8 legjobb orosz serpenyőgyártó

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

A steakek, a palacsinta vagy akár egy közönséges omlett íze és minősége nagymértékben függ attól, hogy milyen serpenyőben sütötték őket. A tapasztalt háziasszonyok inkább az ilyen edények több változatát részesítik előnyben a konyhában, amelyek alapanyag, átmérő, vastagság és falmagasság szerint különböznek. A szakértői szerkesztőség rangsorolta a legjobb hazai serpenyőgyártókat, amelyek minőségükkel és árukkal elnyerik tetszését.

A legjobb orosz serpenyőgyártók értékelése

A jelöltek kiválasztásakor figyelembe vették a márka hírnevét és a fogyasztók véleményét.

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb orosz serpenyőgyártók értékelése 1 KUKMARA 5.0
2 Neva fém étkészlet 4.9
3 Kama edények 4.8
4 LARA 4.7
5 Álom 4.6
6 Dobrynya 4.5
7 Alita 4.4
8 Katusha 4.3

KUKMARA

Értékelés: 5.0

KUKMARA

Kukmara 1950 óta létezik. A serpenyők gyártása során kizárólag bevizsgált és biztonságos nyersanyagokat, csúcstechnológiás gyártási folyamatokat és többszintű minőségellenőrzést alkalmaznak. Ez az orosz gyártó tapadásmentes bevonatú vagy öntöttvas termékeket gyárt. A serpenyőket több sorba osztják: Márvány, Hagyomány, TITANIUM PRO, MARBLE INDUCTION,

ENDY STYLE és mások.

A márka serpenyőit tapadásmentes bevonat jellemzi, amely nem tartalmaz PFOA-t (perfluoroktánsav). Hosszantartó felületvédelem és nagyfokú karcolás- és kopásállóság az extra erős ásványi részecskéknek köszönhetően. A termékek teste nem deformálódik a falak és az alsó rész vastagsága miatt 4,5-6 mm között. A bevonatot permetezéssel viszik fel. A márka serpenyői üvegkerámia főzőlapokon is használhatók, köszönhetően az alján lévő mélyedésnek és a termék magas hővezető képességének.

Neva fém étkészlet

Értékelés: 4.9

Neva fém étkészlet

Az orosz Neva Metal Potsuda márka több mint 20 éve gyárt kiváló minőségű termékeket, amelyek minden család számára megfizethetőek. A gyártó ügyesen ötvözi az innovációt és a hagyományt. Serpenyőkínálatában a következőket találja: egy kifejezetten indukciós főzőlapokhoz tervezett termékcsalád “F

  Indukciós”, Ecodesign sorozat, többrétegű tapadásmentes rendszerek és öntött termékek a mindennapi használatra.

  A vállalat nagy figyelmet fordít a termékbiztonságra. A serpenyők a nyersanyagok többszintű minőségellenőrzésén esnek át. A gyártó speciális alumínium-szilícium ötvözetet használ, amely közvetlen élelmiszerrel való érintkezéshez engedélyezett. A vállalat két gyártási technológiára specializálódott – a bélyegzésre és az öntésre. Neva főzőedények tartós tapadásmentes tetrafluoretilén réteggel.

  Kamszkaja edények

  Értékelés: 4.8

  Kamszkaja áru

  Az orosz Kamskaya Udobda vállalatot 2012-ben alapították Kazanyban. Naberezhnye Chelny (Tatár Köztársaság). A márka hagyományos öntési technológián alapuló öntöttvas serpenyőket gyárt. Az ilyen termékek tartósak, nem félnek a túlmelegedéstől, nem deformálódnak. Az öntöttvas serpenyőket sok fogyasztó a legjobbnak tartja a főzéshez, mivel hosszú ideig tárolják és leadják a hőt.

  Az öntöttvas modellek elektromos és gáztűzhelyeken való használatra engedélyezettek. A márkakínálat a következő serpenyőket foglalja magában: standard, palacsinta, grill, WOK. Méretük, anyaguk, fogantyújuk, fogantyújuk. Minden termék nagyon jól néz ki. Az öntöttvas termékek használata előtt azonban elő kell melegíteni, hogy tapadásmentes réteget hozzon létre az anyagon és megvédje azt a korróziótól.

  LARA

  Értékelés: 4.7

  LARA

  Az orosz Lara gyártó 2013 óta gyárt prémium minőségű főzőedényeket. A márka előnyben részesíti a tapadásmentes bevonattal ellátott öntött alumíniumot, amely akár 8000 ciklust is kibír. Sokan lenyűgözik a serpenyőjük alját. Ez egy nyolcfokozatú, kapszulázott indukciós tűzhely. Ami segít a hő minél egyenletesebb eloszlásában.

  A márka háromféle alumínium edénytípust gyárt: öntött, kovácsolt, préselt. Öntöttvas serpenyőkből is van választék. A préselt serpenyők vékony alumíniumlemezből készülnek, és egy kiegészítő tárcsával vannak súlyozva. Ezek a serpenyők olcsóak, ezért a villákban és a panziókban használják őket.

  Álom

  Score : 4.6

  Mechta

  A Mechta márka 2013-ban jött létre Tatárföldön. A márka kézi öntési technológiát alkalmaz a gyártás során. Az eredmény egy sor rendkívül funkcionális edény. A termék falvastagsága 4 mm vagy annál vastagabb, míg az alapvastagság 4,5 mm vagy annál vastagabb. Ennek köszönhetően a főzőedények egyenletesen melegednek, valamint fokozott mechanikai szilárdsággal és tartóssággal rendelkeznek.

  A gyártó a serpenyőkhöz a világ egyik legjobb tapadásmentes bevonatát használja – a német megerősített Greblon rendszert, amely vízbázisú, és nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot. Minden ügyfél a kulináris igényeinek és esztétikai igényeinek megfelelően választhatja ki a terméket a három sorozat egyikéből: “Gránit”, “Kristály” vagy “Prestige”.

  Dobrynya

  Értékelés: 4.5

  Dobrynya

  A Dobrynya márka 2008 óta van jelen az orosz piacon. A termékek az egyedi formatervezést, a funkcionalitást és a kifogástalan minőséget ötvözik. A gyártó öntöttvas és öntött alumínium serpenyőkre specializálódott. Különböző célokra használhatók: standard, grill, WOK, palacsinta. Kiválaszthatja a hús és csirke sütésére szolgáló, teljesen öntött vagy levehető fogantyúval rendelkező modelleket.

  Sok felhasználó szereti a márka kiváló minőségét. Serpenyőik nehezek, szilárdak és hosszú élettartamúak. De szem előtt kell tartania, hogy meglehetősen igényesek, és az első használat előtt különleges előkészítést igényelnek. Melegítsük fel a főzőlapon lévő elemeket sóval, majd olajjal és süssük meg a sütőben magas hőmérsékleten.

  Alita

  Értékelés: 4.4

  Alita

  Az Alita márka 1999 óta létezik. A márka termékei tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a GOST-nak. Az öntödei technológia és a tapadásmentes bevonat megfelel az ISO 9001 szabványnak. Az Alita biztosítja, hogy a fogyasztó által kapott edények biztonságosak, szépek és megbízhatóak legyenek.

  A márka három termékcsaládban gyárt tapadásmentes serpenyőket: “Antracit, természetes kő és barna. A bevonat minden esetben mentes a veszélyes perfluoroktánsavtól, és ellenáll az agresszív közegeknek és hőmérsékleteknek. A márka tapadásmentes termékcsaládot is kínál. Ezek a serpenyők AK5M2P és AK7P élelmiszer-minőségű alumíniumból készülnek, amelyet az Egészségügyi Minisztérium hagyott jóvá, ami garantálja az emberi egészség teljes biztonságát.

  Katyusha

  Értékelés: 4.3

  Katyusha

  A Katusha márka 2010-ben indult útjára. A vállalat a legújabb globális technológiák beépítése mellett a tervezési megoldásairól híres. A gyártó különböző anyagokkal dolgozik: öntöttvas, alumínium, rozsdamentes acél. Számos tapadásmentes bevonatot használ, köztük a népszerű gránitot is.

  Számos serpenyőmodell használható indukciós tűzhelyen. A legtöbb termék vastag falú és aljú, ami elősegíti az egyenletes felmelegedést. A gyártó kínálatában különböző modellek szerepelnek: standard, palacsinta, grill, roster. Egyes grillserpenyők préselővel is kaphatók. De nem minden modellhez tartozik fedél a készletben, így azt külön kell megvásárolni.

  Olvasson tovább  Top 10 hűtőszekrény 40000 rubel alatt
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: