11 legjobb gumiabroncs tömítőanyag

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérje ki szakember tanácsát.

Sok járművezető kerül abba a kellemetlen helyzetbe, hogy a lehető legrosszabb pillanatban sérül meg a gumiabroncsa. A gumiabroncs hibája lehet egy szög vagy egy önfúró klipsz, vagy egy éles járdaszegélyen keletkezett oldalvágás. Néha az autógumikat féltékeny szomszédok vagy egyszerű huligánok rongálják meg. Nem minden járművezető tudja gyorsan kicserélni a gumiabroncsot a pótkerék kihúzásával. A szebbik nem tagjai többnyire még a kerék csavarját vagy anyáját sem tudják kicsavarni. Itt jönnek a képbe a speciális abroncstömítő anyagok. Segítségükkel eljuthat a legközelebbi gumiszerelőhöz, ha nem is a gumiabroncs teljes helyreállításához. A hazai piac a ragasztók széles választékát kínálja. Szakértői tanácsadásunk segít a megfelelő termék kiválasztásában.

A 2 az 1-ben tömítőanyagok maximális helyreállító hatással rendelkeznek. Azért hívják őket így, mert nem csak a lyukat vagy vágást tömítik, hanem a kerékben lévő nyomást is növelik. A vegyületet egy aeroszolos dobozba pumpálják, és van egy rugalmas műanyag cső menetes véggel a kényelmes alkalmazáshoz. A sérült kerék felújításához csavarja a fület a szelephez, és nyomja meg a gombot. A gumiabroncs tömítőanyag ezután készen áll a szokásos módon történő napi 24 órás használatra. A szakemberek azt javasolják, hogy a gázos keveréket szívják ki, és töltsék fel a kereket sűrített levegővel.

A peresztrojka éveiben nagyon népszerű volt a szelepen keresztül a gumiabroncs belsejébe helyezett tömítőanyag. A piacokon egy éles tárggyal átszúrt kereket tettek a potenciális vásárlók elé, és azonnal megjavították. Ezek a készítmények ma is kaphatók. Nem foglalnak sok helyet az autóban, de szivattyút vagy kompresszort igényelnek. A kerék sűrített levegővel való feltöltése után néhány fordulatot kell elforgatni a kereket, hogy a folyadék a lyukba kerüljön.

A sokoldalú gumijavító készletek népszerűek a tapasztalt járművezetők körében. Nemcsak egy lyuk vagy horzsolás tömítése lehetséges, hanem egy lökhárító vagy öntvény felújítása is. Ez különösen igaz azokra a szabadtéri sportolókra, akik gyakran járnak terepen.

A 11 legjobb abroncstömítő anyag kiválasztása. Mindet az országunk forgalmazási hálózatában értékesítik. A rangsorolásnál az expertology figyelembe veszi a szakértői véleményeket és az orosz felhasználók visszajelzéseit.

A legjobb abroncstömítő anyagok értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb abroncstömítő anyagok értékelése 1 NARANCSSÁRGA PECSÉTES PALACK CSŐ NÉLKÜLI GUMIABRONCS 650€
2 STAN’S NOTUBES 220€
3 LÉGIERŐ SEALANT 1 800€
4 MOT
  P3 GUMIJAVÍTÁS
820€
5
 • QUI MOLY Reifen-Reparatur-Spray
 • 941€
  6 CONTINENTAL REVOSEALANT 1 925€
  7 K2 TIRE DOCTOR 280€
  8 Hi-Gear, kilyukadt gumiabroncsokhoz, HG5339 635€
  9 CAFFELATEX EFFETTO MARIPOSA 283€
  10 Bison
 • QUID GUMI CRD 50ML
 • 650€
  11 GUMIBEFÚVÓ 157€

  NARANCSSÁRGA PECSÉTES PALACK CSŐ NÉLKÜLI GUMIABRONCS

  Értékelés: 4.9

  NARANCSSÁRGA PECSÉTES PALACK CSŐ NÉLKÜLI GUMIABRONCS

  Az olasz ORANGE SEAL BOTTLE TUBELESS TIRE egy kiváló gumiabroncs-gyöngy eltávolító eszköz. Ajánlott cső nélküli gumiabroncsokhoz, 1 cm-es vágásokhoz. A kötőanyag latex alapú, és a viszkózus oldat különböző átmérőjű kompozit részecskéket tartalmaz. Az úton lévő járművezetőnek szivattyút vagy kompresszort is magával kell vinnie. A szakértők a terméknek az azonnali hatás miatt adták az első helyet a felmérésünkben, 2-3 fordulat után a lyuk teljesen lezárul.

  A felhasználók elégedettek a tömítőanyag hosszú élettartamával; az autót körülbelül 30 napig biztonságosan vezetheti. A termék emellett több vágással vagy lyukadással járó gumiabroncs javítására is használható.

  Előnyök

  • hosszú vágások tömítése;
  • gyors munkaidő;
  • Hosszú védelmi idő;
  • Egy gumiabroncs több sérülése is javítható.

  Hátrányok

  • nem észlelhető.

  STAN’S NOTUBES

  Értékelés: 4.8

  STAN'S NOTUBES

  Az amerikai STAN’S NOTUBES tömítőanyag az értékelésünk dobogójára került a fagypont alatti hőmérsékletekkel szembeni nagyfokú ellenállása miatt. A szakértők valós körülmények között tesztelték, ahol a vegyület még -35ºC-on is megőrizte tulajdonságait. Ennek a gumiabroncs-tömítőanyagnak az a pozitívuma, hogy kevésbé viszkózus az állaga, ami megkönnyíti a felhordást és a gumiabroncsba való behatolást. Latex alapú tömítőanyag, mikrokristályos gumival töltötte ki a sérüléseket. A termék a javított oldalfalak nem tartós jellege miatt nem haladja meg a piacvezetőét.

  A nemzeti autótulajdonosok elismerik a tömítőanyag előnyeit, például a környezetbarát jelleget és a hosszú élettartamot (7 hónap). Az amerikai megoldás a legjobb a felni és a gumiabroncs találkozásánál keletkező légszivárgások javítására.

  Előnyök

  • fagyállóság;
  • hosszú élettartam;
  • egyszerű alkalmazás;
  • magas minőség.

  Hátrányok

  • Enyhe oldalsó vágási ellenállás.

  LÉGIERŐ SEALANT

  Értékelés: 4.7

  LÉGIERŐ SEALANT

  Az AIRMAN SEALANT, egy japán gumiabroncs-tömítőanyaggal az autógumik széles skálája helyreállítható, amely segített a következőkben. A keverék számos gumiabroncstípuson használható, legfeljebb 22 hüvelyk szerelési átmérővel. A termék hatékonyan küzd a futófelületen keletkezett lyukak ellen, gyorsan “gyógyítja” az oldalsó vágásokat, és megbízhatóan tömíti a tárcsa és a gumiabroncs közötti kötéseket. Az alkalmazás után a terméknek mindössze percekbe telik, hogy teljesen helyreállítsa a sérüléseket. A szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy a tömítőanyagot akkor is szabad alkalmazni, ha a kerékben nyomásérzékelő van.

  A hazai autótulajdonosok elégedettek a japán készítmény helyreállító képességével. Csak egy jó szivattyú szükséges a maximális hatékonysághoz. A gyártó még kész kész készleteket is kínál (tömítőanyag + gumikompresszor).

  Előnyök

  • sokoldalú felhasználhatóság;
  • gyors gyógyulási idő;
  • magas minőség;
  • egyszerű alkalmazás.

  Hátrányok

  • a jó szivattyú elengedhetetlen.

  MOT
   P3 GUMIJAVÍTÁS

  Értékelés: 4.6

  MOT<ul></div><p> P3 GUMIJAVÍTÁS” src=”/wp-content/uploads/2023/08/1716666195981-3711.jpg” height=”409″ title=”MOT</p><ul> P3 ABRONCSJAVÍTÁS”><p>A francia tömítőanyag egyedülálló képessége MOT</p><ul> A P3 TYRE REPAIR kiérdemelte a helyét a felülvizsgálatunkban. A szakértők dicsérték a gumiabroncsok épségének gyors helyreállítását és könnyű alkalmazhatóságát. Még egy védtelen lány is képes 2,0-2,4 bar nyomást gyakorolni. Egyszerűen tegye a kereket a szeleppel felfelé, rázza meg a dobozt, illessze a fúvókát a szelepre, és nyomja meg a gombot. A “seb gyógyulása” után a gumiabroncs nyomása egy napig nem csökken, így nagyobb sebességgel is vezethet. A termék 500 ml-es dobozokban kerül forgalomba.<p>A felhasználók csak 2 hátrányt látnak a termékkel kapcsolatban. Egy tartály csak egy R15-ös kerékhez elegendő tartalommal rendelkezik (a nagyobb kerekekhez egy második permeteződoboz szükséges). És a termék drága.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gyorsan kijavítja a károkat;</li><li>növeli a gumiabroncsok nyomását;</li><li>könnyű használat;</li><li>kompakt és könnyű.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár;</li><li>Kerékméret-korlátozás.</li></ul><h3><li>QUI MOLY Reifen-Reparatur-Spray</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=<li></div><p>QUI MOLY Reifen-Reparatur-Spray” src=”/wp-content/uploads/2023/08/98916666195981-2111.jpg” height=”430″ title=”</p><li>QUI MOLY Reifen-Reparatur-Spray”><p>A gumiabroncson az úton keletkezett kisebb lyukakat a német tömítőanyaggal lehet kezelni</p><li>QUI MOLY Reifen-Reparatur-Spray. Nemcsak a gumiabroncs épségének helyreállítására szolgál, hanem a gumiabroncs nyomásának növelésére is. Az 500 ml-es doboz 215 mm-es gumiabroncsokhoz alkalmas. A gyártó szintetikus gumit adott a termékhez, amely egyenletesen eloszlik illékony formában. A gáznemű vegyületekkel együtt az összetevők bejutnak a gumiabroncs belsejébe, és lezárják a keletkező lyukakat.<p>Az orosz autótulajdonosok pozitív és negatív visszajelzései. A termék kiváló minősítést kapott a könnyű használat, a kényelem és a felbecsülhetetlen értékű közúti segítségnyújtás miatt. Ami a hátrányokat illeti, nem mindig lehetséges, hogy a tartály tartalma azonnal az üres gumiabroncsba kerüljön.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>könnyű használat;</li><li>nagy kerékátmérőjű kerekeknél használható;</li><li>kompakt és könnyű;</li><li>hosszú ideig tartja a nyomást.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a hibás spray-k néha megtalálhatók.</li></ul><h3>CONTINENTAL REVOSEALANT</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=CONTINENTAL REVOSEALANTCONTINENTAL REVOSEALANT

  A neves német gumiabroncsgyártó cég, a CONTINENTAL kifejlesztett egy speciális keveréket, a REVOSEALANT-ot, amelyet sikeresen teszteltek a márka gumiabroncsain. Az emberre veszélyes vegyületekkel nem szennyezett termék ökológiai kompatibilitását szakértők értékelték. Alapként latexet használnak, az adalékanyagok nem roncsolják a kerék gumiját. A tömítőanyag nem csak a tömlő nélküli gumiabroncsokhoz, hanem a tömlőjavításhoz is ajánlott. A keverék nemcsak a sérült gumiabroncsok javítására, hanem megelőzésre is használható. Orosz télen azonban a tömítőanyag valószínűleg nem segít, mivel a hőmérséklethatár -20ºC.

  Ezt gyakran említik a felhasználói jelentésekben. Szélsőséges hidegben a javított gumiabroncsok újra laposodni kezdenek. Emellett a 2 mm-es V alakú vágások nem tömíthetők tömítőanyaggal.

  Előnyök

  • környezetbarátság;
  • nem teszi tönkre a gumit;
  • hosszú eltarthatósági idő;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • nem működik fagyos hőmérsékleten.

  K2 TIRE DOCTOR

  Értékelés: 4.4

  K2 TIRE DOCTOR

  A K2 TIRE DOCTOR lengyel tömítőanyag alacsony ára és könnyű használhatósága miatt felkeltette a szakértők figyelmét. Olyan kannákban árulják, amelyek tartalma elegendő a kerék 1,4 bar nyomás alá helyezéséhez. Ez elég egy rövid útra a gumiabroncs-központig. mivel a keverék erősen gyúlékony, a kerék sűrített levegővel történő felfújása előtt teljesen el kell távolítani az “orvosságot” a gumiabroncsból. A szakértők a gumiabroncsok tömítésére szolgáló keverék optimális alkalmazását vizsgálják.

  A hazai autósok dicsérik a lengyel tömítőanyagot megfizethető ára és tömörsége miatt. Tényleg segít a sofőrnek az úton, de a gyúlékonyság tekintetében csak a hetedik helyen áll a felülvizsgálatban. Az egyik hátránya, hogy a gumiabroncsot hagyományos láb- vagy kézi pumpával nehéz feltölteni.

  Előnyök

  • megbízhatóan lezárja a lyukakat;
  • nyomást épít a kerékben;
  • könnyű használat;
  • alacsony ár.

  Hátrányok

  • magas tűzveszélyesség;
  • Nehéz felfújni a gumiabroncsot kompresszor nélkül.

  Hi-Gear, kilyukadt gumiabroncsokhoz, HG5339

  értékelés: 4.4

  HI-GEAR, DEFEKTJAVÍTÁSHOZ, HG5339

  Az amerikai Hi-Gear HG5339 könnyedén megbirkózik a csöves és cső nélküli gumiabroncsok tökéletlenségeivel az úton. 4,5 mm-es lyukakat is képes lezárni. A szakértők értékelik a kerék hosszan tartó hatását és kiegyensúlyozott megőrzését. A termék használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztassa a műanyag csövet a szelepcsőhöz, és nyomja meg a szelepet. Javasoljuk, hogy először az üzemi nyomás 80%-át érje el, majd néhány kilométer megtétele után állítsa vissza a normális értékre.

  Az orosz autósok kritizálták a vegyületet a kritikákban, mert hajlamos lefagyni. Ahhoz, hogy a tömítőanyagot télen is használni lehessen, hosszú időn keresztül +15ºC-ig kell felmelegíteni egy szalonban.

  Előnyök

  • lezárja a nagy vágásokat és lyukasztásokat;
  • egyszerű alkalmazás;
  • a hatás tartóssága;
  • biztonságos összetétel.

  Hátrányok

  • Fagyos körülmények között fel kell melegíteni;
  • több lépés a kerék felfújásához.

  CAFFELATEX EFFETTO MARIPOSA

  Értékelés: 4.3

  CAFFELATEX EFFETTO MARIPOSA

  A CAFFELATEX EFFETTO MARIPOSA egy olasz latex alapú tömítőanyag. Ugyanilyen jól javítja a lyukakat és megakadályozza az új vágások kialakulását. A vegyületet a szakértők dicsérik a sérülések egyenletes kitöltéséért, amit a szilárd részecskék biztosítanak. Tömítőanyag gazdaságos áramlás, a gyártó sikerült elérni ezt a teremtés habzó szerkezetét. A szakemberek optimális területnek tartják a kerékpár- és motorkerékpár-abroncsok felújítására.

  A hazai felhasználók véleménye szerint a vegyület megbízhatósága és tartóssága hízelgő a hazai felhasználók számára. A belső csövek sértetlensége egy évig tart, a gumiabroncs pedig több mint 3 hónapig zárható. A termék azonban nem képes hatékonyan működni az autógumikkal.

  Előnyök

  • egyenletesen kitölti a sérülést;
  • gazdasági fogyasztás;
  • hosszú ideig megőrzi feszességét;
  • alacsony ár.

  Hátrányok

  • nem alkalmas autógumikhoz.

  Bison
 • QUID GUMI CRD 50ML
 • Értékelés: 4.2

  Bison<li></div><p>QUID RUBBER CRD 50ML” src=”/wp-content/uploads/2023/08/54316666195981-1611.jpg” height=”410″ title=”Bison</p><li>QUID RUBBER CRD 50ML”><p>Az orosz Bison tömítőanyag széleskörűen alkalmazható</p><li>QUID GUMI CRD 50ML. Nemcsak a gumi integritásának helyreállítására, hanem fém, fa, műanyag stb. ragasztására is használható. . A kis 50 ml-es tubusnak minden autó kesztyűtartójában ott kell lennie. A szakértők elismerik a nagy szilárdságot és nedvességállóságot, a megfizethető árat és a tisztaságot. A folyékony gumi a felhordás és szárítás után mechanikailag ellenálló filmet képez.<p>Az orosz autósok szerint a Bison ragasztó</p><li>A QUID RUBBER CRD 50ML egy többcélú termék. A sérült gumiabroncs épségét azonban nem lehet gyorsan helyreállítani az úton. A termék ezért a top 10-es listánkon a legjobb.<h4>Előnyök</h4><ul><li>univerzális tulajdonságok;</li><li>elfogadható ár</li><li>miniatűr méret;</li><li>időjárásálló.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>sokáig tart megszáradni;</li><li>Több rétegre van szükség.</li></ul><h3>AIM-ONE GUMIABRONCS-FELFÚJÓ</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=AIM-ONE GUMIABRONCS-FELFÚJÓ

  Az AIM-ONE TYRE INFLATOR egy magasan specializált abroncsjavító tömítőanyag Japánból. A szakértők megjegyezték a vegyület gyors hatását. legfeljebb 5 mm-es sérülésekkel képes megbirkózni. A tömítőanyag használható autógumik javítására, valamint sérült kerékpárgumik vagy tehergépkocsi gumiabroncsok belső csöveinek javítására. A termék tökéletesen tömíti a cső nélküli gumiabroncsok és a felni közötti kötéseket. 450 ml-es aeroszolos dobozokban kapható, a műanyag csövön lévő menetes szerelvényen keresztül csatlakozik a mellbimbóhoz.

  Elemeztük a tematikus fórumokat, és arra a következtetésre jutottunk, hogy a hazai autótulajdonosok nem ismerik az AIM-ONE TYRE INFLATOR-t. Bár az ára alacsony, nem minden üzletben kapható.

  Előnyök

  • gyors hatású;
  • széles alkalmazási terület;
  • könnyű használat;
  • alacsony ár.

  Hátrányok

  • alacsony népszerűség Oroszországban;
  • ritkán kapható az üzletekben.
  Olvasson tovább  Top 7 gyártója a vezérműszíjtárcsáknak
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: