A 7 legjobb hűtőszekrény vidéki házakba

A legjobbak áttekintése a szerkesztői vélemény szerint; *A legjobbak áttekintése a szerkesztői vélemény szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Ez a felülvizsgálat a legjobb hűtőszekrényekre összpontosít a vidéki házak számára. A minősítéshez 7 modellt választottunk ki a népszerű orosz és külföldi gyártóktól. A jelöltek két kategóriában kaphatók – kis egyajtós hűtőszekrények és olcsó kis kétajtós modellek fagyasztóládával.

A kiválasztási kritériumok között szerepelt az alacsony költség, a márka népszerűsége, a készülékek praktikussága és funkcionalitása. A kiválasztás egyik fő tényezője a hűtő-fagyasztó készülékek robusztussága, kényelme és tartóssága volt a tényleges használat során. E célból elemeztük a készülékek hosszú távú felhasználóinak visszajelzéseit, hogy véleményt alkothassunk az egyes modellek főbb előnyeiről és hátrányairól.

Minden információ a népszerű értékelőkből, a gyártók hivatalos webhelyeiről, a Yandex piactérről származik.A piac és más nyilvánosan elérhető források.

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt vidéki házakhoz

Két fő kritériumot kell követnie, amikor hűtőszekrényt választ a nyaralójához:

 1. Méret/térfogat.
 2. Szükség van egy fagyasztószekrényre.

Az adott hűtőszekrény-modell kiválasztását befolyásoló legfontosabb tényező az általános méretek. Ha egy miniatűr konyhával rendelkező kis házikóról beszélünk, akkor jobb, ha kompakt, egy ajtós modelleket választunk. A legtöbb esetben hasonló méretekkel rendelkeznek: 42-47 cm szélesek, 50-55 cm magasak és körülbelül 45 cm mélyek. Ezek a hűtők kényelmesen elférnek a munkalap alatti fülkében, vagy egyszerűen a padlóra vagy az asztalra helyezhetők. A kompakt méret és a kis súly lehetővé teszi, hogy a fagyasztókat speciális, szemmagasságban elhelyezett ládákba szereljék, így kényelmesen hozzáférhetők a tartalmukhoz. A kompakt méretekért bőséges tárolókapacitással kell “fizetni”, ezért ezek a modellek körülbelül 45-55 literes térfogattal rendelkeznek.

A kompakt hűtőszekrényeknek nincs teljes fagyasztórekeszük, de van valamilyen látszata – alacsony hőmérsékletű rekesz (LTC). Térfogata ritkán haladja meg az 5-7 litert, de a kamrának saját ajtaja van, amely elválasztja az általános térfogattól. A hőmérséklet ebben a zónában elérheti a -10 fokot is, de ez mindig a hűtőszekrényben és az STF-ben lévő élelmiszerek mennyiségétől függően változik. Az ilyen fagyasztó fő hátránya, hogy nem légmentes, és a benne keletkező hideg részt vesz az általános kamra belső hőmérsékletének kialakításában.

Ha a konyhája mérete lehetővé teszi, hogy egy 2-3 fős család élelmiszereit tárolja, akkor a legjobb választás egy kétajtós hűtőszekrény. A megnövelt térfogat mellett külön fagyasztórekesszel is rendelkeznek, amelybe némi készletet helyezhet el.

Javasoljuk továbbá, hogy mechanikus vezérléssel és csepegtető (statikus) leolvasztó rendszerrel rendelkező modelleket válasszon. Az ilyen hűtőszekrények kevésbé érzékenyek a hálózati feszültségváltozásokra, és megbízhatóbb konstrukcióval rendelkeznek, mint a modern, No Frost rendszerű készülékek.

A legjobb hűtő-fagyasztók megvásárlása

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb kis egyajtós hűtőszekrények vidéki házakhoz 3 Olto RF-050 WOOD 7 990 €
2 Hansa FM050.4 9 200 €
1 Biryusa M50 7 440 €
A legjobb kétrekeszes olcsó hűtőszekrények vidéki házakhoz 4 ATLANT XM 4208-000 15 118 €
3 Stinol STS 150 15 337 €
2 Biryusa M118 15 583 €
1 Beko DSKR 5240M00 W 23 990 €

A legjobb kis egyajtós hűtőszekrények vidéki házakba

Az olcsó kompakt hűtőszekrények széles választékából 3 modellt választottunk ki az orosz és külföldi gyártóktól, amelyek ideálisak vidéki házak, irodák, hostel vagy egy kis konyha számára egy közös lakásban. A kompakt méretek és az alacsony energiafogyasztás valamennyi jelölt közös jellemzője. Mindegyik modellnek megvannak a maga előnyei és jellemzői, amelyek a termékcsoport legjobbjává tették azt.

Olvasson tovább  Tefal GC306012

Olto RF-050 WOOD

Értékelés: 4.6

OLTO RF-050 FA

Megnyitja a kis egykamrás hűtőszekrények Olto RF-050 WOOD felülvizsgálatát a fiatal orosz gyártótól, amely 2014 óta ismert a hazai piacon az olcsó, de kiváló minőségű otthoni berendezések számára. A modellt Kínában szerelik össze, és egy év gyári garanciát biztosítanak rá.

A hűtőszekrény kompakt méretekkel rendelkezik (42x51x43 cm), így szinte alig foglal helyet, és a konyhabútor egy fülkéjébe vagy egyszerűen a pultra helyezhető. A belső térfogat szintén kicsi, 50 liter, de a hűtőszekrény elég tágas, ha a termékeket megfelelően helyezik el.

Az egyik különlegesség a kis alacsony hőmérsékletű rekesz. Nem nevezhető teljes értelemben fagyasztónak, mivel a rekesz nem légmentes, ráadásul az egész rekesz hűtésében részt vesz.

A modell 4 állású mechanikus hőmérséklet-szabályozóval van felszerelve. A fő kamra és az alacsony hőmérsékletű rekesz hőmérséklete egyidejűleg állítható be. Egy üvegpolc és egy kis gyümölcs- és zöldségtartó fiók belülről. Az ajtóban van egy rekesz a kis tárolók számára, valamint egy speciális forma a tojások tárolására.

A hűtő-fagyasztó külső fa dekorációval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy harmonizáljon bármilyen klasszikus belső térrel. A gyártó ezt a modellt fehér és ezüst színben is kínálja.

A fogyasztói vélemények szerint a pozitív pontok a tömörség, a stílusos megjelenés és egy kis alacsony hőmérsékletű rekesz jelenléte. A hátrányok között a készülékek tulajdonosai megjegyzik a hűtőszekrény leolvasztásának szükségességét.

Az Olto RF-050 WOOD készüléket mindazoknak ajánljuk, akik egy megbízható, kompakt és olcsó hűtőszekrényt szeretnének nyaralóba vagy irodába.

Előnyök

 • A energiahatékonysági osztály+.
 • Styling, mint egy fa.
 • Hőmérséklet-szabályozás.

Hátrányok

 • Ki kell olvasztani (a fogyasztói vélemények szerint).

Hansa FM050.4

Értékelés: 4.7

Hansa FM050.4

Hansa FM050 kompakt hűtőszekrény.4 nagyszerű megoldás lenne egy kis konyhában, szállodai szobában, nyaralóban vagy irodában. A modell Kínában készült, és egy év hivatalos garanciával rendelkezik.

A hűtőszekrény klasszikus fehér színben és elegáns kialakítással rendelkezik. A termék egyik jellemzője a rejtett fogantyúk, ami a minimalista stílusra jellemző. Az ajtó szimmetrikusan van elhelyezve, így szükség szerint mozgatható.

46 literes hasznos térfogat. Ebből 41 liter a hűtőszekrényben és 5 liter a kompakt beépített fagyasztóban található.

Ennek a modellnek az előnye az automatikus leolvasztás a csepegtető típusú leolvasztó rendszerrel, amely szükségtelenné teszi a hűtő-fagyasztó leolvasztását. Az alacsony hőmérsékletű rekeszt évente egyszer vagy kétszer kell leolvasztani, a felgyülemlett jég mértékétől függően. A készülékhez egy speciális műanyag tál tartozik, amely felfogja a vizet a leolvasztás során, ami nagyon kényelmes.

A rekesz belsejében egy edzett üvegpolc található, az ajtó pedig helyet biztosít a kisebb palackok és egyéb tárolóedények számára.

A modell gazdaságos energiafogyasztása kb. 106 kW/év (A+ energiahatékonysági osztály).

A hűtőszekrény tulajdonosai pozitívan nyilatkoznak kompakt méretéről, lakonikus kialakításáról és alacsony zajszintjéről. Egyes felhasználók szerint hátránya a háttérvilágítás hiánya és a nem hőálló fagyasztó.

A kompakt méret, az egyszerű és megbízható kialakítás és az elfogadható ár lehetővé tette, hogy a Hansa FM050 hűtőszekrényt.Top 4 hűtőszekrény a rangsorunkban.

Előnyök

 • A osztályú energiahatékonyság+.
 • Csepegtető típusú leolvasztó rendszer.
 • Üvegpolc.
 • Alacsony zajszint (35 dB).

Hátrányok

 • Nincs háttérvilágítás.
 • A fagyasztórekesz nem hermetikusan zárt (a fogyasztói visszajelzések szerint).

Biryusa M50

Értékelés: 4.7

Biryusa M50

A háztartási és ipari hűtőgépek ismert orosz gyártójának Biryusa M50 modellje zárja a legjobb három legjobb kompakt egykamrás hűtőszekrényt tartalmazó toplistánkat a vidéki házak számára. A készülékre vonatkozó hivatalos garancia 12 hónap, és a berendezés javításával és karbantartásával kapcsolatos minden kérdés megoldható az Orosz Föderáció egész területén jól kiépített szervizhálózaton keresztül.

A modell metál színben kapható, de van egy klasszikus változat fehér színben is (a különbség az M betű a jelölésben). Az ezüst szín vonzóvá teszi a hűtőszekrényt, és tökéletesen illeszkedik a modern konyhabelsőhöz.

A funkciók közé tartozik az ajtó alján található zár. Ez egy praktikus megoldás, ha a hűtőszekrényt egy közös szálláshelyen, egy hostelben vagy egy irodában használják.

Olvasson tovább  11 a legjobb kávéfőző vasalók közül

A belső konfiguráció és a műszaki jellemzők szerint ez a modell nem különbözik alapvetően a korábban figyelembe vett hűtőszekrényektől – egy polc, alacsony hőmérsékletű rekesz és mechanikus teljesítményszint-szabályozó.

A Yandex véleménye szerint.Piac, a hűtőszekrény minősítése 4.6, a fogyasztók 91%-a ajánlja vásárlásra. A technika tulajdonosainak pozitív pillanatai között a stílusos megjelenés és a jó kapacitás figyelemre méltó. Hátránya, hogy egyes felhasználók magasabb zajszintet tapasztalnak.

A Biryusa M50 hűtőszekrényt alacsony ára, minőségi összeszerelése és jól átgondolt belső elrendezése miatt ajánljuk.

A

 • Jó tárolókapacitás.
 • A zár az ajtón.
 • Alacsony energiafogyasztás.

Hátrányok

 • A kézi leolvasztás szükségessége.
 • Magas zajszint (a vásárlói visszajelzések szerint).

A legjobb olcsó kétkamrás hűtőszekrények vidéki házakhoz

A felülvizsgálat ezen szakaszához 4 hűtőszekrényt választottunk ki népszerű hazai és külföldi gyártóktól. Az összes modell költsége 14-17 ezer rubel között van, ami jól illeszkedik a költségvetési kategóriába.

A köztük lévő hasonlóságok ellenére mindegyik hűtőszekrénynek megvannak a maga egyedi jellemzői és előnyei, amelyek lehetővé tették, hogy felülmúlja a versenytársakat a saját árcsoportjában.

ATLANT 4208-000

Értékelés: 4.7

ATLANT XM 4208-000

A fehérorosz gyártó ATLANT XM 4208-000 kétrekeszes hűtőszekrénye megnyitja az olcsó kétrekeszes hűtőszekrények rovatát. A modellre három év teljes körű garancia vonatkozik, ami a konstrukció és az alkatrészek magas minőségét jelzi.

Kompakt méretek, mindössze 54 mm szélességgel.A nagyvonalú, 5 cm-es fagyasztórekesz magasságának köszönhetően könnyen elfér szűk helyeken, miközben egy teljes értékű kétajtós modell minden előnyét élvezheti. A mindössze 142 méteres magassággal.Az 5 cm-es modell teljes nettó térfogata 185 liter.

A hűtőrekesz a tetején, a fagyasztórekesz pedig az alján található. Ezt a konfigurációt tartják a legpraktikusabbnak és legkényelmesebbnek. Minden polc edzett üvegből készült, és műanyag csővel van ellátva, ami esztétikailag kellemesebbé teszi őket, és védi őket a sérülésektől is. A tágas alsó fiók lehetővé teszi nagy mennyiségű gyümölcs, zöldség és fűszernövény tárolását. A hűtőtér LED-es világítással van felszerelve, amely minimális energiát fogyaszt, világos fényt biztosít és nem melegíti fel a levegőt (a hagyományos izzólámpához képest). A hőmérséklet beállítására egy 4 állású forgókapcsoló szolgál.

A hűtőszekrény automatikus leolvasztó rendszerrel van felszerelve, amely megkíméli a felhasználót a leolvasztástól.

A fagyasztórekeszben 2 tágas műanyag tálca található. Átlátszó tárolók, amelyek lehetővé teszik a szükséges termékek gyors megtalálását.

A pozitív pontok közül a felhasználók megjegyzik az áruk megfizethető árát, a jó tágasságot és a lakonikus megjelenést. A hátrányok között a készülékek tulajdonosai közül néhányan megemlítették az érthetetlen zajt, amelyet néha a kompresszor okoz, valamint a polcok hatástalan elrendezését.

Az ATLANT XM 4208-000 hűtőszekrényt az optimális ár-minőség arány, valamint a kompakt méret és a kamrák kényelmes elhelyezése miatt ajánljuk.

Előnyök

 • Automatikus leolvasztás a hűtőtérben.
 • Fényes LED háttérvilágítás.
 • Edzett üveg polcok.

Hátrányok

 • Kényelmetlen polcelrendezés (a fogyasztói visszajelzések szerint)

Stinol STS 150

Értékelés: 4.7

Stinol STS 150

A következő modell a listánkon a Stinol STS 150. A hűtőszekrényt Oroszországban gyártják, és egy év garanciát adnak rá. A Stinol márkanév alatt a hűtőberendezések gyártása 2000-ben megszűnt, de 2016-ban folytatódott, és maga a márka a Whirlpool konszernhez tartozik.

A hűtőszekrény elegáns kialakítású, beépített vízszintes fogantyúkkal. A 150x60x62 cm-es méretekkel ez a modell kis alapterületet tesz lehetővé. Meglehetősen kompakt mérete ellenére a modell jó tárolókapacitással rendelkezik. A hűtőrekesz 191 literes, a fagyasztórekesz pedig 72 literes.

A hűtőszekrényben 3 üvegpolc található, amelyek közül 2 kivehető. A számos szint lehetővé teszi, hogy a polcokat a különböző ételekhez megfelelő magasságban állítsa be. Egy nagy doboz helyett a zöldségek és gyümölcsök számára két különálló tartály van, ami nagyon kényelmes.

A fagyasztórekesz két kihúzható tálcával rendelkezik, amelyek átlátszó műanyagból készültek.

A hűtőszekrény vezérlése mechanikus, és a panel a szekrény tetején, az ajtó felett található. Maguk az ajtók mindkét kamrában szimmetrikus kialakításúak, ami lehetővé teszi, hogy szükség esetén újra ki lehessen őket akasztani.

Olvasson tovább  Bosch CMG633BB1

A fogyasztói vélemények szerint a Yandex.Ez a hűtőszekrény elnyerte a rangos “Vásárlók választása” védjegyet. 4-es osztályzat.7 és a megkérdezettek 95%-a ajánlja megvételre. A tulajdonosok kiemelik a kompakt külsőt és a jó tárolókapacitást, a csendes működést és a polcok jól átgondolt belső elrendezését. Egyes felhasználók szerint a hátrányok a beépített gombok nem túl kényelmes kialakítása.

Megfizethető ár, kompakt méret, jó kapacitás és csendes működés teszi a Stinol STS 150 hűtőszekrényt az egyik legjobb választássá, hogy egy vidéki házban vagy egy kis konyhában helyezze el.

Előnyök

 • Ügyesen elrendezett polcok a belsejében.
 • Kényelmes mechanikus vezérlés.
 • Nagy hangerő kompakt méretekkel.

Hátrányok

 • A rejtett fogantyúk nem túl kényelmes konfigurációja (a fogyasztók szerint).

Biryusa M118

Értékelés: 4.8

BIRUSA M118

A Biryusa M118 kompakt, kétrekeszes hűtőszekrény modern stílusban, süllyesztett fogantyúkkal zárja áttekintésünket. A gyártó három év gyártói garanciát vállalt erre a modellre.

A hűtőszekrény ezüstszínű testtel rendelkezik, amelynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen modern belső térbe. A gyártó egy klasszikus változatot is gyárt fehér színben (M betű nélkül a jelölésben).

A modell megkapta a mechanikus vezérlést, amely a tok felső részén lévő fogantyú sima beállításával történik. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását az ajtó kinyitása nélkül.

A hűtőkamra automatikus leolvasztó rendszerrel van felszerelve, de a fagyasztót évente egyszer vagy kétszer, vagy nagy mennyiségű jég megjelenésekor kézzel kell leolvasztani.

Csak 48 cm széles, így ideális elhelyezéshez még kis nyílásokban és résekben is. Standard szélesség 60 cm és magasság 145 cm. A kompakt méret ellenére a két rekesz teljes térfogata 180 liter.

A belső elrendezés standard, mint a fent említett modellek – 2 kivehető üvegpolc, a tartály a zöldségek és gyümölcsök, oldalsó napellenzők az ajtón. A fagyasztórekeszben 2 átlátszó tálca található.

Az érdemek a modell kell tulajdonítani a modern design, meglehetősen csendes működés a kompresszor Jiaxipera (Kína) és egy jó felszerelés. Hátrányai közé tartozik az ajtó nehézkes felcsukása és a nem túl nagy térfogat. A belső térfogat tekintetében ez nyilvánvaló – minél kompaktabb a modell, annál kisebb a kapacitása.

Kompakt mérete, jó kapacitása és stílusos megjelenése miatt ajánljuk a Biryusa M118 készüléket. Ez egy kiváló készülék egy kis konyhába egy lakásban vagy nyaralóban.

Előnyök

 • Csendes működés.
 • A hűtőszekrény automatikus leolvasztása.
 • Zökkenőmentes hőmérséklet-szabályozás.

Hátrányok

 • Nehézségek az ajtópántokkal (a fogyasztói vélemények szerint).

Beko DSKR 5240M00 W

Értékelés: 4.9

Beko DSKR 5240M00 W

A török márka Beko DSKR 5240M00 W hűtőszekrénye befejezi felülvizsgálatunkat. A terméket Oroszországban, a kirzachi gyárban gyártják, ahol a teljes összeszerelési cikluson átesik – a fémvágástól a csomagolásig. A számítógép-vezérelt, többlépcsős minőségellenőrzés azt jelenti, hogy a gyári hibák minimálisra csökkenthetők. A modellre teljes kétéves garancia vonatkozik.

Ez a hűtőszekrény kompakt méretekkel rendelkezik (146x54x60 cm), és a teljes térfogata 240 liter, ami 55 literrel több, mint a korábban vizsgált ATLANT XM 4208-000 hűtőszekrényé, amely ugyanolyan méretekkel rendelkezik.

A fagyasztórekesz a tetején található, és a fiókok helyett csak egy vízszintes ráccsal rendelkezik, amely lehetővé tette a hasznos térfogat növelését.

A hűtőszekrény belsejében 4 üvegpolc (ebből 3 kivehető), ajtópolcok és egy nagy gyümölcs- és zöldségfiók található.

A Yandex weboldalán közzétett vélemények szerint.Piac, a hűtőszekrény a “fogyasztó által választott” jelzést kapta, 4-es minősítéssel.7. A fogyasztók mindegyike, 100 %-ban ajánlja a modellt megvételre. A technológiai tulajdonosok előnyei között említést érdemel a magas színvonalú összeszerelés, a csendes működés, a kompakt méretű nagy térfogat, valamint a kamrák belsejében lévő okos berendezések. Nem azonosítottak kritikus hátrányokat.

A Beko DSKR 5240M00 W az egyik legjobb ár-érték arányú kétrekeszes hűtőszekrény vidéki házak, lakások vagy kis konyhával rendelkező magánházak számára. Ajánljuk ezt a modellt minden felhasználónak, aki megbízható és funkcionális készüléket szeretne megfelelő áron.

Előnyök

 • Nagy térfogat (240 liter).
 • Intelligens belső tér.
 • Csendes működés.
 • A hűtőszekrény automatikus leolvasztása.

Hátrányok

 • Nem észlelt súlyos hibák.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: