10 legjobb serpenyő

*A legjobbak összehasonlítása a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Annak ellenére, hogy rengeteg a fejlettebb elektromos kialakítás, a serpenyő még mindig a legnépszerűbb sütőeszköz. Ez egy egyszerű magyarázat. Az eszközök sokszorosába kerülnek, és sokan egyszerűen nem akarják megérteni, hogyan működnek. A serpenyő viszont egy hagyományos főzőedény, amely az ókorig nyúlik vissza. Az öntöttvas és alumínium főzőlapokat tapadásmentes modellek váltották fel. A klasszikus serpenyők hatalmas választéka van ma a piacon. Vannak univerzális termékek minden típusú főzéshez, mások csak palacsintához vagy húshoz. Különféle nyersanyagokat használnak.

 1. Öntöttvas– a legtartósabb. A belőle készült serpenyő több generáción át szolgálhat. Egyenletesen felmelegednek és sokáig megőrzik a hőjüket. A sült ételek belül szaftosak, kívül ropogós, barna héjjal. Az öntöttvas bármilyen csiszolóanyaggal tisztítható. Egyetlen hátránya a nagy súlya.
 2. Alumínium– a könnyű anyag fontos előnye, hogy olcsó. Az ebből készült edények tartósak, a falak és az alja másodpercek alatt felmelegszik. A főzőnek szemmel kell tartania a folyamatot, különben az étel megéghet. Egyébként az alumínium serpenyő a legjobb költségvetési lehetőség.
 3. Kerámiaegyértelmű előnye van. Környezetbarát. A bevonat természetes összetevőket tartalmaz. A serpenyőket nem kell túlságosan felmelegíteni. Nincs szükség olajra a sütéshez. A serpenyő jellegzetes kialakítású, amelyet sok vásárló szeret .
 4. Rozsdamentes acélAz öntöttvas és az alumínium tulajdonságait ötvözi. A serpenyő elég könnyű. Egyenletesen melegít. Az edények tökéletesek minden ételhez. Nem korrodál, hosszú élettartamú, nem bocsát ki káros anyagokat és nem gyűjti a szagokat.
 5. Szintén népszerű serpenyőkkő és titán bevonat. Az elsők biztonságosak. Esztétikus megjelenés. A titán nem deformálódik magas hőmérsékleten, az ételek nem ragadnak meg.

Tehát, melyik serpenyőt kell megvásárolni, hogy a konyhában a csillag legyen, így számos sült klasszikus és eredeti finomságot készíthet? 10 modellt választottunk ki különböző anyagokból, hogy minden igényt kielégítsünk.

A legjobb serpenyők

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb serpenyők 1 Tefal Authentic C6340502 26 cm-es tepsi 2 690 €
2 AMT Gastroguss AMT526 Serpenyő 26 cm-es serpenyő 5 382 €
3 Lodge P10S3 25 cm 2 800 €
4 TimA Art gránit indukciós ATI-1024 24 cm, levehető gombbal 2 548 €
5 Ballarini Cookin’ 9C0LC0.26 26 cm 2 690 €
6 Kukmara Granit
  tra 282a 28 cm, levehető fogantyú
1 780 €
7 Fissman sziklakő 4432 26 cm 1 918 €
8 Winner WR-8125 24cm fedővel, levehető fogantyúval 1 680 €
9 Esprado Amarilla AMRT26OE103 26 cm 970 €
10 NEVA METÁL POR Karélia 2328 28 cm 1 437 €

Tefal Authentic serpenyő C6340502 26 cm-es serpenyő

Értékelés: 4.9

Tefal Authentic C6340502 26 cm-es serpenyő

Rangsorunk élén az egyik legnépszerűbb márka, a Tefal serpenyője áll. Bármilyen tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós tűzhelyeket is. Az új Authentic termékcsalád exkluzív bevonatolási technológiával rendelkezik. A titánból készült és extra szilárd ásványi részecskékkel megerősített külső réteget még a szélsőséges főzési módszerek sem tudják károsítani. Kadmium-, ólom- és egyéb káros anyagoktól mentes. A fejlett hőszonda segít a tökéletesen sült, szaftos ételek elkészítésében mindenféle ételből.

Egyszerre nagy mennyiségek előállítására tervezték, és arra, hogy minimálisra csökkentse az olaj vagy a lé kifröccsenését az ételből. Hőálló bakelitből készült, ergonomikusan formázott fogantyú. Nem csúszik ki, és segít megtartani egy olyan serpenyőt, amely a lehető legteljesebb a hozzávalókkal. Annak köszönhetően, hogy az ételek nem tapadnak a falakhoz és az aljához, a tisztítás nem igényel speciális tisztítószereket.

Véleményeink szerint karcolás- és karcolásálló. Az innovatív kijelző lehetővé teszi, hogy az alapanyagokat tökéletesen grillezze, és megőrizze zamatosságukat, aromájukat és ízüket. Alkalmas egészséges ételek készítésére.

Előnyök

 • Titanium Minera tartós bevonat
 • a+;
 • nem perzselődik meg többé az étel;
 • kényelmes, extra hosszú fogantyú;
 • Minden főzőlappal kompatibilis;
 • mosogatógépben mosható.

Hátrányok

 • nem azonosított.

AMT Gastroguss AMT526 Serpenyő 26 cm-es serpenyő

Értékelés: 4.8

AMT Gastroguss AMT526 Serpenyő 26 cm-es serpenyő

A második helyezett egy prémium minőségű serpenyő, amelynek tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az ételeket bármilyen sütési szintig grillezze. A kiváló minőségű öntött alumíniumból készült többrétegű kialakítás vastagabb burkolattal rendelkezik. A 10 mm-es talp kivételes hőelvezetést biztosít. A német gyártó olyan anyagot fejlesztett ki és alkalmazott, amely a bevonatot praktikussá és strapabíróvá teszi, és fokozott tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. 6 réteggel van bevonva, így garantálja a sokéves folyamatos használatot minőségromlás nélkül.

A főzőedényeket csiszoló védőanyag, titán-oxid, kerámia és ásványi részecskék felhasználásával gyártják. A felső réteg lehetővé teszi, hogy olaj és zsírok nélkül főzzön, miközben kiváló minőségű, magas zsírtartalmú sültet biztosít. Alkalmas mindenféle étel párolására, párolására, sütésére és sütésére is. Levehető bakelit fogantyúval rendelkezik, így a sütőben is használható. A felső peremen egy extra fogantyú található, amely lehetővé teszi a serpenyő maximális terhelésének megtartását.

A márka minden terméke a német nemzeti konyhaművészeti csapattal együttműködve készül. A szakértő szakácsok szakértelme és a független tesztelés biztosítja a kifogástalan minőséget.

Előnyök

 • a megbízható AMT Lotan Titanium bevonat;
 • gyorskioldású hőálló fogantyú;
 • fröccsenésálló kivitel;
 • univerzális használat
 • A profi szakácsok választása.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Lodge P10S3 25 cm-es serpenyő

Értékelés: 4.7

Lodge P10S3 25 cm-es serpenyő

Az amerikai gyártmányú serpenyő a harmadik helyen áll a következő fejlett tulajdonságokkal. Főzhet vele elektromos, gáz, indukciós, sütőben, grillen és tábortűzön. Az öntöttvas szerkezet ellenáll az intenzív hőnek, nem vetemedik, nem bocsát ki mérgező anyagokat. A különösen erős anyagot jó hővezető képesség jellemzi. Az étel belül szaftos és sült, kívül ropogós lesz. A főzési folyamat során minden típusú főzőedény használható, a fémek is.

A nagy falmagasság lehetővé teszi nagyobb adagok betöltését pörköléshez vagy sütéshez. Minimális fröccsenés sütés közben. A megvastagított alj lehetővé teszi, hogy hiba nélkül főzzön a receptekben, és olyan gasztronómiai remekműveket hozzon létre, mint a tapasztalt szakácsok. A ház két beépített fogantyúval rendelkezik: egy normál hosszú fogantyúval és egy kis, átmenő, négyszögletes fogantyúval. Segítségükkel könnyen mozgathatja a serpenyőt a főtt tartalommal: kiveheti a sütőből, kiveheti a tűzről.

Az USA-ból származó termék minőségét sok orosz vásárló értékeli. Mindent gondosan úgy terveztünk, hogy a főzés a lehető legkényelmesebb és legélvezetesebb legyen, miközben megőrzi az összetevők tápanyag-, íz- és aromatikus tulajdonságait.

Előnyök

 • Robusztus, tartós konstrukció;
 • 6 cm magas megvastagodott falak
 • Széleskörű felhasználás;
 • kényelmes fogás mindkét oldalon;
 • fémeszközök használata.

Hátrányok

 • nem azonosított.

TimA Art gránit indukciós serpenyő ATI-1024 24 cm, levehető fogantyúval

Értékelés: 4.7

TimA Art gránit indukciós serpenyő ATI-1024 24 cm, levehető fogantyúval

A negyedik díj az olasz márka univerzális serpenyője, amely bármilyen főzőfelületen és sütőben is használható. Ezt a levehető fogantyú teszi lehetővé, amely könnyen eltávolítható a házból és gyorsan visszahelyezhető. Különlegessége a modell alapjába integrált acéllemez, amely mágneses tulajdonságokkal ruházza fel azt. A tapadásmentes bevonat tartós és hosszú élettartamú. Ellenáll a sérüléseknek, megakadályozza, hogy az ételek megtapadjanak és megégjenek. Az összetétel kődarabokat és ásványi részecskéket tartalmaz, amelyek a serpenyő felső rétegének szilárdságát adják.

A gumibevonatú fogantyú nem melegszik fel, nem csúszik ki és kellemes tapintású. A falak és a talp vastagsága biztosítja az egyenletes fűtést. Az ételek alapanyagait tökéletesen megfőzik, és az ételeket szakértelemmel készítik el. A PP receptekhez nem használható olaj. A serpenyő megőrzi a maximális tápértéket, valamint a termék eredeti színét és aromáját.

Az ügyfelek szeretik, hogy az innovatív bevonatot még a fém kiegészítők sem tudják károsítani. Főzés után kézzel és mosogatógépben is tisztítható. Sokan megjegyezték, hogy az Art granit indukciós serpenyő a legjobb választás a sütéshez.

Előnyök

 • A megvastagított alumínium burkolat;
 • legújabb generációs ILAG bevonat;
 • sütőben sütötték;
 • Fémkészülék használata;
 • garantált tartósság.

Hátrányok

 • nem észlelhető.

Ballarini Cookin’ serpenyő 9C0LC0.26 26 cm

Értékelés: 4.7

Ballarini Cookin' 9C0LC0.26 cm-es serpenyő

Ötödik helyen a serpenyő tartós kovácsolt alumíniumból készült, több erősítő réteggel bevonva. Alkalmas minden tűzhelyen való főzésre, kivéve az indukciós tűzhelyeket. A felső bevonat tapadásgátló tulajdonságai biztosítottak. A sütéshez nincs szükség olajra vagy zsiradékra. A termék megőrzi az összes vitamint, a hús szaftos, nem kemény, a héja pedig ropogós. A serpenyő ellenáll a magas hőterhelésnek és mosogatógépben mosható.

A fogantyú ergonomikus kialakítású. Nem melegszik fel, és rozsdamentes acél szegecsekkel van rögzítve a testhez. Hosszú használat után a rögzítőelemek nem lazulnak meg, és a serpenyő szerkezeti integritása sértetlen marad. Az olasz márka professzionális szakácsok számára fejleszt főzőedényeket. Ezért a főzés bármilyen nehézségi fokon otthon olyan kényelmes a háziasszony számára, és hibátlan ízérzetet kínál a családjának és a vendégeknek.

A készítmények teljesen nikkel-, nehézfém- és egyéb káros anyagoktól mentesek. A serpenyő allergiások számára is használható. A Ballarini termékek minősége megfelel a nemzetközi szabványoknak. Olaszországban, Németországban és Dániában független laboratóriumokban tesztelték.

Előnyök

 • a különösen ellenálló Keravis bevonat;
 • Feltűnő, modern design;
 • biztonságos, nem allergén nyersanyagok;
 • bizonyítottan hosszú élettartam
 • mosogatógépben mosható.

Hátrányok

 • nincs.

Serpenyő Kukmara Granit
  tra 282a 28 cm, levehető fogantyú

Értékelés: 4.6

 Kukmara Granit <ul></div><p>tra 282a 28 cm, levehető fogantyú” src=”/wp-content/uploads/2023/08/51666197581-2310.jpg” height=”281″ title=”Kukmara Granit serpenyő </p><ul>tra 282a 28 cm, levehető fogantyú”><p>A hatodik helyet az orosz gyártmányú serpenyő kapja, amely alkalmas nagy család számára történő főzésre, vagy ha vendégeket várnak otthon. Első osztályú alumíniumból, kézi öntési eljárással készült. Az ultrakemény bevonatot a német WEILBURGER Coatings GmbH szakértői fejlesztették ki. A gyémánthoz hasonló tulajdonságokkal rendelkező szuperkemény ásványi anyagokkal van megerősítve. A bevonat akár 7-szer hosszabb élettartamúvá teszi a serpenyőt. Fém eszközök használata lehetséges.</p><p>A környezetbarát, tapadásmentes réteg dokumentáltan. Az építés során nem használnak szintetikus polimereket, nem szabadulnak fel mérgező füstök, és nem kerülnek rákkeltő anyagok az élelmiszerbe. A vastag alap lehetővé teszi a fokozatos felmelegedést és a hosszan tartó hőtartást. Az ételek egyenletesen, égés nélkül sülnek, megőrizve az ízt és az aromát. A bakelit fogantyú gyorsan eltávolítható és újra felhelyezhető. A mechanizmus szilárd és megbízható, és megakadályozza a használat közbeni meghibásodásokat.</p><p>Az ügyfelek minden termékjellemzőt “kiválónak” értékelnek: minőség, sérülésállóság, kényelmes fogantyú, könnyű ápolhatóság, formatervezés. Ajánlják a megvásárlását, ahogyan az Expertology szakértői is.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfelel az európai szabványoknak;</li><li>megerősített tapadásmentes réteg PFOA nélkül;</li><li>magas hővezető képesség;</li><li>a falak és az alj jelentős vastagsága;</li><li>többféle bevonat színválaszték.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3>Fissman Rock stone serpenyő 4432 26 cm-es serpenyő</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Fissman Rock stone serpenyő 4432 26 cm-es serpenyő

A hetedik egy olyan serpenyő, amely indukciós tűzhelyen használható. Extra vastag, üvegből öntött, kiváló minőségű alumíniumból készült test. 4 rétegű anyaggal van bevonva, amely stabil tapadásmentes tulajdonságokkal ruházza fel a főzőedényeket. kőforgács alapú, az egészségre ártalmatlan, és nem befolyásolja az összetevők ízét és illatát. A kényelmes, ívelt formájú bakelit fogantyú megkönnyíti a serpenyő megtartását a maximális töltelékkel. nem csúszik és nem melegszik fel.

A gyártás során alkalmazott innovatív sütési technikák biztosítják, hogy az ételek ropogósak és tökéletesen átsülnek. Használható pároláshoz, pároláshoz, pároláshoz és bármilyen más főzési módhoz. Nem tart sokáig tisztítani. Az ételdarabok nem tapadnak a felületre. A főtt ételek könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy deformálódnának. A magas hőmérsékleten történő sütés során a fröccsenés minimális az okosan kialakított testnek és az 5 cm magas falaknak köszönhetően.

A stílusos, modern design, az ergonomikus funkciók és a praktikum tökéletesen ötvöződik ebben a termékben. A vélemények szerint az intenzív használat nem befolyásolja a fogyasztói vonzerőt. A serpenyő minden funkciója kiválóan működik. A főzés kellemes időtöltéssé válik, nem pedig házimunkává.

Előnyök

 • Tartós PlatinumForte kőbevonat;
 • Tanúsítottan biztonságos nyersanyagok;
 • tökéletes grillezési minőség;
 • Alkalmas indukciós tűzhelyek számára
 • kézzel és mosogatógépben tisztítható.

Hátrányok

 • nincs.

Winner WR-8125 24 cm-es serpenyő fedővel, levehető fogantyúval

Értékelés: 4.4

Winner WR-8125 24 cm-es serpenyő fedővel, levehető fogantyúval

A nyolcadik pozíció egy általános serpenyő, hőálló üvegfedővel. Minden főzőlapon használható. A levehető fogantyúnak köszönhetően az edény alkalmas a sütőben való sütéshez. Ergonomikus markolata kényelmes használatot tesz lehetővé főzés és tisztítás közben. A modell öntött alumíniumból készült. 6 réteggel van bevonva, amely tapadásmentes és hőálló hatást biztosít. A márvány mikroszemcsék megakadályozzák, hogy az ételek a serpenyőhöz tapadjanak. A bevonatot környezetbarát és allergénmentes anyaggá teszik.

Minden anyag a legmagasabb minőségű és az egészségre teljesen biztonságos. Alsó vastagság: 4,5 mm. Ez garantálja az egyenletes hőeloszlást és a kivételes barnulási minőséget. Fal magassága 5 cm. A háromdimenziós főzőedény egyszerre több ételt is képes tárolni. A győztes serpenyő a legegyszerűbb és a legkifinomultabb ételekhez egyaránt használható.

A vásárlók szeretik a főzőedények használatának eredményeit, hosszú élettartamát, könnyű tisztíthatóságát. A készlet fedele kiküszöböli a további költségeket. Szorosan a helyére pattintható, gőzkivezető nyílással és stílusos, könnyen megfogható fogantyúval rendelkezik.

Előnyök

 • Minden típusú főzőlap, beleértve a következőket. . indukcióval;
 • modern, többrétegű bevonat;
 • esztétikus kialakítás;
 • ergonomikus, meghosszabbított fogantyú;
 • bármilyen módon könnyen tisztítható.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Esprado Amarilla AMRT26OE103 26 cm-es serpenyő

Score : 4.3

Esprado Amarilla AMRT26OE103 26 cm-es serpenyő

Kilencedik pozícióban, ez a termék elektromos, üvegkerámia, gáz- és indukciós tűzhelyeken használható. Alumíniumból készült, amely néhány extra réteg tartósságot kapott. A Whitford Xylan Plus tapadásmentes bevonat garantálja a serpenyő hosszú élettartamát. PFOA mentes, minden ember számára teljesen biztonságos, beleértve az allergiás személyeket és a gyermekeket is, és megfelel az európai és orosz szabványoknak. Az alapozóréteg rögzíti a bevonatot. Ezután jön a szilikon poliészter, amely hőálló tulajdonságokat biztosít.

Az alap egyenletesen melegszik, fokozatosan adja át a hőt az ételnek. A serpenyőben erősen vagy enyhén kérges ételek készíthetők. Bármilyen recept vagy a háziasszony kívánsága, mindig kielégítő eredményt hoz. A bakelit fogantyú hűvös marad a melegítés során. Segítségével kényelmes az edények eltolása vagy szállítása kész étellel, nem csúszik még nedves ecsetben sem, kellemes tapintású.

A vásárlók pozitív visszajelzéseket adnak és ajánlják az Esprado Amarilla serpenyőt vásárlásra. Élénkpiros színű kialakításával kitűnik a többi főzőedény közül. Más modellek is kaphatók ebben a kivitelben, így ha szeretné, összeállíthat egy teljes készletet.

Előnyök

 • Bármilyen tűzhelyen használható;
 • Csúszásmentes, nem hevített fogantyú;
 • sima felületének köszönhetően könnyen ápolható;
 • mosogatógépben mosható;
 • gyönyörű korall árnyalat.

Hátrányok

 • nincs látható jele.

Serpenyő NEVA METAL POWDER Karelia 2328 28 cm

Értékelés: 4.2

Karelia Serpenyő NEVA METAL POWDER 2328 28 cm Karelia Serpenyő NEVA METAL POWDER 2328 28 cm

A legjobb serpenyők listájának végén egy hazai gyártású termék áll, amely megfelel az összes orosz és európai biztonsági és higiéniai szabványnak. Nagy és tágas, 6 mm vastagságú alappal és 7 cm magas falakkal rendelkezik. A serpenyő többkomponensű ételek, különféle köretek, pörköltek, pörköltek, pörköltek készítésére használható. Alapanyagként alumíniumot használnak. Többféle bevonat megakadályozza a vetemedést és magas tapadásgátló tulajdonságokat biztosít.

Az “aranymetszés” elve szerint öntött fém. Ennek a technológiának köszönhetően az ételek optimálisan megsülnek, zamatosak és ízletesek. A simán bordázott talp tökéletes érintkezést biztosít a főzőlappal, felgyorsítja a melegítési folyamatot és megakadályozza a karcolásokat és a rozsdásodást. A “Karelia” kollekció azoknak tetszeni fog, akik értékelik a környezetbarát belső tereket. A természetes kő színe teljes mértékben megmarad, és a főzőedények nagyon esztétikusan néznek ki. Szabványos, fáradságmentes tisztítás. Mosogatógépben mosható.

A vélemények megjegyezték, hogy a serpenyő megfelel minden tulajdonságának. Jól tartja a hőt, és a nagy húsdarabokat egyenletes, étvágygerjesztő kéreggel grillezi. A gyártó 3 év garanciát vállal a főzőedényekre. Az élettartamot nem korlátozzák a használati szabályok.

Előnyök

 • 4 rétegű tapadásmentes rendszer;
 • többlépcsős minőségellenőrzés;
 • Ugyanaz a pörkölő hatás, mint az öntöttvas edényekben;
 • nagyvonalú belső tér.

Hátrányok

 • nincs kimutatható.
Olvasson tovább  A 7 legjobb citrusfacsaró
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: