A 10 legjobb gumiabroncs a Hyundai Solarishoz

A szerkesztő megjegyzése: *A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A koreai kisautó Hyundai Solaris a vezető az oroszországi eladások tekintetében. Már most is több ezer autó közlekedik a vidéki utakon, nyáron és télen egyaránt. A futásteljesítmény növekedésével a gumiabroncsok cseréjének kérdése akuttá válik. A mi éghajlatunkon minden autótulajdonosnak ideális esetben két garnitúra gumiabronccsal (nyári és téli) kellene rendelkeznie. Ez egy szükségszerűség, amely a gépkocsi kihasználásának biztonságával és gazdaságosságával függ össze. Az új gumiabroncsok kiválasztásakor az Expertology a következő pontok figyelembevételét javasolja.

A gyártó ajánlása

A gyártó a Hyundai Solaris modelljétől függően többféle méretű gumiabroncsot ajánl.

  1. 1,4 literes (100 vagy 107 literes) benzinmotorral szerelt modellek. .) komplett 6Jx15 ET46 és 6Jx15 ET48 felnikkel. 185/65R15 méretű gumiabroncs szükséges.
  2. Ha a motorháztető alatt 1,6 literes erőforrás található (123 liter), a motor nem rendelkezik biztonsági övvel. .), a kerekek lehetnek R16 vagy R17. Ennek megfelelően a gumiabroncs mérete 195/55R16 és 205/45R17 legyen.
  3. Ne feledje, hogy az összes keréknyomást (első és hátsó tengely) 2,2 kgf-on kell tartani. lásd.

Az orosz piacon kapható gumiabroncsok választéka meglehetősen széles. De a szakértőknek sikerült kiválasztaniuk a Hyundai Solaris 10 legjobb modelljét. Mindegyikük kiállta az idő és az utak próbáját, és pozitív értékeléseket kapott az orosz autósoktól.

A 10 legjobb gumiabroncs a Hyundai Solarishoz

JelölésPozícióNévÉrtékelés
A legjobb nyári gumiabroncsok a Hyundai Solarishoz1MICHE
  • N Elsőbbség 4
  • 5.0
    2Yokohama Bluearth-Es ES324.9
    3

    irel

  • Cinturato P1 Verde
  • 4.8
    4Kumho Ecsta PS714.7
    5GOODYEAR Eagle Sport4.6
    A legjobb téli gumiabroncsok a Hyundai Solarishoz1Nokian Tyres Nordman 75.0
    2Yokohama Ice Guard IG554.9
    3Hankook gumiabroncs téli i*Pike RS24.8
    4GOODYEAR
      tra Grip Ice 2
    4.7
    5B
  • zzak VRX
  • 4.6

    A legjobb nyári gumiabroncsok a Hyundai Solarishoz

    Az autósoknak számos követelményt kell teljesíteniük a nyári gumiabroncsokkal szemben. A gumiabroncsoknak nagy sebességet kell kibírniuk, ellen kell állniuk az aquaplaningnak, lassan kell veszíteniük a futófelület mélységét. A szakértők a következő modellekkel foglalkoztak.

    MICHE

  • N Elsőbbség 4

    Értékelés: 4.9

    MICHE<li></div><p>N PRIMACY 4″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/9431666196281-5910.jpg” height=”410″ title=”MICHE</p><li>N PRIMACY 4″></p><p>A MICHE gumiabroncsok kiváló minőségű konstrukciójuk miatt vonzóak a Hyundai Solaris orosz tulajdonosai számára</p><li>N Elsőbbség 4. A szakértők dicsérték a gumikeverék kiváló tulajdonságait. A puhaságot kopásállósággal, tartóssággal és jó tapadással ötvözi. Hideg időben (0°C-ig) a gumi nem lötyög, és megőrzi minden tulajdonságát. A nyári gumiabroncs nagy sebességnél is kiváló, még 140 km/h sebességnél sem érzi magát kényelmetlenül a vezető. Magas szintű aquaplaning-ellenállás figyelhető meg, a víz kiválóan elvezetődik az érintkezési felületről. Rut-érzés, de korlátok között. A termék nagy előnye a rövid fékút. A gumiabroncs a felülvizsgálatunk győztese.</p><p>A hazai autósok elégedettek a kényelemmel és a kezelhetőséggel, a jó vízelvezetéssel és a hatékony fékezéssel. De magasnak tartják a gumi árát.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a gumikeverék jó összetétele;</li><li>puhaság és tartósság;</li><li>jó tapadás;</li><li>csend.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas költség.</li></ul><h3>Yokohama Bluearth-Es ES32</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
    Yokohama Bluearth-Es ES32

    A japán Yokohama Bluearth-Es ES32 gumiabroncs vonzó ára miatt kiemelkedik a konkurenciával szemben. A gumiabroncs nagy szakítószilárdságát és szakítószilárdságát vizsgálták, és az eredmény széles hőmérséklettartományban szinte azonos. A szakértők szerint az abroncs stabilan viselkedik kemény útviszonyok között, a futófelület kiválóan tapad száraz és nedves útfelületen egyaránt. Az aquaplaninggal szembeni ellenállásának egyik oka a középső tengely mentén futó Z horony. Az autó manőverezés közbeni stabilitásának növelése érdekében a gyártó a vállrész blokkjait széles bordákkal kötötte össze. A modell a második helyen áll a felülvizsgálatunkban.

    A Hyundai Solaris tulajdonosai az értékelésekben a gumiabroncsok kiváló kezelhetőségét, lágyságát, tartósságát és csendességét dicsérik. De nem lehet megvásárolni minden oroszországi üzletben.

    Előnyök

    • megfizethető ár;
    • Puha és tartós;
    • kiváló tapadás;
    • kiváló kezelés.

    Hátrányok

    • ritkán kapható.

    irel

  • Cinturato P1 Verde

    Értékelés: 4.8

    Pirel<li></div><p>Cinturato P1 Verde” src=”/wp-content/uploads/2023/02/87216666196281-1210.jpg” height=”414″ title=”Pirel</p><li>Cinturato P1 Verde”></p><p>Az olasz gumiabroncsgyártóknak sikerült környezetbarát és gazdaságos gumiabroncsokat készíteniük Pirel</p><li>Cinturato P1 Verde. A szakértők megerősítik, hogy az autó üzemanyag-fogyasztása csökken, ha ilyen gumiabroncsokkal szerelik fel. A zajszint mérések azt mutatják, hogy kívül kb. 1,5 dB-lel csendesebb, belül 1 dB-lel csendesebb. A puha gumikeverék és az okos futófelületi mintázat sikeres kombinációjának köszönhetően a gyártónak sikerült elérnie a kényelmes vezethetőséget Hyundai Solaris. Három széles hosszanti horony biztosítja a víz hatékony elvezetését az érintkezési felületről. Még nagy sebességnél sincs aquaplaning. A kerekek magabiztosan érzik magukat a durva utakon.</p><p>A Yandexen található vélemények szerint.A gumiabroncs nagy keresletnek örvend az orosz autótulajdonosok körében. Dicsérik a gumiabroncs csendességét, alacsony üzemanyag-fogyasztását és aquaplaning-ellenállását. Gyengeségei közé tartozik a puha oldalfal, ezért ne ütközzön a járdaszegélyek éles széleibe.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gazdaság;</li><li>csend;</li><li>kényelmes kezelés;</li><li>az aquaplaninggal szembeni ellenállás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>puha oldalfal.</li></ul><h3>Kumho Ecsta PS71</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Kumho Ecsta PS71

    A dél-koreai Kumho márka nyári gumiabroncsainak sorából az Ecsta PS71 újdonsága miatt kiemelkedik. A modellt a semmiből tervezték, így ne is keressen hasonlóságokat elődeivel. Az új gumiabroncs jobb tapadást, rövidebb fékutat és hosszabb élettartamot kínál. A továbbfejlesztett gumikeverék számos javulást eredményez a gumiabroncsban. Új generációs polimerek a készítményben, tökéletesen kombinálva a butadién-sztirol gumival. A megnövelt szilícium-dioxid-tartalom kiváló nedves tapadást eredményez. a szakértők észrevették az aszimmetrikus irányú futófelületi mintázatot, sok vízelvezető barázdával. A víz gyorsan távozik az érintkezési felületről, a futófelület gyorsan szárad.

    Az autótulajdonosok elégedettek a gumiabroncs kiváló tapadásával, tartósságával, kopásállóságával és rövid fékútjával. Hátránya a nagy súly és a zajosság.

    Előnyök

    • rövid fékút;
    • jó tapadás;
    • aquaplaning biztonság;
    • tartósság.

    Hátrányok

    • nagy súly;
    • zajosság .

    GOODYEAR Eagle Sport

    Értékelés: 4.7

    GOODYEAR Eagle Sport

    A gyors vezetés rajongóinak érdemes odafigyelniük a GOODYEAR Eagle Sport nyári gumiabroncsokra. A Hyundai Solarisra szerelve minden időjárási viszonyok között pontos, sportos vezethetőséget kaphat az autótól. A szakértők a futófelület széles vállrészeit tartják a jó úttartás egyik okának. jól pozícionált fejlesztők széles hosszanti hornyokkal. A széles érintkezési felület jobb gyorsulást és rövidebb fékutat eredményez. Érdemes megemlíteni, hogy a gumiabroncsok aszimmetrikus futófelületi mintázatúak, és megfelelő felszerelés esetén a járművezetőnek minden kerék külső oldalán el kell olvasnia az OUTSIDE feliratot.

    A hazai autósok a GOODYEAR Eagle Sportot jó iránytartása, rövid fékútja és kedvező ára miatt kedvelik. Aggályok a túl puha oldalfal miatt, amely hajlamos a vágásokra és a porckorongsérvre.

    Előnyök

    • sportos kezelhetőség;
    • jó gyorsulási dinamika;
    • rövid fékút;
    • elfogadható ár.

    Hátrányok

    • puha oldalfalak.

    A legjobb téli gumiabroncsok a Hyundai Solarishoz

    Téli úton a jó tapadás havas és jeges körülmények között, valamint a jó úszóképesség és a terepjáró képesség laza és tömött hóban fontos tulajdonságai ennek az abroncsnak. A Nokian Tyres Nordman 7 szegecselt vagy súrlódó gumiabroncsai képesek megbirkózni ezzel a kihívással. Áttekintésünkben az 5 legjobb téli gumiabroncsot mutatjuk be, amelyek jól teljesítenek az orosz téli körülmények között.

    Nokian Tyres Nordman 7

    Értékelés: 4.9

    Nokian Tyres Nordman 7

    Sok hazai autós a finn Nokian márka gumiabroncsait a téli gumi modelljével azonosítja. A Nordman 7 gumiabroncsok nagy népszerűségét a Yandexen található nagyszámú vélemény is megerősíti.Piactér. Legtöbbjük pozitív. A szakértők a megbízhatóság, a tartósság és a biztonság sikeres kombinációjának tulajdonítják sikerüket. A gumi stabil kezelhetőséget biztosít a Hyundai Solaris számára, kiváló tapadást mutatva. A szegecselt kerekek leginkább a fagyos és havas téllel sújtott északi régiókban alkalmazhatók. Jó gumiabroncs-konstrukció, így minimális súlyok mellett kiegyensúlyozottak. A felülvizsgálat teteje.

    A számos vélemény elemzése után egyszerű következtetést vonhatunk le. A gumiabroncsok ideálisak a téli vezetéshez. Bár egyes tulajdonosok szerint kissé zajos.

    Előnyök

    • magas minőség;
    • kiváló tapadás havas utakon;
    • puhaság és tartósság;
    • kiszámítható viselkedés;
    • megfelelő ár.

    Hátrányok

    • magas zajszint.

    Yokohama Ice Guard IG55

    Értékelés: 4.8

    Yokohama Ice Guard IG55

    A Yokohama Ice Guard IG55 téli gumiabroncsok tervezése és gyártása során a legfejlettebb technológiát alkalmazták. A fejlesztőcsapat 3D modellezéssel hozta létre az optimális futófelületi mintázatot. A szakértők különösen az új lyukformát emelték ki, amely szilárdan a helyén tartja a csapokat. Az új gumikeverék szilícium-dioxidot és narancsolajat tartalmaz. A gumiabroncs mérsékelten puha és rugalmas. A modell megkülönböztető jegyei a szélmalom szárnyaira emlékeztető eredeti kiemelkedések.

    A felhasználók szerint a Yokohama Ice Guard IG55 szegecselt gumiabroncsok remekül érzik magukat a tiszta és havas utakon. Ezért használhatók az ország különböző régióiban. A jégen való fékezés és manőverezés nem tekinthető a legerősebb pontnak. Igen, és a gumiabroncs többe kerül, mint a versenytársaié.

    Előnyök

    • minőségi gumikeverék;
    • felismerhető futófelület;
    • univerzális alkalmazás;
    • a csapok könnyű rögzítése.

    Hátrányok

    • megcsúszik a jégen.

    Hankook gumiabroncs téli i*Pike RS2

    Értékelés: 4.8

    Hankook gumiabroncs téli i*Pike RS2

    A szakértők a Hankook Tire Winter i*Pike RS2 dél-koreai gumiabroncsot közepes gumiabroncsnak tartják. A modell sikeresen ötvözi a megfizethető árat, a széles futófelületet, a puha gumikeveréket és a lágy gumikeveréket. Mivel a futófelület mintázata szimmetrikus és irányított, fontos, hogy a kerekek felszerelésekor ne feledkezzünk meg az oldalfalon feltüntetett irányról. A csapok biztonságosan, egyenletesen kiállóan vannak felszerelve. Fémalkatrészek véletlen elvesztése a szezon során, nyugodt vezetés mellett. A csökkentett méretek és a vállrészeken megnövelt számú blokkok szintén megkönnyítik a hóakadályokból való kijutást.

    A felhasználók visszajelzései többnyire pozitívak. Nagyra értékelik a gumi tulajdonságait, mint a havon, jégen, latyakban és pocsolyában való viselkedést. Másrészt az iránystabilitás 90 km/h feletti sebességnél, jeges utakon hagy kívánnivalót maga után.

    Előnyök

    • megfizethetőség;
    • puha gumikeverék;
    • A csapok szilárdan a helyükön maradnak;
    • jó terepjáró tulajdonságok.

    Hátrányok

    • Instabil iránystabilitás.

    GOODYEAR
      tra Grip Ice 2

    Értékelés: 4.7

    GOODYEAR <ul></div><p>tra Grip Ice 2″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/7131666196281-2210.jpg” height=”399″ title=”GOODYEAR </p><ul>tra Grip Ice 2″></p><p>A GOODYEAR volt a legjobb szegecs nélküli téli gumiabroncs az értékelésünkben </p><ul>Grip Ice 2. 2014 óta gyártják, és azóta sok rajongót szerzett hazánkban. A szakértők kiemelték a sokoldalú felhasználhatóságot. A gumi erősen tapad havon, jégen, száraz és nedves aszfalton. Az abroncs kiszámítható viselkedését a szabadalmaztatott ActiveGrip keverék biztosítja. Alapja egy krioadaptív gumikeverék és hibrid lamellák. Az irányított futófelületi kialakítás nagyszerű tapadást biztosít mély hóban. A fűrész alakú vállblokkok nyitott oldalsó hornyokkal kombinálva hatékonyan vezetik ki a vizet és az olvadt havat az érintkezési felületről.</p><p>Az autótulajdonosok GOODYEAR gumiabroncsokat hívnak </p><ul>A Grip Ice 2 egy kiváló gumi a bizonytalan télű régiókban. Dicséretes tulajdonságai a kényelem és a csend, a sokoldalúság és a jó kezelhetőség. Szerintük a modell hibája a puha oldalfalak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>sokoldalúság;</li><li>aquaplaning-ellenállás;</li><li>zajmentesség;</li><li>jó kezelés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>puha oldalfalak.</li></ul><h3>idgestone B</p><li>zzak VRX</h3><p>értékelés: 4.7</p><div style=
  • Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: