10 legjobb szappankészítő készlet

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Kreatív hobbik sokasága a mai szabadidő eltöltéséhez. A szappankészítés nagyon népszerűvé vált a gyerekek és a felnőttek körében. Nemcsak a művészi potenciált fejleszti. A kézzel készített szappan nagyszerű ajándék lenne a barátoknak és a családnak. Sokan élvezik, hogy a semmiből készítik el, és tetszés szerint adnak hozzá hozzávalókat a recepthez. A késztermékeket a háztartások használják, és nem lehet kétséges a készítményeik biztonságossága. A különböző színű és formájú higiéniai termékek a fürdőszobák díszévé válnak.

A pszichológusok azt mondják, hogy ez a tevékenység mentális egyensúlyhoz vezet, segít a stressz enyhítésében és segít túlélni a nehéz élethelyzeteket. A kezdők prospektusokból tanulnak a szappankészítésről. Az interneten számos weboldal és fórum található, ahol megszerezheti az első ismereteket, vagy fejlesztheti a már megszerzett készségeit. A szappankészítés otthon nem csak magadnak, hanem egy olyan üzletet is létrehozhat, amely jó jövedelmet termel.

Ma már nem csak egyedi elemeket, hanem teljes ciklusú szappankészítéshez szükséges készleteket is vásárolhat. Minden szükséges szerszámot és alkatrészt, valamint részletes receptet biztosítunk. Gyerekek és kezdők számára tökéletes módja annak, hogy fejlesszék képességeiket, és túl sok nehézség nélkül kezdjék el első remekműveik elkészítését.

Magazinunk szakértői a piackutatás alapján kiválasztott 10 szappankészítő készletet különböző árkategóriákban, amelyek különösen népszerűek a fogyasztók körében. Magas pontszámot és csak pozitív értékeléseket kapnak.

A legjobb szappankészítő készletek rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb olcsó szappankészítő készletek 1 Csodaszappan állatvilág (111) 338 €
2 Innováció gyerekeknek Szappankészítő műhely Cukorkás hordók (745) 191 €
3 Többcélú szappankészítő készlet a Desyatoye Korolevstvo Militariy által 186 €
4 Fantasizer 9 szappankészítő készlet szappankészítéshez 152 €
5 LORI Magic Soap Sunny Butterfly (Soap-017) 117 €
A legjobb szappankészítő készletek a közepes árszegmensben 1 SentoSphere illatosított szappankészítő készlet 2 790 €
2 RANOK CREATIVE szappangyár készlet 1 408 €
3 Az Intellectico Experience Kit Az én álomszappanom 460 €
4 BONDIBON Miracle szappankészítő készlet 1 353 €
5 Szappankészítő készlet Science4You My Soap Lab szappankészítés 699 €

A legjobb olcsó szappankészítő készletek

Csodaszappan állatvilág (111)

Értékelés: 4.7

AZONNAL ÁLLATVILÁG (111).jpeg

Első helyezett – egy készlet, amely szórakoztató tevékenység lesz egy óvodás és általános iskolás korú gyermek számára. Tartalmazza a munkához szükséges összes eszközt. És a kísérletekben nem egy, hanem két ember is aktívan részt vehet. Tartalmaz 2 pár védőkesztyűt, 2 fapálcikát a keveréshez és 3 műanyag formát.

A szappanalap, a természetes színezékek és illatanyagok biztonságosak az egészségre nézve. A szappan higiéniai termékként is használható, anélkül, hogy félnie kellene attól, hogy baja esik a babának. A folyamatot lépésről lépésre ismertető utasítások magyarázzák el. Az eredmény háromdimenziós állatfigurák, élénk színekben és kellemes illattal. A gyártó figyelembe veszi az összes árnyalatot, és tartalmaz egy agyag tálat, hogy megolvassa az alapot a mikrohullámú sütőben.

Olvasson tovább  Top 5 legjobb baba kerekesszék

A fiatal szappankészítők pontosan követhetik az ajánlásokat, vagy fantáziálhatnak különböző díszítések hozzáadásával chipek, csillámok, rügyek formájában, és kísérletezhetnek az árnyalatokkal a színek keverésével. A készletet az orosz gyártmányú szappankészítő készletek szülei “ötösre” értékelték minden tulajdonságáért, valamint az oktatási és kognitív játékok iránt közömbös gyermek nagy érdeklődéséért.

Előnyök

 • “Finom eper illat;
 • az intézkedések világos magyarázata;
 • eredeti pontos figurák;
 • jó habzó tulajdonságokkal rendelkező szappan.

Hátrányok

 • nem található.

Innovációk gyerekeknek Szappanos dobozok és zselés babok Szappanstúdió (745)

Értékelés: 4.6

INNOVÁCIÓK GYEREKEKNEK Szappankészítő Műhely Cukorkák (745).webp

Az ezüstérmes a költségvetési termékek között – egy készlet, amely a munkához szükséges összetevők és szerszámok teljes készletét tartalmazza. A kísérlet eredményeként “étvágygerjesztő” szappanrudakat kapunk, amelyek jóleső érzéssel tisztítják a kezünket. A fürdőszobában is jól mutat, és remek ajándéklehetőség barátoknak vagy szülőknek. A sémákkal és lépésről-lépésre történő lépésekkel ellátott utasítások biztosítják a jól megtervezett technológiai folyamatot.

A készlet 3 szappanrudat, kerámia olvasztótálat, fából készült keverőpálcikákat, védőkesztyűt, nagy pontosságú, terjedelmes formákat és az élelmiszeriparban használt természetes színezékeket tartalmaz. Minden anyag biztonságos az emberi egészségre és a környezetre nézve. Bőrgyógyász által tesztelt készlet összetevői.

A vélemények megerősítik a “Innovations for Kids” termékmárka magas minőségét és biztonságát. A croissant, a fényes muffin és a fagylalt nagyon valósághűnek tűnik, és motiválja gyermekét a higiéniára. Jó habképességgel is rendelkeznek. A kísérletek világosak és egyszerűek. Még a kémia iránt nem érdeklődő gyerekek is elragadtatják magukat, és bonyolultabb kézműves munkákat készítenek.

Előnyök

 • édességek háromdimenziós figurái;
 • biztonságos alkatrészek;
 • Ragyogó, telített színek;
 • Minden tartozékkal együtt.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Szappankészítő készlet a Desyatoye Korolevstvo Militarie-tól

Értékelés: 4.5

A TIZENKETTEDIK KIRÁLYSÁG MILITARY SOAP MAKING KIT.webp

A harmadik helyezett egy olyan készlet, amely a fiúknak is tetszeni fog. A lányok is élvezik, akik kézzel készített ajándékokat készítenek az erősebb nem számára, és február 23-án vagy születésnapon mutatják be őket. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a “Military” stílusú, tiszta és rendezett rudak elkészítéséhez. Ez egy hármas penész, szappan alap, csésze, festék. A kész termék a család minden tagja, beleértve a gyermekeket is, használhatja.

A tárgyak és az összetevők környezetbarát jellegét a gyártó garantálja. A műanyag, amelyből az alapokat készítik, nem mérgező és szagtalan. Élelmiszer-színezék, nem allergén. Lépésről-lépésre útmutató színes illusztrációkkal. Még egy iskolás fiú is belejön.

A fiatal vegyészek elégedettek az eredményekkel. A gazdag zöld színű tank, repülőgép és gránát nemcsak az ajándékozóknak fog örömet okozni, hanem segít megtanítani a gyermeket a rendszeres higiéniára is. Az ajándékdoboz felkelti az érdeklődést, tartalma pedig arra készteti Önt, hogy elvonja gondolatait az okostelefonjáról vagy a kütyüjéről, és kognitív tevékenységekkel foglalkozzon.

Előnyök

 • szokatlan formájú szappan;
 • A kísérlethez szükséges összes eszköz a készletben
 • Színes füzet a munka lépésekkel;
 • környezetbarát anyagok.

Hátrányok

 • nem azonosították.

A készlet a fantázia szappan készítéséhez 9 Amorous time

Értékelés: 4.4

A FANTASER szappankészítő szett 9 csodálatos idő.webp

A negyedik helyen egy kreatív készlet a 3D technológiával készült szappanok készítéséhez. Segít gyermekének abban, hogy saját kezűleg készítsen kellemes és praktikus ajándékot, és bármilyen ünnepi alkalomra ajándékozza meg családját vagy barátait. A csomag tartalmazza a szappan alapot, formát, használati utasítást. A vízben oldódó papírra történő nyomtatással háromdimenziós képet hozhat létre, és az eredmény biztosan örömet okoz a gyermekének.

Az utasítások egyszerű és világos nyelven íródtak. Még a kezdő vegyész is megérti a munkafolyamatokat. Minden anyagot megvizsgáltak a káros anyagok szempontjából. A vizsgálatok kimutatták, hogy teljesen hiányoznak. Az orosz gyártó garantálja a biztonságot mind a kísérletek során, mind a kész szappan használatakor. A professzionális mintalapnak köszönhetően kiváló minőségű, hibátlan minőségű rudat kapunk.

Olvasson tovább  15 legjobb robot játék

A termékértékelések kivételesen pozitívak. a szappan eredeti, jól habzó alapanyaggal rendelkezik. A háziállat tiszta és világos. A szülők ajánlják a készlet megvásárlását. A szakértők is egyetértenek a véleményükkel.

Előnyök

 • érdekes hatású szappan
 • a darab tökéletes formája;
 • illusztrált brosúra;
 • bizonyított biztonság.

Hátrányok

 • nem azonosított.

LORI Magic Soap Sunny Butterfly (Soap-017)

Értékelés: 4.3

LORI SoapMagic Sunny Butterfly (SOAM-017).webp

Az ötödik egy olyan készlet volt, amely az első lépcsőfokként szolgál a tudás felé, és segít beleszeretni a kémia érdekes tudományába. 5 év feletti gyermekek számára ajánlott. A szülőkkel együtt egy lenyűgöző pillangót készítenek, amelyet aztán különböző módon használhatnak, vagy megajándékozhatnak egy fontos családi eseményen. Tartalmazza: Védőkesztyű, kanál, színes alap, minőségi műanyag forma a precíz kidolgozású formázáshoz.

A kész darab élénk narancssárga színű és esztétikailag kellemes, hibátlan megjelenésű. A folyamat lépéseinek részletes leírása segít elkerülni a szappankészítés során felmerülő zavarokat. Minden összetevő környezetbarát. A biztonságot tesztelték és dokumentálták.

A szappan azonnal felhasználható. Mérete ideális a gyermekkezek számára. A szülők azt mondják, hogy a gyermek azonnal elkötelezi magát, és nem unatkozik munka közben. Az eredmény örömforrás és motiváció arra, hogy egyedül, barátokkal vagy felnőttekkel együtt folytassák az érdekes és tanulságos játékokat.

Előnyök

 • Az első kémiai tapasztalat;
 • nem mérgező anyagok;
 • a színes és háromdimenziós figura;
 • teljes készlet.

Hibák

 • láthatatlan.

A legjobb szappankészítő készletek a közepes árkategóriában

SentoSphere illatosított szappankészítő készlet

Értékelés: 4.9

SENTOSPHERE szappan készlet szappannal ízesítve.webp

Ebben a kategóriában élen jár a Franciaországban készült készlet, amellyel a kreatív munkát közösen végzik, és a kész darabokat higiéniai termékként használják vagy ajándékba adják. Ezzel egy fiatal kémikus sok olyan folyamatot megérthet, amely érdekli őt, és később bonyolíthatja a feladatokat, és komolyabb projektekben vehet részt.

Glicerint, 10 formát, 5 pipettát, rózsaszín, kék, sárga színezéket, illatanyagokat tartalmaz Gyümölcsös torta keserűmandula és piros gyümölcsökkel, valamint Lily of the Valley víz illatával. Minden formula biztonságos az egészségre. A tartozék szintén ártalmatlan, és bőrgyógyászati laboratóriumokban tesztelték.

A részletes utasításokkal minden világos és egyszerű, még egy kezdő számára is. Az eredmény sima, hibátlan darabok, amelyek összetételükben és megjelenésükben nem különböznek a gyári daraboktól. A fogyasztók elégedettek az európai márkás termékek magas minőségével. A gyermek egyedül is képes megbirkózni a látszólag bonyolult folyamattal.

Előnyök

 • élénk színes árnyalatok
 • exkluzív illatok;
 • Nagy pontosságú szerszámok a formázási folyamathoz;
 • a kész szappan magas hozama;
 • ajándékcsomagolás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Szappankészítő készlet RANOK CREATIVE szappangyár

Értékelés: 4.8

RANOK CREATIVE szappankészítő szett szappangyár.webp

A második egy olyan készlet volt, amellyel 27 darab különböző formájú és színű szappant lehet készíteni. Piros, narancssárga, kék, zöld, sárga cukorkák, szívek, képszappan, torta, érmék és még sok más érdekes elem. A hibátlan megjelenést a precíz formák biztosítják. Összesen 10 darab a készletben. A részletes, illusztrált utasításokkal a folyamat nem tűnik bonyolultnak, még a szappankészítésben kezdők számára sem.

Tartalmaz tiszta és fehér szappant, mérő- és műanyag poharakat, sablonokat, nyársat, kanalat, pipettát, hőmérőt, szalvétát, illóolajat, festékeket, kesztyűt. A két tégely vanília és eper aromát tartalmaz. Minden felhasznált nyersanyagot szigorúan válogatnak. Környezetbarát. Az adalékanyagokat az élelmiszeriparban használják, így semmilyen módon nem károsítják az egészséget.

A kartoncsomagolás fényes és ünnepi. Ez az ajándék minden olyan fiatal szappankészítőnek tetszeni fog, aki arról álmodik, hogy gyönyörű higiéniai termékeket készít, majd a mindennapokban használja őket, vagy megajándékozza barátait és rokonait. A vásárlók magas pontszámot adnak a kiváló termékjellemzőkért.

Olvasson tovább  A 10 legjobb pelenkatörlő

Előnyök

 • Sokféle forma és árnyalat;
 • “ízletes ízek;
 • Az összes tartozékot tartalmazza;
 • garantált biztonság.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

Az Intellectico kísérletkészlet Az én álomszappanom

Értékelés: 4.7

az INTELLECTICO szappan szett My Dreams soap.webp

A harmadik helyet egy olyan készlet foglalja el, amely 8 éves kortól ajánlott. Gyermeke és szülei megtanulják a szappankészítés művészetét. Biztos, hogy imádni fogják a saját, személyre szabott tisztítószerek elkészítésének folyamatát. A teljes készlet tartalmazza az összes összetevőt és készletet. Ez egy fehér és átlátszó alap, három forma, egy keverő, tengeri só, ízesítők, színezékek, kesztyűk…

Egy lépésről-lépésre bemutatott brosúra elmagyarázza, hogyan kell dolgozni. Az ifjú szappankészítő számos formában és színben készítheti el saját ízesített szappanrudakat. A gyártó gondoskodik a biztonságról. A nyersanyagok ártalmatlanok az egészségre. Kesztyű az anyagokkal való érintkezés elleni védelemhez.

A vásárlók megjegyzik, hogy nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretik a készletet. A szappan illatos és jól habzik. Tisztítás után keze puha és sima lesz. Gyönyörű több alakos szövetdarabok díszíthetik a fürdőszoba belsejét. Szép ajándék lehet szerettei számára is.

Előnyök

 • nem mérgező élelmiszer-összetevők;
 • illusztrált utasítások;
 • kellemes, kenőcsös illat;
 • egyenletes, hibátlan rudak.

Hiányosságok

 • nem azonosított.

BONDIBON szappankészítő készlet

Értékelés: 4.6

A BONDIBON NAGY SZAPPAN KÉSZLET.webp

A sorozat negyedik darabja egy sor oktatási játék az ismerős Bookey karakterrel. Nehézségét tekintve már 8 éves korú gyermekek számára is elérhető. A teljes folyamatot az utasítások részletesen leírják. A gyermek könnyen elsajátítja a szappankészítés technológiáját, és képes lesz saját szeszélyes figurákat készíteni különböző árnyalatokkal és illatokkal, és örülni fog a családtagjainak az ajándékkal.

A gyártó minden szükséges tartozékot mellékelt, így nincs szükség további költségekre vagy előkészületekre. Tartalmaz műanyag kesztyűt, áttetsző szappankockákat, titán-dioxid blokkot, egy mély tálat és tematikus képekkel ellátott formákat, mérőpoharat, 4 pálcikát az összetevők összekeveréséhez, 4 kis főzőpoharat.

Ízesítők és élelmiszer-színezékek. Minden anyag biztonságos az emberekre és a környezetre. A brosúra illusztrált, így minden elsőre világos. A csomagolás színesen díszített. Ajándék a fiatal vegyészek számára, akik első kísérleteiket végzik, és hasznosítják munkájuk eredményeit. A szülők megerősítik a BONDIBON termékek relevanciáját és ajánlják azokat megvásárlásra.

Előnyök

 • nagy pontosságú sablonok;
 • egy teljes készlet a forraláshoz;
 • Jó minőségű kész szappan;
 • A biztonsági előírások betartása.

Hibák

 • nem található.

Science4YouMyLab szappankészítő készlet Szappankészítés

Értékelés: 4.6

SCIENCE4YOU MADE SOAP MADE BY MY LABORATORY Szappankészítő KIT.webp

Az ötödik helyet az innovatív oktatási termékeiről ismert európai márka készlete nyerte el. Iskolásoknak készült, de a szappankészítést tanuló felnőttek számára is érdekes lehet. A színes, 36 oldalas füzet nemcsak a lépéseket mutatja be. Számos tényt megtudhatsz a kémiáról. Kesztyű, Pasteur pipetta, fa keverő spatula, szappanalap mellékelve.

A szilikonformáknak köszönhetően a kész darabok tökéletesen laposak, hibák nélkül. Megkülönböztethetetlenek a kereskedelmi forgalomban kapható. A készletben található aromák és színezékek nem mérgezőek. Minden más anyag megfelel a biztonsági követelményeknek. Bőrgyógyászok által tesztelt és jóváhagyott.

A vásárlók megjegyzései szerint a szappan fényes, illatos és hibátlan. Jól habzik, és a higiéniai termék minden tulajdonságát teljesíti. A készletet tökéletes ajándékként ismerik el minden alkalomra. Ez nem csak segít elfoglalni a szabadidejét, hanem sok új és hasznos dolgot is megtanulhat.

Előnyök

 • a tartozékok minősége;
 • 3 kísérlet a füzetben;
 • a készletben lévő összes szerszám;
 • garantált biztonság.

Hátrányok

 • nem észlelt.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: