7 legjobb joghurtkészítő a minőség és a tartósság szempontjából

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

Ezt a felülvizsgálatot a joghurtgépeknek szenteljük. Ezt a típusú háztartási kisgépet joghurt és más erjesztett tejtermékek otthoni elkészítésére használják. A működés elve a tej erjedéséhez szükséges bizonyos hőmérséklet fenntartásán alapul.

Kiválasztottuk a 7 legjobb joghurtkészítő gépet a minőség, a funkcionalitás és az ár optimális egyensúlya szempontjából. Az egyszerűség kedvéért a jelölteket két csoportra osztottuk – a tartályok és az egy közös tállal rendelkező eszközök modelljei.

A jelöltek kiválasztásakor a kivitelezés minőségére, a márka népszerűségére és a készülékek funkcionalitására összpontosítottunk. Az egyes modellek használatára vonatkozó valós fogyasztói visszajelzések voltak az egyik legfontosabb kiválasztási kritérium. Ezekkel az információkkal sikerült tisztázni az egyes modellek jellemzőit, előnyeit és hátrányait.

Minden adat nyilvános forrásokból származik – a gyártók hivatalos honlapjairól, olyan piacterekről, mint a Yandex.Piacterek, értékelő oldalak, fórumok és egyéb források.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő joghurtkészítőt?

Amikor joghurtkészítőt választ otthonába, a következő szempontok alapján kell döntenie:

 1. Alak és méretek.
 2. Az építés típusa.
 3. Működési elv.
 4. Építési típus További lehetőségek.

A test alakját tekintve vannak négyzet alakú, kerek és téglalap alakú modellek. A készülék mérete és megjelenése nem befolyásolja a technológia teljesítményét és a végtermék minőségét, így bármelyik modellt kiválaszthatja, összpontosítva arra a helyre, ahol állni fog, valamint a készülék kialakítására.

A joghurtkészítő gépek két típusát különböztetjük meg a konstrukció típusa szerint – tételtartó edényekkel és nagy tállal. Az első kategóriába tartozó modellek zárt fedelű műanyag vagy üvegedényekkel vannak felszerelve. Ezek az eszközök nagyon praktikusak és kényelmesek, mert a család minden tagja megeheti a saját adagját a termékből. Jobb, ha üvegedényes modellt választunk, mivel nem lépnek reakcióba az erjesztett tejközeggel. A kevéssé ismert olcsó kínai gyártók műanyagai melegítéskor káros anyagokat bocsáthatnak ki. A nagy tállal rendelkező modellek fontosak lesznek, amikor joghurt, kefir, tejföl és más erjesztett tejtermékek mennyiségét készítik egy nagy család számára.

Az alapelv minden joghurtkészítő esetében ugyanaz – bizonyos hőmérsékletre melegít, és bizonyos ideig melegen tartja az ételt. A fűtési rendszer kétféleképpen valósítható meg. Az első lehetőség egy termosz joghurtkészítő, amely 60 fokra melegíti a tartalmat, majd kikapcsolja a fűtőelemet, és a főzési folyamat a tartály lassú lehűlése miatt történik. A második lehetőség a termék elkészülte alatt végig +45 fokon tartja a hőmérsékletet. Az első lehetőség akár 50%-os energiaköltség-megtakarítást eredményez, de ezek a joghurtkészítők drágábbak.

Az Oursson FE2305D joghurtkészítő a legjobb a világon. a további opciók közé tartozik az időzítő (be-/kikapcsoló), a lehetőség, hogy dátumbélyegzőt helyezzen el az üvegeken, hogy időben fogyaszthassa az ételt, színes fedelek az üvegeken minden családtag számára, egy sor tartalék tartály és más hasznos apróságok. Az automatikus kikapcsolás nagy előny. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan kövesse a különböző termékek főzésére vonatkozó receptet, valamint hogy elkerülje a kovász túl hosszú ideig történő túlmelegítését.

A megfelelő joghurtkészítő sok éven át szolgálja Önt, hogy élvezhesse a finom és egészséges házi készítésű savanyú tejtermékeket.

A 7 legjobb joghurtkészítő a minőség és a megbízhatóság szempontjából

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb joghurtkészítők üvegkészlettel4Kitfort KT-20071 790 €
3REDMOND RYM-M54013 750 €
2Mo
  inex YG230/231
4 250 €
1Rommelsbacher JG 406 590 €
A legjobb joghurtkészítők tállal3Kitfort KT-20051 490 €
2Joghurtkészítő gép Ariete 6211 263 €
1Oursson FE2305D2 560 €

A legjobb joghurtkészítők üvegkészlettel

Ebbe a kategóriába 4 joghurtkészítő modellt választottunk ki neves orosz és külföldi gyártóktól. A hasonló megjelenés ellenére mindegyik készüléknek megvannak a maga jellemzői és előnyei, amelyek kiemelik a többi közül. Ebben a kategóriában minden modell rendelkezik a Yandexen a “Buyer’s Choice” (Vevő választása) rangos jelöléssel.Piac és minősítés 4-től.6 pont, ami a fogyasztói bizalmat és a kiváló minőségű termékeket jelzi.

Kitfort KT-2007

Rangsor: 4.6

Kitfort KT-2007

A felülvizsgálat a Kitfort KT-2007 joghurtkészítővel kezdődik a háztartási kisgépek népszerű orosz gyártójától. Kínában, többlépcsős minőség-ellenőrzéssel ellátott, korszerű létesítményben gyártják. 1 év hivatalos garancia.

A modell kompakt méretű és alacsony költségű, ami mindenki számára megfizethetővé teszi.

A készülék teste egy téglalap alakú tál, amelyben 4 darab, egyenként 180 ml-es üvegedény található. A készülék átlátszó fedéllel van lezárva.

Az elülső oldalon egy elektronikus vezérlőpanel található kijelzővel. A felhasználó beállíthatja az időzítőt és beállíthatja a kívánt fűtési hőmérsékletet. A ciklus végeztével a joghurtkészítő csipogást ad ki.

A joghurtkészítők tulajdonosai a kompakt méretet, a pontos elektronikus vezérlést és az automatikus kikapcsolást tartják a készülékek előnyeinek. Nincsenek nagyobb hátrányok, de néhány fogyasztó panaszkodott, hogy a teljes edény térfogata 720 ml, miközben az indítót legalább 1 literre tervezték.

A Kitfort KT-2007 joghurtkészítő készüléket ajánljuk, mint az egyik legmegfizethetőbb és legfunkcionálisabb eszközt az erjesztett tejtermékek otthoni elkészítéséhez.

Előnyök

 • Kis méretek.
 • Üvegedények.
 • Elektronikusan szabályozott hőmérséklet- és időszabályozás automatikus kikapcsolással.

Hátrányok

 • Az üveg térfogata kevesebb mint 1 liter.

REDMOND RYM-M5401

Értékelés: 4.7

REDMOND RYM-M5401

A következő modell a felülvizsgálatunkban a REDMOND RYM-M5401 a népszerű kínai konyhai készülékek gyártójától Oroszországban. Kínában gyártott és egy év garancia vonatkozik rá.

A készüléktálca 8 darab 180 ml-es tégely befogadására alkalmas, így ez a modell tökéletes egy 3-4 fős család számára. Az üvegek digitálisan fel vannak címkézve, így beállíthatja a joghurtkészítés dátumát vagy a lejárati időt. Hosszúkás, téglalap alakú, műanyagból készült test. Külsőleg rozsdamentes acélból készült díszítéssel rendelkezik az oldalán, amely nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz a készüléknek, hanem megvédi azt a mechanikai sérülésektől is.

Két gomb és egy kijelző az előlapon. Az egyik gomb aktiválja az időzítőt 1-8 óra között, míg a másik gomb elindítja a joghurtkészítőt.

A stílusos megjelenés, a jó felépítés és az elektronikus vezérlés a modell néhány előnye. A hátránya, hogy sok felhasználó a termék hőmérsékletének szabályozására való képesség hiányát említi.

A REDMOND RYM-M5401 joghurtkészítőgép kedvező ára, kényelmes működése és a késztermék nagy mennyisége lehetővé tette, hogy termékkategóriájában az egyik vezető pozíciót foglalja el.

Előnyök

 • Jelölés a szemüvegen.
 • Stílusos megjelenés.
 • Időzítő akár 8 órára.

Hátrányok

 • Nincs hőmérséklet-szabályozás.

Mo
  inex YG230/231

Értékelés: 4.7

Mo<ul></div><p>inex YG230/231″ src=”/wp-content/uploads/2023/03/57516666195501-657-.jpg” height=”353″ title=”Mo</p><ul>inex YG230/231″></p><p>Egy másik joghurtkészítő a felülvizsgálatunkban a Mo</p><ul>Az inex YG230/231 a francia konyhai kisgépgyártótól. A készüléket Kínában szerelik össze, és két év gyári garancia jár hozzá.</p><p>A kerek test kiváló minőségű fehér műanyagból készült, fényes felülettel. A munkatérben 7 darab, egyenként 140 ml-es üveg fér el. Az üvegek üvegből készültek, és a fedelek dátumjelzőkkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a lejárati idő beállítását.</p><p>Elülső kijelző vezérlőgombokkal. Az egyik beállítja az időzítőt (legfeljebb 8 óra), a másik pedig elindítja a készüléket. A főzési idő letelte után a joghurtkészítő automatikusan kikapcsol.</p><p>A technika tulajdonosai a pozitív pillanatokhoz nagyszámú befőttesüveg, valamint a legegyszerűbb művelet. Egyes felhasználók rámutatnak a hőmérséklet-szabályozó hiányára, amely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását a különböző ételek főzéséhez.</p><p>Javasoljuk a Mo</p><ul>inex YG230/231 minden olyan felhasználónak, aki egy kiváló minőségű, megbízható és könnyen kezelhető joghurtkészítőre vágyik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>7 üvegedény.</li><li>Dátumbélyegző a fedeleken.</li><li>8 órás időzítő elektronikus vezérléssel.</li><li>Automatikus kikapcsolás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs termosztát (a felhasználói vélemények szerint).</li></ul><h3>Rommelsbacher JG 40</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=ROMMELSBACHER JG 40

A Rommelsbacher JG 40 joghurtkészítő a különböző háztartási gépek gyártásával foglalkozó német családi cégtől ebbe a kategóriába tartozik. A készülékre 24 hónapos garancia vonatkozik.

Az egyik jellemzője a rozsdamentes acél ház, amely különösen robusztus és feltűnő, modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Az előlapon egy kijelző található a vezérlőgombokkal. A felhasználó akár 18 órára is beállíthatja az időzítőt, ami lehetővé teszi a különböző erjedési idejű tejtermékek előállítását.

Amikor a főzési idő letelt, a készülék hangjelzést ad és kikapcsol. A nagyobb biztonság érdekében a joghurtkészítő túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva.

A munkatálcán 8 darab 150 ml-es üvegedény fér el, a fedelén a dátummal ellátott dátummal.

A felhasználók megjegyzik a stílusos kialakítást és a kiváló minőségű anyagokat, valamint a kényelmes működést és a mindig nagyszerű eredményt (az indító nem melegszik túl, nem éget és nem rétegződik). Egyes felhasználók szerint a hátrányok közé tartozik a készülék magas ára a versenytársakhoz képest.

Meglehetősen magas ára ellenére a Rommelsbacher JG 40 joghurtkészítő nagyon népszerű a kifogástalan teljesítménye és a kiváló minőségű anyagok miatt.

Előnyök

 • Rozsdamentes acél test.
 • 18 órás időzítő kikapcsolással.
 • 8 vastag üvegedény.

Hátrányok

 • Magas költségek (a fogyasztók szerint).

A legjobb joghurtkészítők tállal

Ez a kategória a három legjobb egytálas joghurtkészítő gépet tartalmazza. Mindegyik modell rendelkezik néhány egyedi tulajdonsággal, amelyek miatt az egyik legjobbnak számítanak a saját árkategóriájában.

Mindhárom modell a Yandex.A Market elnyerte a rangos “Vásárlók választása” jelzést, mivel a fogyasztók bizalmát a magas építési minőség és a funkciók széles skálája miatt elnyerte.

Kitfort KT-2005

Értékelés: 4.7

KITFORT KT-2005

A kategóriát egy másik joghurtkészítő egység nyitja meg az orosz Kitfort gyártótól – KT-2005 modell. A készüléket egyszerű kialakítása és megfizethető ára jellemzi.

A joghurtkészítő hengeres teste fehér műanyagból készült, átlátszó fedéllel. Egy 1500 ml-es fő tál van benne. A gyártó egy különálló tartályt is kínál kivehető szitával. Ez a kivitel görög joghurt vagy krémsajt készítésére alkalmas. A szita leválasztja a felesleges folyadékot, és egy sűrűbb és sűrűbb masszát hagy benne.

A test alján található egy bekapcsológomb.

A tulajdonosok kedvezően nyilatkoznak a készülék kompakt méretéről, felszereltségéről és egyszerű használatáról. Hátránya az időzítő és az automatikus kikapcsolás hiánya. E két lehetőség nélkül a termék túlmelegedése lehetséges.

A kis méret, a jó gyártási minőség és a teljes készlet lehetővé tette, hogy a Kitfort KT-2005 joghurtgép a költségvetési modellek között az egyik vezető pozíciót foglalja el a tállal rendelkező modellek között.

Előnyök

 • Tál szűrővel a görög joghurthoz.
 • Kompakt méret.
 • Egyszerű működés a maximális kényelemért.

Hátrányok

 • Nincs időzítő és automatikus kikapcsolás, a termék túlmelegedése lehetséges (a felhasználói vélemények szerint).

Ariete 621 joghurtkészítő gép

Score : 4.8

Ariete 621 joghurtkészítő gép

Áttekintésünk egy másik, alapfunkciókkal rendelkező olcsó joghurtkészítővel folytatódik – Ariete 621. A készüléket Kínában szerelik össze, és egy év garanciát adnak rá.

Kompakt, fehér műanyag testben, piros ékezetekkel. Az elülső oldalon egyetlen mechanikus gomb található. Egy levehető tál 1 literes fedéllel a belsejében. A készülék teljesítménye 20W, a fűtés állandó. A joghurtkészítés ajánlott ideje 12 óra.

A modell előnyei közé tartozik a nagyon kompakt méret és az egyszerű kezelés. Nem azonosítottunk nagyobb hátrányokat, bár néhány felhasználó szeretne egy időzítőt automatikus kikapcsolással.

Minimális ár, egyszerű és megbízható kialakítás és jó teljesítmény tette az Ariete 621 joghurtkészítő gépet az egyik legjobbá a kategóriájában.

Előnyök

 • Kevés helyet foglal.
 • Kényelmes egygombos vezérlés.
 • Nem melegíti túl a terméket.

Hátrányok

 • Nincs időzítő automatikus kikapcsolással (a felhasználói vélemények szerint).

Oursson FE2305D

Értékelés: 4.9

OURSSON FE2305D

A legjobb joghurtkészítők áttekintése az Oursson FE2305D modellel zárul a kis konyhai készülékek svájci gyártójától. A készüléket Kínában, egy modern, többlépcsős minőségellenőrzéssel rendelkező gyárban szerelik össze. A joghurtkészítő gépre a hivatalos garancia 1 év.

A modell nemcsak eredeti kialakításával, hanem funkcionalitásával is különbözik az analógok többségétől. A készülék négy színben – narancssárga, sárga, fehér és piros – kapható. Ez lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a konyha kialakításához. A test kerek, de a kezelőpanel különálló, ami a terméknek kissé íves, nem hagyományos formát kölcsönöz.

Ez a modell a nagyszerű funkcionalitásával tűnik ki. A felhasználók három különböző üzemmód közül választhatnak – tej, ital és savanyúság. A készülék automatikusan fenntartja az optimális hőmérsékletet mindenkinek, hogy elkerülje a túlmelegedést. Időzítő gombbal is rendelkezik, amellyel akár 48 órára is beállíthatja a normál üzemidőt, ami jelentősen meghosszabbítja a joghurtkészítő funkcionalitását.

Egy másik jellemzője a joghurtos rekeszben található kerámia tál. A kerámia környezetbarát és biztonságos, a hűtőszekrényben tárolható, és jól mutat az asztalon. A tál kapacitása 1.5 literes kapacitás. A tartály fedele speciális szeleppel és a kerületét körülvevő tömítéssel van ellátva. Egyes termékek (különösen a savanyúságok) vákuumot hoznak létre a tartályban, így a fedél szorosan illeszkedik a tálra, és nem lehet kinyitni. A szelep lehetővé teszi a levegő távozását a belsejéből, így a tartály könnyen kinyitható.

A modell előnyei között többféle üzemmód is szerepel. Időzítő és kerámia tartály rendelkezésre állása. Kritikus hátrányokat nem azonosítottak, de sok felhasználó megjegyzi a fogantyúk hiányát, így nehéz kivenni a tálat a sütőből.

Az Oursson FE2305D az egyik legjobb ár-érték arányú joghurtkészítő a középkategóriában. Ezt a modellt minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki szereti a tejtermékeket és a házi savanyúságot is.

Előnyök

 • 3 üzemmód.
 • Elektronikus időzítő.
 • Kerámia tál fedéllel.

Hátrányok

 • Nem túl kényelmes a tál eltávolítása (a fogyasztói vélemények szerint).
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: