12 legjobb serpenyő készítők

*A szerkesztők szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Egyetlen háziasszony sem nélkülözheti a serpenyőt a konyhában. Az ételek sütéséhez vagy párolásához legalább egy ilyen eszközzel kell rendelkeznie. Számos modell a polcokon. Némelyikük univerzális, mások, mint például a palacsintasütők vagy a wokok, egy adott feladatra alkalmasak. A sokféle lehetőség miatt a vásárlók elgondolkodnak azon, hogy mit vegyenek, és melyik márkát részesítsék előnyben.

Az Expertology szerkesztői elkészítették a 12 legjobb serpenyő gyártójának fogyasztói véleményét és értékelését.

A legjobb serpenyőgyártók értékelése

Jelölés hely Gyártó értékelés
A legjobb serpenyőgyártók rangsora 1 Riso
 • 5.0
  2 GiPFEL 4.9
  3 BergHOFF 4.8
  4 LE CREUSET 4.7
  5 Svájci gyémánt 4.6
  6 Bal
 • rini
 • 4.5
  7 Tefal 4.4
  8 KitchenAid 4.3
  9 AMT Gastroguss 4.2
  10 Rondell 4.1
  11 Kukmara 4.0
  12 Nadoba 3.9

  Riso
 • Értékelés: 5.0

  Riso<li></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/08/73516666197561-1512.jpg” height=”279″ title=”Riso</p><li>“><p>Az olasz márka alapítója, Alfredo Montini egy kis forradalmat hajtott végre, amikor 1965-ben úgy döntött, hogy a tömör konyhai eszközöket könnyű öntött alumínium edényekre cseréli. Vastag faluknak és aljuknak köszönhetően egyenletesen osztják el a hőt a belsejükben. Ez biztosítja, hogy az ételek megfelelően átsüljenek, és testes, intenzív illatot és ízt kapjanak. Idővel az alumínium edények megbízhatónak bizonyultak, mivel ellenálltak a mechanikai sérüléseknek. A könnyű használat és karbantartás megnyerte a felhasználók tetszését.</p><p>A vállalat ma is családi vállalkozásként működik, jó hírnévvel, és a termékek iránt még mindig nagy a kereslet. A gyártás minden fázisa kizárólag olasz üzemekben történik, ahol a nyersanyagot is beszerezzük – a kiváló minőségű alumíniumot a Lumezzane-i gyárakból importáljuk. A márka Európa egyik legnagyobb márkája, amely egy évtizedes koncepciót követ, amely egyesíti a funkcionalitást, a minőséget és az egyedi dizájnt. Minden edényt nagynyomású fröccsöntéssel gyártanak, így tökéletesen sima felületűek.</p><p>A Granito grillserpenyők különösen népszerűek. Öntött alumínium, hat milliméter vastag, háromrétegű, Hard Stone ásványi anyagokkal dúsított tapadásmentes bevonattal az optimális teljesítmény és a maximális tapadás elleni védelem érdekében. Főzés olaj nélkül. Ezeket a serpenyőket könnyebb tisztítani. Nemcsak gáztűzhelyhez, hanem sütőhöz és mikrohullámú sütőhöz is alkalmas.</p><h3>GiPFEL</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=GiPFEL

  A német márka mindenki számára ismerős. A márka edényei a közepes árkategóriába tartoznak, tartósak és könnyen ápolhatók. A választék hatalmas, és a következőkből áll: edények, serpenyők, lábasok, sütőedények, fedelek, mechanikus gyümölcscentrifugák, főzőedények, vágó- és aprítóeszközök, főzőeszközök (szűrők, sziták, habverők, szűrők, spatulák, simítók, kefék stb.), lábasok, serpenyők és serpenyők. .), kiegészítők, konyhai eszközök (kesztyűk, törölközők, kötények, órák, mérlegek), teríték (evőeszközök, tálalóedények, italok és ételek), tárolóedények, termoszok, flakonok, termokupakok, kenyérsütő csészék.

  A serpenyők kínálatában alumínium, rozsdamentes acél és öntöttvas termékek, valamint speciális serpenyők, wokok, grillezőlemezek és készletek közül választhat. A gyártási anyagok nem tartalmaznak az egészségre vagy a környezetre káros összetevőket. A vásárlókat vonzza a mosogatógép-biztosság, bár nem minden edény tisztítható mosogatógépben. Alkalmas gáz- és indukciós tűzhelyhez egyaránt. A Select Orange és a Diletto termékcsaládok különösen érdekesek – ezekkel az ételek főzésére és megfelelő tálalására is alkalmasak.

  A Gipfel Zenit az egyik legjobb serpenyő, amelynek vastag oldala öt milliméteres, ami egyenletesen forró felületet biztosít. A főzés gyorsabb a gyártási folyamatba beépített új technológiának köszönhetően. A márvány bevonat csökkenti az ételek felületre tapadásának kockázatát. Mély, mechanikailag elpusztíthatatlan és sérülésálló. Kényelmes, csúszásmentes fogantyúval felszerelve, de fedél nélkül a szállítási terjedelemben. Langyos vízzel és puha szivaccsal gyorsan és egyszerűen tisztítható. A gyártó szerint nem szabad fémtárgyakat használni, hogy ne sérüljön a belső bevonat.

  BergHOFF

  Értékelés: 4.8

  BergHOFF

  A belga márkát 1993-ban Raf Vanthoor alapította. Abban az időben csak egy főzőedénykészlet volt a kínálatában. A vállalat elnöke a vonakodás ellenére részt vett egy moszkvai vásáron, és aláírta első szerződését. A kemény munkának és elkötelezettségnek köszönhetően a Rough innovatív termékeivel a nemzetközi piacra vitte a vállalatot. Az évek során a BergHOFF díjakat is nyert – 2006-ban például az első díjat itthon.

  Sok serpenyő nem rendelkezik tapadásmentes bevonattal, de az alaprétegek még mindig megakadályozzák az ételek tapadását. Ez biztosítja az egyenletes hőellátást és az ételek jó és ízletes ízét. Minden modell könnyen tisztítható, és nagyon kevés erőfeszítést igényel a felhasználó részéről. Az árkategória közepes, ára 3000 és 7000 rbl között van. .

  Az ételek szívós sütéséhez nézze meg a Ron kollekció öntöttvas serpenyőjét. Kőrisfából készült ergonomikus fogantyú. A modell sokoldalúsága mellett a kontrasztos anyagok és színek kombinációja ellenére is egységes stílussal rendelkezik. Peter Rooks házon belüli tervező dolgozott a fejlesztésen. A termékcsalád négy különböző stílust kínál a különböző kulináris remekművek elkészítéséhez.

  Ec modell

 • A 2,3 literes pse-t a praktikussága miatt értékelik, mert alkalmas a mindennapi használatra. A tapadásmentes bevonat lehetővé teszi az olaj és zsír nélküli sütést, ami egészségesebbé teszi az ételeket. Ideális húsokhoz, rántottához, rántottához, omletthez és sok máshoz. Kadmium- és ólommentes. A fogantyúk nem melegednek fel, ami biztonságot és kényelmet biztosít.

  LE CREUSET

  Értékelés: 4.7

  LE CREUSET

  E francia márka neve elválaszthatatlanul kapcsolódik Közép-Európa kulináris hagyományainak fejlődéséhez. A vállalat az elsők között mondta ki, hogy a főzésnek kemény munkából örömöt okozó dologgá kell válnia. 1925-ben indult útjára. Azóta a vállalat termékei megőrizték vezető pozíciójukat, és felvették a versenyt a fiatalabb márkákkal. A termékeket nemcsak a főzés szerelmesei, hanem a vezető szakácsok is értékelik, akik kiemelik a magas szintű kézműves munkát, a minőségi szabványoknak való megfelelést és a kiváló formatervezést.

  Az öntöttvas és öntött alumínium termékcsaládot 1990 óta rendszeresen frissítik. A kezdetet az olyan új termékek bevezetése jelentette, mint az ázsiai wok, az indiai kahari, a spanyol pueblo stb. Paul van Zuidman, a vállalat elnöke szerint ez elengedhetetlen a márka fejlődéséhez. Ennek a megközelítésnek köszönhetően a márka 2014-ben bemutatta a króm-nikkelacélból készült ergonomikus serpenyők egyedülálló termékcsaládját.

  A márka serpenyői sokoldalúak és mindennapi használatra alkalmasak. Formák és méretek széles választéka közül választhat. A sorozat magában foglalja a zománcozott öntöttvasból készült termékeket, ugyanolyan acélból, rozsdamentes acélból háromrétegű, valamint hőálló tapadásmentes bevonattal. Az öntöttvas zománcozott serpenyőkben nemcsak sütni, párolni, hanem pácolni és tárolni is lehet a nyers ételeket, mivel az ételek savai nem tudnak behatolni az anyagba, és nem lépnek reakcióba vele.

  Svájci gyémánt

  Értékelés: 4.6

  Svájci gyémánt

  2001 óta a svájci prémium kategóriás főzőedények a séfek, az igazi éttermi szakácsok és az igazi gasztronómiai szakemberek körében a legnépszerűbbek közé tartoznak. Biztonságos, kényelmes és kényelmes – három kulcsfontosságú erény, amelyek a vállalat termékeit két évtizede a fogyasztók figyelmének középpontjába helyezik. A vállalat több mint tíz szabadalmaztatott technológiát tudhat magáénak. Klasszikus sütő- és grillserpenyőket, serpenyőket, serpenyőket, serpenyőket, tálcákat, rostélyokat, készleteket és kiegészítőket talál.

  A vezetés alapja – know-how. A márka olyan termékeket kínál, amelyek nem csak a formatervezésben és a tartósságban jeleskednek, hanem a magas szintű tartóssággal rendelkező egyedi anyagokkal is. A gyémánt nem véletlenül a védjegy logója, mivel ez a gyémántbevonat minden terméken megtalálható. Ez rövidebb felfűtési időt eredményez. A termékek környezetbarát szilícium-alumínium ötvözetből készülnek, amely ellenállóbbá teszi őket a mechanikai sérülésekkel szemben. Az extra kemény ásványi részecskékkel ellátott tapadásmentes bevonat megakadályozza az ételek tapadását, így a márka edényei a legjobbak közé emelkednek. 2010-ben a vállalat 30%-kal javította a bevonat tartósságát.

  Bal
 • rini
 • Értékelés: 4.5

  Bal<li></div><p>rini” src=”/wp-content/uploads/2023/08/47216666197561-1912.jpg” height=”223″ title=”Bal</p><li>rini”><p>Az olasz márka 1889-ben alakult, amikor Paolo Ballarini megalapította a Cast-Iron nevű céget. Egy kis fémműhely tulajdonosaként gyakran kérték fel konyhai eszközök javítására vagy építésére. Ez a tapasztalat tette a vállalatot 1931-ben piacvezetővé. A márka már akkor is több mint kétezer terméket kínált. A hatvanas években a márka az elsők között ismerte fel, hogy új technológiát kell bevezetni a tapadásmentes bevonatok formájában, amelyek akkor még nem voltak annyira elterjedtek, mint ma.</p><p>A folyamatos fejlesztés és innováció lehetővé tette a kiváló minőségű tapadásmentes edények és serpenyők gyártását. A kilencvenes évek eleje óta rendszeresen új termékcsaládok jelentek meg a nemzetközi piacon, mint például a MasterChef kollekció, Rialto, Fenice, Titanio, Il Rame, G</p><li>Speciális<li>. A vállalatot ma a család ötödik generációja vezeti. A tulajdonosok továbbra is a legmodernebb technológia használatának koncepcióját követik.<p>A serpenyők különböző bevonatokkal rendelkeznek, a teflontól a kerámián át a gránitmorzsalékig, a Titanio vonal pedig, ahogy a neve is mutatja, titánium bevonattal rendelkezik. A gyártás során felhasznált valamennyi anyag biztonságos mind az emberekre, mind a környezetre nézve. A termékek megbízhatóak és strapabíróak. A visszajelzések szerint a bevonat idővel elöregszik, ezért a terméket ki kell cserélni.</p><h3>Tefal</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Tefal

  A híres márkát 1956-ban alapították Franciaországban. Ma már egy nemzetközi csoport, amely nemcsak konyhai eszközöket, hanem háztartási gépeket is gyárt. Az első tapadásmentes bevonatú sütőlapot ezzel a márkanévvel hozták forgalomba. A vállalat még mindig tartja magát a szlogenhez: “Egy serpenyő, amely nem ég le”. A vállalat hírneve az egyik legjobb palacsintasütő serpenyőnek számít. Ez a főzőedény sokszorosan az “Ellenőrzött vásárlás” győztese. Minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik, és a felhasznált anyagok biztonságosak.

  A kínálatban számos rozsdamentes acélból, öntött alumíniumból, valamint. A teflonbevonat mellett kerámia bevonatot is használnak. A sütő termosztátja lehetővé teszi, hogy lássa, mikor érte el a felület az optimális hőmérsékletet. A széles árkategóriának köszönhetően a fogyasztónak lehetősége van megfizethetőbb terméket vásárolni, a költségvetési vagy prémium kollekciók közül választva.

  A Titanium-Pro-t érdemes megfontolni, mivel tökéletesen alkalmas otthoni használatra. A titán-oxid tapadásmentes bevonat hosszabb ideig tart, mint a hagyományosak. Sütésre vagy pörköltfőzésre lehetett használni, de ételek tárolására nem voltak alkalmasak. Ideális nem csak gáztűzhelyhez, hanem indukciós tűzhelyhez is. A termék enyhe mosószerrel és puha szivaccsal tisztítható.

  KitchenAid

  Értékelés: 4.3

  KitchenAid

  A márkanév a megbízhatóság mércéje. 1919 óta ez volt az első, amely otthoni keverőgépet gyártott. Egyesek szerint ő volt az, aki a cég nevét adta, mert abban az időben a keverő igazi szenzációt okozott, és a legjobb konyhai segédeszközzé vált, amit a cég neve lefordított. Több mint egy évszázada ez az az amerikai márka, amely háztartási készülékeket gyárt. A termékek felismerhető, klasszikus, az ötvenes éveket idéző dizájnnal rendelkeznek.

  A vállalat olyan főzőedényeket is gyárt, amelyek minőségét a profi szakácsok és bártenderek nagyra értékelik. Sokoldalúan felhasználható, időtlen dizájnjával, többrétegű felépítésével és kiváló hőterjedési tulajdonságaival nyűgöz le. Alkalmas gáz- és indukciós főzőlapokhoz. A serpenyőt könnyű ápolni, és kevés erőfeszítést igényel. Számos modell mosogatógépben mosható. A termék fogantyúi rozsdamentes acélból készültek, amely lehetővé teszi a sütőben való sütést 260 fokon, míg a hagyományos bakelit csak 170 fokot bír ki.

  A harminc centiméter átmérőjű KC2T12NKST népszerű választás a vásárlók körében. Többrétegű felületkezeléssel ellátott acélból készült. Tapadásmentes teflonbevonattal ellátva. Alkalmas sütőben való főzésre. Nincs fogantyúja, így nem túl praktikus a főzőlapon való sütéshez, hacsak nem vásárol egy levehetőt.

  AMT Gastroguss

  Értékelés: 4.2

  AMT Gastroguss

  Az európai vásárlók, az oroszokkal ellentétben, már jól ismerik a márka német alumínium főzőedényeit. A vállalat eredetileg kizárólag nagykereskedőknek termelt, de csak nemrég lépett be a kiskereskedelmi piacra. A gazdag választék egyaránt alkalmas professzionális és otthoni használatra is.

  A márkás serpenyők 8-10 milliméter vastag aljjal rendelkeznek, amely nagy hővezető képességet és egyenletes hőmérséklet-eloszlást biztosít. A jól átgondolt dizájn nemcsak a szemnek kellemes, hanem praktikus és funkcionális is, így a főzés gyorsabb és jobb lesz. A márka különböző öntési módszerekkel készült termékeket kínál: homok- vagy magformával vagy anélkül, nyomás vagy gravitációs öntéssel vagy anélkül. Fontos megjegyezni, hogy minden termék kézzel készült.

  A serpenyők modelltől függően a két szabadalmaztatott tapadásmentes bevonat egyikével kaphatók: a standard Platinum bevonat tartósabb és tartósabb, és teljesen biztonságos az egészségre és a környezetre; az ultratapadós Plasma bevonat mechanikusan és kémiailag ellenálló, és elsősorban professzionális használatra szánt serpenyőkhöz használják.

  A fogyasztók különösen kedvelik az AMT526FIX titánium bevonatú öntött alumínium serpenyőt rögzített fogantyúval. A tíz milliméter vastagságú alap felülete rendkívül jól polírozott, és nagyon kevés karbantartást igényel. Főzés után csak annyit kell tennie, hogy száraz ruhával eltávolítja az ételmaradékot, és meleg vízzel, szivaccsal és folyékony mosószerrel kimossa. A fogantyú ergonomikus kialakítású, az ujjak védelmét szolgáló lyukakkal ellátott. Nem forrósodik fel, így nem áll fenn az égési sérülések veszélye.

  Rondell

  Értékelés: 4.1

  Rondell

  A márkát 1988-ban alapították Németországban. A vállalat eredetileg acélból készült főzőedényeket és kiegészítőket gyártott, de fejlődésével úgy döntött, hogy kínálatát öntöttvas és alumínium készülékekkel bővíti. Bár a gyárak Kínába költöztek, az áruk minősége ugyanaz maradt. Ezeket a termékeket a világ vezető éttermeinek séfjei nagyra értékelik, és széles körben használják a főzéshez.

  A vállalat legújabb kreációi ötvözik a funkcionalitást, a praktikumot és a modern stílust. A serpenyők csúcstechnológiás anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást a használat során, és nem veszélyesek az egészségre. A márkatermékek rendelkeznek az összes szükséges megfelelőségi tanúsítvánnyal.

  Nagyon népszerű az ügyfelek körében a Stern RDS-092 rozsdamentes acél tapadásmentes modell acél alapú tapadásmentes bevonattal. Az említésre méltó funkciók közül a háromszoros olvasztott alj, amely növeli a hővezető képességet, és lehetővé teszi, hogy a felületet egyenletesen melegítse a legrövidebb idő alatt, így az ételek szaftosak maradnak.

  Kukmara

  Értékelés: 4.0

  Kukmara

  A gyárat az ötvenes években indították el. Ma a gyár öntött alumínium főzőedényeket, kenyérformákat, tapadásmentes serpenyőket és egyebeket gyárt. A termékek népszerűek az oroszországi és FÁK-országokból származó ügyfelek körében. Az áruk a GOST követelményeinek megfelelően készülnek.

  A serpenyők előnyei az egészségre ártalmatlan anyagok, vastagabb falak és fenék, minőségi bevonatok, különböző formák és méretek. A huszonnégy centiméter átmérőjű “Tradition” modell kerámia bevonattal különösen népszerű a vásárlók körében. A vélemények azt írják, hogy a főzés során az étel nem ragad a felületre, és nem ragad. A felhasználók szerint a mázas kerámiabevonat nem porózus és szagtalan, a bordázott aljának köszönhetően pedig a termék gyorsan felmelegszik és hosszú ideig forró marad. Vannak azonban panaszok a korlátaira, például arra, hogy a serpenyőt nem lehet mosogatógépben tisztítani, hirtelen hőmérséklet-ingadozásoknak kitenni, és fémeszközök használata esetén.

  Nadoba

  Értékelés: 3.9

  Nadoba

  A vállalat egy multidiszciplináris német konszern részlege, amely fürdőszobai szerelvényeket és tartozékokat fejleszt és értékesít. Miután a vállalat úgy döntött, hogy bővíti termelését, 2010-ben új részleget nyitott Kelet-Európában, és belépett a professzionális konyhai készülékek új piacára. A márka kiemelkedik a magas minőség és a versenyképes árak kombinálásának képességével.

  A termékeket modern technológiával felszerelt gyárakban gyártják. Mindig szigorú minőségellenőrzést végeznek. Innovatív technológiát és biztonságos anyagokat használunk, amelyek az élelmiszerekkel érintkezve nem bocsátanak ki káros anyagokat. A szakemberek és a szakácsok már most is szeretik a márka edényeit.

  A közönséges fogyasztók, különösen Oroszországban, még nem ismerik jól a márkás termékeket, de jó elképzelésük van róla, és még néhány edényt is megkülönböztetnek. A SILVA modell például tapadásmentes és huszonnyolc centiméter átmérőjű. Kovácsolt alumíniumból készült, tartós ötrétegű Elegant bevonattal. Egyrészes rozsdamentes acél fogantyúval ellátott, amely lehetővé teszi a serpenyő sütőbe helyezését. Minden típusú tűzhelyhez alkalmas. Nem éles fémeszközök használata megengedett.

  Olvasson tovább  Bosch HGA23W155
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: