10 legjobb mikrofon streaminghez

*Szerkesztő választása. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Mielőtt megvásárolná, konzultáljon egy szakértővel.

A streaming (élő internetes közvetítés) népszerűsége olyan sok újoncot vont be ebbe a tevékenységbe, hogy a “megfelelő” berendezés kiválasztásának kérdése az elektronikai ipar egyik legvitatottabb kérdésévé vált. Ma az Expertology egy különleges áttekintést mutat be a legfontosabb Streamer eszköznek – a mikrofonnak – szentelt értékelés formájában.

Szakértőink azonosították a legjobban bevált modelleket az óriási piaci választékban, a streamelők különböző kategóriáit célozva – interjúkészítők, játékosok, podcasterek és mások. De kezdetnek szentelünk néhány szót a legjobb mikrofon kiválasztásának témájáról a streaminghez és a kritériumokról, amelyek alapján kiválaszthatjuk a modellt csak magunknak.

Hogyan válasszuk ki a legjobb mikrofont streaminghez?

Tehát egy jó mikrofon kiválasztásakor fontos jellemzője van annak. Itt nem működik a “minél drágább és márkásabb, annál jobb” elv (nos, majdnem). Mert a mikrofont szigorúan a felhasználási hely és mód alapján kell kiválasztani. Mert az élő közvetítés felvétele az utcán, a tömegben egy dolog, de a házigazda és a vendég hangjának felvétele egy stúdióban teljesen más dolog. És csak ezután lehet előnyben részesíteni az egyik vagy másik márkát. Nézzük meg a főbb jellemző tényezőket és azt, hogy ezek melyik streamer-tevékenység esetében a legfontosabbak.

Frekvenciatartomány

A mikrofon érzékenysége bizonyos hangokra. Hertzben és kilohertzben mérve. Tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy mikrofon egyáltalán hány hangot, magasat vagy mélyet képes érzékelni. Minél nagyobb a tartomány, annál jobb. De a tiltott értékek után hajszolni, és az éves költségvetésed összegét egy készülékre fordítani szintén értelmetlen.

Ha éneket készít, ez a beállítás fontos. A játék streamer nem törődik annyira a Dota2-ben a csatákat kísérő hangok és fél kifejezések közvetítésével.

Célzás

Ez a minősítés a mikrofon hangérzékenységét tükrözi, a forrás helyétől függően. Minden világosnak tűnik, de sok árnyalat van. Vannak egyirányú, kétirányú és minden irányú mikrofonjaink.

Az egyirányúak viszont kardioid, hiperkardioid és szuperkardioid hangszórókra oszthatók. Kardioid a legnépszerűbb streamerek. Csak a szemből érkező hangokra nagyon érzékenyek. Rosszabb az oldalán, még rosszabb a hátulján. A beszélgető streamer, podcaster normál munkaváltozata. A hiper- és szuperkardioid mikrofonok elöl 180 fokig elfogadható érzékenységgel rendelkeznek, de hátul “elnyomják” a mikrofont. Jó a játékosoknak, akik a csata hevében élesen előre-hátradőlhetnek, hátradőlhetnek a székükben…

Kétirányú mikrofon, ahogy azt már sejteni lehetett, kiváló lefedettséggel mind elölről, mind hátulról. Ideális választás interjúkhoz a la Yuri Dud. Nos, vagy az énekes duettek.

A 360 fokban egyformán minden irányba ható mikrofonok 360 fokban rögzítik a hangot. Azt hinné az ember, hogy szerezhet egy ilyet, és nem zavarja, de nem. Az Om Omni-directional nem fog működni a podcastereknél, mert figyelmeztetni fogja a közönséget, hogy a házi anya bejön a szobába, hogy felhívja a streamer-t, hogy egyen. Ez egy mikrofon környezeti hangok – tömegek, intézmények, természet stb. – rögzítésére. .

Még ez a magyarázat is kétségek között hagyhatja Önt, különösen, ha még nem döntötte el, hogy milyen streameket fog streamelni. Ha igen, akkor megvásárolhatja az opcionális mindenirányú mikrofont. Lehetővé teszi, hogy szükség szerint váltson a direkciót. De jobb, ha konkrét döntést hozunk, több okból is.

További tartozékok

A mikrofon tartozékai kisebb jelentőségűek, de érdemes megemlíteni őket. Talán a legfontosabb, egy popszűrő. Ez egy olyan eszköz, amely kiegyenlíti az emberi hang túlzott hangtüneteit – a lélegzetvételeket, a zúgásokat és a “b” és “p” hangok kiejtésekor fellépő hangugrásokat (innen a neve). Általában úgy néz ki, mint egy lekerekített “pajzs” maga a mikrofon előtt. Ez egy olyan tartozék, amely a stúdióban feltűnik, és amelyet a nem szakemberek összetévesztenek egy mikrofonnal.

Egy másik fontos tartozék – állvány vagy konzol. Jó, ha ez a tartozék “natív”, de gyakran más gyártók jobbá teszik. Kellemes bónusz a hordtáska, de itt biztosan nem kell túl sok figyelmet fordítani, mivel a legfontosabb dolog maga a mikrofon.

Tehát megértettük a streaming mikrofon kiválasztásának alapelveit, és most már közvetlenül a minősítésre térhetünk át.

A legjobb mikrofonok értékelése streaminghez

Értékelés Menjen a Név Ár
A legjobb streaming mikrofonok értékelése 1 SVEN MK-150 290 €
2 Bizalom Mico USB 2 190 €
3 Maono AU-A04 4 449 €
4 SAMSON METEOR mikrofon 5 990 €
5 AKG Lyra (C44-USB) 8 990 €
6 HyperX QuadCast 12 988 €
7 Kék Yeti 11 490 €
8 RODE NT 17 475 €
9 RAZER SEIRĒN E
 • TE
 • 19 490 €
  10 AUDIO-TECHNICA AT2020USB+ 21 490 €

  SVEN MK-150

  Értékelés: 4.3

  SVEN MK-150

  Kezdjük a legegyszerűbb és legolcsóbb SVEN márkájú mikrofonnal. Az ára annyira nevetséges, hogy az olvasónak kétségei lehetnek a funkcionalitásával kapcsolatban. Valójában a felülvizsgálók ezt a modellt kifejezetten kezdőknek szánták, a toll első tesztjeihez az élő adásokban. Nagyon nagy azoknak a streamereknek az aránya, akik először belevágtak ebbe az üzletbe, majd csalódtak és felhagytak vele. Ezért nem érdemes Joe Roganhoz méltó felszerelést vásárolni a legelején.

  Mit tud ez a mikrofon. Először is, nagyon kicsi – rögzíthető a kabát gomblyukában (nem összetévesztendő a katonai gomblyukkal) vagy más kényelmes helyen a felsőruházaton. Igen, ez pontosan az a “loophead”, amiről gyakran hallottál, de nem tudtad, hogy miért ez az elnevezés. Szigorúan véve ez nem is headset, hanem egy klipsz, ami még jobb, mert lehetővé teszi, hogy a mikrofont ne csak a ruhádra rögzítsd. Itt, csak a biztonság kedvéért, az általános fejlődés érdekében meg kell értenie, hogy egy apró mikrofon nem jelenti automatikusan az olcsóságot. vannak “zsanérok” több tízezer rubelért.

  Most pedig nézzük át a száraz műszaki specifikációkat. Ez egy elektret mikrofon kör alakú mintázattal, 2200 ohm impedanciával, -58 dB érzékenységgel és 50-16 000 Hertz frekvenciatartományban. Egy egyszerű szabványos 3.5 mm a kereskedelemben kapható 1″-os kábelen keresztül.8 méter.

  Súlya 23g mikrofon. A ház fekete műanyagból készült. Ugyanazzal a műanyag klippel szerelhető fel, és egy szabványos ragasztószalaggal tartósan is felszerelhető a monitorra vagy a bútorra.

  Van egy dolog, ami különleges ebben a modellben. Számos elismerő véleményt kapott a magas érzékenységéről, de találkoztunk néhány ellentétes véleménnyel is. Így van értelme azt gondolni, hogy a gyártó minőségellenőrzése ennek a modellnek meglehetősen “hűséges”.

  Befejezésül szeretnénk elmondani, hogy a kínálatban számos más, különböző formájú SVEN mikrofon modell is megtalálható, amelyek ára szintén több száz rubelben van, és általában jól használhatóak az első streaming tesztek során.

  Előnyök

  • magas érzékenység (pontosan ellentétes vélemények vannak);
  • egyszerűség és megbízhatóság;
  • törhetetlen.

  Hátrányok

  • Megbízhatatlan “natív” rögzítés.

  Bizalom Mico USB

  Értékelés: 4.4

  Bizalom Mico USB

  Az Expertology legjobb streaming mikrofonok értékelésének második helyezettje egy másik olcsó kondenzátor mikrofon, de egy másik márkától

  ust. És ez már nem egy hurok, hanem egy asztali változat egy állványon. Nagyon olcsó más stúdiómikrofonokhoz képest, de akár 10-szer drágább, mint elődje.

  A mikrofon méretei 43x130x35mm. Súly – 150g, összeszerelve – 258g. Diszkrét, de kedves design puha tapintású fekete műanyag kivitelben. Összecsukható állványra szerelhető felcsíptethető mechanizmussal. Maga a bilincs is körülbelül 270 fokos löketű, a fej irányának legkényelmesebb pozícionálása érdekében. Minden anyag minőségi, az építés szilárd és rendezett.

  A mikrofon és a vevőkészülék összekapcsolása egy kábellel lehetséges 1.8 méter. A kábel egy USB-adapterhez csatlakozik, amely rendelkezik egy szabványos fejhallgató-csatlakozóval is 3.5 mm.

  A műszaki adatok a következők: körkörös sugárzási alakzat, impedancia 2.2 Ohm, frekvenciatartomány 50-16 ezer hertz, érzékenység -45dB.

  Az alkalmazás szempontjából ez még mindig egy belépő szintű modell, de ebben az árkategóriában még mindig az egyik legjobb. Hallottunk néhány felhasználót panaszkodni a zajra, mások pedig azzal érveltek, hogy tudnia kell, hogyan kell beállítani az állványt. Általánosságban ajánlható játék streaminghez.

  Erre a modellre 24 hónap gyártói garancia vonatkozik.

  Előnyök

  • kiváló minőségű hangfelvétel;
  • Kényelmes elhelyezés biztonságos illeszkedéssel;
  • Az anyagok és a gyártás minősége;
  • puha tapintású bevonat.

  Hátrányok

  • Vannak panaszok a zajra, de objektivitásuk nem megkérdőjelezhető.

  Maono AU-A04

  Értékelés: 4.5

  Maono AU-A04

  Most itt van egy nagyon olcsó mikrofon, meglepően jó tulajdonságokkal és csomagolással. MAONO Technology Co., Ltd. – Egy fiatal kínai vállalat, amelyet 2014-ben alapítottak, és gyorsan elnyerte a fogyasztók bizalmát a különböző típusú és osztályú mikrofonok tervezéséhez és gyártásához való nyilvánvalóan komoly hozzáállásával.

  Itt már el kell kezdeni a tartozékkészlet leírását, mert a készletben lévő tartozékok puszta készlete sokat elárul a gyártó felelős hozzáállásáról. Tehát az eredeti csomagolásban találjuk: maga a mikrofon, habszivacs fej, szélvédő, hosszú 2,5 mm-es hegy.5 méteres USB kábel csatlakoztatása a számítógéphez, rezgésgátló rögzítés, popszűrő, miniatűr teleszkópos állvány, fém állvány.

  Most pedig tisztázzuk a készlet minden egyes fontos összetevőjének szerepét. Az USB-kábel mindkét végén A és B típusú csatlakozóval rendelkezik. Az USB-csatlakozás önmagában azt jelenti, hogy ennek a mikrofonnak nincs szüksége külső hangkártyára, és automatikusan megoldja a háttérzaj problémáját is, amely a szabványos 3.5 mm-es “mini-csatlakozó”.

  A habszélvédő még a legolcsóbb mikrofonnál sem lep meg senkit, de a popcorn-szűrő határozottan előnyös, mert több mint hasznos a stúdiómunkában a streaming vagy a podcastok rögzítésénél.

  Kellemesen meglepett a rezgésgátló rögzítés. Ez egy speciális tartozék egy kör alakú alap formájában, ahová maga a mikrofon van behelyezve, és a párnázó betétek csillapítják a rezgéseket, megakadályozva a nem kívánt hangzásbeli “leleteket” – ez egy relatív ritkaság ebben az árkategóriában a mikrofonoknál.

  Még a telepítést is jól átgondolták a fejlesztők – a teleszkópos kialakításnak köszönhetően a magasság állítható. Maga az állvány a fémállványhoz van rögzítve. Az állvány meglehetősen nagy és szilárd, így a mikrofonkészülék stabilitása a felvétel során nem kérdéses.

  Végezetül néhány szó magáról a mikrofonegység műszaki paramétereiről. Az irányíthatósági diagramja kardioid. Hangnyomás határérték – 120 dB, érzékenység -38 dB, a felismerhető frekvenciák tartománya – 30 és 16 ezer között. Hz; jel-zaj viszony 70 dB. “A készülék szívében egy 16 mm-es elektret kondenzátoros átalakító található.

  Egy kicsit elrontotta a benyomást, hogy nem a legmegbízhatóbb rögzítés az állványhoz, de a probléma csak a csavar törékenységében van, és ha kicseréli, a probléma megoldódik. Néhány felhasználó megjegyzi, hogy a mikrofon időnként túlérzékenységet mutat, de ez a pont könnyen korrigálható a standard program beállításával.

  Előnyök

  • a megfizethető ár és a tisztességes teljesítmény ritka kombinációja;
  • minőségi anyagok;
  • Jól átgondolt tervezés;
  • Gazdag csomag popszűrővel és rezgésgátlóval;
  • nincs háttérzaj;
  • Nincs szükség külső hangkártyára.

  A hátrányok a következők

  • kissé gyenge rögzítőcsavar;
  • néha túlérzékeny – könnyű megváltoztatni a beállításokat a szoftverben.

  SAMSON METEOR mikrofon

  Score : 4.6

  SAMSON METEOR mikrofon

  Az Expertology szerint a streaming legjobb mikrofonjainak értékelésében a harmadik szám a SAMSON márka modelljét veszi figyelembe. Ez a márka alatt jön egy nagyon jó minőségű audio berendezések. Kínában gyártott.

  Itt megint élesen megugrik az ár, de a mikrofon megéri. Lenyűgözte a megjelenése – az anyagokat a polírozott fém uralja – dupla krómozott bevonat, fémháló, gumipárnák a lábakon, hogy a mikrofon ne üljön az asztalon. A design a high-tech és a retro meglepő keveréke, így remekül fog kinézni a keretben. Ezenkívül más modellekhez képest az ára még mindig nagyon vonzónak tűnik – körülbelül 6500 rubel, de a felszereléstől és az értékesítési ponttól függően nagymértékben változhat.

  Most a funkciókról. Ez egy kondenzátor típusú mikrofon nagy, 25 mm-es membránnal. Direktivitási diagram – kardioid. A magabiztos frekvenciaválasz tartománya – 20 és 20 ezer hertz között. USB-n keresztül csatlakoztatható. Van még egy 3 dugó.5 mm-es fejhallgató-csatlakozó késleltetésmentes felvételkövetéssel.

  A mikrofon elülső kezelőszervei közé tartozik egy mechanikus hangerőszabályzó (nincs hatással a felvétel szintjére) és egy némító gomb. Van egy jól látható aktivitásjelző is. A hátoldalon két port található: USB a csatlakozáshoz és 3.5 mm fejhallgatóhoz.

  Az operációs rendszer zökkenőmentesen felismeri a mikrofont, mint USB-eszközt hang be- és kimenettel. Így kap egy külső hangkártyát is.

  A csomagolás olyan fényűző, mint maga a készülék, megbízható, praktikus és gyönyörűen megtervezett. A minimális csomagolás mini-USB kábelt, hordtáskát és dokumentációt tartalmaz.

  Még egyszer, mert ez fontos, az állítókerék csak a fejhallgatókhoz való. Ez a modell nem rendelkezik a felvétel szintjének saját szabályozásával, és ez a helyzet nem mindenki számára kényelmes. De a podcastokat rögzítő streamelők számára ez egy nagyszerű lehetőség.

  Előnyök

  • jó hangminőségű felvétel;
  • 25 mm-es membrános kondenzátor;
  • a felvétel késedelem nélküli nyomon követésének képessége;
  • De facto külső hangkártyaként működik;
  • jól néz ki;
  • minőségi anyagok.

  Hátrányok

  • nincs önbeálló felvételi szint.

  AKG Lyra (C44-USB)

  Értékelés: 4.6

  AKG Lyra (C44-USB)

  Egy másik USB-s streaming mikrofon, amely már sokkal komolyabb a műszaki specifikációkat tekintve, és kétszer annyiba kerül, mint a Maono AU-A04. A bizalom a felhasználók jól megérdemelt márka AKG maga, ami egy kiemelkedő osztrák cég AKG Acoustics GmbH, amely 1947 óta szakosodott a termelés audio berendezések.

  A csomag nem olyan nagyvonalú, de maga a mikrofon és annak konfigurációja számít. Az első dolog, amit érdemes megemlíteni, az a négy kapszula jelenléte. Ezek természetesen kevesebbek, mint az egyetlen mikrofonkapszulával, de jelentősen bővítik a mikrofon felhasználási területét és a felvételi módszert. Az első és legnyilvánvalóbb a kétirányú felvétel, amely megkönnyíti az interjúk és podcastok készítését.

  Az AKG Lyra négy üzemmóddal rendelkezik, amelyeket a dobozon található mechanikus forgógombbal lehet váltani. Az első alapvető, a mikrofon előtt közvetlenül lévő forrás egyirányú rögzítése. A második a FrontBack mód – elülső és hátsó forrás rögzítése. A Tight Stereo mód az asztal mindkét oldalán lévő forrásokat rögzíti – gyakran úgy, hogy két ember ül az asztal egyik oldalán, és egy mikrofon van középen az előttük lévő asztalon elhelyezve. A negyedik mód a Wide Stereo – teljes térhatású hangfelvétel készítése. Azt kell mondanunk, hogy a Wide Stereo mód igazán lenyűgöző 360 fokos jelenetet hoz létre, ami különösen fejhallgatóval valósághű.

  Felvétel közben valós időben hallgathatja a mikrofont. Ehhez a kimenete 3.5 mm a fejhallgatóhoz. A hangot közvetlenül a kapszulából veszik fel. Rögtön figyelmeztetnünk kell, hogy csak egy szelíd impedanciájú fejhallgató fog tenni, mert a készülék nem lesz képes megfelelően szivattyúzni a nehéz stúdió fülét, és elég triviális lesz a hangerő. Egy tipikus 32 ohmos fejhallgató a legjobb választás.

  Most pedig nézzük át a modell legfontosabb műszaki jellemzőit. Az érzékelhető frekvenciák tartománya 20-22 ezer. Hz; 98 dB magas jel-zaj viszony; 129 dB maximális hangnyomás; 16 ohm impedancia. C típusú csatlakozóval ellátott 2 méteres USB-kábelen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. Az alsó frekvenciahatár csak a zenehallgatásra vonatkozik, mivel a High-Pass szűrő automatikusan eltávolítja a 100Hz alatti basszusokat, és ez jó dolog.

  A modell hátrányai közül kiemelhetjük a zaj szelektív behatolását mobil eszközökhöz csatlakoztatva. Az asztali és notebook PC-k esetében ez az esetek túlnyomó többségében nem így van. Még egy dolog – jobb, ha nem használja a Mute gombot felvétel közben, mivel ez egy határozott és nem túl kellemes kattanást ad a felvételhez.

  Előnyök

  • jó hírű márka;
  • 4 kapszula;
  • sokoldalú felhasználhatóság különböző műfajokban és irányokban;
  • Magas szűrő;
  • Működik OS
  • nux;
  • Nagy érzékenység (egyes felhasználók ezt hátránynak tartják);
  • Közvetlen fejhallgató kimenet 3.5 mm a késleltetésmentes légihallgatáshoz;
  • C típusú USB csatlakozó.

  Hátrányok

  • Részben érzékeny az USB tápegység zajára
  • Nincs túlterhelésjelzés.

  HyperX QuadCast

  Értékelés: 4.7

  HyperX QuadCast

  Most pedig nézzük meg a minden szempontból zseniális HyperX márkájú streaming mikrofont. Gyártja ezt a sorozatot részleg a világhírű amerikai cég Kingston Technology.

  Ez a modell különösen a játékokat streamelő játékosok számára nagyszerű, mivel elbűvölően néz ki, másrészt azonban némi finomhangolást igényel ahhoz, hogy megfelelő hangzást biztosítson. Az a helyzet, hogy ez egy szuperérzékeny kondenzátor mikrofon, amely szó szerint mindent felvesz, ami körülötte van. Ez erőteljes első benyomást kelt, de a gyakorlatban problémákat okoz – minden idegen hang, különösen a számítógép aktív hűtőrendszerének zaja, bejut az éterbe. Ez szinte teljesen kiküszöbölhető a beállítások módosításával.

  Másrészt, ugyanezen játék streaming, ez a modell minőségi párnázással rendelkezik. Nem mindenki számára nyilvánvaló, különösen a kezdők számára, hogy egy játékos kemény játék közben elkerülhetetlenül véletlenül vagy szándékosan megüti az asztalt, és ha nem lennének a lengéscsillapítók, akkor ezek a hangok is elszállnának a levegőből.

  A modell legfontosabb műszaki jellemzői a következők: az érzékelt frekvenciatartomány 20 és 20 ezer között van. Hz; kardioid, körkörös, kapcsolható; impedancia 32 ohm; érzékenység -36 dB; jel-zaj viszony – 90 dB.

  A mikrofon egy szabványos, 3 méteres USB-kábelen keresztül csatlakozik a számítógéphez. Nincs szükség speciális illesztőprogramokra; a PC, Mac, PS4 vagy Xbox operációs rendszerben lévő szabványos illesztőprogram elegendő.

  Van egy jack 3.Egy 5 mm-es mini csatlakozó a fejhallgató közvetlen csatlakoztatásához a headsethez, és az adás késedelem nélküli meghallgatásához. A készülék felső széle érintésérzékeny – ha megérinti, a mikrofon elnémul, hasonlóan a feltételes “némítás” gombhoz.

  A testen külön kardioid kapcsoló található, amellyel beállíthatja a hangfelvételi szöget. A pozíció megváltoztatásával elnémíthatja az oldalsó hangokat, ha azok nemkívánatosak, megszüntetheti a visszhangot az akusztikailag előkészítetlen helyiségben.

  Ennek a mikrofonnak nincs szüksége popszűrőre – a rács alatti belső polimer habanyag hatékonyan kezeli a nyomáscsúcsokat, amelyek a mássalhangzók kiejtésekor a “pop” hatást okozzák.

  Előnyök

  • Magas érzékenység (kissé túl érzékeny);
  • könnyű beállítás;
  • felvételi minőség;
  • Nincs szükség popszűrőre;
  • Nincs szükség speciális vezetőkre;
  • érintésérzékeny felület “némítás” funkcióval;
  • standard kimenet 3.5 mm a fejhallgatón;
  • kardioid kapcsoló a hangfelvételi szög beállításához;
  • Stílusos és feltűnő megjelenés.

  Hibák

  • túlérzékenység.

  Kék Yeti

  Értékelés: 4.7

  Kék Yeti

  Most, az Expertology legjobb streaming mikrofonok rangsorában még egy majdnem legendás dolgot is megvizsgálunk. Nem ez a legdrágább, sem a legcsinosabb mikrofon, de egy időben szinte biztosan ez volt a legtöbbet emlegetett mikrofon streamer és videóblogger körökben. Ezt a Blue Yeti-t az amerikai Blue Microphones cég készítette. Valójában ez egy még ismertebb minőségi elektronikai fejlesztő leányvállalata – a svájci Logitech International S.A.

  Rögtön meg kell mondani, hogy a nómenklatúrában az egyetlen dolog, ami különbözik a “kéktől”, az a név, és ez a modell valójában tízféle színű héjjal rendelkezik! Nagy előny azoknak a streamelőknek, akik szeretik, ha a munkaterületük valamilyen szigorúan egységes stílusban van kialakítva. Méretei 295x120x125mm, súlya 550g. Fém ház. Csatlakoztatható a gazdatesthez USB interfészen keresztül a csomagban található levehető kábellel. Fejhallgató-csatlakozó mellékelve.

  Technikailag a Blue Yeti egy kondenzátoros, többirányú mikrofon, 20-20 ezer Hz frekvenciatartományban, 120dB SPL, 48 kHz-es mintavételi frekvencia és 16 bites A/D átalakítóval. Egyszerű funkciói közé tartozik a stúdióminőségű sztereó felvétel, és könnyen beállíthatja az érzékenységet, a fejhallgató hangerejét, a mikrofon elnémítását és az irányított minta átállítását.

  Összességében a Blue Yeti sokoldalú. A streaminghez a minősége mellett azért is jó, mert könnyen kétirányúvá vagy omnidirekcionálisvá, illetve kardioid polaritással is tehető. Ugyanilyen jól használható a professzionális játékosok számára, vagy tiszta énekhangok rögzítésére – itt a technológia professzionális szintet biztosít

  i-caps
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: