Tefal KO 150F Delfini Plus

Kölcsönvett2 hely minősítés:

LEGJOBB OLCSÓ ELEKTROMOS VÍZFORRALÓK

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok Tefal KO 150F Delfini Plus

Műszaki jellemzők

Típus vízforraló
Kötet 1.5
Teljesítmény 2400 W
A fűtőelem típusa zárt tekercs
Test anyaga műanyag

Jellemzők

Biztonság Víz nélkül bekapcsolva
Levehető fedél lásd
Szűrő Anyaga: nejlon
Bekapcsolási jelző van
Súly 0.8 kg

Vélemények a Tefal KO 150F Delfini Plus termékről

Előnyök:Nagyon jól néz ki. Könnyű súly (1,5 literes kapacitás.). A megfelelő kifolyócső – nem csöpög a testre. Szagtalan. Nincsenek ablakok (nincs szivárgás). Levehető fedél (nem törik el, nem lesz útban). Hosszú kábel (72 cm).). Fogantyú. A bázisról való leválasztáskor történő leválasztás.
Hátrányok:Esetleg a nejlonszűrőnek a kifolyócsőbe való hallgatólagos rögzítése (nem döntő fontosságú). Esetleg fejletlen fogás a fedélen (valószínűleg védelem a kis tomboys ellen). Valószínűleg a működő mutató hiánya (nem döntő fontosságú), t.. A vízforraló automatikus és kikapcsolja magát.
Hátrányok:Jól ismert márkák magasabb árú modelljeit keresték. A szivárgásokról és hibákról szóló panaszok elterjedtek. Végre egy nagyszerű lehetőség hátrányok és extra tartozékok nélkül. Nem tudok semmit mondani a tartósságról vagy megbízhatóságról, t.. Még nem hosszú az eltarthatósági ideje.

Plisov Alexander


Előnyök:Tömör minimalizmus. Megbízhatóság. Ár/teljesítmény
Hátrányok:A rögzítés és a vezeték hosszának beállítása az alapban nem túl megbízható. Csak a huzal keresztmetszete 0.75 mm2 – nem elég 2 db-hoz.4 kW
Hátrányok:Megvettem, t.. Tefal, még a kínaiak sem hagytak még cserben. Számomra minél egyszerűbb, annál megbízhatóbb. Általában nem zavarja a vízszintet jelző ablak és a lámpa hiánya. A ház belsejében három helyen van a literben kifejezett skála – ez elég. Piros, lépcsőszerű tartozék – ez a csésze vízszintjelzője. Könnyen eltávolítható, ha nincs rá szüksége. A levehető fedél egy dolog. A szűrő a kifolyócsőben nem rossz, szintén kivehető.
Olvasson tovább  Hansa BOEI62000015

Tkachev An


Előnyök:Könnyen használható, gyorsan felmelegszik.
Hátrányok:Nem
Hátrányok:Nincs szag, még új állapotban sem. Forralás utáni víz utóíz és szag nélkül.

Pro Mixa


Előnyök:Olcsó, 1590p-ért kaptam meg. Kézi fedél! Könnyen kicsavarható. Jól tart, feszes! És egy hatalmas plusz egy darabban levehető, praktikus, amikor vizet öntenek és mosnak!
Hátrányok:Nincs átlátszó skála, a maradék víz nem látható. Nincs jelzőfény, amikor a vízforraló be van kapcsolva!
Hátrányok:Különösen keres egy vízforralót gomb nélküli fedél nélkül! Belefáradtam a törésbe. A boltban lévő standon már elakadtak, mit mondjak a következőre?. Már 2 vízforralót cseréltem le emiatt. A fedelek lerepülnek!!!

PROSHIN ALEXANDER


Előnyök:Nagyszerű vízforraló, a műanyag ház ellenére egyáltalán nincs szaga, gyorsan melegszik, csendes, diszkrét kialakítású. Vettem az irodámba, teljesen megfelelt az elvárásaimnak.
Hátrányok:nincs

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Helyre szabott tervezés
Hátrányok:Bármilyen felületen zajos, és ez fontos volt számomra
Hátrányok:Hosszú ideig forralja a térfogatát, zajos nagyon, az első használat után a vízforraló alján a legtisztább oroszországi víz skálájának nyomai láthatók

Andrey


Előnyök:Egyrészt egyszerű, mint 3 cent, másrészt minden, amire szüksége van: szép egyszerű kialakítás, minőségi anyagok, meglepően egyszerű, mégis kényelmes fedél, észrevétlenül működik.
Hátrányok:Lehet egy mínusz valaki számára a vízszint skála hiánya.
Hátrányok:Az irodába vásároltam – egyelőre teljesen elégedett vagyok vele.

Reagáló Sasha


Előnyök:Nagy vízforraló a pénzért. Kihasználtam a “legjobb árgarancia” akciót, és végül további 250 rubelt takarítottam meg. Ennek a vízforralónak a pluszai a gyors forrásban lévő víz (elég erős 2400W), egy kényelmes fedél, amely könnyen zárható / nyitható (olyan kialakítás, amelyet nem lehet megtörni), szinte hangtalan és nincsenek extra funkciók. Nincs műanyag szag (használat előtt 2-3 alkalommal kell forralni a vizet), és a műanyag nem befolyásolja a víz ízét.
Hátrányok:Választott egy teáskanna fekete, nagyon látható vízcseppek és foltok, a fehér teáskanna (az előző teáskanna fehér volt) ilyen problémák nem voltak, de ez valószínűleg nem hátrány, mint egy díj a tervezésért.
Hátrányok:Általánosságban elmondható, hogy véleményem szerint tökéletes a pénzért, a vízforraló teljes mértékben ellátja fő funkcióját – a vízforralást. 1,5 literes kapacitás elegendő az egész 4 fős család számára. Nincsenek “extra funkciók”, ami kevesebb törésveszélyt jelent. Vízforralóval, fedéllel és vízkőszűrővel szállítjuk.
Olvasson tovább  15 legjobb kínai hűtőszekrény

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Nagyon praktikus! Erőteljes! Ár!
Hátrányok:nem található.
Hátrányok:A vízforralónak nagyon jól kialakított fedele van, gyorsan forralja a vizet, könnyen vízkőmentesíthető. Nagyon kényelmes fogantyú! Elégedett a termékkel)

Karina Pedan


Előnyök:Megjelenés, egyszerűség, praktikum
Hátrányok:Nem
hátrányok:Nagy vízforraló a pénzért. Nagyon jól néz ki. Kényelmes használat. Minimális alkatrészek és csatlakozások, ami manapság, amikor mindenből spórolni kell, nagy előny, t.. kevésbé valószínű, hogy tönkremegy.

Mr. Onotole

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: