusos kialakítás, a vezeték nélküli működés és a kültéri telepítés. Hátránya a hőmérséklet-szabályozó hiánya és a fémes recsegés a fűtés és hűtés során.

  A kedvező ár, a hatékony hőteljesítmény és a sokoldalú alkalmazás lehetővé tette a Ballu BIH-LW2-1 fűtőberendezést.5 termékcsoportjában az egyik vezető helyet foglalja el.

  Előnyök

  • Modern design.
  • Gyorsabb gyorsulás.
  • Választható fűtési fokozat.
  • Szabadtéren is használható.

  Hátrányok

  • Nincs fokozatmentesen állítható kimenet.
  • A fém kissé recseg be- és kikapcsoláskor (felhasználói visszajelzés alapján).

  Timberk TCH AR7 1500

  Értékelés: 4.6

  TIMBERK TCH AR7 1500

  A következő infravörös fűtőtest a felülvizsgálatunkban – Timberk TCH AR7 1500 a svéd gyökerekkel rendelkező gyártótól. A készüléket Kínában szerelik össze, és 1 év gyári garancia vonatkozik rá.

  A fűtőtest egyszerű és nem feltűnő kialakítású, vékony és kompakt testben. Mennyezetre vagy falra szerelhető. A fűtőberendezés nemcsak beltérben, hanem kültéren is használható teraszokon, verandákon és teraszokon, valamint állattartó helyeken, üvegházakban és télikertekben. A fő előfeltétel a tető túlnyúlása vagy egy állandó tető, amely megakadályozza a nedvesség bejutását a burkolatba.

  Elég erős ahhoz, hogy akár 15 m²-es kertet is fűtsön. A készülék túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, így biztonságos a használata.

  A tulajdonosok megjegyzik a stílusos kialakítást és a kompakt méretet, a falra vagy mennyezetre való felszerelés lehetőségét, valamint a fűtőtest kiváló minőségét. Hátránya, hogy a terméket nem lehet tető vagy tető nélkül kültérre telepíteni.

  A Timberk TCH AR7 1500-at sokoldalú beltéri és kültéri használatra ajánljuk, ha részben védve van az időjárás viszontagságaitól.

  Előnyök

  • csendes működés.
  • Gyorsabb elérhetőség.
  • Túlmelegedés elleni védelem leállítása.
  • Falra vagy mennyezetre szerelhető.

  hátrányok

  • Nem helyezhető kültérre.

  NeoC
 • ma tengely T3.0
 • Értékelés: 4.7

  NEOC<li></div><p>MA SHAFT T3.0″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/57716666195501-9210.jpg” height=”458″ title=”NEOC</p><li>MA SHAFT T3.0″><p>Egy másik modell a felülvizsgálatunkban – a NeoC</p><li>ma tengely T3.0 egy kínai márkájú klímaberendezéstől. Ennek az infravörös fűtőberendezésnek a megkülönböztető jellemzője, hogy a mellékelt konzolok segítségével a falra is felszerelhető, valamint a teleszkópos ellátóegységen padlóra is felszerelhető. A második lehetőség nagyszerű megoldás teraszok, tornácok és nyári kertek fűtésére. Az állványnak köszönhetően a készülék nagyfokú mobilitást kapott.<p>A ház belsejében lévő kvarcizzó gyors felmelegedést és nagy hőleadást biztosít. Az oldalán található egy termosztát, amely lehetővé teszi a fűtési teljesítmény fokozatmentes szabályozását. Maximális alapterület legfeljebb 30 m².</p><p>A fűtőberendezés megfelel az IP-34 por- és nedvességvédelmi osztálynak, ami lehetővé teszi a nyitott helyiségekben való használatot további védőburkolat nélkül.</p><p>Előnye a könnyű telepítést és mobilitást biztosító fűtőállvány, a fokozatmentes teljesítményszabályozás, valamint a magas szintű por- és nedvességvédelem. A hátrányok közül néhány felhasználó megjegyzi a kvarclámpa magas költségét.</p><p>A nagy teljesítmény, a robusztus felépítés és a sokoldalú alkalmazás teszi a NeoC</p><li>ma tengely T3.0 a rangsorunkban és termékcsoportjában az egyik legjobb lett.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Alapterület akár 30 m²-ig.</li><li>Fokozatmentesen állítható teljesítményszint.</li><li>Tartalmazza az állványt.</li><li>Por- és vízvédelmi osztály IP 34.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A lámpák magas ára (a fogyasztói vélemények szerint).</li></ul><h3>Veito CH 2500 TW Fekete</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Veito CH 2500 TW Fekete

  A kategória utolsó fűtőberendezése a Veito CH 2500 TW Black, a professzionális klímatechnika török gyártójától. A fűtőtestet Törökországban gyártják, és 2 év garanciát vállalnak a konstrukcióra és az elektromos alkatrészekre, valamint 5 évet a lámpára.

  A szénlámpa a modell egyik egyedi jellemzője. Az izzó belsejében egy sűrű szénszál található, amely lényegesen hosszabb ideig tart, mint a hagyományos volfrám- vagy nikrómtekercs. A lámpa magas élettartamát öt év garancia igazolja.

  A fűtőtest kültéren és beltéren egyaránt használható. Kültéren akár 14 négyzetméter, beltéren pedig akár 25 négyzetméter hatékony fűtési felületet biztosít. Az egyetlen probléma a lámpatest kültéri telepítése esetén, hogy a lámpatest víz elleni védelme érdekében tetőre vagy előtetőre van szükség.

  A modell termosztáttal van felszerelve, amely túlmelegedés vagy a termék leesése esetén lekapcsolja az áramot. A fűtőtest falikonzolra vagy állványra szerelhető (opcionális tartozék).

  A fűtőberendezés előnyei közé tartozik a szénszálas fűtőberendezés, a nagy élettartam és a kiváló minőségű kivitelezés. Egyes fogyasztók számára hátrányos a távirányítás hiánya és a ház részleges védelmének szükségessége kültéri telepítés esetén.

  A Veito CH 2500 TW Black készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, akinek a lakóterek, valamint a lugasok, garázsok, kültéri verandák vagy loggiák gyors és hatékony fűtésére van szüksége.

  Előnyök

  • Szénlámpa.
  • Túlmelegedés elleni védelem, leállás leejtés esetén.
  • 5 év lámpa garancia.
  • Kültéri fűtési terület 14 m²-ig.

  Hátrányok

  • Nincs távirányító.
  • Tető nélkül nem használható kültéren (az ügyfelek visszajelzései szerint).

  Hugett top Steel

  Értékelés: 4.9

  Olvasson tovább  6 legjobb vidéki ház mosdók
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: