13 a legjobb kisautók közül

A cikk tartalma
 1. Ajánlások egy kompakt autó kiválasztásához
 2. Legjobb kisautó értékelés
 3. Mercedes-Benz A-osztály
 4. Előnyök
 5. Hátrányok
 6. BMW 1
 7. Előnyök
 8. Hátrányok
 9. Audi A1
 10. Előnyök
 11. Hátrányok
 12. Smart Fortwo
 13. Előnyök
 14. Hátrányok
 15. Kia Picanto
 16. Előnyök
 17. Hátrányok
 18. Citroen C3 Aircross
 19. Előnyök
 20. Hátrányok
 21. Volkswagen Polo
 22. Előnyök
 23. Hátrányok
 24. Mazda 2
 25. Előnyök
 26. Hátrányok
 27. Nissan Micra
 28. Előnyök
 29. Hátrányok
 30. Rena t C o Értékelés: 4.4 A legendás olasz FIAT 500 az ókor szellemében készült. Az első kisbusz 1957-ben jelent meg, az autót 2 ajtós szedánként és 3 ajtós ferdehátúként árulták. A modell megkülönböztető jegye a hátsó motoros és hátsókerék-hajtású elrendezés volt. A szakértők kedvelik a karizmatikus formatervet, a kiváló kezelhetőséget, a tömörséget és a tömörséget. Ma Oroszországban elsőkerék-meghajtású modelleket értékesítenek 1,4 literes benzinmotorral, 100 literes hengerűrtartalommal. . A nyomaték elosztása automata sebességváltóval történik. A kisautó meglehetősen drága (majdnem kétszerese a Polo szedán árának), ami befolyásolta a felülvizsgálat utolsó helyét. A tulajdonosok dicsérik a formatervet, a panorámatetőt, a tömörséget, a megbízhatóságot. Hátrányok: magas ár, korlátozott hely a hátsó utasok számára. Előnyök Olasz stílusban; kiváló kezelés; megbízhatóság; kompakt. Hátrányok magas ár; kevés hely hátul. Suzuki Jimny Értékelés: 4.2 Az orosz vadászok és halászok már régóta kedvelik a Suzuki Jimny kis terepjárót. Az autó kiemelkedik a verseny keret kialakítása és összkerékhajtás. Az 1,3 literes benzinmotorhoz kézi vagy automata sebességváltó párosul. A gyorsulási dinamika hagy kívánnivalót maga után (17,2 másodperc 100 km / h-ig egy automata), de az autó magabiztosnak érzi magát egy komoly terepen. A szakértők rövid tengelytávjával és könnyű súlyával magyarázzák a jó terepjáró képességet. A 190 cm-nél magasabb emberek kényelmesen érzik magukat az utastérben. A felhasználók dicsérik a kompakt terepjárót egyszerű kialakítása, a terepen való javíthatósága, a japán minőség miatt. az autó gyengeségeit alacsony teljesítményű motornak, rossz felszereltségnek, drága alkatrészeknek tekintik. Előnyök kiváló terepjáró mobilitás; egyszerű kialakítás; megbízható felfüggesztés; gazdaság. hátrányok gyenge motor; rossz felszerelés. Ravon R2 Értékelés: 4.1 Az amerikai Chevrolet Spark kisautó pontos másolata a szakértők szerint az üzbég Ravon R2 autó. A modell nagy keresletnek örvend, népszerűségben nem marad el a legendás Daewoo Matiz-tól. Magas tető, így a magasabb emberek (190 cm-ig) is kényelmesen érzik magukat a furgonban. Minden változat benzinmotorral és automata sebességváltóval van felszerelve. A gyártó az autót városi autónak pozícionálja, ami megerősíti a könnyű manőverezhetőséget és a könnyű parkolhatóságot. A szakértők a modell “voracity” (7,6 literes kombinált ciklusban) nevezik a modellt. A tulajdonosok szeretik az alacsony árat, a jó vezetési tulajdonságokat, a szép kialakítást, az automata sebességváltót. A modell hátrányai a szűkös belső tér, a magas benzinfogyasztás és a gyenge zajszigetelés. Előnyök alacsony ár; tömörség; automata sebességváltó; jó megjelenés. Hibák szűkös belső tér; magas üzemanyag-fogyasztás.
 31. Előnyök
 32. Hátrányok
 33. Suzuki Jimny
 34. Előnyök
 35. hátrányok
 36. Ravon R2
 37. Előnyök
 38. Hibák

A kisautók iránt nagy a kereslet az orosz fogyasztók körében. A szakértők szerint a kisautók népszerűsége az alacsony árnak, a kompakt méretnek és a gazdaságosságnak köszönhető. A miniatűr autók volánja mögött gyönyörű nőkkel, fiatalokkal és felnőtt férfiakkal találkozhat. A kisautók számos előnyt kínálnak a városlakóknak, akiknek minden nap a forgalmas utcákon kell közlekedniük. Ma hazánk a kompakt autók széles választékát kínálja. Szakértői tanácsadásunk segít Önnek a helyes választás meghozatalában.

Ajánlások egy kompakt autó kiválasztásához

Testalkat. A kisautó kiválasztásához a karosszéria típusával kell kezdenie a választást.

 1. A szedán klasszikus személyautó formájú, amely az utasoknak és a csomagoknak is helyet kínál.
 2. A ferdehátú vonzóbb a tömörség és a manőverezhetőség szempontjából. A hátsó borításnak a vezetőhöz való közelsége megkönnyíti a tolatást, ami fontos a szűk udvarokban vagy kis parkolókban való parkoláskor.
 3. a kisautók osztályában meglehetősen ritka a kombi; ez a karosszériatípus a vidékieknek és azoknak felel meg, akik szeretnek vidéken pihenni. A csomagtartóba minden belefér, kerti felszerelés és szerszámok is.

Motor. A legfeljebb 1,6 literes motorral rendelkező autók kis darabszámúnak minősülnek. A belső égésű motoroknak két típusa van.

 1. A benzinmotorok arról nevezetesek, hogy fagyos időben is könnyen beindulnak, gyorsan felmelegszik a belső tér és könnyen szervizelhetőek. A kínálat a kis teljesítményű, 0,9 literes aggregátokkal kezdődik.
 2. Alacsony üzemanyag-fogyasztás és vonóerő dízelmotorok által. Nyáron, amikor dugókban állsz, veri a benzinmotoros társait. De télen elég hideg van az utastérben, az autót sokáig kell melegíteni, hogy minimális hőt érjen el.

Átvitel. A modern kisautók kétféle sebességváltóval készülnek.

 1. A klasszikus szerelők leginkább a gyakorlattal rendelkező autósok számára ajánlottak. A járművezetőnek folyamatosan figyelnie kell a fordulatszámmérőre és a sebességváltókarra, hogy megtalálja az optimális vezetési pozíciót a sűrű forgalomban. De a kézi váltó csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, és gyorsabban gyorsul.
 2. Automatikus sebességváltót leggyakrabban a kezdő vezetők és a nők választják. Nem kell a sebességváltó kiválasztásán gondolkodnia, teljes mértékben az útra koncentrálhat.
Olvasson tovább  12 a legmegbízhatóbb furgonok közül

Specifikáció.A mai autósok el vannak kényeztetve a választékkal, ha biztonságosabbá és kényelmesebbé akarják tenni vezetési élményüket. Számos alkatrész és rendszer számos gyártó által már alapfelszereltségként van felszerelve.

 1. A légkondicionáló szinte minden kisautóban megtalálható (alapfelszereltségként). Hűvös levegőt termel, ami különösen fontos a nyári hőségben.
 2. Az elektromos összkerékhajtás egyre inkább szériafelszereltségként érhető el. Az oldalsó tükrökbe és az első ablakokba van beépítve.
 3. Az északi régiók lakói szeretni fogják a fűtött üléseket, az üzemanyagszűrőt, a tükröket és a kormánykerék opciókat.
 4. A vezető és az utasok biztonságát a kisautókban a biztonsági övek és a légzsákok biztosítják. Egyes gépkocsik alapfelszereltségként olyan rendszerekkel vannak felszerelve, mint az ABS, ASC, ESP, EBD, amelyek segítik a vezetőt nehéz vezetési helyzetekben.

rankqua szerviztechnikusok

 • a 13 legjobb kisautó áttekintésében kiválasztott. Megvásárolható hazánkban. Az expertology szerkesztői a gumiabroncsok kiválasztásakor szakértői véleményre támaszkodnak, figyelembe véve az orosz autósok visszajelzéseit is.

  Legjobb kisautó értékelés

  Jelölés hely Autó Motor teljesítménye Teljesítmény Fogyasztás (átlag) ár
  Legjobb kisautó rangsor 1 Mercedes-Benz A-osztály 1.3 AMT 150 . 5.6 1664700 €
  2 BMW 1 1.5AMT 136 .. 5.5 1 600 000€
  3 Audi A1 1.0AMT 95.. 4.7
  4 Smart Fortwo 1.0 AMT 71 . 4.2 859 000€
  5 Kia Picanto 1.0 MT 67 .. 5.4 674 900€
  6 Citroen C3 Aircross 1.2 AT 110 . 5.4 1 099 866€
  7 Volkswagen Polo 1.6 MT 90 .. 5.9 514 562€
  8 Mazda 2 1.5 MT 75.. 4.7
  9 Nissan Micra 0.9MT 86.. 4.8
  10 Rena
   t C
  • o
  1.0 MT 57 ..
  11 FIAT 500 1.4MT 100 . 6.1
  12 Suzuki Jimny 1.5 MT 4×4 102 .. 1 605 990€
  13 Ravon R2 1.2 AT 85 . 6.1 581 940€

  Mercedes-Benz A-osztály

  Értékelés: 5.0

  Mercedes-Benz A-osztály

  A Mercedes-Benz A-osztályú kisautó magas szintű kényelmét a szakértők is értékelik. Bár ez egy A-osztályos modell, tele van hasznos funkciókkal, és a gyártó kiváló minőségű anyagokat alkalmazott a belső térben. Az 1,3 literes benzinmotor akár 150 literes nyomatékot is leadhat. ., ami lehetővé teszi a járművezető számára, hogy magabiztosnak érezze magát a forgalmas városi forgalomban. A 7 sebességes robottal az autó 8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. A motor kevés üzemanyagot fogyaszt (5,6 liter kombinált üzemmódban). A teljesítmény és a hatékonyság kombinációjának elérése érdekében a modellben modern megoldásokat (start/stop, közvetlen befecskendezés) alkalmaztak.

  A tulajdonosok dicsérik a német személyautót stílusos formatervezéséért, minőségi anyagaiért, kiváló összeszereléséért, kompakt méretéért. A hátránya, hogy alacsony hasmagasságra hivatkoznak.

  Előnyök

  • kényelem és komfort;
  • dinamizmus;
  • gazdaság;
  • Német minőség.

  Hátrányok

  • alacsony hasmagasság.

  BMW 1

  Értékelés: 4.9

  BMW 1

  A bajor BMW 1-es kisautó is nagyszerű dinamikát mutat. Az 1,5 literes benzinmotornak köszönhetően az autó 8,5 másodperc alatt gyorsul fel százra (kézi váltó esetén). Ugyanakkor a szakértők dicsérték az autó takarékos üzemanyag-fogyasztását (5,2 liter kombinált üzemmódban). Az autó a sportos vezetés rajongóinak tetszeni fog stabil kanyarodása, éles kormányzása, gyors elindulása miatt. A hátsó üléseken utazóknak azonban kevés helyük van, így a modell ezüstérmes lesz.

  A hazai felhasználók hízelgően beszélnek az autó dinamizmusáról, szép külsejéről, könnyű kezelhetőségéről, hatékony zajszigeteléséről és kiváló minőségű összeszereléséről. A gyakran említett hátrányok a szűkös belső tér, a magas fenntartási költségek.

  Előnyök

  • kiváló kezelés;
  • dinamizmus;
  • gazdaságos fogyasztás;
  • kiváló minőségű összeszerelés.

  Hátrányok

  • szűkös belső tér;
  • drága fogyóeszközök és javítások.

  Audi A1

  Értékelés: 4.8

  Audi A1 2019

  A német kisautó Audi A1 2010 óta készül. A modell a teljesítményegységek széles választékával különbözik versenytársaitól. A potenciális vásárlók választhatnak a kis 1,2 literes vagy 1,4 literes benzinmotorok, valamint az 1,6 literes vagy 2,0 literes dízelmotorok közül. A legtöltöttebb változat a benzines változat 2.0 TFSI quattro, 256 lóerővel. . És 5,7 másodperc alatt gyorsul százra. A legtakarékosabb az 1,6 literes dízel lesz (3,8 l/100 km). A második generációt 2018-ban mutatta be a gyártó a Párizsi Autószalonon. Már az alapkonfiguráció is számos modern opcióval rendelkezik.

  Az orosz autósok elégedettek az autó üzemanyag-fogyasztásával, kiváló vezetési tulajdonságaival, gyönyörű belső és külső megjelenésével. Szűkös belső tér, kicsi csomagtartó és túlárazott.

  Előnyök

  • kényelem;
  • dinamizmus;
  • motorok széles választéka;
  • manőverezőképesség.

  Hátrányok

  • szűkös belső tér;
  • magas ár.

  Smart Fortwo

  Értékelés: 4.7

  Smart Fortwo III

  A Smart Fortwo a legkisebb a kompakt autók között. A szakértők ezt az autót ajánlják a nagyvárosi mindennapi közlekedéshez. Mindössze 800 kg-ot nyom, és 102 literes, 1,0 literes benzinmotor dolgozik a motorháztető alatt. . Nem meglepő, hogy az autó élesen indul, még az 5 sebességes robot sem akadályozza a gyorsulást. A gyártó olyan lapátos váltót épített be, amellyel a vezető úgy érezheti magát, mint egy Forma-1-es versenyző. Sajnos hátul nincs ülőhely, és a csomagtartó mérete kicsi.

  A felhasználók a brit autót a tömörségéért, agilitásáért, felismerhetőségéért és dinamizmusáért szeretik. A tulajdonosok hátrányai közé tartozik a szűkös belső tér és a csomagtartó, a költséges karbantartás.

  Előnyök

  • dinamizmus;
  • tömörség;
  • manőverezőképesség;
  • eredeti kezelés.

  Hátrányok

  • apró belső tér és csomagtartó;
  • költséges karbantartás.

  Kia Picanto

  Értékelés: 4.6

  Kia Picanto

  A dél-koreai Kia Picanto kompakt autó nagy keresletnek örvend hazánkban. A modell kedvező árával és takarékos üzemanyag-fogyasztásával (5,4 liter kombinált ciklusban) vonzza a potenciális vásárlókat. A szakértők dicsérték az autót a nagy hasmagassága (161 mm), a megerősített felfüggesztés és a gazdag felszereltség miatt. Fűtött első ülések, tükrök, kormánykerék és üzemanyag-befecskendezők már az alapfelszereltségben is megtalálhatók. A könnyű parkolás érdekében a modell parkolásérzékelőkkel és tolatókamerával van felszerelve. Az autó a városi autók kategóriájának győztese a népszerű orosz Év Autója versenyen.

  A koreai kisautó tulajdonosai elégedettek a manőverezhetőséggel, a kényelemmel, a gazdaságossággal és a kedvező árral. Kis csomagtartó, merev felfüggesztés, szerény teljesítmény – gyakran említik hátrányként.

  Előnyök

  • kiváló minőségű összeszerelés;
  • megfizethető ár;
  • gazdaság;
  • manőverezhetőség.

  Hátrányok

  • kis csizma;
  • merev felfüggesztés.

  Citroen C3 Aircross

  Értékelés: 4.6

  Citroen C3 Aircross

  Kompakt crossover a francia Citroen C3 Aircross kisautó. 2017-ben mutatták be a nyilvánosságnak. A modell nagy hasmagassággal, eredeti kialakítással, védőlemezekkel a lökhárítókon, sárvédő-hosszabbítókkal rendelkezik. A szakértőknek tetszett az aktív parkolássegítő rendszer. A járművezető kérésére megkeresi a szabad parkolóhelyet, és a kormányzás segítségével segít a manőverezésben. A vezetőnek csak sebességet kell kapcsolnia és lenyomnia a pedálokat. A magas szintű biztonságot, a jó kezelhetőséget, a szép megjelenést hozzá kell adni a modell előnyeihez.

  A felhasználók kedvelik a tágas belső teret, a hátsó ülések kényelmes átalakítását, a puha felfüggesztést. Hátrányok: a multimédiás kijelző fagyása hideg időben (-10 ºC), pótalkatrészek hiánya.

  Előnyök

  • nagy hasmagasság;
  • gazdaság;
  • parkolási segítség;
  • biztonság.

  Hátrányok

  • nincs pótalkatrész;
  • Az érintőképernyő kijelzője megfagy a hidegben.

  Volkswagen Polo

  Értékelés: 4.5

  Volkswagen Polo

  Német kisautó Volkswagen Polo 1975 óta gyártott Volkswagen Polo. Az autó számos díjat nyert, 2010-ben az év európai és világautója lett. A Polo szedán gyártása 2010 óta folyik Oroszországban. A hatodik generáció 2017-ben jelent meg (ötajtós ferdehátú). A szakértők figyelmet fordítottak az utastér és a csomagtér megnövekedett helykínálatára. Az első generációs autó klasszikus arányai megmaradtak. 1,6 literes 105 literes benzinmotorral szerelt szedánok kerülnek ki az orosz ág szerelőszalagjáról. . Vegyes üzemmódban az autó 5,7 liter üzemanyagot fogyaszt.

  Sok tulajdonos választotta ezt a kisautót alacsony ára és gazdaságos üzemanyag-fogyasztása miatt. A hátrányok közé tartozik a gyenge felszereltség (nincs légkondicionáló), a lassú gyorsulás, a gyenge színválaszték…

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • gazdaság;
  • nagy csizma;
  • minőségi összeszerelés.

  Hátrányok

  • gyenge motor;
  • gyenge felszereltség.

  Mazda 2

  Értékelés: 4.5

  Mazda 2

  A kisautók közé tartozik a japán Mazda 2. Az első autót 1996-ban mutatták be; ma a gyártó a szedánok és ferdehátúak negyedik generációját kínálja. Az orosz tulajdonosok többsége 1,5 literes, 103 literes benzinmotorral szerelt Mazdát vezet. . A szakértők nagyra értékelték a kisautó olyan tulajdonságait, mint az alacsony üzemanyag-fogyasztás (5,7 liter kombinált ciklusban), a jó dinamika, a kényelem és a kilátás. De a gyenge zajszigetelés és a szűkös utastér miatt az autó nem tudott magasabbra emelkedni az értékelésünkben.

  A Mazda 2 tulajdonosai dicsérik az autó jó vezethetőségét, olcsó karbantartását, alacsony üzemanyag-fogyasztását és stílusos megjelenését. Kis csomagtartó, nem hatékony zajszigetelés, alacsony hasmagasság a hátrányai.

  Előnyök

  • manőverezőképesség;
  • stílusos design;
  • gazdaság;
  • alacsony karbantartási igény.

  Hátrányok

  • gyenge zajszigetelés;
  • kis csizma.

  Nissan Micra

  Értékelés: 4.5

  Nissan Micra

  Újabb japán kisautó került a top 10-es lista élére. A Nissan Micra kompakt autó 1982 óta készül, és számos fejlesztésen esett át. Utoljára 2017-ben (ötödik generáció) alakították át, teljesen átalakítva a modellt. Számos erőforrásban vannak benzinmotorok (0,9 és 1,0 l) és egy dízel (1,5 l). A szakértők kiemelik a prémium kategóriás autókra jellemző gazdag felszereltséget (körkörös látórendszer, sávtartó automatika, vészfékezési funkció gyalogosfelismeréssel).

  A kisautók tulajdonosai elégedettek az alacsony fogyasztással és a manőverezhetőséggel, az eredeti kialakítással és az olcsó karbantartással. A modellnek számos gyengesége van, például merev felfüggesztés, alacsony hasmagasság, lassú gyorsulás.

  Előnyök

  • manőverezőképesség;
  • gazdaság;
  • olcsó karbantartás;
  • gazdag felszerelés.

  Hátrányok

  • merev felfüggesztés;
  • lassú gyorsulás.

  Rena
   t C
  • o

  Értékelés: 4.4

  Rena<ul></div><p>t</p><li>o” src=”/wp-content/uploads/2023/09/58216666193861-4813.jpg” height=”409″ title=”Rena<ul>t C<li>o”><p>Rena francia vállalat</p><ul>t 1990 óta elérhető a C<li>o. Az autó kétszer nyerte el az “Év autója Európában” versenyt (1991, 2006). A negyedik generáció 2012-ben mutatkozott be, 4 évvel később átesett egy újratervezésen. A hajtáslánc-választék benzinmotorokból (0,9, 1,2 és 1,6 literes) és egy dízelmotorból (1,5 literes) áll. Választhat 5 sebességes kézi sebességváltó vagy 6 sebességes automata sebességváltó közül. A szakértők leginkább a 275 lóerős motorral szerelt sportos ferdehátú változatot csodálják.<p>A tulajdonosok a kisautó erősségei között a jó megjelenést, a jó kezelhetőséget, a dinamikus teljesítményt és az olcsó karbantartást említik. A hátrányok közé tartozik a kis csomagtartó, a rossz kilátás hátrafelé, az átgondolt automata.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>dinamizmus;</li><li>gazdaság;</li><li>biztonság (6 légzsák);</li><li>olcsó karbantartás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>az átgondolt automata készülék;</li><li>korlátozott láthatóság hátul.</li></ul><h3>FIAT 500</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=FIAT 500

  A legendás olasz FIAT 500 az ókor szellemében készült. Az első kisbusz 1957-ben jelent meg, az autót 2 ajtós szedánként és 3 ajtós ferdehátúként árulták. A modell megkülönböztető jegye a hátsó motoros és hátsókerék-hajtású elrendezés volt. A szakértők kedvelik a karizmatikus formatervet, a kiváló kezelhetőséget, a tömörséget és a tömörséget. Ma Oroszországban elsőkerék-meghajtású modelleket értékesítenek 1,4 literes benzinmotorral, 100 literes hengerűrtartalommal. . A nyomaték elosztása automata sebességváltóval történik. A kisautó meglehetősen drága (majdnem kétszerese a Polo szedán árának), ami befolyásolta a felülvizsgálat utolsó helyét.

  A tulajdonosok dicsérik a formatervet, a panorámatetőt, a tömörséget, a megbízhatóságot. Hátrányok: magas ár, korlátozott hely a hátsó utasok számára.

  Előnyök

  • Olasz stílusban;
  • kiváló kezelés;
  • megbízhatóság;
  • kompakt.

  Hátrányok

  • magas ár;
  • kevés hely hátul.

  Suzuki Jimny

  Értékelés: 4.2

  Suzuki Jimny

  Az orosz vadászok és halászok már régóta kedvelik a Suzuki Jimny kis terepjárót. Az autó kiemelkedik a verseny keret kialakítása és összkerékhajtás. Az 1,3 literes benzinmotorhoz kézi vagy automata sebességváltó párosul. A gyorsulási dinamika hagy kívánnivalót maga után (17,2 másodperc 100 km / h-ig egy automata), de az autó magabiztosnak érzi magát egy komoly terepen. A szakértők rövid tengelytávjával és könnyű súlyával magyarázzák a jó terepjáró képességet. A 190 cm-nél magasabb emberek kényelmesen érzik magukat az utastérben.

  A felhasználók dicsérik a kompakt terepjárót egyszerű kialakítása, a terepen való javíthatósága, a japán minőség miatt. az autó gyengeségeit alacsony teljesítményű motornak, rossz felszereltségnek, drága alkatrészeknek tekintik.

  Előnyök

  • kiváló terepjáró mobilitás;
  • egyszerű kialakítás;
  • megbízható felfüggesztés;
  • gazdaság.

  hátrányok

  • gyenge motor;
  • rossz felszerelés.

  Ravon R2

  Értékelés: 4.1

  Ravon R2

  Az amerikai Chevrolet Spark kisautó pontos másolata a szakértők szerint az üzbég Ravon R2 autó. A modell nagy keresletnek örvend, népszerűségben nem marad el a legendás Daewoo Matiz-tól. Magas tető, így a magasabb emberek (190 cm-ig) is kényelmesen érzik magukat a furgonban. Minden változat benzinmotorral és automata sebességváltóval van felszerelve. A gyártó az autót városi autónak pozícionálja, ami megerősíti a könnyű manőverezhetőséget és a könnyű parkolhatóságot. A szakértők a modell “voracity” (7,6 literes kombinált ciklusban) nevezik a modellt.

  A tulajdonosok szeretik az alacsony árat, a jó vezetési tulajdonságokat, a szép kialakítást, az automata sebességváltót. A modell hátrányai a szűkös belső tér, a magas benzinfogyasztás és a gyenge zajszigetelés.

  Előnyök

  • alacsony ár;
  • tömörség;
  • automata sebességváltó;
  • jó megjelenés.

  Hibák

  • szűkös belső tér;
  • magas üzemanyag-fogyasztás.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: