A 10 legjobb CRM rendszer az üzleti életben

A modern üzleti csapatnak CRM-rendszert kell használnia, ha profitot akar termelni. Ma már közel száz fejlesztőstúdió kínálja ezeket a megoldásokat. De kevés egyetemes és megbízható rendszer van közöttük. Úgy döntöttünk, hogy elmondjuk Önnek a tíz legjobb üzleti CRM-et – ezeknek van a legkevesebb hátrányuk.

A legjobb CRM rendszerek értékelése az üzleti életben

Jelölés hely név Értékelés
A legjobb CRM rendszerek értékelése az üzleti életben 1 Bitrix24 5.0
2 AmoCRM 4.9
3 Microsoft Dynamics 365 CRM 4.8
4 Munkaszakasz 4.7
5 Megaplan 4.6
6 Ügyfélkör 4.5
7 retailCRM 4.4
8 Envybox 4.3
9 FreshOffice 4.2
10

ipedrive

4.1

Bitrix24

Értékelés: 5.0

Bitrix24

Az orosz 1C cég részt vesz a Bitrix24 fejlesztésében. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a termékre csak hazánkban van kereslet. az ellenkezőjét bizonyítja, hogy másfél tucat nyelvre fordították le: az ukrán és a lengyel nyelvtől a kínaiig és az angolig. Nem csoda – ingyenesen használhatja őket. Csak akkor kell előfizetésre költenie, ha az igényei jelentősen megnövekedtek. Az előfizetési árak 790 rubel. 9590 rubelig. havonta, a felhasználók számától, a felhő tárhelyen lévő gigabájtok számától és sok más tényezőtől függően.

A Bitrix24 ideális webáruházakhoz és más típusú projektekhez. Ez a rendszer lehetővé teszi számos üzleti folyamat automatizálását és sokféleképpen történő testreszabását. Különösen képes leszel értékesítési terveket és jelentéseket készíteni. Sokaknak tetszeni fog a Bitrix24 egyéb 1C szolgáltatásainak hozzáértő integrációja, beleértve a könyvelést is.

Az e-mailek, SMS-ek és egyéb promóciós tevékenységek közvetlenül a CRM-ben állíthatók be. Támogatja a rendszert és a csevegés csatlakoztatását az üzenetküldőkből, beleértve a közösségi hálózatokkal kapcsolatosakat is.

A Bitrix24-ről sok mindent el lehet mondani. És ennek a CRM-nek a leírása minden esetben befejezetlen lesz, mivel a fejlesztők folyamatosan új funkciókat adnak hozzá, mivel a rendszert továbbra is rendszeresen frissítik. Röviden, ez a legjobb választás a kis-, közép- és nagyvállalatok számára! A Bitrix24 nem csak nagyon szerény projektekhez – blogokhoz és egyoldalas oldalakhoz – alkalmas. Röviden, ez nem a legjobb megoldás azok számára, akik nem fognak keresni a webhelyen kézzelfogható pénzt.

Előnyök

 • Integrált IP-telefóniát használnak;
 • Csak a nagy projektekhez van szükség fizetős előfizetésre;
 • Az üzleti folyamatok automatizálásának megvalósítása;
 • Jó integráció más 1C szolgáltatásokkal;
 • Van egy értékesítési tölcsér;
 • Nagyon gazdag beállítások;
 • Többnyelvű fordítás.

Hátrányok

 • Egyes funkciók csak előfizetéssel érhetők el;
 • Igényes az erőforrásokra;
 • A motor elsajátítása hosszú időt vesz igénybe.

AmoCRM

Értékelés: 4.9

AmoCRM

Ez a rendszer kifejezetten kezdőknek készült. Ezt bizonyítja az interfész, amely nagyon könnyen megtanulható. Funkcionalitás szempontjából az AmoCRM nem marad el versenytársaitól. Még az IP-telefóniát is támogatja. A nyílt API-k további előnyök. Részben nekik köszönhető, hogy a szolgáltatás számos hosszabbítást kaphat.

Ez a rendszer egyértelmű statisztikai részleggel rendelkezik. Ebben kiértékelheti az eredményt, és szükség esetén változtathat valamit a stratégiáján. Ezt megkönnyítik a részletes ügyfélkártyák. Egyébként a kártya automatikusan megnyílik, amikor egy menedzser kapcsolatba lép vele.

A fejlesztők azt állítják, hogy az alkotásuk mindössze fél óra alatt tanulmányozható. Elhiheted a szavukat. A rendszer is elégedett a beépített chat az alkalmazottak számára és a jól átgondolt értékesítési tölcsérrel. És a névjegykártya-olvasó alkalmazás iOS és Android rendszerre egy szép bónusz.

Hozzá kell tennem, hogy az AmoCRM elmenti az összes művelet előzményeit. Ez magában foglalja a tranzakciókat, hívásokat és levelezést. Ez azt jelenti, hogy azonnal be tudja azonosítani a probléma okát, ha az hirtelen felmerül a csapatában vagy az ügyfél oldalán.

Ne gondolja, hogy az AmoCRM tökéletes. A fejlesztők több figyelmet fordíthatnának a belső üzleti folyamatokra – hiányoznak az együttműködési képességek, ez jól látható. Egyeseket az is zavarhat, hogy egyszerre 6 hónapra kell fizetni. Ami az előfizetés költségét illeti, az attól függően változik, hogy hányan használják a rendszert. A minimális összeg 499 RUB fél évre – ebben az esetben a CRM 5000 kapcsolatra és 1000 nyitott tranzakcióra vonatkozik. A maximális csomag ára évi 15 000 rubel.

Előnyök

 • Könnyen megtanulható felület;
 • Jó értékesítési tölcsér szervezés;
 • Az API-n keresztül lehetőség van módosításokra;
 • Legalább 50 IP-telefonszolgáltatót támogat;
 • Az alkalmazottak számára beépített csevegőszoba;
 • Részletes statisztikák megtekinthetők;
 • Van egy szakasz részletes biztonsági mentéssel.

Hátrányok

 • Fél évre vagy egy évre egyszerre kell fizetni;
 • Nem teljesít jól összetett résekben;
 • Kevés együttműködési képesség.

Microsoft Dynamics 365 CRM

Értékelés: 4.8

Microsoft Dynamics 365 CRM

A Windows és az Office csomagjáról ismert Microsoft is kifejlesztette saját CRM rendszerét. Fő előnye, hogy könnyen integrálható a vállalat többi termékével. A rendszernek azonban számos más előnye is van.

Ez a CRM segít az értékesítésben és a marketingben. A felhasználó számára egy kényelmes és testreszabható műszerfalat biztosít, amely minden adatot a legintuitívabb módon mutat be. Lehetővé teszi a kapcsolatok és a támogatás kezelését is. A rendszergazda által meghatározott szkriptek alapján a feldolgozás szinte teljes automatizálása elégedettséggel tölti el az embert.

A Microsoft Dynamics 365 CRM számos jelentést biztosít az elvégzett munkáról. Word és Excel fájlként is kimenetelezheti őket. Ezzel bemutatjuk őket egy másik személynek, aki még nem méltó arra, hogy csatlakozzon a rendszerhez. Ami a CRM kezelését illeti, ennek különböző módjai vannak. A legegyszerűbb és legnépszerűbb egy webes alkalmazás használata. Lehetőség van iOS és Android rendszerekre kifejlesztett alkalmazás használatára is.

Ahogy azt könnyű kitalálni, vannak hátrányai is. Ezek közül a legfontosabb a hibák száma. Nemrég még hatalmas volt! A rendszer fokozatosan fejlődik, és a hibákat kiküszöböljük, de még most is jó eséllyel találkozhatsz velük. Az ügyfélszolgálat nem siet a hibajavítási kérelmek kezelésével. Egy másik hátránya a felhasználói felület. Elég nehéz megtanulni, és nagyon sokáig tart a betöltés. A motor mélyén olyan oldalakat talál, amelyek betöltése 20 másodpercig tart! A mögöttes adatmodell szintén összetett. Egyes funkciók nem hasznosak egy adott üzletágban, de ezt nem lehet megtenni.

Előnyök

 • Jó integráció a Microsoft Outlookkal;
 • A jelentések Excel és Word fájlokban is megjeleníthetők;
 • Könnyen kezelhető a támogatás és a kapcsolatok;
 • Használhat egy alkalmazást okostelefonjára vagy számítógépére;
 • Számos szkript a folyamat automatizálására;
 • egy könnyen testreszabható műszerfalat használnak.

Hibák

 • Alapvetően csak mindenféle vállalat számára alkalmas;
 • Nagyszámú hiba;
 • Magas előfizetési díj;
 • Hosszú oldal betöltési idő;
 • Bonyolult mögöttes adatmodell.

Munkaszakasz

Értékelés: 4.7

Munkaszakasz

Ez a CRM a legjobb választás azok számára, akik nem akarnak túl sok időt tölteni a kezelőfelület elsajátításával. A rendszer alkotói szándékosan próbálták leegyszerűsíteni az alkotásukat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Worksection nem büszkélkedhet nagyszerű funkciókkal. Éppen ellenkezőleg, bizonyos tekintetben a rendszer még a versenytársait is felülmúlja. Például alapértelmezés szerint vannak emlékeztetők és időzítő. A rendszer lehetővé teszi a költségek becslését és elszámolását is. Még a vendégfelhasználók létrehozásához sincs szükség harmadik féltől származó beépülő modulokra.

A Worksection a kis- és középvállalkozásokra összpontosít. A funkcionalitás itt nem elegendő csak a nagyvállalatok és a nagyvállalatok számára. Mások elégedettek lesznek azzal, amit ez a CRM kínál. A Google szolgáltatásainak integrációja, saját okostelefonos alkalmazás (bár még nem a legfunkcionálisabb) és Gantt-diagram is rendelkezésre áll. A “Feladatkezelő” rész egyértelmű – számos funkció várja a látogatókat.

Ezt az online szolgáltatást ukrán fejlesztők hozták létre 2009-ben. Azóta rendszeresen fejlesztették. A készítők igyekeznek nem túlterhelni a felületet, így minden oldal szinte azonnal megnyílik. Ami még fontosabb, hogy ingyenesen kipróbálhatja a CRM-et. De csak két projekthez lesz hozzáférése, amelyeket legfeljebb öt felhasználó futtathat. Érthető, hogy szinte azonnal növelni akarja ezt a számot. A pontos előfizetési ár a felhasználók számától, a felhő tárolási kapacitásától és sok más tényezőtől függ. Az ár havi 29 dollártól indul, és 199 dollárig terjed egy hónapos használatért. Van egy úgynevezett Enterprise verzió is, amely nem tartalmaz korlátozást, de az előfizetés árát nem említik.

Előnyök

 • Könnyen megtanulható felület;
 • Kiterjedt projektmenedzsment;
 • Van egy időkövető rendszer;
 • Az ügyfélszolgálat elég gyorsan válaszol;
 • Nem túl magas árak kis számú felhasználó számára.

Hátrányok

 • A mobilalkalmazás nem nevezhető tökéletesnek;
 • A rendszer funkcionalitása nem túl nagy;
 • Magas költségek a középvállalkozások számára.

Megaplan

Értékelés: 4.6

Megaplan

Egy másik orosz nyelvű CRM-rendszer kis- és középvállalkozások számára készült. A nagyvállalatok részlegvezetői is elégedettek lesznek, de valamivel kisebb mértékben. Az előző rendszerekhez hasonlóan ez is automatizálja szinte az összes belső és külső folyamatot. A rendszer lehetővé teszi az ügyfélkör vezetését, a feladatok és megbízások kezelését, valamint a munkatársak munkaidejének nyomon követését.

Természetesen a “Megaplan” részletes statisztikákat vezet. Néhány kattintással létrehozhat egy jelentést. A dokumentumok cseréje a különböző rendszerhasználók között sem jelent problémát. A “Megaplan” ideális esetben megkönnyíti a csapatmunkát – számos eszköz van erre a célra elkülönítve. A levelezés és az IP-telefónia is könnyen integrálható a rendszerbe. Ez utóbbival kapcsolatban azonban vannak kérdések. Az a tény, hogy a telefonálást egy harmadik féltől származó alkalmazáson keresztül valósítják meg, és ezért a betárcsázás időtartama nagyon tisztességes lehet.

Ennek a CRM-nek a funkciói közé tartozik az értékesítési tölcsér. A Megaplan segítségével könnyedén láthatja, hogy mennyi pénzt keres a vállalkozása, és hogy ennek egy részét még sikeresebb fejlesztésre fordíthatja-e. Ez a rendszer az 1C szolgáltatások felhasználói számára is vonzó lesz, beleértve a könyvelésre szánt szolgáltatásokat is. Az a tény, hogy szinte mindegyikük, különösebb gond nélkül integrálódik a CRM-be. A nagyon “puffadt” jelentések azonban kézi átvitelt igényelhetnek. Ha szüksége van rá, akkor érdemes megfontolni egy másik rendszert.

Ami az árképzést illeti, a Megaplan alapfunkciói korábban teljesen ingyenesen voltak elérhetők. Legalábbis a legfeljebb kilenc alkalmazottat foglalkoztató csapatok esetében. De egy idő óta fizetett tarifákat vezettek be abszolút mindenki számára. A CRM használatának költségei az Ön által igényelt funkcióktól függnek. Az optimális választás a tarifa, ára 700 rubel havonta és felhasználónként. Egyébként sok pénzt takaríthat meg, ha egyszerre két évre fizet!

Előnyök

 • A kezelőfelület könnyen megtanulható;
 • Mobilalkalmazás is rendelkezésre áll;
 • Számos funkció;
 • Egyértelmű jelentések készülnek;
 • Az üzleti élet különböző szegmenseihez vannak összeállítások;
 • Szolgáltatások integrálása az 1C;
 • Jó időgazdálkodás a munkavállalók számára.

Hátrányok

 • Vannak panaszok az ügyfélszolgálattal kapcsolatban;
 • A telefonálás csak nagyon drága díjcsomaggal érhető el;
 • A telefonáláshoz softphone szükséges;
 • Lassú sebesség.

Ügyfélkör

Értékelés: 4.5

Ügyfélkör

Ez a CRM állítólag az üzleti folyamatok automatizálására is szolgál, programozók nélkül. Azonban akkor is szükséged lesz rájuk, ha az alapértelmezett “Ügyfélbázis”-nál egy kicsit több funkciót szeretnél megvalósítani.

A rendszer részletes nyilvántartást vezet az ügyfelekről és egyéb információkról. Képes közvetlenül a webhelyről fogadni a kérelmeket, új ügyfeleket küldve az adatbázisba. A CRM képes számlák kiállítására és küldésére, valamint tájékoztató üzenetek küldésére SMS-ben és e-mailben. Az alkotók nem felejtették el ellenőrizni a feladatokat, így az alkalmazottak mindig elfoglaltak lesznek valamivel, nem veszítenek értékes időt.

Az “Ügyfélbázis” alkotói azt állítják, hogy az 1C-vel való integráció, valamint az IP-telefónia támogatása is biztosított. A 14 napos próbaidőszak segít megbizonyosodni arról, hogy. A gyakorlatban azonban kiderül, hogy e két hét után sokan úgy döntenek, hogy másik rendszerre váltanak. visszajelzéseikben azt írják, hogy a telefonálás szinte nem is létezik – egyszerűbb egy harmadik fél szolgáltatását csatlakoztatni. Az “Ügyfélbázis” is szenved a beállítások elvesztésétől – ez szinte minden alkalommal előfordul, amikor frissíti a rendszert, ami körülbelül havonta egyszer fordul elő. És a CRM felhasználónak nem szabad a technikai támogatásra támaszkodnia – ez csak nagyon ritka esetekben felelős.

Az árakról szólva, egy hely a “felhőben” körülbelül 1500 rubelbe kerül. Természetesen havi fizetésről beszélünk. Drágább előfizetés is lehetséges – ekkor több felhasználóval és több felhőterülettel számolhat. Itt leselkedik egy másik probléma. A fejlesztők webhelye nem sokat mond a tarifák közötti különbségről.

Előnyök

 • Email és SMS levelezés is megvalósítható;
 • Az 1C és a Telegram Messenger integrálva van;
 • Részletes ügyfélnyilvántartást vezetnek;
 • Értékesítési tölcsér bevezetése;
 • Az időgazdálkodás rendelkezésre áll;
 • Az integrációhoz API-k állnak rendelkezésre.

Hátrányok

 • A kezelőfelület zsúfoltnak tűnik;
 • A hibák rendszeresen előfordulnak;
 • A technikai támogatás szinte alig reagál a fellebbezésekre;
 • Nem a legjobb IP-telefónia;
 • Nincs Gantt diagram és néhány más hasznos funkció.

retailCRM

Értékelés: 4.4

retailCRM

Ezt a rendszert online kereskedelemre tervezték. Ha webáruházat szeretne létrehozni, ez egy nagyon jó választás, amely automatizálja a rendelések feldolgozását és a marketinget is. Ezenfelül kész integrációk állnak rendelkezésre analitikai, e-mail szolgáltatások, CMS, IP-telefónia és még az 1C. Ez a rendszer lehetővé teszi a termékkatalógus szinkronizálását és személyre szabott hírlevelek létrehozását is.

A CRM talán legfontosabb jellemzője a kényelmes egyablakos rendelésfeldolgozás. A vásárlástól az ügyfélnek történő szállításig! Még az is jól átgondolt, hogy kijelölnek valakit, aki felveszi az ügyfélnek szállítandó árut. Ennek érdekében 57 szolgáltatással valósítottak meg integrációt, amelyek felsorolása túl sok időt venne igénybe.

Az alkotók maguk ajánlják alkotásukat kisvállalkozások számára. A vélemények azonban gyakran megemlítik, hogy a CRM-rendszert még a közepes méretű vállalkozások tulajdonosai is használják – csak az analitikával kapcsolatos modulok kis számára panaszkodhatnak. A retailCRM-nek azonban van egy másik problémája is a rosszul megvalósított mobilalkalmazással. De nem kétséges, hogy hamarosan sokkal szélesebb körű funkcionalitást fog élvezni.

Röviden, ez a CRM kiválóan alkalmas az e-kereskedelemhez. Az ingyenes verzió kipróbálásával maga is meggyőződhet róla. Egy felhasználóra és havonta legfeljebb háromszáz megrendelésre tervezték. Ha a csapata több emberből áll, szüksége lesz egy professzionális tarifára. Az árcédula havi 1500 rubelről indul. Emellett számos további funkcióval is büszkélkedhet – mint például a messenger értékesítés, a CMR marketing és, ami fontos, a gyorsabban reagáló technikai támogatás.

Előnyök

 • Hatalmas számú lehetőség az e-kereskedelem számára;
 • Integráció számos szolgáltatással;
 • Nem rosszul végrehajtott jelentéstétel;
 • Van call center és telefonos ügyfélszolgálat;
 • Van egy értékesítési tölcsér;
 • Az ügyfelekkel való munka “egyablakos” módban;
 • Megfelelő támogatási szolgáltatás.

Hátrányok

 • Gyenge mobilalkalmazás;
 • Nem túl sok modul;
 • A dokumentáció nem túl részletes.

Envybox

Értékelés: 4.3

Envybox

Ez nem egy teljes értékű CRM rendszer, hanem egy sor widget. De nem maradhatott ki a listánkról, mert az Ön üzletét is fellendítheti. Nem kell időt tölteni a dokumentációval – a widgetek könnyen integrálhatók számos meglévő motorba.

Tehát mit kínálnak a fejlesztők? Vitathatatlanul a legnépszerűbb widgetjük arra szolgál, hogy a weboldal látogatója visszahívást rendelhessen. Most már 12 ezer. források! Szintén nagyon népszerű az online csevegés widgetje. A harmadik widget egy időzítőt generál, amely a promóció végéig hátralévő időt mutatja. Ugyanebben a widgetben a látogató megadhatja telefonszámát. És ez még nem minden az Envybox által tervezett widgetek közül!

A CRM rendszer megtalálható a fejlesztők hivatalos weboldalán. De nem nevezhető átfogónak. Ez az egyszerűsített változata, amely a lehető legkönnyebben elsajátítható bármely értékesítési vezető számára. Az üzletkezelés itt nagy, mindig látható gombokkal történik. Például csak egy másodpercbe telik egy nem fogadott hívás megjelölése! Ez a gomb szintén konfigurálható. Például, ha az első alkalommal nem fogadott hívás történik, a második próbálkozás 5 perc múlva történik. Ha ez sem sikerül, fél óra múlva egy harmadikat készítenek. És hasonló beállítások állnak rendelkezésre számos gombhoz is. A CRM azonnal megmutatja azt is, hogy a hívott ügyfél melyik időzónában tartózkodik, és hogy hány óra van.

Annak ellenére, hogy az Envyboxban van néhány jelentés, még mindig nem nevezheti ezt a rendszert teljes értékű CRM-nek. De még mindig ajánljuk felülvizsgálatra. Alkalmas minden olyan kisvállalkozó számára, akinek nincs egyetlen programozója sem. Ami az árképzést illeti, a CRM és a widget árai nagyon eltérőek. A visszajelző widget például tartalmazza az IP-telefóniát, így egy hónapos használat 745 vagy 990 rubelbe kerül, attól függően, hogy az egész évre egyszerre fizet-e. A CRM nagyjából ugyanannyi, de alkalmazottanként kell fizetni. Ha egyszerre egy évre fizet, az ár 400 rubelre csökken havonta.

Előnyök

 • Van egy értékesítési tölcsér;
 • Jó integráció a weboldalakkal;
 • Az interfész a lehető legegyszerűbb;
 • A tranzakciókért felelős gombok részletes testreszabása;
 • Van egy értesítési rendszer;
 • A jelentés jelen van;
 • Az IP-telefóniával való integráció elérhető;
 • Nem túl magas költség.

Hátrányok

 • Sok harmadik féltől származó szolgáltatást manuálisan kell csatlakoztatni;
 • A funkcionalitás nem kiterjedt.

FreshOffice

Értékelés: 4.2

FreshOffice

Az Expertology-értékelések általában olyan termékekkel végződnek, amelyeket rendkívül nehéz ajánlani. A FreshOffice pontosan ilyen eset. Valakinek tetszik ez a CRM-rendszer. De még az ilyen emberek is megjegyzik, hogy gondolkodnak a váltáson.

Kezdjük azzal, hogy a FreshOffice számos modult tartalmaz, amelyek egy teljes ökoszisztémát alkotnak. Számos népszerű alkalmazással és weboldallal is integrálható. De elég hamar rájössz, hogy ez a CRM csak kezdőknek való. Egyértelműen nem egy már sikeres B2C vállalkozás számára. Ezt legalábbis a világos és felhasználóbarát kezelőfelület bizonyítja. Egyszerűen semmi sincs mögötte. Ugyanakkor rendszeresen előfordulnak különböző hibák, a fejlesztők nem úgy tűnik, hogy kijavítják azt. Néha eljutunk arra a pontra, amikor a rendszer egyszerűen leáll, és már néhány óra után leáll a rendszer. És ne próbáljon kapcsolatba lépni a támogatással – általában hallgatnak.

Ha nem akadna le rendszeresen, akkor valóban ajánlott lenne, különösen kezdőknek. Itt még az analitika is a legjobb módon van megvalósítva. A statisztikák áttekinthetően vannak bemutatva, és könnyen érthetővé teszik, hogy a vállalkozás mely aspektusait kell kidolgozni. Egy másik hátránya a rosszul megvalósított telefonálás. De, hogy igazságosak legyünk, a fejlesztők még mindig próbálják a virtuális PBX-et üzembe helyezni.

A FreshOffice az az eset, amikor a fejlesztők nem próbálnak meg sok díjszabással megterhelni téged. A rendszer éves előfizetése 8100 rubelbe kerül felhasználónként. Nem olyan nagy árcédula. A FreshOffice-nak van egy dobozos változata, amely egy kicsit többe kerül – a fő különbség az, hogy lehetővé teszi az adatok tárolását a saját szerverén, nem pedig a fejlesztők felhőjében.

Előnyök

 • Részletes és könnyen érthető analitika;
 • Egyablakos üzletvezetés;
 • Számos sablon támogatott;
 • Nem túl magas előfizetési díjak;
 • A kezelőfelület könnyen megtanulható;
 • Van egy értékesítési tölcsér;
 • E-mail riasztások végrehajtása.

Hátrányok

 • Szörnyű ügyfélszolgálat;
 • A telefonálás nem a legjobban működik;
 • A rendszer rendszeresen leállhat;
 • Sok nagyon fontos funkció hiányzik.

ipedrive

Értékelés: 4.1

Pipedrive

Ez a felhőalapú rendszer az értékesítési tölcsér kezelésére szolgál. Számos eszközt kínál a csapat- és egyéni szintek nyomon követésére. A CRM lehetővé teszi az ügyletekkel kapcsolatos információk elemzését is, ami általában vizualizált jelentések megtekintésével történik. Van egy beépített riasztási és értesítési rendszer is.

Az ipedrive számos eredeti funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozhat például az értékesítési előrejelzés. A kezelőfelületet sem lehet figyelmen kívül hagyni – intuitív a kialakítása. Az idő nagy részében csak a modul kártyákat húzza és ejti, amit egy gyerek is meg tudna csinálni. A CRM-et akár mobilalkalmazásból is elérheti.

Alapértelmezés szerint öt szolgáltatással integrálódik. Ide tartozik még a Slack is, egy kiváló online chat szolgáltatás, amelyet általában üzleti feladatok megbeszélésére használnak. És ha van egy jó programozó a rendelkezésére, akkor integrációt hozhat létre más szolgáltatásokkal – ehhez minden feltétel adott.

A funkcionalitás széles skálája ellenére a rendszerben még mindig van mit javítani. Egyelőre nem a legjobb megoldás a középvállalkozások számára, nem is beszélve a nagyvállalatokról. A Pipedrive egyáltalán nem teszi lehetővé, hogy túl sok időt töltsön vele – a sokszínű felület fokozatosan fárasztja a szemét.

A Pipedrive ára $12.5 havonta és felhasználónként $12.5. Megfizethető árcédula! De fel kell ismernie, hogy ennyi pénzért csak alapfunkciókat kap. És az ár csak az éves befizetésnek felel meg. Ha havi előfizetést szeretne fizetni, akkor ez lényegesen többe fog kerülni. Ami a többi díjat illeti, ezek havi 24,90 és 99 $ között mozognak. Ezek abban különböznek, hogy az e-mail sablonok testre szabhatók, a munkavállalók tevékenységét részletesebben nyomon lehet követni, csoportos e-mail riasztások és a munkafolyamatok automatizálása is jelen van.

Előnyök

 • Jó értesítési rendszer;
 • Jó integráció néhány szolgáltatással;
 • Van értékesítési tölcsér menedzsment;
 • Eladási előrejelzés áll rendelkezésre;
 • Nem túl magas előfizetési díj;
 • A funkcionalitás nem mondható gyérnek;
 • A kezelőfelület könnyen megtanulható.

Hátrányok

 • Egyszerre kell fizetni az egyéves használatért;
 • Fejlett automatizálás – csak drága tarifákban;
 • Nem a legjobb színkombináció.

Következtetés

Ez a legjobb CRM rendszerek listája az üzleti életben. Az ebben a felülvizsgálatban áttekintett minden terméknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Javasoljuk, hogy a végső választást az Ön célkitűzései alapján hozza meg.

Olvasson tovább  A 7 legjobb ingyenes VPN szolgáltatás
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: