12 legjobb rejtvény 3-4 éveseknek

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A rejtvények összerakása sok ember kedvenc tevékenysége. Rejtvények kisgyermekek, tizenévesek, középkorúak és idősek érdeklődésével. A gyártók oktatójátékokat gyártanak, az 1. korcsoporttól kezdve+. Ez a minőségi termék nem mérgező nyersanyagokból készül, így még akkor sem lesz egészségügyi következménye, ha megkóstolja az élénk színű darabot.

Puzzle készletek kisgyermekeknek fából, duzzasztott polimerekből, műanyagból, szövetből. Egy készlet 2-3 darabot tartalmaz. Ez a szám az életkorral növekszik. Népszerűek a rejtvények, amelyek a részek összekapcsolása után puha játékszőnyeggé alakulnak át, vagy azok, amelyekkel vízkezelést végezhet.

A körülöttünk lévő világ tudatosabb megismerése 3-4 éves korban kezdődik. A kirakós játékkal a gyermek kitartást és türelmet, képzelőerőt és térbeli gondolkodást fejleszt. A kirakós darabok a gyermek kezének megfelelő méretben kaphatók. A rögzítésnek könnyűnek, a rögzítésnek pedig biztonságosnak kell lennie. A mesefigurák, vicces állatok és madarak színes képei még jobban lekötik a baba érdeklődését.

A gyermektermékek piaca tele van különböző árkategóriájú termékekkel. A szülők küzdenek azért, hogy minőségi, biztonságos és szórakoztató rejtvényeket találjanak, de az elvárások nem mindig teljesülnek. Szakértőink 12 olyan rejtvényt nyújtanak be, amelyek biztonsági és higiéniai szempontból teszteltek, és megfelelnek minden létező követelménynek, de 3-4 évesek számára nagyon könnyen élvezhetőek.

A legjobb rejtvények értékelése 3-4 évesek számára

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb fából készült kirakók 3-4 éveseknek 1 Kirakós Macskák 14 darab. 251 €
2 Kirakós 36db. 320 €
3 ABC puzzle Orosz ábécé puzzle gyerekeknek (IG0127), 66 gyerekeknek. 352 €
A legjobb kartonpapír rejtvények 3-4 éveseknek 1 MiMiMiki Puzzle for Kids Fun Weekend 03679 86 €
2 Step puzzle Animakkord Mása és a medve (90048), 24 gyerek. 167 €
3 Origami Magic Cars 4 az 1-ben puzzle gyerekeknek 159 €
A legjobb műanyag rejtvények 3-4 éveseknek 1 A Tizedik Királyság tépőzáras műanyag puzzle *Első darabok* – 02838DK 320 €
2 Stellar kirakós “Évszakok” 01330 383 €
3 DonGis “Játszótér” puzzle 80 db. 341 €
A legjobb puha rejtvények 3-4 éveseknek 1 Fantazer Utazás Oroszországon keresztül 15 darab. 479 €
2 Vladi Toys Állatkerti puzzle készlet (VT1106-50) 106 €
3 Malamalama puzzle A három kismalac 69 €

A legjobb fa kirakók 3-4 éveseknek

Kirakós Macskák 14 db.

Értékelés: 4.9

Kirakósok Macskák 14 darab..jpg

A lista élén egy 14 elemű zoopuzzle áll, amely minden elképzelhető színben bájos macskaképpé alakul. Játék közben fejleszti a figyelmet és a memóriát. Gyermeke kitalálhat egy történetet egy adott állatról, részletesen leírva azt, bemutatva az összes sötét macskát, vörös hajúakat, pöttyös macskákat és így tovább. Ezután megtanulhatod a hagyományos és egzotikus fajtákat, így később az óvodában megmutathatod az erudíciódat.

Tipplapot tartalmaz. Először is felajánlhatja a gyermeknek, hogy összeszerelje, majd az emlékezet által. A gyártás során természetes fát használtak. Simán csiszolt, nincsenek éles sarkok vagy dudorok. A dekoratív bevonatok biztonságosak és nem mérgezőek.

A kirakós játék egy gyermek és több gyermek számára is szórakoztató. Serkenti a képzeletet, kitartásra és koncentrációra tanít, valamint szórakoztató és szórakoztató élményt nyújt. A figurák szilárdan tapadnak az alaphoz. Kényelmes formájuk van a gyermekek keze számára. Pozitív visszajelzés a szülőktől. Termékminőség – magas, ár – kedvező ár.

Olvasson tovább  A 8 legjobb átalakítható babakocsi

Előnyök

 • aranyos, sokszínű macskák;
 • Hipoallergén anyagok;
 • kellemes fás illat;
 • a játékpanel erős;
 • Útmutató összeszerelési ábrával.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

ANDANTE kirakós 36 db.

Értékelés: 4.8

ANDANTE PROFESSIONAL kirakós 36db.jpg

A második legjobb kirakós játék, amely segít megszilárdítani a foglalkozások neveit és a hozzájuk társított tárgyakat. 36 nagyméretű környezetbarát fa darabot tartalmaz. A sima felületek garantálják a biztonságot játék közben. A markolat nagyon erős, de egy kisgyermek számára is elérhető. Ez a kirakós segít fejleszteni a kitartást és a figyelmet, segít megismertetni a gyermekeket az őket körülvevő világgal, és serkenti a fizikai és szellemi mozgékonyság fejlődését.

Nem mérgező festékkel ábrázolva. Világosak és tiszták. Először egy adott szakma képviselőjét tartalmazó töredékek kerülnek kiválasztásra. Ezután, amikor a gyermek felismeri az orvost vagy a tűzoltót, vagy megtanulja az új nevet, elkezdheti kiválasztani a munkájukhoz használt eszközöket. Összesen 12 lánc, egyenként 3 képből álló láncok.

A vastag kartoncsomagolás megkönnyíti a játék tárolását és szállítását. A vélemények szerint nemcsak otthon, hanem az óvodában is használják. Az intenzív használat nem veszélyezteti a megjelenését. Minden darab megőrzi a kép tisztaságát és fényerejét. A szülők egyhangúlag ajánlják a készletet.

Előnyök

 • asszociatív tanulási játék;
 • az alkatrészek kényelmes mérete – 5*5,5 cm
 • Robusztus, strapabíró anyag;
 • Gyermekek számára érthető képek;
 • A biztonsági előírásoknak való megfelelés.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Puzzle Puzzle Master Toys Alphabet Russian For Kids (IG0127), 66 gyerek.

Értékelés: 4.7

PASLE MASTER PLAYERS ALFAVIT RUSSIAN FOR CHILDREN (IG0127), 66 CHILDREN.jpg

Bronz – egy kirakós játékban, amely segít megtanulni az orosz ábécé betűit, az átgondolt módszernek köszönhetően. A puzzle darabok mérete: 4*4cm. Optimális egy kisgyermek kezéhez. Az ábécé minden egyes betűjéhez meg kell találnod a megfelelő képet. A két kép színárnyalatainak hasonlósága ad támpontot. Az elemek rögzítése nagyon egyszerű. A készlet kiváló minőségű fából készült. A termék megfelel a GOST-nak.

A szórakoztató animációk segítenek gyorsabban megjegyezni az ábécét. Idővel a betűk szavakká kombinálhatók, és az orosz nyelvtudás fejleszthető. A rejtvényeket nagy csoportokban lehet játszani. Érdekes időtöltés lesz otthon, az óvodában és a kreatív körökben.

A szülők kiváló minősítést adnak a minőségre és a tartósságra. Az élénk színű elemek vonzzák a figyelmet, és lehetőséget nyújtanak nemcsak a betűk, hanem a különböző árnyalatok megtanulására is. A kompakt fa doboz megkönnyíti a szállítást. De a gyerekeknek nem elég kényelmes összerakni a darabokat.

Előnyök

 • Színes design;
 • fejlődési rejtvény;
 • pontos hornyok a rögzítéshez;
 • tartós bevonat;
 • biztonságos anyagok.

Hátrányok

 • A csomagolás kis mérete nem könnyű tárolni.

A legjobb karton kirakók 3-4 éves korú gyerekeknek

Puzzle kisgyermekeknek MimiToysFun Weekend 03679

Értékelés: 4.9

MIMMYSHKI kirakós játék gyerekeknek Fun Holidays 03679.jpg

A legjobb puzzle-ként elismert karton puzzle, amelyben Tuchka, Keshka és barátai szerepelnek. 35 darab van. Összeillesztésükkel szórakoztató történetet hozhatsz létre a 3 éves lányok és fiúk kedvenc karaktereinek életéről+. A masszív, vastag karton ellenáll az intenzív használatnak is. A kirakó többször is összeállítható anélkül, hogy a megjelenés sérülne. Az elemek könnyen behelyezhetők a nyílásokba. A méret kényelmes egy gyermek számára. A felhasznált anyagok nem károsítják az egészséget. Mindegyik környezetbarát és biztonságos.

Ragyogó design, tiszta képek. A gyermek egyedül is meg tudja fejteni a rejtvényt, még akkor is, ha még soha nem találkozott ilyen típusú játékkal. A kompakt doboz megkönnyíti a darabok tárolását. A pozitív oldalon a gyártó egy egész gyűjteményt mutat be bizonyos témájú játékokból. Ez motiválja a gyereket, hogy gyorsan rájöjjön az egyikre, és folytassa a következővel.

A vélemények megerősítik a kirakós magas minőségét. Azonnal lekötik a gyerekeket, akiknek szükségük van a figyelmük és a logikájuk lekötésére. Egy költségvetési játék bátoríthatja a gyermeket az elért eredményeiben. A szakértők az orosz MiMiMishki márkát ajánlják.

A

 • népszerű rajzfilmfigurák;
 • színes, tiszta képek;
 • A részek szilárd egymásba illesztése;
 • újrafelhasználható;
 • Nagyméretű alkatrészek – Super Maxi méret.

Hátrányok

 • nincs mosószer.

Puzzle Step puzzle Animakkord Mása és a medve (90048), 24 gyerek.

Értékelés: 4.8

STEP PUZZLE ANIMACCORD MASHA ÉS A BARRIET (90048), 24 CHILDREN.jpg

A második volt egy puzzle a képet a kedvenc karakterek nem csak a kisgyermekek. A felnőttek örömmel nézik a rajzfilmet, figyelve a huncut Mása és barátja, Medve kalandjait. A kirakós játékban egyetlen képet kell összeállítanod a biliárdbajnokságra készülő karakterekről. A kartonelemek strapabíróak, így újrafelhasználhatóak. A képek nagyon világosak és tiszták.

A darabok könnyen illeszkednek egymáshoz, és szilárdan tapadnak egymáshoz. Méretük: 8*8,5 cm. A nagyméretű darabok ergonómiailag a gyermekkezek számára készültek. Könnyen manipulálhatók a darabok összerakása közben. Minden anyag környezetbarát, nem mérgező és biztonságos az egészségre, még akkor is, ha a gyermek megkóstolja a darabot.

Olvasson tovább  12 legjobb kísérletező készlet gyerekeknek

A szülők megjegyzik, hogy a Step puzzle márka már régóta a minőségi és biztonságos gyermekeknek szánt termékek gyártójaként van jelen. A fejlesztés és a gyártás során minden árnyalatot figyelembe veszünk. A megfizethető ár növeli a vásárlói keresletet. A kisgyermekek szeretik a szórakozást, és élvezik, hogy egyedül vagy az anyukájukkal vagy apukájukkal együtt csinálják.

Előnyök

 • Népszerű rajzfilmfigurák;
 • A rejtvények nagy pontosságú illesztése;
 • A darabok mérete kényelmes a gyermekek számára;
 • színes, telített minták;
 • könnyen tárolható doboz.

Hibák

 • nem azonosított.

Puzzle gyerekeknek OrigamiFunny Cars 4 az 1-ben

Értékelés: 4.7

ORIGAMI Jolly Cars 4 IN 1.jpg

A harmadik hely a puzzle, amely fokozatosan felkeltik gyermeke érdeklődését a rejtvények iránt, és segítenek megtanítani nekik az alapvető életkészségeket. 4 játékból áll. A legegyszerűbb 9 töredéket tartalmaz. Amikor gyermeke már egyedül is össze tudja rakni a kirakót, kezdheti a bonyolultabb változatot. Már 16 darabot tartalmaz. Összetettebb rejtvényekben – 25 és 36 elemmel. Aranyos karakterek ad sok pozitív érzelmek.

Fényes kép szolgálhat szerepjátékok részeként, amikor több gyermek összegyűlik otthon. A kiváló minőségű karton különösen strapabíró. A játék játék Autók számtalanszor játszhatók. A darabok megőrzik eredeti megjelenésüket, és a ragasztási szilárdság is erős marad. A darabok mérete megfelel a gyermekek kezének ergonómiájához.

A nagy, élénk színű csomagolás nem csak könnyen tárolható. Ez felvidítja gyermekét, ha nyaraláskor vagy csak úgy ok nélkül adja neki. Sokan megjegyezték, hogy ez a legjobb játék ilyen kedvező áron.

Előnyök

 • Több nehézségi szint;
 • Vicces és vicces karakterek;
 • Fényes, nagy mintázat
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • Színezés a hátoldalon.

Hátrányok

 • nem azonosított.

A legjobb műanyag rejtvények 3-4 éveseknek

Műanyag puzzle ragadós Tizedik Királyság *Első figurák * – 02838DK

Értékelés: 4.9

A Tizedik Királyság PLASTIC PASGLE ON LIPPUTS ELSŐ FIGURÁK- 02838DK.jpg

Az első helyezett a készlet, amely extra erős műanyagból készült. Nem tartalmaz káros összetevőket, szagtalan és törésálló. Élénk színű darabok a kisgyermekek és a szülők számára egyaránt vonzóak. A játék kártyákból áll, amelyekhez megfelelő tárgyak vannak csatolva. A gyermeknek fel kell ismernie a formájukban azonos, de színükben eltérő alakzatokat. Eközben számos készséget fog tudni megerősíteni.

A baba megtanulja megkülönböztetni a négyzeteket, téglalapokat, oválisokat, köröket, rombuszokat és nemcsak a kirakós játékkal, hanem a való életben is. A figyelem és a koordináció létfontosságú a tépőzáras illesztéshez. Fejleszti a finommotoros készségeket és a kitartást. A történetek fiúk és lányok számára egyaránt érdekesek. Az élénk színű kartoncsomagolás hordozható fogantyúval van ellátva. Stabil és könnyen tárolható benne a játékdarabok.

A vásárlók nagyra értékelték, hogy képesek voltak egyedül megoldani a rejtvényt, ami tovább növeli az érdeklődésüket. Nincs panasz az alkatrészek minőségére. A szülők ajánlják a kirakóst, mint egy nem fárasztó módot a geometria első alapjainak megtanítására és szórakoztató időtöltésként.

Előnyök

 • egy intelligens játék;
 • Tartós anyag;
 • A színek gazdagok és törhetetlenek;
 • változatos történetek;
 • ajándékdoboz.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Puzzle Stellar “Évszakok” 01330

Értékelés: 4.8

CSILLAG 'ÉVSZAKOK' PUZZLE 01330.jpg

A második sorban egy oktatási és fejlesztési puzzle található, amellyel számos készséget fejleszthetsz. Óra formájú. Kör alakban összeállítandó elemek. Mindegyiken számok vannak. De még ha gyermeke még nem is ismeri őket, intuitív tudni, hogy melyik darab következik. A tárcsa középső részén az évszakok és hónapok nevei, valamint egy kép található, amelynek segítségével gyermeke meg tudja mondani, hol van a tél, a tavasz, a nyár vagy az ősz.

A kirakós segít gyorsan megtanulni sok nevet. Gyermeke képes lesz megjegyezni az összes évszakot. A nyilak tetszőleges pozícióba állíthatók. A baba maga mozgatja és rögzíti őket, mint egy igazi órában. A játékmenet már egészen kicsi korban új készségek elsajátításához vezet. Számlap átmérője 26,5 cm. Fogantyúval kialakítva a könnyű tájékozódás érdekében.

A játék ártalmatlan műanyagból készült, nem bocsát ki káros anyagokat és nem termel szagot. A fényes részletek nem halványulnak el, ha napfény éri őket. Nem félnek a nedvességtől. A szülők megjegyezték, hogy a gyermekük nagyon jól érezte magát a kirakós kirakásában. Mindent a biztonságos és kényelmes használatra terveztek.

Előnyök

 • Nagyszerű vizuális segédeszköz;
 • multifunkcionalitás;
 • Az alkatrészek egyszerű összekapcsolása;
 • Nem allergén összetevők;
 • élénk színű design.

Hátrányok

 • nem azonosított.

DonGis “Játszótér” puzzle 80 darab.

Értékelés: 4.7

A DONGIS GYEREKEK PASPLE 80 puzzle.jpg

A harmadik ebben a kategóriában egy olyan kirakós, amely sokáig fenntartja a gyermek érdeklődését. A készlet 80 darabot és 2 állványt tartalmaz. A káros szennyeződésektől mentes, kiváló minőségű műanyag garantálja a biztonságot. Tartós és színes elemek esztétikai élményt nyújtanak. A kirakós játék szórakoztató időtöltés lesz a barátokkal és a szülőkkel. Ezzel új készségeket taníthat gyermekének, amelyek játszva jobban megjegyezhetőek. A figyelem és a logikus gondolkodás biztosan megjelenik, ahogy az elemek összeállnak.

Olvasson tovább  10 legjobb kerékpár egy 7 éves gyermek számára

A DonGis kirakós játék nagyon hasznos, ha több gyerek van a családban. Számtalanszor összeszerelhető és szétszedhető. A kész képet a speciális állványra rögzítjük. A szoba dekorációjának része lehet, amelyet egy gyermek saját kezűleg állított össze.

A vélemények szerint a termék megfelel a gyermekjátékokra vonatkozó összes követelménynek. Kiváló minőségű gyártás, biztonságos anyagok, elfogadható ár – megkérdőjelezhetetlen előnyök. A gyönyörű ajándékcsomagolás még élvezetesebbé teszi a vásárlást a gyerek számára.

Előnyök

 • egy oktató játék;
 • világos mintázat;
 • hipoallergén nyersanyagok;
 • hosszú használat;
 • belsőépítészet.

Hátrányok

 • Nem derült ki.

A legjobb puha rejtvények 3-4 éveseknek

Journey Through Russia 15 darab Fantazer kirakójáték.

Értékelés: 4.9

A FANTASER PASLE Utazás Oroszországban 15 darab.jpeg

Az első helyet egy multifunkcionális puzzle kapta, amely összeszerelés után praktikus játszószőnyeggé válik. Egyrészt ez egy hatalmas színezőkönyv, másrészt helyet biztosít a különböző mesélő tevékenységek számára. A gyermek egyedül, a barátaival vagy a szüleivel hasznos és tanulságos módon töltheti el szabadidejét. A nagy darabok szépen illeszkednek egymáshoz egy gyönyörű képben. Puha, tapintható és terjedelmes.

A biztonságos anyag megvédi gyermekét a hipotermiától a padlón való játék közben, valamint a zúzódásoktól és horzsolásoktól az aktív játék során. Kész képméret: 98*68,5 cm. Szőnyegvastagság – 5 mm. Az állatok szórakoztatónak tűnnek, és nagyon élvezetesek a kisgyermekek számára. Országunknak azon a részén találhatók, ahol valóban élnek. Így a rejtvény segít nekik abban, hogy a felnőttek segítségével megszerezzék az első ismereteiket.

A termék díszdobozban kerül forgalomba. Ez egy szórakoztató és váratlan születésnapi meglepetés lesz, és fenntartja a születésnapi gyermek fiatal vendégeinek érdeklődését. Különböző játékokat találhatnak ki, tanulhatnak és szórakozhatnak együtt.

Előnyök

 • 4 az 1-ben: puzzle/játék/matrac/színező játék;
 • érdekes tanulási tapasztalat;
 • kopásálló anyagok;
 • az elemek egyszerű összeszerelése;
 • tartós érdeklődés a játék iránt.

Hibák

 • nem azonosított.

Puzzle készlet Vladi Toys Zoo (VT1106-50)

Értékelés: 4.8

VLADI TOYS ZOO kirakós készlet (VT1106-50.jpg)

A második pozíció egy puzzle, hogy összegyűjtse az aranyos állatok, majd folytassa a történet játék az állatkert lakói. A darabok kényelmesek a gyermekek keze számára. Puha és terjedelmes, könnyen illeszkednek egymáshoz. A darabokat összerakva egy oroszlánkölyköt, egy papagájt, egy pandát és egy elefántot kapunk. Minden kép négy vagy öt részből áll. Egy ilyen szám nem fárasztja a gyermeket, és még egy újonnan érkező számára is kezelhető, aki először kirakja a kirakóst. Kezdheti a könnyű formákkal, és haladhat a nehezebbek felé.

Minden felhasznált nyersanyag megfelel a biztonsági követelményeknek. Nyálkahártyával érintkezve nem lépnek fel reakciók. A rugalmas elemek nem törnek, és hosszú ideig megőrzik eredeti megjelenésüket. Élénk, vibráló színek vonzzák a gyermeket. A képek szétszedhetők és újra összerakhatók, erős, hézagmentes kötéssel.

A vásárlók szerint a Vladi Toys terméke nagyszerű lehetőség a figyelem, a kitartás fejlesztésére és a logikus gondolkodás fejlesztésére. A képek nagyon tiszták és a nyomtatási minőség kiváló. A képek szilárdan összeállítva maradnak, így gyermeke tovább játszhat velük.

Előnyök

 • emlékezetes, színes karakterek;
 • A háromdimenziós képek;
 • Ártalmatlan anyagok;
 • nagy pontosságú csatlakozás;
 • Hosszú élettartam.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Malamalama Három kismalac puzzle

Értékelés: 4.7

A MALAMALAMA HÁROM SERTÉS.jpg

A harmadik díj nyertese a gyermekek kedvenc mesefiguráit ábrázoló fejlesztő játék. 12 darab expandált polimerből készült. Kellemes tapintásúak, rugalmasak, könnyen köthetők és a keretnek köszönhetően biztonságosan tartanak. Kényelmes a gyermek számára az összeszerelés a praktikus méretüknek köszönhetően. Az emlékezetes cselekmény lehetővé teszi számukra, hogy megjegyezzék a képet, és a játék későbbi részében gyorsan és helyesen rakják össze a kirakót.

Az anyagok megfelelnek a biztonsági előírásoknak. Robusztusak és strapabíróak. Gyakori használat esetén a formázott kirakók megtartják alakjukat. A folyamat nem bonyolult, de a szülők mindig kéznél vannak, hogy szükség esetén segítsenek. A játék segíti a logikus gondolkodás fejlesztését és az analitikus képességek kialakulását. Ujjgyakorlatként is használható.

Az ügyfelek megjegyezték a jó kivitelezést és a termék alacsony árát. A darabok könnyűek, extra erősek. Az összeszerelt képet a falra lehet akasztani, mint egy képet, amikor a gyermek elveszti az érdeklődését a játék iránt.

Előnyök

 • felismerhető, cselekményvezérelt dizájn;
 • a darabok könnyen összeilleszthetők;
 • puha, erős darabok;
 • telített, élénk színek;
 • tartókeret.

Hátrányok

 • nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: