10 legjobb gofrisütő otthoni használatra

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Egy teljes felszerelt konyha különböző felszerelések, eszközök és készülékek bőségével minden alkalomra. Néhány dolgot naponta használunk, és néhány dolgot ritkábban veszünk ki a dobozból. A házi készítésű gofri egyre népszerűbbé válik. Bár ez a finomság általában nem készül olyan gyakran, elkészítéséhez nem nélkülözhetünk egy speciális eszközt – egy elektromos gofrisütőt. Az Expertology nyolc optimális modellt ajánl – hármat a vékony és vastagabb belga gofrihoz, valamint két univerzális változatot cserélhető lemezekkel.

Kiválasztási kritériumok

Számos vélemény létezik a legjobb gofrisütő kiválasztásáról az Ön otthonában. Elemeztük a külföldi kutatók véleményét, és összehasonlítottuk a hazai szakértőkkel. Az Easy Kitchen App szakértői nagyra értékelik

 • Részletesen leírják, hogy mely gofrisütők alkalmasak bizonyos típusú gofrik készítésére, és elmondják, hogy milyen tulajdonságokra kell figyelnie vásárláskor.

  A szakemberek elmondják, milyen típusú gofrisütők vannak és milyen funkciókkal rendelkeznek.

  Milyen típusú gofrisütők vannak?

  1. Standard gofrisütők.A hagyományos gofrisütők általában 5 és 7 hüvelyk közötti átmérőjű gofrikat készítenek. Ezeket klasszikus vagy amerikai gofri néven is ismerik. Az öntőformák nem túl mélyek, és a gofri egyenletes textúrájú. A hagyományos gofrisütők gyakran több gofrit készítenek egyszerre.
  2. Belga gofrisütők.Az ilyen gofrisütők belga gofrikat készítenek, amelyek vastagabbak, mint a hagyományos társaik, de általában ugyanolyan átmérőjűek. A belga gofri gyakran kerek, és bonyolultabb receptet igényel. Ezek a gofrik kívül ropogósak, belül pedig nedvesek. Ez azt jelenti, hogy a belga gofrisütők maguk is mély formákkal vannak felszerelve a kiöntéshez.
  3. Megfordítható / forgó gofrisütők.Néhány gofrisütő kagyló alakú. Ez lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy egyszerre két gofrit készítsenek. Egyszerűen töltse meg a szórófej tetejét folyékony tésztával, zárja le a fedelet, és fordítsa meg 180 fokban, hogy hozzáférjen a másik oldalhoz. A gofri ilyen módon történő sütése lehetővé teszi, hogy mindkét oldalát egyenletesen süsse meg. A forgó gofrisütők alapvetően ugyanolyan kialakításúak, csak ahelyett, hogy 180 fokban forgatnák őket, forgatják őket.
  4. Univerzális gofrisütők.Egyes gofrisütők kivehető és/vagy cserélhető sütőlapokkal rendelkeznek. Ezek a készülékek opcionális tányérokkal rendelkeznek, így a készüléket grillsütőként vagy serpenyőként, valamint gofri készítésére is használhatja. Lehetővé teszi, hogy egyetlen eszközzel többet tegyen meg.
  5. Öntöttvas gofrisütők.Ezek olyan fém gofrisütők, amelyekbe a tésztát önti, majd közvetlenül a tűzhelyen vagy tűz fölött melegíti. Hasznosak lehetnek, ha vidéken kempingezünk vagy tűzön főzünk. Néhányan haboznak a nem tapadó bevonatú edényekből enni, és inkább öntöttvas serpenyőkből esznek.

  Mit kell keresni egy gofrisütőben?

  A gofrisütő kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni. Íme néhány jellemző, amire érdemes gondolni:

  1. A gofri száma.A gofrisütő egyszerre csak bizonyos számú gofrit tud készíteni. Ha egy hatfős családot szeretne rövid idő alatt etetni, akkor egy olyan gofrisütő, amely egyszerre csak egy vagy két gofrit tud készíteni, nem biztos, hogy a legjobb választás. Keressen egy olyan modellt, amely a szükséges mennyiséget gyártja.
  2. Az illeszkedés és a kivitelezés minősége.Törékeny gofrisütő, nem tart sokáig.Érdemes időt szánni arra, hogy olyan erős készülékeket keressen, amelyek sokáig tartanak majd.
  3. Tapadásmentes felület.Az elakadt gofri kikaparása a gofrisütőből igen piszkos folyamat lehet. Válasszon tapadásmentes bevonattal ellátott modellt a könnyű tisztítás érdekében.
  4. Egyenletesen főzve.Az egyenletes főzés érdekében válasszon egy jobb minőségű modellt. Az olcsó gofrisütők csak középen sütnek gofrit.
  5. Fényjelző.Keressen olyan modellt, amelyiknek van jelzőfénye, amelyik jelzi, ha a gofrisütő elég forró.
  6. Könnyű tárolás.A könnyű tárolhatóság nagy előnye a gofrisütőknek, különösen, ha nem használja őket minden nap. Keressen olyan modellt, amelyik retesszel rendelkezik, hogy a készülék ne nyíljon ki magától, ha az oldalán áll.

  A legjobb gofrisütők rangsora

  Jelölés Helyszín Név Ár
  A legjobb gofrisütők vékony gofrisütéshez 1 Bomann HA 5017 CB 2 186 €
  2 ARESA AR-2803 (W-601) 2 455 €
  3 Kitfort KT-1617 1 570 €
  4 Clatronic HA 3494 1 790 €
  A legjobb gofrisütők rangsora (belga) vastag gofrikhoz 1 Wilfa WAS-623B 7 615 €
  2 Clatronic WA 3606 2 445 €
  3 Jardeko gofrisütő 4 190 €
  4 Clatronic WA 3491 1 680 €
  A legjobb olcsó gofrisütők kivehető lemezekkel 1 Rommelsbacher WA 1000/E 7 073 €
  2 REDMOND RMB-M613/1 2 317 €
  Olvasson tovább  A 6 legjobb raclette sütő

  A legjobb gofrisütők vékony gofrisütéshez

  Kezdjük a vékony, ropogós gofri készítésére szolgáló gofrisütők rangsorolásával, amelyeket gyakran használnak tésztafélékhez való tuskóként. Ezeket kúp alakban feltekerik, és töltelékkel töltik meg, például fagylalttal, tejszínnel és egyéb töltelékkel. Néha “amerikai”-nak nevezik, de ez nem egészen így van, mivel a nagyon vastag, nagy, puha gofri, amely még a belga gofrinál is vastagabb, az USA-ban a legnépszerűbb. Szakértői testületünk három olcsó és figyelemre méltó modellt azonosított: Bomann HA 5017 CB, Maxwell MW-1571 és Clatronic HA 3494. Mindhárom készülék kúpokkal van felszerelve a gofrikúphoz, és a fűtőlemezek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva.

  Bomann HA 5017 CB

  Értékelés: 4.9

  Bomann HA 5017 CB

  A Bomann HA 5017 CB egy német gofrisütő, de csak a márkanév német, mivel Kínában szerelik össze. 25x20x11 méretű készülék.5 cm és 1 cm súlyú.8kg viszonylag nagy teljesítményű az energiafogyasztás szempontjából – 1.2 WC. Ez a teljesítmény nagy főzési sebességet eredményez. A fűtési hőmérsékletet mechanikus hőmérsékletkapcsolóval lehet szabályozni. A felület átmérője 18 cm, ami azt jelenti, hogy egy menetben egy kerek palacsintát készíthet. Műanyag test anyaga.

  A készülék egésze nagyon lakonikus a funkcionalitás tekintetében. Egészen addig a tényig, hogy nincs lapátrögzítő, amelyet a felhasználók egyértelmű hátrányként emeltek ki (egyenetlen nyomás, ami a gofri vastagságának egyik szélétől a másikig nagy egyensúlytalanságot és egyenetlen sütést eredményez). A gyártónak a készülék olcsóbbá tételére tett erőfeszítései a rossz minőségű anyagok kellemetlen mellékhatását eredményezték. Egészen addig a tényig, hogy a gofri megtapadhat a panelek felületén, amelyek tapadásmentesnek tűnnek. Ez ritkán fordul elő, de a valódi felhasználók megjegyezték.

  Mindazonáltal a modellt sok ügyfél kedveli a megfizethetőség és a könnyű használat kombinációja miatt.

  Árak: 1848 – 2375 rubel.

  Előnyök

  • gyönyörű design;
  • védelem a túlmelegedés ellen.

  Hátrányok

  • az anyagok alacsony minősége;
  • nincs retesz;
  • Néha a gofri a panelekhez tapad;

  ARESA AR-2803 (W-601)

  Értékelés: 4.8

  ARESA AR-2803 (W-601)

  A következő hely a felülvizsgálatunkban az Aresa vékony gofri sütésére szolgáló gofrisütő vasalóé. Ez a modell tartós és erős hőálló műanyagból készült, a test rozsdamentes acélbetétekkel is rendelkezik. Ennek a gofrisütőnek a teljesítménye meglehetősen magas – 1200 watt.

  Ez a készülék két öntőformával rendelkezik, amelyek mindegyike 20 cm átmérőjű, és peremmel rendelkeznek a maradék tészta eltávolítására. Ami a felületet illeti, ez a modell kiváló minőségű tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely kényelmes környezetet teremt a felület tisztításához a főzés után. A gofrisütő 4 hőmérsékleti beállítással rendelkezik. Ez a modell is rendelkezik fűtés és sütésre kész jelzőfénnyel. A kész gofri kúppal együtt érkezik, hogy a kész gofrit a kúpba lehessen csomagolni.

  A

  • Erős, hőálló műanyagból készült;
  • nagy teljesítmény;
  • A töltőformák átmérője 20 cm;
  • Megáll a maradék tészta eltávolításához;
  • tapadásmentes bevonat;
  • 4 hőmérsékleti beállítással rendelkezik

  Hátrányok

  • nem észleltek.

  Kitfort KT-1617

  Értékelés: 4.7

  Kitfort KT-1617

  Nézzük ezt a modellt a népszerű Kitfort márkától. A gofrisütő egyszerre csak egy adagot süt, de mégis gyorsan süt. Ennek a gofrisütőnek a teljesítménye 640 W, ami elegendő ahhoz, hogy néhány perc alatt vékony gofrit készítsen. Egy speciális jelzőfény tájékoztatja Önt, ha a készülék készen áll a használatra. A teflonbevonat kiválóan megakadályozza a tészta ragadását, és nem szükséges a felületet sütés előtt megolajozni.

  A készülék beépített termosztátja automatikusan fenntartja a kívánt főzési hőmérsékletet. A modell teste tartós fémből készült, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A fogantyúk műanyagból készültek, a lábak pedig, amelyek a gofrisütőt a felülethez rögzítik, gumírozottak. A forma mindkét oldalán fűtőtestek vannak, amelyek egyenletesen sütik a gofrit. A kábel hossza ennél a modellnél 0.A gofrisütő lábai 7 méter hosszan gumibevonatúak, összecsukhatók és eltehetők a gofrisütőrekeszben.

  Előnyök

  • speciális fényjelző;
  • a teflonbevonat;
  • A termosztát automatikusan fenntartja a hőmérsékletet;
  • A test tartós fémből készült
  • A lábak gumírozottak;
  • a fűtőtestek mindkét oldalon vannak felszerelve.

  Hátrányok

  • rövid hálózati kábel.

  Clatronic HA 3494

  Értékelés: 4.7

  Clatronic HA 3494

  Egy másik példa egy német “lelkű”, de kínai “testű” gofrisütőre – ez a Clatronic HA 3494. A márka szinte minden készülékcsaládját költségvetés-barátként pozícionálják, és ebben az esetben nagyon észrevehető.

  A gofrisütő 1.2 kW hálózati teljesítmény, mérete 20.5x25x11.5 cm és 1 kg súlyú.44kg. A sütőedény átmérője 18 cm.

  Sok felhasználó megjegyzi, hogy nem a legmagasabb minőségű összeszerelés és a mérnökök által rosszul átgondolt pontok vannak. Például a felső szárny nem eléggé csuklós ahhoz, hogy támasz nélkül, függőlegesen álljon. Ennek megfelelően, amikor a tésztát öntjük, meg kell tartani, ami kényelmetlen.

  Emellett sok elégedetlenség van a rövid vezetékkel a konnektorhoz, de ez sok modern készülék “betegsége”, még a nagy és nem a legolcsóbbak közül is. Egy másik dolog, ami nem tetszett a vásárlóknak, a gofri csövekbe/konzolokba hajtogatására szolgáló eszköz volt. A kúpok rendben vannak, de a forma túl rövid a csövekhez.

  Árak: 1450 – 2375 RUB.

  Előnyök

  • túlmelegedés elleni védelem;
  • gumilábak.

  Hátrányok

  • az összeszerelés rossz minősége;
  • kényelmetlen a használatban.

  A legjobb gofrisütők rangsora vastag (belga) gofrikhoz

  Most egy másik típusú gofrisütő értékelésére térünk át, amely vastag, pelyhes belga gofrikat készít nagy nyílásokkal. Ez a finomság már régóta meglehetősen egzotikus jelenség hazánkban, de a megfelelő formákkal ellátott otthoni gofrisütők elérhetősége megteszi a trükköt. Az Expertology három érdekes modellel rendelkezik: Clatronic WA 3606, Jardeko Waffelkészítő és Clatronic WA 3491. Minden modell tapadásmentes bevonattal rendelkezik.

  Olvasson tovább  Samsung ME83KRW-1 mikrohullámú sütő

  Wilfa WAS-623B

  Értékelés: 4.9

  Wilfa WAS-623B

  Egy nagyon népszerű gofrisütő, amelyet sok felhasználó szeret, mert szív alakú gofrit készít. Hat gofri süthető egyszerre. A készülék sütőtálcája meglehetősen vastag, ez biztosítja, hogy a gofri egyenletesen süljön. Ennek a modellnek a teljesítménye meglehetősen magas, 1400 W. A gofrisütő speciális légrésekkel rendelkezik, amelyek gőzt bocsátanak ki, így alaposan megsülnek, nem pedig megfőnek, mint néhány ilyen típusú modellnél.

  Ez a modell leállási védelmi rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a lemezek túlmelegedését és a tapadásmentes bevonat károsodását. A felületet nem kell mosni a főzés után, csak egy ruhával kell megtörölni a tisztításhoz, tisztítószerek használata nélkül. A készülékhez egy speciális kanál tartozik, amely megakadályozza a tészta kiömlését. A gofrisütő lábai gumírozottak, így nem csúsznak el a felületen.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • Egyszerre hat gofrit készíthet;
  • öntöttvas tálca;
  • speciális légrések vannak;
  • A modell biztonsági leállító rendszerrel van felszerelve;
  • egy speciális spatula is jár hozzá;
  • gumírozott lábak.

  Hátrányok

  • Gyorsan felmelegszik.

  Clatronic WA 3606

  Értékelés: 4.8

  Clatronic WA 3606

  Ismét a “kínai Németországról” – a Clatronic WA 3606 gofrisütő, most belga gofrisütőhöz. Mérete a táskában 26x24x14 cm, súlya 1905 g. A burkolat nagyrészt műanyag, a fedél tetején rozsdamentes acéllemezzel. A fűtésszabályozás mechanikus, fokozatmentes. Van egy tárolórekesz a zsinór számára.

  A készülék két adag gofri sütésére alkalmas (a lemez mérete 13,5×21,5). Túlmelegedés elleni védelem került bevezetésre. A gumibevonatú lábak stabilitást biztosítanak.

  A fent leírt Clatronic WA 3606 vékony gofrisütőhöz hasonlóan van egy hátránya: az anyagok rossz minősége. És ebben az esetben ez a panelek tapadásmentes bevonatára és annak helyi károsodására vonatkozó gyakori panaszokban is tükröződik. És nem a leg “ékszeresebb” összeszerelés – ez a Clatronic esetében inkább a szabály, mint a kivétel. De mivel egy olcsó modellről beszélünk, a rendkívül kedvező ár ebben az esetben a megoldás.

  Árak: 1658 – 2300 RUB.

  Előnyök

  • Vonzó kialakítás;
  • gumilábak;
  • túlmelegedés elleni védelem;

  Hátrányok

  • gyenge felépítés;
  • gyakori panaszok a sérült tapadásmentes bevonattal kapcsolatban.

  Jardeko gofrisütő

  Értékelés: 4.7

  Jardeko gofrisütő

  Amint azt a márkaleírásokban részletesen említettük, az “olasz” Jardeko gofrisütő egyáltalán nem olasz, hanem ugyanolyan kínai, mint az összes többi, és a márka egy orosz állampolgáré. Mindazonáltal a készülék egy szilárd, de rendkívül (ha nem is túl) tömör.

  A modell energiafogyasztása 1300 W. A test fém – ez szépnek tűnik, de a test kialakítását a felhasználók nagyon unalmasnak ítélték. Általánosságban elmondható, hogy ez a modell mindent eltávolított, ami eltávolítható. Még a működési módok sem állnak rendelkezésre osztályonként – a hőmérséklet egyáltalán nem állítható.

  Sok felhasználót azonban meggyőzött ez a kivételes egyszerűség, amelynek pozitív mellékhatása a megbízhatóság és az áttekinthetőség. Valóban, a Jardeko Waffle Maker gyors meghibásodására vonatkozó panaszokat nem találtak az Expertology munkatársai a nyílt forráskódú vélemények között.

  Árak: 2301 – 2680 USD.

  Előnyök

  • megbízhatóság;
  • kivételesen könnyen használható.

  Hátrányok

  • “unalmas” design;
  • egyetlen működési mód;

  Clatronic WA 3491

  Értékelés: 4.7

  Clatronic WA 3491

  És még egyszer, Clatronic, nevezetesen a Clatronic WA 3491-es gofrisütő modell. A készüléket vonzó kialakítás és jó ergonómia jellemzi. Egyébként ez az egyetlen olyan gofrisütő a felülvizsgálatban bemutatott összes közül, amely fehér testtel rendelkezik, de vannak feketék is. Anyag – műanyag. Méretek – 20.5x25x11.5 cm, súly – 1.25kg. Energiafogyasztás – 1.2 kW.

  Elég erős a gyors főzéshez, amit sok valódi felhasználó kedvére valónak talált. A panelek alakja öt adag főzését jelenti, mindegyik szív alakú.

  A vásárlók megjegyzik a Clatronic WA 3491 vonzó kialakítását, de ne felejtsük el a Clatronic “natív” olcsó alkatrészek és a hanyag összeszerelés problémáját. De a költségek felülmúlják a hátrányokat, és a modell általában elég jól használható.

  Árak: 1508 – 1999 rubel.

  Előnyök

  • szép design;
  • gyors főzés;
  • védelem a túlmelegedés ellen;

  Hátrányok

  • a felső szárny holtjátéka;
  • Alacsony minőségű anyagok és kivitelezés.

  a legjobb olcsó, kivehető lemezekkel rendelkező gofrisütők értékelése

  És végül, egy pillantás az univerzális gofrisütőkre, amelyek képesek a fűtőlemezek cseréjére. Ezeknek az eszközöknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai, amelyeket megvizsgálunk. Szakértőink két modellt ajánlanak a megfizethető árszegmensből: Rommelsbacher WA 1000/E és REDMOND RMB-M613/1.

  Rommelsbacher WA 1000/E

  Értékelés: 4.7

  Rommelsbacher WA 1000/E

  A Rommelsbacher WA 1000/E gofrisütő már sokkal “németesebb”, mint a fent leírt vékony gofrisütő modellek. Bár ugyanabban a Kínában, ritkábban Törökországban gyártják, a gyártó nagyon szigorúan ellenőrzi a minőséget. Ez tükröződik robusztus felépítésükben, minőségi anyagaikban és… lényegesen magasabb árukban.

  A Rommelsbacher WA 1000/E készülék karcsú, mégis hatékony és stílusos kialakítását rögtön észre kell venni. A test rozsdamentes acélból készült, csiszolt polírozással. A készülék méretei: 24x25x9 cm, súlya 1.7 kg. Teljesítményfogyasztás 1 kW. A hőmérsékletet fokozatmentes mechanikus szabályozóval állíthatja be.

  kábeltároló rekesz a lámpatestben. A modell a belga és bécsi gofrihoz való gofrilapokkal együtt kerül forgalomba.

  Összességében ez a gofrisütő rendkívül nehéz megkülönböztető hibákat találni. Az a tény, hogy a Rommelsbacher WA 1000/E elnyerte a Haus Garten neves német magazin különdíját, a minőség és a kényelem mellett szól. Sokakat azonban az ár tart vissza.

  Olvasson tovább  Bosch MFQ 36460

  Ár: 6520 – 6590 RUB.

  Előnyök

  • stílusos design;
  • kényelmes formafaktor;
  • építési minőség;

  Hátrányok

  • magas ár.

  REDMOND RMB-M613/1

  Értékelés: 4.7

  REDMOND RMB-M613/1

  Waffelkészítők ismert nemzetközi márka REDMOND RMB-M613/1 gyártják és összeszerelik Kínában. A kínai építés és a nagyon kedvező ár ellenére a felhasználók nem panaszkodnak az anyagok minőségére vagy magára az építésre. Ebben az értelemben a REDMOND készülékek többnyire rendben vannak.

  A modell mérete 236x236x90 mm, súlya 1.7 kg és 2 adag gofrisütéshez tervezték (standard lemezekkel). Az energiafogyasztás nagyon szerény, mindössze 700 watt. A burkolat anyaga kiváló minőségű műanyag és rozsdamentes acél kombinációja.

  A REDMOND RMB-M613/1-et a gyártó nem is gofrisütőként, hanem “multi-baker”-ként pozícionálja, azt mondják, hogy a különböző formák használatával a készülék több lehet, mint egy gofrisütőgép. Rántotta, muffinok és fánkok készítésére, valamint grillezésre is használható. Az utasításokon kívül egy sor további munkalapot és egy receptkönyvet is tartalmaz.

  Ennek a rugalmasságnak a mellékhatása a kissé bonyolultabb tisztítás, mivel ebben a modellben nemcsak a főzőlapot és a burkolatot kell törölni, hanem az ajtókon belüli teret is, ahol az olaj, a morzsák és más “idegen anyagok” behatolnak. Sok felhasználó az első néhány használat során kellemetlen szagot jelez, ezért kívánatos az újonnan vásárolt gofrisütőt néhányszor felmelegíteni az első sütés előtt.

  Ár: 1590 USD.

  Előnyök

  • szuper kiváló minőségű tapadásmentes bevonat;
  • stílusos design;
  • A “biztonságos” nagy fogantyú;

  Hátrányok

  • Kellemetlen szag első használatnál.

  Milyen típusú gofrisütő vásárolni

  Bár az elektromos gofrisütővas – ez egy nagyon egyszerű eszköz, amely a kis háztartási készülékek osztályába tartozik, még mindig van néhány pont, amelyek a tudatos vásárlót egyáltalán nem vesznek semmit, és alaposan nézzenek a márkára. Szakértőink tisztázták, hogy a gofrisütőket gyártó gyártók közül melyik a legjobb kombinációja az árnak, a minőségnek és a terméktípus kényelmének.

  1. A német C. Bomann Gmbhelektromos gofrisütőket gyárt a BOMANN márkanév alatt. A vállalat közel másfél évszázada működik, és ma már a Clatronic csoport része. A termékek a közepes-alacsony árkategóriába tartoznak, és az orosz piacra kerülő termékeket Kínában szerelik össze.
  2. MárkaCLATRONIC– A német Clatronic csoport zászlóshajó márkája. A holding legelső vállalatát, a CTC Clatronic International GmbH-t 1982-ben alapították családi vállalkozásként. Az összes gyártási részt már régóta szerződéses alapon Kínába helyezték át.
  3. Egy másik szilárd és régi német márka aRommelsbacher. A vállalatot 1928-ban alapították, és azóta számos országban létesítettek gyártóüzemeket. A vállalatnak ma már Olaszországban, Törökországban és Kínában is vannak gyárai. Konkrétan a gofrisütők, mint az összes alsó kategóriás Rommelsbacher készülék, Törökországban és Kínában készülnek.
  4. Az orosz fogyasztók számára ismerős márkanévRedmond– ez egy nemzetközi márka. A vállalatot több ország – Izrael, Kanada és az USA – befektetői alapították. A hálózaton gyakran zavaros a Redmond származási országával kapcsolatban – különböző források szerint amerikai, majd kanadai és még orosz is. Az a helyzet, hogy a vállalat politikája szerint minden olyan országban, ahol képviseleti irodával rendelkezik, külön helyi védjegyeket kell bejegyeztetni. Ennek célja a hamisítás elleni küzdelem. A redmondi készülékeket elsősorban Kínában gyártják, de az orosz piacra szánt áruk összeszerelése a FÁK-országokban is történhet.
  5. Most egy igazán orosz márka, bár nyugati márkának álcázva. Ez egy márkanévMaxwell , amely a Golden Electronics hazai holdingtársasághoz tartozik. A vállalat tulajdonában van a híres VITEK márka is. A Maxwell szándékosan olcsó készülékekként van elhelyezve olyan emberek számára, akik nem hajlandóak túlfizetni egy jól ismert névért.
  6. És végül, egy példa a tisztességtelen márkaépítés jelenségére. A Jardeko márkájú készülékek hevesen pozícionáltak, mint olasz. De valójában a márka jogos tulajdonosa egy bizonyos Igor Leonyidovics Jarjuk, szentpétervári bejegyzéssel. Honnan származnak a gofrisütők?Jardeko– A hivatalos honlapon erről nem esik szó, és könnyen belátható, hogy ha valóban Olaszországban készülnének, akkor ez minden oldalon vastag betűvel lenne feltüntetve. Mindazonáltal elismerjük, hogy a Jardeko gofrisütők elég jók, és az Expertology úgy vélte, hogy megérdemlik a felülvizsgálatunkat.

  A gofrisütővas nagyszerű módja annak, hogy frissítse konyháját anélkül, hogy terjedelmes vagy drága készülékeket vásárolna. A gofrisütők nem foglalnak sok helyet a konyhaasztalon, és akár egy fiókban is tárolhatók. Használható aranybarna gofri készítéséhez, mint egy szórakoztató élvezet az irodában, vagy egy nagy adagot készíthet egy vasárnapi ünnepségre a barátokkal. Modern funkcióival ez a kompakt konyhai készülék könnyen kezelhető, és segít tökéletes gofrit készíteni. A legtöbb opció rozsdamentes acélból készült, ami a gofrisütőt a konyha szép kiegészítőjévé teszi.

  Annak érdekében, hogy választ kapjunk arra a kérdésre, hogy mely gofrisütők a leghatékonyabbak és a legjobban használhatóak, és melyik modell alkalmas vékony gofrisütéshez és melyik belga gofrisütéshez, az Expertology elemezte a 2021-es piacot, hogy megtalálja a 8 legjobb gofrisütőt az Ön otthonába, ár és teljesítménytípus szerint rangsorolva őket.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: