15 legjobb átfolyós vízmelegítő

Az átfolyós vízmelegítők kompaktak, és nem korlátozott a felmelegített folyadék mennyisége. olcsóbbak, mint a tárolótartályok. Ez egy jó lehetőség arra, hogy egész évben meleg víz álljon rendelkezésre, vagy hogy kompenzálja a vízhiányt a Gorteploset központi vízellátásának karbantartása során. Szakértőink rangsorolták az átfolyós vízmelegítők összes típusát, több kategóriába sorolva őket, hogy segítsenek kiválasztani az Ön igényeinek és felhasználásának legmegfelelőbb modellt.

A legjobb átfolyós vízmelegítők értékelése

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb elektromos átfolyós vízmelegítők a költségvetési szegmensben 1 Thermex Stream 500 2 829€
2 Timberk WHE 5.5 XTR H1 2 750€
3 Zanussi 3-logic 3.5 TS 2 240€
4 Electrolux Smartfix 2.0 3.5 TS 2 090€
5 Polaris Orion 5.5 ST 3 090€
A legjobb elektromos átfolyós vízmelegítők a középkategóriás árszegmensben 1 Electrolux NPX 8 Flow Active 13 410€
2 Stiebel Eltron DDH 8 20 315€
3 Timberk WHE 6.5 XTN Z1 8 705€
4 AEG RMC 75 12 630€
5 CLAGE CEX 9 23 500€
6 Electrolux NPX4 Aquatronic Digital 5 690€
7 Thermex Topflow 6000 7 550€
A legjobb gáz átfolyós vízmelegítők 1 Mora Vega 13 21 300€
2 Electrolux GWH 11 PRO inverter 12 800€
3 Zanussi GWH 12 Fonte 9 490€

A legjobb költségvetési elektromos átfolyós vízmelegítők

Az elektromos átfolyós vízmelegítők ebben a kategóriában egyszerű konfigurációval büszkélkedhetnek. Ezek kevés biztonsági funkcióval rendelkeznek, és gyakran nyomás nélküliek, azaz.. kötelező egy másik csapot felszerelni előttük a rendszerben, hogy elzárják a vízellátást, amikor a berendezés nincs használatban. Belső részeiket nem arra tervezték, hogy nyomást tartsanak, hanem arra, hogy a víz átfolyjon rajtuk.

A legtöbb esetben csak egy elszívási pont csatlakoztatható a konyhában vagy a fürdőszobában. De a megfizethető ár fedezi mindezeket a szempontokat. Ezek az alacsony költségű átfolyós vízmelegítők ideálisak szigetelési célokra vagy ideiglenes használatra egy lakásban.

Thermex Stream 500

Értékelés: 4.8

Thermex Stream 500

Gyönyörű függőleges átfolyós vízmelegítő, 5 kW összteljesítményű, 2 billenőkapcsolóval három fokozatban szabályozható. Az első a készüléket kapacitásának 30%-án, a második 60%-án indítja el, és mindkettő 100%-on van bekapcsolva. Kompakt méretek 160x260x95 mm, könnyen elfér a mosogató felett a konyhában vagy a fürdőszobában. A szekrény ezüst vagy fehér színben kapható, hogy illeszkedjen a dekorációhoz. Minden, ami a használathoz szükséges: csaptelep, tömlő és zuhanyfej. ½”-os csatlakozóval az alján. A berendezés előtt azonban elzárószelepet kell felszerelni, mivel a modell nem nyomás alatt van.

A vízmelegítőt azért adtuk hozzá a minősítéshez, mert számos vásárlói vélemény számol be a készülék megbízhatóságáról. A legtöbbjük akár 5 évig is működhet, és csak időnként kell vízkőmentesíteni citromsavval.

Előnyök

 • Az év bármely szakában 60 fokosra melegíti a vizet;
 • lépésszabályozás;
 • Minden szükséges takarítófelszerelést tartalmaz;
 • Fém csatlakozások.

Hátrányok

 • Az 5 kW-os teljesítményhez külön tápvezetékre van szükség;
 • csak egyetlen kivonási pontra vonatkozóan;
 • Csak akkor melegít értelmesen, ha a teljesítmény 60-100%-ra van felkapcsolva;
 • a test szivárog, ha elfelejti elzárni a vízmelegítő csapját.

Timberk WHE 5.5 XTR H1

Értékelés: 4.7

Timberk WHE 5.5 XTR H1

Egy másik átfolyós modell egy jól bevált gyártótól, de lépcsőszabályozás nélkül. A vízmelegítő fogyasztása 5.5 kW, és a hőmérsékletet az áramlási sebesség felfelé vagy lefelé fordításával lehet változtatni. A burkolat nyújtott félgömb alakú és eredeti megjelenésű. A modell külseje jól védett a vízzel szemben (IP4), és nem szenved közvetlen fröccsenéstől. A középen lévő fényes kék LED jelzi, ha a készülék be van kapcsolva. A készlet már tartalmaz egy szűrőt a bemeneti nyíláson. Az elektromosság egy relével van felszerelve, amely túlmelegedést vált ki, így nem fog kiégni, ha hosszú ideig aktívan használják.

A vélemények azt mutatják, hogy a vízmelegítő gyorsan elvégzi a munkát. Szakértőink egyetértenek, mert amellett, hogy a készülék 5500 wattot fogyaszt, a C-alakú fűtőelem helyett spirális fűtőelemmel van felszerelve, ami növeli a hőátadási felületet. A berendezés teljesítménye 3.85 liter melegvíz percenként, ami a minősítésben megérdemelt helyezést eredményezett.

Előnyök

 • kompakt méret;
 • stílusos megjelenés szokatlan formával;
 • kiváló fűtési teljesítmény;
 • a burkolat jó védelme a vízzel szemben.

Hátrányok

 • földeltnek kell lennie;
 • nem csatlakoztatható hagyományos 16 A-os aljzathoz;
 • A zuhanyfejet külön kell megvásárolni;
 • a tömítések rossz minőségűek – tömítőanyagot kell alkalmazni.

Zanussi 3-logic 3.5 TS

Értékelés: 4.6

Zanussi 3-logic 3,5 TS

Áramló fűtőtest vízszintesen elhelyezett burkolattal. Felhasználások 3.5 kW, fokozatos teljesítménybeállítással az előlapon található három gomb segítségével. Egyetlen kivételi pontra tervezve. Mindent tartalmaz, ami a használathoz szükséges: csaptelep, tömlő, zuhanyfej, szűrő a beömlő előtt a vízkő eltávolítására. A gyártók felszerelték a vízmelegítő réz fűtőelemet, hozzájárulva a jobb hőteljesítményhez. Ellentétben a korábbi költségvetési áruk van egy funkciója a védelem elleni működés nélkül víz a rendszerben – ha megnyitja a csapot elektronika egyszerűen nem kapcsol be.

Olvasson tovább  6 legjobb párnahuzat gyártó

Több tucatnyi vélemény azt mutatja, hogy a felhasználók szeretik a vízmelegítőt a könnyű csatlakoztathatósága miatt. Nincs szükség külön tápkábelre – a dugó csatlakoztatható egy közös, földelt aljzatba. A minősítésben a terméket és az informatív panel miatt helyeztük el: megjeleníti a bekapcsolási, fűtési és a hőmérséklet-korlátozó működését jelző mutatókat, amelyek arra ösztönzik a személyt, hogy a készülék most milyen állapotban van.

Előnyök

 • gazdag felszerelés;
 • szabványos aljzatba dugható;
 • Több védelmi rendszer;
 • Réz fűtőelem.

Hátrányok

 • csak egy pontért;
 • télen forró vízben mosni, vékony sugárra van szükség;
 • rövid hálózati kábel.

Electrolux Smartfix 2.0 3.5 TS

Értékelés: 4.5

Electrolux Smartfix 2.0 3.5 TS

Gyönyörű kialakítású, vízszintes átfolyós modell 270 x 135 x 100 mm-es méretekkel. Az előlapon négy gomb található, amelyek egy kört alkotnak. Három közülük fokozatos teljesítménynövekedést biztosít, maximum 3.5 kW és egy negyedik az áramellátás kikapcsolására. A körön belül rajzok jelzik az egyes gombok funkcióját. a ház jól védett a nedvesség behatolása ellen. Rézcsövet használnak fűtőelemként.

A vízmelegítő a telepítés egyszerűsége miatt került be a költségvetési átfolyós modellek közé. Csatlakozója teljes mértékben kompatibilis a hagyományos csaptelep zuhanycsatornájának meneteivel. Nagyszerű alternatíva átmeneti használatra, ha a központi melegvíz-ellátás megszűnik – csak akassza fel a készüléket, dugja be, és csavarja be a zuhanycsövet a fürdőszobában lévő rögzített csapból.

Előnyök

 • Mindent tartalmaz, amire szüksége van;
 • közvetlen csatlakozás egy szabványos aljzathoz;
 • A zuhanyfej többféle forgatható funkcióval rendelkezik a különböző áramlási sebességekhez;
 • az eredeti gombtervezés.

Hátrányok

 • a slimline tömlő tartósan fel van csavarozva;
 • a nyomást legfeljebb 40 fokra kell korlátozni;
 • egy rövid, dugóval ellátott zsinór;
 • Mindig a legmagasabb fokozaton használják.

Orion 5.5 ST

Értékelés: 4.4

Polaris Orion 5.5 ST

Egyszerű átfolyós vízmelegítő intuitív kezelőfelülettel. Minden művelet egy körkörös kapcsoló segítségével történik, az óramutató járásával megegyező irányba haladva minden egyes fokozatban teljesítményt adva hozzá. A kimeneti nyíláson van egy csap és egy zuhanyrózsa elosztó. A réz fűtőelem akár 60 fokos átfolyási hőmérsékletet biztosít, ha a folyadék bemeneti hőmérséklete +11º. Az elektromos rész túlmelegedés elleni védelemmel és vízkikapcsoló zárral van felszerelve. A felhasználó beállíthatja a fűtési hőmérséklet határértékét. Sokan szeretik a kényelem és a megbízhatóság miatt – a vélemények alapján.

A vízmelegítő kompakt volta miatt került be a minősítésbe. Ez az egyik legkisebb modell, 225x185x85 mm-es méretekkel, de a kapacitása 5.5 kW. érdemes megfontolni azok számára, akiknek nagyon kevés helyük van a zuhanyzó vagy a mosdó mellett.

Előnyök

 • Az év bármely szakában bírja a hőséget;
 • mindent tartalmaz, ami a használatához szükséges;
 • könnyű kezelhetőség;
 • biztonsági készlet.

Hátrányok

 • A kerek kapcsolót nehéz elfordítani nedves kézzel;
 • Az előlap és a burkolat hátulja nem zárt – nem lehet a kád fölé akasztani;
 • 4 mm2 keresztmetszetű kábelt igényel;
 • sok áramot fogyaszt.

A legjobb átfolyós elektromos vízmelegítők a középáras szegmensben

Az átfolyós vízmelegítők ebben a kategóriában számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek javítják a működést. Ezek közé tartozik az öndiagnosztika, a digitális kijelző a paraméterek és beállítások megjelenítésére, az elektronikus vezérlés és a beállított hőmérséklet fenntartása a bejövő áram jellemzőitől függetlenül.

A készülék belső rendszere robusztusabb és folyamatos nyomás megtartására tervezett, így a készülék a hidegvíz-bemenetnél is felszerelhető, és egyszerre több elszívóhelyet is fűthet. Az ebbe a besorolásba tartozó modellek optimálisak olyan otthonokban és lakásokban történő folyamatos használatra, ahol nincs gáz vagy központi melegvíz-ellátás helyett.

Electrolux NPX 8 Flow Active

Értékelés: 4.9

Electrolux NPX 8 Flow Active

Áramlásos modell szép kialakítással. Fűtőelem fogyasztás 8.8 kW, akár 60 fokos áramlási sebességgel, 4 db kapacitással.2 l percenként. Jön egy dugóval a konnektorban. Fekete alapon fényes kijelző tájékoztatja Önt a folyadék aktuális hőmérsékletéről. Az értékek beállításához gombok állnak rendelkezésre. Ha meghibásodás lép fel, az elektronika diagnosztizálja magát, és hibakódot ad – a használati útmutató segítségével megfejtheti azt, és megértheti, mi a baj.

A véleményekben dicsérték az egyenletes fűtésért, amely egyáltalán nem érzi a különbséget. Szakértőink ezt a rendkívül érzékeny elektronikával magyarázzák, amely figyeli az áramlási hőmérsékletet és a vízkivétel változásait (a rendszernyomás által meghatározott), és automatikusan beállítja a teljesítményszintet a beállított érték fenntartása érdekében. Ez a legjobb választás egy kétszintes magánház számára.

Előnyök

 • érintőgombok;
 • fényes kijelző;
 • Fedezi a több ponton történő egyidejű használat szükségességét;
 • külön áramlásszabályozás van.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • A burkolat nagyobb, mint más modelleknél, és át kell gondolnia, hová szerelje be;
 • külön vezetéket és 32 amperes megszakítót igényel a bemenetnél.

Stiebel Eltron DDH 8

Értékelés: 4.8

Stiebel Eltron DDH 8

Függőleges átfolyós fűtőtest két diódával, amelyek jelzik, ha a fűtőelem be van kapcsolva, és ha működik. A belső csatornák akár 10 atm nyomásnak is ellenállnak, így ez egy nyomástartó típus. A tápellátás szabályozása azonban mechanikus, külső kapcsoló nélkül – a beállításhoz ki kell nyitni a készülékházat, és vissza kell állítani a jumpereket. Biztonságos, de sokáig tart. Ezenkívül a készüléket hozzáférhető helyen kell elhelyezni.

A vízmelegítő a három fűtőelemnek köszönhető gyorsított átfolyásos fűtés miatt került be a rangsorba. A 8000 wattos teljesítménnyel kombinálva ez biztosítja a megfelelő fűtést még több egyidejű felvételi pont esetén is. A kategóriában ennek a terméknek van a legvonzóbb ára, amit érdemes megnézni, ha egy nagy teljesítményű készüléket szeretne, és pénzt szeretne megtakarítani.

Előnyök

 • a test biztonságosan védve van a fröccsenéstől;
 • 4 %-os hatékonyság.1 l/min;
 • túlmelegedés elleni védelem;
 • réz hőcserélő hármas rendszerrel.

Hátrányok

 • a mechanikus beállítás miatt nem lehet süllyesztett beépítésűre szerelni;
 • A kapacitás megváltoztatásához ki kell nyitni a burkolatot, és át kell helyezni a jumpereket az érintkezők között;
 • Drága javítások égett fűtőelem esetén;
 • nem támogatja az automatikus hőmérséklet-szabályozást.

Timberk WHE 6.5 XTN Z1

Értékelés: 4.7

Timberk WHE 6,5 XTN Z1

Az átfolyó fűtőtest fehér vagy szürke burkolattal kapható. Felhasználások 6.5 kW, és túlmelegedés elleni védelemmel és indításgátlóval van felszerelve, ha a rendszer üres. Az előlapon csak a bekapcsolás jelzőfénye van jelen. Az elektronikai egység burkolata megakadályozza a víz kívülről történő bejutását. a kialakítás akár 6 atm nyomásnak is ellenáll, és egyszerre több csapon is működik.

Szakértőink szerint ez a modell a spirális fűtőelemnek és a tömörségnek köszönhető teljesítménye miatt méltó volt a minősítésbe való felvételre. A vízmelegítő méretei 188x172x90 mm, és könnyen elrejthető akár a mosogató alatti fiókban vagy a WC-csésze mögötti fülkében. A legjobb megoldás meleg vizes kézmosásra egy kis irodában.

Előnyök

 • nem kell megnyomni a gombot – a készülék be- és kikapcsol, amint a víz elkezd folyni
 • tiszta összeszerelés és robusztus csatlakozások;
 • fémszerelvények;
 • Részletes telepítési útmutató.

Hátrányok

 • külön sorra van szükség;
 • Mindig földelt;
 • A csatlakozások közötti rövid távolság megnehezíti a telepítést;
 • nincs külső teljesítményszabályozó.

AEG RMC 75

Értékelés: 4.7

AEG RMC 75

Amerikai márkájú termék zárt burkolattal. A mechanikus szabályozó biztonságosan el van rejtve az U alakú süllyesztett rekeszben. A megemelt lapát kényelmes kapcsolást tesz lehetővé még nedves kézzel is. Fogyaszt egy vízmelegítőt 7.5 kW, 4 l/perc kapacitással. A gyártó túlmelegedés elleni védelemmel és hőmérséklet-korlátozóval látta el. A panelen lévő piros dióda mindig jelzi, hogy az áramlásmérő működik-e vagy sem. Az ügyfelek visszajelzései azt mutatják, hogy reális 55 fokosra állítható, de a szóráskép nagyon finom. Átlagos áramlási sebességnél 35-38º-ot ad.

Szakértőink egyöntetűen a legjobb terméknek minősítették a vízmelegítőt IP5 vízállósága miatt. A gyártó úgy tesztelte a terméket, hogy percenként 12 literes nyomáson 15 percen keresztül folyadékot juttatott a termékbe. Ez a kialakítás alkalmas kádba vagy rögtönzött zuhanykabinba történő beépítésre.

Előnyök

 • Az automatikus aktiválás nyomás hatására;
 • 10 atm nyomásra és három pontra tervezték;
 • rézcsatorna az áramlás fűtésére.

Előnyök

 • külön sort igényel;
 • Mindig földelt;
 • A kis csőtávolság megnehezíti a telepítést;
 • Nincs külső teljesítményszabályozó.

CLAGE CEX 9

Értékelés: 4.6

CLAGE CEX 9

Modern, átfolyósított modell 8000 wattos teljesítménnyel és elektronikus vezérléssel. A berendezés Németországban készült és kiváló minőségű. A felhasználók szeretik az érintésérzékeny gombokat az üzemmód kiválasztásához és a fűtés beállításához. Informatív kijelző mutatja az aktuális hőmérsékletet, a működést és a fűtés intenzitását (“Normál” vagy “Eco”). A készülék öndiagnosztikai rendszerrel és három fűtőelemmel van felszerelve. A könnyű szerelhetőség érdekében a burkolat jelöléssel van ellátva.

Szakértőink szerint a vízmelegítő a minősége miatt érdemelt helyet az átfolyós modellek rangsorában. Fűtőelemei rozsdamentes acélból készülnek, amely kiváló hőátadással és korrózióállósággal rendelkezik. A hőmérséklet beállításához egy távirányítót biztosítanak, így a készüléket süllyesztve lehet felszerelni, amit azok értékelnek, akik szeretik az esztétikát és a kényelmet a fürdőszobában.

Előnyök

 • a beállított hőmérséklet fenntartása;
 • nagyméretű kijelző a beállítások egyszerű beviteléhez és ellenőrzéséhez;
 • nagy munkanyomás-tartomány 0.5-10 atm;
 • tartós anyagok.

Hátrányok

 • 6 mm2 keresztmetszetű kábelre és 40 A biztosítékra van szükség;
 • ha a gyűjtőcső elé helyezik, 30 másodperces késleltetés lép fel
 • a szabványos nyomás a felére csökkenthető.

Electrolux NPX4 Aquatronic Digital

Értékelés: 4.5

Electrolux NPX4 Aquatronic Digital

Kompakt készülék 191x141x85mm kijelzővel és elektronikus vezérléssel. A véleményekben az áramlási típusú vízmelegítőt az eredeti keskeny alakú, kényelmes gombok miatt dicsérik. Központi aljzat a be- és kikapcsoláshoz, oldalsó aljzatok a hőmérséklet emeléséhez és csökkentéséhez. A 4000 W-os teljesítmény 2 l/perc áramlási sebességet biztosít. A fűtés spirális fűtőberendezésben történik, és az egész szerkezet vízálló.

Ezt a modellt a modernitást és a minimalizmust ötvöző elegáns kialakítása miatt vettük fel elektromos átfolyós készülékeink kínálatába. Ezt segíti a kijelző, amely beleolvad a burkolat színébe, és csak a számokat mutatja a képernyő szegélye nélkül. A vízmelegítő alkalmas szezonális használatra egy lakásban néhány hétig.

Előnyök

 • az elektronika felügyeli a biztonságot;
 • Pontosan fenntartja a beállított üzemmódot;
 • kompakt;
 • csak nyári üzemmódban csatlakoztatható normál aljzathoz.

Hátrányok

 • Kevés informatív összeszerelési útmutató;
 • A patak vékonyabb, mint más változatok;
 • felesleges részletek a teljes készletben, amelyek összezavarják a felhasználókat (3 tömítés és a levegőztető);
 • Törékeny áramláskorlátozó ház – eltörik, ha túlságosan meghúzzák.

Thermex Topflow 6000

Értékelés: 4.5

Thermex Topflow 6000

A termék 6 kW teljesítményű, és a csatornában lévő folyadék áramlása automatikusan elindul, de a gombok érintésével szükség szerint kikapcsolható vagy elindítható. A működéshez 1 atm nyomás elegendő. A maximálisan megengedett csatlakozási nyomás 10 bar. A kijelzőn az aktuális hőmérséklet és a fűtési szint jelenik meg. A készülék összesen 12 üzemmóddal rendelkezik. Szükség esetén az elosztó elé telepíthető, és a házban lévő összes elszívó pontról táplálhatja az összes elszívó pontot.

Szakértőink ezt a vízmelegítőt azoknak ajánlják, akik értékelik a hosszú élettartamú, minőségi termékeket. A spirális kialakítású rozsdamentes acél hőcserélő ellenáll a hosszan tartó fűtésnek, kevésbé hajlamos a vízkőre, mint a réz, és nem korrodálódik. A csatlakozó szerelvények sárgarézből készültek, és nem hajlamosak a korrózióra.

Előnyök

 • a nagyméretű, narancssárga háttérvilágítású kijelző;
 • a beállított üzemmód a vízbeáramlási körülményektől függetlenül pontosan tartható;
 • érintőgombok;
 • Gyönyörű design a képernyő körkörös billentyűelrendezésével.

Hátrányok

 • A nagy, 225x365x130 mm-es ház nehezebben elhelyezhető;
 • súlya 3 kg, és egy jó fali tartóra van szüksége;
 • külön kábelt igényel a kapcsolótáblához és a RCD-hez vagy a földeléshez;
 • A fúvókát a normál szórásképhez képest a felére kell csökkenteni.

A legjobb gáz átfolyós vízmelegítők

Azokban az épületekben, ahol van gáz, a melegvíz-ellátást gázüzemű átfolyós vízmelegítővel, közismert nevén gázmelegítővel lehet megoldani. A készülék belsejében egy keringtetett víztekercs található, amelyet az égők melegítenek. Ez a berendezés most már automatikával van felszerelve, és a lángot a csap megnyitásával indítják el.

Ezzel az átfolyó fűtőberendezéssel a folyadék akár 80 fokra is felmelegíthető, de a telepítéshez gázvezeték és kémény szükséges. Egyes modellekhez tápegységre is szükség lehet a gyújtáshoz. Az ebben a kategóriában található minősítésünk termékei ideálisak gázzal ellátott lakások és házak számára.

Mora Vega 13

Értékelés: 4.9

Mora Vega 13

Ez az egyik legegyszerűbb gázüzemű átfolyós vízmelegítő, 13 l/perc átfolyási sebességgel. Az Ön kényelme érdekében van egy piezo gyújtás (a kapcsoló éles fordulatával szikra keletkezik). A készüléknek nincs szüksége áramra. Jó hőmérsékletet biztosít erős sugárral.

A felülvizsgálatokban a tulajdonosok megerősítik egyszerűségét és megbízhatóságát, ami a rangsorban a tiszteletreméltó helyhez vezetett. Ha a csatlakozók tömítettek, a membráncsere formájában történő karbantartás több mint 5 évig nem szükséges. A gázvezérlő önállóan működik, és elzárja a gázellátást, ha a láng kialszik, és nincs más, ami megszakadhatna. Alkalmas több mint egy elszívási pontra, de váltakozva kettő és három között.

Előnyök

 • nincs szükség elektromos vezetékezésre;
 • automatikus működés a csap megnyitásakor;
 • védelmi funkciók túlmelegedés vagy a láng elfújása esetén;
 • 0 nyomás elegendő.20 atm kezdéshez.

Hátrányok

 • A fűtőtest nagy méretei 400 x 659 x 261 mm;
 • A fűtőberendezés a maximális beállításon van;
 • A piezógyújtás nem mindig működik elsőre;
 • nyitott égéstér.

Electrolux GWH 11 PRO inverter

Értékelés: 4.8

Electrolux GWH 11 PRO inverter

Gázáramú fűtőberendezés elektronikus vezérléssel és kijelzővel. Automatikusan fenntartja a kívánt kimeneti hőmérsékletet, és elektromos gyújtással van felszerelve (nem kell csavargatni semmit, csak megnyomni az indítógombot). A teljesítmény 11 l/min. A készülék hőmérővel és gázszabályozóval van felszerelve. A gyújtás és a kijelző elemmel működik, és az akkumulátor töltöttségét a kijelző mutatja.

A terméket az okos tulajdonságai miatt értékeltük. Az elektronikus egység többek között moduláló lánggal van felszerelve, amely automatikusan alkalmazkodik a sugár paramétereihez. Jól jön azokban az otthonokban, ahol a víznyomás gyakran változik, különösen nyáron, amikor a kertek szezonális öntözésével jár. Sok pozitív visszajelzés a gázbojler kapott, és mert a fokozott védelem – nem fog bekapcsolni, nem csak akkor, ha nincs víz, hanem akkor is, ha nincs tervezet a kéményben.

Előnyök

 • érintésvezérlés gombokkal;
 • öndiagnózis;
 • Jó biztonsági csomag;
 • Kijelző a könnyű beállításhoz.

Hátrányok

 • Ha két kimenet egyszerre van bekapcsolva, a nyomás csökken;
 • A hőcserélőből felmelegített meleg vizet üresjárati idő után le kell öblíteni; és
 • Kompakt méretek 328x550x180 mm.

Zanussi GWH 12 Fonte

Értékelés: 4.7

Zanussi GWH 12 Fonte

Alacsony költségű áramlási modell réz hőcserélővel. Az összes üzemmódot és biztonsági funkciót részletező, informatív kézikönyvvel együtt. Percenként 11 literes áramlást melegít fel. Hőteljesítményét tekintve összehasonlítható a 23.6 kW, ami több csaphoz is elegendő, pl. a konyhában és a fürdőszobában. A fűtés automatikusan történik, amikor elfordítja a gombot, de ehhez rendszeresen cserélni kell az elemeket. A hőmérő megjelenik a kijelzőn. A második gombbal állítható a kapacitás.

A vízmelegítőt azért vettük fel a minősítésbe, mert a termék olcsósága jó tulajdonságokkal rendelkezik. Az ideális ár-érték arányt kiegészíti a félig zárt égéstér, amelyet egy finom háló véd, ami növeli a biztonságot, különösen egy olyan házban, ahol kisgyermekek vannak (így nem dugnak bele semmit).

Előnyök

 • Akkumulátoros gyújtás;
 • réz hőcserélő;
 • A második csap megnyitásakor nincs fűtésingadozás;
 • A mosás mindössze 10 másodperc alatt forró.

Hátrányok

 • súlya 9 kg, és csak téglafalhoz rögzíthető;
 • zajos működés;
 • A gázvezérlés aktiválásához egy pillanatig nyomva kell tartania a kapcsolót;
 • hideg vízzel hígítva kialszik.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: