Maxwell MW-1303

Foglalt3 hely rangsorolás:

A legjobb elektromos zöldségszeletelő

Ugrás a rangsoroláshoz

Műszaki adatok Maxwell MW-1303

Általános teljesítmény

Típus aprítógép
Multicutter igen
Teljesítmény 150W
Tál kapacitása nincs adat
Blender nincs
Vezérlők Sebességek száma: 1

Tartalmazza a következőket

Juicer nincs
Grinder nincs
A malom nincs
Tartozékok Chips tányér, reszelő, szeletelő tányér, szeletelő tányér tartozékok száma összesen: 4

Jellemzők

Túlterhelés elleni védelem van
Teljesítmény test: műanyag
Tárolóhely az alkatrészek számára van
tápkábel 1 m hosszúság
Gumilábak van

Vélemények a Maxwell MW-1303-ról

Előnyök:Különböző fúvókák, kompakt méret, nagyon könnyen tisztítható
Hátrányok:Egy kicsit zajos
Hátrányok:Mivel a családunk szereti a salátákat, de senki sem szereti használni a reszelőt, olyan eszközt kerestünk, amely önmagát reszeli, és a főzés során minimálisan kell használni az eszközöket. A Maxwell MW-1303 multi-vágógép megfelelt a fő követelményeinknek. Összeszerelhető és szétszerelhető elemi, fél perc alatt mosható a csap alatt (vagy a mosogatógépben), és ami a legfontosabb, a saláta közvetlenül a tálba dörzsölődik, amelyben a salátát az asztalon szolgálhatja fel! És ugyanilyen fontos, hogy a multi szeletelő nagyon szépen néz ki az asztalon. Szintén nagyon örülök, hogy van egy fúvóka a sült krumplihoz))) Most a burgonya palacsinta, a sárgarépa és a káposztasaláta, a “hering a bunda alatt” az asztalunkon nagyon gyakran jelenik meg. Még a férjem is 5 pontot ad ennek a készüléknek!

avokado.55


Előnyök:Kompakt, jó kialakítás, a 9-es számú fúvókával (durva reszelő) szinte koreai sárgarépát reszel (6 közepes sárgarépa körülbelül egy percig tartott), könnyen összeszerelhető, szétszerelhető és mosható. A Natura félpuha sajtot jól reszeli a 8-as fúvókával. Szinte maradék nélkül őröl. Ár 1500 rubel.
Hátrányok:A 8-as és 10-es számmal (finom reszelő) lehetetlen rövid idő alatt finomra reszelni a sárgarépát – nem húzza, bűzlik, bár az utasítások szerint “használjon 8-as számot sárgarépához”, és az aprító nem működött 2 percnél hosszabb ideig. A fúvókatartó nagyon keskeny torka (a vastag répák nem férnek bele)
Hátrányok:Néhány napos tapasztalat. Bummer a kézikönyv olvasása a vásárlás után – a működési mód 2 perc után 5 (lehűl). Megvettem ezt az iratmegsemmisítőt, t.. nem találtam olyan nem terjedelmes készüléket, amely “koreai stílusban” darálja a sárgarépát (az eladó azt mondta, hogy 6 éves tapasztalata során még soha nem látott ilyen készüléket). Kezdetben nem voltam lelkes a 150W-os készülékért, de az ár kifizetődött – 1500p. 2016 januárjában. (csak egy van). Úgy gondolom, hogy ha a szeletelés nem létfontosságú, akkor inkább használjon egy erős turmixgépet – annak többszöröse a kapacitása.
Olvasson tovább  A 12 legjobb késélező

Roux Marina

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: