15 legjobb karob kávéfőző

*A szerkesztő legjobb választásai. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értékesítési célzatú. A vásárlás előtt elengedhetetlen a szakmai tanácsadás.

A kávé élénkítő hatású, így még a legnehezebb nap is energiát adhat ahhoz, hogy végigcsináld. A kész kávé megvásárlása drága, ezért sokan inkább kávéfőzőt vásárolnak. Léteznek irodák számára készült modellek, amelyek nagyszámú ember számára képesek ízletes italt biztosítani, valamint otthoni használatra is. A polcokon sokféle eszköz található, de a tejeskávé, eszpresszó és kapucsínó szerelmeseinek csak a szentjánoskenyérfára kell figyelniük. Ez a termékcsalád ideális kezdőknek és olyan kezdőknek, akik a gépet kereskedelmi célokra szeretnék használni. A fontos dolog az, hogy gondolkodjon az árról, és arról, hogy mit szeretne a kávéfőzőtől.

Az Exprtology szakértői elemezték a piacot, meghallgatták a szakértők véleményét, és kiválasztották a 13 legjobb pörkölő kávéfőzőt ehhez a minősítéshez.

Hogyan válasszunk szentjánoskenyérfát

 1. Carob Maker típusok.A szivattyús főzők a vízszivattyúnak köszönhetően növelik a nyomást a főzőkamrában és a kávécsatornában. A belépőszintű és középkategóriás készülékek rezgő szivattyúval rendelkeznek – ez a funkció minden kis háztartási karob kávéfőzőben megtalálható. És ez akár 5 vagy 150 ezer forintba is kerülhet. . A professzionális/kereskedelmi eszpresszógépek forgó szivattyúval rendelkeznek, amely egyenletesebb és egyenletesebb nyomást biztosít, ami jobb ízű eszpresszót eredményez. A gőzfőzők teljesítmény tekintetében gyengébbek, mint a szivattyús főzők, ezért az ínyenceknek az előbbit kell választaniuk. Ne feledje, hogy egy irodai, kávézói vagy nagycsaládos kávégépnek legalább két eszpresszószarvval kell rendelkeznie.
 2. Mennyit veszel?.Fordítson különös figyelmet a tartályra és a kúpokra. Ha olcsó műanyagból készültek, nem lesz olyan jó az ízük, mint amilyennek lennie kellene. Válassza a fémszarvú kávéfőzőket és a minőségi műanyagból készült víztartályt.
 3. Teljesítmény és nyomás.Az eszpresszóhoz 8-9 bar nyomás szükséges. Még akkor is, ha a készülék 15-19 bárt ad ki, ez nem játszik szerepet, így a kizárólag erre a jellemzőre való összpontosítás inkább marketingfogás – a kávéfőző minden esetben csökkenti a nyomást a kívánt értékekre.
 4. TeljesítményAz italok elkészítésének sebessége. Az 1100-1700 watt az ideális, de ha pénzt szeretne spórolni, választhat kisebb teljesítményt is.
 5. Kazán.A kis víztartályos termoblokkokat belépő szintű kávéfőzőkhöz tervezték, míg a nagy víztartállyal rendelkezők középkategóriás készülékek. A nagyobbaknak nagy előnyük van a kisebbekkel szemben, mert nem kell 60 ml-enként újra felmelegíteni a vizet. Igaz, van egy hátránya – egyenetlen hőmérséklet, ami nem sok, de még mindig befolyásolja az eszpresszó ízét.
 6. Edénykapacitás.Ha egy 2-3 fős kis család számára vásárol egy kávékarobot, akkor 100-600 ml-es tartályt vásárolhat, de egy nagyobb csoport számára 1-1,5 literes modellt kell vásárolni. Ne feledje, hogy minél nagyobb a tartály térfogata, annál nagyobb a kapacitás.
 7. Milyen kávét használjunk.A karob kávéfőzők működhetnek őrölt kávéval, valamint kávékapszulákkal és speciális podokkal is. A teáskanálas modellek gyorsabbak, könnyebben tisztíthatók és könnyebben elkészíthető eszpresszó. A szakemberek azt tanácsolják, hogy vásároljanak kapucsinátorral felszerelt és a kehely működését támogató eszközöket.
 8. Extra opciók.A tejhabosító rendszer lehetővé teszi, hogy finom és magas habtartalmú kávét készítsen. Egy gombnyomással megszakíthatja a főzési folyamatot, hogy megoldja a problémát. Az automatikus kikapcsolás megvédi a motort a túlmelegedéstől, míg az automatikus tisztítórendszer megakadályozza a vízkő felhalmozódását.
 9. Az ellenőrzés.A kávéfőzőket előre programozott adagolásúakra és olyanokra osztják, amelyek közvetlen emberi beavatkozással indulnak és állnak le. Az első lehetőségnél egyszerűen megnyom egy gombot, és a modell végigmegy a teljes folyamaton, egészen a leválasztásig. Bizonyára kényelmesebb az irodában, mert időt takarít meg, és élvezheti az italát, miközben a vállalkozását végzi. Az ilyen termékek költségei azonban magasabbak lesznek, amit érdemes megfontolni, mielőtt vásárolni megy.
 10. Ergonómia.Ideális otthoni használatra, válassza a kompaktabb modelleket. Még ha nagy konyhája is van, akkor is ostobaság felesleges helyet foglalni, amikor vásárolhat egy nagy teljesítményű, mégis kicsinyes kávéfőzőt. Minden alkatrésznek kényelmesen kell elhelyezkednie, különösen egy idős személy számára történő vásárlás esetén. Ebben az esetben az intuitív kezelőfelület elengedhetetlen. Ne feledje azt sem, hogy a gépet gyakran kell tisztítani, ezért fontos, hogy gyorsan és könnyen összeszerelhető legyen.

A legjobb kávéfőzők rangsora

JelölésSpotNévÁr
A legjobb kávékeverők az irodában1De’Longhi La Specia
 • sta EC 9335.M
 • 37 950 €
  2De’Longhi EC 850 M30 619 €
  3Nuova Simonel
 • Musica Standart AD
 • 99 052 €
  4Bugatti
  A
  49 990 €
  5KitchenAid 5KES210289 990 €
  A legjobb karob kávéfőzők otthonra1Gaggia Gran Prestige18 938 €
  2Rommelsbacher EKS 201019 921 €
  3smeg ECF01DGEU113 990 €
  4Gaggia Viva Style14 748 €
  5ENDEVER Costa-10656 580 €
  6De’Longhi Distinta ECI 34113 247 €
  7

  PCM 1515E Adore Crema

  6 400 €
  8Kitfort KT-7407 590 €
  9Krups Calvi Meca XP 34409 690 €
  10ICM 0401BK3 180 €

  A legjobb eszpresszógépek az irodába

  De’Longhi La Specia

 • sta EC 9335.M

  Értékelés: 4.8

  De’Longhi La Specia<li></div><p>sta EC 9335.M” src=”/wp-content/uploads/2023/03/7916666197991-9215.jpg” height=”451″ title=”De’Longhi La Specia”</p><li>sta EC 9335.M”></p><p>Az ideális irodai kávékarobnak fémtestűnek kell lennie. A csészemelegítőnek is kötelező darab. Egyszerre két ital elkészítésére is képesnek kell lennie. Amint azt már kitalálhatta, a De’Longhi La Specia rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal</p><li>sta EC 9335.M. Sőt, egyesek kávéfőzőnek is nevezik, mivel számos lehetőséget kínál. Ez a modell például készen áll a kávé erősségének szabályozására. Az ital hőmérsékletét is beállíthatja. Mindezt kényelmes és elegáns kapcsolókkal, a design elrontása nélkül.</p><p>Ez a kávéfőző a tökéletes mindenes. Nemcsak őrölt kávéból, hanem kávébabból is készít italt – ehhez egy darálót is beépítettek. A folyamat külön kazánokban zajlik – az első felmelegíti a vizet, a második pedig a tényleges főzést végzi. A teljesítmény akár 1450 watt is lehet, így gyorsan érkezik egy csésze aromás főzet. A belső nyomás elérheti a 19 bárt. Soha nem kell aggódnia a kávépor finomsága miatt. És van egy kétliteres víztartálya is. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges túl gyakran újratölteni a vizet. A versenytársak minden két-három csésze kávé után igénylik, nem igaz?!</p><p>Ezzel a modellel eszpresszót és americanót készíthet. További előnyök közé tartozik az automatikus mésztelenítés funkció. A gyártó nem felejtette el a nyomásmérőt – arra szolgál, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a nyomás elérte a megfelelő szintet. Emellett a kávéfőző kivehető csepegtető tálcával rendelkezik, amelyet egy teljes körű csepegésgátló rendszer helyett használnak, amely általában ok nélkül növeli egy ilyen eszköz végső árát.</p><p>Sajnos ez a modell mégsem nevezhető tökéletesnek. Három komoly hátránya van. Először is, a már említett kávédaráló nem a legjobban működik. Gyakran keletkezik többlet por, ami problémákat okoz. Másodszor, az itt használt cappuccinator megszokást igényel. És nem futhat eszpresszó kiömlése közben. Harmadszor, meg kell szoknia a készülék programozását. Egy probléma, amelyet a kijelzővel meg lehetett volna oldani.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Egyszerre két csészényit is lehet főzni;</li><li>Van egy cappuccinator;</li><li>Van egy daráló;</li><li>Nagyon nagy teljesítmény;</li><li>Nem feledkezve meg a nyomásmérőről sem;</li><li>Az ital hőmérséklete és erőssége szabályozható;</li><li>Külön kazánokat használnak;</li><li>A test fémből készült;</li><li>Az edények felmelegítése lehetséges.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A cappuccinatornak vannak bizonyos korlátai;</li><li>A daráló nem működik optimálisan.</li></ul><h3>De’Longhi EC 850 M</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
  De'Longhi EC 850 M

  A De’Longhi termékeket számos irodában megtalálja. Kis kávézókban is megtalálható. Az a tény, hogy gyakran szép kialakítással és meglehetősen széles körű funkcionalitással rendelkezik. A kávéfőzés is nagyon gyors. A De’Longhi EC 850 M különösen a következő tulajdonságokkal rendelkezik. Fém burkolattal rendelkezik, amely bútordarabbá teszi. Az ital elkészítéséhez őrölt kávét vagy kávékapszulákat használ. És míg sok ilyen modern eszköz elektronikus vezérlést használ, itt mechanikusan működik. Ez megkönnyíti a folyamatot, és a kávéfőzőt is tartósabbá teszi.

  A fűtőberendezésként egy termoblokkot használnak. A kávéfőző teljesítménye 1450 watt. Ez egy tisztességes érték, és lehetővé teszi, hogy a munkát a lehető leggyorsabban elvégezze. Legfeljebb egy literes víztartály kapacitása. Ez három-négy csésze kávé elkészítéséhez elegendő. Egyébként a készülék egyszerre két italt tud főzni. Ez egy nélkülözhetetlen funkció minden olyan kávéfőzőnél, amelyet az irodába készül telepíteni.

  A főzési folyamat során a belső nyomás elérheti a 15 bárt. De nem lehetsz biztos benne, mert nincs nyomásmérő. A gyártó a költségcsökkentés nevében elhagyta. Nincs automatikus mésztelenítő rendszer sem. De a készülék tudja, hogyan készítsen cappuccinót magától! Nem minden karobgép képes erre. Ez a modell képes latte, latte macchiato és természetesen a hagyományos eszpresszó elkészítésére is.

  Egyébként ez a szokásos kávéfőző, amelyet viszonylag kevés pénzért árulnak. A csészék melegítését is tudja, kivehető csepptálcával és vízszintjelzővel rendelkezik. Három szűrővel és hőmérsékletmérővel rendelkezik. Talán a De’Longhi EC 850 M kis mérete és alacsony, 5,4 kg-os súlya a fő vonzerő.

  Ha elolvassa a véleményeket erről a modellről, úgy tűnik, hogy ez a legjobb választás a pénzért. De van néhány hátránya is. Például nem fér bele egy magas latte macchiato csésze, amely egyszerűen nem fér bele (kivéve, ha előbb eltávolítják a csepptálcát). Továbbá a gyártó nem valósította meg a tej habzásának beállítását. Nem mindenki elégedett az utasításokkal, amelyek szintén nagyon rövidek. Senki sem akadályozhatja meg azonban, hogy letöltse a kézikönyv részletesebb változatát az internetről.

  Előnyök

  • Automatikus cappuccino-készítés áll rendelkezésre;
  • A mechanikus vezérlés könnyen érthető;
  • Stílusos fémház;
  • Van egy pohármelegítő;
  • Nagyon nagy teljesítmény;
  • Egyszerre két csészényit tud főzni.

  Hátrányok

  • A kézikönyv nem túl részletes;
  • A tej habosítására nincs finombeállítás;
  • A magasabb bögrék csak némi finomsággal férnek el;
  • Kívánatos lett volna egy nagyobb víztartály.

  Nuova Simonel

 • Musica Standart AD

  Értékelés: 4.7

  Nuova Simonel<li></div><p>Musica Standart AD” src=”/wp-content/uploads/2023/03/8701666197991-1915.jpg” height=”410″ title=”Nuova Simonel</p><li>Musica Standart AD”></p><p>Sok kávészarva nem mondható hatékonynak. Majdnem egy örökkévalóságig is eltarthat, amíg elkészülnek. Szerencsére a csúcskategóriás modelleknek nincs ilyen problémájuk. Például a Nuova Simonel</p><li>A Musica Standart AD másodpercek alatt elvégzi a munkát. Irodai környezetben ez valódi előnyt jelenthet, mivel a munkavállalónak a lehető leggyorsabban vissza kell térnie a munkába. Ez a készülék gyakran megtalálható az elviteles üzletekben is.</p><p>Ennek a modellnek a teljesítménye 1200 watt. Tényleg 15 barra növeli a nyomást (a folyamatot a manométeren keresztül követheti), aminek köszönhetően közel tökéletes eszpresszót készít. Csészemelegítővel is rendelkezik. Ezzel a kávéfőzővel cappuccino is készíthető. Csak ne feledje, hogy egy kis mennyiségű tejet. De ebben az esetben ne hagyatkozzon az automatizmusra.</p><p>A kedvező árú modellekkel ellentétben ez a kávéfőző egyszerre két csészét tud készíteni. Ez is hasznos lehet olyan esetekben, amikor a készüléket valamelyik kávézóban helyezik el. A hálózati vízellátáshoz való csatlakoztatás lehetősége is hasznosnak tűnik az ilyen típusú működéshez; ▪ Két tál egyszerre főzhető.</p><p>Nuova Simonel</p><li>A Musica Standart AD őrölt kávét használ. Így nem megy tönkre, ha mindenféle podokat vásárol, amelyek egy vagyonba kerülnek. Tartalmaz egy 1,8 literes víztartályt is. By the way, a test fémből készült, így a kávé karob választása még a modern belső terekkel rendelkező konyhák tulajdonosai által is történik. De a helyiségnek nagynak kell lennie, mert a készülék nem különösebben kicsi. És elég nehéz is (a mérleg a modell alatt 20 kg-ot mutat). És a családodnak egynél több személyből kell állnia. Ha egyedül él, nincs szüksége két csapra.</p><p>Sajnos, ennek a készüléknek van néhány hátránya. Nagy hangsúlyt fektettek a kézműves kávékészítésre. Nincs automatikus kikapcsolás. Az elektronika nem is tudja, hogyan blokkolja a készülék működését, ha nincs benne víz! Ezért különösen óvatosnak kell lennie, amikor ezt a kávéfőzőt használja. Egy másik hátránya a csepegésgátló rendszer hiánya. Ne aggódjon, ha néhány csepp a bögre mellé esik, könnyen eltávolítható és megtisztítható az alatta lévő tálca.</p><h4>Az előnyök</h4><ul><li>Eszpresszót és kapucsínót készíthet;</li><li>Nyomásmérő rendelkezésre áll;</li><li>Csészefűtés funkció;</li><li>Van egy kivehető csepegtető tálca;</li><li>A test fémből készült;</li><li>Egyszerre két csésze kávé főzhető;</li><li>Vízvezeték-csatlakozás rendelkezésre áll.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek;</li><li>Nincs automatikus mésztelenítés;</li><li>Nincs csepegésgátló rendszer;</li><li>Nincs automatikus kikapcsolás vagy egyéb biztonsági rendszer; hőmérsékletjelzés hiánya.</li></ul><h3>Bugatti </p><div>A</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Bugatti </div><p>A” src=”/wp-content/uploads/2023/03/49916666197991-2415.jpg” height=”421″ title=”Bugatti </p><div>A”></p><p>Sok karob kávéfőző gép nagyon hasonlít egymásra. Ha pedig ékszert keres az irodájába, javasoljuk, hogy fontolja meg a Bugatti-t </p><div>A. Ez egy egyedülálló készülék, amely hosszú időt vesz igénybe, hogy megismerje a kávéfőzőt. És ez az az eset, amikor a készülék nemcsak vizuálisan, hanem az ital ízléséhez is kiemelkedik. oktatás 1 A készülék nem csak vizuálisan, hanem az ital ízléséhez is kiemelkedik. Még egyetlen vásárló sem mondta, hogy nem elégedett a kávéval. Vagy hogy az italod átlagos.</p><p>A csúcskategóriás készülékek általában csak egy vagy két színben kaphatók – többet rendkívül nehéz lenne eladni. De a Bugatti </p><div>A nem ez a helyzet. Ennek a modellnek a szekrénye a kilenc választható szín egyikére festhető! Örüljön, hogy fémből készült. A kompakt méret lehetővé teszi a készülék problémamentes telepítését, ehhez hozzájárul a minimális súlya – mindössze 6,5 kg. De természetesen ez a kávéfőző fő hátránya is. Nagyon kis víztartályuk van. A tartály térfogata alig 0,8 liter. Ha naponta többször van szüksége kávéra, akkor nagyon gyakran kell vizet hozzáadni. Szintén kínos a kávéfőző teljesítménye, amely nem haladja meg a 950W-ot. Ezzel a beállítással akár 15 bar nyomást is elviselhet. Ez azonban csak a nagyobb teljesítményű versenytársakkal való közvetlen összehasonlításban tűnik fel. A folyamat egyébként nyomásmérővel is ellenőrizhető. Ez a készülék legnagyobb része (a víztartály után).</p><p>Ez a modell őrölt kávét vagy kávékapszulákat használ. Leginkább egy Bugatti segítségével </p><div>A eszpresszót készít. A cappuccinót is töltheti egy csészébe, de akkor kézzel kell kezelnie az összes tejet.</p><p>Egyébként ez egy ismerős kávékarob, amelynek fő hátránya a felépítéséből ered. Például nincs csepegésgátló rendszer, így a tálcát rendszeresen tisztítani kell. A készülék nem rendelkezik automatikus vízkőmentesítési funkcióval sem. De felmelegíti a csészéket. És egyszerre két italt tud készíteni. Röviden, ez nem egy rossz lehetőség az irodában, de megvannak a maga hátrányai.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Egyedi kialakítás;</li><li>Számos színválaszték;</li><li>Fém burkolatot használ;</li><li>Van egy nyomásmérő;</li><li>A csészék fűtése megtörténik;</li><li>Szerény méret és súly;</li><li>Egyszerre két csésze kávé főzhető;</li><li>A vízszintjelzőről sem feledkezhetünk meg.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs automatikus mésztelenítés;</li><li>Nincs cseppálló rendszer;</li><li>Az ár nem különösebben alacsony;</li><li>Nem a legnagyobb víztartály.</li></ul><h3>KitchenAid 5KES2102</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=KitchenAid 5KES2102

  Sok Expertology olvasó tudja, hogy a KitchenAid termékek drágák. Például egy karob kávéfőző ára ettől a gyártótól majdnem 90 ezer forint. rubel. De őrülten szépnek tűnik. Ez aligha egy műalkotás. Amiből szintén finom ital készíthető!

  Ezt a modellt őrölt kávéból történő ital készítésére tervezték. Négy színben kapható. A készülék a legérdekesebb a vállalati vörös színében. A formatervezés retro stílusú, ami még érdekesebbé teszi. Csakúgy, mint a csészék, amelyeket egy megfelelő felületre helyezünk! Közismert tény, hogy ha egy italt meleg edénybe öntünk, az pozitív hatással van az ízére.

  Néhány más kávéfőzővel ellentétben ez nemcsak eszpresszót, hanem tejeskávét is készíthet. Cappuccino is elérhető, de csak kézi üzemmódban. Ennek a készüléknek a teljesítménye 1300 watt, ami elég ahhoz, hogy a belső teret 15 bar nyomás alá helyezze. Ezt a folyamatot nyomásmérővel ellenőrizheti – ez segít abban, hogy tudja, hogy a gyártó nem csalt. Az itt található készülékek között van egy hőmérő is.

  Ez a kávéfőző külön kazánokat használ. Az elsőt forró vízzel, a másodikat forró vízzel főzik. Egy ilyen kialakítás nem segíthetett, de hatással volt a súlyra. Ez azonban elviselhető (kb. 11,8 kg), vannak nehezebb kávéfőző gépek. Érdekes, hogy a gyártó bevezette a két csésze kávé egyszerre történő elkészítésének lehetőségét – ez soha nem felesleges. A másodlagos funkciókat megspórolta. Például nem rendelkezik csepegésgátló rendszerrel. Ehelyett egy kivehető tálcát használ, amely könnyen tisztítható.

  A KitchenAid 5KES2102 mindent tartalmaz, amire szüksége lehet. Tartalmaz egy kis főzőpoharat a habosításhoz, egy pár szűrőt, egy hálós kefét és egy mérőkanalat.

  Akkor miért adtunk ennek a modellnek ilyen alacsony értékelést?? Az ital ízére és minőségére. A leggyakoribb kávét kapja. A crema folyékony, ami miatt hamar leesik. Ha szeretne képeket rajzolni rá – más gépre van szüksége. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a műanyag alkatrészek középszerű kivitelezését sem.

  Előnyök

  • Háromféle kávé áll rendelkezésre;
  • A design szép;
  • A test fémből készült;
  • Kétliteres víztartályt használ;
  • Egyszerre két csészényit tud főzni;
  • Nyomásmérő és hőmérséklet-érzékelő jelen van;
  • Négy szín közül választhat;
  • Csészemelegítő bevezetve.

  Hátrányok

  • A műanyag elemek nem a legjobb módon készültek;
  • A kávé hozama valóban átlagos;
  • Nincs csepegésgátló rendszer;
  • Nincs automatikus mésztelenítés.

  A legjobb kávé karob az Ön otthonában

  Gaggia Gran Prestige

  Értékelés: 4.8

  Gaggia Gran Prestige

  Egy modern dizájnnal rendelkező kávéfőzőt szeretne, amely nem rontja el a konyháját? Ebben az esetben a Gaggia Gran Prestige készüléket ajánljuk figyelmébe. Ez a készülék fémházzal és minimális felesleges elemmel büszkélkedhet. Az ital adagolása a jól ismert italos kúppal történik. És egyszerre két csészébe is lehet önteni. De kicsi kell legyen – a magasabb bögrék egyszerűen nem férnek bele. Ez talán a modell legfőbb hátránya.

  Ennek a modellnek a teljesítménye 1050 W. A víztartályban 1,25 liter vizet forral fel pillanatok alatt. Ami a nyomást illeti, az akár 15 bar is lehet. Meg kell bíznia a gyártóban, mivel ennek a kávéfőzőnek nincs nyomásmérője.

  Fűtésként kazánt használ. Sajnos ez a kialakítás nem tette lehetővé a gyártó számára, hogy a csészefűtést megvalósítsa. Ez a második nagy hátrány. Ez azonban nem olyan fontos otthoni használatra.

  Érdemes megemlíteni, hogy van egy kivehető csepegtető tálca, amely könnyen tisztítható. A gyártó egy automatikus kikapcsolási rendszert is bevezetett az alkotásában. De nincs kijelzője. Nem csoda, hiszen nem kínál nagyszámú beállítást. Még az ital erősségét sem tudod beállítani. Egyébként a készülék nemcsak eszpresszót, hanem latte macchiato-t is készíthet. Cappuccino is elérhető, de csak kézi üzemmódban.

  Az interneten számos pozitív vélemény található erről a modellről. Azonban még ezeknek is van néhány negatívuma. Először is, az emberek nem szeretik a tálcát, amely műanyagból készült, és nem praktikus festékkel van ellátva – idővel megkopik, különösen, ha naponta használja a kávéfőzőt. Másodszor, néhány példánynak van egy hibája – a tartályuk gyorsan szivárog. Ez azonban garanciális eset, így senki sem fogja megakadályozni, hogy a készüléket visszaküldje a boltba.

  Előnyök

  • Szerény méret és súly;
  • A víz gyors felmelegítése;
  • A tartály elég tágas;
  • Egyszerre két csészébe is önthetjük;
  • Nem túl magas ár;
  • Háromféle kávé elkészítésére képes.

  Hátrányok

  • Nem illik a magas bögrékhez;
  • Néhány elemről gyorsan leválik a festék;
  • Nincs csészemelegítő;
  • Nincs automatikus mésztelenítés;
  • Nincs nyomásmérő.

  A Rommelsbacher EKS 2010

  Értékelés: 4.8

  Rommelsbacher EKS 2010

  Ön egy viszonylag olcsó, vonzó megjelenésű kávéfőzőt szeretne? Ebben az esetben a Rommelsbacher EKS 2010-et ajánljuk figyelmébe. Ennek a modellnek a megvásárlása 20 ezer euróba kerül. Ez egy kicsit olcsóbb. Ezért a pénzért olyan készüléket kap, amely finom eszpresszót készíthet. Használható cappuccino készítésére, de csak kézi üzemmódban. Az ilyen kávéfőzők azonban ritkán kínálnak teljes automatizmust ebben a tekintetben.

  Ez a modell egyáltalán nem olcsó. Ebből a szempontból nem meglepő, hogy a teste szinte teljes egészében fémből készült. Alatta egy termoblokk rejtőzik, amelynek feladata a tartályba helyezett 1,5 liter víz felmelegítése. Az őrölt kávé vagy a podok akár 19 bar nyomáson is elkészíthetők. Kár, hogy nem láthatja a nyomásmérőt, meggyőződve arról, hogy a gyártó által bejelentett számot kapja – ez az eszköz egyszerűen nincs ott.

  Szerény mérete és alacsony ára ellenére a kávéfőző számos beállítást kínál. Beállíthatja például a forró víz adagjának méretét. Vagy aktiválja az előnedvesítést. Egyszerre két csészébe is képes italt tölteni, ami szintén örömteli látvány.

  Egyébként ez egy tipikus kávéskarob. Nincs csepegésgátló rendszerrel felszerelve. Nincs rá szükség, ezt egy kivehető tálcával helyettesítik, ahová a véletlenül lecsöpögő cseppek leesnek. A Rommelsbacher EKS 2010 vásárlói ritkán írtak negatív véleményt. Csak a vízszintjelző rossz elhelyezésére hívják fel a figyelmet – nem látható, ha a készüléket a falhoz helyezik. Továbbá, nem mindenki elégedett a szállított műanyag hőmérséklettel.

  Előnyök

  • Egyszerre két csészét is lehet készíteni;
  • Nagyon nagy teljesítmény;
  • Tisztességes tartály térfogat;
  • A test fémből készült;
  • Energiatakarékos üzemmóddal rendelkezik;
  • Néhány kiigazítás elvégezhető.

  Hátrányok

  • Egy őszintén szólva rossz temperálóval érkezik;
  • Nem a legjobb hely a vízszintjelzőnek;
  • Nincs automatikus mésztelenítés;
  • Nincs nyomásmérő.

  smeg ECF01DGEU

  Értékelés: 4.7

  smeg ECF01DGEU

  Egy ritka olvasónknak nagy összegű pénzösszeg van elkülönítve egy kávéfőző megvásárlására. De ha Ön egyike ezeknek az embereknek, akkor a smeg ECF01DGEU nevű modellnek minden bizonnyal tetszeni fog. Először is, ez azon kevés kávéfőzők egyike, amelyeket orosz khokhlomával díszítettek. A hozzá illő dizájnra minden reggel öröm ránézni, és biztosan javítja a hangulatot. Másodszor, a készülék elég sok helyet foglal el. És ez nagyon fontos, ha a kávéfőzőt otthoni használatra vásárolják. Harmadszor, egyszerre két csésze kávét tud főzni. Ez lehetővé teszi, hogy a partnerével együtt élvezze az italát – nem kell várnia a második italra.

  Ez a modell őrölt kávét vagy kávékapszulákat használ. A termoblokkot fűtőberendezésként használják. A teljesítmény eléri az 1350 W-ot, ami elég ahhoz, hogy a vizet gyorsan felmelegítse a maximális hőmérsékletre. Egyébként az itt használt tartály kapacitása 1L. És ez már felkerülhet a hátrányok listájára. Ennél többre azonban általában nincs szükség otthon. Ami még fontosabb, hogy beállíthatja az ital erősségét.

  Ha a cappuccinót szereti, nem pedig az eszpresszót, akkor a smeg ECF01DGEU talán mégsem az első választása. Itt lehet elkészíteni, de csak kézi üzemmódban.

  Mindig készen áll, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre az összes vízkő eltávolítására. Sajnos, nem lehet nélküle, mert nincs automatikus mésztelenítés – egy olyan funkció, amellyel a teljes értékű kávéfőzők büszkélkedhetnek. Nincs csepegésgátló rendszer a készülékben. Helyette a gyártó bevezette a szokásos tálcát, amely könnyen eltávolítható és letörölhető. A készítők nem feledkeztek meg a zsinórtároló rekeszről sem.

  El kell ismernünk, hogy a smeg ECF01DGEU semmiképpen sem éri meg azt a pénzt, amit az orosz eladók kérnek. Ez a magas ár csak a szokatlan szín és a retró design miatt van. A SMEG készülékek ritkán olcsók. És csak ugyanazon gyártó más felszerelései mellett szabad használni. Például a kávéfőző remekül mutatna egy ilyen cég hűtőszekrényével együtt.

  Előnyök

  • Figyelmeztetheti Önt, ha vízkőmentesítésre van szükség
  • Extra nagy teljesítmény;
  • A kávé erősségének szabályozása elérhető;
  • Van egy tárolórekesz a zsinór számára;
  • Egyedi kialakítás;
  • A test fémből készült;
  • Egyszerre két csésze kávé adagolására képes;
  • Könnyen megtanulható működés.

  Hátrányok

  • Nagyra értékeltem volna egy nagyobb tartályt;
  • Nincs automatikus mésztelenítés;
  • Nincs nyomásmérő;
  • Csillagászati árcédula.

  Gaggia Viva Style

  Értékelés: 4.7

  Gaggia Viva Style

  Ezt a készüléket úgy tervezték, hogy őrölt kávéval vagy kávékapszulákkal tölthető legyen. Teste fekete színű műanyagból készült. Ezáltal a készülék nem különösebben észrevehető a konyhában, különösen, ha modern belső térrel rendelkezik. Három apró gomb és két elegáns csúszókapcsoló szolgál vezérlőként. Az ital kiöntésére pedig a szokásos ezüstszínű fogantyút használják. A kávéfőzőnek ez a megvalósítása lehetővé teszi, hogy még egy idős ember, aki távol áll mindenféle elektronikus szerkentyűtől, elsajátítsa a vezérlést.

  Ennek a modellnek a teljesítménye 1025 W. Ez valószínűleg az optimális beállítás, különösen ennek a kávéfőzőnek a tartálymérete miatt, amely nem haladja meg az 1,25 literes mennyiséget. A készülék belsejében a nyomás elérheti a 15 bárt is. De ezt nem tudja ellenőrizni, mert a termék nem rendelkezik nyomásmérővel. De a készülék lehetővé teszi, hogy beállítsa a forró víz adagjának méretét. És automatikus vízkőmentesítéssel rendelkezik! Ezért a Gaggia Viva Style-t jelentős összegért árulják – egyáltalán nem egy olcsó modell. Az árat az automatikus kikapcsolási funkció bevezetése is befolyásolta.

  A készülék képes tejeskávét és eszpresszót is készíteni. A felhasználó kézzel is elkészítheti a cappuccinót. A gyártó nem felejtette el az ital egyidejűleg két csészébe történő kiöntésének lehetőségét. Amit egyébként elő lehet melegíteni!

  Ha tetszik a Gaggia Viva Style formatervezése, nem fog csalódni! Legalábbis az otthoni használat során. A gyártó csak a könnyen nélkülözhető funkciók használatát utasította el. Például nem vezette be a melegvíz-ellátást. Ez azt jelenti, hogy a vízforraló nem használható helyettesítő eszközként. Nincs csepegésgátló rendszer sem. Érthető, hogy sokkal olcsóbb lenne egy kávéfőzőt kivehető csepegtető tálcával felszerelni. Nem is beszélve a tápkábel hosszáról, amely 1,2 m-re nőtt. A készülék súlya 4 kg.

  Előnyök

  • Ez a kávéfőző kicsi és könnyű;
  • Egyszerre két csészényit is elkészíthet;
  • Könnyen megtanulható működés;
  • Csészemelegítés bevezetése;
  • Van automatikus kikapcsolás;
  • Többféle kávé elkészítésére alkalmas;
  • Automatikus mésztelenítés is rendelkezésre áll;
  • Optimális teljesítmény;
  • Nem olyan drága.

  Hátrányok

  • A kialakítás nem mindenkinek fog tetszeni;
  • Nincs nyomásmérő;
  • Az ital hőmérséklete nem túl magas.

  ENDEVER Costa-1065

  Értékelés: 4.5

  ENDEVER Costa-1065

  Ezt a viszonylag olcsó eszpresszógépet úgy alakították ki, hogy meglehetősen kis csészékbe öntsék. Tehát ez a modell nem fogja kielégíteni azokat, akik legfeljebb 300 ml kávét szeretnek inni. De ha kis adagokban szereti az italát, akkor ez a modell tetszeni fog Önnek. Bár észre fogja venni, hogy a gyártónak néhány ponton spórolnia kellett.

  Az ENDEVER Costa-1065-ben mechanikus vezérlés van bevezetve. Pontosabban, a gép oldalán öt gomb és egy kis gomb található. A szerény méret nem teszi lehetővé, hogy az eszközt nagy teljesítményű. Ez lassú főzési ciklust eredményez – sajnos nem várhat azonnali eredményt. A folyamat során a nyomás eléri a 15 bar-t. Ezt nem tudja ellenőrizni, mivel könnyű kitalálni – a készülék nem rendelkezik nyomásmérővel. A víztartály tagadhatatlan – kapacitása akár lenyűgöző 1,6 liter. Egy ilyen paraméterrel mindenképpen szüksége lesz arra, hogy meleg vizet tudjon biztosítani, amit itt sikeresen megvalósítottak.

  Ezt a modellt arra tervezték, hogy őrölt kávéból Americano-t készítsen. A sok olvasónk által imádott cappuccino is kapható. Jó ötlet a poharakat a melegítőpárnán felmelegíteni a főzés előtt. Az italát ezután elfogadható hőmérsékletűre főzzük.

  Az ENDEVER Costa-1065 két szűrőt tartalmaz a kúphoz, magát a kúpot, egy mérőkanalat és mindenféle papírdokumentációt.

  Előnyök

  • Nagyon nagy víztartály;
  • Egyszerre két csészényit lehet főzni;
  • Csészemelegítő bevezetve;
  • Könnyen megtanulható működés;
  • A forró víz lehetősége;
  • Szerény méret és súly;
  • Nagyon alacsony költség.

  Hátrányok

  • A teljesítmény nem haladja meg a 850 W-ot;
  • Nincs automatikus mésztelenítés;
  • Rövid tápkábel;
  • A test műanyagból készült.

  De’Longhi Distinta ECI 341

  Értékelés: 4.3

  De'Longhi Distinta ECI 341

  Ez a kávéfőző a színek széles választékában különbözik a többitől. Fehér, sárga, kék, piros és fekete színben kapható. Lehetséges, hogy a De’Longhi raktárában mások is vannak – a szerzők kreativitása lehetővé tette, hogy bármilyen színváltozatot megvalósítsanak.

  A modell másik megkülönböztető jellemzője a szerény méret. A 4,25 kg-os súly sem fogja megterhelni a vásárlót. Valahol egy szekrényben tárolható, és csak időről időre vehető elő. De az is lehetséges, hogy a mikrohullámú sütő közelében hagyja, és rendszeresen használja a kávéfőzőt. Csak megjegyezzük, hogy nem a legjobb megoldás egy több személyből álló család számára. Az a tény, hogy az itt használt víztartály csak 1 liter vizet tartalmaz. Ezért elég gyakran kell majd újratölteni.

  A De’Longhi Distinta ECI 341 teljesítménye 1100 watt. Ez éppen elég ahhoz, hogy az italodat elkészítsd anélkül, hogy túl sok időt vesz igénybe. A folyamatot legfeljebb 15 bar nyomáson végzik. A készülék képes őrölt kávé és podok kezelésére. Ez lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy különböző italokkal kísérletezzen. Ami a kezelőszerveket illeti, azok mechanikusak. Lehetetlen nem elsajátítani.

  Viszonylag kis mérete ellenére a kávéfőző készen áll arra, hogy két csészébe töltsön egy italt. Ugyanezen csészékhez fűtőelemmel is rendelkezik, ez a funkció lehetővé teszi, hogy az ital ne hűljön ki azonnal, amikor eléri a neki szánt edényt. Van egy csepegtető tálca is.

  Azt kell mondani, hogy ez az egyik legolcsóbb kávéfőző a fémházzal rendelkező kávéfőzők között. Sajnos, de a gazdaság miatt a vevő csökkenti az étvágyát. Alacsony csészét kell használnia, mert nem fogad el nagy edényeket, kivéve, ha eltávolítja a csepegtető tálcát.

  Előnyök

  • Nagyszámú színválaszték;
  • Tisztességes teljesítmény;
  • Nem túl drága;
  • A test fémből készült;
  • Egyszerre két csésze főzhető;
  • Megvalósított csészemelegítő.

  Hátrányok

  • Vannak hibás példák;
  • A nagyobb bögrék csak lopakodva férnek el;
  • Nem túl magas az ital hőmérséklete;
  • Szegény cappuccinator;
  • Nincs automatikus mésztelenítés;
  • Nincs nyomásmérő.

  PCM 1515E Adore Crema

  Értékelés: 4.3

  Polaris PCM 1515E Adore Crema

  Nem valószínű, hogy a Polaris márkanév alatt értékesített drága készülékeket talál az üzletekben. A PCM 1515E Adore Crema árcédulája viszonylag alacsony. 6,000-et oszt ki. Nem sajnálom az árat. Különösen egy ilyen szép kinézetű eszközért, amely készen áll arra, hogy díszítés legyen a konyhában. Bár a teste műanyagból készült.

  Ez a modell csak egy színváltozatban kapható. Testének nagy része csokoládé színűre van festve. Jó választás! Különösen akkor, ha emlékszik arra, hogy a készüléket eszpresszó és kapucsínó készítésére tervezték (a második típusú ital csak kézi üzemmódban készül). A készülék meglehetősen kicsi és könnyű. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy két csészét helyezzen bele, kihasználva az egyidejű kávé kiöntésének előnyeit. A gyártónak sikerült nagyon nagy víztartályt adni a teremtésüknek – térfogata 1,5 liter. De készüljön fel a hosszú fűtési időre, mivel ennek a modellnek a teljesítménye nem haladja meg a 850 wattot. Ami a belső nyomást illeti, akkor ez a készülék nem panaszkodik – ez a paraméter elérheti a 19 bar-t. Az egyetlen kár, hogy nincs nyomásmérő, amely lehetővé tenné ennek ellenőrzését.

  Sajnos, a Polaris PCM 1515E Adore Crema nem rendelkezik más jellemzőkkel. Ez a modell csak őrölt kávét használ, és az italt egy fémkúpból önti ki. Belül van a legegyszerűbb elektronika, amellyel kapcsolatban a készülék még az automatikus kikapcsolási funkciót sem kapta meg. Nincs csészemelegítő.

  Előnyök

  • Aranyos design;
  • Egyszerre két csészényit lehet főzni;
  • A nyomás eléri a 19 bar-t;
  • Nagy kapacitású tartállyal rendelkezik;
  • Nagyon alacsony költség.

  Hátrányok

  • A test műanyagból készült;
  • Nincs csészemelegítője;
  • Nincs nyomásmérő;
  • Nem túl gyors vízmelegítés;
  • Nincs automatikus mésztelenítés;
  • Nincs automatikus kikapcsolás.

  Kitfort KT-740

  Értékelés: 4.1

  Kitfort KT-740

  A Kitfort KT-740 azok számára készült, akik szeretnek illatos italt fogyasztani nagy bögrékből. Gyakorlatilag bármilyen tartály befér az itt használt kúp alá. Ennek fényében meglepő, hogy a víztartály térfogata nem túl nagy – 1,1 liter. De csak rövid ideig tart, amíg a víz felforr. A megnövelt teljesítménynek köszönhetően, amely eléri az 1450 W-ot, nagyon nagy kapacitással rendelkezik.

  Ez a kávéfőző akár 15 bar nyomáson is képes italt készíteni. Elsősorban latté és eszpresszó készítésére használják. Nos, ha nem idegen a kézi főzés, akkor elérhető lesz, és cappuccino. És a kávéfőző legalább részben helyettesítheti a vízforralót – képes rendszeres forró vizet szolgáltatni. Bármilyen furcsa is, nem minden szentjánoskenyérfa rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.

  A Kitfort KT-740 semmi mást nem tud nyújtani. Itt természetesen nincs automatikus mésztelenítés. Tehát eljön az idő, amikor vízkőmentesíteni kell a bojlert. A készülék nem rendelkezik csepegésgátló rendszerrel. A csepegtető tálca helyett a jól ismert csepegtető tálca könnyen eltávolítható. Ennek fényében a nyomásmérő hiánya egyáltalán nem meglepő. De valójában még mindig elérhető itt. Ezt azonban csak elektronikusan kapja meg – a jelzések egy kis kijelzőn jelennek meg. Továbbá, nem mindenki lesz elégedett a kúp műanyag fogantyújával. És nincs lehetőség arra, hogy az italt egyszerre két csészébe töltsék. De a készülék nem foglal sok helyet a konyhában.

  Előnyök

  • Többféle kávé elkészítésére alkalmas;
  • Nagyon nagy teljesítmény;
  • Megjelenítheti az aktuális nyomást;
  • Lehetőség van melegvíz-ellátásra;
  • Szerény méret és súly;
  • Nagyon alacsony költség.

  Hátrányok

  • A test műanyagból készült;
  • Az italt csak egyetlen csészébe töltse;
  • Nincs automatikus mésztelenítés;
  • Megnövekedett zajszint.

  Krups Calvi Meca XP 3440

  Értékelés: 4.1

  Krups Calvi Meca XP 3440

  Egyszerűen kezelhető kávéfőzőt keres? Ebben az esetben a Krups Calvi Meca XP 3440 készüléket ajánljuk. A legtöbbször csak annyit kell tennie, hogy elfordítja a megfelelő kapcsolót a készülék előlapján. Ezután csak várnia kell az illatos ital elkészítésére. Csak ne felejtse el előre hozzáadni az őrölt kávét! Gondoskodjon arról is, hogy a tartályban megfelelő mennyiségű víz álljon rendelkezésre. Ennek maximális űrtartalma 1,1 liter. Nem sok, de a készülék méretei nagyon kicsik.

  Ennek a kávékarobnak a dobolási teljesítménye 1460 watt. Ez a szám sokkal gyorsabbá teszi a folyamatot. A belső nyomás akár 15 bar is lehet. Kár, hogy nem lehet biztos benne, mivel nincs nyomásmérő. Nincs csepegésgátló rendszer. Ezt egy szabványos csepegtető tálca helyettesíti, amely könnyen eltávolítható.

  Termoblokkot használ fűtőberendezésként. Jó, hogy a gyártó automatikus kikapcsolási funkciót is bevezetett. Nem hagyja, hogy a készülék meghibásodjon, még akkor sem, ha egy feledékeny személy kezeli. Ami a végeredményt illeti, egy hagyományos eszpresszóval fogjuk megkínálni. Cappuccino is elérhető, de csak kézi üzemmódban. Meg kell jegyezni, hogy ez a kávéfőző egyszerre két italt tud készíteni, több csészébe öntve őket.

  Hozzá kell tenni, hogy ez a modell műanyag burkolattal rendelkezik. Csak a kúp fémes. Részben ezért is olyan olcsó a Krups Calvi Meca XP 3440.

  Előnyök

  • A legegyszerűbb mechanikus vezérlés;
  • Nagyon nagy teljesítmény;
  • Van egy automatikus kikapcsolás;
  • Egyszerre két csészényit is elkészíthet;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Szeretnék egy nagyobb akváriumot;
  • Nincs nyomásmérő;
  • Nincs csészemelegítő;
  • Nem a legjobb cappuccinator;
  • Nem túl magas italhőmérséklet.

  Inhouse ICM 0401BK

  Értékelés: 4.0

  házon belüli ICM 0401BK

  Általában a funkció választásaink alacsony teljesítményű termékekkel végződnek. Ezúttal sem lesz kivétel a szabály alól. Csak akkor ajánljuk a házon belüli ICM 0401BK-t, ha pénzt szeretne megtakarítani. Az orosz eladók csak 3 ezer dollárt kérnek ezért a modellért. rubel. De a teljesítményének minősége is megfelelő. Egy unalmas műanyagból készült házzal találja magát szemben. A kúp alatt csak egy csésze fér el, de az nem lehet túl magasan. De a legkiábrándítóbb az a tény, hogy a készülék belsejében a nyomás csak 3,5 bárt ér el. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a kávé rossz lesz. Éppen ellenkezőleg, sok vásárló értékeli a teljességet a.

  Ez a modell őrölt kávét használ. Az eredmény egy tejeskávé vagy a szokásos eszpresszó. Még cappuccinót is készíthet – de csak kézi üzemmódban. Ez a kávéfőző 800 wattos teljesítményű. Ez elfogadhatatlan paraméternek tűnhet. De ez több mint elég egy adaghoz. És ennyit használ a víztartályhoz.

  Talán a házon belüli ICM 0401BK-ról elmondható, hogy itt nincs semmi felesleges. A gyártó egy szerény tálcával látta el alkotását a cseppek összegyűjtésére, amely könnyen eltávolítható, és egy egyszerű kapcsolóval. Röviden, még egy olyan személy is, aki soha életében nem használt ilyesmit, képes lesz megérteni a vezérlést. Ezért az árért biztosan nem talál jobbat!

  Előnyök

  • Könnyen használható mechanikus vezérlés;
  • A méretéhez képest optimális teljesítmény;
  • Lattét és eszpresszót készít;
  • Rendkívül alacsony költség.

  Hátrányok

  • A tartály kapacitása egyetlen ital előállítására elegendő;
  • A test műanyagból készült;
  • Számos további funkció hiányzik.

  Következtetés

  Mindent tudsz a legjobb kávéfőzőkről. Megpróbáltuk felsorolni az összeset, amely megtalálható az orosz kiskereskedelmi üzletekben. Ez a modell őrölt kávét használ, nemcsak otthoni, hanem irodai használatra is.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: