7 legjobb vitaminok 2 éves csecsemők számára

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem is szolgál vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Az első 5 életév a gyermekek legintenzívebb növekedési időszaka. Ebben a szakaszban különösen fontos, hogy a szervezetüket tápanyagokkal lássák el. A vitaminhiány csökkenti a baba immunrendszerét, tályogot és szívkárosodást okozhat. Nem eszik jól, letargikus és fogékony a fertőző betegségekre.

Az éber szülők elviszik ezeket a gyermekeket a gyermekorvoshoz, és hallgatják a vitaminok használatára vonatkozó tanácsait. Felírhat a babának egy speciális monovitamint. Az anyukáknak és apukáknak hallgatniuk kell, nem pedig kísérletezniük. De ha az orvos multivitamin komplexet ajánl, a szülőknek van választási lehetőségük. Szakértőink kutatást végeztek, és rangsorolták a legjobb vitaminokat a gyermekek számára 2 év.

Az alapvető kiválasztási kritériumok:

 1. Az allergia kockázata. Ha gyermeke hajlamos az allergiás reakciókra, válasszon ízesítők, színezékek vagy ízfokozók nélküli vitaminokat.
 2. Adagolási forma. Nem minden 2 éves gyermek nyeli le könnyen a tablettákat. Nagyszerű megoldás – cseppek, szirupok, rágótabletták.
 3. Ízek. 2 éves korban a gyermekeknek már megvannak a saját kedvenc és nem kedvelt ételeik. Ha a vitaminok íze nem tetszik nekik, a szülők valószínűleg nem tudják rávenni őket, hogy igyanak egy egészséges szirupot vagy rágjanak meg egy tablettát.

Tekintse a legjobb rágható és folyékony vitaminkomplexeket.

A legjobb vitaminok 2 éves gyermekek számára

Jelölés hely termék neve ár
A LEGJOBB RÁGHATÓ VITAMINOK 2 ÉVES KORÚ GYERMEKEK SZÁMÁRA 1 Multi-tabs baba 395€
2 Vitrum Baby 468€
3 Centrum gyermekeknek 516€
4 Gummi király 850€
A legjobb folyékony vitaminok 2 éves korú gyermekek számára 1 Ábécé a mi babánk 377€
2 Picovit 381€
3 Multivitamol Dr.Taisa 244€

A legjobb rágható vitaminok 2 éveseknek

A rágható vitaminok fő előnye a kellemes ízük. Ezeket a termékeket édességnek tekintik, ezért a gyermekbetegek könnyen beveszik őket. Emellett sok rágható multivitamin érdekes formában van, amely könnyen vonzó a gyermekek számára. Vannak vitaminok medvék, cicák, halak vagy más állatok formájában.

Multi-tabs baba

Értékelés: 4.9

MULTI-TABS MALLY.png

A rangsor első helyét méltán a Multitabs babavitaminok foglalják el. A dán Ferrosan gyógyszergyártó vállalat gyártja. Sok éve szakosodtak a különböző korosztályok igényeinek megfelelő, ásványi anyagokat tartalmazó multivitaminok előállítására. A Multitabs baby egy rágótabletta málna és eper ízesítéssel.

Olvasson tovább  A 12 legegyszerűbb babakocsi

Minden egyes krémszínű, többszínű pöttyökkel ellátott tabletta 11 vitamint és 7 ásványi anyagot tartalmaz. Az anyukák visszajelzéseikben megjegyzik, hogy a vitaminok nem igényelnek sok rágást, mivel jól morzsolódnak a baba szájában. A tablettát naponta egyszer étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után kell bevenni. A terméknek meglehetősen kellemes édes-savanykás íze és vonzó málnaaroma van.

Bár a gyártó nem zárja ki a készítmény egyes összetevőivel szembeni allergiás reakciók előfordulását, a gyermekek általában jól tolerálják ezt a vitaminkomplexumot. A szülők is észrevették, hogy az immunitásuk jelentősen javult. A fiatalabb betegek e multivitaminok alkalmazása után kevésbé betegesek, energikusabbak és jó étvágyúak. Egy csomag (30 tabletta) pontosan 1 kúra alkalmazásához elegendő.

Előnyök

 • Jelentősen erősíti az immunrendszert;
 • A vitaminok és ásványi anyagok optimális koncentrációja;
 • kellemes ízű;
 • színezék és cukor nélkül;
 • Édes és savanyú íz;
 • A gyerekek könnyen megrágják őket;
 • Nem okoz allergiás reakciókat.

Hátrányok

 • Aszpartámot tartalmaz (ellentmondásos összetevő);
 • A klasszikus tablettás forma, amely nem mindig tetszik a babának.

Vitrum Baby

Értékelés: 4.8

Vitrum Baby

A rangsor második helyén a Vitrum Baby rágótabletták állnak. Az Unifarm amerikai gyógyszergyártó cég gyártja őket. Multivitaminok makro- és mikrotápanyagokkal. A szülőknek ébernek kell lenniük, mivel a csomagoláson 2-5 vagy 3-5 éves korhatár szerepelhet. Befolyásolja az egyes összetevők koncentrációját. A hipervitaminózis ugyanolyan rossz, mint a vitaminhiány.

Az amerikai komplexum a gyerekek számára érdekesebb formában van, mint a Multi-Tabs. A csecsemők vízilovat, macskát vagy más világosszürke színű állatot kereshetnek. Narancsos-vaníliás ízűek. A készítmény 13 vitamint és 11 ásványi anyagot tartalmaz. A kalcium nagyon megfelelő az aktív növekedés és a fogváltás időszakában. A vitamint naponta 1 egységet kell bevenni, étkezés közben vagy után.

A gyártó nemcsak állatfigurákkal csábítja a kis betegeket, hanem egy kis színezőkönyvet is tartalmaz a csomagban. A palack fedele olyan, hogy egy kisgyermek nem lesz képes kinyitni azt egyedül, újratöltést keresve. Egy csomagban 30 tabletta van 1 használatra. A véleményekben a szülők megjegyzik, hogy a vitaminkomplexumnak köszönhetően gyermekeik egészségesen és fitten nőnek fel.

Előnyök

 • nem okoz allergiát;
 • kalcium jelenléte;
 • állat alakja;
 • egy ajándékot belül;
 • nincs színezék;
 • A gyermek nem fogja kinyitni a palack fedelét.

Hátrányok

 • Nem minden baba elégedett az ízlésével.

Centrum gyermekeknek

Értékelés: 4.7

Centrum gyermekeknek

A rangsor harmadik helyezettje a kanadai Centrum Baby multivitamin komplexum lett. 13 vitamint és 5 ásványi anyagot tartalmaz. Ezeknek a vitaminoknak a korosztálya – 4 és 11 év közötti betegek (1 tabletta). Egyes gyermekorvosok azonban azt javasolják, hogy 2 éves kortól szedjék, kétnaponta fél tablettát. A megfelelő adag beadása nem jelent problémát, mivel a tabletta elég nagy és elválasztó csíkkal rendelkezik.

Olvasson tovább  6 legjobb matrac babakocsikhoz

A Centrum egy kellemes citrus ízű rágható vitamin. Nem tartalmaz cukrot, glutént vagy színezéket. A szülők azt mondják, hogy a multivitamin-komplexum szedése után gyermekeik nagyon energikusak és jó étvágyúak, és testük jobban ellenáll a fertőző betegségeknek. Hatékonyan pótolják a táplálkozási hiányosságokat és pozitív hatással vannak az idegrendszerre.

A

 • Javítja az immunrendszert, megszünteti az idegességet;
 • Cukor-, glutén- és színezékmentes;
 • kellemes citrusos íz.

Hátrányok

 • A palacknak szabályos kupakja van, amelyet a gyermekek könnyen lecsavarhatnak.

Gummi király

Értékelés: 4.7

GUMMI KING.jpg

Amerikai rágható vitaminok és ásványi anyagok 2 éves korú gyermekek számára A Gummi King a negyedik helyre kerül a rangsorban. De mivel úgy néznek ki, mint a legvalóságosabb édesség, a gyermekközönség nekik adná az első helyet.

A gyermekorvosok és a szülők objektívebbek a véleményükben. Tudomásul veszik, hogy a Gummi King csak 7 vitamint és 4 ásványi anyagot tartalmaz, és hogy e vitaminok és ásványi anyagok koncentrációja nem elegendő a gyermekek napi vitamin- és ásványianyag-szükségletének fedezésére. De a Gummi King rágótabletta étrend-kiegészítő, nem csak egy édesség.

Gyermekek nem szedhetik más multivitaminokkal együtt, hogy elkerüljék a hipervitaminózis kialakulását. Ez egy vegán termék, amely 6 természetes gyümölcsízben kapható. A gyerekek naponta 2 ilyen csokit ehetnek. Az üveg 60 rágócukrot tartalmaz, ami 1 tanfolyamra elegendő.

Előnyök

 • Nem tartalmaz mesterséges aromákat, tartósítószereket vagy zselatint;
 • A gyerekek imádják a színes mályvacukrot;
 • Kulcsfontosságú vitaminokat tartalmaznak.

Hátrányok

 • hiányos vitamin- és ásványi anyag összetételűek;
 • cukrot tartalmaznak.

A legjobb folyékony vitaminok 2 éves korú gyermekek számára

Gyermekek esetében a folyékony adagolási forma a legmegfelelőbb. Ugyanez vonatkozik az emulziók, szirupok vagy porok formájában kapható vitaminokra is, amelyeket felhasználás előtt oldatokká alakítanak.

Ábécé a mi babánk

Értékelés: 4.9

ALFABETTA A KICSINK.jpg

Az étrend-kiegészítők orosz gyártója, a Vneshtorg Pharma érdekes terméket állít elő Alphabet a babánknak, amely az első helyet foglalja el a legjobbak rangsorában. 11 vitamint és 5 ásványi anyagot tartalmaz. Alkalmas 1-3 éves korú betegek számára. A vitamin-ásványi anyag komplexet 3 darabos tasakokban csomagoljuk 1 napra. Számozva vannak, és reggelinél, ebédnél és vacsoránál kell bevenni őket.

A tasakos tasakok közvetlenül a fogyasztás előtt oldat készítésére szolgálnak. Egy adag (3g) 30 ml meleg vízben feloldva. Az oldat édeskés, mivel a por porcukrot tartalmaz. Minden csomag 45 csomagot tartalmaz, ami 15 napra elegendő. Egy teljes tanfolyamhoz – 30 naphoz 2 csomagra lesz szükséged.

Olvasson tovább  A 8 legjobb walkie talkie gyerekeknek

A szülők értékelésükben dicsérik a vitamint az aromák, tartósítószerek és színezékek nélküli összetételéért. Ez egy nagyon megfelelő kiegészítő az allergiára hajlamos gyermekek számára. A készítmény figyelembe veszi a kombinált és elkülönített adagolásra vonatkozó ajánlásokat is. Az ábécé jó a hemoglobinszint emelésére, energiát ad, érzelmileg stabilizál.

Előnyök

 • Minden tasak csak kompatibilis összetevőket tartalmaz;
 • Tartósítószer, színezék vagy aroma nélkül;
 • Nem okoz allergiás reakciókat.

Hátrányok

 • naponta 3-szor kell bevenni.

Picovit

Értékelés: 4.8

Pikovit

A rangsor második helyezettje egy szlovák multivitamin szirup, a Pikovit. De néhány csomagoláson emulzió szerepel, de az állaga ugyanaz marad. A szirup összetétele nem túlterhelt; az összetevők adagolása a megadott korcsoportokra van kiszámítva. A gyermekek 1 éves kortól szedhetik.

A 3 éves kor alatti csecsemőknek 10 ml szirupot kell bevenniük, 2 adagra osztva (reggel/este). Egy teáskanálnyi adag 5 ml-hez. A készítményt kanállal vagy vízzel, gyümölcslével vagy gyümölcspürével keverve kell bevenni. Szirup 150 ml-es üvegben. Elég 15 napra. Egy kezeléshez 2 flakonra lesz szüksége.

A szülők visszajelzései azt az információt tartalmazzák, hogy a gyerekek szívesen veszik a szirupot, mert narancsszagú és édes és savanyú ízű. A Peakytooth betegebbé teszi a csecsemőket, jelentősen növeli az étvágyukat és az energiaszintjüket. Allergiások vagy cukorbetegek számára azonban nem a legjobb választás, mivel a szirup kis mennyiségű cukrot és E124 színezéket tartalmaz.

Előnyök

 • Könnyen használható adagoló, mérőkanál mellékelve;
 • A szirup jól keveredik és harmonizál a folyadékokkal;
 • “Gyermektelen” étvágyat ébreszt.

Hátrányok

 • Allergiás reakciók lehetségesek.

Multivitamol Dr.Taisa

Értékelés: 4.7

Dr.Taisa Multivitamol

A Multivitamol német belsőleges oldat a harmadik helyen áll a rangsorban. Ez egy multivitamin formula, amely általános tonizáló hatású és pótolja a vashiányt. 2-4 éves korú gyermekek számára naponta 1-2 alkalommal 5 ml-t ajánlott bevenni. A kezelés időtartama – 1 hónap.

A palack 200 ml sárga, barack ízű oldatot tartalmaz. Jó alternatíva azoknak a gyermekeknek, akik allergiásak a legtöbb vitaminkomplexhez hozzáadott narancs ízesítőre. Nem jön egy nagyon praktikus adagoló pohárban. Egyesek más gyógyszerek helyett teáskanál vagy fecskendő adagolót használnak.

A szülői véleményekből egyértelmű, hogy a gyerekek helyeslik a Multivitamolt, és szívesen isszák tisztán. A kényesebbek számára édes ital készíthető a multivitamin komplex egy részének egy pohár vízben való feloldásával. Ez a termék hatékonyan növeli a hemoglobin. A gyermekek éberebbek és kevésbé betegek lesznek a kúra után.

Előnyök

 • vasat tartalmaz, amely hatékonyan növeli a hemoglobinszintet;
 • Őszibarack ízesítés;
 • Kellemes, édes íz, amit a gyerekek szeretnek.

Hátrányok

 • cukorszirup;
 • kényelmetlen adagoló kupak.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: