Top 15 állatorvosi klinika Moszkvában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem vásárlási útmutató. Szakértői konzultáció vásárlás előtt.

Sok állatorvosi klinika van, de csak néhány olyan van, amelyik jó, és felelősségteljesen, az állat iránti szeretettel és gondoskodással látja el a feladatát. Ma a fővárosi állatorvosi rendelőkről fogunk beszélni.

Az Expertology szakértői elkészítették a 14 legjobb moszkvai állatorvosi klinika értékelését, hogy Ön tudja, hová menjen, ha kedvencének orvosi ellátásra van szüksége.

A legjobb állatorvosi klinikák értékelése Moszkvában

Értékelés Helyszín Név Értékelés
A legjobb állatorvosi klinikák Moszkvában 1 “Status-Vet” 5.0
2 “Belanta 4.9
3 “Központ” 4.8
4 “Zoovet” 4.7
5 VetGlobal 4.6
6 “ZooAcademy” 4.5
7 “Medvet 4.4
8 “Fehér agyar 4.3
9 “Biokontroll 4.2
10 “Aibolit Plus” 4.1
11 “Hattyúk” 4.0
12 “Belladonna 3.9
13 “Khatiko 3.8
14 “Svoy Doktor 3.7
15 Abost (új, 15. hely, értékelés 4.0) 3.6

“Status-Vet

Az állatklinika értékelése: 4.9

A vezető 24 órás állatorvosi hálózat professzionális és hatékony csapatáról ismert. Itt az állatorvosi szolgáltatások teljes skáláját megkaphatja: diagnosztika, megelőző ellátás, oltás, chipezés; vizsgálati eredmények; terápiás és sebészeti kezelés; állatápolás; nyugtatás és hamvasztás. A klinikán van egy kisállathotel is, ahol éjszakázni is lehet. Szükség esetén házhoz is fordulhat.

Minden rendelő a legmodernebb, nagy pontosságú berendezésekkel (EKG, ultrahang, röntgen stb.) rendelkezik. .). Különböző szakterületek specialistái vannak: herpetológia, ornitológia, radiológia, endokrinológia, szemészet, fogászat, traumatológia, radiológia, kardiológia és mások. A rehabilitációhoz rendelkezésre áll egy fekvőbeteg részleg, ahol a háziállat orvosok felügyelete alatt áll. Állatorvosokkal is konzultálhat online

 • ne.

  További információkért látogasson el a hivatalos weboldalra: veterinar.. Konzultációért kérjük, hívja a +7 (495) 565-30-15, +7 (499) 653-90-14 telefonszámokat.

  Előnyök

  • Mindenféle állat segítése;
  • a bevált gyógyszerek és vakcinák használata;
  • közepes jövedelemorientált árak;
  • éves kedvezménykártya a hűséges ügyfelek számára;
  • Minden klinika megközelíthető tömegközlekedéssel.

  Hátrányok

  • nem található.

  “Belanta”

  Állatorvosi klinika értékelése: 4.8

  A második vonal egy másik 24 órás klinikához megy, amely nemcsak egy irodát vesz fel a nap bármely szakában, hanem házhoz is szervez. Az állatorvosi klinika területén egy modern diagnosztikai központ található a legmodernebb berendezésekkel. Szinte minden osztály képviselteti magát: reproduktív, sebészeti, szemészeti, szívgyógyászati, gasztroenterológiai, terápiás, endoszkópos és még onkológiai is. A klinika laboratóriummal, gyógyszertárral, szállodával és fekvőbeteg-ellátással rendelkezik.

  A csapatban több mint ötven állatorvos dolgozik, akik több mint tizenöt szakterületet képviselnek. A kezelés mellett az állatok itt szeretetet és gondoskodást kapnak, amelyre az élet legnehezebb időszakaiban oly nagy szükség van. A klinika szolgáltatásai közé tartoznak: oltások, chippelés, tesztek, vizsgálatok és műtétek. A klinika az elavult technológiát újabb technikákkal, például laparoszkópiával helyettesíti, amely minimális traumát okoz. Ha kedvencének nincs szüksége kezelésre, áll rendelkezésre ápoló. A szakemberek pillanatok alatt gondoskodnak arról, hogy kedvence jól nézzen ki és jól érezze magát.

  További információkért látogasson el a következő weboldalra: belanta.. Segítségért kérjük, hívja a +7 (495) 150-55-58-as telefonszámot.

  Előnyök

  • magasan képzett orvosok;
  • érzékeny ápolószemélyzet;
  • mindenféle sebészeti beavatkozás;
  • Megfizethető árpolitika;
  • akciók, kedvezmények.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  “A Központ

  Állatorvosi klinika értékelése: 4.7

  A harmadik helyen az állatorvosi klinika áll, amely a múlt század húszas éveinek eleje óta menti az állatok életét. A főváros legrégebbi intézményét szinte mindenki ismeri, aki háziállatot tart. A kilencvenes évek óta a Tsvetnoij körúton található irodában a recepció éjjel-nappal működik. Egy másik iroda, Cserjomuskiben, a Tsyurupa 13. szám alatt, nyitva 9:00-22:00 óráig. Számos jelenlegi és múltbeli híresség kezelte itt háziállatait: Leonov, Jarmolnik, Shirvindt és mások.

  A terápiás osztályon előjegyzéssel vagy érkezési sorrendben lehet időpontot kérni. A sebészeti osztály Moszkva egyik legjobbjának számít. A fogorvosi rendelés csak előzetes bejelentkezéssel lehetséges, kivéve a sürgősségi eseteket. A bőrgyógyász szakorvosok segíthetnek a bőrbetegségek okának felderítésében. Az ornitológiai osztály mindenféle madarat befogad. Kardiológiai, diagnosztikai, ultrahang- és röntgenkabinet is rendelkezésre áll. A házhoz menő látogatások egy ügyeletes orvossal és egy asszisztenssel állnak rendelkezésre.

  Minden információ megtalálható a hivatalos weboldalon: . Információ: +7(495)278-11-01, +7(495)621-65-65-65, +7(495)621-56-65.

  Előnyök

  • Több mint száz év tapasztalata;
  • a legújabb berendezések;
  • minősített orvosok jól összehangolt csapata;
  • elfogadható árak;
  • kedvezmények törzsvásárlóknak.

  Hátrányok

  • nem derült ki.

  “Zoovet”

  Az állatklinika értékelése: 4.6

  Moszkva negyedik legnagyobb állatorvosi klinikája. Az ügyfeleknek olyan egyedi szolgáltatásokat kínálunk, amelyek más klinikákon nem állnak rendelkezésre. A telephelyen belül szemészeti rendelő működik. A háziállatokat a speciálisan felszerelt kórházban lehet kezelni, amely éjjel-nappal ellátást biztosít. Az oxigénállomás lehetővé teszi a legnehezebb betegek távozását is. A személyzetben egy orvosokból álló csapat dolgozik, akik tudják, hogy mire van szüksége egy sebészeti kezelés alatt álló állatnak.

  Olvasson tovább  8 legjobb kalitka madarak számára

  A “Zoovet” szolgáltatásokat nyújt mindenféle állat számára, beleértve az egzotikus állatokat is. A személyzet negyven szakemberből áll, akik tizenhét területen dolgoznak. az orvosok rendszeresen látogatják az USA és Európa állatorvosi klinikáit továbbképzés céljából. A sebészeti osztály modern berendezésekkel és két műtővel rendelkezik. A terápiás osztályon hat helyiség áll rendelkezésre a vizuális vizsgálatokhoz. A fogászati osztály teljes körű szolgáltatásokat nyújt. A kardiológia mindenféle kórkép diagnosztizálását biztosítja. Az aneszteziológiai részleg olyan fejlett eszközökkel van felszerelve, mint a lélegeztetőgép. Az Endosurgery Osztályt úgy tervezték, hogy a műtéteket a háziállat testét érő minimális traumával és stresszel végezzék. Vannak továbbá diagnosztikai, bőrgyógyászati, fertőző betegségek, onkológiai, neurológiai és reprodukciós osztályok. Egzotikus állatok csak előzetes bejelentkezés alapján, 10:00 és 22:00 óra között fogadhatók.

  Minden információt a hivatalos honlapon talál: . Konzultációért hívja a következő telefonszámokat: +7 (495) 775-94-24, +7 (495) 799-13-33, +7 (495) 995-06-32.

  Előnyök

  • 20 éves tapasztalat;
  • házhoz megyek;
  • házon belüli laboratórium;
  • állathotel;
  • kisállat taxi;
  • ápolási szolgáltatások;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • nem észlelték.

  VetGlobal

  Állatorvosi klinika értékelése: 4.6

  vetglobal.webp

  A négy moszkvai VetGlobal klinika egyikében a háziállatok az egészségügyi ellenőrzéstől kezdve a bármilyen összetettségű kezelésig, beleértve a műtétet is, állatorvosi ellátásban részesülhetnek. Széles körben igényelt szolgáltatások plasztikai sebészek, akik a kutyafajták (fülek, farok) alakítását, valamint az állat testének esztétikájának helyreállítását végzik sérülések után. eutanázia és hamvasztási szolgáltatások, chipping. Az állatorvosi központban az általános orvosok mellett ratológusok – rágcsálókat kezelő orvosok -, ornitológusok, sőt a hüllők és kétéltűek betegségeire szakosodott herpetológusok is dolgoznak. Így állatorvosaink bármilyen háziállatot elfogadnak, még az egzotikusakat is. Terapeuták, sebészek, szemészek, traumatológusok, fizioterapeuták – a klinikán minden lehetséges profilú orvos van, Moszkva legjobbjai közül néhányan. A hagyományos orvoslás és a konzervatív kezelési módszerek mellett a klinika a patológia megszüntetésének legújabb módszereit alkalmazza – lézer, infúziós terápia.

  A VetGlobal Állatorvosi Központ egyben fekvőbeteg-rendelő, állatkórház, mobil sürgősségi szolgálat, és minden klinikai szolgáltatás a nap 24 órájában nyitva áll – sorban állással is lehet időpontot kérni, de jobb, ha időpontot kér, hogy időt takarítson meg.

  Előnyök

  • Teljes körű állatorvosi szolgáltatások;
  • Nyitva tartás éjjel-nappal;
  • A legújabb kezelési módszerek és technológiák;
  • Állatkórház és 24 órás fekvőbeteg-rendelő;
  • Speciális állatorvosok, beleértve az egzotikus állatokra és madarakra szakosodott állatorvosokat is.

  Hátrányok

  • Gyakran szűkös időpontok és sorban állás.

  “ZooAcademy

  Az állatklinika értékelése: 4.5

  A hatodik helyen egy olyan létesítmény áll, amely tizennégy éve működik a fővárosban. Magasan képzett szakembereink állatok ezreinek segítettek azonnali sebészeti segítség nyújtásával, valamint fertőző és számos más betegség gyógyításával. A csapatot alkotó szakemberek nagy tapasztalattal és mélyreható ismeretekkel rendelkeznek szakterületükön. Rendszeresen részt vesz állatorvosi konferenciákon és kongresszusokon, előadásokat tart; részt vesz és mesterkurzusokat tart mások számára. Sokan állatorvosi doktori címmel rendelkeznek, bár gyakornokok voltak. A klinika büszke arra, hogy csapata az évek során változatlan maradt.

  A létesítmény modern diagnosztikai és egyéb berendezésekkel van felszerelve. Röntgen, ultrahang, EKG, ECHO és vizsgálatok. A sebészeti osztály megfelel minden modern követelménynek, valamint egy fekvőbeteg részleggel is rendelkezik, ahol a háziállatokról a rehabilitációjuk alatt gondoskodnak. alszakorvosok, pl. nefrológus, bőrgyógyász, traumatológus, neurológus stb. . előzetesen időpontot kell foglalni. Az “ZooAkadémián” oltást és chipet kaphat, konzultációra jöhet a tartással és etetéssel kapcsolatban, és igénybe veheti a kutyakozmetikus szolgáltatásait. Az állatklinika éjjel-nappal történő működése azt jelenti, hogy nem kell reggelig várnia, hogy segítséget kérjen, akár késő este is. A kisállatboltban állateledel, étrend-kiegészítők, finomságok, vitaminok, játékok, ruhák és ápolószerek széles választékát kínálják. Gyógyszereket a szomszédos állatkereskedésben lehet vásárolni.

  További információkért kérjük, látogasson el hivatalos honlapunkra: . Információk: +7 (495) 152-08-20, +7 (495) 221-81-90, +7 (495) 221-84-70.

  Előnyök

  • tapasztalt állatorvosok;
  • figyelmes ápoló személyzet;
  • az átlagjövedelemhez igazodó árak;
  • promóciók és kedvezményrendszer.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  “Medvet”

  Az állatklinika értékelése: 4.4

  A hetedik helyet az állatorvosi klinikák hálózata foglalja el, három fővárosi és két regionális kirendeltséggel. Segítségnyújtás kutyák, macskák, rágcsálók és madarak számára. A szolgáltatások közé tartozik az ápolás, a házhoz hívás és az állatok éjszakai elhelyezése. A klinika saját vérbankkal rendelkezik, amivel nem minden központ rendelkezik. Itt vizsgálatokat, diagnózist, ultrahangot, röntgent, műtéteket végezhetnek el.

  Olvasson tovább  A 6 legjobb kutyahordozó tekercs

  Az osztályokat színes Dopplerrel ellátott Mindray berendezésekkel szerelték fel, ami javította az érrendszeri és szívdiagnosztika minőségét. Mostantól lehetőség van a fényképek és videók USB-pendrive-ra mentésére is. A röntgenfelvételeket digitális gépen végzik, ami hozzájárul a kiváló minőségű képekhez. a műtő a legösszetettebb műtétek elvégzéséhez is fel van szerelve. Az egyedi ketrecekkel ellátott fekvőbeteg részleg lehetővé teszi az állatok számára a pihenést és a gyógyulást. Az orvosi csapat külföldi konferenciákon, kongresszusokon és szakmai gyakorlatokon való részvétellel mélyíti el tudását.

  Minden információ a hivatalos honlapon érhető el: med-. Konzultációért kérjük, hívja a +7 (495) 989-48-47-es telefonszámot.

  Előnyök

  • magas fokú professzionalizmus;
  • humánus egyéni megközelítés;
  • Működőképes 24/7 segítség;
  • ápolás;
  • kisállatbolt és kisállat taxi;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  “Fehér agyar

  Állatorvosi klinika értékelése: 4.3

  A nyolcadik helyezett egy 2004 óta működő, több szakterületre szakosodott állatorvosi klinika. Ma a klinika népszerű területeken tevékenykedik: fogászat, fogszabályozás, mellkasi és gerincsebészet, gyomortükrözés, orrszövettan és endoszkópia. Évente több mint két és fél millió rubelt költenek új berendezésekre és szakképzésre. Klinikánk MRI-vel, digitális röntgennel, ultrahanggal (normál és szakértői), lélegeztetőgéppel, szívmonitorral, sebészeti lézerrel, műtéti mikroszkóppal, fogászati egységekkel és egyéb berendezésekkel van felszerelve.

  Az állatorvosi klinika saját laboratóriummal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors diagnózisok felállítását. Macskáinkat chipeztetésre, oltásra, ivartalanításra, ivartalanításra, műtétre stb. vihetjük. . A klinika személyzete több mint száz szakembert foglal magában tizenhat osztályon: patológiai anatómia, belgyógyászat, sebészet, intenzív ellátás, intenzív terápia, diagnosztika, bőrgyógyászat, neurológia, onkológia, kardiológia, endokrinológia, szemészet és mások. Az orvosok rendszeres továbbképzéseken, vendégelőadásokon, gyakorlati műhelyekben vesznek részt Oroszországban és külföldön egyaránt. Sok orvos az éves NVC-konferencia előadója és előadója.

  Minden információ megtalálható a hivatalos weboldalon: . Konzultációért kérjük, hívja a +7 (495) 927-00-77-es telefonszámot. Nyitva naponta 9:00-21:00 óráig.

  Előnyök

  • tapasztalt szakemberek;;
  • modern felszerelés;
  • elfogadható árak;
  • kedvezmények törzsvásárlóknak.

  Hátrányok

  • nem derült ki.

  “Biocontrol”

  Az állatklinika értékelése: 4.2

  A kilencedik olyan klinikává válik, amely először a hatvanas évek közepén nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A közelmúltban az állatkórház jelentős felújításon esett át, amelynek eredményeképpen megnövekedett az alapellátás konzultációs szobáinak száma, módosultak az orvosi berendezések, bővült a kórház fizikoterápiás területe, és megnyílt a kardiológiai osztály. Az intézmény falain belül tudományos munka folyik, nemzetközi szintű szemináriumokat és kongresszusokat tartanak. Az állatorvosi központ rendelkezik posztgraduális képzésre szolgáló iskolával, doktori iskolával és saját laboratóriummal.

  A klinikát a fővárosban a legjobbnak tartják az orvosi felszereltség, a kezelési módszerek és a szakemberek szintje tekintetében. Tíz állandó osztálya van, és ötven szakembert foglalkoztat, akik közül néhányan doktori és PhD fokozatot szereztek biológiából. Nemcsak a szokásos vizsgálatok (MRI, ultrahang, röntgen, EKG, EKHÓ) és eljárások (vizsgálatok begyűjtése, oltások, chipezés, ivartalanítás, ivartalanítás, ivartalanítás, örökbefogadás, ápolás), hanem háziállat-gyógyszertár, háziállat-taxi és háziorvosi ügyelet is.

  További információkért látogasson el a hivatalos weboldalra: . Konzultációért kérjük, hívja a +7 (495) 989-11-41-es telefonszámot. Nyitva naponta, hétfőn 13:00 – 21:00; kedd – vasárnap 9:00 – 21:00.

  Előnyök

  • hozzáértő orvosok;
  • figyelmes személyzet;
  • az onkológiai osztály hatékony működése.

  Hátrányok

  • átlagon felüli árak.

  “Aibolit Plus”

  Állatorvosi klinika értékelése: 4.2

  A tizedik helyen egy állatorvosi klinika áll, amely tizenegy évvel ezelőtt kezdte meg működését. Naponta látnak itt kutyákat, macskákat, rágcsálókat, madarakat, mosómedvéket és egyéb kezelésre szoruló állatokat. Orvosi konzultációk az ápolással, táplálással, lakhatással és nevelőszülőkkel kapcsolatban. Az ügyfeleknek a szolgáltatások széles skáláját kínálják: endoszkópia, traumatológia, ortopédia, fogászat, rehabilitáció, diagnosztika. Ha nem tudja elhozni a háziállatot, bármikor hívhat otthonról szakembert.

  A klinika laboratóriuma biztosítja, hogy mindenféle teszt és bakteriológiai vizsgálat magas színvonalú legyen. Az intézményben nappali ellátás, fertőző betegségek, sebészet, terápia és egyéb osztályok találhatók. A rendelő a legmodernebb állatorvosi technológiával van felszerelve. Itt végeznek hasi, mellkasi, neurológiai és fogászati műtéteket. Az állatok onkológiájával is foglalkozik, segít időben felismerni a betegségeket, hogy segítséget nyújthassanak.

  Minden információ a hivatalos honlapon található: vet-. Konzultációért kérjük, hívja a következő telefonszámokat: +7(495)988-57-24, +7(495)783-56-84.

  Előnyök

  • modern felszerelés;
  • bizonyított gyógyszeres kezelés;
  • Homeopátiás módszerek alkalmazása;
  • ápolás;
  • kisállat taxi és kisállat hotel.

  Hátrányok

  • időpont egyeztetés alapján;
  • Moszkvai regisztráció szükséges.

  “Hattyúk”

  Az állatklinika értékelése: 4.1

  A Swansea egy olyan létesítmény, amely holisztikus helyreállításra és alacsony traumájú műtétekre specializálódott. A legmagasabb kategóriájú szakembereket foglalkoztat, akik közül sokan a biológiai tudományok jelöltjei. Ultrahang, röntgen, endoszkópia, EKG és laboratórium szolgálják a teljes körű diagnosztikát. Ez lehetővé teszi a rövid időn belüli helyes diagnózist, így a kezelés azonnal megkezdődhet. Az állatorvosi klinikalánc éjjel-nappal nyitva tart, ünnepnapok és hétvégék nélkül, így az ügyfelek akkor jönnek, amikor csak akarnak, anélkül, hogy értékes perceket veszítenének el, amelyek az életükbe kerülhetnek.

  Olvasson tovább  A 7 legjobb kutyaeledel

  Használjon kisállat-taxit, hogy elhozza kedvencét a klinikára és vissza. Különösen azok számára, akiknek nincs saját járművük. Súlyos esetekre a klinika rendelkezik oxigénkészülékkel, tapasztalt asszisztensekkel, speciális szállítóeszközökkel, amelyek lehetővé teszik az állat bármilyen állapotban történő szállítását. A visszajelzések azt mutatják, hogy az állatorvosok nem félnek elvállalni a legreménytelenebb eseteket sem, amelyeket más állatorvosi klinikákon nem kezelnek.

  Minden információ megtalálható a hivatalos weboldalon: . Konzultációért kérjük, hívja a +7 (499) 272-48-82-es telefonszámot.

  Előnyök

  • nagy élmény;
  • Mindenféle állat befogadása, beleértve az egzotikus állatokat is;
  • Állatkereskedés és állathotel;
  • ápolás;
  • elfogadható árak.

  Hibák

  • nem észlelhető.

  “Belladonna

  Állatorvosi klinika értékelése: 4.0

  A következő a listán egy állatorvosi klinika, amely 1995-ben indult a fővárosban. Éjjel-nappal elérhető diagnosztika, tanácsadás és kezelés. Tapasztalt és figyelmes szakemberek elvégzik a vizsgálatokat, oltásokat, teszteket, vizsgálatokat, műtéteket; válaszolnak minden kérdésre a táplálkozással, neveléssel, gondozással és karbantartással kapcsolatban bármilyen háziállat esetében. A látogatás után a tulajdonos azonnal vásárolhat gyógyszert az állatgyógyszertárban. A groomer szolgáltatásai segítenek rendbe tenni a háziállatot, szépen levágni a haját, megtisztítani a fülét, kifésülni a szőrét stb. .

  A terápiás osztályon az Ön háziállatát megvizsgálják és lehetőség szerint diagnosztizálják. Nehéz esetekben szakorvosokhoz és vizsgálatokra (röntgen, ultrahang, EKG, MRI) utalják Önt. A klinikán fogorvos és szemész is működik. Van egy onkológiai osztály is. Gyors segítség nemcsak a négylábúaknak, hanem a madaraknak is. Egy szálloda privát szobákkal áll rendelkezésre az éjszakai tartózkodáshoz, és kényelmes a tartózkodás.

  Minden információ megtalálható a hivatalos weboldalon: . Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő telefonszámokon: +7(495)440-73-36, +7(905)701-96-99, +7(495)440-73-35.

  Előnyök

  • fejlett technológia;
  • Bizonyítottan importált és hazai gyógyszerek;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • időpont egyeztetés alapján;
  • A háziállat csak útlevéllel és oltással együtt hagyható el.

  “Khatiko

  Állatorvosi klinika értékelése: 4.0

  Állatorvosi kórház, amely 2011-ben nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt. A létesítmény átfogó ellátást biztosít különböző típusú állatok számára. Sok máshoz hasonlóan terápiás, sebészeti, diagnosztikai és rehabilitációs kórházzal rendelkezik. Orvosaink először első pillantásra megvizsgálják kedvencét, majd eldöntik, hogy beutalják-e kedvencét valamelyik szakemberünkhöz, vagy megvizsgálják. Szükség esetén a klinika saját laboratóriummal rendelkezik, így a vizsgálatok elvégzésére és az eredmények gyors beszerzésére is lehetőség van. Röntgen- és ultrahangvizsgálat is rendelkezésre áll.

  Ha megteheti műtét nélkül, az orvosok minden bizonnyal kihasználják ezt, és modern gyógyszeres kezelést írnak elő. chippelés, oltás, egyéni táplálkozási gondozás; ápolási szolgáltatások. Ha az ügyfél úgy kívánja, az orvosok házhoz is jöhetnek.

  További információkat a hivatalos honlapon talál: hatiko-. Konzultációért hívja a következő telefonszámokat: +7 (925) 504-55-71; +7 (925) 454-53-13 Schukinskaya iroda, +7 (926) 863-45-37; +7 (499) 188-07-77 iroda a Jaroszlavszkoje autópályán.

  Előnyök

  • jótékonysági alap résztvevője;
  • Csökkentett díjak a sterilizálásért.

  Hátrányok

  • átlag feletti árak.

  “Svoi Doktor (az Ön orvosa)

  Állatorvosi klinika értékelése: 4.0

  Svoy Doktor – éjjel-nappal működő klinikai hálózat. Tizenhárom rendelő van, több mint százezer törzsbeteggel. Az osztályok modern berendezésekkel vannak felszerelve, amelyek professzionális és hatékony diagnózist biztosítanak. A létesítményben kutyákat, macskákat, nyulakat, madarakat, rágcsálókat és hüllőket kezelnek.

  Hetven szakemberből álló orvosi személyzet, néhányan PhD-vel, nemzetközi állatorvosi konferenciák rendszeres előadói. Népszerű szolgáltatások: oltások, chippelés, ivartalanítás, röntgen, krio-megsemmisítés (daganatok eltávolítása gyorsfagyasztással), ápolás. A klinika rendelkezik egy éjjel-nappal nyitva tartó állatkereskedéssel, valamint egy fertőző kórteremmel, amely tíz állatboxot tartalmaz, amelyek szellőztethetőek és csíraölő lámpákkal vannak felszerelve.

  Minden információ megtalálható a hivatalos weboldalon: . Konzultációért kérjük, hívja a +7 (495) 995-50-30, +7 (495) 384-51-50 telefonszámokat.

  Előnyök

  • magasan képzett szakemberek;
  • házhoz megyek;
  • kedvezmények törzsvásárlóknak;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • nincs.

  Abost (új, 15. hely, értékelés 4.0)

  Az állatklinika értékelése: 4.0

  Abost

  Klinikák Abost Moszkvában és a régióban annyi, mint 177 – a hálózat a költségvetés állatorvosi intézmények, amelyek szolgáltatásokat nyújtanak zoolechetnitsa, szálloda és tanácsadó központ. Segítséget hívhat a nap bármely szakában, és nem csak vészhelyzetben – sok tulajdonos csak a nappali munkaidőn kívül tud ellátogatni a kezelőhelyre kedvencével. A klinika a legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel rendelkezik, mind mobil, mind helyhez kötött, beleértve az ultrahangkészülékeket is. Legyen szó vizsgálatokról, egészségügyi ellenőrzésekről, diagnosztikáról, sürgősségi műtétekről, kullancsok eltávolításáról, hajvágásról vagy mérgezésről, az Abostban minden az Ön rendelkezésére áll.

  Az állatorvosok kutyákat és macskákat, hüllőket és kétéltűeket, madarakat és egzotikus állatokat gondoznak. A szakemberek nemcsak állatorvosi ellátást nyújtanak, hanem tanácsot is adnak az ügyfeleknek háziállataik kezelésével, gondozásával és nevelésével kapcsolatban.

  Előnyök

  • Klinikák hálózata Moszkva-szerte;
  • Éjjel-nappal működő klinikák;
  • A diagnosztikai és terápiás szolgáltatások teljes skálája;
  • Megfizethető árak a manipulációra és a kezelésre.

  Hibák

  • Nem minden hálózati klinika rendelkezik a szolgáltatások teljes körével; a fiók telefonszámán keresztül történő tanácsadás szükséges.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: