A 8 legjobb nagy hűtőszekrény

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumaink. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. A vásárlás előtt elengedhetetlen a szakmai tanácsadás.

Ez a felülvizsgálat a legjobb nagy hűtőszekrényekre összpontosít. A háztartási készülékek népszerű külföldi és orosz gyártóinak nyolc modelljét választottuk ki a minősítéshez. Az alapvető kritériumot (maximális térfogat) figyelembe véve csak a többkamrás és a Side-by-Side modelleket vizsgálták. A könnyebbség kedvéért a jelölteket két csoportra osztottuk – 500 literes és 500 liter feletti -.

A fő kritériumok mellett figyelembe vettük a márka ismertségét, a modern technológia használatát, a dizájnt és a praktikumot is. A kiválasztás egyik legfontosabb tényezője az, hogy mennyire megbízhatóak a fogyasztók, és hogyan teljesített a készülék a valós használatban. Feldolgoztuk azon ügyfelek visszajelzéseit, akik hosszú ideje birtokoltak egy adott hűtőszekrény-modellt, így azonosítani tudjuk a technika összes előnyét és hátrányát.

A gyártók hivatalos honlapjairól, tematikus fórumokról, visszajelző oldalakról, népszerű piacterekről és más elérhető online forrásokból származó információkat használtunk fel a jelöltek versenyelőnyeinek rangsorolásához és elemzéséhez.

A 8 legjobb nagy hűtőszekrény

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb nagy hűtők 500 literig 3 Hyundai 1386218 59 975 €
2 Biryusa SBS 573 I 92 955 €
1 HIBERG RFS-484DX NFXQ 103 299 €
A legjobb nagy hűtőszekrények 500 litertől 5 Biryusa SBS 587 GG 63 685 €
4 Midea MRS518SFNBE2 79 900 €
3 Hisense RQ563N4GW1 67 250 €
2 Hisense RS-677N4AW1 61 304 €
1 LG GC-B257JLYV 123 155 €

A legjobb nagyméretű hűtők 500 literes térfogattal

Ez a csoport három olyan Side-by-Side hűtő-fagyasztó modellt foglal magában, amelyek kombinált hűtőrekeszének térfogata nem haladja meg az 500 litert. Praktikus és funkcionális készülékek, amelyek nemcsak egy 3-4 fős család számára nyújtanak minden élelmiszertárolási igényt, hanem harmonikusan illeszkednek egy normál méretű konyhabelsőbe is.

Hyundai 1386218

Értékelés: 4.7

Hyundai 1386218

A Side-by-Side Hyundai 1386218 (CS-4505F) hűtőszekrény a dél-koreai háztartási készülékek és elektronika gyártójától megnyitja felülvizsgálatunkat. Ezt a készüléket Kínában szerelték össze, és 12 hónap hivatalos gyártói garancia vonatkozik rá.

A Hyundai 1386218 (CS-4505F) az alapfunkciókkal rendelkező modellekre vonatkozik, amelyek optimálisan ötvözik az alacsony költséget, a praktikumot és a jó gyártási minőséget. A drága opciók hiánya jótékony hatással van a készülékek árára. Teljes szekrénykapacitás 476 liter. Elég nagy mennyiségű élelmiszer tárolására, beleértve a télire szánt egészséges konzerveket is.

Kétféle kivitelben kapható – fehér és rozsdamentes acél – modell. Az egyetlen különbség a termékek között a címkézés.

A hűtőszekrény minimalista külső megjelenése lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen bármely modern belső térbe. A kezelőpanel a szekrény tetején, a hűtőszekrény ajtaja mögött található. A felhasználó mindkét rekeszben kiválaszthatja az előre beállított hőmérsékletet, és használhatja a gyorshűtés vagy fagyasztás funkciókat.

A Yandex szerint.Az RQ563N4GW1 készüléket a fogyasztók nagyra értékelik és megbíznak benne, amit a tekintélyes “fogyasztói választás” védjegy és a 4 %-os értékelés is tükröz.8 az 5-ből. A fő előnyök a tágasság, a rendezett kialakítás, az ár és az élelmiszerek áttekinthetősége minden polcon. Hátrányai közé tartozik, hogy a fagyasztóban csak egy fiók van.

Olvasson tovább  17 legjobb pékség

A Hyundai 1386218 (CS-4505F) készüléket 3-4 személyre ajánljuk, vagy olyan háziasszonyoknak, akik egy-egy hétre fagyasztanak vagy főznek.

Előnyök

 • Ésszerű ár.
 • Elegáns kialakítás.
 • Gyorshűtési és gyorsfagyasztási üzemmódok.

Hátrányok

 • A hőmérséklet pontossága nem állítható be egy fokon belülre.
 • Csak egy fiók a fagyasztóban (a fogyasztói visszajelzések szerint).

Biryusa SBS 573 I

Értékelés: 4.8

BIRYUSA SBS 573 I

A felülvizsgálat folytatódik a Biryusa SBS 573 I – Side-by-Side hűtőszekrénnyel az orosz gyártótól. Teljesen összeszerelve Kínában, és egy év garanciával rendelkezik.

Ezüstszínű és modern design. Jellegzetes műszaki jellemzők – adagoló, amely lehetővé teszi, hogy a rekesz ajtajának kinyitása nélkül hűtött vizet vagy jeget kapjon.

A kék háttérvilágítású érintőképernyő kijelző stílusos és modern megjelenésű. A hőmérséklet beállítása mellett a felhasználó aktiválhatja a szuperhűtés vagy a gyorsfagyasztás üzemmódot is.

2 fiók található mindkét szekrény alján, lehetővé téve a különböző termékek külön-külön történő tárolását.

489 literes teljes térfogat. Ebből a fő rekesz 333 literes, a fagyasztó 159 literes. Ezenkívül a hűtőszekrény rekeszébe egy szűrő van beépítve, amely megtisztítja az adagolóba táplált vizet.

A felhasználók elismerik a kompresszor viszonylag csendes működését, a jó energiahatékonyságot és a polcok és fiókok okos elrendezését a rekeszekben. A hátrányok között a fogyasztók megjegyzik, hogy a hűtőszekrényt a vízellátáshoz kell csatlakoztatni ahhoz, hogy az adagoló működjön, valamint hogy pénzt kell költeni vízszűrőre.

A modern kialakítás, a nagy kapacitás, a hűtött víz vagy jég automatikus adagolása a Biryusa SBS 573 I hűtőszekrényt a termékcsoport egyik legjobb megoldásává tette.

Előnyök

 • Érintőképernyős kezelőpanel.
 • Rendelkezésre álló adagoló.
 • 2 fiók minden rekeszben.
 • Alacsony energiafogyasztás (A+).

Hátrányok

 • Vízcsatlakozás szükséges az adagoló működéséhez.
 • A vízszűrőt rendszeresen cserélni kell.

HIBERG RFS-484DX NFXQ

Értékelés: 4.9

HIBERG RFS-484DX NFXQ

A HIBERG RFS-484DX NFXQ modell teszi teljessé a legjobb nagy hűtőszekrények kategóriáját. Ez egy viszonylag új (2017-től) orosz márka, amely alatt hűtőszekrényeket és légkondicionáló egységeket gyártanak. Minden terméket Kínában szerelnek össze, és két év garanciát vállalnak rá.

Négy különböző színvariációban kapható, így megtalálhatja az adott főzési stílushoz legmegfelelőbb megoldást. A színkülönbséget hagyományosan a termékcímkén (utolsó betűk) jelzik.

A hűtőszekrény adagolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a hűtött víz gyors beszerzését az ajtó kinyitása nélkül. A fagyasztórekeszbe egy mechanikusan vezérelt jégkészítő is van beépítve. A jég készítéséhez csak öntsön vizet a tartályba, és miután megfagyott, csak forgassa el a gombot, és a kockák a tartályba esnek.

Az adagoló felett egy érintőképernyős kijelző található, amellyel mindkét rekeszben beállíthatja a kívánt üzemmódot, és használhatja a különböző lehetőségeket – szuperhűtés, kényszerfagyasztás és “elhagyás”. Az érintőpanel szükség esetén lezárható.

A kamrák teljes térfogata 472 liter. Mindkét rekesz LED-es megvilágítással rendelkezik, a polcok pedig védettek a csúszás és a véletlen leesés ellen.

A Yandex.A modell elnyerte a “vásárlók választása” védjegyet a piacon, ami a termék minőségét és a fogyasztók bizalmát jelzi. A felhasználók az előnyök között említik a jó tárolókapacitást, az érintésérzékeny működést és a vízadagolót. Kritikus hátrányai nincsenek berendezések, de néhány fogyasztó megjegyezte a hiánya automatikus jég.

A HIBERG RFS-484DX NFXQ készüléket jó funkcionalitása, modern kialakítása és okos felépítése miatt ajánljuk.

Előnyök

 • Vízadagoló.
 • Érintésvezérlés.
 • A osztály+
 • Beépített jégkészítő.

Hátrányok

 • Nincs automata jégadagoló (a fogyasztói visszajelzések szerint).

A legjobb nagy hűtők 500 literes és nagyobb térfogattal

Ebben a kategóriában 5 modell található az orosz és a világ háztartási készülékek gyártóitól. Nemcsak nagyméretű hűtőszekrények, hanem akár 700 literes térfogatú modellek is. Ez a készülék ideális nagycsaládosok számára, valamint azoknak, akik fagyasztott gyümölcsöket és zöldségeket szeretnének szinte korlátlan mennyiségben tartósítani.

Olvasson tovább  Biryusa R108CA

Néhány felszínes hasonlóság ellenére mindegyik jelöltnek megvannak a maga sajátos jellemzői. Ami megkülönbözteti a versenytársaktól.

Biryusa SBS 587 GG

Értékelés: 4.6

Biryusa SBS 587 GG

Megnyílik a Biryusa SBS 587 GG Side-by-Side kategória a Krasznojarszki Hűtőüzemtől. Bár a márka földrajzilag Oroszországhoz kötődik, az ebbe az osztályba tartozó modelleket Kínában gyártják partner OEM-gyáraink.

A hűtőszekrény jelölésén szereplő számokból ítélve a teljes térfogata 587 liter, ami elegendő egy 4-6 fős nagycsalád igényeinek kielégítésére. A modell négy különböző színben kapható, így Ön megtalálhatja a megfelelő megoldást az adott konyhabelsőhöz. A színek közötti különbséget a felszerelés jelölésének utolsó két betűje tükrözi.

A modell külső kialakítása modern és lakonikus, de a látszólagos egyszerűség átgondolt konstrukciót és funkcionalitást rejt. Az egyik jellemzője az üvegfront, amely lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény ajtajai könnyen tisztíthatók legyenek a zsírtól és a háztartási szennyeződésektől.

Az érintésvezérlő panel a hűtőszekrény ajtajának tetejébe van beépítve. A felhasználó mindkét rekeszben egy fokon belül beállíthatja a hőmérsékletet, és további opciókat, például “nyaralás” vagy “szuperfagyasztás”.

A modell másik jellemzője az inverteres motor rendelkezésre állása, amely biztosítja a készülék csendes működését (a zajszint 43 dB-en belül van), pontosan fenntartja a beállított hőmérsékleti üzemmódot, és kiemelkedik a nagy teljesítmény és hatékonyság (A+ osztály).

A felhasználók kiemelik a csendes működést, a nagy tárolókapacitást és az üvegfrontokat. Hátrányai közé tartozik, hogy nincs hely az oldalsó polcok magasságának beállítására a belső térfogat testre szabásához.

A Biryusa SBS 587 GG-t minden olyan fogyasztónak ajánljuk, akinek nemcsak a hűtőszekrény megbízhatósága és nagy kapacitása fontos, hanem a megjelenése is.

Előnyök

 • Stílusos kialakítás üvegfrontokkal.
 • Érintőképernyős kijelző.
 • Inverteres motor.
 • Takarékos villamosenergia-fogyasztás (A+).

Hátrányok

 • Kevés polcmagassági lehetőség (a felhasználók szerint).

Midea MRS518SFNBE2

Értékelés: 4.7

MIDEA MRS518SFNBE2

A következő helyen a Midea MRS518SFNBE2 áll a háztartási és légkondicionáló készülékek kínai márkájából. A hűtőszekrényre 12 hónap hivatalos garancia vonatkozik.

Fényűző bézs márványutánzatú kivitelben kapható. A felhasználók számára más testszínek is rendelkezésre állnak (a készülékeknek más lesz a nómenklatúrája, a különbség a jelölés utolsó öt karakterében van).

A hűtőszekrény minimalista kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy harmonizáljon a modern konyha belsejével. A beépített fogantyúk kiküszöbölik a kiálló részeket, és megkönnyítik a frontok tisztítását.

A fő kamra ajtajának tetején egy integrált érintőképernyős kezelőpanel található. A fő funkciók közé tartozik a hőmérséklet beállítása, a szuperhűtés, a gyorsfagyasztás és a gyermekbiztosítás.

A két kamra teljes térfogata 573 liter. Inverteres technológiával ellátott kompresszorral felszerelve. Ez nem csak csendesebb, de az energiafogyasztás szempontjából is gazdaságosabb (A+ osztály).

A technika előnyei közé tartozik a gazdaságosság, az elegáns megjelenés és a felhasználóbarát vezérlés. A hátrányok között – rosszul szervezett belső tér, nagyon kevés lehetőség a polcok magasságának megváltoztatására.

A modern, minimalista dizájn, az inverteres technológia és a nagy tárolókapacitás a Midea MRS518SFNBE2 készüléket kategóriájának legjobb modelljei közé emeli.

Előnyök

 • Tervezés.
 • Integrált fogantyúk.
 • Inverteres motortechnológia.
 • Gazdaságos (A+).

Hátrányok

 • Rosszul szervezett belső tér (a készüléktulajdonosok szerint).

Hisense RQ563N4GW1

Értékelés: 4.7

Hisense RQ563N4GW1

A Hisense RQ563N4GW1 felülvizsgálatának folytatása. Ez egy többkamrás hűtő-fagyasztó az egyik legnagyobb kínai készülék- és elektronikai gyártótól. Erre a hűtő-fagyasztóra 12 hónapos garancia vonatkozik.

Kivételes kialakítás négy csuklós ajtóval. A szekrény felső fele a hűtőtér (2 front, közös rekesz), alsó fele a fagyasztórekesz (2 front, 2 rekesz).

Olvasson tovább  6 legjobb élelmiszer-hulladék aprító

A minősítésünkben szereplő összes modellhez hasonlóan ez a hűtő-fagyasztó is a Total No Frost technológiát alkalmazza, és két független hűtőkörrel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a kamrák levegője összekeveredjen és szagokat bocsásson ki.

Mind a 4 ajtón integrált fogantyúk vannak, ami monolitikus és minimalista megjelenést kölcsönöz a frontoknak. A hűtőszekrény tetején található egy kezelőpanel, amely nemcsak az egyes rekeszek hőmérsékletének beállítását teszi lehetővé, hanem a “leave in” funkciót is biztosítja, és beállítja a SuperFreeze vagy RapidCool üzemmódot.

A készülékek teljes térfogata 509 liter.

A hűtő-fagyasztó előnyei közé tartozik az eredeti kialakítás, a csendes működés és az okosan elhelyezett polcok a fő rekeszben. hátrányai – egyes felhasználók panaszkodnak, hogy túlságosan terjedelmes.

A Hisense RQ563N4GW1 készüléket jól felépített, intelligens kialakítása és átgondolt felépítése miatt ajánljuk.

Előnyök

 • Négy csuklós ajtó.
 • Frissességi zóna.
 • A energiaosztály+.

Hátrányok

 • A tok nagy mélysége (a fogyasztói vélemények szerint).

Hisense RS-677N4AW1

Értékelés: 4.8

HISENSE RS-677N4AW1

Folytatjuk áttekintésünket egy újabb modellel a kínai gyártótól, a Hisense RS-677N4AW1-gyel. Az előző jelölttel ellentétben ez egy klasszikus Side-by-Side, 564 literes térfogattal. A készüléktest fehér színű, maguk a készülékek pedig stílusos, modern dizájnnal rendelkeznek, minimalista elemekkel.

A beépített ajtókilincsek vizuálisan vonzó kivitelezést biztosítanak, és az ajtók tisztítását gyerekjátékká teszik. Az intuitív szimbólumokkal ellátott kezelőpanel a fagyasztó elülső részén található.

A klasszikus üvegpolcok mellett a hűtőszekrényben egy kivehető acél palacktartó is található. A szén (faszén) szűrő megtisztítja a levegőt a szagoktól, biztosítva a napi frissességet a fülkében.

A hűtőszekrény tulajdonosai az előnyök között megkülönböztetik a modern kialakítást és a kompakt méretet. Ezek lehetővé teszik, hogy a készülék még egy kis konyhában is elférjen. Nem azonosítottunk kritikus hátrányokat, de néhány fogyasztó panaszkodott a kijelző hiányára a kezelőpanelen és a hőmérsékletszint diszkrét szabályozására.

A modern dizájn, az optimális méretek, az átgondolt belső tér és a kiváló minőségű gyártás lehetővé tette, hogy a Hisense RS-677N4AW1 hűtőszekrény a termékcsoport egyik vezetőjévé váljon.

Előnyök

 • A energiaosztály+.
 • Kompakt méret (a kategóriájához képest).
 • Palack polc.
 • Szénszűrő.

Hátrányok

 • Nincs kijelző az egyértelműség érdekében.
 • A hőmérsékletet nem lehet pontosan beállítani (a vásárlói visszajelzések szerint).

LG GC-B257JLYV

Értékelés: 4.9

LG GC-B257JLYV

A dél-koreai LG GC-B257JLYV hűtőszekrény zárja áttekintésünket. Ez egy modern és funkcionális side-by-side készülék, amely egyben az egyik legnagyobb hűtőszekrény is az orosz piacon. A teljes térfogata lenyűgöző 688 liter (hasznos térfogat 643 liter). Elég egy nagy család számára (5 személytől).

A hűtőt Kínában szerelik össze, és a teljes egységre 12 hónap, a kompresszorra pedig 10 év kombinált garancia vonatkozik.

Az inverteres technológiának köszönhetően a motor csendesebb (átlagos zajszint 39 dB), kevesebb áramot fogyaszt (A+ osztály) és hosszabb élettartamú.

Beépített “intelligens” automatikus diagnosztikai rendszer Smart Diagnosis, amely észleli a hibákat, és a saját alkalmazáson keresztül információt küld az okostelefonra. Az adatokat elküldheti az LG hivatalos szervizének, ami jelentősen felgyorsítja a technika javítását.

A modell előnyei között érdemes megemlíteni a lenyűgöző kapacitást, a modern kialakítást, az átgondolt belső töltést és az inverteres technológiával működő kompresszort. Nem találtak jelentősebb hátrányokat.

Az LG GC-B257JLYV-t, mint a hazai piac egyik legtágasabb hűtőszekrényét ajánljuk nagycsaládosoknak vagy azoknak, akik télire fagyasztott élelmiszereket szoktak tárolni.

Előnyök

 • Inverter technológia.
 • “Intelligens öndiagnosztika.
 • Hatalmas mennyiség.
 • Antibakteriális kamrabevonat.

Hátrányok

 • Nem azonosított jelentősebb hátrányok.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: