8 legjobb baba hevederek

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon egy szakértővel.

A hevederek olyan termékek, amelyek lehetővé teszik a csecsemők hordozását egy felnőtt testén. Ezek az eszközök már évek óta nem veszítették el jelentőségüket. Lehetővé teszik az anyák számára az aktív életmódot. A hevedereknek köszönhetően a nők különböző háztartási munkákat végezhetnek, sétálhatnak, használhatják a tömegközlekedést vagy akár fitneszórákon is részt vehetnek.

A heveder a növekvő test számára is előnyös. A baba, szoros kapcsolatban az anyával, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Tanulmányok bebizonyították, hogy a hevederek használatával a csecsemők jobban alszanak. Egy ilyen eszköz tökéletesen alkalmas a szoptatásra, különösen nyilvános helyeken.

Alapvető heveder opciók

A szövetből készült hordozók a következő típusokra oszthatók

 1. Sling sálak.Ezek az eszközök kötött vagy szőtt anyagból készülnek. Az előbbi jobban nyúlik, de kevésbé sokoldalú, mint az utóbbi. A kötött hevederek ideálisak a legkisebb babák számára (6 hónapos korig). És a szőtt termékek 2-3 éves korig használhatók. Ezekkel a hevederekkel a babákat a hátán, a mellkasán, a csípőjén, ülve, félig fekve hordozhatja.
 2. Gyűrűs hevederek.Az ilyen eszközök közé tartozik egy kb. 2 m hosszúságú szövetszalag. Az egyik végébe 2 gyűrűt varrnak, a másik végét szabadon hagyják. A heveder farka áthalad a gyűrűkön, majd az oldalak húzásával állítható be.
 3. Mai-sling. Ezek a hevederzsákok a hevederhám alfaját képezik. De még népszerűbbek, mivel nagyon könnyen kezelhetőek. Háttámlával és 4 hevederrel rendelkeznek. Könnyen csomagolható, könnyű és jól szellőző.
 4. Sling táskák. Ezek a termékek megfelelő kialakításúak, lehetővé téve, hogy a baba lábai M-pozícióban legyenek. Ez hatékonyan támogatja a baba hátát. A legtöbb babahordozóhuzat azonban csak olyan csecsemők számára alkalmas, akik már egyenesen ülnek.
 5. Sling tok.A termék másik neve a sling-cső. A gyűrűs hevederrel egyenértékűek. Ezek a termékek enyhén állíthatóak és különböző méretekben kaphatók. Különösen hasznosak a növekvő gyermekek számára, akiket gyakran kivesznek és visszatesznek.

Minden hordozóeszköz-változat nagyon kényelmes az anya és a baba számára. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a babahordozót helyesen választották ki és a gyártó utasításainak megfelelően használják.

Hogyan válasszunk egy hevedert

A hordozókendő kiválasztásakor a szülőknek a következő szempontokat kell figyelembe venniük:

 1. Ergonomikus.Minél több állítási lehetőséggel rendelkezik egy termék, annál sokoldalúbb. Ez azt jelenti, hogy ez a heveder sokféle családtag és különböző korú csecsemő számára alkalmas.
 2. Szövet.A legjobb szövetnek a Jacquard vagy az erős, megerősített fonalakkal készült szövetek számítanak. Használhatsz hagyományos trikót is, amely meglehetősen költségkímélő terméket eredményez, de nem tart sokáig.
 3. Szerelvények és szabás. Minden varratot és széleket szépen le kell vágni. Ideális esetben minden szerelvénynek márkásnak kell lennie.
 4. Tervezés. A minőségi hordozókendő legalább 1 évig, nap mint nap megtartja a babát. Ezek a termékek szinte az anya ruhájává válnak, így az esztétikai komponens ugyanolyan fontos.

Szakértőink kiválasztották a 8 legjobb hevedereket anyák és babák számára, májusi hevederek, hevedergyűrűk, hevederhátak, heveder sálak és hevederzsebek szerint.

Olvasson tovább  10 legjobb quadcopterek babáknak

A legjobb anyák és csecsemők számára a legjobb hordozóeszköz rangsorolása

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb májusi heveder 1 Anya Era Diamant hordozószalagja 1 599 €
2 Mai-sling Chudo-Chado Grazia 984 €
Legjobb gyűrűs heveder 1 Mum’s Era sling tűgyűrűvel 1 157 €
2 Sling Chado Chado Chado Lino Cocktail gyűrűkkel 950 €
A legjobb babahordozó 1 I Love Mum Light heveder 2 697 €
2 Erggy hátizsák S
 • Comfort 012
 • 1 470 €
  Top sling sálak 1 Sling sál Miracle-Chado Herba 1 750 €
  Legjobb heveder zsebek 1 Baby K’tan Original hordozótáska 4 400 €

  A legjobb májusi heveder

  Mum’s Era gyémánt Me-Sling

  Értékelés: 4.9

  Mum's Era gyémánt Me-Sling

  Az orosz márka Mum’s Era bevezet egy sor Mai-Sling Diamantot. Már 3-4 hónapos korban ajánlott a kicsik hordozásához. A termék használata legfeljebb 3 évig folytatható. A babát lehet elöl, csípőn vagy a szülő mögött hordozni. Ebben a termékcsaládban minden slingback lágy tónusú. Ragaszkodóak és jól megtervezettek. A termékek rendelkeznek az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal.

  Különösen erős és megerősített fonalakat használtak a varráshoz. A terhelés nagy részét viselő helyek megerősítése, speciális varratok és öltések alkalmazásával. A heveder 100% pamutból készült, sűrűsége 240 g/m2. Csak egy méretben kapható. Alkalmas minden méretben, 40-es és 54-es méret között. Részletes, illusztrált utasításokkal.

  Az anyukák visszajelzései dicsérik a Diamant May slinget. Tetszik nekik, hogy a háttámla magassága állítható – kisebb gyermekek esetében a háttámlát egyszer kell a derék köré tekerni. A termék anyaga elég puha és nem kell elhasználódnia. A májusi heveder még egy nehéz babát is kiválóan tart. A maximális súly lehet 15kg. Ez a tartozék észrevehetően megkönnyíti a baba hordozását, és meglehetősen stílusosnak tűnik.

  Előnyök

  • gyémánt szövésű szövet;
  • finom árnyalatok;
  • A háttámla magassága állítható;
  • 15 kg-ig tart.

  Hátrányok

  • Nem található.

  Lehet, hogy a Miracle-Chado Grazia

  Értékelés: 4.8

  May-sling Wonder-Chado Grazia

  Az orosz Chudo-Chado márka májusi szalagot gyárt Grazia. A széles pántoknak köszönhetően ez a kiegészítő csecsemők és kisgyermekek számára egyaránt alkalmas. A May sling megfelelően terheli az anya hátát, és biztonságosan támogatja a baba testét is. A termék eredeti nyomtatással rendelkezik. Sokan dicsérték ezt a májusi szárnyat a perzselő nyári időjárás alatt, és otthon is szívesen használják.

  A Grazia heveder pamutból és vászonból készül, így a következő tulajdonságokkal rendelkezik: nagy tartósság, légáteresztő képesség, az allergia kiváltásának csökkent valószínűsége, környezetbarát. Párnázott párna a felső oldalon, hogy megvédje a baba nyakát és hátát a nyomó élekkel szemben. Az idősebb gyermekek számára, akik többet akarják mozgatni a karjukat, a felső pántok közötti távolságot megnöveltük a kényelem érdekében.

  A szülők visszajelzései azt mutatják, hogy ülő helyzetben a széles pántok segítenek a baba hátát nyomni és támogatják a baba még gyenge gerincoszlopát. És ha szükséges, a májusi heveder lehetővé teszi, hogy vízszintesen fektesse a babát. A termék nagyon vonzónak tűnik az anya testén, és lehetővé teszi számára, hogy szépnek és kecsesnek érezze magát.

  Előnyök

  • környezetbarát, hipoallergén anyag;
  • Alkalmas meleg időjáráshoz;
  • Nagyobb hely a felső pántok között;
  • A baba félig fekve is hordható;
  • Puha párna a heveder tetején.

  Hátrányok

  • nem észlelhető.

  Legjobb gyűrűs heveder

  Mama’s Era sling tűgyűrűkkel

  Értékelés: 4.9

  Mama's Era sling tűgyűrűkkel

  A Mum’s Era márka létrehozza a Needle slinget gyűrűkkel. Ez a selyemszövésű termék az egyik legkényelmesebb babahordozó. Ez a heveder osztja el legjobban a baba súlyát. Csecsemők számára születéstől 2-3 éves korig. Ez a heveder univerzális. Felnőttek 42-50-es méretig viselhetik.

  A Mum’s Era Needle Rainbow egy széles sáv vastag szövetből, akár 2 m hosszúságú. Öntött alumínium gyűrűkkel az egyik végén. A termék második széle a gyűrűkbe illeszkedik, így a heveder mérete könnyen beállítható. A hordozó anyaga kellően jól szellőzik, így biztonságosan használható otthon, felsőruházat alatt vagy meleg időben.

  Ez a babahordozó ülve és fekve is használható. A hevedert az anya előtt, a hátán vagy a csípőjén lehet rögzíteni. Az első mosás után a heveder nem zsugorodik 3%-nál nagyobb mértékben. Az anyag jó átlós nyúlású, kellemes színű, idegen szagoktól és szennyeződésektől mentes. A heveder gyorsan szárad, nem igényel kötelező vasalást. Az anyag tapad, de könnyű a bőrön.

  Előnyök

  • Twill szövésű szövet;
  • szép színek;
  • A szövet jól szellőzik;
  • A baba ülhet vagy feküdhet a hevederen;
  • Nincs szükség vasalásra.

  Hibák

  • nem találtak.

  Sling Chado-Chado gyűrűkkel Lino koktéllal

  Értékelés: 4.8

  Sling Chado Chado Chado Lino koktélgyűrűvel

  A Chudo-Chada márka gyűrűkkel ellátott szalagot gyárt Lino Cocktail. Szerény. Azok számára, akik még soha nem használtak hordozót, kiváló, tanulási lehetőség lehet, amely megmenti a családi költségvetést. Lino Cocktail pamutból (70%) és vászonból (30%). Ez az anyag nagyon tartós, jól szellőzik, elnyeli a nedvességet, baktériumölő hatású, nem vált ki allergiás reakciókat.

  A heveder gyűrűi nagyon masszívak és hegesztettek, acélból készültek és nikkelezettek. A Lino Cocktailnak nincs oldala, így könnyű megtalálni a megfelelő méretet. A termék vállán a középpontból kiinduló ráncok vannak. Ez nem csak a szépségért van. A kialakításnak köszönhetően a heveder szorosan illeszkedik a vállra, nem jön le, és jól körbeöleli az anya testét és a babát.

  A vélemények szerint a Lino Cocktail slingnek nagyon kényelmes, széles és laza farka van. Az anyag gyönyörűen drapériázik, és nagyon esztétikusan kellemesnek tűnik. A kellően hosszú farok lehetővé teszi a szülők számára, hogy megvédjék a babát a széltől, a közvetlen napfénytől vagy a bámészkodók kíváncsi pillantásaitól. De néhányan észrevették, hogy a hevedert egy kicsit merevnek érzik a dobozból. Ez a probléma azonban néhány mosás után könnyen orvosolható.

  Előnyök

  • Pamut vászonhoz igazítva
  • biztonságos gyűrűk vannak felszerelve;
  • A heveder szorosan illeszkedik a vállra;
  • A heveder kényelmes, széles farka;
  • Nincsenek oldalak.

  Hátrányok

  • Elsőre kicsit merevnek tűnik.

  A legjobb táskák

  I Love Mum Ergo hátizsák Light

  Értékelés: 4.9

  I Love Mum Light heveder

  Az orosz gyártó I Love Mum kiadja az ergo Light-ot. A hevedert 4 hónapos és 3-4 éves kor közötti babák számára tervezték. Az ilyen hordozókban ülő csecsemők fiziológiailag helyes testtartást vesznek fel. Lábai szélesre vannak tárva, és a nyomás egyenletesen oszlik el a háton, a fenéken és a csípőn, nem pedig az ágyékon. A csecsemőket ebben a hevederben elölről (az anyával szemben) vagy hátulról a háton lehet hordozni.

  A babahordozó pamutból készült. Ennek a modellnek a hátulján háló található. Nagyon praktikus a nyári időszakban. egy speciális cipzárral nyílik. A pántok kényelmesen formázottak, hogy a háttal párhuzamosan viselhetők legyenek. 2,5 cm-es habbal töltve. Ezek a hevederek egy speciális félgyűrűvel is rendelkeznek, amely a játékok rögzítésére használható.

  A vélemények szerint az I Love Mum sling hátizsákja nagyon ergonomikus. Sokan szeretik, hogy a hálós hátoldal könnyen feloldható a nyári viselethez, és az anyag szépen csőbe göndörödik a derékszíjon. Kényelmes, nyomógombos rögzítés a szoptatáshoz. Sok anyuka szereti a széles biztonsági övvel ellátott biztonsági pántot. És dicsérik a kapucni elérhetőségét is, amely kényelmes görgővé válik, amikor a baba alszik.

  Előnyök

  • a kialakítás biztosítja a baba helyes, fiziológiás testtartását;
  • hálós hátul;
  • Kényelmes szopóbetétek a pántokon;
  • A zsebbé kihajtható kapucni;
  • Széles öv biztonsági hevederrel.

  Hátrányok

  • A pántok túl vastagok ahhoz, hogy keresztben viseljék őket.

  Ergonomikus hátizsák S
 • ngMe Comfort 012
 • Értékelés: 4.8

   S<li></div><p>ngMe Comfort 012″ src=”/wp-content/uploads/2023/08/401666666197381-628-.jpg” height=”421″ title=”Slingback S</p><li>ngMe Comfort 012″><p>Márka S</p><li>Az ngMe bemutatja a Comfort 012 ergocarrier-t. 42 és 52 közötti méretekben kapható, így a család különböző tagjai hordozhatják a babát. Állítható pántok és derékpánt mindkét oldalon. Tuck betétek a baba feneke alatt, mély fiziológiai illeszkedést biztosítva. 4 hónapos kortól alkalmas a babahordozókhoz.<p>Ez a heveder 100% pamutszövetből készült. Anyaga nagyon kényelmes, természetes anyag, amely meleg időben kissé hűvösebb, hidegebb időszakban pedig hangulatosabb. Az öv és a fogantyúk izolonnal vannak varrva. A baba lábainak szintjén lévő puha párnáknak köszönhetően ez a heveder nem nyomja vagy dörzsöli a babát. Sokan úgy vélik, hogy ezek a termékek a legjobb választás a nyárra.</p><p>A véleményekben az anyukák dicsérik ezt a kiegészítőt, mert a széles derékpánt biztonságosan és gyorsan rögzül egy félautomata csattal. A Comfort 012 elég kényelmes keresztirányban viselni. Kapucnival, amely gombokkal rögzíthető. Néhányan azonban panaszkodnak, hogy elég kicsi a mérete. A babahordozó egyébként jól megmunkált és minőségi szerelvényekkel rendelkezik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>100% pamutból készült</li><li>az öv és a karok izolonvarrással készültek;</li><li>A puha görgők megakadályozzák a nyomást és a kidörzsölődést;</li><li>biztonságos öv;</li><li>kapucnis kapucni.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A motorháztető kis méretű.</li></ul><h2>A legjobb sling sálak</h2><h3>Sling sál Chudo-Chado Herba</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=A Miracle-Chado Herba babakötvény

  A Chudo-Chado népszerű gyártója a Herba slinget gyártja. Átlós jacquardból készült. Ideális anyag a sálakhoz, mivel nem lóg meg és nem nyúlik ki. Az ilyen anyagból készült heveder megakadályozza a felnőtt hátának felesleges megterhelését, jól alkalmazkodik a testhez és biztonságosan támogatja a csecsemő gerincoszlopát.

  A Jacquard anyagnak nincs alja (a minta mindkét oldalon ugyanaz marad). Így nem kell sokáig gondolkodni azon, hogy hol van az elülső oldal. A szövet a szövésnek köszönhetően légáteresztő is. A Gerba 70% pamutot és 30% lenvásznat tartalmaz. Jó szellőzést tesz lehetővé, és minden időjárási viszonyok között viszonylag kellemes testhőmérsékleten tartja a babát és az anyát.

  Véleményükben a fogyasztók megjegyzik, hogy egy ilyen sling-jacket nem kell előzetesen viselni, vagy számos mosást igényelnek. Puha és bújós már a csomagolásból, így tökéletes a csecsemők számára. A tekercselési mintákat tartalmazó füzet megkönnyíti a folyamatot az új anyák számára. A termék mosás után nem zsugorodik. Nagyszerű a félig fekvő vagy a szülővel szemben ülő baba hordozásához.

  Előnyök

  • átlós jacquard szövet;
  • tökéletesen szellőzik;
  • nem kell elhasználódnia;
  • Megfelelően elosztja a mama hátára nehezedő terhelést;
  • praktikus tároló tasak.

  Hátrányok

  • Meg kell tanulnod, hogyan kell becsomagolni.

  A legjobb hevederzsebek

  Baby K’tan Sling Pocket zsebkendő Original

  Értékelés: 4.8

  Baby K'tan Original hordozótáska

  A Baby K’tan gyártja az Original sling-zsebet. Ez a babahordozó 100% pamutszövetből készült és rugalmas tulajdonságokkal rendelkezik. Különböző méretekben kapható. A kiskereskedő hivatalos honlapján egy kalkulátorral kiszámíthatja a megfelelő méretet.

  A Baby K’tan Original egy kétgyűrűs heveder övvel, amely extra támogatást nyújt a baba számára. A termék anyaga kemény, de jól nyúlik. Kellemes tapintású érzést biztosít. A heveder minden varrása és széle tisztán megmunkálva. A derékszíjban található egy zseb, amely könnyen átalakítható tasakká, és kompakt módon tartja a termék összes összetevőjét.

  Egyes beszámolók szerint a sling-zsebet nagyon könnyű felvenni, még akkor is, ha az első néhány alkalommal meg kell izzadnia. A súlypontot a heveder két részét összekötő gyűrűk segítségével lehet helyesen beállítani. Az anyag jó a hátra gyakorolt stressz enyhítésére és a karok szabadon tartására. Félig fekvő, szembefordított vagy hátrafelé fordított pozícióban kapható. Mindez tekeredés vagy megereszkedés nélkül.

  Előnyök

  • rugalmas pamut;
  • Az anyag kellemes tapintású;
  • könnyen felvehető;
  • központosíthatja a terhelést;
  • a derékszíjon lévő zseb egy tároló tasakot képez.

  Hátrányok

  • más személy nem használhatja.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: