Siemens ER626PB70R

Foglalt2 hely a minősítésben:

LEGJOBB GÁZ FŐZŐLAPOK ÜVEGKERÁMIA BEVONATTAL

Tovább a rangsoroláshoz

Siemens ER626PB70R műszaki adatok

Általános teljesítmény

Főzőlap típusa gázfőzőlap
Telepítés független
Méretek (szélesség x magasság) 59.4 x 51.6 cm
Beépítési méretek (szélesség x magasság) 56 x 49 cm

Égők

Panel anyaga üvegezett agyag
Összes égő 4
Gázégők 4
Express égők 1

Vezérlőpanel

Főzőlap elrendezése elöl
Kapcsolók forgó
Elektromos gyújtás automatikus

Jellemzők

Gázégő vezérlés elérhető
Öntöttvas rácsok a
Színes Az égős főzőlap fekete színe

Siemens ER626PB70R vélemények

Előnyök:Minden, amire szüksége van. El. a gyújtás és a gázvezérlés óraműpontossággal működik. A gombok simán forognak. Közgyűlés Spanyolország. Több mint 3 éve használom. Nincs panasz. 100%-ban elégedett.
Hátrányok:Nem. Ha valami megég, óvatosan lekaparhatja egy speciális eszközzel. Vágógép, hogy megtisztítsa az üveget a festéktől – egy fillérbe kerül az építőipari boltokban.
Hátrányok:A lányom Sams-g-je, az első hónapban az egyik fogantyú beragadt ( folyamatosan újra és újra előkerül), néha a készülék magától be- és kikapcsol. gyújtás. Zománcozott üvegkerámia. 70% fém. Az árkülönbség azonnal érezhető a minőségben. Kétszeresen fizető nyomorult.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Termelési minőség.
Hátrányok:WOK-égő hiánya
Hátrányok:Ezt a modellt egy Siemens EP616HB21E készülék megvásárlására tett sikertelen kísérlet után vásároltuk. Nincs felhasználói élmény. Még nem csatlakozott, egy dobozban fekszik. Kár, hogy nincs 2 körös égője, de ettől eltekintve egész jól néz ki! A hálózati tápkábel úgy végződik, ahogy kell – dugó. Plug and play! A palackos gázfúvókákkal és a 90 fokos kivezetővel és tömítéssel együtt egy drót távtartót is tartalmaz, amely a kis tartályok befogadására szolgál, amelyek átmérője nem teszi lehetővé, hogy a meglévő öntöttvas rácsokra szereljék őket. Maguk az öntöttvas rácsok elég stabilak és jó dolog szerintem, hogy az iker. A rácsok egy ferde felületre vannak szerelve, amely felfelé emelkedik (a fotóról nem lehet rögtön észrevenni), és kis csapok állnak ki belőle. Különböző távolságokban vannak elhelyezve, és a rácsok csak a helyükre kerülnek. Az elülső széle enyhén ferde, ami alig észrevehető. Rozsdamentes acél elemek az oldalakon. Emiatt a tűzhely nem építhető be a munkalapba, hanem csak a munkalappal egy síkba. Maguk az égők és burkolataik jól megmunkáltak és festettek. A használat megmutatja, hogy meddig tart..
Olvasson tovább  A 15 legjobb beépített mosogatógép

Evdokimov Evgeny


Előnyök:Gáz, 4 égős főzőlap. Automatikus gyújtás, termoelektromos gázbiztonsági berendezés, moduláris öntöttvas grillsütő főzőedényekhez. Kialakítás fazettált elülsővel. Tartalmazza a palackos gázfúvókákat
hátrányok:Könnyen használható és minden szükséges funkcióval rendelkezik. Örültem, hogy a rácsok mosogatógépben moshatók és a felület könnyen tisztítható.

Aleksandrova Ksenia

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: