9 legjobb elektromos függönyrúd

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakszerű tanácsadásra van szükség.

A szoba fényszintje nagy hatással van az életminőségre és az alvásra. Könnyen beállítható, ha kicsi az ablak és vékony, könnyű függönyökkel rendelkezik. De mit tehetünk, ha a függönyök súlya például 30 kg?? Vagy a függönypálya hossza 3 méter? A függönyök beállításának folyamata egyre fáradságosabbá válik, nem beszélve arról, hogy az anyag gyorsabban szennyeződhet az állandó érintéstől. Ilyen esetekben az elektromos függönysínek megmentik a helyzetet. Távirányítóval vagy okostelefonnal vezérelhetők. Természetesen kézi vészhelyzeti üzemmóddal is rendelkeznek, de szünetmentes áramellátás esetén erre nincs szükség.

Sok modell van a piacon, ezért szakértőink elkészítették az Ön számára a legjobb elektromos redőnyök értékelését. Segít többet megtudni mindegyikről, megismerni pontos specifikációikat és eldönteni, melyiket válasszuk.

Hogyan válasszuk ki az elektromos függöny rúd

Ezeket a pontokat is figyelembe kell venni a modell kiválasztásakor:

 1. Funkcionalitás (milyen típusú függönyökhöz fogják használni a meghajtót – súlytalan tüll, nehéz drapériák, redőnyök stb.);
 2. tervezés (mindegyiknek együtt kell működnie a másikkal);
 3. A hordozósínek anyaga (alumínium, műanyag, acél vagy rozsdamentes acél – mindez befolyásolja az élettartamot);
 4. a vezérlés típusa (távirányító, okostelefon, Smart Home kapcsolat stb.); és.).

A legjobb elektromos függönyrudak értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb párkányok értékelése függönyökhöz 1 Somfy SONESSE 4.9
2 QMotion 4.8
3 MOTTURA Power 4.8
4 Silent G
 • ss
 • 4.7
  5 LÉGMOTOR 4.7
  6 Novo N17 4.7
  7 Dooya DT82TN 4.6
  8 Aqara Intel
 • Gent függönysín
 • 4.5
  9 Askona Smart függönyrúd 4.5

  Somfy SONESSE

  Értékelés: 4.9

  Somfy SONESSE

  Elektromosan vezérelt, falra vagy mennyezetre rögzített csúszó függönyrúd. Falra szerelt vezetékes mechanikus vagy érintésérzékeny kapcsolókkal vezérelhető a redőnyök és függönyök számára. Az üzletben egy ilyen modell azonnal kiemelkedik a magas európai minőségével – tartós anyagok, gyönyörű design és könnyű használat. A függönypályát távirányító nélkül is beállíthatja: a gyártó hozzáadta az elektromos motor kézi erőszabályozását.

  A Somfy SONESSE nagy előnye, hogy integrálható egy intelligens otthoni rendszerbe. A márka összes függönysínje csendes működésével örvendezteti meg Önt. Ezt egy új, ortogonális tengelyadapter-készlet teszi lehetővé, amely csökkenti a rezgést és kiküszöböli a motorzajt. A függönysín hossza akár 3,5 méterig terjedhet. Maximális magasság 6 m-ig. A függönyök maximális súlya 15 kg. A mi értékelés párkány jött a széles körű rádióvezérlés (1-5-16 csatornás adók).

  Előnyök

  • 95 wattos teljesítmény
  • elegáns design;
  • túlterhelés elleni védelem;
  • hosszú garancia – 5 év;
  • van egy további kézi felülbírálási lehetőség.

  Hátrányok

  • nem található.

  QMotion

  Értékelés: 4.8

  QMotion

  A vállalatot Willis Mallet mérnök és feltaláló alapította, akinek több mint 200 szabadalma van. Bár a márka mindössze öt éve létezik, máris egyértelmű piacvezető lett a függönyrendszerek területén. Elektromos függöny rúd Qmotion tartják a legautonómabb és ergonomikus. A rugós ellensúlyos szerkezet lehetővé teszi a könnyű telepítést és minimálisra csökkenti az akkumulátor fogyasztását.

  A szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően a függönysínek kiváló minőségben és csendben működnek. Természetesen ennek a terméknek az ára az egyik legmagasabb, de teljesen indokolt. Ezt a modellt egyszer megvásárolhatja, és soha nem kell aggódnia a cseréje miatt. Anyagainak szilárdsága biztosítja, hogy hosszú éveken át kitartson. Szakértőink kiválasztották a legjobbnak ítélt modellt a hosszú működéshez az akkumulátor cseréjének szükségessége nélkül. Egy töltés 5 évig tart.

  Előnyök

  • csillagászati időmérők;
  • Az akkumulátor élettartama akár 5 évig is eltarthat.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • nem mindenhol elérhető.

  MOTTURA Power

  Értékelés: 4.8

  MOTTURA Power

  Az olasz függönyrendszer modern dizájnjával és továbbfejlesztett motoros szerkezetével gyönyörködteti az ügyfeleket. Vakok, redőnyök, klasszikus portier és plissé illeszkedik ehhez a modellhez. Központi vezérlőpanel és távirányító gomb a függönypálya vezérléséhez. Kézi redőnyök is kaphatók. A függönyrúd kevés áramot fogyaszt, amit az ügyfelek különösen nagyra értékelnek.

  Könnyen csatlakoztatható az intelligens otthoni rendszerekhez vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokon keresztül. A mi értékelésünkben a függönypálya azért került hozzánk, mert tökéletesen teljesíti fő feladatait: véd a napsugaraktól és a hőtől, valamint elrejti a kíváncsi szemek elől.

  Előnyök

  • van egy rádióvezérlés;
  • Legfeljebb 28 kg súlyú függönyöket támogat;
  • integrálódik az intelligens otthoni programokba;
  • a függönyök középső, oldalsó és aszimmetrikus nyitása.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Silent G
 • ss
 • Értékelés: 4.7

  Silent G<li></div><p>ss” src=”/wp-content/uploads/2023/04/3416666196491-89-.jpg” height=”200″ title=”Silent G</p><li>ss”><p>Vállalat Silent G</p><li>Az ss világelső az automatizált és kézi redőnyök és árnyékolástechnikai rendszerek gyártásában. A függönysín felszerelhető a mennyezetre, falra vagy horonyba. Tökéletesen tartja a közepes és nehéz függönyöket. Standard profilhossz – 6 m. Lehet egyenes vagy hajlított. A felhasználók dicsérik a modellt a zökkenőmentes működéséért és a zaj teljes hiányáért.<p>A Silent G függönyrúd</p><li>ss univerzálisnak is nevezhető. Jól illeszkedik a klasszikus és a divatos belsőépítészethez. A szövetek károsodásának minimális esélye egy másik előny, amiért ezt a függönyrudat értékelik. Panelistáink a maximális csendességért a legjobb modellek közé szavazták. Könnyedén mozgatja a legnehezebb függönyöket is.<h4>Előnyök</h4><ul><li>csendes működés;</li><li>könnyen telepíthető;</li><li>modern motor;</li><li>hosszú élettartam;</li><li>Több motor is csatlakoztatható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nagyon magas ár.</li></ul><h3>LÉGMOTOR</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=LÉGMOTOR

  A márka mennyezeti és fali rögzítésű függönysíneket gyárt. Akár 50 kg súlyú függönyöket is képes tartani. Ez a függönyrúd kivehető lítium akkumulátorral rendelkezik. A beépített rádióvevő hiba nélkül működik. A mozgáshoz több irányt is be lehet állítani: balról jobbra, jobbról balra és középről. Egyetlen akkumulátortöltéssel akár 2-6 hónapig működik. A vásárlók a függönyök optimális sebességével is elégedettek (140 mm. egy másodperc alatt).

  Fehér színű profil és tartozékok a legtöbb belső térhez illeszkedő kivitelben. A motoros függönysín az egyik legjobb megoldás a magas mennyezetű helyiségekben, ahol a függönyök kézzel történő nyitása és zárása nehézkes. A legjobb függönyrudak listájának tetején a kényelmes c

 • ck rendszer a motor függönyrúdhoz való rögzítéséhez.

  Előnyök

  • akkumulátoros működés;
  • A profil maximális hossza 7 m;
  • Csendes működés – 24-26 dB;
  • elektromos motorvezérlés.

  Előnyök

  • nem található.

  Novo N17

  Értékelés: 4.7

  Novo N17

  A kínai vállalat híres a függönysínekről, amelyek számos technológiai megoldáson alapulnak. Ezek lehetővé teszik, hogy az öv akár 80 kilogrammnyi terhet is elbírjon. Eszközeik mind a háztartási és irodai függönyöket, mind a színházi függönyöket mozgatják. Ez a motorizált függönyrúd beépített újratölthető motorral van felszerelve

 • -4400 mAh akkumulátorral. A gyártó a gyártás során egy nagy teljesítményű, új generációs motort alkalmazott.

  Alumíniumból készült modellprofil magas minőségi szabványoknak megfelelően. Az elektromos függönysínek felszerelése nem sokban különbözik a hagyományos függönysínekétől, és minden további erőfeszítés vagy különleges szakértelem nélkül felszerelhető. A mi értékelésünkben a függönyrudak a minőség, a kényelmes használat és az elfogadható ár kombinációjához jutottak.

  Előnyök

  • sokoldalú;
  • masszív felépítés;
  • vezeték nélküli csatlakozás;
  • nagy teljesítményű motorok (2 n/m);
  • megerősített textil pántok.

  Hátrányok

  • nem található.

  Dooya DT82TN

  Értékelés: 4.6

  Dooya DT82TN

  Ez a márka számos értékelésben magasan szerepel. Sikerük a költségvetési költségeknek köszönhető, és a cég párkányainak minőségét gyakran a híres Xiomi cég szintjéhez hasonlítják. A Dooya DT82TN teljesen csendes a görgős csúszka és a fő siklónak köszönhetően. A legtöbb vásárló dicséri a párkányt a vezérlési lehetőségek bőségéért: az egyszerű nyomógombos modellektől az érintőképernyős stílusos kiegészítőkig.

  Ennek a párkánynak köszönhetően a természetes fényt anélkül lehet szabályozni, hogy fel kellene állni a kanapéról: egyetlen távirányítóval egyszerre akár 15 pontot is könnyedén vezérelhetünk. A függönysín bekerült a mi rangsorunkba a maximális könnyű használat érdekében. A modellt gyakorlatilag üzemkész állapotban szállítják.

  Előnyök

  • 65 kg-ig terjedő súlyt támogat;
  • időtálló márka;
  • van vészleállító mechanizmus.

  Hátrányok

  • nehezebb programozni, mint a hasonlóakat.

  Aqara Intel
 • Függönysín
 • Értékelés: 4.5

  Aqara Intel<li></div><p>Gent függönysín” src=”/wp-content/uploads/2023/04/2791666196491-459-.jpg” height=”390″ title=”Aqara Intel</p><li>gent Curtain Rail”><p>A modellnek két fő előnye van: Wi-Fi ZigBee 802 protokoll.15.4 alacsony energiafogyasztással és a lehetőséggel, hogy. Csatlakozik a Mi Home rendszerhez. A függönysínek 10 m hosszúságig rendelésre készülnek. Nyitási és zárási idő programozható ehhez a modellhez.</p><p>A párkány 3 módon vezérelhető: középen, balról jobbra, jobbról balra, jobbról balra. A készülék motorja csendes, és mindkét oldalon elhelyezhető. Kívánságra a motor a függöny szélén lévő praktikus kampó segítségével elrejthető. A vevők szeretik a függönyrúd alumínium profilját. A sínek nagy stabilitása akár 100 kg függöny megtámasztására is elegendő.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az irány megválasztása;</li><li>okostelefonon keresztül vezérelhető;</li><li>akár 100 kg-os függönyöknek is ellenáll;</li><li>a hajók félig összeszerelt állapotban;</li><li>véghelyzet automatikus kalibrálása.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A függönyök vezérléséhez egy speciális egységet kell vásárolnia.</li></ul><h3>Askona Smart függönyrúd</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Askona Smart függöny

  Az orosz vállalatot a 90-es évek elején alapították, és az évek során csak tovább erősítette piacvezető pozícióját. A Smart függönyrúd mennyezeti vagy fali konzolokkal szerelhető fel. A termék meghajtásába beépített biztonsági berendezés, amely megakadályozza, hogy a mozgó rész akadályoztatás esetén blokkolódjon.

  A motoros függönyrúd használata öröm: ha útban van, automatikusan leállítja a függönyrúd futását. Áramkimaradás esetén a függöny pozícióját a kézi vezérléssel bármikor beállíthatja. A kényszerített üzemmód ellenére a napellenző majdnem olyan könnyen mozog, mint az automatikus üzemmódban. Csak húzza meg 10 cm-re és kinyílik (bezáródik).

  Előnyök

  • három méretben: 3 m, 4 m vagy 5 m;
  • van kézi vezérlés;
  • csendes futógörgők;
  • könnyen rögzíthető konzolokkal.

  Hátrányok

  • csak 3 év garancia.
  Olvasson tovább  6 legjobb szőnyeg
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: