7 legjobb gejzír kávéfőző

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az élénkítő ital szerelmesei mostantól számos olyan eszközhöz és eszközhöz juthatnak hozzá, amelyekkel gazdag, aromás kávét készíthetnek. A leghagyományosabb mind közül természetesen a sörfőző edény. A rajongói nem árulják el, még a legmenőbb kávéfőzőkkel sem. Az elv nagyon egyszerű, de a folyamat egy kicsit trükkös, különösen a kezdők számára.

Ma már felváltotta a gejzír kávéfőző, amelyet még 1933-ban talált fel Alfons Bialetti Olaszországban. Szinte azonnal népszerűvé váltak az európai országokban. A gejzír kávéfőző a Guinness Rekordok Könyvében a világ leghíresebb kávéfőzőjeként szerepel, és Olaszország jelképe. Mitől olyan népszerű, és mi az elv a főzési folyamat mögött??

Az ital gazdagabb, erősebb, aromásabb és nem tartalmaz kávézaccot. Nem kell megfigyelni a folyamatot, és a folyadék nem folyik ki a tűzhelyre. A kávé mellett teát és gyógyteákat is főzhet.

A gejzír kávéfőző teste 2 részből áll, amelyek egymáshoz illeszkednek. Az alsó tartályban víz van; – Az árcédula nem mindenkinek tetszik. Ezután az őrölt kávét a szűrőre öntjük, és a két részt összekötjük. A forráskor keletkező gőz felfelé nyomja a maradék vizet, áthalad a kávén, magába szívja annak összes aromáját, és a felső részbe kerül.

A gejzír kávéfőzőknek két típusa van. Néhány hálózati tápellátású. Felszerelhetők be- és kikapcsolásjelzővel, időzítővel, túlmelegedés- és rövidzárlat-védelmi funkciókkal. Mások kávét főznek a tűzhelyen. Számos modell kompatibilis minden típusú főzőlappal.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kávéfőzőt a hosszú élettartam és a frissítő ital érdekében??

 1. Típus.Válasszon az elektromos vagy tűzhelyes kávéfőzők között, attól függően, hogy mit szeretne. A konnektoros kávéfőzők ideálisak irodai környezetbe. Otthon a hagyományos főzésnek hódolhat a tűzhelyen. Ha indukciós főzőlapja van, feltétlenül ellenőrizze az utasításokat, hogy ellenőrizze, hogy dolgozhat-e ilyen típusú tűzhelyen.
 2. Terjedelem.Ha csak egy személynek készít kávét, választhat 1-2 csésze kapacitású modellt. Válasszon a 12 vagy 18 csészés modellek közül nagyobb csoportok vagy irodák számára. A 3-6 adagolós gép tökéletes családi vásárlás.
 3. Anyag. A készülékház rozsdamentes acélból, alumíniumból készül, az elektromos modellek üvegpanellel is rendelkeznek. Mindegyik könnyen tisztítható és magas hővezető képességgel rendelkezik. A rozsdamentes acél a legerősebb, de többe kerül, mint alumínium társa. Nylon vagy bakelit kivitelben kapható. Nem forrósodnak fel, így a leforrázás veszélye minimálisra csökken.
 4. További lehetőségek. Sok kávéfőző rendelkezik zsinórtároló rekesszel a kényelem érdekében. Többféle szűrőt tartalmaz a különböző kávéminőségek eléréséhez. Egy mérőkanál és egy ecset felgyorsítja a főzési folyamatot. Fontos tudni, hogy minél több lehetőséged van, annál drágább lesz a kávéfőződ.
Olvasson tovább  7 legjobb konzervipari kés

Olyan modelleket rangsoroltunk, amelyek anyagukban és árukban különböznek, de egy dolog közös bennük: segítenek ízletes italt készíteni, amely felfrissíti Önt és javítja a hangulatát a nap folyamán.

A legjobb gejzír kávéfőzők értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó gejzír kávéfőzők 1 Bialetti Elettrika 7 860 €
2 De’Longhi A
 • cia EMKM 6
 • 6 754 €
  3 ENDEVER Costa-1020 2 980 €
  4 Fissman 9 adagos gejzír kávéfőző, 540 ml 3 923 €
  5 Vetta gejzír kávéfőző 587 €
  A legjobb gejzír kávéfőzők ár-érték arány szerint 1 Rommelsbacher ECO 366/E 9 744 €
  2 De’Longhi EMKM 4 A
 • cia
 • 8 927 €

  A legjobb olcsó gejzír kávéfőzők

  Ebben a kategóriában olcsó gejzír kávéfőzőket foglaltunk össze azok számára, akik szeretnének pénzt megtakarítani és ugyanakkor minőségi eredményeket elérni. Nincsenek extra funkciók a kialakításukban, de ez kedvező árat eredményez. Választékunk stílusos kialakítással, kényelmes működéssel, biztonsággal és megbízhatósággal rendelkezik.

  Az Elettrika

  Értékelés: 4.9

  Bialetti Elettrika

  Az egyszerű gejzírmodell, amelyet a csodakészüléket feltaláló cég tervezett, nem tartalmaz semmilyen kiegészítő opciót, és két 80 ml-es csésze kávét szolgál fel. Egy kompakt készülék, amelyet magával vihet, ha utazik, kevés helyet foglal, és kedvenc italát bárhol elkészítheti.

  A test alumíniumból, a fogantyú nejlonból készült. Bekapcsolásjelzővel rendelkezik. Szüksége lesz őrölt kávéra, mivel a készülékben nincs őrlő.

  A vélemények szerint elegáns kialakítású, kényelmes használat, hosszú élettartam, minőségi kivitelezés és alacsony költség. A kávé aromás, testes és őrleménytől mentes. Sokan azt is megjegyezték, hogy gyógyteák és főzetek készítésére is használható.

  Előnyök

  • Olasz márka;
  • megfizethető ár;
  • Tartalmazza a csatlakozóaljzat-adaptert;
  • könnyű használat;
  • kompakt méret;

  Hátrányok

  • nem található.

  De’Longhi A
 • cia EMKM 6
 • Értékelés: 4.8

  De’Longhi A<li></div><p>cia EMKM 6″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/35416666196891-587-.jpg” height=”421″ title=”De’Longhi A</p><li>cia EMKM 6″><p>A De’Longhi a stílusos dizájnnal és fejlett funkcionalitással rendelkező kávéfőzőiről ismert. Vannak azonban valamivel egyszerűbb kávéfőzők is a kínálatában, amelyekért nem kér csillagászati összeget. A gejzír A modell például jó vétel lehet</p><li>cia EMKM 6. Igen, nem alkalmas automatikus cappuccino és más kávékülönlegességek készítésére. De a készülék nem foglal sok helyet az íróasztalán. Ha pedig nyaralni megy valahová, a kávéfőző bármelyik szekrényben elhelyezhető.<p>A tartály kapacitása 0.3L. Nem egy lenyűgöző adat, de a gejzír kávéfőzők esetében ez nem így van. Ami még fontosabb, hogy őrölt kávét használ, amely széles körben elérhető a szupermarketekben. Néhányan a mechanikus működéssel is elégedettek lesznek – a tulajdonosnak egyetlen gombot kell megnyomnia. Ez azt jelenti, hogy még egy olyan idős ember is elsajátíthatja, akit megfélemlít a modern elektronika.</p><p>Ha a készülék érzékeli, hogy hosszú ideig nem üzemelt, automatikusan kikapcsol. A készülék belseje rozsdamentes acélból készült, így hosszú évekig megőrzi tökéletes megjelenését. Hosszú távon azonban nem javasolnánk. Az a helyzet, hogy ennek a modellnek az összes példánya azzal a problémával küzd, hogy idővel a forrasztási varratok az alján és a testben elválhatnak. Ezért nem meglepő, hogy a gyártó nem adott hosszú garanciális időszakot az alkotásnak, korlátozva a szokásos egy évet.</p><p>A furcsa dolog az, hogy az ital elég sokáig forró marad. Még akkor is, ha az automatikus melegítés funkció ki van kapcsolva. Ez azonban szinte az egyetlen égbekiáltó hátrányhoz vezetett – a készülék nem teszi lehetővé, hogy gyorsan készítsen egy második kávét, mivel az automatika panaszkodik, hogy a tartály túl forró.</p><p>De’Longhi A</p><li>Az EMKM 6 állandó keresletnek örvend, és soha nem áll meg a polcokon. Ezért könnyű megtalálni a modell értékelését az interneten. Dmitry például azt írta a Yandexen, hogy.A Piactéren a következők állnak rendelkezésre: <i>“Nagyon egyszerű és megbízható. Önts vizet, önts kávét és máris indulhatsz</i>. Azt is megjegyezte, hogy a készülék alkalmas egy két kávéfogyasztó család számára, de ebben az esetben az adagok meglehetősen kicsik lesznek.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Könnyen tisztítható;</li><li>Könnyen kezelhető;</li><li>A kávé sokáig forró marad.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az ár nem mindenkinek fog megfelelni;</li><li>Kis kapacitás a kávéhoz;</li><li>Az élettartam rövid lehet.</li></ul><h3> ENDEVER Costa-1020</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ENDEVER Costa-1020

  A minősítésünkben szereplő, kellően erős gejzír kávéfőző segítségével egyszerre 0,3 liter erős frissítőt főzhetsz. A test műanyag-alumínium kombináció. Az ergonomikus fogantyú kényelmes a folyadékok poharakba töltéséhez, és a nem hevített felület véd az égési sérülések ellen.

  A forgó keret növeli a kávékészítés élvezetét. A bekapcsolásjelző jelzi, ha a készülék készen áll a használatra. Az acélszűrő különösen strapabíró és hosszú élettartamú. A modell rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.

  Tartalmaz egy adaptert, amely szabályozza a kávé erősségét 3 vagy 6 csésze elkészítésekor. A vásárlók kiemelték a zsinór kényelmes hosszát (0,85 m), a csendes működést, a nyomáscsökkentő speciális szelep rendelkezésre állását, az abszolút kényelmet működés közben és a könnyű gondozást utána.

  Előnyök

  • Elegáns kialakítás;
  • alacsony ár;
  • Kényelmes, fűtetlen fogantyú;
  • védelem a túlmelegedés ellen;
  • Csendes működés;

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Fissman 9 adagos gejzír kávéfőző, 540 ml

  Értékelés: 4.6

  Fissman 9 kávégejzír, 540 ml

  A készülék képes egy nagy baráti társaság számára italokat készíteni, és minden típusú tűzhelytípussal kompatibilis: gáz, üvegkerámia, indukciós és elektromos tűzhelyek. A kávéfőző rozsdamentes acélból készült. Keményen kopó, elpusztíthatatlan, karcmentes anyag, amely hosszan tartó használat után is megőrzi eredeti megjelenését.

  A bakelit fogantyú nem melegszik fel, így könnyen használható. Könnyen tisztítható és mosogatógépben mosható.

  A felhasználók leginkább a fényes kivitelű, elegáns formatervezés és a barna fogantyúk miatt értékelik. A fedéltartó formája szokatlan, ami megkülönbözteti ezt a készüléket a piacon kapható sok más készüléktől. A készülék árát különösen megjegyezték, amely az értékesítési időszakban 2500 rubelre csökken.

  Előnyök

  • Minden típusú tűzhelyhez;
  • megfizethető ár;
  • exkluzív design;
  • rozsdamentes acél ház;
  • alkalmas egy nagyvállalat számára;

  Hátrányok

  • nincs.

  Vetta gejzír kávéfőző

  Értékelés: 4.6

  Vetta gejzír kávéfőző

  A 0,4 literes víztartállyal rendelkező olcsó gejzír kávéfőzők értékelésének csúcsa. Tükrös rozsdamentes acél test, hőálló nylon fogantyúk puha tapintású bevonattal. Könnyű és kompakt, így könnyen magával viheti az utazásokra, és otthon sem foglal sok helyet.

  A készülék alkalmas elektromos, gáz- és üvegkerámia főzőlapokon való használatra. Indukciós tűzhelyen nem használható. Az erős italhoz csak őrölt kávéra és 5 percre van szükség.

  A vásárlók megjegyezték a stílusos megjelenést, a kis méretet, a gyors főzést a csészében lévő őrlemény nélkül, a használat utáni könnyű ápolást és a hosszú élettartamot. Az alacsony ár egy másik érv e modell mellett.

  Előnyök

  • Stílusos kialakítás;
  • alacsony ár
  • Tartós héjanyag;
  • nem melegítő fogantyú;
  • Gyors főzési folyamat;

  Hátrányok

  • nem találtak.

  A legjobb gejzír kávéfőzők ár-érték arány szerint

  Ebbe a kategóriába olyan modellek tartoznak, amelyekben az építés minősége megfelel a költségeknek. Megpróbáltuk összegyűjteni a legjobb képviselőit a kávédarálóknak, amelyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek. A De’Longhi EMKM 4 A kávégépek híresek érdekes kialakításukról és egyszerű használatukról, amint azt az elégedett ügyfelek véleménye is mutatja.

  Rommelsbacher ECO 366/E

  Értékelés: 4.9

  Rommelsbacher ECO 366/E

  A legmagasabb német minőséget képviselő, minden részletre kiterjedő tervezésű gejzír kávéfőzőgép. A stílusos rozsdamentes acél ház szokatlan kúp alakú kialakítással rendelkezik. 360°-ban forgatható talapzat a készülék gyors és problémamentes elhelyezéséhez.

  Ez a modell maximális biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely megvédi a gépet a túlmelegedéstől, a felforrástól, a túlfeszültségtől és a túlfeszültségtől. A készülék állapotát és a használatra való készenlétet a bekapcsolás jelzője jelzi.

  A kábel hossza 0,7 m, és van egy tárolórekesz a kábel számára. A vélemények szerint a készülék minden biztonsági követelménynek megfelel, könnyen kezelhető, és ami a legfontosabb, segít a gazdag, erős ízű és aromájú eszpresszó elkészítésében.

  Előnyök

  • tartós rozsdamentes acél burkolat;
  • rejtett fűtőelem;
  • zsinórrekesz;
  • védelem a túlmelegedés és a felforralás ellen;
  • Az alap 360°-os elforgatása;
  • automatikus kikapcsolás;

  Hátrányok

  • nincs.

  De’Longhi EMKM 4 A
 • cia
 • Értékelés: 4.8

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: