11 legjobb gőzölő gyártó

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt feltétlenül szükséges a szakértői tanácsadás.

A ruházat jelzi a társadalom civilizációját, megkülönböztet minket az állatoktól és a primitív emberektől. Nemcsak praktikus, hanem dekoráció is. Mindenki kitűnhet és kifejezheti egyéniségét a ruháiban.

Tartsa rendben a ruhatárát. A mosás mellett sok ruhát vasalni is kell. A szokásos vasalók biztosan segítenek, de ez egy időigényes és fáradságos folyamat. Nagyszerű alternatíva a gőzölő, amely gyors és kíméletes, még a kényes ruhadarabok esetében is.

Az Expertology szerkesztői tanulmányozták a piacot, és a 11 legjobb gőzölő gyártó értékelését és felülvizsgálatát végezték el. Ezek a vállalatok már kiérdemelték a felhasználók bizalmát, és kínálatuk nagyon népszerű.

A legjobb gőzölő gyártók

Jelölés székhely Gyártó értékelés
A legjobb gőzölők gyártói 1 Tefal 5.0
2

Szia

 • ps
 • 4.9
  3 Ginzzu 4.8
  4 RUNZEL 4.7
  5 Galaxy 4.6
  6 MIE 4.5
  7 Nagymester 4.4
  8 Zauber 4.3
  9 Kitfort 4.2
  10 Scarlett 4.1
  11

  olaris

  4.0

  Tefal

  Értékelés: 5.0

  A francia márka mindenki számára ismerős. Nemcsak a tapadásmentes serpenyőkről, hanem a háztartás vezetését megkönnyítő készülékekről is ismert emberek ezrei számára. A vállalat termékei mindig keresettek, ugyanez vonatkozik a gőzölőkre is. A választék nagyon széles, magában foglalja a különböző funkciójú vízszintes és függőleges eszközöket is. A különböző árkategóriák lehetővé teszik, hogy minden pénztárcának megfelelő gőzölő készülékek széles választéka álljon rendelkezésre. Az eszközök rendelkeznek a szükséges megfelelőségi tanúsítványokkal.

  A felhasználói vélemények azt mutatják, hogy a termékek biztonságosak, megbízhatóak, könnyen használhatók és hosszú ideig tartanak törés nélkül. Minimalista kialakítása és visszafogott színei révén jól illeszkedik bármilyen környezetbe, bármilyen legyen is a dekoráció. A funkcionalitás a szárítógép modelljétől függ: minél drágább, annál több lehetőséggel rendelkezik.

  Az egyik legnépszerűbb a Tefal IT2110E1, amely nagyszerű választás az otthoni használatra. A padlógőzölő sokoldalú és költségkímélő. 1500 W-os teljesítményével egy perc alatt felmelegszik, majd egy órán keresztül folyamatosan 30 g/perc gőz előállításával dolgozik. A tartály térfogata 1,8 liter. A készülék automatikusan kikapcsol, ha nincs víz a készülékben. Az Ön kényelme érdekében lábpedállal rendelkezik, így egyedül is kikapcsolhatja. A zsinór és a tömlő hosszú, így drapériákhoz, függönyökhöz és tüllhöz használható. Tartalmaz egy tisztítókefét, levehető nadrágklipszet és egy fúvókát, amellyel nyilakat készíthet.

  Szia

 • ps
 • Értékelés: 4.9

  Philips.jpg

  A nem kevésbé jól ismert holland céget az ügyfelek szeretik a kiváló minőségű háztartási készülékek gyártása miatt, de a márkás gőzölők, ellentétben az előzővel, nem különböztetik meg a funkcionalitást és a nagy teljesítményt. A hangsúly a megbízhatóságon van, ami csábítja a felhasználót. A márka a középkategóriás árszegmensben mutat be készülékeket. Nincsenek felesleges opciók, csak a legfontosabbak. Ez az egyik olyan cég, amely nemcsak egy padlóra állítható, kompakt, kézi gőzölővel rendelkezik. Ezek közül a legnépszerűbb a Philips GC320/25.

  A Philips GC514/40 EasyTouch Plus, a kedvező árú, álló modellünk, a válasz. Egyszerű és könnyen kezelhető, rendkívül sokoldalúan használható. A felső kategóriás álló modellek. A készülék nem csak ruhák vasalására alkalmas, hanem drapériák, kárpitok és mindenféle textíliák vasalására is. Még a legmélyebb ráncokat is eltávolítja. A kivehető 1,6 literes tartály speciális szűrőkkel van ellátva, amelyek megakadályozzák a vízkő kialakulását, így közvetlenül a csapból töltheti fel vízzel. A készülék akár negyven percig is működhet megállás nélkül. Minimális zajt kelt, így kiváló választás kisgyermekes családok számára. 1600 wattos teljesítményének köszönhetően mindössze harminc másodperc alatt felmelegszik.

  A felhasználók különösen kedvelik a Cleartouch Essence funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a parfümök számára speciális kapszulák segítségével bizonyos illatot adjon a dolgoknak. A gőzölőhöz klipszes rögzítés és teleszkópos állvány tartozik, amellyel kényelmesen kisimíthatja ruháit és öltönyeit.

  Ginzzu

  Értékelés: 4.8

  Ginzzu

  Tajvani márka elektronikai és háztartási készülékek 2009-ben alapított, de már kiérdemelte a fogyasztók elismerését és bizalmát, gyártása és értékesítése megfizethető áron, egyedi tulajdonságokkal rendelkező termékekkel. A vállalat először robusztus mobiltelefonjainak köszönhetően vált népszerűvé. A vállalat a Magic Corporation része, amely biztosítja a kutatási és fejlesztési tevékenységekhez szükséges létesítményeket és berendezéseket. A háztartási gépek kínálatában mosogatógépek, porszívók, hűtőszekrények, konyhai mérlegek, asztali sütők, gőzölők és még sok más készülék szerepel.

  A HG-202 a termékcsalád gőzölője. 2200 wattos teljesítménnyel és 2,5 literes tartállyal. Speciális akasztóval együtt érkezik. Az automatikus kikapcsolási funkció megvédi a készüléket a túlmelegedéstől. Amellett, hogy simít, antibakteriális hatással is rendelkezik, így eltávolítja a káros baktériumokat.

  A HG-107-es gőzös is figyelemre méltó. Mivel a készülék olcsóbb, kevesebb mint 3000 rubelbe kerül, a specifikációk némileg gyengébbek, mint az előzőnél. A teljesítmény 1800 watt, a tartály kapacitása pedig 1,5 liter. Otthoni használatra azonban a különbség nem döntő fontosságú. A gőzölő túlmelegedés elleni védelemmel és antibakteriális opcióval is fel van szerelve, nem úgy, mint drágább testvére. A készülékhez tartozik egy fogas, amely megkönnyíti a ruhák kezelését, és nem kell zsinórokat keresnie a ruhatár felakasztásához.

  RUNZEL

  Értékelés: 4.7

  RUNZEL

  A svéd márka stratégiája a legújabb modellek kifejlesztése. A dán Seidenfaden tervezőirodával közös munka. A gőzölők nemcsak jellemzőikben, hanem stílusukban is különböznek, mivel a vállalat készülékeinek és tartozékainak gyűjteménye a tervezők, mérnökök, tervezők aprólékos munkájának és kreativitásának kiváló eredménye. oktatás 1 A gőzölőgépek nem csak a jellemzőkben, hanem a stílusban is különböznek.

  Két évvel ezelőtt a cég visszatért a vasalóeszközök gyártásához, amely hosszú ideig hiányzott a kínálatból. A gőzösök a szegmens egyik csúcspontjává váltak. A legsikeresebb a RUNZEL PRO-300 TurboSteam volt, messze maga mögött hagyva a versenytársakat.

  Oprah legjobb kézi gőzölője, a RUNZEL VAG-150 Jatten az erőteljes 1500 W-os teljesítményével és jó gőzteljesítményével. Praktikus és kompakt kialakítás. Nagyszerű otthoni vagy utazási használatra. 360 milliliteres kivehető tartállyal és automatikus tartályürítési zárral felszerelve. A Drip-Stopper opció megakadályozza a víz lecsöpögését. A készülék bármilyen helyzetben tartható. A keze nem fárad el a vasalási folyamat során, mert a gőzölő súlya kicsi. A LockWork rendszer lehetővé teszi, hogy ne tartsa lenyomva a gombot. Harminc másodperc alatt felmelegszik és húsz percig működik. Tartalmazza a speciális kesztyűt, csészét, két fúvókát, zseb- és gallércsipeszt.

  Galaxy

  Értékelés: 4.6

  Galaxy

  Az orosz márka nem olyan széles körben ismert, mint más gyártók, de a vállalat igyekszik lépést tartani és gyorsan fejlődni, elnyerve a fogyasztók bizalmát. Költségvetési termékek gyártására szakosodott. A kínálat egyre bővül, új stílusokat vezet be a készülékekbe.

  A készülékek nem csak otthoni használatra, hanem üzletekben vagy irodákban való használatra is alkalmasak. Ebben az esetben jobb, ha függőlegesen álló készüléket vásárol, mint például a GL6206. Különböző típusú szövetekhez tervezték, és a ruházat bármely elemét be tudja gőzölni, legyen az gallér, mandzsetta vagy ujj. Gőzölőként használható matracok, párnák, takarók stb. gőzölésére, mivel eltávolítja az allergiát okozó poratkákat, és eltávolítja az elhúzódó rossz szagokat. A gyors felmelegedés és a non-stop üzemidő nagy mennyiségű ruhát gőzöl át nagy mennyiségben.

  A nagyon sikeres GL6206 is nagyon kedvező áron kapható. A multifunkcionális padlóegység függőlegesen és vízszintesen is működik. Jól fertőtleníti a ruhákat, még a vírusokat is elpusztítja. A felhasználó önállóan szabályozza a teljesítményt. Harminc másodperc alatt felmelegszik, és egy órán át működik. Nyolc üzemmóddal és automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. A víztartály 2,3 literes. A helyiségben való mozgáshoz a gőzgép kerekekkel van felszerelve.

  MIE

  Értékelés: 4.5

  MIE

  Egy neves márka arról ismert, hogy Olaszországban gyárt, és nem a felkelő nap országában, mint a legtöbb más vállalat. A gőzölőkön kívül a vállalat porszívókat, gőzfejlesztőket, vasalórendszereket, gőztisztítókat is gyárt. A készülékek a prémium kategóriába tartoznak – drágák és nem megfizethetetlenek. De meg kell jegyezni, hogy az összes eszköz nemcsak kiváló minőségű, hanem professzionális, számos funkcióval is rendelkezik. Jobb ár-érték arány, ha kemény munkát tervez és nagy teljesítményre van szüksége.

  A kínálat csúcsát a Magic Style és a Deluxe modellek jelentik. Ezek az egyik legfunkcionálisabbak, ebben a tekintetben a Grand Master termékekhez hasonlíthatók. Az első, 2600 W teljesítményű készülék egy óra húsz percig képes megszakítás nélkül működni. Gombos pisztollyal felszerelve. A készlet tartalmaz egy speciális állványt, két fúvókát (klipsz és kefe). Gőzfertőtlenítés mint lehetőség.

  Ne hagyjon ki egy másik gőzös, a Piccolo. Kézreálló és kompakt, így tökéletesen alkalmas arra, hogy bárhová magával vigye, és mindig kéznél legyen a vasalógép. A karosszéria a vállalat eredeti színeiben – narancssárga és fekete – készül. Az ergonomikusan kialakított fogantyú a bekapcsológombbal kényelmesen illeszkedik a tenyérbe. Az átlátszó ablak lehetővé teszi az 500 milliliteres tartályban lévő vízszint ellenőrzését. A kefés tartozékkal bársonyra, plüssre, bársonyra stb. vasalhat. . Csak függőleges helyzetben használható. A vásárlók különösen kedvelik a “vízforraló” funkciót, amely lehetővé teszi az illatos italok elkészítését – ez a funkció néha szükséges utazáskor.

  Nagymester

  Értékelés: 4.4

  Nagymester

  Az orosz márka a SkyWell csoport része. A 2000-es évek elején jelent meg a piacon, és máris sok felhasználó körében népszerű. A márkás gőzölők széles körű funkciókkal rendelkeznek, nagy teljesítményűek és hosszú üzemidővel rendelkeznek, nagy víztartályokkal vannak felszerelve.

  A vélemények gyakran dicsérik a készüléket a hosszú élettartam, a nagyvonalú csomagolás és a jó felépítés miatt. Az a tény, hogy minden készüléket szervizelnek, egy szép érintés. A technikai támogatás az ügyfelek alapján elsőrangú.

  Az egyik legjobb modell a GM-S205 Professional padlógőzölő. Rejtőzködő kabáttartóval, amely segít a ruhák, öltönyök, szoknyák és egyéb kiegészítők elsimításában. Nem csak otthoni használatra, hanem kis szállodákba, stúdiókba vagy üzletekbe is alkalmas. A kompakt tábla nincs beépítve, de a készlet tartalmazza, amely tartalmaz egy védőkesztyűt, fúvókákat nyilak létrehozásához, gőzölő nadrágot, gőztisztítót és gőztisztítót is. A készülék a csúszó lábaknak köszönhetően szilárdan áll a készülék tetején. A professzionális gőzölő nagy teljesítményű, 2300 wattos, így azonnal felmelegszik. Két órán keresztül folyamatosan működik. A nagy tartálykapacitás (2,5 liter) lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű ruhát vasalhassunk egy menetben. Alkalmas minden típusú szövethez. A gőzölő nemcsak a szekrényeket, hanem a bútorok kárpitozását, a drapériákat, az asztalterítőket és az ágyneműt is kezeli… De a gőzölő drága.

  Zauber

  Értékelés: 4.3

  Zauber

  A svéd vállalat háztartási készülékeiről ismert. A márka 2008-ban vált népszerűvé. A vállalat eredetileg csak rozsdamentes acél termékek (manikűr és pedikűr eszközök) gyártására specializálódott, de később kibővítette termékcsaládját. A jelenlegi kínálatban szerepelnek konyhai robotgépek, kávéfőzők, multikonyhai gépek, gőzölők, vasalók, vízforralók, hajszárítók, hajsütővasak és természetesen gőzölők. Jó minőség és egyedi design jellemzi a termékeket. A felhasználók a legjobb ár-érték arányú vállalatot választják. Az alapanyagok kiválasztásánál nagy gondot fordítottak: műanyag és acél. Ez határozza meg a készülékek hosszú élettartamát.

  Az egyik sikeres modell az ECO-220 Hemmafru. Kompakt, ránctalanító és könnyen tisztítható. Egyetlen gőz üzemmóddal és egy literes átlátszó műanyag víztartállyal rendelkezik, így a felhasználó mindig ellenőrizheti a vízszintet. Két ecsetet és egy eszközt tartalmaz, amellyel nyilakat hozhat létre a nadrágokon. Egy újratöltés egy órányi folyamatos használatra elegendő. A kézi készülék könnyen elfér a poggyászban, kis helyet foglal el. Különleges jellemzői közé tartozik az automatikus vízkikapcsolás és a vízbetöltés funkció a vízbeömlőn keresztül. Az alacsony, 4000 rubeles ár nagyon megfizethetővé teszi a gőzölőt.

  A MAX-250 Latta megér egy látogatást. Tökéletes otthoni, irodai vagy bolti használatra. Megszünteti a ráncokat és a gyűrődéseket, még a mély ráncokat is. A gőz használata nemcsak simítja, hanem tisztítja is az anyagot, megszabadulva a berögzült szagoktól. Alkalmas kárpitokhoz, kárpitokhoz, drapériákhoz, terítőkhöz, ágyneműkhöz. Hőmérséklet-szabályozó funkcióval. Egy perc alatt felmelegszik, és egy órán át működik. Kerekekkel felszerelve a könnyű mozgatáshoz.

  Kitfort

  Értékelés: 4.2

  Kitfort

  Az orosz háztartási gépek márkája. A gazdag választékban megtalálhatóak a hagyományos és robotporszívók, multifunkciós gépek, indukciós főzőlapok, vízforralók, turmixgépek, kebabfőzők, gőzölők stb. . A termékek megtalálhatók a nagyobb üzletláncoknál, mint például a DNS, M.Videó”. Megfizethető ár és megbízhatóság, ami miatt a készüléket az ügyfelek értékelik. Az ügyfelek különösen kedvelik, hogy a vállalat kiterjedt szervizhálózattal rendelkezik, és magas színvonalú garanciát és garanciát követő támogatást kínál.

  A vállalat kizárólag padlóra állítható készülékeket gyárt. A termékeket az optimális funkcionalitás különbözteti meg, így nem fog túlfizetni a felesleges opciókért, a technológiáért, a modern kialakításért. Természetesen a modellek alacsonyabbak a drágább analógok funkcionalitásában, de ez nem zavarja a felhasználókat, mert teljesen elégedettek a minőség-ár arányával.

  Az egyik sikeres gőzhajó a KT-916-os. Két színben kapható: lila és kék-fehér. A készülék könnyen kezelhető, és analógjaival összehasonlítva, alacsony ára ellenére jól teljesíti feladatait. A készülék kézi, kompakt és könnyű, így a keze nem fárad el a dolgok kezelése közben. Csak függőlegesen használható, anélkül, hogy a kényelem rovására menne. A felhasználók elégedettek a termékkel, de megjegyzik, hogy a víztartály kicsi, mindössze 260 milliliteres.

  Scarlett

  Értékelés: 4.1

  Scarlett

  A vállalat háztartási készülékeket gyárt és értékesít. Széles választékáról és kiváló minőségű készülékeiről ismert, amelyeket tanúsítványok tanúsítanak, köztük nemzetközi tanúsítványok is. A felhasználók véleménye kiemeli a termékek alacsony árát és tisztességes élettartamát.

  Az SC-GS130S05, padlómodell, kifejezetten szőrös szövetek használatára tervezték. A gőzölő tíz üzemmóddal rendelkezik, így bármilyen textíliát gőzölhet. Negyven másodperc alatt éri el a hőmérséklet csúcspontját, és két órán keresztül folyamatosan működik. Az 1,6 literes tartály kapacitása elegendő nagy mennyiségű ruha vasalásához. Rendeltetése ellenére nemcsak a plüss, bársony, hanem a sima anyagokkal, köztük a csipkével is megbirkózik, amely finom ápolást igényel. Speciális akasztóval, univerzális kefével és nadrágfúvókával együtt.

  Egy másik gőzölő is figyelmet érdemel – SC-GS135S10. Nagyszerű munka még mély ráncokkal is. Rekordidő alatt felmelegszik – huszonöt másodperc alatt. Az automatikus kikapcsolási funkció megakadályozza a gőzölő sérülését. Az ajánlások szerint a készülék ideális a bútorok kárpitjának háziállatok szőrétől mentes tisztítására, mivel nagy nyomáson gőzt termel.

  olaris

  Értékelés: 4.0

  Polaris

  Kínában gyártott. A vállalat költségvetési árpolitikát folytat, így a termékek világszerte keresettek, beleértve Oroszországot is. A szándékos olcsóság ellenére a márka nagy figyelmet fordít a felhasznált anyagokra, és csak kiváló minőségű műanyagot és fémet választ a gyártáshoz. Többlépcsős ellenőrzés is létezik, ahol a termékeket hibák szempontjából ellenőrzik.

  A legnépszerűbb modellek a padlógőzölő PGS 1611VA és a kézi gőzölő PGS 1502CA. Az első nem büszkélkedhet nagy teljesítményszinttel és nagyméretű víztartállyal, de rendelkezik állítható gőzellátással és gazdag készlettel, beleértve két fúvókát (klipsz és kefe), egy speciális akasztót. Kényelmes tárolás a tartozékok számára. A másodikat sokoldalú mobil segítőnek tekintik. A készülék nem csak simításra, hanem különböző felületek tisztítására is alkalmas: bútor kárpitok, puha játékok, drapériák, csempék, stb. . A két üzemmóddal rendelkező készülék lehetővé teszi a megfelelő üzemmód kiválasztását, például a mérsékelt energiapazarláshoz a gazdaságos üzemmódot. A tartály palackozott folyadékkal és a csapból származó kemény vízzel is feltölthető, erre a célra egy speciális szűrő van felszerelve. Igaz, hogy a gőzölő csak nyolc percig működik egyhuzamban.

  Olvasson tovább  17 legjobb csillárok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: