9 legjobb palacsintasütő

*A szerkesztők szerint a legjobbak összefoglalója. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A palacsinta nemzeti orosz kincsnek számít. Ma már nincs olyan orosz család, amelyik ne szeretné elkészíteni őket. A külföldről érkező látogatók a palacsintát orosz különlegességnek nevezik, és amikor hazánkba jönnek, kötelességüknek tartják, hogy megkóstolják ezt az egzotikus ételt.

Hagyományosan a palacsintát serpenyőben sütik, a felületét olajjal kenik ki. A szokásos módszert mára felváltották az elektromos egységek, amelyek sokkal egyszerűbbé teszik a folyamatot, és csökkentik az égési sérülések kockázatát. Velük nincs szükség a tűzhely bekapcsolására, csak csatlakoztassa a készüléket, és élvezze az egyszerű folyamatot, amely még a gyermekek számára is elérhető. Szintén nagy előny, hogy egyszerre akár 6 palacsintát is süthet, ami időt takarít meg a háziasszonyoknak a konyhában.

Hogyan válasszunk egy palacsintasütőt

A palacsintasütő kiválasztása nem tűnik nehéz feladatnak. Ezért bátran elmegyünk egy boltba, ahol máris kételkedni kezdünk ebben az állításban. A modellek sokfélesége elbizonytalanít minket, és néha még a legtapasztaltabb tanácsadó sem tud segíteni a megfelelő választás meghozatalában. Mielőtt a vásárlás mellett döntene, először konzultáljon szakértői tanácsokkal arról, hogy melyik modellt válassza.

 1. Sütési zónák száma. Egyetlen palacsinta készítéséhez vásárolhat egy mono palacsintasütőt. Ha van hely a konyhában, vagy ha nagy családja van, egynél több sütési zónával rendelkező egységek is rendelkezésre állnak. A levehető sütőfelület lehetővé teszi, hogy egyszerre 6 kis palacsintát vagy 2 nagy palacsintát süssön.
 2. Teljesítmény. Minél magasabb az érték, annál gyorsabb a fűtés. Egyetlen palacsinta sütéséhez 700 watt elegendő. Az optimális teljesítménybeállítás több zóna esetén 1000-1200 W. Ne felejtsük el: minél magasabb, annál több áramot fogyaszt. Ezért minden felhasználó maga dönti el, hogy mit szeretne: gyors főzés vagy pénzmegtakarítás.
 3. Munkafelület. Öntöttvasból, alumíniumból, kerámiából és acélból készül. Az alumínium gyorsabban felmelegszik, de nem olyan erős, mint az acél. Az öntöttvas a leghosszabb élettartamú. Leggyakrabban azonban vendéglátóipari létesítményekbe szánt drága professzionális modellekben használják.
 4. Tapadásmentes bevonat. A vastagabb réteg védi a felületet a sérüléstől. Lehetővé teszi, hogy olaj használata nélkül főzzön, az étel nem ég le, nem hagy foltokat. Ezért érdemes megfontolni, hogy a palacsintasütő vásárlásakor minőségi bevonattal rendelkezzen.
 5. Hőfokjelző. Fontos opció, amely jelzi, ha a serpenyő készen áll a sütésre. Sok gép oldalán van egy visszajelző lámpa. Vannak olyan modellek is, amelyeknél a munkalapon egy speciális szimbólum található, amely megfelelő melegítés esetén pirosra változik.
 6. Méret és súly.Többféle anyagban kapható. A műanyag bevonat könnyebb, és a készüléket könnyebb helyről helyre, vidéki házba vagy nyaralásra vinni. A rozsdamentes acél tartósabb, a palacsintasütő stabilabb, de nehezebb is, és természetesen drágább. Kis konyhákban, ahol nincs extra hely, a legjobb, ha az egykenyérsütő modelleket választja. Kevés helyet foglalnak el a munkalapon, és könnyen tárolhatók.
 7. Tartozékok. Sok palacsintasütőhöz a sütési folyamat során szükséges összes tartozékot mellékelik. Ezek spatulák a forgatáshoz, merőkanalak a tésztához, pálcikák a szétterítéshez. Az egységek tárolórekeszekkel rendelkeznek. A házigazdának nem kell megzavarni az előkészületeket, az összes tartozék mindig kéznél lesz.
 8. A gyártó.A jól ismert márkanév garantálja a minőségi alkatrészek és az összeszerelés minőségét, valamint a hosszú élettartamot. De ennek van egy hátránya. Minél népszerűbb a márka, annál drágább lesz a modell egy kevésbé ismert márka hasonló modelljéhez képest.
Olvasson tovább  Top 5 Philips kávéfőző

Az eddigi értékelés során kiválasztott kreppkészítő gépek megfelelnek minden minőségi előírásnak, jó tulajdonságokkal rendelkeznek, és az ügyfelek csodálják őket.

A legjobb palacsintasütők rangsora

Értékelés Helyszín Név Ár
A legjobb klasszikus palacsintasütők 1 Tefal PY 6044 Crep’Party dual 12 700 €
2 Steba CR 35 5 950 €
3 Tefal PY 3036 Crep’party compact 4 325 €
4 Scarlett SC-PM229S01 1 860 €
A legjobb merülő palacsintasütők 1 REDMOND RSM-1409 1 830 €
2 Jardeko Crepe Maker 1 490 €
3 Kel
 • KL-1350
 • 1 540 €
  A legjobb professzionális palacsintasütők 1 Roller Grill 400CDE 56 000 €
  2 Hurakan HKN-CDE400 18 347 €

  A legjobb klasszikus palacsintasütő

  Ha hozzászokott a klasszikus palacsintakészítéshez egy serpenyőben, de szeretné egyszerűsíteni a folyamatot, akkor az elektromos háztartási készülékek a legjobb választás a háziasszonyok számára. A főzőlapokkal ellentétben mindig beállíthatja a kívánt fűtési hőmérsékletet, a kijelzők jelzik, ha készen van, és egyszerre több palacsintát is süthet. Számos modellhez a folyamat megkönnyítéséhez szükséges tartozékokat is mellékelnek: spatulákat, merőkanalakat és spatulákat. Ismerje meg és válassza ki: a 4 legjobb klasszikus palacsintasütőt.

  Tefal PY 6044 Crep’Party dual

  Értékelés: 4.9

  Tefal PY 6044 Crep'Party dual

  A híres Tefal márkával 6 kis vagy 2 nagy palacsintát készíthet, csak a fedőlemezek cseréjével. Teljesítmény 1100 watt. A test tartós műanyagból készült, fogantyúval a szállításhoz. Szabadalmaztatott Prometal tapadásmentes réteggel ellátott tányérok, amely 3-szor erősebb, mint a hagyományos bevonat.

  Hat spatula és egy merőkanál tartozék. A palacsintasütőnek van egy speciális rekesze a tároláshoz. A zsinór levehető. A jelzőfény jelzi, ha a készülék készen áll a használatra, és ha a felületet a kívánt hőmérsékletre melegítette. A felhasználók a termosztáttal állíthatják be a hőmérsékletet.

  Az ügyfelek dicsérik a modell tetszetős kialakítását, könnyű kezelhetőségét és tárolhatóságát. Az összes válaszadó egyhangú véleménye: a készülék a legmagasabb minősítést érdemli.

  Előnyök

  • a további tányér 2 palacsinta számára;
  • A szükséges tartozékokat tartalmazza;
  • könnyű tárolás;
  • Tartós tapadásmentes bevonat;
  • állítható hőmérséklet.

  Hátrányok

  • nem található.

  Steba CR 35

  Értékelés: 4.8

  Steba CR 35

  A rangsorban a következő a klasszikus 1 kenyérből álló változat, 35 cm átmérővel. A test kombinált, tartós műanyagból és rozsdamentes acélból készült. A hőszigetelés biztonságossá teszi a főzést és csökkenti az égési sérülések kockázatát.

  A kompakt modell kevés helyet igényel a konyhában, és szükség esetén könnyen tárolható és szállítható. A lábak biztosítják a stabilitást és megakadályozzák, hogy a készülék csúszkáljon az asztalon.

  mechanikus vezérlés. A főzési hőmérséklet beállítható a kívánt hőmérsékletre. A fényjelző tájékoztatja Önt, ha a készülék használatra kész. Öntött alumíniumból készült tapadásmentes lemez. A készlet tartalmazza a tésztához való merőkanalat, spatulát és spatulát.

  Előnyök

  • A nagy teljesítmény 1400 watt;
  • kompakt méret;
  • Minden tartozékot tartalmaz;
  • csúszásgátló lábak;
  • hőszigetelt test;
  • A termosztát az egyéni beállításokhoz.

  Hátrányok

  • Csak egy palacsinta fér el.

  Tefal PY 3036 Crep’party compact

  Értékelés: 4.7

  Tefal PY 3036 Crep'party compact

  Egy modell, amely kis mérete, könnyű és biztonságos használata és megfizethetősége miatt kiváló minősítést kapott az ügyfelektől. 4 palacsinta (egyenként 11,5 cm átmérőjű) sütéséhez. Műanyag test. A fogantyúk könnyen hordozhatók.

  A palacsintasütő könnyű és stabil egyszerre. A készlet 4 spatulát és egy merőkanalat tartalmaz a tésztához. A házban van egy rekesz a. A vezeték levehető, ami megkönnyíti a készülék tárolását.

  Tapadásmentes lemez bevonat. A Thermo-spot vezérlés a kívánt hőmérsékletre melegíti a palacsinta felületét. A megkérdezettek megjegyezték a jó funkcionalitást, az alacsony árat, az egyszerű és könnyű kezelhetőséget még a gyermekek és a nyugdíjasok számára is, a Tefal termékek megkülönböztető jelzőfényét.

  Előnyök

  • Egyszerre akár 4 palacsinta sütésére is alkalmas;
  • Levehető zsinór;
  • tapadásmentes felület;
  • a kis méret és súly;
  • Kényelmes tartozékok tárolása.

  Hátrányok

  • nem észleltek.

  Scarlett SC-PM229S01

  Értékelés: 4.7

  Scarlett SC-PM229S01

  Nagyszerű megoldás azok számára, akiknek rendszeresen különböző átmérőjű palacsintákat kell készíteniük. A munkalapon négy üreg található. Tökéletesen kerek, 11 cm-es palacsinták készítését teszik lehetővé. Van egy hátránya is – nem valószínű, hogy ezen a készüléken bármi nagyot meg tud sütni. A terméket elsősorban palacsintákhoz, sajttortákhoz, süteményekhez és cukormázhoz élezik.

  Ezt a modellt jelentősen leegyszerűsítették. A ház a szokásos fekete festett műanyagból készült. Az egyetlen ezüst változat a vezérlőgomb, amellyel a fűtési teljesítményt lehet kiválasztani. A maximális meghirdetett hőmérséklet 210°C. Ezen a beállításon még a nagyon kemény palacsinták is gyorsan megsülnek. A műszerfalon is vannak fényjelzők. Tudatják, hogy a palacsintasütő készen áll-e a használatra.

  A szerény költségek ellenére ez a modell apró, kellemes bónuszokkal büszkélkedhet. Először is, egy receptfüzetet tartalmaz. Ezzel olyan palacsintákat készíthet, amelyeket még nem kóstoltál korábban. Másodszor, egy spatula található a dobozban. Jó hír azoknak, akik még nem kaptak ilyen hasznos terméket. Harmadszor, van hely a visszatekercselő zsinórnak, ami megkönnyíti a tárolást.

  A Scarlett SC-PM229S01 csak a teljesítménye miatt kifogásolható. nincs különleges biztonsági felszereltség. És a megbízhatósága megkérdőjelezhető. A visszajelzések szerint azonban gondos használat mellett ez a készülék hosszú ideig fog működni.

  Előnyök

  • Könnyen használható vezérlők;
  • A palacsintáknak szünetet tartunk;
  • Olaj nélkül is főzhet;
  • Van egy tárolórekesz a zsinór számára;
  • Tartalmaz egy receptkönyvet és egy palacsintasütő spatulát;
  • Az ár nem nevezhető különösen magasnak.

  Hátrányok

  • Nem lehet nagy átmérőjű palacsintát sütni;
  • A fűtés nem nevezhető gyorsnak;
  • Nincs időzítő.

  A legjobb merülő palacsintasütő

  Ebben a kategóriában egy olyan palacsintasütőt mutatunk be, amely a klasszikus modellektől kissé eltérő főzési elvvel rendelkezik. Abban különbözik, hogy a tésztát nem merőkanállal öntik, hanem magát a serpenyőt merítik az edénybe, és megfordítják. A keverék a lemezhez tapad, majd az alapba helyezett fűtőelem segítségével megsütik. Sok felhasználó megjegyzi, hogy ezek a modellek vékony, finom palacsintákat készítenek. Az olaj teljes kiküszöbölése, valamint a könnyű használat, ami még egy gyermek számára is elérhetővé teszi a folyamatot.

  REDMOND RSM-1409

  Értékelés: 4.9

  REDMOND RSM-1409

  A legtöbb vásárlói szavazatot kapott modell, amellyel a szakmai szakértők teljes mértékben egyetértenek. Kényelmes és kompakt, másodpercek alatt készíthet palacsintát különböző lisztek, kefir vagy tej felhasználásával, mindenféle adalékanyaggal.

  Egy receptkönyvvel érkezik, amely még a tapasztalt szakácsokat is kielégíti. A készülék teljesítménye 800 W. A burkolat műanyagból készült. A tapadásmentes bevonat erős és tartós.

  Az alapban van egy rekesz a zsinór számára. Az ergonomikus fogantyú könnyen megfogható, a csúszásgátló lábak pedig a helyén tartják a készüléket. Külön megemlítették a kompakt méretet, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket magával vigye az utazásokra.

  Előnyök

  • Főzés másodpercek alatt;
  • Érdekes recepteket tartalmazó füzet;
  • a tartozéktartó rekesz;
  • tartós tapadásmentes réteg;
  • kedvező ár.

  Hátrányok

  • nem található.

  Jardeko Crepe Maker

  Értékelés: 4.8

  Jardeko Crepe Maker

  Talán ez az az eszköz, amely a palacsintasütést örömteli folyamattá teszi. Működése során a palacsintasütő azt a benyomást kelti, hogy még egy gyermek is elsajátíthatja. Bíráld ki magad: csak annyit kell tenned, hogy az elkészített tésztát a tálcába teszed. Ezután elindul a folyamat, amelynek végén egy ínycsiklandó palacsinta várja a vendégeket. És végül, de nem utolsósorban, 20 másodperccel azután, hogy az edényt az alapra helyezte, készen lesznek! És minden palacsinta ugyanolyan vastag lesz.

  Ez a palacsintasütő lehetővé teszi, hogy olaj használata nélkül főzzön. Vagy, ha nem biztos a tapadásmentes bevonat, kevesebb. Minden palacsinta átmérője 20 cm lesz. Ez nem rossz lehetőség, ahol később a palacsintát valamilyen töltelékkel feltekerheted.

  Megnyugtató, hogy a gyártó átgondolta alkotásának felépítését. A terméket fogantyúval látta el, amely megkönnyíti a szállítást. Egy spatula is jár hozzá.

  Nem lehet tökéletes palacsintasütőnek nevezni. Nem lehetett, ilyen alacsony áron. Először is, nem mindenkinek fog tetszeni a kialakítása. Úgy kezelik, mintha egy közönséges elektromos serpenyő lenne, amely nem rendelkezik különösebben jól kinéző kapcsolóval. Másodszor, elég nehéz kis palacsintát készíteni ezzel az eszközzel. És néhány olvasónk imádja. Harmadszor, egyes ügyfelek a 800 wattos teljesítményt elégtelennek találják. Ez a hátrány azonban csak azok számára érvényes, akik szeretik a palacsintát jól átsütve, ropogós héjjal.

  Előnyök

  • Palacsintasütő spatula jár hozzá;
  • Könnyen megtanulható és kezelhető;
  • Minimális mennyiségű olajjal főzhető;
  • Könnyen tisztítható.

  Hátrányok

  • Nem lenyűgöző kialakítás;
  • Megbízhatósága kérdéses;
  • Nehéz kis palacsintát készíteni.

  Kel
 • KL-1350
 • Értékelés: 4.7

  Kel<li></div><p>KL-1350″ src=”/wp-content/uploads/2023/10/85416666196861-809-.jpg” height=”400″ title=”Kel</p><li>KL-1350″><p>A KL-1350 kevesebb, 800 W-os teljesítményű, mint elődje, de ennek semmi köze a teljesítményéhez. 20 cm átmérőjű tapadásmentes főzőfelület. Az alap 360°-ban forgatható, ami növeli a főzés kényelmét.</p><p>Fényjelző tájékoztatja Önt, ha a készülék készen áll. A túlmelegedés elleni védelem meghosszabbítja a sütőgép élettartamát. Egy forgós spatula és egy tésztasütő serpenyő is tartozik hozzá. A lábak szilárdan rögzítik a készüléket a munkafelülethez, megakadályozva a csúszást.</p><p>Kétféle karosszériaszín közül választhat – fekete és elefántcsont színben. a vásárlók dicsérik a könnyen kezelhető fogantyút, a könnyen ápolható és tárolható készüléket. Megfizethető ár ad hozzá ezt a modellt.</p><h4>A</h4><ul><li>tapadásmentes bevonat;</li><li>2 házszín;</li><li>védelem a túlmelegedés ellen;</li><li>fenntarthatóság;</li><li>Tartalmazott tartozékok.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h2>A legjobb professzionális palacsintasütők</h2><p>A professzionális modelleket leggyakrabban vendéglátóhelyeken telepítik: étkezdékben, éttermekben, kávézókban. Irodákban vagy más intézményi környezetben is használják nagyszámú ember számára történő főzéshez. A magas költségek ellenére az ügyfelek otthoni használatra is megvásárolják ezeket a nagy teljesítményű készülékeket. Ezek a palacsintasütők tartós testtel és munkalap anyagokkal, nagy teljesítménnyel és kényelmes beállításokkal rendelkeznek. A szakértők a piacon kapható 2 legjobb modellt választották ki.</p><h3> Roller Grill 400CDE</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Roller Grill 400CDE

  A professzionális palacsintasütők rangsorában az első helyet a híres francia márka Roller Grill 400CDE modellje foglalja el. A test rozsdamentes acélból, a munkalap öntöttvasból készült. A gépet élesztős palacsinta, palacsinta, pogácsa, egyéb ételek alapjainak sütésére tervezték.

  Egyenletes hőeloszlás az egyedülálló ötszögletű égőknek köszönhetően; az eredmény egyenletes és egyenletesen vastag termék. A hőmérsékletet 0° és 300° között tetszés szerint állíthatja be. A palacsintasütő speciális rekesszel van felszerelve a palacsinta melegen tartásához és a tányérok felmelegítéséhez.

  A két sütőfelület független egymástól. Tartalmaz egy tésztaszóró rudat. A kijelzők tájékoztatják Önt, ha a felület készen áll a használatra.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • fiók, hogy melegen tartsa az ételt;
  • öntöttvas munkafelület;
  • 2 független főzőzóna;
  • Rozsdamentes acél ház.

  Hátrányok

  • Ár körülbelül 60.000 rubelért.

  Hurakan HKN-CDE400

  Értékelés: 4.8

  Hurakan HKN-CDE400

  Kétzónás palacsintasütő pékségekben, kávézókban, cukrászdákban és egyéb vendéglátóipari létesítményekben használatos. Rozsdamentes acélból készült. Az öntöttvas munkalap egyenletes fűtést és hosszan tartó meleget biztosít. Az égők átmérője – 400 mm. A speciális réteg megakadályozza a tészta ragadását vagy égését. Minden zóna saját jelzőfénnyel és hőmérséklet-szabályozással rendelkezik.

  Gép teljesítménye – 6 kW. Maximális hőmérséklet – 300 ° C. Egy speciális blokkban tarthatja a késztermék hőmérsékletét, és tálalás előtt felmelegítheti a tányérokat.

  2 fa spatulát tartalmaz, hogy a tésztát egyenletesen eloszthassa a felületen. A csúszásgátló lábak biztonságosan a helyén tartják a készüléket. A modell nagyon megfizethető árú – 15 000 rubel tartományban van.

  Előnyök

  • 2 munkafelület;
  • Tartalmazott tartozékok;
  • Tartós tapadásmentes bevonat;
  • egyenletes hőeloszlás;
  • gyors felmelegedés;
  • jó stabilitás.

  Hátrányok

  • nem található.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: