12 legjobb autós DVR

Oroszországban nem ajánlott fekete doboz nélkül vezetni. Először is, meg van fosztva a nagyszerű felvételek vicces pillanatokat. Másodszor, lehet, hogy nem tud segíteni azoknak, akik egy baleset szemtanúit keresik. Harmadszor, fennáll a veszélye annak, hogy baleset esetén nem tudja bizonyítani ártatlanságát. És ez csak három fő oka annak, hogy szükség van a DVR-re! Leggyakrabban a járművezetők hagyományos, önálló készüléket választanak. De javasoljuk, hogy figyeljen azokra a DVR-ekre, amelyek egyúttal a visszapillantó tükör is. Nem foglal külön helyet a szélvédő előtt, így szélesebb kilátást biztosít. Nem kell a kesztyűtartóba rejteni, amikor elhagyja az autót, a bűnözők nem fogják ellopni, mivel nehéz észrevenni egy luxusautó DVR-t a visszapillantó tükörben. Röviden, nézzük meg az orosz piacon jelenlévő legjobb modelleket.

A legjobb DVR tükrök értékelése

Jelölés Az ülés Név Ár
A legjobb olcsó autós DVR-ek a visszapillantó tükör helyettesítésére 1 Dunobil Spiegel Solo 2 990 €
2 Artway AV-601 2 427 €
3 Artway AV-610 1 549 €
A legjobb autós DVR-ek az autó visszapillantó tükörbe szerelhető középkategóriás árszegmensben 1 Roadgid B
 • WIFI, 2 kamera, GPS
 • 10 990 €
  2 Vizant 957NK 8 300 €
  3 S
 • mtec Dual M4
 • 3 490 €
  4 Artway MD-161 Combo 3 az 1-ben 6 890 €
  5 Artway MD-160 Combo 5 az 1-ben 7 927 €
  A legjobb DVR-ek a prémium visszapillantó tükör helyett 1 TrendVision MR-710 11 490 €
  2 TrendVision aMirror 12 14 989 €
  3

  VEGA TOUCH

  13 990 €
  4 TrendVision MR-715GNS 10 320 €

  Legolcsóbb autós DVR, a visszapillantó tükör helyére szerelve

  Dunobil Spiegel Solo

  Értékelés: 4.5

  Dunobil Spiegel Solo

  Az egyik legmegfizethetőbb DVR, amely a visszapillantó tükör formájában van. A kép itt a tükör jobb oldalán jelenik meg. A lencse egyszerű, de a látószög nem rossz – 120°. A legtöbb közönséges DVR-rel ellentétben a Dunobil Spiegel Solo akár 4,3 hüvelykes képet is kínál. Vagyis a képernyő átlója néhány GPS-navigátoréhoz hasonlítható. A közlekedési tiszt ezen a kijelzőn pontosan láthatja, hogy mi történt részletesen.

  A videót itt F felbontásban rögzítik

   l HD. Ezenkívül egy hangot is rögzítenek, és nem minden AV-vevő rendelkezik mikrofonnal. Ha azonban csökkenteni szeretné a videó súlyát, kikapcsolhatja a mikrofont – ezt a megfelelő beállítások szakaszban teheti meg. Útközben a készülék rögzíti a dátumot és az időt, ami bizonyos esetekben szintén hasznos lehet.

   A videofelvétel automatikusan elindulhat. Ezt a funkciót a DVR belső ütésérzékelőjének köszönheti – ez érzékeli, ha az autó mozgásban van. Ha az autó elhagyatott helyen parkol, nem árt, ha aktiválja a mozgásérzékelőt. Ebben az esetben a videofelvétel elindul, amint egy személyt észlel a képkockán.

   Fedélzeti hálózatról és beépített akkumulátorról is működik. Az adattároláshoz legfeljebb 32 GB kapacitású memóriakártyát kell használni. Hagyományos micro-USB csatlakozó használható az anyagok számítógépre történő átvitelére.

   Előnyök

   • Elég nagy képernyő;
   • Van egy funkció a hurokfelvételre;
   • Van egy G-érzékelő;
   • Mozgásérzékelés a képkockában;
   • A hangfelvétel rendelkezésre áll;
   • F felbontásban történő rögzítés
     l HD;
    • Lehetséges a beépített akkumulátor használata;
    • Alacsony költség.

    Hátrányok

    • A betekintési szög még mindig nem túl nagy;
    • Vannak hibás példányok;
    • Nem a legjobb minőségű felvételek éjszaka.

    Artway AV-601

    Értékelés: 4.4

    Artway AV-601

    Ez a visszapillantó tükör valamivel kevésbé magas és valamivel szélesebb. Ebben az esetben is a képernyő, amelynek átlója 4,3 hüvelyk. De most már nem a tükörfelület felét, hanem körülbelül egyharmadát foglalja el. Ez azt jelenti, hogy a visszapillantó tükör továbbra is kényelmesen használható rendeltetésének megfelelően.

    A fenti modellel ellentétben ez egy másik kamera bemenetével rendelkezik. Kiderült, hogy ezzel a DVR-rel rögzítheti, mi történik elöl és hátul.

    A fekete doboz ára nem nagy. Ebben a tekintetben a gyártó csak egy apró mátrixot kímélt – mérete mindössze 1/4 hüvelyk. De CMOS technológiával készült, így a képet a megfelelő színvisszaadással írják ki. 1440×1080 képpont felbontással és 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzítve. Egyébként a dátum és az idő a képre van helyezve, amire a közlekedési tisztviselőnek biztosan szüksége lesz. A kép mellett hangot is rögzíthet. Szükség esetén a beépített mikrofon kikapcsolható. Vegye figyelembe, hogy a külső kamera hangja semmilyen esetben sem kerül rögzítésre.

    Természetesen támogatja a hurokfelvételt. Ez azt jelenti, hogy a memóriakártyát csak extrém esetben kell formáznia. Ami a lencsét illeti, átlósan mérve 120 °-os betekintési szöggel rendelkezik. Örülök, hogy a lencse üveg – általában az olcsó készülékek gyártói műanyagot választanak.

    A DVR szoftveres része nem nevezhető bonyolultnak. A menüben aktiválhatja a felvétel automatikus indítását. Az időzített kikapcsolás és a fájl rögzítése áramkimaradás után is elérhető. Az itt telepített akkumulátor kapacitása 180 mAh.

    Alacsony ára ellenére az Artway AV-601 egy második kamerát is tartalmaz. 720×480 pixeles felbontással rögzít, és lencséjének látószöge nem haladja meg a 90 fokot.

    Előnyök

    • Kompozit videobemenettel rendelkezik;
    • A készlet tartalmaz egy második kamerát;
    • Akkumulátoros működés lehetséges;
    • A tükör elég nagy marad;
    • Jó felbontású videofelvétel;
    • Looping felvételi mód áll rendelkezésre;
    • Van egy kapcsolható mikrofon;
    • Minőségi üveglencsék;
    • Alacsony ár.

    Hátrányok

    • Néhány hasznos érzékelő hiányzik;
    • Problémák a sötétben.

    Az Artway AV-610

    Értékelés: 4.3

    Artway AV-610

    Ez a DVR nagyon alacsony árcédulával rendelkezik – Oroszországban körülbelül 1500 rubelért vásárolhatja meg. Az alacsony költség az oka annak, hogy szerepel a minősítésünkben. Ezt a modellt kizárólag azoknak tervezték, akiknek csak a DVR-re van szükségük a nyugalom érdekében. A helyzet az, hogy a munkát elvégzi, de semmiképpen sem a legjobb. Bár még G-érzékelő is van, amely automatikusan elindítja a videofelvételt. A termék kapott egy akkumulátort is. De a kapacitása csak 1020 mAh – ez csak néhány perces videózáshoz elegendő.

    A DVR-tükör belsejében egy CMOS-mátrix található, amelynek mérete 1/4 hüvelyk. Ilyen érzékelővel a kép csak 1280×720 felbontásban és 30 fps sebességgel rögzíthető. Csak 90°-os betekintési szög. Röviden, a paraméterek messze nem a legjobbak. A kép nem mindenkinek fog tetszeni. Ennyi teljesítmény mellett még az üveglencsék sem segítenek – a rendszámtáblák csak nagyon jó fényviszonyok mellett láthatók jól.

    A fentebb vizsgált modellekkel ellentétben a kép egy nagyon kicsi, körülbelül gyufásdoboz méretű képernyőn jelenik meg. De a visszapillantó tükör területe a lehető legnagyobb. Ami a szoftverkomponenst illeti, nehéz hibát találni benne. Hurokfelvétel támogatása. Az időzítő kapcsoló praktikus, ha a filmezést az autóból való kiszállás után is folytatni szeretné. Mozgásérzékelést is tartalmaz.

    Előnyök

    • Lehetséges az akkumulátoron dolgozni;
    • Jó tükör;
    • Van egy G-érzékelő;
    • A keretben van egy mozgásérzékelő;
    • Változtatható mikrofonnal rendelkezik;
    • Looping felvételi mód áll rendelkezésre;
    • Nagyon alacsony költség.

    Hátrányok

    • Az akkumulátor kapacitása csak 2 perc videofelvételre elegendő;
    • A képet HD felbontásban rögzítik;
    • A kijelző nagyon kicsi;
    • Szűk látószög.

    A legjobb visszapillantó tükörbe szerelhető autós DVR-ek a közepes árkategóriában

    Roadgid B
   • WIFI, 2 kamera, GPS
   • Értékelés: 4.9

    Roadgid B<li></div><p>ck WIFI, 2 kamera, GPS” src=”/wp-content/uploads/2023/08/6091666193611-4212.jpg” height=”407″ title=”Roadgid B</p><li>WIFI, 2 kamera, GPS”><p>Ez a készülék a költségvetési szegmens határán van. Az árcédula közel 10 ezer euró. rubel! Kétségtelen azonban, hogy a DVR hamarosan elveszíti újdonsági státuszát, ami után a költségek finoman csökkennek. Ebben az esetben bátran ajánljuk megvételre!</p><p>Ez a modell nem akarja lenyűgözni a vevőt a készülék minimális vastagságával. Itt ez a paraméter eléri a 38 mm-t – ez egy nagyon tisztességes érték. Aligha zavaró. A tükör vastag és egyenesen áll a szélvédőn – nem inog, így gond nélkül használhatja, ahogyan kell. Nem is beszélve a kijelző okos megvalósításáról – az idő nagy részében szinte teljesen átlátszó, így szinte nem zavarja a vezetőt. Időről időre megjelenik a sebességkorlátozás jelenlegi értéke. Beépített GPS és egy adatbázis, amely folyamatosan tájékoztatja Önt.</p><p>Ez a modell legfeljebb egy képet képes leírni F</p><ul>l HD. Ezt 30 fps sebességgel teszi. A felvétel indítása automatikusan elvégezhető. Az objektív látómezeje 170 fok, ami lenyűgöző eredménynek nevezhető. Nem lehet nem tetszeni a jó üveglencséknek, amelyeknek köszönhetően a közeli autók rendszámtáblái tökéletesen olvashatók. Az 1/2,8″-os CMOS-érzékelő azonban nagy elismerést érdemel.<p>Roadgid B</p><li>ck WIFI hátsó kamerával rendelkezik. A látószöge mindössze 140 fokos. A képet ugyanazzal az 1080p felbontással rögzítik. Az eredményt egy microSD memóriakártyára kell menteni. Jó, hogy a fekete doboz még a 128 GB-os tárhelyet is támogatja. És beépített Wi-Fi-vel rendelkezik. Az okostelefonhoz való kapcsolódásra szolgál, hogy frissíthesse az adatbázist és a firmware-t.<p>Hozzá kell tenni, hogy ez a modell 380 mAh kapacitású akkumulátort tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék akkor is folytassa a videofelvételt, ha az autó fedélzeti áramellátása valamilyen okból megszakad. Vagy ha triviálisan elfelejti csatlakoztatni a fekete dobozt egy USB-kábellel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A képernyő képátlója 9,66 hüvelyk;</li><li>Figyelheti a távolságot és a sávtartást;</li><li>Jó képminőség;</li><li>Hátsó kamerával rendelkezik;</li><li>Az érintésvezérlés megvalósult;</li><li>Beépített GPS chip van benne;</li><li>Hangutasítások állnak rendelkezésre;</li><li>Van egy Wi-Fi modul;</li><li>Az optika üveglencsékből készült;</li><li>Tud hangfelvételt készíteni.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A költségek nem a legalacsonyabbak.</li></ul><h3> Vizant 957NK </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Vizant 957NK

    Már jelentősen drágább DVR. Ha a fentiekben vizsgált eszközöknél a képernyő a tükör bal oldalán volt, akkor itt pont középen található. De az átlója 7 hüvelykre emelkedik. És nemcsak a kamera képét jeleníti meg, hanem például a GPS-navigátort is.

    Ez a fekete doboz támogatja a csomagban található második kamera csatlakoztatását. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre rögzítse, mi történik elöl és az autó belsejében. Vagy használhatja a távoli kamerát analóg parktronic-ként is. A fő kamera képe 1920×1080 képpont felbontásban és 30 fps sebességgel készül. Ha baleset történt, az ütközésérzékelő biztosan érzékelni fogja – a videofájlon a megfelelő jelzést fogja látni. A G-érzékelőnek köszönhetően a videofelvétel automatikus elindítása is megvalósult. A videofelvétel azonban a képkockán belüli mozgás érzékelése után kezdődik, ha a beállítások aktiválják a megfelelő érzékelőt.

    A beépített kamera jó objektívvel rendelkezik. A gyártó azonban nem adja meg, hogy üvegből vagy műanyagból készültek-e. A betekintési szög sincs megadva, de elég széles – az emberek nem panaszkodnak a véleményekben. A készülék mikrofonnal rendelkezik. Röviden, a videó nem lesz néma.

    Vizant 957NK DVR, csak a fedélzeti hálózatról táplált, beépített akkumulátorral. De, mint már említettük, a termék teljes értékű GPS-navigációval rendelkezik. Térképészeti szolgáltatásként a Yandex.Navigátor”. Szükséges az okostelefonjával való szinkronizálás, amely DVR-tükör internetes forgalmat biztosít. Azonban okostelefon nélkül is megteheti – ha behelyez egy SIM-kártyát, a térképek 3G-hálózaton keresztül frissülnek.

    Valójában néhány más alkalmazást is telepíthet ide. A dolog lényege, hogy nem saját firmware-t használ, hanem az Android 5 operációs rendszert.0. 16 GB állandó memória az adattároláshoz. de jobb, ha a videókat egy legfeljebb 32 GB kapacitású microSD-kártyára írja.

    Előnyök

    • Van Bluetooth, Wi-Fi és 3G;
    • Van egy FM adó;
    • Egy második kamera csatlakoztatása lehetséges;
    • Android operációs rendszert használ;
    • A második kamera már elérhető;
    • Jó betekintési szög;
    • Nagy érintőképernyő;
    • Van GPS-navigátor;
    • Jó minőségű videót rögzít;
    • Lökésérzékelővel és képkockán belüli mozgásérzékeléssel felszerelt;
    • Mikrofon van jelen.

    Hátrányok

    • Nincs beépített akkumulátor;
    • Az ár nem mindenkinek fog megfelelni;
    • A GPS-jel időnként elveszik;
    • Beépített gyenge processzor.

    S
   • mtec Dual M4
   • Értékelés: 4.7

    S<li></div><p>mtec Dual M4″ src=”/wp-content/uploads/2023/08/66166666193611-112.jpg” height=”185″ title=”S</p><li>mtec Dual M4″><p>Egy nagyon olcsó, tükör formájában készült fekete doboz megvásárlásával egy nagyon vastag és masszív eszközt vársz. De az S</p><li>Az mtec Dual M4 fantasztikus munkát végzett. Alkotásuk vastagsága nem haladja meg a 8 mm-t! A többi méret rendben van; a hátsó utasok nézegetése elég kényelmes.<p>Ebben az esetben a képernyő a tükör jobb oldalán van. Átlómérete 4,5 hüvelyk, ami lehetővé teszi, hogy ne terhelje a szemét a menükkel való munka és a készülék konfigurálása közben. A kijelző képes érintőréteggel büszkélkedni, ami még könnyebbé teszi.</p><p>A fekete doboz hátulján egy nem túl domború kamera lencsét vehetsz észre. A képet vele együtt F</p><ul>l HD, a képkockasebesség 30fps. A lencse üvegoptikát használ, amely nagy látószögű. Az eredmény egy akár 150 fokos átlós látómező. Nem rekord, de a legtöbb esetben elegendő. A kormányzati rendszámtáblák jól olvashatók, a képen az idő és a dátum látható. A készülék hangfelvételre is képes. Természetesen egyszerű műveletekkel a videót meg lehet védeni a felülírástól. Képes automatikusan elindítani a videofelvételt és a parkolásfelügyeletet is.<p>A DVR dobozában egy további kamera található. Általában a hátsó ablakhoz van rögzítve. Hogy szükséged van-e rá, azt neked kell eldöntened. Csak megjegyezzük, hogy ez egy szerényebb mátrixot használ, így ne reménykedjen a kiváló minőségű videóban.</p><p>A készüléket a jármű fedélzeti elektromos hálózata táplálja. Ha azonban lemerül a tápellátás, a videofelvétel folytatódik, mivel a termék saját újratölthető akkumulátorral rendelkezik. A kapacitása mindössze 200 mAh, így a hosszú akkumulátor-üzemidő biztosan nem.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Automatikusan el tudja indítani a felvételt;</li><li>Mozgásérzékelés a képkockában;</li><li>Hátsó kamerával rendelkezik;</li><li>Nagyon szerény vastagság;</li><li>A képernyő elég nagy;</li><li>Az érintésvezérlés támogatott;</li><li>Jó betekintési szög;</li><li>Kiváló minőségű optikát használ;</li><li>alacsony költség.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Még sima úton is rázkódhat;</li></ul><h3> Artway MD-161 Combo 3 az 1-ben </h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Artway MD-161 Combo 3 az 1-ben

    Értékelésünkben már több olyan DVR-t is figyelembe vettünk, amelyeket GPS-navigátorral egészítettek ki. Néhány gyártó azonban még tovább ment. Az Artway MD-161 például radardetektort is tartalmaz! Ennek eredményeképpen egy test alatt három eszköz található. És mindezt mindössze 6-7 ezerért. RUB. Mondanom sem kell, hogy az ilyen eszközök külön-külön történő megvásárlása nagyobb összegbe kerülne? Sokkal jobban elzárnák a kilátást is.

    Ha csak a DVR-ről beszélünk, az egy CMOS képérzékelővel büszkélkedhet, amelynek mérete 1/3 hüvelyk. A 8 megapixeles felbontás nagyon jó minőségű képeket készít. Könnyen összehasonlítható azzal, amire a magasabb árú okostelefonok előlapi kamerái képesek. Üveglencsével is rendelkezik, amely átlósan mérve 140 fokos látószöget biztosít.

    A képet a termék 1920×1080 pixeles felbontásban és 25 fps sebességgel rögzíti. A filmfelvétel automatikusan is elindulhat – például ha a képkockát mozgás érzékeli, vagy az érzékelő sokkhatás kiváltja. A járművezető beállíthatja a készüléket úgy is, hogy időzítőre kapcsoljon ki. A készülék hálózati áramról való leválasztása után is folytathatja a filmezést – az akkumulátor kapacitása 500 mAh. Szüksége lesz egy memóriakártyára a fekete doboz mellett. A maximális támogatott kapacitás 32 GB.

    Most pedig térjünk át a további funkciókhoz. A tükör bal oldalán egy 4,3 hüvelykes kijelző található. Nemcsak a beépített kamera képét, hanem a térképeket is meg tudja jeleníteni. A GPS-navigátor megfelelően működik, az útvonal vezetése közben rendszeresen hangutasításokkal látja el a vezetőt. Csak a “hidegindítás” miatt panaszkodhat, amikor sokáig tart a műholdak megtalálása.

    A radarérzékelő is jól működik. Több tartomány radarjára van hangolva. A “Strelka” és az “Avtodoriya” komplexumokról is képes figyelmeztetni. A kameraadatbázis rendszeresen frissíthető.

    Ez valószínűleg az egyik legjobb DVR a maga nemében! Csak a második kamera csatlakoztatásának lehetősége hiányzik belőle.

    Előnyök

    • Mikrofon van jelen;
    • Kiváló minőségű videó;
    • Van mozgásérzékelő és sokkérzékelő;
    • Looping felvételek készítése lehetséges;
    • Széles látószög;
    • Lehetséges a beépített akkumulátor használata;
    • Beépített GPS-navigátor;
    • Radardetektorként is használható;
    • Meglehetősen nagy kijelző;
    • A kamera adatbázisa frissíthető.

    Hátrányok

    • Második kamera csatlakoztatása nem lehetséges;
    • Meglehetősen bonyolult beállítások;
    • A készülék túl nehéz (rosszabbul remeg, mint a hagyományos tükör).

    Artway MD-160 Combo 5 az 1-ben

    Értékelés: 4.6

    Artway MD-160 Combo 5 az 1-ben

    Szeretne megszabadulni az autóban lévő összes elektronikától, és csak egy eszközzel helyettesíteni azt? Ebben az esetben szüksége van egy Artway MD-160 videorekorderre. Úgy tervezték, hogy egy visszapillantó tükör formájú legyen. A képernyő a bal oldalon helyezkedik el, átlója 4,3 hüvelyk. Ez elég ahhoz, hogy a beállítás és a gyors videó áttekintése. Azonban nem a lövés az egyetlen dolog, amit ez a készülék tud.

    Ez a modell GPS-chipet tartalmaz. Lehetővé teszi az elektronika számára, hogy pontosan érzékelje, hol vagy. Ezután ellenőrzi a saját adatbázisával. Ennek eredményeképpen a készülék képes figyelmeztetni Önt az előttünk lévő kamerákra és sebességkorlátozásokra. Ez hanggal történik. Az autós videorögzítő saját radardetektorral is rendelkezik, amely reagál a különböző típusú kamerákra.

    Ami a videót illeti, itt van az F felbontásban

     l HD 25 fps sebességgel. A felvétel automatikusan elindul, amit a G-érzékelőnek köszönhet. Ha a jármű nyugalomban van, a következő mozgásérzékelő hasznos lehet. A kép rögzítése üveglencsékkel és CMOS-mátrixszal ellátott lencsén keresztül történik, amelynek mérete 1/3 hüvelyk, és felbontása 8 megapixel. Betekintési szög – 140 fok, ha átlósan mérjük. Nem egy rekord, de nem elég érték nem hívható. A fontos dolog az, hogy a kép szinte teljesen torzítatlan, így a rendszámot gond nélkül leolvashatja.

     A DVR egy távoli kamerával van felszerelve. Vízálló, így a csomagtérfedél alatt is elhelyezhető. Ebben az esetben a parktronic megfelelőjét kapja!

     Sajnos ennek a modellnek van néhány hátránya. A legbosszantóbb dolog az a hangerő, amely akkor szól, amikor be- vagy kikapcsolja a készüléket. Továbbá a gyártó lehetőséget adhatna a mozgásérzékelő érzékenységének beállítására, ez nagyon hiányzik. Ami a radardetektort illeti, csak a K-sáv támogatásának hiányára panaszkodhat.

     Előnyök

     • Beépített radarérzékelővel rendelkezik;
     • További kamerával érkezik;
     • A lencsék kiváló minőségű üvegből készülnek;
     • Jó videóminőség;
     • A képkockában mozgásérzékelés van;
     • Hangutasítások állnak rendelkezésre.

     Hátrányok

     • A firmware még nincs véglegesítve;
     • Az ár nem különösebben alacsony;
     • Nincs K-sáv támogatás;
     • Túlságosan hangos csipogás be- és kikapcsoláskor.

     A legjobb videófelvevők prémium visszapillantó tükörrel

     endVision MR-710

     Értékelés: 4.9

     TrendVision MR-710

     Ritka eset, amikor a DVR egyszerre két színben is kapható. Az előbbi karosszériája szürkére, az utóbbié pedig feketére van festve. Akárhogy is, a karosszéria műanyagból készül, és az ára 11k körül lesz. Rubelek. A kép a 4,3 hüvelykes kijelzőn jelenik meg, amely a tükör középső részét foglalja el. Ugyanakkor a képernyő alatti és oldalsó területek nagyon nagyok maradnak.

     Ez a modell sok versenytársától különbözik a széles látószöggel – eléri a 147 ° -ot (átlósan). Hogy minden beleférjen egy képkockába, miközben megszabadul a túl erős halszemhatástól, a gyártó 2560×1080 pixeles felbontású felvételek készítésére is képes. Ha úgy gondolja, hogy a számítógép nem tudja stabilan lejátszani a képet, akkor válassza a standard videofelvételt az F

      l HD – a képkockasebesség 60 fps-re nő.

      Természetesen a loop felvétel itt érhető el. Ez azt jelenti, hogy vásárolhat egy olcsó 8 GB-os memóriakártyát – ez elég jó. Ha a G-érzékelő ütközést érzékelt, a megfelelő videofájlt egy speciális névvel azonosítja – az nem íródik felül. Itt is elérhető a felvétel automatikus indítása – beleértve azt is, ha mozgó tárgyat észlel a képkockán. A videó mellett hang is rögzíthető. Ha nincs rá szükség, a mikrofon kikapcsolható. Külső kamera csatlakoztatásához is rendelkezésre áll. Azonban csak egy videofelvételi csatorna van; egy második kamera nem menti a videót.

      Ha a fenti készülékek közül több is rendelkezik GPS-navigátorral, akkor ez a funkció nem működik. Nincs radardetektor. A gyártó egyértelműen az összes pénzt a kulcsfontosságú összetevőkbe fektette. Különösen a készülék üveglencsével rendelkezik – részben nekik köszönhetően a kép ilyen jó minőségű. Ezen túlmenően az alkotása HDMI-kimenetet is kapott, amelynek köszönhetően a videót monitoron vagy TV-készüléken is meg lehet nézni. A készülék menüje egyáltalán nem lassú – ehhez 2GB RAM-ot kell megköszönnie. Kár, hogy kevesebb állandó memória van, csak 128MB.

      Powered DVR fedélzeti hálózat. Ha az autó motorjának kikapcsolása után is folytatni szeretné a filmezést, használhatja a beépített akkumulátort, amelynek kapacitása 300 mAh. Egy teljes feltöltés körülbelül 20 percnyi videózásra elegendő.

      Előnyök

      • Van egy HDMI kimenet;
      • Külső kamera csatlakoztatható;
      • Szép és nagy kijelző;
      • Beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik;
      • Minőségi képet rögzít;
      • Nagyon széles betekintési szögek;
      • Kapcsolt mikrofon is rendelkezésre áll;
      • A keretben mozgásérzékelő és G-érzékelő található;
      • Looping rögzítési mód választható.

      Hátrányok

      • Az ár nem fog mindenkinek tetszeni;
      • Nincs GPS navigáció.
      • Nincs második kamera mellékelve;

      TrendVision aMirror 12

      Értékelés: 4.8

      TrendVision aMirror 12

      A tükör alakú DVR-ek általában viszonylag kis képernyővel rendelkeznek a bal vagy a jobb oldalon.

      Az endVision aMirror 12 kivétel a szabály alól. A gyártója úgy döntött, hogy egy hatalmas kijelzőt választ, a 11 hüvelyk átlója. Ennek eredményeképpen a tükör szinte teljes területét elfoglalja. Ilyen képernyő nélkül nem lehetett, mert a fekete doboz egy teljes értékű Android operációs rendszerrel rendelkezik, ami sok menüpontot jelent.

      Ez a modell igazi kombájnnak bizonyult. Használhatja zenehallgatásra, videónézésre és egyéb dolgokra. Van GPS chip, így semmi sem akadályozza meg, hogy a Térkép alkalmazás megnyitásával megtervezze az útvonalat. És meglepő módon,

      Az endVision aMirror 12 képes videót készíteni! Mindezt egy 2 megapixeles érzékelő és egy viszonylag szerény objektív segítségével teszi, amelynek betekintési szöge nem haladja meg a 140 fokot. A processzor kapacitása több mint elegendő egy 1920×1080 pixeles kép írásához 30 fps sebességgel. A rendszámtáblák jól láthatók, és ez minden, amire a legtöbb videorögzítő vásárlónak szüksége van. A képeket hanggal is lehet kísérni – van mikrofon is.

      Automatikusan elindítja a felvételt, amiért hálásnak kell lennie a beépített G-érzékelőnek. A csomagban található második kamera képe megjeleníthető a képernyőn. Kivéve persze, ha túl lusta vagy elhelyezni. Ennek eredményeképpen ez a modell parkolásérzékelővé válik. Csak ne számítson nagyszerű videóminőségre – a kiegészítő kamera csak HD felbontásban továbbítja a videót.

      A modell jellemzői itt még nem érnek véget! A készülék FM-adóként is használható! És ott van még a Wi-Fi és a 3G vezeték nélküli kapcsolat. Ezért azt javasoljuk, hogy azonnal töltse fel a SIM-kártya készleteit. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék rendszeresen frissítse az adatbázist, amely tartalmazza a kamerák helyét és a járművezetőre váró egyéb problémákat.

      A videó a memóriakártyára íródik. A készülék által támogatott maximális 128 gigabájt. A Powered DVR kizárólag az autó fedélzeti hálózatát biztosítja. A belső akkumulátor hiánya valószínűleg az egyetlen nagyobb hátránya ennek a modellnek.

      Előnyök

      • Van GPS;
      • Telepítette az Android 8 operációs rendszert.1;
      • Nem rossz képminőség;
      • Egy extra kamerával érkezik;
      • Wi-Fi-vel és 3G-vel rendelkezik;
      • Van egy mikrofon;
      • A képernyő hatalmas;
      • FM adó áll rendelkezésre;
      • Nem feledkeztünk meg a sokkérzékelőről sem.

      Hátrányok

      • Nincs beépített akkumulátor;
      • A felület sebessége nem a legjobb;
      • Az ár nem alacsony.

      Playme VEGA TOUCH

      Értékelés: 4.7

      Playme VEGA TOUCH

      Ez a fekete doboz rendelkezik minden olyan funkcióval, amit egy vásárlótól elvárhat. Például meglehetősen széles látószöggel büszkélkedhet – itt ez a paraméter 146 fokos. A készülék egy további kamerával is rendelkezik, amelyet az autó belsejében vagy a csomagtérfedél alatt lehet elhelyezni. A második esetben a készülék a parkolóérzékelők analógjává válik. És akkor van egy radardetektor, amely támogatja és “Strelka”, és más komplexek, amelyek a sebesség nyomon követésével foglalkoznak. A legközelebbi kamera és az aktuális sebességkorlátozás figyelmeztetése hangjelzéssel történik.

      A készülék tartalmazza a GPS-chipet. Ez lehetővé teszi a DVR számára, hogy pontosan megértse, hogy hol van most. Ez tovább javítja a radarérzékelő teljesítményét, mivel az összes kamera helyét tartalmazó adatbázisra is képes fókuszálni.

      Ha a DVR fő funkciójáról beszélünk, azt CMOS-mátrix végzi, az átlója 1/2,7 hüvelyk, és 2 megapixeles felbontással. G-érzékelővel rendelkezik, így a felvétel automatikusan elindul. A készülék a keretben mozgásérzékelővel rendelkezik, ami hasznos lehet a parkoláshoz. Ilyenkor a beépített akkumulátor nem felesleges. De ne számítson arra, hogy meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A DVR-eknél mégis elsősorban arra szolgál, hogy baleset esetén, amikor a fedélzeti hálózat feszültsége hirtelen meghibásodik, energiát biztosítson a készüléknek a fájl megfelelő mentéséhez.

      A képernyő itt a tükör közepén található. Az öt hüvelyk képátlójú kijelző felbontása 854×480 pixel. Érintésérzékeny, így biztosan nincs probléma a vezérléssel. Ami a fájl mentését illeti, ez egy microSD-kártyán történik. A firmware maximálisan 64 gigabájtos meghajtókat ismer fel.

      Sajnos, a Playme VEGA TOUCH csak a választékunk végén található. Ennek oka a súlyos tervezési hibák jelenléte. Néhány felhasználó rendszeresen bekapcsolja a DVR képernyőjét anélkül, hogy szükség lenne rá. Emellett a készülék idegesítő lehet, mivel folyamatosan emlékeztet a biztonsági öv bekapcsolására. Ez a helyzet az autókban, ahol a fedélzeti feszültség gyakran esik 12 V alá. Egyébként a tápkábel itt nyilvánvalóan nem elég hosszú.

      Előnyök

      • Opcionális kamerával érkezik;
      • Nem rossz képminőség;
      • Van egy mikrofon;
      • Nagyon széles látószög;
      • Van GPS;
      • A G-érzékelőről és a mozgásérzékelésről a képkockában sem feledkezik meg;
      • Lehetséges a beépített akkumulátorról történő munkavégzés;
      • Radarérzékelő van jelen.

      Hátrányok

      • Rövid tápkábel;
      • Előfordulhat, hogy a szoftverrel problémák vannak;
      • Magas költségek;
      • A hangban interferenciák vannak.

      TrendVision MR-715GNS

      Értékelés: 4.7

      TrendVision MR-715GNS

      Szeretne egy olyan fekete dobozhoz jutni, amely szinte tökéletes minőségben rögzíti a képet?? Ebben az esetben fontolóra kell vennie, hogy megvásárolja

      endVision MR-715GNS. Ez a modell F felbontásban menti a videót
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: