11 legjobb elektromos autó gyerekeknek

A mai gyerekeknek egyedülálló lehetőségük van arra, hogy saját autójuk, quadjuk vagy kerékpárjuk valódi vezetőjének érezzék magukat. Csecsemők, természetesen, és csak biztonságos területen belül.

Az üzletek különböző funkciókat, teljesítményt és súlyt kínálnak a gyermekek számára. Fontos, hogy előzetesen meghatározzuk a választási keretet, hogy a gyermek vagy a drága játék eladásában érdekelt eladó ne vezessen félre, mivel a vásárlás és a biztonságos használat felelőssége kizárólag a szülők vállán nyugszik.

Mit kell figyelni az elektromos autó kiválasztásakor

A javaslatok sokfélesége zavarba ejtő lehet, ha az elektromos autókkal felszerelt standokat nézzük. Mielőtt megismerkednénk a gyermekek számára készült elektromos autók legjobb modelljeinek minősítésével, javasoljuk, hogy határozzuk meg, hogy milyen autónak kell lennie:

 1. Motor– Az első dolog, amire figyelni kell. Az egymotoros jármű ideális sima aszfalton való vezetéshez, míg a nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkező kétmotoros jármű ideális terepen való vezetéshez.
 2. SúlyMeghatározza a motor mennyiségét és teljesítményét. A könnyű, egymotoros járművek inkább városi területekre alkalmasak, míg a nehéz járművek jobban megfelelnek a nehéz terepviszonyoknak, és általában 2 motorral rendelkeznek. Azt is meg kell fontolnia, hogyan fog szállítani a tárolóhelyre: a nehéz gépeket kényelmesen tárolják egy magánház földszintjén vagy egy jó lifttel rendelkező lakóépületben.
 3. az akkumulátor kapacitásaRészben meghatározza az elektromos autó tömegét és a használat időtartamát – minél nehezebb a jármű és minél hosszabb ideig utazik a gyermek. Egyes elektromos autók több akkumulátorral vannak felszerelve: cserélhető akkumulátorok a töltési idő megtakarítása érdekében, vagy kettős akkumulátorok a hosszabb élettartam érdekében.
 4. VezérlésTávvezérlés rádiójelen keresztül. A 3 év alatti kisgyermekek számára készült elektromos autókat fel kell szerelni ezzel a funkcióval, hogy ellenőrizzék a szülők pályáját, ez egy biztonsági intézkedés a gyermek és a körülöttük lévők számára.
 5. SebességMinél agresszívebb a menet, annál lassabb az elektromos autó, annál könnyebb utolérni a gyermeket.
 6. Kerék anyagaKényelmes utazás: Minél vastagabb a gumibevonat, annál jobban kiegyenlíti az útfelület egyenetlenségeit, és annál hosszabb a kerekek élettartama.

Nem ajánlunk egyetlen konkrét gyártót sem, mivel minden országnak vannak tisztességes képviselői. Néhány modell ebből a kategóriából megtalálható az EXPERTOLOGY járművek értékelésében. A modellek kiválasztásakor a szakértők figyelembe vették a gyermekek számára készült elektromos járművek biztonságát, funkcionalitását, népszerűségét és költségeit.

Legjobb elektromos jármű minősítés

Jelölés Helyszín termék neve ár
Legjobb elektromos járművek 1 CoolCars Ford Ranger F650 4WD Ford Ranger F650 4WD 27 000€
2 Peg-Perego Gaucho szupererő 76 400€
3 CoolCars Mercedes-Benz GLS63 4WD 23 490€
A legjobb elektromos ATV-k 1 Razor Dirt Quad 44 900€
2 Peg-Perego Polaris Outlaw 26 000€
3 RiverToys A001MP 18 950€
4 RiverToys E005KX 26 000€
Legjobb elektromos motorkerékpárok 1 Razor MX350 Dirt Rocket 24 900€
2 Razor PowerRider 360 18 900€
3 Öröm Automatikus BMW R118 RT
4 RiverToys A007MP 10 450€

Legjobb elektromos motorkerékpárok

A kategóriába tartoznak a klasszikus, elektromos meghajtású modellek, amelyek egy Jeepre vagy egy divatos terepjáróra emlékeztetnek.

CoolCars Ford Ranger F650 4WD Ford Ranger F650 4WD

Értékelés: 4.9

CoolCars Ford Ranger F650 4WD Ford Ranger F650 4WD

Az elektromos autók rangsorának első helyezettje portálunk szerint – a híres autómárka kínai másolata CoolCars Ford Ranger F650 4WD Ford Ranger F650 4WD. Autóbarát kifejezéssel élvonalbeli felszereltséggel rendelkezik: első és hátsó lengéscsillapítók az egyenletes vezetésért még aszfalton kívül is, ötpontos biztonsági övek, visszapillantó tükrök, csomagtérfedél, ajtók, két öko-bőr ülés, sőt rádió, USB, SD, MP3 bemenet is. Bluetooth távirányító (2,4 G) a szülői biztonsági ellenőrzéshez. Maga a gyújtás kulccsal működtethető, akárcsak egy felnőtt gépnél.

Olvasson tovább  A 8 legjobb babacipő gyártó

A Ford Ranger F650 4WD nagy teljesítményű hajtáslánccal van felszerelve: 4x45W motor (összkerékhajtás), 3 sebességfokozat maximum 7 km/h sebességgel, két nagy teljesítményű akkumulátor 2 x 12V/7Ah, 3 órás töltési kapacitással. EVA kerekek az útegyenetlenségek kiegyenlítésére, míg a felfüggesztés akár 45 kg súlyt is elbír. Maga az elektromos autó 30 kg súlyú. Lenyűgöző ár – egy ilyen készlet gyermek autó minőségi összeszerelés csak 27000 rubel.

Előnyök

 • Összkerékhajtás;
 • Elfogadható ár;
 • Alkalmas aszfalton és terepen való lovaglásra;
 • Tükrök, gyújtáskulcs, biztonsági övek;
 • Távirányító;
 • Nagyszerű választék;
 • Rugalmas kerekek;
 • Stabilitás az úton és az egyenetlen felületeken;
 • Erős motor és akkumulátor

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Peg-Perego Gaucho szupererő

Értékelés: 4.8

Peg-Perego Gaucho szupererő

Ez az elektromos autó egy igazi SUV utánzata. Egyébként megfelelő specifikációkkal rendelkezik: 2 x 600W-os motor 24V-os teljes feszültséggel, nagy akkumulátor 6km hatótávolsággal 11km/h maximális sebességgel, alacsonyabb sebességgel kb. 10km töltésenként. A beállítás kézzel történik a “tartály” nyakán. Két gyermeket támogat összesen 60 kg súlyig, 3 éves kortól ajánlott a gyermekek számára. A biztonsági övek, a fényszórók és a kürt is benne van, és a szórakozás érdekében bekapcsolhatja a rádiót, vagy csatlakoztathat egy lejátszót a 3. jack-csatlakozón keresztül.5 mm.

A nagy teljesítményű terepjáró jól viselkedik terepen és aszfalton – nem kopog és nem rezeg a gumírozott kerekeknek köszönhetően.

A gyermekeknek szánt dzsip megérdemelten foglalja el a második helyet egy értékelésben. Miért nem az első? A készülék távirányítóval van felszerelve, így nincs lehetőség a jármű pályájának irányítására. Másodszor, az akkumulátor nagyobb lehet egy ilyen erős motorhoz, mert a jármű sebességi jellemzői meglehetősen tisztességesek; harmadszor, az ár megfelel a státusznak – több mint 70 000 rubel. Hátsókerék-meghajtású SUV gyors közlekedéssel – jó megoldás 3-5 éves tinédzserek számára.

Előnyök

 • Nagy, kétüléses terepjáró;
 • Súly 42 kg.;
 • Van egy csomagtartó a holmik számára;
 • Két gyermek megnövelt teherbírása – 60 kg-ig;
 • Lágy vezetés;
 • Optimális tartomány;
 • Erőteljes ikermotor;

Hátrányok

 • Magas ár;
 • Nincs távirányító.

CoolCars Mercedes-Benz GLS63 4WD

Értékelés: 4.7

CoolCars Mercedes-Benz GLS63 4WD

A minősítés harmadik sorában egy reprezentatív gyermekautó elektromos meghajtással CoolCars Mercedes-Benz GLS63 4WD, amelyet egyébként körülbelül 25000 rubelért vásárolhat.

Az elektromos autót nyomógomb és gázpedál hajtja, és egy stilizált kormánykerékkel és egy szülői Bluetooth távirányítóval vezérelhető. Az autóban egyszerre két gyermek szállítható, ötpontos biztonsági övvel ellátott ökobőr ülésekben. A 4 x 45 W-os négykerék-meghajtású motor 7 km/órás sebességre gyorsítja az elektromos autót, és a két 12V/7A akkumulátornak köszönhetően hosszú ideig képes megállás nélkül működni. USB és MP3 csatlakozók biztosítják a szórakozást. Jellemzők légkondicionáló! Nem egészen világos azonban, hogy mit csinál, mivel az elektromos autó nyitott tetejű. Állapot- és sebességjelzővel ellátott kijelzővel is rendelkezik.

Az elektromos autó manőverezhetősége átlagos: jól mozog a különböző tereptípusokon, a gumikerekek elnyelik az ütődéseket, a lengéscsillapítók pedig egyenletes utazást biztosítanak, beleértve a hátsó részt is.

CoolCars Mercedes-Benz GLS63 4WD elektromos autó elég erős, de csak kisgyermekek számára alkalmas 1-8 éves korig a kis 40 kg-os terhelhetőségi határ miatt.

Előnyök

 • Összkerékhajtás;
 • Dupla akkumulátor;
 • lengéscsillapítók;
 • Távirányító;
 • Az elektromos cumi ezen szintjéhez optimális árú;
 • A kerekek pattognak;
 • Érdekes kialakítás, jó felszereléssel;

Hátrányok

 • nem hatékony légkondicionálás;
 • Alacsony megengedett terhelési súly.
 • Alacsony teljesítménytartalék és csendes működés;

A legjobb elektromos quadok

Ezt az elektromos autótípust úgy tervezték, hogy egy gyermek nagyobb sebességgel tudjon vele közlekedni, mint egy hagyományos elektromos autóval. Általában ezek összkerékhajtású egységek, jó terepjáró képességgel, a felnőtt quadok miniatűr és erőteljes másolata.

Razor Dirt Quad

Értékelés: 4.9

Razor Dirt Quad

Az amerikai Razor márka bemutatja az elektromos meghajtású, nagy teljesítményű gyermek quadot Dirt Quad. 6 éves kortól 55 kg-ig terjedő gyermekek számára készült, ami azt jelenti, hogy tizenévesek és felnőttek is utazhatnak rajta.

A modell fő előnye – alaposan pontos és kiváló minőségű összeszerelés karbantartás nélkül, a mechanizmusok részei nem hibásodnak meg, csak normál 220 V-os hálózatról kell feltölteni. Minden elektromos elem jól van becsomagolva, és az ATV nedves időben is használható – semmi sem akad el sehol.

Menet közben az ATV akár 13 km / h sebességet is elérhet erőteljes 350 V-os motor, amelyet két ólom-sav akkumulátor 24 voltos (2 x 12 voltos), védőházba zárt ólom-sav akkumulátorok táplálnak. Teljesen feltöltve 1 órán át tart csúcssebességen, lassabban hosszabb ideig. Nagy teherbírású műanyag burkolat, első lökhárító a maximális ütközésbiztonság érdekében és 13″-os kerekek minőségi gumi lengéscsillapítókkal a kényelmes terepjárás érdekében. A fék és a vezérlőkar a fogantyúkon található.

Bárhogyan is nézzük, a Razor Dirt Quad egy erőteljes megoldás a gyermekek lovaglására, joggal elismerték a hazai piac egyik legjobbjának, amiért tiszteletre méltó első helyet kapott a quadok kategóriájában. oktatás 1 A Razor Dirt Quad egy nagyszerű megoldás a gyerekek számára.

Előnyök

 • Erőteljes motor;
 • 6 hónap gyártói garancia;
 • Nincs szükség karbantartásra;
 • Nagy utasok 55 kg-os súlyengedménye;
 • A kormány pozíciója állítható;
 • Viszonylag alacsony súly egy 40 kg-os nagy teljesítményű készülékhez képest;
 • Nagy kerekek mély futófelülettel;
 • Leghosszabb lovaglási idő;
 • Nagy kapacitású akkumulátor;

Hátrányok

 • Magas ár 42000 rubeltől.

eg-Perego Polaris Outlaw

Értékelés: 4.8

Peg-Perego Polaris Outlaw

Ez egy kisebb másolata egy teljes méretű Polaris Outlawnak. A prototípushoz hasonlóan a nagyméretű, mély futófelülettel ellátott kerekeknek és a 330 W összteljesítményű kettős motornak köszönhetően zökkenőmentesen mozog a durva terepen. Igaz, a 12 voltos akkumulátor csak 33 perc vezetési időt biztosít 7,4 km / h sebességgel, így az elektromos autó 3-8 éves gyermekek számára alkalmas, az idősebb gyermekek számára ez nem lesz érdekes. oktatás 1 A 12 voltos akkumulátor csak 33 perc vezetési időt biztosít 7,4 km / h sebességgel. Ennek ellenére az elektromos autót érdemes megnézni, és gondosan összeszerelték. Az elektromos autó súlya is csak 17,4 kilogramm, így nem okoz gondot a szállítása.

A Peg-Perego Polaris Outlaw okosan kialakított üléspozícióval rendelkezik: a kormány, a lábtér és az ülés úgy van elhelyezve, hogy a gyermekek minden méretben anatómiailag megfelelő helyzetben vannak, és nem fáradnak el, ami nagyon fontos a növekvő test számára. A kerekek műanyagból készültek, mély futófelülettel. Akár 10 %-os emelkedőket is meg tudnak mászni0 És inkább viszonylag sík terepen való lovaglásra alkalmasak.

Előnyök

 • Alkalmas kisgyermekek számára 3 éves kortól 40 kg-ig;
 • Optimális költsége körülbelül 23000 rubel;
 • Kis súlyú egység jó stabilitással;
 • Kézi gázpedál és fék;
 • 4 kerék mély futófelülettel;
 • Kettős motor;

Hátrányok

 • Alacsony tartomány;
 • Műanyag kerekek.

RiverToys A001MP

Értékelés: 4.7

RiverToys A001MR

A RiverToys A001MR Electric Powered ATV egy egyszerű eszköz aszfalton és kisebb döccenőkkel rendelkező utakon való lovagláshoz: a sekély futófelülettel rendelkező kerekeket nem döccenőkre tervezték. Ideális 3 éves kortól az alapvető kormányzási készségek elsajátításához. A két 12 V-os sebességváltónak (együtt 24 V) köszönhetően akár 8 km/h sebességet is elérhet. A 24V/6A lítium akkumulátor egy órányi üzemidőt biztosít a motor számára.

Az úton a biztonságot az első és hátsó lámpák, az utas kényelmét a bőrülés biztosítja. Zenelejátszás csatlakoztatott eszközről SD vagy USB-n keresztül. Az akkumulátor kijelzője figyelmeztet a töltő csatlakoztatásának szükségességére.

A RiverToys A001MP a harmadik helyet kapja alapcsomagja és átlagos futásteljesítménye miatt. Sem a szakértők, sem a fogyasztók nem panaszkodtak a kivitelezés minőségére.

Előnyök

 • Alkalmas 3 éves kortól;
 • Viszonylag alacsony ár, körülbelül 19000 rubel;
 • Rugalmas gumikerekek;
 • Fényszórók;
 • Az ülés ökobőrből készült;
 • Hosszú akkumulátor;
 • Kulccsal zárható indítás;

Hátrányok

 • Alacsony sebesség;
 • Főként sík utakon közlekedik.

RiverToys E005KX

Értékelés: 4.6

RiverToys E005KH

Lezárja a rangsor quad bike RiverToys E005KX. Úgy tervezték, hogy akár 5 km/órás sebességgel, sík aszfaltos vagy földúton, nyugodtan lehessen haladni vele. Alacsony fogyasztású motor – két 35W-os sebességváltó, két 6V/7A akkumulátor 40-60 perces vezetést biztosít. Nagyméretű gumikerekek, de sekély futófelülettel. Ideális már 2-3 éves gyerekek számára, ez a quad minden szükséges eszközzel rendelkezik, amire csak szükségük lehet.

Kiemelt funkciók: hanghatások hangerőszabályzóval, első és hátsó lámpák, valamint zenelejátszás.

Előnyök

 • Stabil felépítés;
 • Az elektromos autó könnyű súlya – mindössze 16kg.;
 • Alacsony, 14000 rubel körüli ár;
 • Jó választék;

Hátrányok

 • Csak viszonylag sík utakra alkalmas;
 • A felhasználók panaszkodnak a konstrukció gyengeségére és törésére;
 • Alacsony, legfeljebb 6 km/órás sebesség;

Legjobb elektromos motorkerékpárok

Elektromos motorkerékpárok alkalmazkodnak a gyermekek szállítására kétkerekű, háromkerekű és négykerekű járművekhez. Megtanítják az egyensúlyt, a motorozás alapjait és fejlesztik a térbeli koordinációt. A további védelem érdekében ajánlott olyan egyéni védőeszközök használata, mint a könyökzsír, térdvédő, sisak. Nagy sebessége miatt csak olyan gyermekek használhatják, akik teljesen tudatában vannak cselekedeteiknek.

Razor MX350 Dirt Rocket

Értékelés: 4.9

Razor MX350 Dirt Rocket

Az amerikai gyártmányú, acélvázas elektromos kétkerekű mini kerékpár igazi motorkerékpár 6 éves és annál idősebb fiúknak és lányoknak. Alkalmas aszfalton, földön és füvön való vezetésre 23 km / h maximális sebességgel, akár 30 percig is, a 2 x 12V/7Ah kapacitású kettős akkumulátorok teljes feltöltésével. A nagy teljesítményű 350 W-os motor és a meghajtórendszer többi része karbantartásmentes – az összes elektromosság védőburkolatba van zárva. A kerekek 30 és 50 cm átmérőjűek, mély futófelülettel, strapabíró gumival bevonva.

Állítható kormányállás és a kerékpár maximális terhelhetősége 63 kg, akár egy magas, de alacsony felnőtt számára is alkalmas.

A Razor MX350 Dirt Rocket mindent tartalmaz, amire egy gyermekmotornak szüksége van, a dizájntól az optimális teljesítményig. Egy ilyen élvezetért sokat kell fizetnie – az elektromos autó körülbelül 30 000 rubelbe kerül.

Előnyök

 • Erőteljes motor;
 • 6 hónap garancia a gyártótól;
 • Kézifék;
 • Viszonylag kis súlya 30 kg;
 • Felfújható gumikerekek;
 • Rozsdamentes acél keret;

Hátrányok

 • Rövid hatótávolság teljes teljesítményen.

Razor PowerRider 360

Értékelés: 4.8

Razor PowerRider 360

A legjobb elektromos jármű rangsorának második sorában egy olyan eszköz van, amely már ismerős az amerikai márka Razor – PowerRider 360 háromkerekű, elektromos drifting robogó. Nem gyermekek számára készült járműként van elhelyezve, de 6 éves kortól használható, a felső határ a lovas súlyára korlátozódik – 55 kg és 170 cm magasság.

A tricikli szokatlan kialakítású: az acélvázon van egy ülés, egy lábtartó az első, háromkerekűhöz hasonló pneumatikus keréknél, és 2 kis kerék hátul, ferde dőlésszöggel a sodródáshoz. Gáz- és fékkarok a kormányon.

A PowerRider 360 fő célja a driftelés, a motorozás egy extrém fajtája. A piruettek 50 percig teljes gázzal 14 km / h sebességgel végezhetők, miközben senkit sem zavarnak – a motor szinte hangtalanul működteti a 100 W-os ólom-sav akkumulátort a 12V-os akkumulátoron. Az alacsony, 14,9 kg-os súly segít a manőverezhetőségben. Vélemények tricikli kap ajánlott – nincs kérdés a műszaki rész a tulajdonosok nem merülnek fel.

Előnyök

 • Stabilitás;
 • Gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas;
 • Kényelmes kézi vezérlés;
 • Jó erőtartalék;
 • Nincs szükség szervizelésre;
 • Acélváz és masszív felépítés;
 • Biztonságos sodródás;
 • Nagy sebesség;

Hátrányok

 • Magas ár.

Öröm Automatikus BMW R118 RT

Értékelés: 4.7

Öröm Automatikus BMW R118 RT

Ez a szokatlan motorkerékpár típusú elektromos autó négy kerékkel van felszerelve: két fő EVA kerék elöl és hátul, valamint két levehető kiegyensúlyozó kerék a kicsik számára. Az elektromos autót 3-6 éves gyermekek számára tervezték, és teljes mértékben megfelel a funkciók rendeltetésének: alacsony gyorsulási sebesség 6 km / h, a motorkerékpár alacsony súlya 19 kg biztosítja a nagy manőverezhetőséget, bőrülés a kényelmes ülés és a neonlámpák a biztonságot az úton, hang.

Joy Automatic BMW R118 RT teljesen megismétli az eredeti felnőtt modell kialakítását: ugyanolyan erős és brutális, 2 motorral 2 x 45W és egy nagy kapacitású akkumulátor 12V / 7Ah, bár rövid hatótávolsággal – kb. 30-40 percig.

Előnyök

 • Stabilitás az opcionális levehető kerekekkel;
 • Neonvilágítás és zenei kíséret;
 • Robusztus műanyag az építéshez;
 • Egy lábgázpedál;
 • Két motor;
 • Az elektromos autó alacsony súlya 19 kg;

Hátrányok

 • Magas ár a hasonló jellemzőkért – körülbelül 16500 rubel;
 • Alacsony hatótávolság – gyenge akkumulátor;
 • Alacsony gyorsulás;

RiverToys A007MP

Értékelés: 4.6

RiverToys A007MP

A RiverToys A007MP elektromos autók gyermekeknek szóló rangsorának kerekítése. 4 kereke van: 2 fő kerék és 2 kis biztonsági kerék a kisgyermekek számára. Ez a 10500 rubeles költségvetési elektromos autó alkalmas otthoni és utcai lovaglásra egy sík úton. Az első tengely végsebessége legfeljebb 5 km/h, amelyet a láb alatt lévő platformon lévő gomb megnyomásával lehet elérni.

Előnyök

 • Alacsony ár;
 • Fényszórók és zenei kapcsolat;
 • Gumikerekek;
 • Átlagos motor specifikációk 2 x 35W;
 • Terhelés 40kg;
 • Van egy csomagtartó a holmiknak és a játékoknak;
 • Négy kerék;
 • Modell a nagyon fiataloknak 2-3 éves kortól;

Hátrányok

 • Alacsony energia;
 • Nincs megerősítő szerkezet;
 • Kis akkumulátorkapacitás;
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: