13 a legjobb gyermekvasutak közül

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumaink. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Villogó fények, sínek, kocsik, dudaszó és csörgő kerekek: mindez a vasút varázsa. Minden gyermek örülni fog egy ilyen ajándéknak. Remek ürügy a szülők számára, hogy több időt töltsenek gyermekeikkel. Az első ilyen játékot a múlt század harmincötödik évében készítették. Azóta csak nőtt a népszerűsége. A mai modellek alapos átalakításon mentek keresztül, és már többfunkciósak. A modellválaszték lehetővé teszi, hogy minden kívánságot kielégítsen, és minden alkalomra a legmegfelelőbb modellt válassza.

A játékvonatok készülhetnek fából, műanyagból vagy az építőszett elvén. A legnépszerűbb gyártók: Mehano, LEGO, KidKraft, EZTEC, Woody és mások. A vonat kiválasztásakor figyelembe kell venni az anyagok minőségét, a biztonságot és a tartósságot. Figyeljen az életkori ajánlásokra is, amelyek általában a csomagoláson találhatók. Ha apró alkatrészek vannak benne, három év alatti gyermekek ne szereljék össze a vasútvonalat egyedül, csak felügyelet mellett.

Az Expertology szerkesztői tanulmányozták a piacot, és készítettek egy értékelést, amely tartalmazza a 13 legjobb gyermekvasutat, amelyek a legmagasabb értékelést kapták a felhasználóktól.

A legjobb gyermekvasutak rangsora

A legjobb építőblokkok
Jelölés hely termék neve ár
A legjobb gyermekvasút értékelése 1 Mehano “Sólyom ICE 3” 5 300€
2 KidKraft Starter Set “Hegyi alagút” 28 000€
3 LEGO City piros tehervonat (3677) 18 000€
4 Mehano TGV POS tájképpel 13 000€
5 EZTEC Black Canyon Express induló készlet 6 500€
6 Intelligens játékvasút inte
 • nem (INT-J1)
 • 10 900€
  7 Mehano TGV DUPLEX 9 000€
  8 Mark
 • Az én világom “ingázó vonat
 • nt”
 • 9 200€
  9 Mehano bontó daru 7 900€
  10

  EQUETREN 201 fém

  1 800€
  11 Xiaomi nyuszi MITU

  5 500€
  12 HK RailTrack 2 hurok 1 900€
  13 “Playland” vonat vasúti sínekkel (276-082) 510€

  Mehano ‘Peregrine Falcon ICE 3

  Értékelés: 4.9

  Mehano

  A népszerű játékvasútjáról ismert szlovén vállalat. A híres Sapsan, a német nagysebességű vonat mini másolata. Nemcsak a gyerekeket fogja érdekelni ez a modell, hanem a felnőtteket is, akik szeretik gyűjteni a dolgokat. Minden, ami a pályaépítéshez szükséges, benne van: vágány, tizenkét radiális sín és két egyenes sín, első és másodosztályú kocsik, egy ICE3 szolga és egy ICE3 főmozdony, tizennégy Quick C

 • Számos elemmel, távirányítóval, hálózati adapterrel, önmagyarázó használati utasítással. Nyolc éven felüli gyermekek számára alkalmas.

  A modell hófehér színű kivitelben készült, a felületet skarlátvörös csíkkal festették a kontraszt érdekében. Az autók műanyagból, a pálya és a kerekek pedig fémből készültek. A formatervet áramvonalas vonalvezetése jellemzi. Egytől nyolcvanhétig terjedő skála, így további elemeket vehetsz fel a többi készletből, hogy bővítsd a pályát vagy több autót adj hozzá. A vonat gyorsan halad a síneken, a lehető legjobban hasonlít a valódi vonatokra. A sebesség és az irány egy speciális távirányítóval változtatható.

  Előnyök

  • Gazdag teljes készlet;
  • Új elemekkel bővíthető;
  • elfogadható ár – 5300 .

  A hátrányok a következők

  • nem látható.

  KidKraft hegyi alagút Starter Set

  Értékelés: 4.8

  KidKraft hegyi alagút Starter Set

  A játék nem csak egy vonat és a sínek, hanem egy asztal, amelyen gyermeke vasútvonalat építhet. Ezen is építhetsz autópályát vagy egész városokat épületekkel, minden a képzeletedtől függ. Nem kell rögtönzött anyagokat keresni a játék színpadra állításához. A készlet a következő tematikus területeket tartalmazza: építkezés miniatűr buldózerrel és daruval, repülőtér, helikopterleszálló, kifutópálya, tűzoltóállomás, rendőrőrs… Mindegyik könnyen azonosítható a színe és a képe alapján. A készlet tartalmazza az itt képviselt különböző szolgálatok alkalmazottainak adatait is. Nagyszerű kiegészítői lesznek a játékmenetnek. A vízesések, hegyek és alagutak valósághűvé teszik az igazán izgalmas szórakozást. Az asztal széle dombornyomott vasút formájában készült, amelyen a kocsik száguldani fognak.

  Jól megtervezett, így nem kell helyet keresnie a kiegészítők tárolására – az asztal belsejében mindet egymásra lehet halmozni, mivel tágas, élénk színű tárolók vannak számukra. Az asztalnak nincsenek éles szélei, gyermekbiztos és természetes szálcsiszolt fából készült. A felületet kopásálló festékkel festik, amely hosszú ideig megőrzi eredeti fényét. A tartozékok ütésálló, tanúsított műanyagból készültek, amely nem mérgező. Hároméves kortól alkalmas.

  Előnyök

  • Több mint száz kiegészítő, négy konténer, két pálya és több tematikus zóna;
  • Biztonságos, tartós anyagok;
  • korlátlan számú játékforgatókönyv.

  Hibák

  • Drága – 28000 .

  LEGO City piros tehervonat (3677)

  Értékelés: 4.7

  LEGO CITY

  A híres céget a világ minden tájáról szeretik a gyerekek. A City sorozat egy nagy tehervonatot tartalmazó készletet kínál. Ezzel a gyermeke igazi mérnöknek fogja érezni magát, aki árut szállít… A készlethez tartozó három kocsit különböző anyagokhoz tervezték: az elsőt laza anyagokhoz, például homokhoz vagy zúzott kőhöz. A feltöltéshez a kocsit a szállítószalaghoz kell illeszteni, a kirakodáshoz pedig el kell fordítani a szelepet; a második, hermetikusan lezárt, robbanásveszélyes anyagokat, például üzemanyagot szállít; a harmadik egy speciális platform sínek, építőanyagok vagy akár kisgépek szállítására, valamint javítási munkálatokra, így külön-külön is használható.

  a szerelő a kabinban van. A csörlővel ellátott forgó daru a be- és kirakodási munkákat végzi. A mozdony piros színű, erős hűtőráccsal és távolsági fényszórókkal rendelkezik. A tetőn hangjelzők és egy motorhűtő rendszer található. A járművezető a lépcsőn vagy a vezetőfülkében ül. Távirányítóval működtethető, amely lehetővé teszi a vonat sebességének megváltoztatását. A vezérlő három AAA elemmel működik. A készlet olyan hasznos tartozékokat tartalmaz, mint a seprű, a légkalapács és az ásó. Hat és tizenkét év közötti gyermekek számára alkalmas.

  Előnyök

  • gazdag készlet – több mint nyolcszáz alkatrész
  • Negyven darab sín (egyenes és lekerekített);
  • A vasúti pálya nagy hossza.

  Hibák

  • drága – 18,000 p.

  Mehano TGV POS tájképpel

  Értékelés: 4.6

  Mehano TGV POS terepjáróval

  A készlet egyedisége abban rejlik, hogy kívánság szerint összeállítható. Gyermeke most már kiválaszthatja saját mozdonyát, kocsiját és még sok mást is. A vasutat színes, részletgazdag táj veszi körül, ami növeli a valósághűséget, és lehetővé teszi, hogy a gyermek igazi mérnöknek képzelje magát. A vonat útvonalán dombok és tavak, füves pázsitok, autópályák, vidéki házak, üzleti tornyok és alagutak, amelyek hegyek és hegycsúcsok belsejébe épültek. Minden tárgy a valóság érzetét kelti.

  A sínek és kerekek fémből, a kocsik pedig ütésálló műanyagból készülnek. A modell egy a nyolcvanhéthez méretarányban készült. Távirányítóval vezérelt vonat, amely lehetővé teszi az irány és a sebesség megváltoztatását. A készlet két kocsit (első és másodosztályú), két mozdonyt, tizenegy radiális sínt, egy adaptert, töltényeket, tizenhárom darab csatlakozót és egy jól látható illusztrációkkal ellátott összeszerelési útmutatót tartalmaz.

  Előnyök

  • Kombinálható más Mehano készletek alkatrészeivel;
  • Az előregyártott tájkép mérete 155×100 cm;
  • A pálya hossza 95,5 cm.

  Hátrányok

  • drága – 13000 r.

  EZTEC Black Canyon Express induló készlet

  Értékelés: 4.5

  EZTEC BLACK CANYON EXPRESS INDULÓ KÉSZLET

  A rádióvezérelt vasút harminchárom részből áll. Kétségtelen, hogy gyermeke imádni fogja, mert úgy néz ki, mint egy igazi vonat, ami azt jelenti, hogy a játék során igazi mérnökké válhat. A készlet a következőket tartalmazza: négy kocsi – egy szénszállító, egy tartálykocsi, egy tehervagon és egy étkezőkocsi; egy mozdony; nyolc egyenes és tizenkét íves sín, öt közúti jelzőtábla. A vonat előre és hátrafelé is halad, megáll. A készüléket egy speciális távirányítóval lehet vezérelni, amely a készlethez tartozik. A vonat zúg és utánozza a valódi vonatok mozgását, miközben az elülső keresőfényszóró mozgó fordulatai bekapcsolódnak.

  A játékot három évesnél nem fiatalabb gyermekek számára tervezték. Nagyszerű ajándék egy nyaraláshoz. A gyerek összeállíthat egy hosszú vasúti pályaszakaszt, amelyen a vonatok száguldoznak. A hang- és fényeffektusok realisztikusabbá teszik a játékot, így még érdekesebbé és izgalmasabbá teszik azt. A vonat akár hat kilométer per órával is száguldhat.

  Előnyök

  • gazdag készlet;
  • Az eredeti retro stílus;
  • A vasúti pálya hossza – 550 cm
  • hang- és fényhatások;
  • Ésszerű áron 6500p.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Az okos játékvasút inte
 • nem (INT-J1)
 • Értékelés: 4.5

    INTE<li></div><p>NO (INT-J1)” src=”/wp-content/uploads/2023/08/1971666197361-2513.jpg” height=”450″ title=”INTE CART TRAIL</p><li>NO (INT-J1)”><p>A modell egy modernizált klasszikus. Hároméves kortól gyermekeknek tervezték. Fiúk és lányok egyaránt szeretni fogják. Az innovatív elektromos vasút egyesíti gyermekkorunk vonatainak minden előnyét, de mindezt modern technológiával kombinálja. Még a legkisebbek is könnyen elsajátíthatják a vezérlést, és egyedül játszhatnak. A felnőtteket is érdekelni fogja a modell.</p><p>Futurisztikus autó- és mozdonytervezés. Hang- és fényhatásokkal, valamint mozgásérzékelőkkel rendelkezik. A játékot úgy tervezték, hogy fejlessze a képzelőerőt, a logikát és a térbeli gondolkodást, és a színkódolási feladatokon keresztül megtanítsa gyermekének az alapvető programozási készségeket. A vonat speciális érzékelőkkel programozható, hogy pl. sebességet, irányt változtasson, megálljon, lekapcsolja a kocsikat stb., így menet közben egymás után hajtja végre a parancsokat. További testreszabáshoz használja az Android és iOS alkalmazást. Valós időben követi a jármű röppályáját, sebességét és így tovább. A gyerekek igény szerint saját parancsokat is létrehozhatnak az alkalmazásban a Snap Editor segítségével. A vasút könnyen használható, mert a vásárlás után azonnal indítható, csak fel kell szerelni a pályaszakaszokat.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>programozható;</li><li>gazdag teljes készlet;</li><li>Matricák az extra színességért;</li><li>fény- és hanghatások;</li><li>töltő mellékelve.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>csak egy kocsi és egy mozdony;</li><li>magas ár – 10900 p.</li></ul><h3>Mehano TGV DUPLEX</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=MEHANO TGV DUPLEX

  A modell a gyorsvonat mini-utánzata. A játékot nyolcéves kortól gyermekeknek tervezték, de a gyűjtés iránt érdeklődő felnőttek számára is érdekes lehet. A készlet két mozdonyt (fő- és mellékmozdony), két kocsit (első és másodosztályú), vasutat (két egyenes sín, tizenkét radiális sín és ugyanennyi csukló) tartalmaz. Tartalmazza a távirányítót, a hálózati adaptert és az utasításokat is.

  Minden alkatrészt nagyon részletesen kidolgoztak, hogy nagyon valósághű megjelenést biztosítsanak. A vonat áramvonalas formája miatt úgy néz ki, mint egy igazi, nagy sebességgel közlekedő vonat. A maximális sebesség hat kilométer óránként. A kocsik ütésálló és nem mérgező műanyagból, a sínek és kerekek pedig fémből készülnek.

  Előnyök

  • Gazdag teljes készlet;
  • Kiegészíthető a gyártó más készleteinek elemeivel;
  • Pályaátmérő – 955 cm.

  Hátrányok

  • magas ár – 9000 r.

  Mark
 • Az én világom “ingázó vonat
 • nt”
 • Értékelés: 4.3

  Mark<li></div><p>n Az én világom “ingázó vonat</p><li>nt” src=”/wp-content/uploads/2023/08/55116666197361-2313.jpg” height=”420″ title=”Mark<li>Az én világom “ingázó vonat<li>nt”><p>Ez a jól ismert német márka sok játékvasút-rajongó számára ismerős. Három éves kortól kezdődően gyermekek számára készült. A Starter set nagyon népszerű a gyerekek körében világszerte, így Oroszországban is. A mini replika egy a nyolcvanhéthez méretarányban készült. A design valósághű és rendkívül részletes. A tető eltávolításával a kocsi belsejében belső teret lehet kialakítani. A kocsikat, amelyekből kettő van, speciális mágnesek tartják össze. A kompozíció teljes hossza – 32,6 cm.</p><p>A vonat elektromos és akkumulátorral működik. A készlethez mellékelt kábelen keresztül tölthető. A gyermek a távirányítóval irányítja a vonatot, kiválasztva a három sebesség közül egyet, beleértve a hátramenetet, a menetfényt, a dudát és a dudát. A vasúti pálya huszonkét ívelt sínből és egy váltóból áll. Szükség esetén sínekkel és tartozékokkal bővíthető.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Más készletek elemeivel való utólagos felszerelés lehetősége;</li><li>méret összeszerelve – 150 x 76 cm.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>műanyag sínek;</li><li>magas költség – 9200 p.</li></ul><h3>Mehano bontó daru</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=Mehano bontó daru

  A híres szlovén gyártó másik vasútja a legjobbak közé tartozik. A modell az eredeti Union Pacific Expressz mini-utánzata. Egytől nyolcvanhétig terjedő méretarányban készült, teljes mértékben hajtott (két hajtótengely) és hálózatról működik. A fények felgyulladnak utazás közben, ami valósághűvé teszi a játékot. Négy tehervagon, dízelmozdony és sínek (tizenegy radiális sín és egy érintősín). További elemek más készletekből is megvásárolhatók, mivel tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

  Ideális nyolc éven felüli gyermekek számára, bár a gyártó négyéves korhatárt határoz meg. A gyermek beállíthatja a sebességet és az irányt. Ütésálló, kiváló minőségű, nem mérgező műanyagból és fémből készült, a játék nem törik össze még magasból való leesés esetén sem.

  Előnyök

  • gazdag funkciókban;
  • fényhatások;
  • A vonatpálya hossza – 2,85 cm;
  • Ésszerű ár – 7900 r.

  Hátrányok

  • nem látható.

  EQUETREN 201 fém

  Értékelés: 4.2

  EQUETREN 201 FÉM

  A játékot öt évnél idősebb gyermekek számára tervezték. Gyermeke imádni fogja tolni a két kocsiból és egy mozdonyból álló vonatot a kör alakú pályán, amely a valósághűség érdekében fényeffektusokkal van ellátva. A készlet minden eleme rendkívül részletes, hogy a lehető legjobban hasonlítson a valódi vonathoz. Az alkatrészek minőségi, nem mérgező műanyagból és fémből készülnek, így biztonságosak és ellenállnak az ütéseknek és egyéb mechanikai sérüléseknek. Akkumulátorral működik.

  A modell jó ajándék lesz, amely nemcsak a gyermekeket ragadja meg, hanem előnyöket is hoz. A vonattal játszva a gyermek fejleszti a képzeletet, a térbeli koordinációt és a gondolkodást. A gyerekek élvezni fogják a vonat mozgását és a különböző forgatókönyvek elképzelését, az idősebbek pedig élvezni fogják a vonat felépítésének és tervezésének, mozgásának és vezérlési mechanizmusainak megismerését.

  Előnyök

  • fényhatások;
  • A kör hossza 2,94 cm;
  • költségvetési ár – 1800 p.

  hátrányok

  • szegényes készlet
  • Nincs benne elem.

  Xiaomi nyuszi MITU A Hk építőelemek

  Értékelés: 4.1

  XIAOMI BUNNY MITU<tr></div><p>ACK BUILDING BLOCKS” src=”/wp-content/uploads/2023/08/16816666197361-5313.jpg” height=”446″ title=”XIAOMI BUNNY MITU</p><tr>NINCS TÁVIRÁNYÍTÓ”><p>A modell egy vasút mini-utánzata híddal, átjáróval, állomással és zsákutcával. Három éven felüli gyermekek számára készült. A kivitelezés természetes, nem mérgező eukaliptusz anyagból készült, amelyet Európából exportáltak. Mielőtt forgalomba került volna, a készletet több mint nyolcvanszor tesztelték, hogy bizonyítsák, hogy kiváló minőségű, biztonságos és hipoallergén.</p><p>A készlet hatvanhárom elemből áll: vagonok, mozdony, sínek, faimitációk, hegyek stb. . A vagonok mágnessel kapcsolódnak. A különböző emelőmechanizmusok valósághűvé teszik a játékmenetet. A design minimalista, de mégis nagyon feltűnő és szemet gyönyörködtető. A fejlesztők nem véletlenül jártak így, mert a gyerekek megfelelő esztétikai érzékelését akarták fejleszteni. A szerkezetet különböző módon lehet összerakni a gondolkodás és a képzelet fejlesztése érdekében.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>gazdag készlet;</li><li>egyetemesség;</li><li>biztonságos és természetes anyagok</li><li>sérülésálló dekoratív bevonat;</li><li>tárolóedény;</li><li>elfogadható ár – 5500 r.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs azonosított sérülésálló dekoratív bevonat.</li></ul><h3>HK RailTrack 2 hurok</h3><p>Értékelés: 4.1</p><div style=HK VASÚTVONAL 2 HUROK

  A játékvasút két egy méteres hurkot, négy lábat, egy harminckét sínből álló készletet, három kocsit tartalmaz. Három éves korig alkalmas gyermekek számára. Négy AAA elemmel működik. A pálya mentén a gyermek állomásokat és fákat helyezhet el, hogy a játék valósághű legyen. Mindenki, még a legkisebbek is, igazi mozdonyvezetőnek fogják érezni magukat, és hosszú ideig lenyűgözi majd őket a folyamat. Minden elem teljesen biztonságos, mert kiváló minőségű, nem mérgező műanyagból és fémből készültek.

  A modell célja a képzelet és a térbeli gondolkodás, a fantázia, a kitartás és a koncentrációs képesség fejlesztése. A vonat részleteivel való különböző manipulációk a gyermek kézügyességét igénylik, ami azt jelenti, hogy össze kell kapcsolnia logikai és finommotoros készségeit. A gyermekek szókincse az új szavak elsajátításával növekszik. A játék remek ürügy lenne arra is, hogy családostul összejöjjünk és szocializálódjunk.

  Előnyök

  • A vasúti pálya hossza – 136 cm;
  • költségvetési ár – 1900 .

  Hátrányok

  • nincs távirányító.

  “Igroland” vonat vasúti sínekkel (276-082)

  Értékelés: 4.0

  Háromévesek számára alkalmas, kedvező árú modell. A vonat három vagonból áll. Speciális kötőelemekkel vannak összefogva. A készlet tartalmaz egy ív alakú alagutat is, amely egy hegyet szimulál. A számos kiegészítő, mint például fák, útjelző táblák, lámpák, villanyoszlopok és így tovább, lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy különböző forgatókönyvek kitalálásával variálják a játékot. Két AA elemmel működik. Az alkatrészek, beleértve a síneket is, kiváló minőségű műanyagból készültek.

  A sínek körré hajlanak, amelyen a vonat halad. Még a legkisebb is megbirkózik az összeszereléssel, és gyorsan megtanulja vezetni a vonatot. Nehézségek esetén a dobozon részletes leírás található minden egyes alkatrészről, valamint arról, hogyan illeszkedik egymáshoz, és mit lehet vele tenni. A nagyon kisgyermekeket nem szabad egyedül hagyni a készlettel, mivel olyan apró elemek vannak benne, amelyeket lenyelhetnek.

  Előnyök

  • Gazdag felszerelés – 43 tétel;
  • többféle színvariáció közül választhat;
  • Ésszerűen árazva 510p.

  Hátrányok

  • nem látható.
  Olvasson tovább  A 14 legjobb benzinmotoros gyermek ATV-k
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: