A 9 legjobb Sennheiser fejhallgató

A mai piacon olyan sok gyártó van mindenféle elektronikai és kiegészítő termékből, és maga a termék darabszáma felfoghatatlan. Ennek fényében a nagymértékben specializálódott gyártók, különösen a nagy múltúak, egyre érdekesebbé válnak. Az Expertology mai felülvizsgálatának keretében a német Sennheiser cég, amely több mint 70 éve specializálódott a kiváló minőségű félprofesszionális és professzionális rádióberendezések gyártására, és a legtöbb esetben – az audió kommunikáció, a műsorszórás, a hallgatás bármely más módja.

A legjobb fülhallgató Sennheiser értékelés

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb fülhallgató (füldugók) Sennheiser 1 Sennheiser Momentum In-Ear vezeték nélküli fülhallgató 8 500€
2 Sennheiser CX 6.00BT 5 000€
3 Sennheiser IE 4 2 890€
A Sennheiser legjobb fejhallgatói 1 Sennheiser Momentum vezeték nélküli fülhallgató (M2 OEBT) 12 189€
2 Sennheiser HD 25 10 690€
3 Sennheiser HD 2.20S 3 150€
A legjobb teljes méretű fejhallgató Sennheiser 1 Sennheiser HD 800 54 990€
2 Sennheiser HD 650 21 340€
3 Sennheiser Momentum vezeték nélküli fülhallgató (M2 AEBT) 16 950€

A legjobb fülhallgató (füldugó) Sennheiser

Szakértői rangsorunk a “kevesebbtől a többig” elv alapján készült, ezért a Sennheiser legkisebb megoldásaival kezdjük – a csatornába épített fülhallgatóval, amelyet általában “füldugóként” emlegetnek.

Sennheiser Momentum In-Ear vezeték nélküli fülhallgató

Értékelés: 4.9

Sennheiser Momentum In-Ear vezeték nélküli fülhallgató

Elsőként pedig a Momentum termékcsalád egy nagyon feltűnő és meglehetősen drága prémium modelljét vesszük szemügyre.

A fejhallgató a népszerű gallér típusú formavilággal rendelkezik. A jelet vezeték nélkül továbbítja Bluetooth 4 segítségével.1 Qualcomm® apt-X™ codec használatával. NFC-kapcsolat a két eszköz közötti azonnali kommunikációhoz. Beépített mikrofonnal rendelkezik. LED-es állapotjelzéssel ellátott.

Minden anyag a legmagasabb szintű és minőségű. A gallértartó puha, mégis tartós fél-anilin műbőrrel kárpitozott. Rozsdamentes acélból készült precíziós csővezeték. A fémes szerkentyű alkatrészek hibátlan, tükörfényes krómozott kivitelben csillognak. Részben ütésálló polikarbonát is.

A modell szigorúan technikai specifikációi a következők: hangreprodukció 15-22k tartományban. Hz; hangnyomás 112 dB-ig; nemlineáris torzítás 0 dB alatt.5%; sugárzási minta – körkörös; protokollérzékenység 121

9-5 – –44 dBV/pa; támogatja az A2DP + AVRCP + HSP + HFP profilokat és az AptX kodeket; .

Háromgombos vezérlődoboz, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását és a hívások vezérlését a vezeték nélkül csatlakoztatott okostelefonról menet közben is. Két külső eszközzel való egyidejű csatlakozás támogatott. Hangutasítások a párosítás állapotáról és az akkumulátor töltöttségéről. Az okostelefonra érkező hívásokat rezgés funkció is jelzi.

Akkumulátor élettartama 170 mAh-mal akár 10 óra folyamatos használatot tesz lehetővé. Teljes töltési idő – 1.5 óra.

Tartalmazza a fejhallgatót; négy pár különböző méretű fülpárnát a biztonságos illeszkedés, zajszűrés és kényelem érdekében; egyszerű tárolás és hordtáska.

Az érdemek

 • erőteljes basszus;
 • minőségi anyagok;
 • valósághű hangkép;
 • jó akkumulátor-üzemidő.

Hátrányok

 • Kikapcsol, ha megszakad a kapcsolat az egyik eszközzel, még akkor is, ha egy másik eszköz a hatótávolságon belül van.

Sennheiser CX 6.00BT

értékelés: 4.8

Sennheiser CX 6.00BT

A Sennheiser fülhallgató fejhallgatói rangsorának második helyezettje a szuper könnyű CX 6 vezeték nélküli modell.00BT. Súlya mindössze 14 gramm, és a Sennheiser saját hangja nagyon boldog.

A kommunikációs fejhallgató típusa hasonló az előző modellhez – Bluetooth 4.2, beépített mikrofonnal és LED kijelzővel is rendelkezik. A kialakítás tekintetében van egy fontos különbség – a fejhallgató fülhallgató fülbevalóval rendelkezik. A fejlesztők külön “köszönetet” érdemelnek az iPhone-felhasználóktól az okostelefonok családjához való maximális alkalmazkodásért.

A készülék szoftveres része is eléggé megfelel a célnak, és nagyrészt lépést tart az előző modellel, amely kétszer olyan drága. Itt találjuk az AVRCP profil és a Qualcomm® apt-X™ codec támogatását is. A codec-ről hozzá kell tenni, hogy a fejhallgató nagyon gyorsan dekódolja a hangot Low Latency módban, ami a lehető legnagyobb szinkronizálást biztosítja a hang és a videó számára filmek, internetes videók vagy videojátékok megtekintésekor. 17 és 21 ezer közötti hangvisszaadási tartomány. Hz, hangnyomás akár 112dB.

Olvasson tovább  Top 6 TV BBK

Ennek a fejhallgatónak a funkcionalitása hasonló a fent említettekhez – egyszerre két eszközhöz csatlakoztatható, kimenő hívásokat kezdeményezhet és fogadhatja a bejövő hívásokat. Mindez egy kompakt, háromgombos vezérlőegységet eredményez. Hangutasítások tájékoztatják Önt a bejövő hívásokról, a töltés állapotáról és más fontos eseményekről.

Az akkumulátor élettartamát tekintve ez a modell észrevehetően gyengébb, mint elődje – hat óra folyamatos használat teljes feltöltéssel. A teljes feltöltéshez a semmiből 1 kell.5 óra. A 10 perces gyorstöltés két órányi használatot tesz lehetővé.

A csomag tartalmazza magát a fejhallgatót, a microUSB töltőkábelt, a hordtáskát és a négy különböző méretű fülhallgató-adaptert – XS, S, M, L.

Előnyök

 • kiváló átvitel a magas frekvenciákon;
 • gyorstöltés;
 • Testes basszus a megfelelő méretű fülpárnákkal;
 • Azonnali kapcsolat a viselhető eszközökkel.

Hátrányok

 • időnként panaszok az akkumulátor élettartamának hiányára.

Sennheiser IE 4

Értékelés: 4.7

Sennheiser IE 4

A Sennheiser legjobb fejhallgatói közül a három legjobbat a választék legegyszerűbb és legolcsóbb modellje zárja. Ez egy nagyon egyszerű, mindössze 5 gramm súlyú dinamikus típusú tartozék, amely nem rendelkezik ugyanazokkal a jellemzőkkel, mint a fent leírt két modell, de hangzás szempontjából eléggé megállja a helyét.

Ezek a fejhallgatók az előző kettővel ellentétben csak vezetékkel csatlakoznak a forráshoz – egy szimmetrikus, L alakú mini jack-csatlakozóval ellátott szimmetrikus kábelen keresztül. 3.5 mm a végén. Aranyozott dugó. A vezeték nélküli kapcsolat hiánya egy kicsit kiábrándító, de szerencsére legalább a kábel elég hosszú – 1.4m és tartós – kevlár megerősítéssel.

A modell finom műszaki adatai a következők: Hangreprodukciós tartomány 10-18 ezer. Hz; 106dB érzékenység; harmonikus index 0.3%; impedancia, 16 ohm; hangnyomás, 106dB.

A fejhallgató kialakítása nem tartalmaz rögzítőelemet. Három pár különböző méretű, cserélhető fülpárnát tartalmaz.

Előnyök

 • hangminőség;
 • Hosszú élettartam a felhasználói vélemények szerint;
 • Hosszú, robusztus kábel kevlár erősítéssel;
 • viszonylag kedvező ár.

Hátrányok

 • “Nem” csomagolás – a szállítás során történő sérülés potenciális veszélye.

A legjobb Sennheiser fejhallgatók

Az Expertology szerint a legjobb Sennheiser fejhallgatók értékelésének második eszközcsoportja egyfajta kompromisszum az in-ear és a teljes méretű fejhallgatók – fejhallgatók – között. Itt is megnézünk három olyan modellt, amelyeket szakértőink a legfontosabb jellemzők tekintetében érdemesnek tartottak arra, hogy figyelembe vegyék őket.

Sennheiser Momentum vezeték nélküli fülhallgató (M2 OEBT)

Értékelés: 4.9

Sennheiser Momentum vezeték nélküli fülhallgató (M2 OEBT)

A készlet első modellje egyfajta “nagy testvére” egy másik Momentum modellnek az előző csoportból. Természetesen a kettő között természetesen elég sok a közös, de néhány előnye jól felismerhető.

A modell formája világos, 210 gramm súlyú, a fejhallgatót egy fejpánt rögzíti, és három alapszínben – bézs, barna, fekete – kapható. Összecsukható kialakítású, a fejhallgató a mellékelt keményhéjú hordtáskába hajtható össze.

A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és az anyagtulajdonságokra, hogy kiegészítsék a fejhallgató prémium érzetét. Például a fülpárnákat és a fejpántot kellemes tapintású szintetikus velúrbőr borítja, és nem is akármilyen, hanem a híres olasz Alcantara.

Ez a modell kétféleképpen csatlakoztatható az eszközökhöz – vezeték nélküli Bluetooth és levehető kábel szabványos csatlakozóval. NFC támogatással is rendelkezik, a technológia maximálisan lehetséges 10 méteres hatótávolságával.

A hangzási jellemzők tekintetében ez a modell minőségi és hangsúlyos V hangzással büszkélkedhet (hangsúlyos basszus és magas hangok). Ez az amplitúdó-frekvencia válasz adja vissza legjobban a mai gyors tempójú zene ritmusát. Támogatja az AptX codec-et. Aktív NoiseGuard zajszűrés beépítve. “Négy teljes hosszúságú mikrofon biztosít visszajelzést.

A fejhallgató funkciói közé tartozik az okostelefonon történő hívások és a lejátszás vezérlése is – a kompakt vezérlőpanel a gombokkal közvetlenül a fejhallgató testén található. Így felveheti, befejezheti vagy várakoztathatja a hívást, megismételheti az utolsó számot. Van egy hangalapú tárcsázási funkció. Négy szabványos profil támogatott: Headset, Hands free, AVRCP és A2DP.

Készenléti üzemmódban a fejhallgató 360 órán keresztül teljesen feltöltődik. Teljes töltési idő 3 óra.

Előnyök

 • Vezeték nélküli és vezetékes kapcsolat;
 • funkcionalitás;
 • minőségi anyagok;
 • prémium osztály;
 • kiváló minőségű V-alakú hangzás.

Hátrányok

 • A panaszok jelentős százaléka arra vonatkozik, hogy az ellenőrzések nem a legfelhasználóbarátabbak.

Sennheiser HD 25

Értékelés: 4.8

Sennheiser HD 25

Most bemutatjuk Önnek a rangsorunkban egy igazi legendát – “a nagyon Sennheiser 25”, amely közel 30 éve elismerést és mély tiszteletet élvez a professzionális DJ-k körében. Hogy pontosak legyünk, természetesen a legfrissebb változatukról beszélünk, és története során ez a modell összesen hat sikeres technológiai felülvizsgálatot élt át.

Olvasson tovább  A 12 legjobb porszívó márka az Ön otthonába

A legújabb revíziót egyszerűen a fülkagylókon lévő gyártói logók és a fejpánton lévő ellenállási értékek alapján lehet azonosítani. Egyébként a friss változat csak kisebb módosításokon esett át, és minden előnye változatlan marad. Részletesen átnézzük őket.

A HD 25 sorozat zárt, fül fölötti dinamikus fejhallgató. Súlya 140 g, és egy fejpánt segítségével rögzíthető. A kábel az egyik oldalról csatlakozik. Egy szabványos mini jack csatlakozóval csatlakoztatható 3.5 mm, és egy 6 mm-es adaptert is biztosítunk hozzá.3 mm. A kábel elég hosszú – 1.5 .

A fejhallgató 16 000 és 22 000 Hertz közötti tartományban ad hangot. Érzékenység akár 120 dB és 70 ohm impedancia. Teljesítmény akár 200 mW. Harmonikus együttható – 0.3%. 2 érintkezési nyomás.5.

A modell kiemelkedő jellemzői a kivételesen magas szintű hangszigetelés, hasonlóan a csatornába épített fülhallgatókhoz. Ezt a pohár alakja és a szilárd tömítés biztosítja. Ez utóbbi nem befolyásolja a kényelmet hosszú ideig tartó folyamatos viselés esetén – a fülpárnák elég puhák és ergonomikusak.

Egy másik fontos szempont, hogy a fejhallgató gyakorlatilag “elpusztíthatatlan”. A fejlesztők kezdetben lenyűgöző élettartammal rendelkeztek, így a korábbi generációk fejhallgatói sok éven át szolgálnak, és a friss felülvizsgálat megtartja ezt a minőséget.

Előnyök

 • Nagyon könnyű;
 • Kiváló zajszigetelés;
 • A professzionális minőségre való igény;
 • Kivételes hangminőség;
 • Kényelmes illeszkedés minden fejhez;
 • Példátlan tartósság.

Hátrányok

 • nincsenek egyértelmű hátrányok.

Sennheiser HD 2.20S

Értékelés: 4.7

Sennheiser HD 2.20S

A híres Sennheiser márka által gyártott fejhallgatók sorának kiegészítése kompakt, tömör, kényelmes és meglehetősen olcsó HD 2 modell.20S. Minimalista kivitelben, a fekete szín túlsúlyával a nem fémből készült designelemekben.

Súlya 257 g – bár kompakt, a fejhallgató nehezebb, mint az előző kettő, de még mindig ésszerű határokon belül van. Becsatolható fejpánt, összecsukható és minimális helyet foglal el. A kábel az egyik oldalon csatlakozik, hossza 1.4 méter. A csatlakozó egy szabványos “mini-jack” 3.5 mm.

A modell “hangteljesítmény” paraméterei a következők. Hangreprodukció a 18-18 ezer hertz tartományban, ellenállás – 26 ohm, a nemlineáris torzítás (“harmonikusok”) indexe – 0.5%; érzékenység 112dB/V.

A funkcionalitás magában foglalja a 44 dBV-os minden irányú mikrofont is

a és a 100 és 10k közötti frekvenciák elfogadásának képessége. Hertz. A kezelőszervek meglehetősen minimalisztikusak: hangerő, sávváltás, hívások fogadása/befejezése az okostelefonon. Szünet gomb a videó szüneteltetésére a viselhető eszközön.

A Sennheiser hivatalos 24 hónapos garanciát vállal erre a modellre.

Előnyök

 • Vékony, kompakt, összecsukható;
 • hangminőség;
 • Tartósak és hosszú élettartamúak;
 • A legkedvezőbb ár a csoportban.

Hibák

 • Közepes hangerőn a hang erősen áthatol kifelé (az audióbeszélgetésekben hallhatja magát).

A Sennheiser legjobb teljes méretű fejhallgatója

És végül a harmadik és legérdekesebb választás a legjobb Sennheiser fejhallgatók értékelésében az Expertology szerint. Ezek teljes méretű modellek, amelyek nem alkalmasak kültéri használatra, de olyan műszaki és egyéb funkciókat kínálnak, amelyek meghaladják a fül fölötti modellek elérhetőségét és a push-in modellek képzeletét. Ezeket a masszív és leggyakrabban többfunkciós eszközöket komoly hangmunkához használják a professzionális stúdióban, otthoni mini stúdióban. Gyakran használják őket a lelkes videojátékosok is, különösen a hivatásos cyber sportolók.

Sennheiser HD 800

Értékelés: 4.9

Sennheiser HD 800

A legdrágább és legimpozánsabb modellel – a HD 800-as modellel – kezdve. És tényleg van mit lenyűgözni. Ez a Sennheiser professzionális fejhallgatóinak zászlóshajója, amely még egy teljes értékű Hi-End könyvespolc hangszóróval is képes versenyezni.

A fejhallgató tömör testtel készült, elegáns, modern kialakítással. Nettó súly kábel nélkül – 330 g. A fejpánt rögzíti őket. A tervezés során a legújabb kompozit anyagokat használják, a fülpárnákat puha bársony mikroszálak borítják. Érintkezési nyomás – 3.4.

A fejhallgató legfontosabb műszaki jellemzői a hangzás szempontjából a következők. A hangfrekvenciatartomány 6000 és 51 000 fordulat/perc között van. Hz; impedancia – 300 ohm; érzékenység – 102 dB. Harmonikus torzítás (nemlineáris torzítás) – kisebb vagy egyenlő 0-val.02%; hangnyomás 105dB (1kHz, 1W RMS). A levehető kábel oxigénmentes rézmaggal 3 méter hosszú, és mindkét oldalon csatlakozik a fejhallgatóhoz. Csatlakozó a végén – “jack” 6.3mm és egy adapter 3mm-es jack csatlakozóhoz tartozék.5 mm.

Olvasson tovább  11 legjobb vízionizátorok

Érdemes elvonatkoztatni a nyers számoktól, hogy kiemeljünk néhány olyan jellemzőt, amelyek a HD800-at megkülönböztetik a piac többi részétől. Ezek a legcsekélyebb túlzás nélkül a legjobb fejhallgatók a kategóriájukban, és a 2009-es bevezetésük óta ilyen elismerést kaptak. Hatalmas beruházás és több tízezer óra kutatás és fejlesztés. A fejlődés során számos helyi találmány és újítás született és szabadalmaztattak.

Végül, egy másik pont, amely ékesszólóan beszél a minőségét ezek a fejhallgatók. A gyártó annyira tisztelettudó és igényes erre a termékcsaládra, hogy nem bízza harmadik félre az összeszerelési lépések egyikét sem. Minden egységet közvetlenül Németországban, Wedemarkban, a Sennheiser központjában gyártanak. Minden egyes darab egyenként egy sor vizsgálaton megy keresztül, mielőtt eljut a vásárlóhoz. Ráadásul az összes teszteredményt archiválják és elérhetővé teszik a Sennheiser hivatalos weboldalán, így minden ügyfél nyomon követheti az eredményeket a sorozatszám alapján.

Az érdemek

 • A legmagasabb prémium osztály különleges gyártási előnyökkel;
 • Kivételes minőségellenőrzés, minden egyes darabra vonatkozóan közzétett eredményekkel;
 • Összeszerelés (kézikönyvvel együtt) közvetlenül a Sennheiser központjában;
 • Példátlanul pontos és gazdag hangvisszaadás;
 • Futurisztikus design.

Hátrányok

 • nem észleltek nyilvánvaló hibákat.

Sennheiser HD 650

Értékelés: 4.8

Sennheiser HD 650

A káprázatos Sennheiser zászlóshajó után fellélegezhet, de a következő modell a kínálatunkban kétségtelenül újra lenyűgözi Önt. A HD 650-es sorozat minden bizonnyal messze elmarad a zseniális HD 800-as sorozat mögött, de ez nem hátrány, mivel a modell más célközönséget céloz meg, más célokkal, és valóban más anyagi lehetőségekkel.

A fejhallgató meglehetősen tömör, de kellemesen modern kialakítású, a színsémában az ezüst téma túlsúlyával. Nettó súly 260 g. Fejpánt segítségével rögzítve. Levehető 3 méteres kábel, amely kétféleképpen csatlakoztatható, mint a HD 800 esetében. Selyembe csomagolt fülpárnák. A hangtekercs alumíniumhuzalból készül. A felhasznált anyagok közé tartoznak a neodímium mágnesek, kevlár, oxigénmentes réz. Dugó a vezeték végén – a 6-os csatlakozóhoz.3 mm, a szabványos 3 mm-es csatlakozóhoz adapter tartozik.5 mm. A csatlakozók aranyozottak. 2 érintkezési nyomás.5.

Ennek a modellnek az akusztikai teljesítménye kiemelkedő. Hangvisszaadás 10K és 41K között. Hz. Érzékenység – 103dB, impedancia – 300 ohm. Teljesítmény akár 500 mW. Nem lineáris torzítás – kisebb vagy egyenlő 0-val.05 %.

Az egyik leggyakoribb pozitív tulajdonsága ezeknek a fejhallgatóknak a valódi felhasználóktól a feltűnően sima frekvenciaválasz és a valósághű, “festetlen” hangzás. A transzducerpárokat kézzel illesztik össze az összeszereléshez, szoros tűrésekkel – legfeljebb 1 dB eltérés mindkét irányban. A mágnesrendszert ugyanilyen gondossággal választják ki – az intermodulációra és a harmonikus torzításra vonatkozó fokozott követelményekkel. Kevlárral erősített szálas kábelt használ, csökkentett érzékenységgel az érintkezési zajra.

Előnyök

 • színtelen hang;
 • ár-érték arány;
 • Rendkívül sima frekvenciaválasz;
 • Drága anyagok az összeszerelésben.

Hátrányok

 • Nagyon speciális jellegű, pontról pontra történő panaszok.

Sennheiser Momentum vezeték nélküli fülhallgató (M2 AEBT)

Értékelés: 4.7

Sennheiser Momentum vezeték nélküli fülhallgató (M2 AEBT)

És befejezése a kiválasztási minősítés teljes méretű fejhallgató Sennheiser leginkább megfizethető, de még mindig több mint méltó a figyelmet modell. A továbbiakban ez az egyetlen modell a csoportban, amely vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik.

Klasszikus fejhallgató kialakítás kényelmes fejpánttal. Nettó súly – 258 g. Összecsukható kialakítás levehető kábellel. Egy szép tapintható érzés “dolog a kezedben” ad a design használt természetes bőr kézzel dombornyomott.

A készülék félig professzionális osztálya, amely közelebb áll az amatőr “audiofil” -hez, lehetővé tette a gyártó számára, hogy néhány olyan funkciót hajtson végre, amelyet a fenti két modell “nem a státusz miatt”. A Bluetooth 4 vezeték nélküli kapcsolatról beszélünk.0, aktív zajszűrő rendszer, NFC-támogatás és számos egyéb pont.

Ez a fejhallgató már teljes mértékben használható egy hordozható szerkezettel együtt, vezérelheti a zeneszámokat és a hívásokat (elfogadás, elutasítás, tartás, hangtárcsázás, utolsó ismétlés), térhatású hangfelvételt készíthet a négy beépített omni-direkcionális mikrofonról. A fejhallgató négy fő funkcionális profilt támogat – A2DP, AVRCP, Hands free, Headset és AptX codec.

A fejhallgató akár nyolc külső eszköz műszaki profilját is képes tárolni a beépített memóriában, és többeszközös üzemmódban is használható – például okostelefonnal és PC-vel/laptoppal.

Akár 360 óra készenléti idő, akár 3 óra teljes feltöltéssel.

Előnyök

 • vezeték nélküli kapcsolat;
 • A Sennheiser sima, kiváló minőségű, “jellegzetes” hangzása;
 • aktív zajszűrés;
 • Viszonylag olcsó (az ilyen kategóriájú készülékekkel összefüggésben);

Hátrányok

 • a vezeték nélküli kapcsolat nem kapcsolja ki a zajszűrést.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: