A 9 legjobb Bosch hűtőszekrény

*A szerkesztőség szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

A mai hősök a felülvizsgálatunkban a neves német gyártó, a Bosch hűtőszekrényei. Kiválasztottuk a 9 legjobb modellt, két csoportra osztva őket – a hagyományos kétrekeszes hűtő-fagyasztó és a tágas kétajtós Side-by-Side hűtőkre. Ez a technika egy prémium szegmens, így a költségvetési modellek nem lehetnek itt, de a felhasználók kényelme érdekében megpróbáltuk az egyes kategóriák pozícióit az ár emelkedő sorrendjében rendezni.

Az egyes modellek fő kiválasztási szempontja a praktikusság, a funkcionalitás, a technológia és egyéb műszaki jellemzők voltak. A kiválasztás kulcstényezői közé tartoznak a készülékekre vonatkozó vásárlói visszajelzések is.

A felülvizsgálatunkhoz szükséges összes információt nyilvános forrásokból – a gyártó weboldaláról, visszajelző oldalakról, hivatalos kereskedői weboldalakról és a Yandex piactérről – vettük.Piaci és egyéb rendelkezésre álló források.

A legjobb Bosch hűtőszekrények értékelése

A jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb kétkamrás hűtőszekrények Bosch 6 Bosch KGV36XK2AR 26 830 €
5 Bosch KGN36NW21R 36 990 €
4 Bosch KGN39VL25R 57 740 €
3 BoschKGN39AI32R 69 990 €
2 Bosch KGN39LQ32R 65 680 €
1 Bosch KGN76AI22R 94 490 €
A legjobb Bosch Side-by-Side hűtőszekrények 3 Bosch KAN92NS25R 125 990 €
2 Bosch KAH92LQ25R 128 300 €
1 Bosch KAG93AI30R 133 300 €

A legjobb Bosch kétajtós hűtőszekrények

A kétrekeszes fagyasztó kategóriában a Bosch kínálatának hat legjobb modelljét választottuk ki. Mindegyikben felül van a hűtőszekrény rekesz, alul pedig a fagyasztórekesz, és az új készülékek modern stílusban vannak kialakítva. A megjelenés bizonyos mértékű hasonlósága és a gyakorlatilag azonos technológiák ellenére a vizsgált modellek mindegyike rendelkezik olyan egyedi jellemzőkkel, amelyek miatt joggal nevezhető egy adott termékcsoport legjobbjának.

Bosch KGV36XK2AR

Értékelés: 4.6

KGV36XK2AR

A felülvizsgálatunkban szereplő első modell a KGV36XK2AR. A hűtőszekrény modern megjelenésű és bézs színű. A beépített vízszintes fogantyúk lehetővé teszik a kényelmes ajtónyitást anélkül, hogy felesleges helyet foglalnának. A vezérlő a hűtőszekrény ajtaja mögött, a szekrény felső oldalán található. A felhasználó csak a hűtőtérben állíthatja be a hőmérsékletet. A fagyasztórekesz hőmérséklete ezzel arányosan változik.

A hűtőszekrény hagyományos cseppolvasztó rendszerrel van felszerelve, míg a fagyasztószekrény az új LowFrost technológiát használja, amely minimális fagyot termel a belső térben, és minimális (és sokkal ritkább) kézi leolvasztást igényel. Ezt az teszi lehetővé, hogy a hűtőfolyadék-vezetékeket nem a fiókok között, fémtekercsek formájában, hanem a rekeszben, az oldalfalak mögött helyezik el.

A hűtőszekrény fényes LED világítással van felszerelve, amely a jobb oldalsó panelbe van beépítve. Külön tartály van a zöldségek és gyümölcsök számára, a páratartalom mechanikus szabályozásának lehetőségével, amely lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek frissességét hosszabb ideig megőrizze.

A modell magas, A+ energiahatékonysági osztályú, így az átlagos éves villamosenergia-fogyasztás 279 kWh.

A hűtőszekrény tulajdonosai pozitívan értékelték a modell megjelenését, nagyvonalú kapacitását és okos felszereltségét. A hátránya, hogy egyes felhasználók a kialakítás miatt csökkentett kapacitású fagyasztórekeszt látnak.

A stílusos megjelenés, a fagyasztórekesz különleges kialakítása, az okos felszereltség, a kényelmes működés és a megfizethető ár lehetővé tette, hogy a KGV36XK2AR hűtőszekrény a felülvizsgálatunk egyik vezetőjévé váljon.

Előnyök

 • Alacsony zajszint.
 • A energiahatékonysági osztály+.
 • Modern, minimalista design.
 • Állítható páratartalom a gyümölcs- és zöldségtartályban.

Hátrányok

 • Nincs hőmérséklet-állítás a fagyasztóban.

Bosch KGN36NW21R

Értékelés: 4.7

KGN36NW21R

A KGN36NW21R modell folytatja a legjobb kétkamrás Bosch hűtőszekrények áttekintését. A modellt Oroszországban szerelik össze, és egy év gyári garanciát biztosítanak rá.

A hűtőszekrényt No Frost rendszerrel látták el, amely megkíméli a leolvasztástól, és a multistream M

  A ti Airflow egyenletesen osztja el a hideg levegőt a főzőfülkében a hőmérséklet-ingadozások elkerülése érdekében. Az egyik jellemzője a két különálló hűtőkör jelenléte, amely lehetővé teszi, hogy minden kamra számára egyedi hőmérsékletet állítson be. Ugyanakkor a hűtőszekrény egy kompresszorral van felszerelve.

  A+ energiahatékonysági osztály, 308 kWh átlagos éves energiafogyasztással. Ezek a számok a legjobbak közé tartoznak az ebbe az osztályba tartozó modellek között (a No Frost hűtőszekrények fogyasztása mindig magasabb, mint a csepegtető leolvasztó rendszerrel rendelkező modelleké).

  A kezelőszervek a szekrény tetején találhatók, és a hűtőszekrény ajtaja rejti őket. Gombos vezérlés, külön-külön minden áramkörhöz. A felhasználó kiválaszthatja a hőmérsékletet, a takarékos üzemmódot (kis mennyiségek esetén ajánlott), és aktiválhatja a szuperhűtés vagy a szuperfagyasztás funkciót. Egyik áramkör sem kapcsolható ki, mindkét kamra mindig működik.

  A modell egyik jellemzője a PerfectFit tok kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrényt a falhoz vagy a fülkébe helyezzék. Az ajtók 90 fokig nyílnak, és nem foglalnak további helyet, ami a korlátozott helyviszonyok között aktuális.

  A fagyasztótérben műanyag keretbe foglalt edzett üvegpolcok találhatók, amelyek szabadon átrendezhetők különböző szintekre. A speciális VitaFresh gyümölcs- és zöldségtartály hosszabb ideig tartja frissen az élelmiszereket. A doboz mechanikus páratartalom-szabályozóval van felszerelve, amely 2 állással rendelkezik – zöldség/gyümölcs és csak gyümölcs.

  A fagyasztórekesz belsejében 3 átlátszó csúszótartály található, a felsőben pedig a különböző fagyasztott élelmiszerek tárolási idejét jelzik. A kiváló minőségű hőszigetelésnek és a jó légzárásnak köszönhetően a kamra akár 16 órán át képes fagyasztva tartani az élelmiszereket áramszünet után is.

  A Yandex Marketplace-en található vélemények szerint.Market, a hűtőszekrény 4-es besorolású.8, és rendelkezik a tiszteletbeli “vásárlók választása” jelöléssel is. A fogyasztók 100%-a ajánlja ezt a modellt vásárlásra. A technológia tulajdonosainak pozitív pillanatai közé tartozik a csendes működés, a nagy hangerő, a No Frost és a kényelmes működés elérhetősége. Nem azonosított kritikus hátrányok.

  A KGN36NW21R készüléket mindenkinek ajánljuk, aki egy erős márka minőségi, megbízható és funkcionális készülékét keresi. Ez is egyike azon kevés prémium No Frost hűtőszekrényeknek, amelyek megfelelő áron kaphatók.

  A

  • A osztályú energiafogyasztás+.
  • PerfectFit szekrénykialakítás.
  • Nincs Frost rendszer.
  • Világos LED világítás.
  • Két külön hűtőkör.

  Hátrányok

  • Nincs lehetőség az egyik főzőkamra kikapcsolására.

  Bosch KGN39VL25R

  Értékelés: 4.7

  KGN39VL25R

  A következő modell a listánkon a KGN39VL25R. A hűtőszekrényt Oroszországban szerelik össze, és a gyártó egy év garanciát vállal rá. Érdemes megemlíteni a további 10 év garanciát is, amely a kompresszorra vonatkozik.

  Rozsdamentes acél kivitel és elegáns design, amely zökkenőmentesen illeszkedik bármely modern belső térbe.

  Ez a hűtőszekrény No Frost technológiával van felszerelve, többáramú rendszerrel az egyenletes hideglevegő-elosztás érdekében. Az antibakteriális szűrő jelenléte a hűtőkamrában biztosítja a kellemetlen szagok hiányát.

  Érintőképernyős kezelőpanel a felső ajtó külső oldalán. Két külön hűtőkör minden rekeszhez. Ez lehetővé teszi az egyes rekeszek hőmérsékletének független beállítását.

  Hangjelzés az ajtó hosszan tartó nyitása esetén. Szükség esetén a kezelőpanelen kikapcsolható.

  A modell nagy hatékonyságú inverteres kompresszorral van felszerelve, amely alacsony energiafogyasztással (A+ osztály), minimális zajszinttel és fokozott megbízhatósággal rendelkezik.

  A felhasználók pozitívan nyilatkoznak a hűtőszekrény stílusos kialakításáról, a kényelmes vezérlésről és a jól átgondolt belső térről. A készülékek egyes tulajdonosai a No Frost hűtőszekrények többségére jellemző megnövekedett zajszintet (a hűtőventilátorok és nem a kompresszor okozza a zajt) hátrányként említik.

  A KGN39VL25R készüléket stílusos megjelenése, nagyméretű hűtőtér, korszerű technológiája és inverteres kompresszora miatt ajánljuk.

  Előnyök

  • 10 év garanciával rendelkező inverteres motor.
  • Érintésvezérlő panel.
  • Külön hőmérséklet-beállítás.
  • Nincs fagy.
  • A energiahatékonysági osztály+.

  Hátrányok

  • Túlzott zajszint (a fogyasztók szerint).

  Bosch KGN39AI32R

  Értékelés: 4.7

  Bosch KGN39AI32R

  A Bosch KGN39AI32R egy prémium hűtőszekrény a Bosch cégtől, amelyet Oroszországban szereltek össze. Kortárs kialakítás, rejtett oldalsó fogantyúkkal a teljes ajtómagasságban. Csiszolt rozsdamentes acél frontok Easy Clean bevonattal a könnyű tisztítás érdekében.

  Érintőképernyős kezelőpanel nagyméretű kijelzővel a hűtőszekrény ajtajának tetején. A felhasználó nemcsak az egyes rekeszek hőmérsékletét állíthatja be, hanem további funkciókat is aktiválhat (pl. “nyaralás” vagy szuperfagyasztás).

  A modell megkülönböztető jellemzője a Home Connect technológia támogatása, amely lehetővé teszi a Bosch készülékek távvezérlését okostelefonon vagy táblagépen keresztül. A felhasználó távolról beállíthatja a hőmérsékleti üzemmódot és további opciókat választhat. Ha az ajtó hosszabb ideig nyitva marad, értesítést küld a mobiltelefonjára.

  A test speciális felépítése és a csökkentett falvastagság 388 literes nettó térfogatot biztosít (280 a hűtőszekrény és 108 a fagyasztó számára), ami az egyik legjobb érték a hasonló méretű modellek között.

  Az inverteres kompresszor jelenléte csendes működést, megbízhatóságot és stabil hőmérsékletet biztosít. Az energiahatékonysági osztály A++, ami az egyik legmagasabb értéknek számít a No Frost rendszerű hűtőszekrények között. A gyártó további 10 év garanciát vállal a kompresszorra.

  A fényes LED-világításnak köszönhetően a hűtőszekrény minden tartalma jól látható.

  A következő jellemzője ennek a modellnek a kondenzátorrács hiánya a hátulján. Ez most az oldalakon az egész területre kerül. Ennek a megoldásnak köszönhetően a hűtőszekrény gyakorlatilag fűtésmentes, ezért a falhoz vagy akár a fülkébe (beépített készülékként) is felszerelhető.

  A Yandexen található vélemények szerint.Az Egyesült Királyság piacán a hűtőszekrény elnyerte a rangos “Buyer’s Choice” díjat és 4-es minősítést kapott.8. A 94%-os támogatottsággal a termék erősen ajánlott. A hűtőrekesz nagy térfogata, a polcok jól átgondolt kialakítása, az érintőképernyő és a távirányítás lehetősége pozitívumként említendő. Nem azonosítottak nagyobb hátrányokat, csak néhány fogyasztó panaszkodott a kompresszor hangos zajára az első néhány órában.

  A kiváló minőségű felszereltség, a stílusos megjelenés, a korszerű technológiai megoldások és a megfelelő ár lehetővé tette, hogy a Bosch KGN39AI32R hűtőszekrény kategóriájának egyik legjobbja legyen.

  A

  • 388 l hasznos térfogat.
  • Érintéses kezelőpanel kijelzővel.
  • Home Connect technológia.
  • A energiahatékonysági osztály++.

  Hátrányok

  • A kompresszor első bekapcsolásakor több órán keresztül zajos működés (felhasználói visszajelzések alapján).

  Bosch KGN39LQ32R

  Értékelés: 4.8

  KGN39LQ32R

  Az új KGN39LQ32R, amely a Bosch hűtőszekrényeinek 8. sorozatához tartozik, folytatja áttekintésünket. A korábban áttekintett összes modellhez hasonlóan Oroszországban gyártják, és egy év garanciát biztosítanak rá. 10 év garancia az inverteres kompresszorra opcionálisan.

  A No Frost technológia és az elektronikus hőmérséklet-szabályozás egyenletes hűtést és jégmentes hűtést biztosít. A LED-világítás fényes és gazdaságos megvilágítást biztosít a hűtőtérben. Maga a lámpa gyakorlatilag nem foglal hasznos helyet, és működés közben a hagyományos izzókhoz képest nem melegszik fel.

  A Vita Fresh Plus rendszerrel hosszabb ideig frissen tarthatja gyümölcseit, zöldségeit, sajtjait és más romlandó élelmiszereit. Két külön tálcából áll a tejtermékek és a friss hús számára, és a belső hőmérsékletet 0 Celsius-fok körül tartja. A nagy alsó rész kifejezetten a gyümölcsök és zöldségek számára készült. Különlegessége, hogy a fiókban lévő páratartalom szintje az adott élelmiszer-kategóriának legjobban megfelel.

  Az antibakteriális szűrő frissen tartja az ételeket és megakadályozza a kellemetlen szagokat.

  Ennek a modellnek az egyik jellemzője a speciális, összecsukható garázspolc. Ha magasabb tárolóra van szüksége, egyszerűen hajtsa félbe a polcot. Ha egy nagy fazék, görögdinnye, italos doboz vagy más terjedelmes élelmiszer számára kell maximalizálni a helyet, a polc egyszerűen a hűtőrekesz hátsó falával párhuzamosan elhelyezhető, majd szükség szerint kihajtható.

  Az érintőpanel a hűtőtér ajtaja mögött, a ház tetején található. A különböző hűtőkörök lehetővé teszik az egyes kamrák hőmérsékletének egyedi beállítását. Standard tartozékok (gyorsfagyasztás és hűtés, Eco-mód és Holiday) is a felhasználó rendelkezésére állnak.

  A hűtőszekrény külseje monolitikusnak és hatékonynak tűnik a kijelző, a fogantyúk (beépítettek) és más elemek hiánya miatt. A szín kvarc (bézs), a frontok pedig üvegből készültek. Ez a modell három színben – kvarc, fehér és fekete – kapható, így Ön kiválaszthatja a konyhabelsőjéhez megfelelőt. A side-by-side hűtőszekrények színkódolása kissé eltérő lesz.

  A Yandex erőforráson közzétett vélemények szerint.A Marche, a modell megkapta a “vásárlók választása” jelet és a 4-es értékelést.8 pont. A technológiai tulajdonosok előnyei között a prémium megjelenés, az inverteres motor csendes működése, a kényelmes kezelőpanel és a nagy mennyiségű kamrák előnyei közé tartozik. Hátrányként néhány fogyasztó a különböző polcmagasságú pozíciók kis számát említette.

  A KGN39LQ32R készüléket kiváló minőségű konstrukciója, prémium külső megjelenése és széles körű funkciói miatt ajánljuk.

  Előnyök

  • Inverteres kompresszor.
  • Vita Fresh Plus friss zóna.
  • Rejtett érintőképernyős vezérlőpanel.
  • Alacsony zajszint.
  • Garázs polc lehajtható.

  Hátrányok

  • Néhány polcmagasság-beállítási pozíció (a felhasználói visszajelzések alapján).

  Bosch KGN76AI22R

  Értékelés: 4.9

  KGN76AI22R

  A KGN76AI22R modell teszi teljessé a felülvizsgálatunkat. Az általunk vizsgált modellek közül ez a legnagyobb (mind méretben, mind térfogatban) kétrekeszes hűtőszekrény. A ház szélessége 75 cm, magassága 186 cm, mélysége 80 cm. 521 literes nettó térfogatával jó alternatívája a Side-by-Side hűtőszekrényeknek, és még kevesebb helyet igényel a konyhában. A Törökországban gyártott modellre a teljes termékre egy év gyári garancia, a kompresszormotorra pedig külön 10 év garancia vonatkozik.

  A modell a Bosch hűtőszekrények hagyományos, modern stílusában készült, rozsdamentes acél előlapokkal, amelyek speciális ujjlenyomat-mentesítő bevonattal vannak ellátva.

  Az ajtók nagy, függőleges karos fogantyúkkal vannak ellátva, a hűtőszekrény elülső részén pedig nagy kijelzővel ellátott érintőképernyős kezelőpanel található. A két független hűtőkör azt jelenti, hogy az egyes főzőfülkék hőmérsékletét külön-külön állíthatja be, de egyiket sem kapcsolhatja ki. A korábban áttekintett modellek alapfelszereltségéhez tartozó funkciók.

  A No Frost technológia biztosítja, hogy nem kell leolvasztania a fagyasztót, míg a multistream hűtőrendszer egyenletes hőmérsékletet biztosít a hűtőszekrény egész rekeszében.

  A belső tér megvilágítása felső és oldalsó LED-es lámpákkal történik, amelyek garantálják a tartalom teljes láthatóságát, még akkor is, ha a rekeszek 90%-ban tele vannak. A polcok elrendezése a hűtőtérben szabványos, és a Vita Fresh Plus zéró hőmérsékletű doboz a páratartalom beállításának lehetőségével rendelkezik. A három felső polc kivehető, és cserélhető.

  Mélyhűtő rekesz 2 fiókkal – egy nagy (Big Box), középen elválasztóval, és egy kisebb fagyasztórekesz. Az első fiókban található a beépített Ice Twister, amellyel jégkockákat vagy jégdarabokat készíthet – nagyon hasznos.

  A hűtőszekrény tulajdonosai a nagy térfogatot és a jól átgondolt belső elrendezést, a modell széles körű funkcionális képességeit és az alacsony energiafogyasztást (A+ osztály), a stílusos megjelenést és az összeszerelés kiváló minőségét nevezik meg előnyeiként. Hátrányai közé tartozik a nem szabványos mélység (80 cm), ami azt eredményezi, hogy a hűtőszekrény túlságosan előre áll, ha egy szabványos konyhabútorba szerelik be.

  A modern megjelenés, az innovatív technológiák, a nagy kapacitás és a széleskörű funkcionális lehetőségek lehetővé tették, hogy a KGN76AI22R hűtőszekrény a termékcsoport egyik legjobbja legyen.

  Az előnyök

  • Nagy nettó térfogat (521 liter).
  • A energiahatékonysági osztály+.
  • Rozsdamentes acél frontok Easy Clean kivitelben.
  • Ice Twister jégkészítő.
  • Külön hűtőkörök egyedi vezérléssel.

  Hátrányok

  • Magas ár.
  • Nagy mélység (a fogyasztói vélemények szerint).

  A legjobb side-by-side hűtőszekrények Bosch

  Hogy áttekintést adjunk Önnek a Bosch legjobb side-by-side hűtőszekrényeiről, 3 modellt választottunk ki a jelenlegi kínálatból. Mindegyiknek megvannak a saját jellemzői és előnyei, amelyek a termékcsoport legjobbjává teszik. A felhasználók kényelme érdekében a hűtőszekrények az árnövekedés és a funkcionalitás növekedése szerint vannak elrendezve.

  Bosch KAN92NS25R

  Értékelés: 4.7

  KAN92NS25R

  A felülvizsgálatot a KAN92NS25R modellel kezdjük. A hűtőszekrényt Kínában szerelik össze, és egy év garanciát adnak rá.

  Modern és minimalista design. A hagyományos két fogantyú helyett a hűtőszekrényt kis, süllyesztett fogantyúkkal szerelték fel, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek anélkül, hogy befolyásolnák annak praktikusságát vagy felhasználóbarátságát.

  Nincs fagy mindkét oldalon, nem kell leolvasztani a fagyasztórekeszt. M Technológia

   Légáramlás, amely egyenletesen oszlatja el a levegőt az egész belső térben.

   A Fresh Sense érzékelők és az elektronikus vezérlőmodul segítségével biztosíthatja, hogy a rekeszek hőmérséklete pontosan a megfelelő szinten maradjon. Az elülső oldalon érintőképernyős kijelző található, amely nem csak a hőmérsékleti értékeket, hanem az aktivált extra funkciókat (pl. szuperhűtés vagy szuperfagyasztás) is mutatja.

   A belső térben a fényes LED-világítás egyenletesen világítja meg az egész teret. Hangjelző hangjelzés, ha az ajtó hosszú ideig van nyitva.

   A modell alacsony energiafogyasztással rendelkezik (475 kWh/év), és megfelel az A+ osztálynak, amely az ebbe az osztályba tartozó hűtőszekrények esetében magas indexnek számít.

   Yandex.A piaci értékelés 4.8 és a tekintélyes “buyers’ choice” védjegyet. Kényelmes kezelhetőség, nagy térfogat, No Frost rendszer és jól átgondolt belső elrendezés a modell néhány előnye. Nem találtak nagyobb hiányosságokat, csak néhány fogyasztó megjegyezte, hogy a modell csak egy színben kapható.

   Alacsony ára, minimalista kialakítása, átgondolt felépítése és modern technológiái lehetővé tették, hogy a KAN92NS25R hűtőszekrény az egyik legjobb legyen árkategóriájában.

   Előnyök

   • A osztály+.
   • M többáramú rendszer
     ti légáramlás.
    • LED megvilágítás.

    Hátrányok

    • Csak egy színben kapható (a vásárlói vélemények szerint).

    Bosch KAH92LQ25R

    Értékelés: 4.8

    KAH92LQ25R

    A KAH92LQ25R egy másik Side-by-Side hűtőszekrény az alapkategóriában. A színbeli különbségeket figyelmen kívül hagyva ez a modell nagyon hasonlít a fent bemutatott KAN92NS25R modellhez, így nem kell hosszasan ecsetelni a technológiát és a funkciókat.

    Íme néhány kulcsfontosságú különbség e modellek között.

    A KAH92LQ25R még lakonikusabbá vált a fagyasztórekesz ajtaján lévő kijelző eltávolítása miatt. A képernyő helyett egy érintőképernyő található a hőmérsékleti értékekkel és a további opciók aktiválásának lehetőségével. Eközben a hőmérséklet-skála külön van a hűtő és a fagyasztó számára, és alatta 2 “szuper” érzékelő található, amelyek a szuperhűtést és a szuperfagyasztást jelzik.

    Ez a modell az extra opciókat egy külön blokkban helyezi el, ami nagyon kényelmes a felhasználók számára. A rendelkezésre álló üzemmódok a következők: “eco” (minimális energiafogyasztás), “fresh” (a termékek eltarthatóságának növelése), “ho

   • nap” (ünnepi üzemmód). Külön riasztásjelző kapcsoló és gyermekbiztos panelzár is van.

    Egy másik nagyszerű funkció a minibár, amely kinyitható, így gyorsan hozzáférhet egy hűtött italhoz, ami különösen nyáron hasznos. Nem kell kinyitni az egész rekeszt és beengedni a forró levegőt, csak nyomja meg a tetején lévő panelt és kinyílik.

    Minden más jellemzője hasonló a KAN92NS25R-hez.

    Modell értékelés a Yandexen.A piac 4.5 az 5-ből.0. A vásárlók kedvelik a hűtő-fagyasztó stílusos külsejét, a rekeszekben lévő jól átgondolt helyet, a kényelmes, érintésérzékeny kezelőszerveket és a minibárt. Nincsenek nagyobb hátrányok.

    A KAH92LQ25R készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, akinek szüksége van egy kiváló minőségű, sok tárolóhelyet, átgondolt szervezést és széleskörű funkcionalitást kínáló hűtő-fagyasztóra.

    Előnyök

    • Nagy mennyiségű kamera.
    • Érintésvezérlés.
    • Minibár.
    • Különböző opcionális extrák.

    Hátrányok

    • Nincs komoly hátránya.

    Bosch KAG93AI30R

    Értékelés: 4.9

    KAH92LQ25R

    A KAG93AI30R teszi teljessé a Bosch legjobb Side-by-Side hűtőszekrényeinek áttekintését.A technológia modern kialakítású, így tökéletesen illeszkedik a minimalizmus, a modern vagy a high-tech stílusú konyhába.

    A hűtőszekrény rozsdamentes acél háza az ujjlenyomatok elleni védelem érdekében kiegészítő bevonattal van ellátva. Ezáltal a felületet sokkal könnyebb ápolni, és a készülék hosszabb ideig megőrzi szalonképes megjelenését.

    Ami ezt a hűtő-fagyasztógépet megkülönbözteti az előző modellektől, az a rengeteg funkció, amit kínál. A bal oldalon található minibár gyors hozzáférést biztosít a hűtött italokhoz. Nem kell kinyitni a hűtőtér ajtaját, ami csökkenti az energiafogyasztást.

    A kezelőpanel és a hűtővíz- vagy jégadagoló a jobb oldali ajtón található. Ön választja ki, hogy hideg vizet, jégkockákat vagy morzsákat szeretne-e. A vízadagoló nagy kapacitással rendelkezik, így nem csak közönséges poharakat vagy poharakat, hanem kancsókat is tölthet. A jégkészítő adagolóval szükség esetén kikapcsolható.

    A hűtőszekrény kezelőpanelje érintésérzékeny, fekete színű. Harmonikusan kiegészítik a készülékek általános kialakítását. A kamrák hőmérsékletének 1 fokos pontosságú beállításán kívül különböző kiegészítő funkciók – szuperfagyasztás és szuperhűtés, “takarékos” üzemmód (takarékos energiafelhasználás alacsony terhelésnél) és “elhagyás” üzemmód (csak a fagyasztórekesz működik) – állnak a felhasználó rendelkezésére.

    A hűtőszekrény megfelel az A++ energiahatékonysági osztálynak, átlagos éves energiafogyasztása 343 kWh. Ez nagyon magasnak számít az ebbe az osztályba tartozó eszközök esetében.

    A polcok belső töltése és elrendezése hasonló a fent vizsgált két modelléhez.

    A modell előnyei közé tartozik a jégkészítő és a minibár, a modern kialakítás és a védőburkolat, a nagy hűtőrekesz térfogata és a kényelmes kezelés. Hátránya a csökkentett térfogatú fagyasztórekesz, amelynek egy részét a jégkészítő és a jégadagoló foglalja el.

    A jó funkcionalitás, a praktikum, az alacsony energiafogyasztás és a stílusos kialakítás a KAG93AI30R-t termékcsoportjának vezető termékei közé emeli.

    Előnyök

    • Víz- és jégadagoló.
    • Egyszerű érintésvezérlés.
    • Minibár.
    • Ujjlenyomat-álló bevonat.
    • A energiaosztály++.

    Hátrányok

    • Csökkentett fagyasztó térfogat (a jégkészítő miatt).
    Olvasson tovább  Fornelli FEA 60 Duetto mw IX
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: