6 legjobb gyémánt mozaik gyártója

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt tanácsos konzultálni egy szakértővel.

A gyémántmozaik egy eredeti és lenyűgöző hobbi, amely sok figyelmet, kitartást és vágyat igényel, hogy egy kis, de mesterművet hozzon létre. Ráadásul nem rossz módja a stressz levezetésének. És a gyermekek számára még hasznosabb. A gyémántmozaikok nagy választéka van a piacon, de melyiket válasszuk?? Szakértőink összegyűjtötték az Ön számára a legjobbak legjobbjait – olyan gyártók, akiknek termékeit habozás nélkül megvásárolhatja és örömmel készítheti el.

A legjobb gyémánt mozaikgyártók értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A gyémánt mozaik legjobb gyártóinak értékelése 1 Gyémánt festés 5.0
2 Bright Facets 4.9
3 JCS 4.8
4 Vörös macska 4.7
5 Hófehérke 4.6
6 Preobrazhena 4.5

Gyémánt festés

Értékelés: 5.0

Gyémánt festés

A termelőt az orosz piacon az egyik legnépszerűbbnek tartják, mivel ő volt az első, aki a hazai fogyasztókat egy szokatlan, szórakoztató és nagyon érdekes kreativitással mutatta be, új típusú hobbit nyitva. A “Diamond Painting” termék feltűnő jellemzője a kilenc fazettával rendelkező kristályok, amelyek lehetővé teszik a kész kép nagyfokú kifejezőerejét.

A kínálat minden méretben, nehézségi szinten kínál termékeket. A gyémántmozaik több témára oszlik (tenger, hajók és autók, gyerekek, állatok, város, vallás, virágok, romantika és sok más).). Minden darabot egy erős kartondobozban szállítunk, segédkerettel.

A “Diamond Painting” cég gyémánt mozaikjának fő jellemzői: széles árkategória, élénk színek a képeken, eredeti témák, az anyag minősége. De lehetetlen nem észrevenni egy árnyalatot – az ügyfelek gyakran panaszkodnak a katalógusban szereplő színek és a valós kép közötti eltérésre.

Fényes élek

Értékelés: 4.9

Fényes élek

Az orosz cég kizárólag a gyémánt hímzés gyártására és értékesítésére szakosodott mindenféle, formájú és bonyolultsági fokú gyémánt hímzéssel. Művészeti tárgyak, mint bútordarabok, órák, kulináris tárgyak, épületek, tenger, állatok, tájképek, exkluzív képek és minden, amit csak akarsz. A Vivid Grains termékkatalógusban kiválaszthatja a kívánt színek számát (10-től 60-ig) és méreteket (a kis méretű festményektől a lenyűgözően nagy méretű festményekig).

Olvasson tovább  7 legjobb Brother varrógép

Érdemes megjegyezni a színek gondos tanulmányozását minden egyes termékben és a tökéletesen illeszkedő témákat: minden festmény, függetlenül a témáktól, hatékony, stílusos és magas színvonalú kész formában, és ez nagyon kedvező áron. A katalógusban bemutatott képek mindegyike egy teljes készletet tartalmaz. Kellemes bónuszok mindig jelen vannak: például, ha fényképet készít a kész munkáról (nem eladó), és véleményt hagy a cégről, akkor 20% kedvezményt kaphat a következő termékre. A “Bright Edges” összes termelési létesítménye Oroszországban található.

JCS

Értékelés: 4.8

JCS

A kínai gyártó különböző bonyolultságú gyémántmozaikot kínál. A készlet mindent tartalmaz, ami a magas színvonalú munkavégzéshez szükséges. A cég által bemutatott gyémántmozaik változatok négyzet alakú strasszkövekkel készülnek (teljes csomagolást feltételezünk). Ami a választékot illeti, a hangsúly a természeti témákon, az állatokon és az épületeken van.

A termék fő előnyei – az összetevők minősége, a kristályok tökéletesen illeszkedő színei, kiváló minőségű ragasztóréteg, a kép integritásának hosszú távú megőrzése. Ami az árat illeti, a festmények kis méretét tekintve a JCS termékek nem túl olcsóak.

Vörös macska

Értékelés: 4.7

Vörös macska

A gyermektermékeket gyártó és forgalmazó vállalat vezető szerepet tölt be az orosz piacon. De a több ezer hasznos termék mellett, amelyek célja a gyermekek kreativitásának fejlesztése, a kommunikáció megtanítása, a világ megismerése, a Red Cat cég minden ízlésnek érdekes gyémántmozaikot kínál. oktatás 1 A Red Cat cég a gyermekek kreativitásának fejlesztése, a kommunikáció megtanítása, a világ megismerése és a világ megismerése mellett minden ízlésnek érdekes gyémántmozaikot kínál.

A kínálatban szovjet rajzfilmek alapján készült egyszerű festmények szerepelnek, amelyeket egyértelműen gyerekeknek terveztek. Ez egy nagyszerű lehetőség a finommotoros készségek fejlesztésére és a figyelemfelkeltés növelésére. Vannak összetett kompozíciók is, amelyeket nagyon szorgalmas tizenévesek vagy felnőttek is el tudnak végezni. Eredeti képek különböző komplett készletekkel (kartonon, hordozóval/nem hordozó nélkül), különböző típusú kristályokkal (csillogó, klasszikus, nem szabványos formájú) stb.

Olvasson tovább  6 legjobb cégek a kereszt hímző készletekhez

Az orosz gyártó termékeinek fő jellemzői nem rossz minőségű kristályok (a művek egyenletes, kiváló minőségűek), a képek széles választéka, megfizethető árak. Ideális azok számára, akik szeretnék kipróbálni magukat a kreatív munkában, de nem akarnak túl sokat fizetni érte. Egy másik fontos pont – a vállalat saját termeléssel rendelkezik, ami csökkenti az árszintet, miközben fenntartja a magas színvonalú minőséget, valamint bármilyen mennyiséget rendelhet.

Hófehérke

Értékelés: 4.6

Hófehérke

A “Belosnezhka” márkanév alatt egy olyan vállalat működik, amely hobbik és kreativitás számára gyárt termékeket, beleértve a gyémánt strasszkövekkel való fektetésre szolgáló festményeket. Egy fontos pont: a gyártó a saját tervezési szemléletére teszi fel a tétet: egyedi műalkotásokat fejleszt ki a céggel produktívan együttműködő kortárs művészek munkái alapján. Minden alkatrész a legnagyobb kínai gyárakban készül, szigorú minőségellenőrzés mellett. A termékeket Oroszországban tanúsítják.

A gyártó gyönyörködtet a gyémánt mozaik széles választékával minden ízlésnek megfelelően. A képek túlnyomó része az átlagos méretben (kb. 40-50 cm), de a katalógusban nem olyan nagyméretű opciókat mutat be. A készlet mindent tartalmaz, ami a kényelmes munkához szükséges: csipesz, ragasztóalap, és egy tartály a kristályok számára.

A “Hófehérke” termelés fő jellemzői: különböző témájú festmények (a hangsúly egyértelműen a vadon élő állatokon és a természeten van), elfogadható ár, minőségi színek, kis számú hiba. Ezenkívül a fogyasztók megjegyezték, hogy a munka befejezése után nagy mennyiségű anyag marad, így a hulladék teljesen figyelmen kívül hagyható.

Preobrazhena

Értékelés: 4.5

Előzetesen megtekintette

Kétségtelenül a hazai piac egyik legjobb képviselője, amikor a művészi alkotáshoz, különösen a képek és ikonok készítéséhez szükséges termékekről van szó. De nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ennek a gyártónak a termékei rendelkeznek bizonyos sajátosságokkal. A javasolt témáról és a készletek, alkatrészek és anyagok létrehozásának módjáról van szó.

A Preobrana kezdetben nem akril, hanem 12-16 fazettával ellátott kerek kristály strasszköveket használ a jobb fényvisszaverődés érdekében. Rögzítése nem a ragasztó, hanem egy speciális termikus applikátor (külön megvásárolható).

Olvasson tovább  7 legjobb elektromos ceruzahegyező

A kínálat ikonokon, reprodukciókon és eredeti portrékon (főként nők) alapul. Tekintettel a felhasznált anyag sajátosságaira, a Preobrana mozaikok ára magasabb, mint a rangsorban szereplő többi gyártóé. És ez annak ellenére, hogy a festmények mérete kicsi. Mindazonáltal a termék népszerű.

Főbb jellemzők – az összes összetevő legmagasabb minősége, eredeti és hatékony témák, mindig nagyszerű végeredmény. A formális hátrány a magas ár.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: