8 legjobb DVR 5000 rubel alatt

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az olcsó autós DVR-ek a tartozékok legátfogóbb kategóriája, és a kereslet irántuk folyamatosan növekszik. Alig 5-7 évvel ezelőtt ezek a modellek erősen korlátozottak voltak a kamera minőségét, a felvételi szöget és a felbontást illetően, de ma már gyakorlatilag észrevehetetlen a különbség a kedvező árú és a prémium változatok között.

Az autók nagy népszerűsége és a balesetek növekvő száma miatt az autótulajdonosoknak sürgősen szükségük van arra, hogy a járműveket olyan megfigyelő kamerákkal szereljék fel, amelyek valós időben nyomon követhetik és rögzíthetik az utakon kialakult helyzetet. Ez viszont új gyártó cégek megalakulásához, majd a piac új eszközmodellekkel való megtöltéséhez vezet. Az autóiparban folyó kemény verseny hatalmas választási problémát jelent a fogyasztók számára, amelyet csak az érdeklődési szegmens vizsgálatával lehet megoldani. Vagy bízzon a szakértőkben, és olvassa el a legjobb DVR-ek kiválasztását 5000 rubelig az Expertology online magazinból. A jelöltek gondos kiválasztásakor figyelembe vették a szakértői testület véleményét, valamint a fogyasztók megbízható visszajelzéseit, ahogyan ezt vagy azt a DVR-t használják.

A legjobb DVR-ek 5000 rubelig

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb fekete doboz értékelése 5000 rubel alatt 1 Dunobil Chrom Duo 4 790€
2 Artway AV-390 szuper éjszakai látás 2 985€
3 Xiaomi YI intelligens műszerfali kamera 3 340€
4

MIDI

4 140€
5 CARCAM T3 3 490€
6 Artway AV-520 2 000€
7 Xiaomi MiJia autós vezetésfelvevő kamera 3 960€
8 LEXAND LR40 1 490€

Dunobil Chrom Duo

Értékelés: 4.9

Dunobil Chrom Duo

A vezető sorban a minősítés megy csodálatos minden tekintetben videofelvevő Chrom Duo a német Dunobil cég Chrom Duo. Az elegáns testben készült készülék két kamerát tartalmaz, így parkolási igényekre is használható: jó dolog, hogy erre a célra a processzoregységben beépített parkolási jel kivetítési funkcióval rendelkezik.

A felvétel minőségéről szólva, a Chrom Duo főegység 1920×1080 felbontású felvételt biztosít 30 képkocka/másodperc sebességgel. Ugyanakkor a látótávolság eléri a 170 fokot – ez szinte széles látószög, ami gyakran megmenti a járművezetőket a vitás helyzetekben a balesetekben. Az al-kamera ugyanezt a 30 képkockát rögzíti másodpercenként, de 640×480 pixeles felbontásban – ami nem elég, de parkoláshoz elég. Plusz összeszerelés az a tény, hogy képes működni a hőmérsékleten akár -30 Celsius fok, így az alkalmazás lehetőségét, és a régiókban Szibéria. A nap végén a Dunobil Chrom Duo egy nagyszerű készülék, amelynek külső kialakítása és műszaki jellemzői több mint ellensúlyozzák az árcédulát.

Előnyök

 • További kamerák csatlakoztatása lehetséges;
 • A fő folyamfelvétel felbontása 1920×1080 képpont;
 • A parkolási jelek kivetítése a mellékelt kiegészítő kamera használatakor;
 • üzemi hőmérséklet akár -30 Celsius-fokig;
 • kiváló minőség.

Hátrányok

 • nem található.

Artway AV-390 szuper éjszakai látás

Értékelés: 4.8

Artway AV-390 szuper éjszakai látás

Egy lépéssel a minősítés vezetője mögött megállt a DVR Artway AV-390 – a legjobb, véleményünk szerint az éjszakai felvételek minősége szempontjából az összes eszköz 5000 rubelig terjedő költséggel. Vették a bátorságot, és kísérleteztek a CMOS-érzékelővel és az egész kamerával, játszottak a sötétben történő videofelvétel drámaian javuló paramétereivel… és kiderült, hogy nem tévedtek. A 3 megapixeles érzékelő és az integrált LED háttérvilágítás hibrid rendszere lenyűgöző eredményt hozott a videóminőség tekintetében, kiegészítve a már “erős” F

  lHD felvételkészítés 30 képkocka/másodperc sebességgel. Az AV-390-be egy új, 170 fokos látószögű lencse került beépítésre. A videó valójában az útviszonyok teljes átvilágítását mutatta, többet, mint amennyit a járművezető lát vezetés közben.

  Bár minden nagyszerűnek tűnik (még a rendszer is kapott (a mozgás- és ütésérzékelőkön kívül) egy további funkciókészletet – SOS és WDR), az Artway egy kis hibás számítást végzett, ami a szűk működési tartomány paramétere. A -10 fokos küszöbértéket Oroszország szinte minden régiójában átlépik, ezért az AV-390 használata szigorú korlátot kap.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű felvételek sötétben;
  • 3 megapixeles CMOS-érzékelő, amely csökkenti a képzaj kialakulására való hajlamot;
  • 170 fokos betekintési szög;
  • További rendszerfunkciók (SOS és WDR) jelenléte.

  Hátrányok

  • Kis üzemi hőmérséklet-tartomány (-10 és +50 Celsius fok között).

  Xiaomi YI intelligens műszerfali kamera

  Értékelés: 4.7

  Xiaomi YI intelligens műszerfali kamera

  A Xiaomi cég egy másik képviselője, amely lenyűgöző eredményeket ad a kamera részéről még nagyon alacsony áron is. Xiaomi YI Smart Dash Camera – a költségvetési szegmens zászlóshajó modellje, amely képes SuperHD minőségű (2304×1296 pixel) videó rögzítésére, miközben stabil 30 képkocka/másodperc sebességgel dolgozik. A képkockasebesség növeléséhez azonban elegendő a felbontást 1080p-re csökkenteni, és élvezze az ultrafinom képet a 60 képkocka simaságával.

  Az alacsonyabb kategóriájú modellekhez képest drámai minőségnövekedés mellett a YI Smart Dash Camera 165 fokos látószöggel büszkélkedhet, ami még néhány prémium modellnél sem lehetséges. A fekete doboz esetében is fontos a “szép dolog” hatása, az okos doboz- és lencsekialakítással, valamint az átáramló szellőzést biztosító perforációkkal (a tok felett és alatt, átlósan). És végül néhány szó a kamera Wi-Fi-n keresztüli csatlakoztatásának lehetőségéről. Ha a Xiaomi MiJia-ban problémák voltak a lokalizációval, a YI eredetileg az orosz piacra összpontosított, így a kínaiak megoldották a felület és a vezérlőprogram fordításának kérdését. A végeredmény minden várakozást felülmúlt, és a DVR értékes eszközzé vált a Xiaomi számára (az okostelefonokkal együtt).

  Előnyök

  • 2304×1296 felbontású felvételek készítése 30 fps vagy 1920×1080 felbontású felvételek készítése 60 fps sebességgel;
  • A kamera látószöge 165 fok;
  • okos szellőzőrendszer (áramló, perforált tok tetején és alján);
  • a menü és a vezérlőprogram teljes lokalizációja az okostelefon számára.

  Hátrányok

  • nem figyeltek meg.

  MIDI

  Értékelés: 4.7

  Playme MIDI

  elég eredeti DVR, amely magas pontszámot kapott a fogyasztók a stílusos megjelenés és a “hipertrófiás” működési paraméterek miatt. Az alábbi jelöltekkel ellentétben a Playme MIDI támogatja a SuperHD felbontású videofelvételt – 2304×1296 képpont felbontásban. Ezt a nem szabványos kiválasztást az a tény határozza meg, hogy a gyártók meg akarták különböztetni a készüléket a hasonlóak tömegétől. A látószöge 150 fok, és a képkocka sebességét másodpercenként 30-on tartottuk.

  Együtt a szépség a test Playme MIDI meglepetések és a “beépített” funkciója törődik a vezetővel. Ez jelenlétében fejeződik ki LDWS-riasztás a biztonságos vezetés, de egy idő után kezd bosszantani, sőt irritálja Önt. Az alap is G-érzékelő és mozgásérzékelő – szabványos dolgok, még az olcsó DVR-ek szabványai szerint is. Az egyik nagy előnye, hogy a memória akár 128 GB-ig is bővíthető – ez a lehetőség nem áll rendelkezésre a hierarchia alattiaknak, sem a felső háromban lévőknek. Egyedi DVR, amelynek megvásárlását mindenképpen meg kell fontolni.

  Előnyök

  • 1296p (Super HD minőségben);
  • bővíthető memória 128 GB Micro SD-vel;
  • Szép kialakítás, nagyon kompakt fényképezőgép;
  • Egyszerű és megbízható használat;
  • Képes ellenállni a -30 Celsius-fokos hőmérsékletnek is.

  Hátrányok

  • nem észlelték.

  CARCAM T3

  Értékelés: 4.6

  CARCAM T3

  A kamera, amely széles körű nyilvánosságot kapott a számos ismert autobloggerben való reklámozásnak köszönhetően, az ötödik sorban szerepel a minősítésünkben. A CARCAM T3 egy olyan készülék, amely a könnyű használatra és a megbízhatóságra összpontosít, nagyszámú dedikált érzékelővel és könnyen navigálható menükkel. A nyomógombos vezérlés megszüntetésével a gyártók képesek voltak megnövelni a kijelzőt egy meglehetősen nagy vezérlőblokkokkal ellátott érzékelő beépítésével (a képernyő átlója 3,5 hüvelyk). A felvétel F-formátumban történik

   l HD 30 képkocka percenként és 140 fokos látószöggel.

   Mint minden középkategóriás modell, a DVR CARCAM T3 ciklikus és folyamatos felvétel, és az első esetben a felhasználónak nincs választása – a videó egyértelműen percekre van osztva. A nagyobb bizalom érdekében, hogy mindent elkapnak a keretben, a gyártók integráltak ütésérzékelőket (G-érzékelő) és mozgásérzékelőket, amelyek a kamerát működésre késztetik, amikor a látómezőben nagy tárgyak vagy hirtelen ütközés (gyorsulás) ütközik. Az akár 32 GB memória hozzáadásának képessége az utolsó érintés a modell specifikációihoz, amely az Artway AV-520-hoz hasonlóan egy átlagolt eredmény.

   Előnyök

   • a nyomógombos vezérlés elhagyása az érzékelő javára;
   • A betekintési szög 140 fok, a videó 1920×1080-as felbontásban íródik;
   • egy további kamera csatlakoztatásának lehetősége;
   • Mozgás- és gyorsulásérzékelők (sokk) a kamerába integrálva.

   Hátrányok

   • sötét képalkotás.

   Artway AV-520

   Értékelés: 4.5

   Artway AV-520

   A felhasználók jó ajánlásával rendelkező videorekorder, amely a nagyon jó felszereltség és funkciókészlet miatt került a minősítésbe. Az Artway AV-520 fölényének lényege az előző jelöltekkel szemben a további kamera jelenléte és a kért ár: 3000 rubelt fizetve a felhasználó olyan eszközt kap, amely több térbeli helyzetben is képes kilátást nyújtani, legyen az az oldalsó sík, az utastér vagy az autó hátsó része. A modell fő kamerája 1920×1080 képpontot rögzít másodpercenként 25 képkocka sebességgel – ez a minimálisan szükséges a videó kényelmes megtekintéséhez. Ebben az esetben a látószög 120 fok, ami egy kicsit, de ismét, a szabványok illeszkedik.

   Általában az Artway AV-520 egy átlagos DVR-nek tűnik, ahol minden a szabványoknak megfelelően van beállítva. Támogatja a MicroSD kártyát 32 GB-ig, képes ciklikusan rögzíteni (1, 2 és 5 percenként) és éjszakai felvételeket készíteni (az IR-világításnak köszönhetően). Végeredményben nem egy rosszul kinéző készülék, de a dobozban lévő második kamerán kívül mással nem tud meglepni senkit.

   Előnyök

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: