12 legjobb rejtvény 5 és 6 éveseknek

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A kirakós játékok évek óta népszerűek. A szokásos játékokkal ellentétben nem unalmasak, és nagyon hasznos tevékenységet jelentenek a gyermek számára. Átfogóan fejlődik, javul a memóriája, a kitartása és a koncentrációja. A kirakós folyamatos összerakásával a gyermek megtanul logikusan gondolkodni, és a világ vizuális érzékelése tökéletesedik. A finom részletek segítik a finommotoros készségek fejlesztését. Az eredmény örömét nehéz felülmúlni.

 1. A rejtvények egy adott korcsoport számára készültek.Minél idősebb a gyermek, annál bonyolultabbá válik a játék, és annál több részből áll. A gyártók oktatási játékokat kínálnak 1-től 3 éves korig. Általában csak 2-3 darab, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy beleférjenek egy puzzle alapjába. A kihívást jelentő folyamat fokozatosan izgalmas és magával ragadó játékká válik gyermeke számára. Idővel gyermeke könnyen összeállíthatja a darabokat egy egésszé, anélkül, hogy anyu és apu segítene neki.
 2. A termékek különböző anyagokból készülnek. A leggyakoribb a karton, amelynek képét egy speciális bevonat védi a kopás ellen. Ez egy olcsó megoldás, amely nem rendelkezik hosszú élettartammal. A fából készült kirakók gyermekbarátok. Nem hajlik, mint a karton, könnyen összeilleszthető, és környezetbarát alapanyagokból készül.
 3. A műanyag elemek kopásállóak.Számtalanszor összeszerelhetők. A mágneses rejtvények nem egymásba vannak illesztve, hanem egy fémtáblán pihennek. Megfelelő egy olyan gyermek számára, aki csak most kezdi a kirakós játékot. A polimerhabból készült puha kirakósok kellemes tapintásúak. Nem áznak el, és fürdés közben is lehet velük játszani.
 4. Amellett, hogy az anyag és az alkatrészek száma rejtvények még különböznek alakja.A jól ismert téglalap, háromszög, trapéz, sokszög, íves darabok. Az elemek különböző méretekben kaphatók. Nem csak asztali, hanem padlós változat is. A nagy darabok összeilleszthetők, hogy egy puha szőnyeget alkossanak. Egy másik fajta – ez egy háromdimenziós játék, nem egy lapos kép.
 5. Ma különböző képekkel ellátott rejtvényeket vásárolhat. A legnépszerűbbek a kedvenc rajzfilmfigurák. Keresett termékek a piacon – rejtvények valódi állatok képeivel. Az óvodások imádják a mesefigurás rejtvényeket összerakni. A nehezebb rejtvényeknél a szakértők azt javasolják, hogy hagyjuk későbbre. Még ha az életkor megfelel is a jelölésnek, egy gyermeknek még mindig nehéz koncentrálni a tájképek, a technológia, az építészet vagy néhány természeti jelenség hajtogatására.

Cikkünkben bemutatjuk a 12 legjobb rejtvényt 5-6 éveseknek. Velük gyermeke jól fogja érezni magát, sok készséget fog fejleszteni, és nem lesz túlhajszolt vagy nyűgös, amikor kudarcot vall. A jelölteket a rejtvényeket a gyakorlatban már megtapasztalt szülők visszajelzései alapján választották ki.

A legjobb rejtvények 5-6 éves gyerekeknek

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb rejtvények 5-6 éves lányoknak 1 Prime 3D puzzle puzzle 50db Barátság szelfik. 225€
2 Fa puzzle kisgyermekeknek Fairy Tale 60 darab 293€
3 Woody Smart Snail Puzzle (112), 33 darab. 397€
4 DJECO kirakós (07561), 54 db. 1 000€
A legjobb rejtvények 5-6 éves fiúknak 1 DJECO Road kirakós (07161), 24 db. 1 176€
2 Puzzle Robotime Crocodile 58 darab. 388€
3 Scratch puzzle kisgyermekeknek Ferry 752€
4 Crocodile Creek Puzzle Lovak 100 darabos puzzle. 1 349€
A legjobb univerzális rejtvények 5-6 éves gyerekeknek 1 Fa puzzle MR.PUZZ 4885 Mása és Medve 990€
2 Fa puzzle Andante Alphabet, 66 elemű, fából készült 555€
3 Dodo puzzle R300174 Eurázsia 53 db. 907€
4 Step puzzle Három macska (81152), 60 darab. 80€

A legjobb rejtvények 5-6 éves lányoknak

Prime 3D puzzle Friendly selfie 50 darab.

Értékelés: 4.9

Prime 3D kirakós játék Happy Selfies kirakós játékkal

Az első készlet aranyos állatok élénk színű képeivel. A lencsés puzzle összerakása lehetővé teszi, hogy mindet megszámold, még ha elsőre nehéznek is tűnik. Ha jól megnézed, biztosan meg tudod nevezni az összes állatot, amelyik barátságos szelfit csinált. A játék nem csak szórakozás. A gyermek a szülei segítségével megtudhatja, hogy milyen fajok élnek ugyanazon a területen, milyen körülmények között, és sok más érdekes tényt az életükről. oktatás 1 A gyermek a szülei segítségével megtudhatja, hogy milyen fajok élnek ugyanazon a területen, milyen körülmények között, és sok más érdekes tényt az életükről.

Olvasson tovább  15 legjobb kutyafajta gyerekeknek

A darabok vastag kartonból készülnek. Méretük kényelmes a gyermekek keze számára. Nagyon könnyen összekapcsolja az összes darabot, szilárdan tartja egy képet. Élethű, magával ragadó képek speciális 3D technológia segítségével. A műalkotás a híres angol művész, G. Robinson. A készlet ugyanolyan érdekes azok számára, akik most kezdtek el rejtvényeket tanulni, mint azok számára, akik már rendelkeznek rejtvényes tapasztalattal.

Szakértők és szülők magas pontszámot adnak a biztonság és a minőség tekintetében. A gyermek sokáig nem veszíti el az érdeklődését. Imádja összerakni a darabokat a barátaival, majd szerepjátékot játszani zsiráf, láma, pingvin, hiúz, papagáj és más vadon élő állatok főszereplésével.

Előnyök

 • Háromdimenziós térfogati képek;
 • Az állatok színezésének és szerkezetének pontos reprodukálása;
 • kopásálló, biztonságos alkatrészek;
 • A megfigyelés és a figyelem fejlődése.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Fa puzzle kisgyermekeknek Fairy Tale 60 darab

Értékelés: 4.8

Fa puzzle kisgyermekeknek Fairy Tale 60 darab

Második helyezett egy szórakoztató játék, amelyet minden kis hercegnő imádni fog. Természetes fából készült, az egészségre teljesen biztonságos. Környezetbarát anyag különösen tartós. A kép fényes, élénk és telített. Nem fakul vagy kopik el az idő múlásával. Tökéletesen csiszolt felületek és éles szögek nélkül biztosítja a zéró traumát.

A készlet 60 darabot tartalmaz. Könnyen összeilleszthetőek, hogy egy képet alkossanak a lányok kedvenc rajzfilmfigurájának életéből. A figyelem és a logika fejlődik a rejtvény készítése közben. A gyermek szorgalmasabbá válik. Amikor a végére ér, tényleg hősnek érzi magát. A kirakó egy fémdobozban van, amely biztonságosan záródik, így könnyen szállítható.

A vélemények szerint sokáig nem válik unalmassá. Sok gondolkodásra van szükség mind a 60 darab összegyűjtéséhez. Színes kép rabul ejti. Az ajándékdoboz még élvezetesebbé teszi az ajándékozást. A rejtvényeket barátnőkkel, szülőkkel vagy egyedül, segítség nélkül is össze lehet rakni.

Előnyök

 • aktuális kép;
 • Stabil és biztonságos anyagok;
 • A darabok könnyű egymásba illesztése
 • fém tok;
 • gazdaságos ár.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Woody Smart Snail Puzzle (112), 33 darab.

Értékelés: 4.7

FÁSULT OKOS CSIGA PUZZLE (112

Bronz – egy olyan készletben, amely segít emlékezni nemcsak az ábécére, hanem a betűk sorrendjére is. Az elemek rögzítése “A”-val kezdődik. A csiga, amelyet filctollal, festékkel vagy ceruzával lehet színezni, a következő darabokból áll össze. Lehetővé teszi, hogy olyan exkluzív játékot hozzon létre, amelyre a gyermek büszke lesz. Minden doboz meglepetést tartogat – egy kis napsütést. Ez egyfajta bátorítás lesz azok számára, akik a képet a végéig ki tudják egészíteni.

A darabok rétegelt lemezből készülnek. A természetes nyersanyagok hipoallergének. A felületek csiszoltak, a szálkásodás kockázata nullára csökken. Bonyolult puzzle, tökéletes, ha már hozzászoktál a rejtvények készítéséhez. A darabok körkörös mozdulatokkal illeszkednek egymáshoz. Mindegyiknek ívelt alakja van.

A szülők megjegyezték, hogy ez az egyik leghatékonyabb játék a nem feltűnő ábécé tanulással. Szórakoztat és segít fejleszteni a művészi ízlést. A darabok mérete optimális egy gyermek kezéhez. Sokak véleménye szerint az intelligens csiga készlet nagyszerű ajándék a gyermek születésnapjára vagy más ünnepekre.

Előnyök

 • Három az egyben: rejtvények+ábécé+festés;
 • Jól kidolgozott részletek;
 • Vidám és vidám figura;
 • Könnyű és erős illeszkedés;
 • Megfelel a biztonsági előírásoknak.

Hibák

 • nem azonosított.

DJECO Tales (07561), 54 darab.

Értékelés: 4.6

DJECO kirakós játék

A negyedik helyezett a mesékre épülő készlet lett. Összeállított puzzle mérete – 61*38 cm. Színes karakterek hívnak meg egy varázslatos világba, amelyet saját kezűleg, logikával és gondolkodással hozol létre. 54 darabot összekapcsolva Piroskát és a farkast, a Három kismalacot, Hamupipőkét, Aladdint, a brémai muzsikusokat és más híres szereplőket láthatsz.

A puzzle nem csak egy szórakoztató játék. A kép szélein kis képek vannak, amelyeket a gyermeknek egy adott karakterhez kell rendelnie. Növeli a figyelmét és logikus gondolkodásra készteti. A gyártási folyamat során felhasznált valamennyi anyag megfelel a biztonsági előírásoknak. A darabok tökéletesen illeszkednek, hézagok nélkül. Nagy sűrűségű karton, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon az intenzív igénybevételnek. A kép világos, a színek telítettek.

A vélemények szerint a lányok nagyon boldogok ezzel az ajándékkal. Élvezni fogják ezt a kirakós játékot, akár egyedül, akár a barátaikkal vagy barátnőikkel együtt. A készlet szórakoztat, és arra ösztönöz, hogy újra és újra lejátszd. Minden darabot a korosztály számára terveztek.

Előnyök

 • A megfigyelés játéka;
 • A mesékkel kapcsolatos ismeretek megerősítése;
 • Különböző karakterek;
 • magas színvonalú kivitelezés;
 • színes kép.

Hátrányok

 • nem azonosították.

A legjobb rejtvények 5-6 éves fiúknak

DJECO Road kirakós (07161), 24 db.

Értékelés: 4.9

DJECO Road kirakós játék

Az első sorban egy olyan játékot találsz, amit minden fiú élvezni fog. Ez nemcsak a szabadidőd eltöltésében segít, hanem az első lépés lesz a közlekedési szabályok elsajátításában is. A padló puzzle soha nem lesz unalmas, mivel minden alkalommal egy teljesen új képet hozhatsz létre. A képet és a designt francia művészek dolgozták ki, így a készlet szokatlan kivitelezési ötlettel rendelkezik.

Olvasson tovább  Top 15 ajándékötlet 1 éves babáknak

A kiváló minőségű alkatrészek garantálják a biztonságot játék közben. Csak 24-en vannak. 5 természetes fából készült útjelző tábla is található a csomagban. Ha befejezted a rejtvényt, szórakozz egy kicsit a barátaiddal. A darabok extra erős kartonból készültek. Fényes, átlátszó felülettel védett. Megakadályozza a képek fényerőveszteségét, taszítja a nedvességet és a szennyeződést.

A szülők szerint a gyermekük nagyon elégedett a játékkal. Egész városokat építhetsz belőle. Egy nagy négyzet összeszerelt darabok, ez kényelmes több résztvevő számára. A szórakoztató és szórakoztató képek szórakoztatóvá és érdekessé teszik az időtöltést.

Előnyök

 • Plot fejlesztési játék
 • Európai formatervezés;
 • Prémium minőségű anyagok;
 • Nem feltűnő közlekedési oktatás;
 • A kirakós 100*63 cm hosszúságú.

Hibák

 • nem azonosított.

Puzzle Robotime Crocodile 58 darab.

Értékelés: 4.8

ROBOTIME KROKODIL PUZZLE

A második díj egy kirakós játék, amelynek összerakása egy háromdimenziós krokodil figurát eredményez. A készlet 58 darabot tartalmaz. Mindegyik különösen tartós, nem mérgező, ártalmatlan anyagokból készült. A természetes fa jól megmunkált, éles, kiálló sarkok nélkül. A darabok összeragasztásához nincs szükség ragasztóra. A gyermeket fel kell készíteni az összeszerelés előtt, és az összes darabot ki kell préselni a lapokból.

A készlet fejleszti a logikát és a térbeli képzelőerőt. A krokodil elég nagy. Méret: 33*10*10 cm. A játék nem ér véget, ha az összes bábu össze van kötve. Az állatot meg kell festeni. Festék és ecset mellékelve. A csomagolás megmondja, hogy milyen árnyalatokat keverjen a további színekhez. Az illusztrált utasítások végigvezetik gyermekét az összeszerelés minden fázisán. A szülők megjegyzik, hogy nincsenek nehézségek. A család minden tagja részt vehet a folyamatban, ha akarja.

A kézzel összeállított játék a gyermekszoba díszévé válik. Továbbá további rejtvényeket is vásárolhatsz más állatokkal, hogy bővítsd a gyűjteményedet. A vélemények szerint a Robotime készlet szép ajándék minden ünnepségre. A csomagolás fényes és vastag.

A

 • Valósághű állatformák
 • Tartalmaz 4 akrilfestéket és egy ecsetet;
 • Gyermekbarát részletek;
 • Megfelel a biztonsági követelményeknek;
 • olcsó ajándék lehetőség.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Karcolós puzzle kisgyerekeknek

Értékelés: 4.7

Scratch Baby Puzzle A komp

A harmadik egy 60 elemű puzzle volt, amely egy 60*36cm-es képet alkotott. A szuperkemény karton nem hajlik vagy törik újrafelhasználáskor. A darabok lazán illeszkednek egymáshoz, mégis jól megmaradnak együtt. A fiúk imádni fogják a komp építését, amely a különböző járműveket szállítja. A rajzok nagyon világosak és olyan érzést keltenek, mintha egy valódi helyen lennénk.

A darabok egy kerek dobozba vannak csomagolva. A doboz erős és robusztus, védi a tartalmat szállítás közben. A fedél még mindig szorosan a helyén pattan, amikor gyakran nyitja és zárja azt. Maga a forma torzulás nélkül megmarad. Az ajándékcsomagolási lehetőség még izgalmasabbá és érdekesebbé teszi az ajándékot. A gyártás során kizárólag a gyermekeknek szánt termékekhez engedélyezett anyagokat használtak fel.

A készlet minden értékelése kivételesen pozitív. A nagy darabszám lehetővé teszi a kisebb csoportok számára. A játék fejleszti a motoros készségeket és a logikus gondolkodást, és lehetővé teszi a gyermek számára, hogy felnőtt segítsége nélkül illessze össze a darabokat.

A

 • kényelmes részletek egy gyermek keze számára;
 • színes, tiszta kép;
 • releváns rajz fiúknak;
 • biztonságos anyagok használata;
 • Eredeti tárolódoboz.

Hibák

 • nem derült ki.

Crocodile Creek lovak puzzle 100 darab.

Értékelés: 4.6

EGY KROKODIL PATAK LÓ PUZZLE

A negyedik helyen a készlet áll, amely 100 darabot tartalmaz. Ha ezeket egy képbe rakjuk, 36 lófajtáról kapunk képet. A játék szórakoztató tanulási élményt nyújt, amely tanít és megerősíti a tanulást. A lovak összes neve szerepel a bélésen. A játék újrafelhasználható. Az utasítások arra ösztönzik a gyermeket, hogy újra és újra összerakja a darabokat, így növelheti műveltségét, és később megmutathatja tudását barátainak vagy családjának.

A kép végső mérete: 48*35 cm. Az amerikai márka a nemzetközi biztonsági és higiéniai követelményeknek megfelelően fejleszti termékeit. Minden anyag szigorúan tesztelt és hipoallergén. A darabok eredeti csomagolásukban kaphatók. A fényes henger még élvezetesebbé teszi a gyermek ajándékozását bármilyen fontos alkalommal.

A szülők megjegyzik, hogy a készlet nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is vonzza. Sokan élvezik, hogy olyan fajták nevét tanulják meg, amelyekről még sosem hallottak. Több nyelven nyomtatják őket, így a későbbiekben a nyelvi készségeket is gyakorolhatod.

A

 • PUZZ 4885 Mása, Mása, Mása, Mása, Mása, Mása;
 • Nem feltűnő tanulási élmény;
 • az egyes fajták reális arányai
 • prémium minőségű anyagok;
 • Vonzó díszdoboz.

Hátrányok

 • nem derül ki.

A legjobb univerzális rejtvények 5-6 éves gyermekek számára

MR fa puzzle.PUZZ 4885 Mása és a medve

Értékelés: 4.9

MR.PUZZ 4885 Masha és a medve fa puzzle

A kategória első feladványa egy puzzle, amelyben napjaink egyik kedvenc rajzfilmjének szereplői szerepelnek. A gyerekek, a szülők és még a nagyszülők is nagy örömmel nézik majd. Minél érdekesebb a játék, ha nem csak a gyermek, hanem a háztartás minden tagja részt vesz benne. A faelemek a gyermekárukra vonatkozó biztonsági követelményeknek megfelelően készültek. Sima felületük nem mérgező, szagtalan lakkozással kezelt.

Olvasson tovább  A 7 legjobb magasságmérő gyermekeknek

A halmaz 26 elemet tartalmaz. Összeállítva őket egybe, és a figyelmedet és a logikádat igénybe véve megtudhatod, hogy hány gombát gyűjtött Mása az erdőben. A kirakósok könnyen egymásba illeszthetők, szilárdan rögzítve a létrehozott képet. Szintén könnyen elválasztható. A készlet puha, de erős csomagolásban érkezik, ami nemcsak a tárolást könnyíti meg, hanem azt is, hogy bárhová magával viheti.

A vásárlók azt mondják, hogy képesek voltak lelkesíteni és motiválni gyermekeiket ezzel a könnyen használható kirakós készlettel. Élénk képi világ gyönyörködteti a kicsiket. A bátor Mashával együtt elkezdenek fantáziálni és kreativitásukat fejleszteni. A szülők azt javasolják, hogy figyeljen a költségvetésre, de nagyon érdekes készletet.

Előnyök

 • Lenyűgöző 2D puzzle;
 • egy jól ismert rajzfilm alapján;
 • a rejtvény megoldása az összeszerelés után;
 • A fa kellemes illata;
 • erős védőbevonat.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Fa puzzle Andante Alphabet, 66 elemű, fából készült

Értékelés: 4.8

ANDANTE FA PUZZLE ÁBÉCÉ, 66 ELEM

A második helyet a készlet foglalja el, amely segít az iskolára való felkészülésben és a tudás megszilárdításában. Ez edzi a figyelmét, a kézügyességét és a kézügyességét. A szakértők az Andante terméket az iskolára pszichológiailag még nem érett gyermekek mentális és logikai készségeinek fejlesztésére ajánlják. Azzal, hogy gyermekét játékba vonja, számos készséget taníthat neki. A készlet 66 darabot tartalmaz.

A fa kiváló minőségű és nem károsítja az egészséget. A természetes alapanyagok kellemes tapintásúak, és még a gyermek fokozott aktivitása esetén sem törnek meg. A készletdarabok könnyen és simán illeszkednek egymáshoz. Nem mérgező tintával festve és vízbázisú lakkal befejezve.

A szülők nagyra értékelik ezt a készletet. A darabok optimális méretűek a gyermek kezéhez. Kiváló minőségben, hibák nélkül készülnek. Ennek köszönhetően a készletet nem csak egy gyermek használja, hanem a család többi felnövekvő gyermeke is. Az orosz ábécé betűinek kísérője képek segítségével, amelyeket a gyerek örömmel vesz fel.

Előnyök

 • Gyönyörű gazdag rajzok;
 • Környezetbarát, biztonságos nyersanyagok;
 • A tanulási folyamat nem unalmas;
 • Bevonja a passzív gyermeket a játékba;
 • Hosszú ideig tart.

Hibák

 • nem azonosított.

Dodó puzzle R300174 Eurázsia 53 db.

Értékelés: 4.7

Dodó puzzle R300174 Eurázsia

A harmadik helyezett, egy olyan készlet, amely segít fejleszteni a figyelmet, a logikát és a gondolkodást. Ezzel még egy nagyon aktív gyermek is megtanulja, hogy szorgalmas legyen. A puzzle Eurázsiában élő valódi állatok képeit tartalmazza vicces animált képekben. Rejtvények száma összesen – 53. Vastag préselt kartonból készült. A rajzok világosak és szemléletesek. A darabok könnyen illeszkednek egymáshoz és nem esnek ki. Többször szét- és összeszerelhetőek. A kötőelemek megőrzik eredeti megjelenésüket és nem vetemednek.

Játék közben sok érdekes betekintést nyerhetsz a környező ökoszisztémába. A képeken nemcsak szárazföldi állatok, hanem tengeri élőlények és madarak is láthatók. A gyermek fokozatosan emlékszik a nevükre, és hamarosan ragyoghat a tudással az óvodában vagy az óvodában.

A vélemények szerint a játék segít a kezdeti földrajzi tájékozódási pontok létrehozásában. A gyermek tudja, hogy mely területen élnek bizonyos állatok, milyen természeti adottságok vannak a különböző területeken. A szülők megjegyezték, hogy ez egy jó ajándék egy óvodáskorú gyermek számára kedvező áron. Egy másik előnye, hogy a gyártó gondoskodott a biztonságos használatról felnőttek hiányában.

Előnyök

 • A kontinens teljes térképe;
 • az első földrajzi ismeretek;
 • Sűrű, erős anyag
 • Gazdag és élénk színek;
 • Gyermekbarát részletek.

Hibák

 • nem azonosított.

Step puzzle A három macska (81152), 60 darab.

Értékelés: 4.6

STEP PUZZLE HÁROM MACSKA (81152

Töltse ki az áttekintést a Három macska című rajzfilm kedvenc rajzfilmfiguráit ábrázoló rejtvénnyel!. Nem fog unatkozni a szabadidejében. Do-it-yourself, barátokkal vagy a családdal; 6. A részletek jól megtervezettek. Az alap nagyon erős. A képek színesek. Átlátszó bevonat véd a kopástól és a szakadástól. A maximális pontosságú illesztés biztosítja a teljes kép integritását.

Minden alkatrész a kisgyermekek igényeit szem előtt tartva lett tervezve. Jól megbirkózik az elemek rögzítésével, nincsenek nehézségek a kép elemzése során. A termékek egészséges és biztonságos nyersanyagokból készülnek. A nagy darabszám ellenére a kirakó a kezdők számára is elérhető. Szükség esetén mindig lehet segítséget kérni a szülőktől. Bár, ahogy a véleményekben is szerepel, a gyermek fokozatosan magától rájön a mozaikra.

A vásárlók jó minősítést adnak a készletnek és pozitív megjegyzéseket hagynak hátra. A játék biztonságos, érdekes és az életkornak megfelelő. A kedvező ár egy újabb plusz.

Előnyök

 • egy modern rajzfilm alapján
 • Az egyes kirakósok pontos illeszkedése
 • Vonzó színes kialakítás;
 • Maximális kényelem a gyermekek számára.

Hibák

 • nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: