Tefal VC 3008 Steam’n’light

Foglalt3 hely minősítés:

A legjobb gőzölők középárkategóriában

Ugrás a minősítésre

Tefal VC 3008 Steam’n’ jellemzők

 • ght

  Általános teljesítmény

  A szintek száma3
  Az ellenőrzés típusaelektronikus
  Maximális felvett teljesítmény900 W
  Időzítő60 percig, kikapcsolással
  A jelzőnvan

  A tervezés

  A tok anyagaműanyag
  Gőzkosár anyagátlátszó műanyag
  Kivehető rácsokez az
  Mélyebb lyukak tojásfőzéshezelérhető a
  Megjelenítésnincs
  Víz hozzáadása főzés közbenvan

  Jellemzők

  Automatikus főzés6 recept van
  TermosztátNézze meg
  Késleltetett indításnincs

  Jellemzők

  Kompakt tárolásmenj a
  ExtrákMuffin/muffin forma; kiolvasztási funkció, fagyasztott ételek főzése

  Vélemények a Tefal VC 3008 Steam’n’ Steam termékről

 • ght

  Előnyök:Csendes, nagy tálcák, kényelmes, szép
  Hátrányok:A tálcák és kosarak repedeznek
  Hátrányok:Három (3) éve használom. Minden erénye ellenére, erősen ellenzem, hogy most ezt a modellt válasszuk. Átlagos ára 7000rub, ez lehetetlen találni kosarak és rácsok manapság. Van 2 rács repedt és kosár 1 repedt. Ha a kosár teljesen kiszakad, a gőzölő kidobható, mivel a többi kosár nem kerül a kondenzációs tálcára. Ma kaptam egy levelet egy hivatalos szervizközponttól – a gyártó megszüntette a pótalkatrészek szállítását.

  A felhasználó visszatartotta adatait


  Előnyök:Minden nagyszerű benne, kivéve egy nagyon jelentős hibát
  Hátrányok:Az alján lévő reteszek azonnal elrepülnek, különösen akkor, ha megpróbálnak kimosni egy még meleg kosarat. Az új fenék több mint 300 rubelbe kerül, és egy hónapon belül megtörik
  Hátrányok:Nem találtam új alját, és vettem egy második ilyen gőzölőt, de mivel egy hónapon belül az összes alja is eltört, és a lengő aljú kosár használata kényelmetlen, csak alkatrészeket kell rendelni előre, messziről, ezért váltottam a Braunra

  A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:Csendes Nagy tálcák (nagyszerű azok számára, akik nem csak egyszer főznek) Kompakt tárolható
  Hátrányok:Nagyon rossz tálcák reteszelése – gyorsan eltörik Ha az 1. tálca eltörik, már nem lehet használni Ugyanazokat a tálcákat rendkívül kényelmetlen tisztítani Kis tálca a kondenzvíz összegyűjtésére – ha három szinten főz egyszerre hosszú ideig, akkor cserélni kell, ami nagyon kényelmetlen ebben a gőzölőben Nincs látható vízszint
  Hátrányok:Mindent egybevetve egy normális gőzölő, nincs semmi, amivel összehasonlíthatnám – ez az első… De mindennapi használatra nem szeretem – tovább tart elmosogatni, mint főzni. Egyébként – kompakt és csendes, az biztos. A színjáték szép, de nem több. Mint a 6 program – nincs különbség a gőz intenzitásában, csak a programozott idő változik.

  Yu Yuuki


  Előnyök:Főzés muffinok! Egyszerűen beleszerettem))))
  Gyengeségek:Néha nehéz elhelyezni mind a 3 szintet – csúsznak és nem akarnak a hornyokba illeszkedni.
  Hátrányok:Csak egy funkciót emelek ki: muffinok készítése formákban. Ez a funkció nagyszerű, ha sportdiétát tartasz, és a főtt tojástól és a rántottától rosszul leszel. Ez egyszerű: apróra vágott sárgarépa + más zöld zöldség, 12-13 percig tegye őket a párolóba, majd gyorsan őrölje meg mindent egy keverővel, hogy kis darabokat hagyjon, öntse a fehérjét a palackból (a kész keverék 6 formájának teljes térfogata a zöldségekkel körülbelül 500 ml), fűszerek, öntse a formákba és a párolóba. Pontosan 18 perccel később légies, egészséges fehérjemuffinokat kapsz. Ezt a gőzölőt már csak ezért a funkcióért is megvásárolhatja! Úgy főz, mint egy mestermű egy magazinból. Az egész tojást nem ismerem, de a tojásfehérje színes és finom! Mindig is szerettem a Tefal gőzölőket, de ez egy álom!!

  A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:nincs
  Hátrányok:Nem melegíti a vizet gőzzé
  Hátrányok:Undorító! Új gőzölő, bekapcsoltam, beletettem a mantákat – nem ettem meg! Egy másodpercig gőzölög, aztán leáll…, Így vártam egy órát, majd kidobtam

  Peregorulko Alexander


  Erősségek:Elég gyorsan főz, képes melegen tartani
  Hátrányok:Az egyetlen hátránya két év használat után az erős gőz volt – de ez minden gőztűzhely sorsát jelenti. DE a belső tál repedezett – ahol a gumi és a fűtőelem. Nem tudom elképzelni, hogyan, a gőzhajó soha nem borult fel… Korábban volt egy korábbi modellje is Tefal, amely biztonságosan működött a házban – összesen 6 évig.
  Hátrányok:Lehet, hogy véletlen hiba, de nem tudom ajánlani ezt a modellt.

  fj

   iya
   Előnyök:Jól elkészített, gyönyörű kívülről, könnyen kezelhető, és amit sokan dicsérnek, a háttérvilágítás nagyon szép.
   Hibák:nem találta
   Hátrányok:Öt éve használom, egyszer sem hibásodott meg, nagyon jól ellátja gőzfőzőként a feladatát.

   A felhasználó visszatartotta adatait


   Jó pontok:Jól végzi a dolgát! Nagy víztartály. Gyönyörű és különböző színekben világít a különböző üzemmódokhoz)
   Hátrányok:Az ár egy kicsit meredek. A főzési módok nagyon feltételesek, csak egy meghatározott időre kapcsolnak be, még mindig manuálisan módosíthatók.
   Hátrányok:Ez volt az első gőzfőzőm. Bőven belefér a víz, eddig még nem fogytam ki. A billentyűzetvezérlés nem teljesen ismerős. Minden gomb különböző főzési módot, háttérvilágítás színét és beállított időt aktivál. Az üzemmódok tetszőlegesek, nem változtatnak semmit, kivéve az időt és a színt, amely égni fog működés közben, így bármelyik vagy színt választhatja a hangulatának megfelelően) Az idő bármelyik üzemmódban manuálisan beállítható. Van egy üzemmód a fagyasztott ételekhez, ez +10 percet ad a főzési időhöz..És ez minden) Összességében elégedett vagyok azzal, ahogyan a gőzfőző működik, nagy kapacitással és három réteggel rendelkezik. Rizsfőzőt és muffinformát is tartalmaz a pároláshoz. A rizsfőző gőzölt omlettet is tud főzni, de én a szilikonformáimhoz igazítottam… Az omlettek elképesztőek! :) Eddig minden, amit főztem, nagyszerű ízű, és nem kell szemmel tartani. A csirkemell nagyon finom, a fagyasztott zöldségek a zacskókból világosak maradnak. Még a gőzfőzőben is készítettem gombócokat, egy edényben az íze természetesen normálisabb, de még mindig finom! Az ételek kicsit lassabban főnek a második sorban, mint az elsőben. Még nem próbáltam főzni három szinten. Visszaszámlálás a kijelzőn főzés közben. A főzés végén a gőzölő csipog és bekapcsolja a fűtést. A kézikönyv ecetet javasol vízkőmentesítésre, de az szagot hagy maga után. Én csak citromsavat tettem a víztartályba, feltöltöttem a maximumra és bekapcsoltam kb. 20 percre, nincs vízkő és olyan jó, mint újkorában) A gőzfőző minden részét (kivéve a drótos alsó egységet) mosogatógépben mosom, nagyon hasznos!

   Ivanova Katerina


   Előnyök:1. Egyszerre három ételt főzhet 2. Elég könnyen tisztítható 3. Intuitív 4. Esztétikus, gyönyörű háttérvilágítás 5. Nem zajos 6. A program végeztével magától kikapcsol, majd egy órán át melegíti az ételt
   Hátrányok:Nincs jelzés, amikor a víz elfogy. A tészta nem főz túl jól, egy kicsit ázik.
   Hátrányok:Egy jó gőzölő. Már hat hónapja főzök rajta, semmi probléma. Csak egyszer fogyott el a víz (45 percig teli tankot tettem). Egyszer majdnem túlhajtott a tálcán, amikor főzés három szintes és hosszú. De összességében jó dolog, különösen a fagyasztott zöldségek, halak és csirkék főzéséhez. Az egyetlen dolog az, hogy hozzá kell szoknia ehhez az ételhez, vagy aktívan pácolni a húst és fűszereket használni.

   Elena Sinkovskaya


   Előnyök:Gyönyörű, csendes (ez az én 3. gőzölőm) tényleg alig hallható, háttérvilágítás :) könnyű kiválasztani a főzési módot, tömörség (mint maga a gőzölő és az edények) kapacitás a pitékhez (ez is rizs és gabonafélék, a térfogat 1.2 . – Van hely 1 fő számára.5 300ml csésze rizs – 4 nagy adaghoz elegendő )
   Hátrányok:nem, kivéve, hogy a műanyag nem olyan jó, mint egy másik francia vízforraló 16 éves Tefal Gold :)
   Hátrányok:Nagyszerű gőzfőző a pénzért, fél év múlva a műanyag minőségéről fogok írni.

   Vízöntő Vízöntő

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: