Top 5 automata sebességváltó adalékanyag

A szerkesztő megjegyzése: *A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakvéleményt kell kérni.

Egyre több automata váltós autó közlekedik az orosz utakon. A jó sebességváltóolaj nem mindig elegendő a karbantartásukhoz. Speciális automata sebességváltó adalék néha hasznos. A vegyületek széles választéka áll rendelkezésre hazánk járműüzleteiben, amelyek árban, csomagolásban, áramlásban és hatékonyságban különböznek egymástól. A szakértői tanácsok segítenek az autósoknak a megfelelő adalékanyag kiválasztásában.

Javaslatok

Az automata sebességváltó-készítmények gyártói nem szeretik felfedni a készítményeiket, csak az előnyeiket magyarázzák el. A szakemberek az összes adalékanyagot több csoportba sorolták.

A tisztítószer-készítményeket úgy tervezték, hogy eltávolítsák a szennyeződéseket az automata sebességváltók kritikus alkatrészeiről és részegységeiről. Hatékonyan működnek az alacsony kopású berendezésekben, a kopási termék eltávolítási folyamata elég hosszú ideig tart.

A molibdén-diszulfid alapú adalékanyagok előnyösek az acél alkatrészek és a gumi alkatrészek esetében is. A molibdénvegyület bevitele a hajtóműolajba csökkenti a súrlódást. Az automata sebességváltó teljesítményének javulása az adalékanyag hozzáadásával azonnal jelentkezik.

A revitalizátorokat a legegyedibb adalékanyagoknak tekintik, amelyek képesek a sebességváltó elhasználódott alkatrészeinek javítására. A szilícium- és bórvegyületek behatolnak a pórusokba és a mikrorepedésekbe, miután az adalékanyag az átvitelben volt, kerámia-fém bevonatot képezve. A termék olajhoz való hozzáadása után 20-50 órán belül védőréteg képződik.

Csak az 5 legjobb automata sebességváltó-adalékanyag került be az áttekintésünkbe. Mindegyiküket sikeresen tesztelték az orosz járműtulajdonosok autóiban, és pozitív értékeléseket kaptak.

Top 5 automata sebességváltó adalékanyag

Jelölés Helyszín Név Ár
5 legjobb automata sebességváltó adalékanyag 1 Bardahl ATF kondicionáló 1 713 €
2
 • QUI MOLY GearProtect
 • 4 009 €
  3 Suprotec automata sebességváltó olaj 1 665 €
  4 Hi-Gear SMT2 1 477 €
  5 XADO Revita
 • zant EX120
 • 970 €

  Bardahl ATF kondicionáló

  Értékelés: 5.0

  Bardahl ATF kondicionáló

  A Bardahl ATF kondicionálót belga vegyészek fejlesztették ki kifejezetten az automata sebességváltókhoz. A szakértők nem tanácsolják, hogy megszegjék a használati utasítást, és töltsék fel az adalékanyagot a variátorokba vagy robotokba. E készítmény megkülönböztető jellemzője az olaj viszkozitásának stabilizálása különböző üzemi hőmérsékleteken. A termék jótékony hatással van az olajfilm szilárdságára is. Ennek eredményeképpen a sebességváltóolaj nem szivárog tovább az automata sebességváltóból, növelve annak élettartamát. Megelőző célokra elegendő egy palack (300 ml), de ha az automata kezelést igényel, két adag (600 ml) szükséges. Az adalékanyag nem is olyan régen jelent meg az orosz piacon, de már sikerült bizonyítania hatékonyságát. A termék a felülvizsgálatunk győztese.

  A helyi autósok elemzései szerint a sebességváltók kíméletesebbek, és a váltás alig érzékelhető. Az egyetlen hátránya az ár.

  Előnyök

  • az olaj viszkozitásának stabilizálása;
  • az olajfilm megkeményedése;
  • zökkenőmentes váltás;
  • hosszabb olaj élettartam.

  Hátrányok

  • magas ár.

 • QUI MOLY GearProtect
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>QUI MOLY GearProtect” src=”/wp-content/uploads/2023/10/3241666196301-765-.jpg” height=”449″ title=”</p><li>QUI MOLY GearProtect” ><p>A jól ismert német olaj- és autóipari vegyszergyártótól</p><li>A QUI MOLY-nak van egy terméke az automata sebességváltókhoz is. Ez a GearProtect, amely 80 ml-es tubusokban kapható. Ugyanakkor a készítmény költségei lényegesen magasabbak, mint a versenyben. Egy adag elegendő 2 liter sebességváltó olaj tulajdonságainak javításához. A szakértők a termék számos fontos előnyét állapították meg. A csökkentett súrlódás növeli a sebességváltó alkatrészeinek kopását és csendesebb váltást tesz lehetővé. A pozitív hatások hosszan tartóak (körülbelül 100 ezer. megtett km). A keverék a váltóolajok széles skálájához alkalmas, automata és kézi sebességváltókban egyaránt használható. Az adalékanyag az ezüstérmes a felülvizsgálatunkban.<p>A fogyasztói jelentések szerint pozitív hatás a sebességváltó alkatrészeire és komponenseire. Jelentették, hogy csökkent a zajszint és a sebességváltás zökkenőmentes. Az árat azonban túl magasnak tartják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>elhúzódó cselekvés;</li><li>súrlódáscsökkentés;</li><li>Német minőség;</li><li>a használat egyetemessége.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>Suprotec automata sebességváltó</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=SUPROTEC AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

  A Suprotec automata sebességváltó folyadék nagyon népszerű az orosz autótulajdonosok körében. A szakértők a termék innovatív jellegéért dicsérték a hazai fejlesztést. Az automata sebességváltókra gyakorolt terápiás hatás alapja a finoman diszpergált konzisztencia, amelyben a szerpentin és a klorit a fő összetevők. Egyrészt a készítmény javítja a sebességváltóolaj kenési tulajdonságait, kitöltve az alkatrészek közötti hézagokat. Ennek eredményeképpen a sebességváltó csendesebb és finomabban kapcsol. Másrészt, az adalékanyag nagy behatoló ereje segít kitölteni a pórusokat és a mikrorepedéseket. A vegyület belül megkeményedik, a felület simává válik, helyreállítva az alkatrészek működőképességét. A termék bronzérmes lett a felülvizsgálatban.

  Az autósok véleményének elemzése után következtethetünk az adalékanyag hatékonyságára. A sebességváltó zúgása 1-2 hét után megszűnik, és a sebességváltás közbeni éles pattogások kiegyenlítődnek. Az egyetlen hátránya a fogyasztók véleménye szerint a tubusban lévő formula sűrűsége.

  Előnyök

  • kisimítja a durva felületeket;
  • Csökkenti a súrlódást;
  • kiküszöböli a sebességváltó zörgését;
  • a sebességváltás simábbá válik.

  Hátrányok

  • nagyon sűrű állag.

  Hi-Gear SMT2

  Értékelés: 4.7

  Hi-Gear SMT2

  A Hi-Gear SMT2 egy ideig késleltetheti az automata sebességváltók javítását. Az amerikai gyártó a vegyületet tömítőanyagnak és az automata sebességváltók tuningjának nevezi. A termék 325 ml-es tubusokban kapható, és ára a versenytársaknál alacsonyabb. A szakértők azt javasolják, hogy az adalékanyagot a 90 ezer kilométert meghaladó futásteljesítményű autókban használják. km. Először is, a termék hatékonyan megszünteti a szivárgást, ez körülbelül 15 km futás után történik. Ha az olaj erősen szivárog, az adag megduplázódik. De egy palackot a régi olajba öntünk, és 150-200 km alatt a váltófolyadékot leengedjük. Második adalékanyagot adnak az új olajhoz. Ezenkívül az adalékanyag elősegíti a szilárd film kialakulását, amely csökkenti az alkatrészek közötti súrlódást.

  Sok felhasználó megelőző intézkedésként használja az amerikai adalékanyagot. A vegyület azonban automata sebességváltó javítóként is hasznos lehet.

  Előnyök

  • a szivárgás megszüntetése;
  • megfizethető ár;
  • a súrlódás csökkentése;
  • Elhasználódott alkatrészek javítása.

  Hátrányok

  • nagy mennyiséget adnak az olajhoz.

  XADO Revita
 • zant EX120
 • Értékelés: 4.6

  Olvasson tovább  11 legjobb polírozó
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: