12 legjobb mélynyomó az otthoni használatra

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt tanácsos szakemberrel konzultálni.

A legtöbbet kihozni a rendszerből nem lehetséges egy jó mélynyomó nélkül. Ráadásul a mélynyomó is a legjobb játékélményt nyújtja! Minden egyes sorozatban borzongást okoz, és a lövések sokkal érzékenyebbek. A mélynyomó szintén nélkülözhetetlen a zene szerelmeseinek. Tehát csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelőt. Ezért úgy döntöttünk, hogy elmondjuk Önnek a legjobb modelleket.

Hogyan válasszon egy mélynyomót otthonába?

Annak érdekében, hogy ne hagyja ki a vásárlást, először is meg kell értenie, hogy a megvásárolt mélynyomó milyen hangszórórendszerrel együtt kerül felhasználásra. A lényeg az, hogy a bekötési mód ettől függ. Egyes hangsávok támogatják a hang vezeték nélküli továbbítását a mélynyomóhoz. A polcokon azonban gyakrabban talál olyan modelleket, amelyek a szokásos kábeles csatlakozást használják. Ebben az esetben csak a csatlakozó típusára gondoljon.

A különböző basszusegységek leginkább a teljesítményükben különböznek egymástól. Minden azon múlik, hogy a mélynyomó milyen helyiségbe van tervezve, hogy belefulladjon. Ha például egy viszonylag kis lakásban él, akkor elégedett lehet egy 50 W körüli teljesítményű modellel. És ha a mélynyomó egy hatalmas nappalival rendelkező magánlakásban lesz, akkor a legjobb, ha egy 100 wattnál nagyobb teljesítményű mélynyomó felé fordul. Egy koncert támogatásához pedig még erősebb modellre van szükséged.

A választás során más paraméterekre is gondolhat. Fontos például a frekvenciatartomány. Valószínűbb, hogy 40 Hz-en lép működésbe. A legjobb, ha olyan modellt választunk, amely 30 Hz-es frekvencián képes hangot produkálni. Nincs értelme kisebb paraméterre várni, mivel az infrahang általában nem hallható az emberi fül számára.

ebben a műben beszélhetnénk az érzékenységről is. Vagy az akusztikai burkolat típusa. De mindez külön felülvizsgálatot igényel. Hogy rövidre fogjuk ezt a cikket, csak a legjobb modellek felsorolására térünk át.

A 12 legjobb otthoni mélynyomó – teljes áttekintés

Jelölés A hely Név Ár
A legjobb mélynyomók kis helyiségekbe – 100 W alatt 1 HECO Victa Prime Sub 252 48 990 €
2 Harman/Kardon Citation Sub S 36 940 €
3

olk Audio HTS 10

68 000 €
4 Jamo S 810 SUB diófa 37 600 €
A legjobb mélynyomók legfeljebb 30 négyzetméteres szobákhoz. m – 150 wattig 1 YAMAHA HS8S 38 790 €
2 HECO Aurora Sub 30A 36 990 €
3 K

 • psch R-100SW
 • 66 300 €
  A legjobb mélynyomók 30 négyzetméteres szobákhoz. M – 150W felett 1 Bowers Wilkins ASW608 70 590 €
  2 YAMAHA SW115V 57 990 €
  3 DA
 • SUB E-12 F
 • 72 590 €
  A legjobb professzionális koncert mélynyomók 1 Bowers Wilkins DB1D 625 000 €
  2 FBT MITUS 218SA 619 933 €

  A legjobb mélynyomók kis helyiségekbe – 100W alatt

  HECO Victa Prime Sub 252

  Értékelés: 4.9

  HECO VICTA PRIME SUB 252

  Ez a vásárlás mindenkinek megfelel, aki hagyományos “khrushki” vagy stúdió lakásban él. És ez még inkább vonzó lesz azok számára, akik ilyen akusztikától várják a tökéletes kialakítást. A gyártó a fából készült burkolat helyett eltekint a műanyagtól. Vinyl fóliával borítva. Ennél jobb munkát nem is végezhetett volna!

  A német vállalat a hátoldalon basszusreflex-nyílással látta el alkotását. A mélysugárzó magassága 450 mm, és a mélysége is hasonló (csak a szélessége csökkent 318 mm-re). A 17 kilogrammos súly a kézműves kivitelezés bizonyítéka.

  A HECO 260 mm-es mélysugárzóval szerelte fel alkotását. Kúpja hosszú szálú erőpapírból készül. A hangot egy 200 wattos erősítő adja ki, hangos és ami fontos, mély kimenetet produkálva. A filmek speciális effektjei megborzongatják az embert! A mélynyomó pedig finom a zenehallgatás pillanataiban. Mindezek miatt ez a modell szinte tökéletes választás a házimozi berendezéshez.

  Előnyök

  • Két színválaszték áll rendelkezésre;
  • A legjobb anyagokból készült;
  • Optimális átviteli frekvencia;
  • Nagy teljesítményű erősítő;
  • Nem túl nagy méret.

  Hiányosságok

  • Fekete mélynyomó szinte ismeretlen ebben az országban;
  • Nem a legkényelmesebb beállítás;
  • Magas érték.

  Harman/Kardon Citation Sub S

  Értékelés: 4.8

  HARMAN/KARDON CITATION SUB S

  Ez a mélysugárzó figyelemre méltó abban, hogy gyakorlatilag nem vonzza a figyelmet. Míg sok más modellben a mélynyomó teljesen körül van véve egy ráccsal, amely szó szerint körülveszi a hangszórót. És még a hátlapon is csak egy kúpos lyuk és egy hálózati kábel aljzat látható. elegánsan! Látványos!

  Érdemes rögtön leszögezni, hogy ez a modell kizárólag a Harman/Kardon Citation M hangsáv kiegészítéseként készült

   A tiBeam 700 és a Citation Bar, valamint a Citation Tower hangszóró rendszer. Miután megvásárolta, azonnal észre fogja venni a megnövekedett basszus mélységét. A hangzásnak is háromdimenziósabbá kell válnia. A jelet vezeték nélkül továbbítják. Ez azt jelenti, hogy a mélynyomóból csak egy vezeték lesz, amelynek célja a tápellátás.

   El kell ismernünk, hogy ez egyáltalán nem ideális modell. Egyrészt nem mindenki lesz elégedett az árával. Másodszor, szívesen láttunk volna itt egy 10 colos mélynyomót, de a gyártó csak 6,5 colos mélynyomót spórolt. Harmadszor, az erősítő teljesítménye csak 100 watt. Olvasóink nagy többségének azonban még ez is elegendő lehet, különösen, ha a mélynyomót a hálószobában kívánja elhelyezni.

   Előnyök

   • Vezeték nélküli jel vétele;
   • Drámai design;
   • Szerény méret;
   • Nem igényel nagyobb kiigazításokat.

   A hátrányok

   • Speciális hangszórómodellekhez tervezték;
   • Magas költségek;
   • Az alacsony frekvenciájú meghajtó nem nevezhető hatalmasnak.

   olk Audio HTS 10

   Értékelés: 4.7

   Polk Audio HTS 10

   Az egyik legszokatlanabb mélynyomó. Nagyon atipikus kialakítású, ami csak ámulatot okoz. A szekrény két vonzó színben kapható, és mindkét változat hazánkban is megvásárolható.

   Míg sok más mélysugárzót a dohányzóasztal belsejébe kell helyezni, hogy a szomszédok ne szidják a fejük felett érkező basszust, a Polk Audio HTS 10 nem igényel ilyen beavatkozást. Ez a készülék már tartalmaz egy állványt, amely a mélynyomót a padló fölé emeli. És valahol a burkolat alatt egy 200 wattos erősítő rejtőzik. Ez több mint elég egy nem túl nagy szoba hangosításához. A lejátszható frekvenciatartomány (25-180 Hz) szintén megfelel a vevőnek.

   17 kg súlyú. Ez egyértelműen jelzi a benne elhelyezett alkatrészek minőségét. Az árcédula mindent elmond. Ez hátrány, ilyen árért az ember egy erősebb terméket szeretne vásárolni. Hozzá kell még tenni, hogy a mélynyomó fázis- és keresztfrekvencia-beállítást biztosít.

   Előnyök

   • Egy 254 mm-es radiátor van felszerelve;
   • A padlóról felemelt mélynyomó;
   • Tisztességes teljesítmény;
   • Jó frekvenciatartomány;
   • Szokatlan kialakítás.

   Hátrányok

   • Nagyon magas árú.

   Jamo S 810 SUB diófa

   Értékelés: 4.6

   JAMO S 810 SUB DIÓ

   Mindenki tudja, hogy egy jó mélynyomó szekrénynek MDF-ből kell készülnie. A Jamo S 810 SUB diófa gyártója megértette ezt. Ideális lenne egy szekrény, komód vagy ágy mellé. A készítők gondoltak azokra, akiknek a szobája modern berendezésű: a tok fekete és fehér színű változata is létezik.

   A termék oldalán levehető rács található. Mindezek alatt egy nagyon nagy radiátor található. Pontosabban, átmérője 254 mm. Itt is van egy reflexport nélkül. Azonban hosszú időbe telik, amíg megtaláljuk. Ennek oka, hogy a mélynyomó alján van. Vezérlők és csatlakozók is elhelyezhetők. Egy furcsa megoldás. Igen, monolitikus design hatást kelt, a szekrényen nem találhatók extra elemek. De gondolja, hogy nagyon kényelmesnek fogja találni??

   A mélynyomó az aktív típushoz tartozik. Ez azt jelenti, hogy van egy erősítő a. Maximális teljesítménye 150 watt. Ez elég ok arra, hogy egy viszonylag kis helyen házimozit hozzon létre. Ennek bizonyítéka a hangnyomás – a mérések azt mutatják, hogy legfeljebb 110 dB-re számíthat. Ami a reprodukált frekvenciák tartományát illeti, erre sincs túl sok panasz.

   Előnyök

   • Mind a keresztfrekvencia, mind a fázisszabályozás állítható;
   • Tisztességes teljesítmény;
   • Jó frekvenciatartomány (36-180Hz);
   • Feltűnő design;
   • A szekrény MDF-ből készült;
   • Három színben kapható.

   Hátrányok

   • A csatlakozók és kezelőszervek furcsa elrendezése;
   • Nem jön a legjobb kábel.

   A legjobb mélysugárzók 30 négyzetméteres szobákhoz. M – 150W-ig

   YAMAHA HS8S

   Értékelés: 4.9

   YAMAHA HS8S

   A japán gyártó tudja, hogy a mélysugárzót megfelelő magasságban kell tartani a padló felett. Ezért kapta a teremtménye a szép lábakat. Ha megnézzük a termék jellemzőit, elsőre nem értjük, miért kérnek ilyen jelentős összeget. És ha már egyszer csatlakoztatva van a PA-rendszerhez, nem bánja meg az elpazarolt pénzt. A lényeg az, hogy stúdióminőségű hangzásra tervezték! Nem csak otthonra való. Egy hangstúdióban az itt használt interfészek szintén jól jönnek majd. Még a professzionális XLR-típusú csatlakozók is köztük vannak. Nem elfelejtve

   S-jack .

   A mélysugárzó testén található egy High Cut szabályzó. A jel magas frekvenciájú komponensének határfrekvenciáját megváltoztathatja. A gyártó által megadott tartomány 80 Hz és 120 Hz között van. Van egy PHASE kapcsoló is a mélysugárzó fázisának invertálásához. Végül, bármikor használhatja a LOW CUT vezérlőt. Erre azért van szükség, hogy a hangjel alacsony frekvenciájú komponensének egy meghatározott határfrekvenciáját be lehessen állítani a többi műholdra történő áthaladáshoz (a már említett tartományban).

   Még a szekrényszerkezet is hozzájárul a merev basszushoz. A gyártó MDF típusú anyagot használt, optimális vetemedéssel. Minden sík 45 fokos szögben kapcsolódik egymáshoz. Az eredmény a maximális tartósság, ami a szerkezetet egy darabnak tünteti fel.

   Előnyök

   • Számos kapcsoló és kezelőszerv;
   • Professzionális csatlakozók állnak rendelkezésre;
   • A ház kialakítása állványt is tartalmaz;
   • Optimális teljesítmény;
   • 22 és 160 Hz közötti frekvenciákat reprodukál;
   • Az eredeti jel szinte torzítatlan.

   Hátrányok

   • Magas érték.

   HECO Aurora Sub 30A

   Értékelés: 4.8

   HECO AURORA SUB 30A

   Ez a tengeralattjáró öt színválasztékban kapható. Hazánkban azonban főként csak barna, fehér és fekete változatokat találhatsz a kínálatban. Más csúcskategóriás műholdakhoz hasonlóan ez a modell is MDF-szekrénnyel rendelkezik. A hangszóró egy levehető rács mögött található.

   Ha megnézi ennek a modellnek a hátulját, láthatja a két kúpos lyukat. A 300 mm-es mélysugárzót egy 250 W-os analóg erősítő táplálja. Meglepően kicsi, de A osztályú alkatrész. Egy ilyen erősítő lehetővé teszi, hogy a mélynyomó mélyen a hangtartomány aljába másszon, ami kiváló élményt nyújt mind a filmek, mind a szimfonikus zene esetében. Ha megpróbálja szétszedni a szekrényt, láthatja a benne lévő stabil merevítőelemeket. Garantálják a rezonanciák és zajok hiányát.

   Előnyök

   • Az elülső és a felső panel matt lakkozású;
   • Stabil belső távtartók vannak;
   • A kezelőszervek és kapcsolók jelen vannak;
   • Nagy frekvenciatartomány;
   • Sok színválaszték.

   Hátrányok

   • Nagyon kedvező áron.

   K
  • psch R-100SW
  • Értékelés: 4.7

   K<li></div><p>psch R-100SW” src=”/wp-content/uploads/2023/08/1601666666198021-1212.jpg” height=”407″ title=”K</p><li>R-100SW”><p>Egy másik aktív mélynyomó, amelyet padlóra állítva terveztek. Viszonylag alacsony lábakon áll, és hangszóróját egy levehető rács takarja, amelyen csak a legegyszerűbb gyártói logó látható. A súlya 10,9 kg, ha érdekel.</p><p>Ezt a mélynyomót szigorúan otthoni használatra tervezték. Ezt mutatják legalábbis a csatlakozók, amelyek nem tartalmaznak például szimmetrikus bemenetet. Ez azt jelenti, hogy ezt a modellt elsősorban házimozi rendszer részeként tervezték.</p><p>A készülék 10 hüvelykes meghajtót használ. Néhány ügyfél biztosan túlméretezettnek fogja találni. Optimális az erősítő teljesítménye, amely eléri a 150 wattot. Ami a reflexportot illeti, az a hátsó falon van. Szépen bevont kúp, amely tompítja a nem kívánt rezonanciát. És ez egy nagyon vonzó megjelenésű mélysugárzót eredményez. A gyártó tervezése lehetővé teszi, hogy a jelátalakító a 32-120 Hz-es frekvenciasávban adjon ki hangot.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A kúp rézzel van bevonva;</li><li>Számos vezérlőelem és egy abszolút fáziskapcsoló található;</li><li>Egy nagy basszushangszóró;</li><li>A teljesítmény csúcsértékben 300 W-ig terjed;</li><li>Szép burkolat szilárd építési minőséggel.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>Magas árú;</li><li>Lehetne egy magasabb szintű bemenet.</li></ul><h2>A legjobb mélynyomók 30 négyzetméteres szobákhoz. M – 150W felett</h2><h3>Bowers Wilkins ASW608</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=BOWERS WILKINS ASW608

   Nagyszerű darab, amely két színváltozatban létezik. A fekete változat pedig matt fekete vagy soft-touch kivitelben kapható. Akárhogy is, egy 200 W-os mélynyomó áll a rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy ez a modell egy elég nagy szobában egy házimozi része lehet.

   Az olcsó mélysugárzókkal ellentétben ez csavaros csatlakozásokat használ. Egyébként ez egy tipikus műhold, levehető ráccsal, általában grillként emlegetik. A termék elég nagynak bizonyult, így van hely egy 200 mm-es radiátornak. A hangszóró építéséhez papírt és kevlárt használtak. A gyártó által megadott frekvenciatartomány 32 és 140 Hz között van. Az eredeti jel nagyon kis mértékben torzul, köszönhetően az okos kialakításnak.

   Az itt használt erősítő megfelel a D osztályú. Ez azt jelenti, hogy ez a modell még a zenekedvelőknek is megfelel. A jó hír az, hogy a termék nem romlik el, még akkor sem, ha nagyon nagy hangerőn hallgat zenét vagy néz filmeket. Nem lehetett nem észrevenni a hangszóró rendkívül masszív felépítését?

   Előnyök

   • Optimális frekvenciaválasz;
   • Kiváló erősítő van beépítve;
   • Két színválaszték áll rendelkezésre;
   • A szekrény nagy hangnyomást bír el;
   • Papír és kevlár hangszóró;
   • Nem túl nehéz (8,85 kg).

   Hiányosságok

   • Magas költségek;
   • Nem a legtöbb gomb és kapcsoló.

   YAMAHA SW115V

   Értékelés: 4.8

   YAMAHA SW115V

   Mondhatni, hogy a modell retro stílusban készült. Megjelenése rögtön egyértelművé teszi, hogy nem otthoni használatra tervezték. A termék egy iskolai előadóteremben mutatna a legjobban. Röviden, a mélynyomó nagy segítség a koncertek megrendezésében. 28 kilogrammos súlya miatt nem akarod otthonodba tenni. Ha azonban nagyon szeretsz zenét hallgatni, akkor ez még mindig egy ajánlott lehetőség.

   Komoly korlátot jelent, hogy a műhold egy passzív modell. Ez azt jelenti, hogy külön erősítőre lesz szüksége a működtetéséhez. És ne vidd túlzásba! A gyártó 250 wattos teljesítményt állít. A csúcson talán kétszer annyi, de nagyjából ennyi. A termék készen áll arra, hogy 125 dB hangnyomást biztosítson maximális hangnyomás mellett! Egy másik szép tulajdonsága az impedancia, amelyet 8 ohmra csökkentettek. A lejátszható frekvenciatartomány érdekes: 35-2000Hz.

   Mint már megértette, a mélynyomó nem kis dolog. Így van hely egy 381 mm átmérőjű radiátor számára. A csatlakozók között van két 1/4″-os és egy Speakon-csatlakozó.

   Előnyök

   • A reprodukált frekvenciák széles skálája;
   • Hatalmas basszushangszóró;
   • Nagy teljesítmény;
   • Észrevehető torzítás hiánya;
   • Minden szükséges dugó rendelkezésre áll.

   Hátrányok

   • Nehéz súly;
   • Nem mindenki lesz elégedett a dizájnnal;
   • A hangszóró passzív típusba tartozik.

   DA
  • SUB E-12 F
  • Értékelés: 4.7

   DA<li></div><p>SUB E-12 F” src=”/wp-content/uploads/2023/08/8511666666198021-7312.jpg” height=”401″ title=”DA</p><li>SUB E-12 F”><p>Sokoldalú mélynyomót keres? Ebben az esetben javasoljuk, hogy gondolkodjon a DA</p><li>SUB E-12 F. Ahogy a tulajdonosok a véleményükben írták, ez a mélynyomó nagyszerű a zenéhez és a filmekhez egyaránt. A basszus, ami felbukkan, néha megborzongatja az embert. Nem meglepő, hogy egy 12 hüvelykes hangszóró készen áll arra, hogy hatalmas mennyiségű levegőt mozgasson. A váz alatt egy D-osztályú erősítő található, amely 170 wattos teljesítményt vesz fel. A csúcsteljesítmény még lenyűgözőbb, 220 watt. Ez még akkor is sok, ha egy ikerházban lakik.<p>Ha megnézzük ennek a mélynyomónak a hátulját, még több izgalmat kapunk. A gyártó a határfrekvencia, a fázis és a bemeneti érzékenység szabályozásával adta meg alkotását. Itt vannak a basszus és a line bemenetek is. Ez lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb forrásokból származó hangot fogadjon.</p><p>Három hangszóró színben kapható. Az építéséhez használt farostlemez. Ha eltávolítja a rácsot, amely a mágnesekhez van rögzítve, látni fogja az alumínium kúpot. Nincs panasz az építési minőségre. Részben ennek köszönhetően ez a szatellit hangszóró az eredeti jel minimális torzításával büszkélkedhet.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Többféle színválaszték;</li><li>Nagyméretű mélysugárzót használ;</li><li>A lejátszható frekvenciák optimális tartománya;</li><li>Kiváló erősítő;</li><li>Rengeteg kezelőszerv és csatlakozó.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek;</li><li>Néhányan túl lágynak találhatják a basszust;</li><li>Nem széles körű vágási beállítások.</li></ul><h2>A legjobb professzionális mélynyomók koncertekhez</h2><h3>A Bowers Wilkins DB1D</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=BOWERS WILKINS DB1D

   Ha koncertet szervezel, szükséged lesz egy erős erősítővel ellátott mélynyomóra. Ez a helyzet a Bowers Wilkins DB1D esetében. A váz alatt egy 2000 wattos teljesítményű erősítő található. Ez már önmagában azt sugallja, hogy egy ilyen mélynyomó otthoni környezetben túlzás lenne. A 43 kilogrammos súly egyértelműen erre utal. De nagyszerű egy koncerthelyszínen vagy moziban!

   Ez a modell három színben kapható. A gyártó a 800-as sorozatú Diamond hangszórókkal való párosítást ajánlja. A hangvisszaadásról két 12 hüvelykes meghajtó gondoskodik, amelyek kúpjai ellenzéki anyagokból készültek. A Bowers Wilkins 8,5-500Hz-es hangtartományt állít. Ez azt jelenti, hogy a termék készen áll az emberi fül által alig érzékelhető frekvenciák reprodukálására!

   A hangot a legkülönbözőbb berendezésekből lehet erre a mélynyomóra küldeni. Ezt bizonyítja a hátlapon található rengeteg csatlakozó is. Kiemelendő, hogy vannak szimmetrikus bemenetek. A mélynyomó RS-232-vel is rendelkezik, egy 9-tűs D-csatlakozóval, ami nagyon ritka vendégnek számít. A mélynyomó egy külön erre a célra kifejlesztett alkalmazással testreszabható. És ehhez nem szükséges semmilyen speciális audioismeret – a Room EQ rendszer automatikusan az Ön hallgatási pozíciójához igazítja a mélynyomó hangzását. Még külön mikrofonra sem lesz szüksége!

   Előnyök

   • Rengeteg csatlakozó;
   • Rendkívül széles frekvenciaválasz;
   • Két közel tökéletes hangszóró van beépítve;
   • Könnyen beállítható egy alkalmazáson keresztül;
   • Nagyon nagy teljesítmény;
   • Három színválaszték áll rendelkezésre;
   • Stílusos design.

   A hátránya

   • Nagyon magas ár;
   • Nehéz megtalálni az eladó.

   FBT MITUS 218SA

   Értékelés: 4.8

   FBT MITUS 218SA

   A világ egyik legkülönlegesebb mélynyomója. Mindannyian megszoktuk, hogy ezek a műholdak közel kocka alakúak. De az FBT MITUS 218SA egy hatalmas “tégla”. Ez azért van, mert akár két basszusegység is van benne. Jelentős, hogy mindegyik 18 hüvelyk átmérőjű! A szekrény alatt szintén négy hüvelykes tekercsek vannak elrejtve! A hangszórók készen állnak a 30 és 100 Hz közötti frekvenciák lejátszására. Ez azonban nem a legfontosabb. Leginkább ezt a modellt a nagy mennyiség miatt vásárolják. A legjobbat remélheti egy 2000 wattos csúcserősítővel. Ennek eredményeképpen 145 dB-es hangnyomás hallható a radiátorokból! Hihetetlen teljesítmény. A nagyobb szám csak a robbanásnak felel meg!

   18 mm-es rétegelt lemezből készült mélysugárzókabinet. Az összes konzol úgy készült, hogy még a maximális hangerősségnek való hosszan tartó expozíció után sem keletkeznek felesleges hézagok. De készüljön fel néhány komplikációra a műhold telepítésekor. A helyzet az, hogy a súlya akár 90 kg is lehet. A kezelőszervek közül például a DSP hat equalizer-előbeállítás közül választhat. Van egy fáziskapcsoló is. A Neutrik XLR-ek javasoltak a hang vételéhez.

   Előnyök

   • Nagyon magas erősítő teljesítmény;
   • Számos vezérlőelem van;
   • Professzionális csatlakozókat használnak;
   • Hatalmas hangnyomás;
   • Tökéletes építési minőség;
   • Két hatalmas átalakítót építettek be.

   Hátrányok

   • Hatalmas méret és súly;
   • Csillagászati árcédula.
   Olvasson tovább  Az 5 legjobb olcsó grafikus tabletta
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: