12 legjobb online könyvelési szolgáltatás

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az online könyvelés már régóta elérhető lehetőség, és napról napra egyre több ajánlatot találunk. Felhőszolgáltatások, bankok, weboldalak, mobilalkalmazások által nyújtott pénzügyi számviteli szolgáltatások. Fizetős vagy ingyenes szolgáltatásként is elérhető. Vannak olyan források, amelyek az önálló vállalkozók számára alkalmasak, és amelyeket kifejezetten egyéni vállalkozók vagy vállalkozások számára terveztek.

Az online könyvelés kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni: a szervezet jogi státuszától kezdve a tevékenységi köréig. Először is, meg kell határoznia, hogy meg tudja-e csinálni a számviteli saját, vagy felvenni egy szakembert. Az online szolgáltatások nagyban megkönnyítik az induló vállalkozások munkáját, mivel számos folyamatot automatizálnak.

A legtöbb nagyvállalatnak vannak házon belüli szakemberei, de ők általában kifinomult offline programokat használnak. Online könyvelés – egyszerű és megfizethető módja annak, hogy saját vállalkozásba kezdjen anélkül, hogy szakember lenne. Azoknak, akik még csak most teszik meg az első lépéseket, szakértők segítségét ajánljuk, akik elemezték és rangsorolták a legjobb online könyvelési forrásokat.

Legjobb online könyvelési rangsor

Jelölés hely név Minimális ár
A legjobb online könyvelők értékelése 1 1C:Friss 1409€
2 Sberbank 4900€
3 Finguru 6000€
4 Az én üzletem 833€
5 Sky 650€
6 Kontúr Elba 1900€
7 SBIS 500€
8 Tinkoff 490€
9 Glavbukh asszisztens 5990€
10 BUTTON 2500€
11 BukhSoft 6237€
12 Cifra 4500€

1C:Friss

Értékelés: 5.0

1C:Friss

Az 1C:Fresh vezető szerepet tölt be, mert bármilyen összetettségű vállalkozás számára teljes körű szakmai támogatást tud nyújtani. Nem kell újra megtanulnia az erőforrás felületét, mert az teljesen megegyezik a dobozos 1C:Enterprise 8 verzióval. Az egyetlen különbség az, hogy nem kell semmit telepítenie a számítógépére, mivel minden funkció a szerveren található, és csak internetkapcsolatra van szüksége a munkához.

A térinformatikai adminisztráció és könyvelés bárhonnan, PC vagy laptop nélkül is elvégezhető. A szolgáltatás egy mobilalkalmazást kínál, amelynek funkciói lehetővé teszik a gyors reagálást és a szükséges korrekciókat a vállalat aktuális tevékenységében. Az 1C műszaki támogatása a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

Minden frissítés automatikusan, a munkafolyamat megszakítása vagy további költségek felmerülése nélkül történik. 30 napos próbaidőszak, amely után választhat a két tarifa közül: Basic vagy Profit.

Előnyök

 • Kompatibilitás az összes 1C programmal;
 • az 1C:Pénztárgép csatlakoztathatósága;
 • 30 napos ingyenes tesztidőszak;
 • távoli működtetés bármilyen eszközről.

Hátrányok

 • nem észlelik.

Sberbank

Értékelés: 4.9

Sberbank

A második helyen a Sberbank online könyvelése, amely bármilyen összetettségű, képzett szolgáltatásokat nyújthat. Három fő típusra oszthatók: kiszervezés, online és az egyéni vállalkozók számára az egyszerűsített adórendszerben alkalmazottak nélkül. A bank négy kedvező tarifa közül választhatnak ügyfelei: “Easy Start” (nulla havidíjjal), “Gyorsulás”, “Full Speed” és “FEA határok nélkül”.

A könyvelési arzenálban sok bónusz és promóció van, de a legfontosabb dolog a minőségi könyvelési szolgáltatások az interneten keresztül. Kényelmes alkalmazások a gyors fizetéskezeléshez: internetbank és mobilbank. A szolgáltatás “egyéni vállalkozóknak” szóló dokumentumokat készít, és a felhasználónak csak meg kell erősítenie őket. Ha a “kiszervezést” választja, egy hozzáértő szakember veszi át a fő munkaterhet, a számviteli adatbázisok elemzését, a személyzeti dokumentációt és sok más, hasonlóan hasznos tevékenységet.

A programban aktívan zajlik az új funkciók bevezetése, pl. a fizetések nyomon követésének lehetősége intelligens órával. ez az első orosz bank, amely ilyen szolgáltatást nyújt.

Olvasson tovább  10 legjobb koncertjegy oldalak

A

 • felhasználóbarát felület;
 • akár 100000 p. promóció;
 • Sokféle funkció közül választhat;
 • számlák operatív létrehozása.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Finguru

Értékelés: 4.8

FINGURU

A harmadik helyet az az erőforrás kapja, amely a szolgáltatásnak a felhasználók igényeire való reagálási képességének optimális arányával rendelkezik. A munka zökkenőmentes és biztosított a nem tervezett kiadások ellen. Pénzügyi felelősség a szolgálat által kijelölt személyi könyvelő hibájából bekövetkezett váratlan károkért 1 millió euróig. rubel. Finguru veszi át.

A felhasználói kényelem érdekében van egy mobilalkalmazás, és a számítógépen történő munkavégzéshez – egy egyszerű és intuitív felület. Ezzel néhány kattintással kiválaszthatja a tarifát, és láthatja a havi szolgáltatások előzetes költségeit. A könyvelési számítások mellett a szakemberek mind az egyéni vállalkozók, mind a jogi személyek gyors bejegyzését biztosítani tudják. Az online szolgáltatás a pénzügyi szolgáltatások széles körét nyújtja bármilyen összetettségű és bármilyen szakaszban. Gyorsan szakértői segítséget kaphatnak azok a vállalkozások, amelyek korábban a Finguru bevonása nélkül vezették a könyvelést.

A felelősségteljesebb választás érdekében a felhasználókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt egy tanfolyamon, amely lépésről lépésre útmutatót nyújt egy kiskereskedelmi üzlet megnyitására videó formátumban, valamint egy tanfolyamon a pénzügyi beszámoló készítéséről.

Előnyök

 • Az online chat elérhetősége a közvetlen támogatáshoz;
 • Gyors válasz a címre;
 • Intuitív szolgáltatás;
 • anyagi felelősség.

Hátrányok

 • nem derült ki.

Az én üzletem

Értékelés: 4.7

Az én fájlom

Negyedik helyen az online könyvelés áll, amelyet sikeresen integráltak a vezető orosz pénzintézetek elszámolási rendszereibe: Tinkoff bank, Alfa bank, VTB24 és Sberbank. az erőforrás automatikusan tájékoztat arról, hogy mikor és hogyan kell adót fizetni, kiszámítja a biztosítási díjakat, értesít az adótörvények változásairól, és időben frissíti az adatokat. Lehetőség van a termék demó verziójához való ingyenes hozzáférés aktiválására.

A szolgáltatás számos funkcióval rendelkezik, és a tranzakciók 80%-át automatikus üzemmódban biztosítja. A felhasználónak csak követnie kell a folyamatot, és meg kell erősítenie a végrehajtást. Ha nem akarja egyedül elvégezni a könyvelést, van egy kiszervezési szolgáltatás. Egy szakember vagy egy egész csapat végzi el a munkát, és a felhasználó nem egy számítógépes programmal, hanem egy élő emberrel kommunikál közvetlenül.

Nemcsak magasan képzett könyvelők, hanem számos kereskedelmi terület üzleti szakértői is dolgoznak nálunk. A megfelelő tarifa kiválasztásával bármikor igénybe veheti szolgáltatásaikat. A biztosítási kifizetések az adóhatóság által a szolgáltató hibájából kiszabott bírságok esetén történnek.

Előnyök

 • a szolgáltatások széles skálája áll rendelkezésre;
 • megfizethető árak a szolgáltatás igénybevételéért;
 • pénzügyi elemzői ajánlások;
 • kifizetés akár 1m-ig. RUB. téves kiadások miatt.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Sky

Értékelés: 4.6

SKY

Az ötödik helyen egy népszerű szolgáltatás, amelyet a kisvállalkozások számára hoztak létre, hogy saját maguk végezzék el a könyvelést. Regisztráció után 14 napig ingyenesen használhatja a programot. Magánhelyiségben a szükséges műszaki támogatást az alábbi ingyenes telefonszámon lehet igénybe venni. A segítség 8 órától áll rendelkezésre.00-20.00 . MSC, beleértve a hétvégéket is.

Ez egy olyan költségvetési forrás, amely a legsürgősebb feladatok ellátására szolgál. Lehetőség van jelentések küldésére az összes kapcsolódó változással és az előírások betartásával. Mindössze az elsődleges adatokat kell beírnia és jelentéseket generálnia. a szolgáltatás automatikusan elküldi azokat az ellenőrző szerveknek. A vállalat egyszerű és könnyen hozzáférhető eszközökkel rendelkezik, amelyek használata nem igényel mélyreható elmélyülést a könyvelői szakmában.

Az erőforrás egyszerűségének és megbízhatóságának köszönhetően a vállalkozás működtetése házon belüli vagy helyszíni szakember nélkül is lehetséges. A felhasználó képes lesz önállóan nyilvántartást vezetni a pénzügyekről, szolgáltatásokról, árukról és kölcsönös elszámolásokról. A szolgáltatás több bankkal integrált: Tinkoff, Tochka, Alfa Bank és Module Bank. A tevékenységeket egy mobilalkalmazáson keresztül lehet nyomon követni.

Előnyök

 • A szolgáltatás alacsony ára;
 • működés különböző eszközökről;
 • 2 hetes tesztidőszak;
 • könnyű menedzsment tapasztalat nélkül.
Olvasson tovább  12 legjobb weboldal tervezőknek

Hátrányok

 • nem azonosított.

Elba vázlata

Értékelés: 4.5

Kontúr Elba

A hatodik helyet a “Contour Elba” szolgáltatás kapja sokoldalúságáért és könnyű használatáért. A kezelőfelület olyan jól átgondolt, hogy egy kezdő is képes elsőre megérteni azt. Szöveges tippek, amelyek segítenek megelőzni a hibákat és pontatlanságokat a regisztráció és a további műveletek során. Kereskedelmi tevékenységeket földrajzi referencia nélkül is lehet folytatni.

Az erőforrás funkcióinak használatához nem szükséges számviteli szakmai háttérrel rendelkezni vagy a joghoz érteni. Számos tranzakció automatikusan történik, és a felhasználó időben történő reagálása érdekében van egy beépített naptár emlékeztetővel.

Az újonnan nyitott vállalkozások számára a szolgáltatás 12 hónapot biztosít a felhasználó számára. ingyenes szolgáltatás a prémium díjszabásban. A szolgáltatások köre a következőket foglalja magában: integráció a partnerbankokkal, partnerellenőrzés, elektronikus aláírás és 2-NDFL tanúsítvány. Jelentések készítése, online pénztárgép beállítása, egyeztetési kimutatások kiállítása és ünnepnapi kifizetések generálása.

Előnyök

 • Pénzügyi szolgáltatások széles skálája;
 • gyors beállítás és adatbevitel;
 • egy funkcionális felület, felszólításokkal;
 • türelmi idő a vállalkozásindításhoz.

Hátrányok

 • nem azonosított.

SBIS

Értékelés: 4.4

SBIS

A hetedik helyen az online könyvelés áll, amely minden méretű vállalkozás számára alkalmas. Szolgáltatásokat kínál kisvállalkozások és nagyvállalatok számára egyaránt. Kényelmes és áttekinthető rendszert hoz létre azok számára, akik nem jártasak a pénzügyi könyvelés részleteiben. A kezdő felhasználó választhatja az “Automatikus könyvelés” és a “Könyvelő naptára” opciót. Segítséget nyújtunk a jelentéstételhez, az analitikához és az adófizetéshez.

Új tranzakciók szervezése esetén lehetőség van a gyors számlázásra és a számla elküldésére a szolgáltatásnak mobiltelefon segítségével. A szakemberek azonnal elkészítik a dokumentációt, és a felhasználó nem hagyja el az erőforrást, az összes elektronikus aláírással igazoltan elküldi a partnert. A banki ügyféllel való integráció tájékoztatja a felhasználót a számlára érkező pénzeszközökről.

Az erőforrás egy kényelmes rendszerrel van ellátva a dokumentumok egyszerű beviteléhez. Például képes felismerni a fényképeket vagy a papíralapú (szkennelt) számlákat, és maga tölti ki a kártyát, megtalálja a szállítót az adatbázisban, az áruk nómenklatúráját, összeveti az adatokat és automatikusan létrehozza a nyugtát.

Előnyök

 • a dokumentumok feldolgozásának nagy sebessége;
 • az automatikus kitöltési funkciók elérhetősége;
 • a jelentéstételi folyamatok racionalizálása;
 • informatív felület.

Hátrányok

 • nem fedte fel.

Tinkoff

Értékelés: 4.3

Tinkoff

A nyolcadik helyen a népszerű bank online könyvelése áll, amely segít az egyéni vállalkozóknak abban, hogy gyorsabban integrálódjanak a kifizetések és a jelentéstétel struktúrájába. Számviteli szolgáltatást nyújt ügyfelei számára ingyenesen. Jó mindenkinek. “A Tinkoff új ügyfélhez jut, a felhasználó pedig előnyös pénzügyi szolgáltatásokat kap.

Az üzleti szövetség hozzáadott értéket is képvisel. A bank-ügyfél-adóhatósági kapcsolat miatt gyorsabb a cselekvés. És természetesen a kölcsönösen előnyös együttműködés. A felhasználónak ingyenes vállalati kártyákat, folyószámla-karbantartást, 3 hónapon belül folyószámlahitel igénybevételének lehetőségét kínáljuk.

Az IE online elszámolása biztosítja az STS és az UTII automatikus számításainak elvégzését. Szakemberei segítenek a különböző fizetési dokumentumok elkészítésében. A nyilatkozatok elküldése a szabályozó hatóságoknak a felhasználó közvetlen bevonása nélkül történik. A szolgálat a számviteli dokumentumok időben történő benyújtásával kapcsolatos feladatok teljes körét végrehajtja.

Előnyök

 • ingyenes használatának lehetősége;
 • magas színvonalú szolgáltatás;
 • a jelentések időben történő benyújtása;
 • jó visszajelzés.

hátrányok

 • korlátozott funkcionalitás.

Főkönyvelő asszisztens

Értékelés: 4.2

FŐKÖNYVELŐ ASSZISZTENS

A kilencedik pozíciót egy olyan erőforrás foglalja el, amely nemcsak az Orosz Föderációban, hanem a FÁK-országokban is szolgáltatásokat nyújt. A vállalat honlapja teljes körű támogatást nyújt ügyfeleinek, beleértve a jogi kérdésekben való segítségnyújtást is. Fő tevékenységi területei: számvitel, HR-számvitel, adózás és jog.

A technológiai szolgáltatásnak lehetősége van pénzügyi szolgáltatások nyújtására egy ingyenes mobilalkalmazáson keresztül. A vállalat minden felhasználóhoz személyes szakembert rendel, aki gondoskodik a vállalatról. Kompetenciáját az éves tanúsításon való megfelelés igazolja. A díjakat nem évente előre, hanem havonta számítják fel, így a felmondás bármikor lehetséges.

Olvasson tovább  9 legjobb online fejhallgató üzlet

A vállalat politikájának köszönhetően a felhasználóknak garantált a pénzügyi veszteségek megtérítése hiba esetén. Például, ha helytelen számításokat végeznek, aminek következtében a vállalatot megbírságolják. A kártérítés összege akár 1 millió euró is lehet. rubel.

Előnyök

 • mobilalkalmazás elérhetősége;
 • minőségi folyamatos támogatás;
 • magasan képzett alkalmazottak
 • segítségnyújtás az üzleti tevékenység jogi részleteiben.

Hátrányok

 • nem azonosított.

BUTTON

Értékelés: 4.1

KNOPKA

A tizedik helyen – egy olyan szolgáltatás, amely egyesíti a valódi szakértők és a mesterséges intelligencia munkáját. nagy potenciállal rendelkezik, és a számviteli szolgáltatások mellett a kapcsolódó területeken is segítséget nyújt. Ez jogi kérdések, üzleti tanácsadás, bankokkal való kommunikáció és még sok más… A vállalat megosztja partnerei képességeit a felhasználókkal. Ez egy ingyenes városi szám csatlakoztatása vagy kedvezmény nyújtása más szolgáltatások igényelt internetes szolgáltatásaira.

A technológiai szoftverek megkímélik az ügyfeleket a monoton műveletek óráitól, a napi rutinmunka teljes áramlását a mesterséges intelligenciára irányítják át. De a fő interakciót a valódi emberekkel való közvetlen kommunikáció biztosítja. Egynél több személyt lehet kijelölni egy vállalkozáshoz, így ha egyikük megbetegszik, a felhasználó nem marad kompetens támogatás nélkül.

Az üzleti folyamatok operatív ellenőrzéséhez és irányításához a vállalat hozzáférést biztosít egy Android és iOS platformokon futó mobilalkalmazáshoz. A szolgálat szakemberei által elkövetett esetleges hibák, amelyek a vállalat számára tényleges veszteséget okoznak, kompenzálásra kerülnek.

Előnyök

 • Pénzügyi és jogi segítség;
 • informatív mobilprogram;
 • A bizonyított károk megtérítése;
 • éjjel-nappali technikai támogatás.

Hátrányok

 • a szolgáltatások magas költségei.

BuchSoft

Értékelés: 4.0

BUCHSOFT

A tizenegyedik helyet egy megbízható kis- és középvállalkozásnak szánt cég kapja, amely kiszámítja a béreket, jelentéseket küld, könyvelést és személyzeti nyilvántartást vezet. Az online szolgáltatás többféle díjszabás közül választhat, és egy termékdemót is biztosít az erőforrás képességeinek előzetes áttekintéséhez. Szakértői támogatás éjjel-nappal bármilyen pénzügyi kérdésben.

Az LLC és az IE valamennyi adózási rendszerét magasan képzett alkalmazottak végzik. A szolgáltatás nem csak könyvelést és adókönyvelést, hanem a bankokkal és pénztárgépekkel való integrációt is biztosítja. Van egy mobil alkalmazás. Távolról az ügyfél időben nyomon követheti és reagálhat, és elvégezheti a szükséges változtatásokat.

Számos folyamat automatikusan történik, pl. az ellenőrzési arányokról szóló jelentések tesztelése. A felhasználóbarát felület biztosítja az erőforrás gyors és könnyű elsajátítását, és kényelmes munkakörnyezetet teremt. Lehetőség van többfelhasználós üzemmód biztosítására és a partnerek ellenőrzésére.

Előnyök

 • automatikus frissítés;
 • Van egy demó verzió;
 • A mobilalkalmazás elérhetősége;
 • a számviteli szolgáltatások széles körű lefedettsége.

Hátrányok

 • Nem kielégítő válaszadási sebesség a felhasználói kérésekre.

Cifra

Értékelés: 4.0

CIFRA

A felülvizsgálatot egy olyan erőforrással egészíti ki, amely az egyéni vállalkozók összes könyvelését egy mobilalkalmazásban biztosítja. Számos előnnyel rendelkezik, mivel az ország egyik vezető pénzügyi bankjának, a VTB24-nek a tagja. A könyvelési szolgáltatások a szolgáltatás első évében teljesen ingyenesek, és az elektronikus aláírás kiállítása nem kerül felszámításra. Az alkalmazás integrálható más bankokkal: Sberbank, Alfa-Bank, Otkritie.

a szervizcsapat biztosítja a teljes könyvelési ciklust és a jelentések időben történő benyújtását az adóhatósághoz. A szakemberek tanácsot adnak minden pénzügyi kérdésben, és válaszokat készítenek a felügyeleti szervezet követelményeire. Szükség esetén az állami hatóságoknak történő kifizetéseket teljesítik.

A szolgáltatáshoz való csatlakozás a regisztráció és az alkalmazás mobil eszközre történő telepítése után lehetséges. A más bankoknál vezetett számlákat, amelyek a számlához kapcsolhatók, adózási szempontból figyelembe veszik. A szolgáltatás lényegében digitális kiszervezési szolgáltatásokat nyújt, kulcsrakész online könyvelést biztosítva a felhasználó számára. A szakértőkkel való kommunikáció a chat alkalmazáson keresztül történik. A fogyasztói vélemények szerint az erőforrás nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarít az ügyfél számára.

Előnyök

 • több banki funkció rendelkezésre állása;
 • ingyenes éves szolgáltatás;
 • kulcsrakész könyvelési szolgáltatások;
 • felhasználóbarát felület.

Hátrányok

 • nem figyeltek meg.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: