8 a legjobb 24 hüvelykes TV-k közül

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt konzultálnia kell egy szakértővel.

Nem mindig szükséges hatalmas képernyővel rendelkező televíziót vásárolni. Ha nem kívánja a nappalijába telepíteni, akkor egy viszonylag kicsi modellel is jól járhat. Például egy 24 hüvelykes képernyő a gyerekszobában vagy a konyhában remekül mutatna. Csak győződjön meg róla, hogy a megfelelőt választja. A könnyebbség érdekében javasoljuk, hogy olvassa el a következő válogatásunkat. Ezt számos vásárlói vélemény és az ilyen készülékek tesztelésével foglalkozó szakosodott források véleménye alapján állították össze.

A cikk tartalma
Olvasson tovább  Az 5 legjobb olcsó grafikus tabletta

A legjobb 24 hüvelykes TV-k rangsorolása

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb 24 hüvelykes TV-k 1 Samsung LT24

95SIXXRU

16 454 €
2 LG 24LN510S-PZ 15 290 €
3 Samsung UE24N4500AU 13 800 €
4 Haier LE24K6500SA 12 140 €
5 LG 24TN520S-PZ 13 990 €
6 Asano 24LH1011T 9 990 €
7

Szia

 • ps 24PFS5605
 • 13 980 €
  8 LG 24TL520V-PZ 12 590 €

  Samsung LT24

  95SIXXRU

  Értékelés: 4.9

  Samsung LT24<h3></div><p>95SIXXRU” src=”/wp-content/uploads/2023/11/92716666197971-598-.jpg” height=”330″ title=”Samsung LT24</p><h3>95SIXXRU”><p>Szuper egyszerű használat, stabil állvánnyal. Magas áron kerül forgalomba, így nagyszerű képminőségre számíthat. Ezt bizonyítja a képernyő 1920×1080 pixeles felbontása. Ezzel a lehetőséggel lehet, hogy hosszabb ideig akarsz a konyhában maradni, hogy befejezhesd a vetített filmet.</p><p>Természetesen a 24″-os kijelző frissítési frekvenciája 60 Hz. Meg sem említjük, mert egy ilyen kis tévénél nem látni magasabb beállítást. Ehelyett megemlítjük a jó betekintési szögeket. Ismét fontos, amikor a konyhában telepíti azt. És várhatod a Tizen operációs rendszert. A Smart TV-vel bármely online mozi tartalmát élvezheti, nem is beszélve a YouTube-ról. Ennek a funkciónak a jelenléte kellemesen meglepő – az ilyen olcsó televíziók általában nélkülözik.</p><p>Természetesen a készüléket tévénézésre is használhatja. Legalábbis, ha a levegőben lévő antennával vagy kábelszolgáltatóval akarja csinálni. Ez a modell nem csak a DVB-S2-t támogatja. A parabolaantenna egy vevő formájában lévő köztes kapcsolat.</p><p>Egy játékkonzol vagy bármilyen más berendezés csatlakoztatásához két HDMI aljzat áll rendelkezésre. A videókat USB flash meghajtón vagy külső merevlemezen is megnézheti. A gyártó nem feledkezett meg a fejhallgató-csatlakozóról. És ez az egyetlen módja a csatlakoztatásuknak, mivel nincs Bluetooth-modul.</p><p>Samsung LT24</p><h3>95SIXXRU – ideális gyermekszobába való beszereléshez. A lényeg az, hogy van gyermekvédelem – egy gyermek nem tudja véletlenül megnyomni a gombokat, hogy megváltoztassa a beállításokat.<p>Végül, vegye figyelembe az egyik vásárló véleményét, aki ezt a modellt az online boltból vette fel On</p><li>A TV-t konyhai használatra vásárolták. F képernyő<ul>A HD félelmetes. A kép a tűz. Nagyon stílusosnak tűnik a vékony kerettel. Smart TV-vel és Wi-Fi-vel gyorsan működik”.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Integrált Wi-Fi modul;</li><li>Van egy Smart TV;</li><li>A falra is fel lehet akasztani;</li><li>Két HDMI-port és egy USB-port található;</li><li>Vezetékes fejhallgatót is csatlakoztathat;</li><li>A kijelző nagy felbontású;</li><li>A hangteljesítmény 10 watt;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs Bluetooth.</li></ul><h3>LG 24LN510S-PZ</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=LG 24LN510S-PZ

  Ha viszonylag olcsó televíziókról van szó, az emberek elsősorban az LG Electronics termékeit nézik. Különösen, ha Smart TV funkciót igényelnek. Az a tény, hogy ez a gyártó megpróbálja felszerelni készülékeit a WebOS operációs rendszerrel, amelynek héja intuitív. Az ilyen tévék általában nem szenvednek rendszeres lassúságtól, még a vázuk alá telepített nagyon gyenge alkatrészek ellenére sem. Különösen az LG 24LN510S-PZ nem rendelkezik ilyen szerencsétlenséggel.

  Ez a TV 60 cm-es képernyővel rendelkezik. Sajnos a felbontása csak 1366×768 pixel. Azonban valahol a konyhában egy ilyen alacsony beállítás teljesen elfogadható. A TV otthon is fontos. És csak a gyerekszobában jobb, ha egy másik modellt, egy kicsit fejlettebb ebben a tekintetben.

  Érdekes módon az LG 24LN510S-PZ megérti az összes digitális TV szabványt. Ez azt jelenti, hogy akár parabolaantennát is csatlakoztathat hozzá, és nincs szüksége vevőre. De jobb, ha a készüléket online tartalmak megtekintésére használja. Az útválasztóhoz való csatlakozáshoz csak a beépített Wi-Fi-t kell aktiválnia. Nem lesz szükség hangszórókra, mivel a TV-készülék elég jó hangzással rendelkezik a saját 5 wattos hangszóróival. És az automatikus hangerőszint-szabályozás nem teszi lehetővé, hogy a készülék elkábítsa Önt, amikor bármely alkalmazásról a televízióra vált.

  A TV hátulja nem nélkülözheti a különböző csatlakozókat. Ebben az esetben egy pár HDMI aljzatot és egy USB portot látunk hasznosnak. Így az LG 24LN510S-PZ-t akár PC-monitorként is használhatja, vagy játékkonzolt is csatlakoztathat hozzá. Az egyetlen zavaró tényező a fejhallgató-csatlakozó hiánya. Meg kell tennie anélkül, hogy. Nincs szükség vezeték nélküli tartozék vásárlására, mivel nincs Bluetooth modul sem. A távirányító hiánya arra is kényszeríti Önt, hogy egy hagyományos távirányítót használjon, amelynek gombkiosztása nem a legjobb – a TV nem fogadja el a Magic Remote-ot.

  Hagyományosan mit gondolnak a törzsvásárlók erről a modellről?. Vadim például azt írta az online boltban, hogy “M.A “videó” a következő: “A konyhába vettem. Főleg azért, mert Smart TV-vel rendelkezik. Nagyon kényelmes, hogy nem kell antennát húzni, 27 ingyenes csatorna és rengeteg letölthető alkalmazás áll rendelkezésre. Elégedett vagyok a vásárlással.

  Előnyök

  • Nem rossz hangszóró;
  • A falra akasztható;
  • Jó betekintési szögek;
  • Beépített Wi-Fi modul;
  • Van egy Smart TV;
  • A HDMI- és USB-csatlakozók optimális száma;
  • Támogatja az összes digitális TV-szabványt.

  Hátrányok

  • Nincs Bluetooth;
  • Nincs fejhallgató-csatlakozó;
  • Nem a legnagyobb felbontású kijelző;
  • Külső tápegység használata.

  Samsung UE24N4500AU

  Értékelés: 4.8

  Samsung UE24N4500AU

  A dél-koreai Samsung cég szereti okos funkciókkal felruházni készülékeit. Smart TV különösen, még a nagyon olcsó TV-k is elkezdtek kapni egy ideje ezelőtt. Az UE24N4500AU például, amely 13 ezer forintért kerül kiskereskedelmi forgalomba, a Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet. RUB. Ez azt jelenti, hogy egy online mozi kliens segítségével 61 cm-es képernyőn nézhet filmet. A YouTube-ot is nézheti majd. Csak előzetesen kell csatlakoznia a routerhez, ami egy megfelelő vezetékkel vagy a szokásos Wi-Fi segítségével történik.

  Természetesen más berendezéseket is csatlakoztathat a TV-hez – például számítógépet vagy játékkonzolt. Ez két HDMI-csatlakozóval történik. A készülék USB-meghajtón tárolt videók lejátszására is alkalmas – a megfelelő portot erre a célra tervezték. A Samsung UE24N4500AU hátoldalán régebbi csatlakozók találhatók. Mivel az optikai audió kimenet nem felejtődik el. Jól jön abban az esetben, ha két 5 wattos hangszóró nem elegendő. Véleményünk szerint ez az optimális hangszóró egy olyan tévékészülékhez, amelyet valahol a konyhában kívánnak használni.

  Ehhez a modellhez bármilyen antenna csatlakoztatható. Támogatja az összes digitális TV-szabványt – állítólag még a DVB-S2 műholdat is.

  Ha a kijelzőről beszélünk, ez a dél-koreai TV leggyengébb oldala. Igen, tisztességes betekintési szöggel büszkélkedhet. Az 1366×768 pixel azonban nem mindenkinek felel meg. Valójában ez a paraméter hozzájárul ahhoz a tényhez, hogy az operációs rendszer itt alig lassul le – ezzel ez a modell nem igényel különösen erős processzort.

  A Samsung UE24N4500AU tulajdonképpen sokkal egyszerűbben is leírható. A legjobban Tom csinálta, aki a Yandex.A Marketplace-en a következő véleményt hallottam: “Nagyszerű tévé, remek képpel és Smart TV támogatással. Konyhába vagy kis helyiségekbe való méret;”. Csak a fejhallgató csatlakoztatásának képtelenségére panaszkodunk. Nincs megfelelő csatlakozó vagy Bluetooth modul.

  Előnyök

  • Van egy Smart TV;
  • Van egy Wi-Fi modul;
  • Jó betekintési szögek;
  • Nem rossz hangszórórendszer;
  • Optimális USB- és HDMI-csatlakozók;
  • Felakaszthatja a falra;
  • Megérti az összes digitális TV-szabványt.

  Hátrányok

  • Nincs Bluetooth;
  • Nincs fejhallgató-csatlakozó;
  • Nem túl nagy képernyőfelbontás.

  Haier LE24K6500SA

  Értékelés: 4.7

  HAIER LE24K6500SA

  Sok olcsó tévé szenved a nagyon széles képernyőkeret miatt. De nem a Haier LE24K6500SA. Ez a modell biztosan nem vonja el a figyelmet arról, amit a keretével megjelenít. Azt is lehetővé teszi, hogy a falra akassza. De ha nem szeretne pénzt költeni egy 200×100 mm-es VESA rögzítésre, az sem probléma: a készülék két láb segítségével gond nélkül felszerelhető az asztalra. A tévé pedig elég masszív, még a maga 2,7 kg-os súlyával is.

  A 61 cm-es kijelző felbontása 1366×768 pixel. Ez azt jelenti, hogy csak HD tartalmakat fog nézni. Nem valószínű, hogy panaszkodni fog erre a tényre, ha nem szándékozik semmit sem csatlakoztatni a készülékhez az antennán kívül. By the way, ez a modell készen áll arra, hogy felismerje még a “műhold” – itt van kijelentette, hogy támogatja az összes szabványok a digitális televíziózás.

  A Haier LE24K6500SA nagyon alacsony áron kapható. Ez azonban nem akadályozta meg, hogy ez a modell a Smart TV funkciót is a rendelkezésére bocsássa. Lehetővé teszi a YouTube-videók és online mozitartalmak megtekintését. A routerhez való csatlakozás Wi-Fi 802.11n. A sávszélessége több mint elég a HD tartalmak megtekintéséhez. Meg kell jegyezni, hogy a héj nagy fékezés nélkül működik. Ezt a tévégyártóknak köszönhetjük, mivel nem a nagy felbontást választották, amihez sokkal erősebb processzorra lett volna szükség.

  Általában az ilyen kis eszközök nem büszkélkedhetnek a csatlakozók bőségével. De nem a Haier LE24K6500SA. A hátlapon egy pár HDMI aljzat és ugyanennyi USB port található. Ezáltal jó választás egy gyerekszobába, ahol egy nap talán két játékkonzol is lesz egyszerre. Ez a modell fejhallgató-csatlakozóval is rendelkezik. Ez is jól jön, mivel nincs Bluetooth modul. Az optikai hangkimenetről sem feledkeztek meg. Jól jön, ha a 6 wattos hangszórórendszer nem elegendő.

  Sokan már 24 colos tévét tesznek a konyhájukba. Így tett egy vásárló is, aki az iRecommend oldal segítségével részletes értékelést hagyott a Haier LE24K6500SA készülékről. Az értékelésében csak a memóriakapacitás elégtelenségére panaszkodhatott. Emiatt a TV például nem menti el azt a pillanatot, amikor megálltál, hogy megnézz egy videót a YouTube-on.

  Előnyök

  • Tömeg legfeljebb 2,5 kg;
  • A falra akasztható;
  • Van egy Smart TV;
  • Minden digitális TV-szabványt megért;
  • Számos csatlakozó;
  • beépített Wi-Fi;
  • Vezetékes fejhallgatót csatlakoztathat.

  Hátrányok

  • Nincs Bluetooth;
  • Nem túl nagy felbontású;
  • Bárcsak erősebb hangszórókkal rendelkeznénk;
  • Néha azonban lassú.

  LG 24TN520S-PZ

  Értékelés: 4.7

  LG 24TN520S-PZ

  Egy ideig sok olcsó LG Electronics TV-készülék egyetlen kialakítású volt. Ezüstszínűre festett, meglehetősen széles vászonkeretük van. Pontosan így néz ki az LG 24TN520S-PZ. A készüléket két láb segítségével helyezik a szekrényre. Fali rögzítési lehetőség is van.

  A TV nagyon könnyű – az alatta lévő mérleg 3,3 kg-ot mutat. Ennek ellenére a készülék sok tekintetben nem marad el a kissé nehezebb versenytársaktól. Például 10 W-os sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyek együttes teljesítménye 10 watt. A tok alatt egy elég erős processzor rejtőzik, amely nélkül lehetetlen lenne megvalósítani a WebOS operációs rendszer alapján létrehozott Smart TV funkciót, amely egy könnyen megtanulható héjjal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ez a modell nem okoz gondot a különböző online szolgáltatásokhoz való csatlakozás, legyen szó akár a Kinopoisk HD-ről vagy a hírhedt YouTube-ról. Ennek egyetlen módja, ha először vezetékes vagy Wi-Fi hálózaton keresztül kapcsolatot hoz létre a tévé és egy router között.

  A kép egy 60 cm-es WVA kijelzőn látható. Ez a képernyő nagyon mély fekete színnel büszkélkedhet, amely ebben a tekintetben csak az OLED és a QLED panelek után a második. De készüljön fel arra, hogy a betekintési szögek nem a maximálisak. De ne aggódjon. Ez nem egy TN-mátrixos monitor, amelyet csak derékszögben lehet nézni. Ami a felbontást illeti, az 1366×768 képpont. Ez azt jelenti, hogy csak HD tartalmakat nézhet. Sajnos, az F

   A HD és a még nagyobb felbontást el kell felejteni. De nem kell valahol a konyhában. Ezt mondja Alekszej, amikor elhagyja a Citi-t
  • nk következő értékelés: “A TV-t a konyhába vásárolták, az átlós elég kielégítő. A kép buja és élénk, a hang pedig jó. Van Smart TV, Wi-Fi és Bluetooth. Ennek a modellnek a megkülönböztető jellemzője a kékfog támogatás. Lehetővé teszi a vezeték nélküli fejhallgatók problémamentes csatlakoztatását. Ebben a tekintetben a 3,5 mm-es audiocsatlakozó hiánya kisebb hátránynak tűnik.

   Más berendezések csatlakoztatására két HDMI aljzat áll rendelkezésre. Továbbá, egy USB-port a hátoldalon külső merevlemez vagy memóriakártya olvasásához. Ami az antenna, akkor lehet használni teljesen bármilyen – LG 24TN520S-PZ támogatja az összes digitális TV szabványok, még a műholdas DVB-S2.

   Végül meg kell jegyezni, hogy a Bluetooth-modul jelenléte ellenére a távvezérlő Magic Remote a hangvezérlés korlátozásával működik. És külön kell megvásárolnia – a leggyakoribb távirányítóval érkezik, amely nem a legjobb gombkiosztással rendelkezik.

   Előnyök

   • Van egy Smart TV;
   • A Wi-Fi és a Bluetooth beépített;
   • Nem rossz hangszórórendszer;
   • Az USB- és HDMI-csatlakozókat optimalizálták;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • A fali rögzítés támogatott.

   Hátrányok

   • Kényelmetlen távirányítóval érkezik;
   • Nincs csatlakozó a vezetékes fejhallgatóhoz;
   • A betekintési szögek nem nevezhetők maximálisnak;
   • Külső tápegységet használnak;
   • Nem túl nagy felbontású képernyő.

   Asano 24LH1011T

   Értékelés: 4.6

   Asano 24LH1011T

   Sok olcsó 24″-os tévé a megszokott fekete kivitelben kapható. De vannak kivételek a szabály alól. Az Asano 24LH1011T. A háza fehérre van festve. Ez azért fontos, mert itt nem használnak drága technológiát, így a képernyő körüli keret elég nagy. Ami az állványt illeti, két lába van. A TV-t a falra is felakaszthatja, amihez 100×100 mm-es VESA rögzítőre van szükség.

   Ez a modell nagyon kevés pénzért megvásárolható. Ebben a tekintetben ne számítson Smart TV-re és Wi-Fi modulra. A gyártó a képernyő felbontásán is spórolt, amely 1366×768 pixel. A legtöbb esetben ez a paraméter elegendő. Például nem valószínű, hogy panasza lesz a képre, ha a konyhában nézi meg.

   Ha a képpel kapcsolatban nincsenek kérdései, akkor a hangról nem mondhatja el ugyanezt. Sajnos, a gyártó csak a 3 wattos hangszórókon spórolt. Bizonyos esetekben a hang túl halknak tűnik, nem is beszélve a basszus teljes hiányáról. Szerencsére senki sem tiltja a hangszórók használatát. A hangkimenet koaxiális audiokimeneten vagy 3,5 mm-es “mini-csatlakozón” keresztül is kimeneti. HDMI és USB aljzatok a készülék hátoldalán. Így lejátszhatja az USB-memóriakártyáját, amivel a TV már rendelkezik.

   Szeretnénk megemlíteni, hogy az Asano 24LH1011T súlya mindössze 2,4 kg. Ez egy újabb jel arra, hogy belül a legegyszerűbb alkatrészeket találja. Még a műholdas TV-t sem ismeri fel – csak a DVB-T2 és a DVB-C modult. A vélemények alapján a legtöbb vásárló magas minősítést ad a TV-nek. Andrew például azt írta a Yandex.Piactér” a következőképpen szól: “Jó minőség, elfogadható áron. Fehér színű keretet keresett. A hangzás jó, de nem Dolby – elég a konyhában.

   Előnyök

   • Alacsony költségek;
   • Van fejhallgató-csatlakozó;
   • Csatlakoztathat egy USB-memóriakártyát;
   • A fali rögzítés támogatott;
   • A TV-t úgy tervezték, hogy nagyon könnyű legyen.

   Hátrányok

   • Széles keret a kijelző körül;
   • Nem túl nagy felbontású;
   • Nem érti a DVB-S2 műholdas szabványt;
   • Gyenge hangrendszer;
   • Nincs Smart TV.

   Szia

  • ps 24PFS5605
  • Értékelés: 4.5

   Philips 24PFS5605

   A televíziót olyan helyre kell helyeznie, ahol hozzáférhet az antennához? Még mindig szeretsz tévézni? Nos, ebben az esetben elgondolkodhat a Philips 24PFS5605 megvásárlásán. Ez a modell nem rendelkezik Smart TV funkcióval. Tehát nem képzett, hogy online menjen, ahol a YouTube és más videó tárhelyek vannak. Ezzel a tévével csak akkor nézhet online tartalmakat, ha a két HDMI-csatlakozó egyikéhez intelligens eszközt csatlakoztat. Vagy egy játékkonzol – a PlayStation és az Xbox manapság már rendelkezik ilyen funkcióval is.

   Valójában ez a modell még mindig arra van kiképezve, hogy filmeket és videókat játsszon le önmagában. De ezeket előre fel kell tölteni egy USB-meghajtóra. Az ilyen tartozék csatlakoztatására csak egy port van biztosítva. Nem sokkal több az ilyen tévék tulajdonosainak.

   Szép, hogy a tévékészülék 24 hüvelykes, 1920×1080 pixeles kijelzővel rendelkezik. Egy ilyen funkció biztosan nem okoz kellemetlenséget a filmnézés során. És többet szeretne a televíziójától, amely általában 720p felbontásban érhető el. A készülék egyébként mindenféle antennából származó jelet felismer. Ez azt jelenti, hogy nem korlátozódik a kábelszolgáltatóra vagy a DVB-T2 földfelszíni szabványra – műholdas “parabolaantennát” is csatlakoztathat a tévéjéhez.

   A versenytársak túlnyomó többségéhez hasonlóan ez a modell is fali rögzítést kínál. Szüksége lesz egy olcsó, 75×75 mm-es VESA tartóra. Második személy segítsége nélkül is kezelhető, mivel súlya mindössze 3 kg. Az ilyen könnyűség oka a meglehetősen gyenge akusztikai rendszer. Az itt elhelyezett hangszórók együttes teljesítménye 6 watt. Szerencsére semmi sem akadályozza meg, hogy a hangot az optikai hangkimeneten keresztül a hangszórókon keresztül kapja meg. Vagy 3,5 milliméteres “mini-jack”, egy ilyen csatlakozó is jelen van.

   A televízió állandó keresletnek örvend. Ezt bizonyítja az a tény, hogy az online áruházak rendszeresen frissülnek az új véleményekkel. Tatiana például azt írta az M.A “videó” a következő: “Nem találtam mínuszokat. Kivéve a hangot. De ez is jobb, mint más márkák. Általában minden tetszik. És a design, a képminőség, a fehér távirányító és a fehér kábel.

   Előnyök

   • A kijelző nagy felbontása;
   • Van egy csatlakozó vezetékes fejhallgatóhoz;
   • Nagyon alacsony súly;
   • A falra akasztható;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • Optimális USB- és HDMI-csatlakozók;
   • Alacsony költség.

   Hátrányok

   • Nincs Smart TV;
   • Gyenge hangszórórendszer;
   • Szűk betekintési szögek;
   • Nem a legjobb távirányító ergonómia.

   LG 24TL520V-PZ

   Értékelés: 4.3

   LG 24TL520V-PZ

   Ez a televízió az LG Electronics szokásos dizájnjában készült. Következésképpen a kijelző körül meglehetősen széles keretre számíthat, amely sötétszürkére van festve. A készüléket két láb segítségével helyezik a szekrényre. Ha fel kell akasztani a falra, nincs probléma – csak meg kell vásárolni a megfelelő rögzítést.

   Ez az egyik legolcsóbb TV-készülék, amelyet a dél-koreai LG cég gyárt. Ennek fényében nem meglepő, hogy az ide telepített 60 cm-es kijelző felbontása csak 1366×768 pixel. Ha ez elég a konyhában, akkor más helyiségekben is élesebb képet szeretne élvezni. Ami a betekintési szögeket illeti, nehéz hibáztatni őket – közel vannak a maximumhoz. A képfrissítési sebesség itt is szabványos, akárcsak a válaszidő – 5 ms. Röviden, könnyedén csatlakoztathat egy korábbi generációs játékkonzolt a tévéhez, és elégedett lesz az eredménnyel.

   Csak egy HDMI csatlakozó a különböző eszközök csatlakoztatásához. Ez egy kicsit kiábrándító. Választania kell például egy intelligens set-top box és egy játékkonzol között. Az előbbi nélkül nem könnyű, mivel maga a tévékészülék nem rendelkezik okos funkciókkal. Csak USB-pendrive vagy külső merevlemez tartalmának lejátszására alkalmas. Két USB-csatlakozás már ki van élezve erre a célra.

   Sajnos az LG 24TL520V-PZ-nek van egy szemet szúró hibája. Különösen, ha nem túl lusta ahhoz, hogy megismerkedjen a készülék hátlapjával. Gyorsan kiderül, hogy nem lehet bedugni a fejhallgatót… Nincs vezetékes csatlakozó vagy Bluetooth modul.

   Ha szeret tévézni, valószínűleg nem fog csalódni a vásárlásban. A lényeg az, hogy ez a modell megérti az összes digitális TV-szabványt – még a DVB-S2 műholdat is. Nem is beszélve a hangról, ami a képhez tartozik. Két 5 wattos hangszóró. Az ügyfelek túlnyomó többsége számára elegendőek a funkciók. Beleértve azt is, aki az On

  • Az első nélkül nem könnyű, mivel maga a tévékészülék nem rendelkezik okos funkciókkal.

   Előnyök

   • Maximális betekintési szögek;
   • Megfizethető árcédula;
   • Jó minőségű;
   • Két USB-port van beépítve;
   • Tisztességes akusztika;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • A falra akasztható.

   Hátrányok

   • Nincs Smart TV;
   • Egyeseknek több HDMI-portra lehet szükségük;
   • A távirányító nem nevezhető kényelmesnek;
   • Alacsony képernyőfelbontás.

   Következtetés

   A mai tévék gyakran öröm a látványban. Különösen, ha a mi segítségünkkel használják. Most már könnyű eldöntenie, hogy melyik modellt vásárolja meg. Tehát csak annyit kell tudnia, hogy mennyi funkciót szeretne, és mennyit hajlandó költeni.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: