A 7 legjobb nyugtató macskáknak

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultálni kell egy szakértővel.

Látszólagos nyugalmuk ellenére a macskák, akárcsak más állatok, stresszesek. Ez félelmet, idegességet, agresszivitást és étvágytalanságot eredményez. A szorongás kialakulását számos tényező kiválthatja: a szexuális ösztön aktiválása, az állatorvosi klinikán tett látogatás, egy másik helyre való költözés, új lakótársak és vendégek érkezése, a gazdától való elválasztás.

Speciális termékeket fejlesztettek ki az állat megnyugtatására, a légzés és a vérnyomás normalizálására, valamint az idegrendszer ellazítására. Több típusra oszthatók: hormonális, homeopátiás, kémiai. A készítmények cseppek, tabletták, spray-k, injekciós oldatok formájában kaphatók. Egyesek azonnali, mások hosszú távú hatást fejtenek ki.

Szakértőink az állatorvosokkal és tenyésztőkkel együtt 7 olyan nyugtatót választottak ki, amelyek biztonságosak a macskák számára, ugyanakkor garantálják a tartós pozitív eredményeket a használat után.

A legjobb nyugtatók értékelése macskák számára

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb nyugtatók értékelése macskák számára 1 Relaxivet felfüggesztés 170€
2 CEVA Fe viselkedésjavító
 • Klasszikus
 • 2 130€
  3 Anti-stressz eszköz NM NO STRESS 8in1 389€
  4 Beaphar No Stress Spot On 398€
  5 Apicenna Stop-Stress Plus macska cseppek 178€
  6 Nyugtató cseppek kutyáknak és macskáknak Fitex 154€
  7 Doctor ZOO Nyugodt macska spray 90€

  Relaxivet nyugtató felfüggesztés

  Értékelés: 4.9

  Relaxivet Graceful felfüggesztés

  A stressz elleni termék első sorozata, amely szabályozza a viselkedést a túlstimuláció, a stressz és a különböző fóbiák során. Az érzelmi jólét, az agresszió és a félelem eltűnt, és abbahagyja a szarást és a bútorok karmolását. A nyugtató hatású szuszpenzió 20-30 perc múlva kezd el hatni, és akár 24 órán át tart. A természetes összetétel nem károsítja az állatot, nincs mellékhatása és nem okoz függőséget.

  A természetes antidepresszáns L-triptofán megnyugtatja az idegrendszert és csökkenti a stresszt. A természetes relaxáns L-theanine befolyásolja a mentális aktivitást, csökkenti a szorongást. Az inozitol vitaminszerű anyag csökkenti az agressziót.

  Előre be kell vinni, hogy ne legyen stresszes a kiállítások, a vendégek látogatása, a költözés során. A macska nyugodt és magabiztos lesz a különböző környezetekben, és már nem fog megijedni a tűzijátékoktól, a porszívó zajától vagy a viharoktól. Az állattulajdonosok minőségi terméket ajánlanak vásárlásra.

  Előnyök

  • természetes összetevők;
  • az indikációk széles skálája;
  • hosszan tartó hatás
  • viselkedés stabilizálása.

  Hátrányok

  • nem található.

  CEVAFe viselkedésjavító
 • way Classic
 • Értékelés: 4.8

  CEVA  Fe<li></div><p>The “/wp-content/uploads/2023/05/1031666197731-367″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/1031666197731-367-.jpg” height=”300″ title=”CEVA viselkedésjavító Fe</p><li>Classic”><p>A második egy francia gyógymód volt, egy diffúzor formájában. Különösen hasznos, ha több macska él a házban. Megszünteti a stressz tüneteit, helyreállítja a normál közérzetet, megakadályozza a vakarózást és a nyávogást. Az európai tudósok egy szintetizált anyagból állították elő, amely a macska arcferomonjának teljes analógja.</p><p>A hatóanyag megnyugtatja a macskát, tájékoztatva azt, hogy nincs ok a szorongásra. A termék színtelen, átlátszó folyadék. Amint az eszköz be van dugva, elpárolog és szétterjed a helyiségben. Az akcióterület 50-70 négyzetméter. . Egy üveg napi használat mellett 1 hónapig elegendő.</p><p>A magas költségeket a hatékonyság és a tenyésztő minimális erőfeszítései ellensúlyozzák. Az érintésmentes szer gyorsan kifejti hatását, és még a túlságosan ideges állatot is megnyugtatja. Nincs hatás az otthonról való távozás után. A készítmény szagtalan és nincs hatással az emberekre és a környezetre.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a macskaferomon hatásának szimulálására;</li><li>nagy elterjedési terület;</li><li>Környezetbarát;</li><li>Optimális csoportos elhelyezéshez.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>Stresszoldó szer macskáknak NM NO STRESS 8 in1</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=8in1 Cat Anti-stress Solution NM NO STRESS macskáknak

  A harmadik helyen egy olyan spray áll, amely hatékonyan és biztonságosan célozza meg az erősen izgatható macskák központi idegrendszerét. Csökkenti a szorongást és minimalizálja a tüneteket bármilyen stresszes helyzetben. Az otthonon belül és kívül is előfordulhatnak. A termék természetes nyugtató feromonokon és növényi kivonatokon alapul.

  Az amerikai márka szakértői több éves kutatás és háziállatokon végzett tesztek alapján fejlesztették ki a terméket. Hatékonysága klinikailag és gyakorlatilag bizonyított. A spray teljesen ártalmatlan. Koncentrált formulája hosszan tartó hatást biztosít.

  A termék használata során a macska nem ijedhet meg, mivel nem a szőrzetre kerül, hanem a macska tartózkodási helyiségébe vagy a hordozóra permetezik. A vélemények szerint az NM NO STRESS csökkenti a macska túlérzékenységét minden zavaró helyzetben; nagyon kevés fogy belőle és könnyen adagolható. Nincs szaga, nincs hatással emberre vagy kutyára.

  Előnyök

  • hosszan tartó hatás;
  • biztonságos összetétel;
  • érintésmentes termék;
  • gazdaságos fogyasztás.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  BeapharNo Stress Spot On Cat Nyugtató cseppek macskáknak

  Értékelés: 4.6

  Beaphar Cat Calming Drops No Stress Spot On macska nyugtató cseppek

  A toplista következő helyezettje egy holland márka terméke. Hosszan tartó hatást fejt ki, nyugtató hatással van a nagyon izgatott macskákra. A termék minden fajta és korosztály számára alkalmas. Használják tájváltozás, állatorvoslátogatás, utazás és költözés, zivatar és tűzijáték során. A formula természetes valeriána kivonaton alapul. 1 órán belül aktiválódik.

  A csomag 3 db 0,4 ml-es pipettát tartalmaz. Egyetlen alkalmazás hatékonysága 7 napig tart. A No Stress Spot On cseppek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. A szigorúan ellenőrzött termelés biztosítja a környezet tisztaságát és az állatok biztonságát.

  A tenyésztők megfigyelik, hogy a termék kiválóan alkalmas a különböző eredetű pánikrohamokra. Különösen a túlságosan félős háziállatok számára szükséges, akik számos helyzetben rutinszerűen félelmet tapasztalnak. Hosszan tartó hatás a tünetek csökkentésére és a normál állapot stabilizálására.

  Előnyök

  • hosszú expozíciós idő;
  • A nyersanyagok ellenőrzött termesztése
  • Kényelmes használat a macska számára stressz nélkül;
  • minimális ellenjavallatok.

  Hátrányok

  • nem azonosították.

  Cseppek macskáknak Apicenna Stop-Stress Plus

  Értékelés: 4.5

  Apicenna Stop-Stress Plus csepp macskáknak

  Az ötödik termék, amely korrigálja a nem kívánt viselkedést és megnyugtatja a macskák központi idegrendszerét. Növeli a stresszel szembeni ellenállást a kiállítások, a szállítás, az állatorvosnál tett látogatások, a tulajdonos távolléte és a higiéniai eljárások során. A termék enyhe, gyors hatású az állatra. Nem tartalmaz addiktív összetevőket. A cseppeket a nyelv gyökerére helyezzük vagy az ételhez keverjük.

  nincs géntechnológiával módosított termék. A nyugtató hatást a természetes aminosavak jelenléte biztosítja. A termék L-theanint, glicint, triptofánt, segédanyagokat tartalmaz. Ellazítanak és a nyugalom érzését keltik. Használata után megszűnnek a stressztünetek, normalizálódik az alvás, csökken a túlzott izgatottság, az indokolatlan agresszió, javul a tanulási képesség és az engedelmesség.

  A termék könnyen alkalmazható és könnyen adagolható. Nincs mellékhatás vagy szövődmény a használat abbahagyása után. A “Stop Stressz” kompatibilis bármilyen gyógyszerrel, mindenféle élelmiszerrel, étrend-kiegészítővel. Nincs megállapított ellenjavallat.

  Előnyök

  • gyors relaxáló hatás;
  • természetes anyagokon alapul;
  • nem okoznak függőséget;
  • minimális fogyasztási arány.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Nyugtató cseppek kutyáknak és macskáknak Fitex

  Értékelés: 4.4

  Fitex, nyugtató cseppek kutyáknak és macskáknak

  A hatodik helyezett terméket az orosz “Agrovetzaschita” vállalat szakemberei fejlesztették ki, amely háziállatok és haszonállatok állatgyógyászati gyógyszereire specializálódott. Az európai GMP tanúsítvány megerősíti a termék magas minőségét. A nyugtató cseppek megnyugtatják a fóbiás macskákat, korrigálják a viselkedést stresszes helyzetekben, és csökkentik az agressziót és az ingerlékenységet a szexuális aktivitás során. Biztonságosak a háziállatok számára, gyógynövények alapján készültek.

  Az oldat könnyen használható cseppentős flakonokban kapható. A Fitex nélkülözhetetlen a hosszú utazásokhoz és minden olyan mozgáshoz, amely a macska szorongását kiválthatja. A készítmény gondosan kiegyensúlyozott kivonatokat tartalmaz az anyósvirág, a valeriana rizómák, a közönséges komló, a bácskai koponyacsont.

  A tulajdonosok visszajelzései szerint az alkalmazás után az idegrendszeri aktivitás normalizálódik, a vérnyomás stabilizálódik. A korai beadás biztosítja, hogy a stresszes események előfordulása minimálisra csökkenjen.

  Előnyök

  • A természetes, ártalmatlan formula;
  • garantált hatás;
  • bizonyított minőség;
  • széles körű felhasználás.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  SprayDoctor ZOO Calm Cat

  Értékelés: 4.3

  Doctor ZOO Nyugodt macska spray

  Egy gyors hatású viselkedésmódosító teszi teljessé a felülvizsgálatot. Segít csökkenteni a pánikrohamokat, pozitív és kellemes légkört teremt a macska számára utazás közben és otthon. A spray-t oda permetezzük, ahol a háziállat szorongást érez. A hordozót a szállítás előtt kezeljük, vagy egy nedvesített ruhadarabot helyezhetünk a kutyaágyba vagy a ládába.

  Az orosz vállalat csak gondosan kiválasztott minőségi összetevőket használ, és teszteli a késztermékeket, hogy az eredmény megfeleljen a fogyasztói elvárásoknak. A Quiet Cat termékek tartalma ártalmatlan az emberekre, állatokra, növényekre és a környezetre, és nem hagy foltot a bútorokon. Az ergonomikus flakon könnyen használható szórófejjel rendelkezik az oldat pontszerű felviteléhez.

  Az ügyfelek pozitívan nyilatkoznak a termék hatásáról. A háziállatok bármilyen kedvezőtlen helyzetben nyugodtnak és biztonságosnak érzik magukat. Az agresszió csökken és a kontrollálatlan viselkedés korrigálódik.

  Előnyök

  • hosszan tartó hatás;
  • környezeti biztonság;
  • gazdaságos permetezőgép;
  • megfizethető ár.

  Hiányosságok

  • nem azonosított.
  Olvasson tovább  Top 15 állatorvosi klinika Moszkvában
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: