8 legjobb monoblokk 23-24 hüvelyk számára

*A szerkesztőség szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szabad vásárlási útmutatónak tekinteni. Vásárlás előtt szaktanácsadás szükséges.

Egy megfizethető all-in-one készüléket keres? Korlátoznia kell az étvágyát. Különösen nem valószínű, hogy hatalmas képernyővel rendelkező számítógépet vásárolna. Többnyire egy kis pénzért eladott modellek, amelyek kijelzője 23 vagy 24 hüvelyk átlójú. És ez pontosan az a fajta monoblokk, amelyről ebben a cikkben beszélni fogunk. Átnéztük a vásárlói vélemények széles skáláját és az iparági kiadványok első kézből származó véleményeit.

A legjobb 23-24 hüvelykes monoblokkok rangsora

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb monoblokkok értékelése a 23-24 hüvelykeken 1 DELL OptiPlex 7480 66 107 €
2 Lenovo IdeaCentre AIO 3 24ARE05 43 990 €
3 ASUS Vivo AiO AiO V241FAK 45 990 €
4 Acer Aspire C24-963 47 691 €
5 Lenovo AIO V530-24ICB 69 090 €
6 HP ProOne 440 G5 93 790 €
7 Acer Veriton Z4860G 41 390 €
8 HP 24-df0030ur 31 647 €

DELL OptiPlex 7480

Értékelés: 4.9

DELL OptiPlex 7480

A DELL évtizedek óta tervez és épít különféle számítógépeket, mind a helyhez kötött, mind a hordozható számítógépeket. Így nem meglepő, hogy egy nagyszerű monoblokk, a DELL OptiPlex 7480 gördült le a gyártósorról. Modern megjelenésű, így könnyen összetéveszthető egy monitorral – a készülék meglehetősen vékony. Ennek ellenére ez az all-in-one elég erős. Különösen a csúcskategóriás konfigurációkat, amelyek között egy nyolcmagos Intel Core i7-10700 és egy tízmagos Core i9-10900 is megtalálható. Ha úgy dönt, hogy spórolni szeretne a pénzével, akkor egy hatmagos Core i5-10500-as processzorral ellátott számítógépet vehet. Ami nem is rossz.

Az itt telepített kijelző átlója 23,8 hüvelyk. F felbontás

  l A HD lehetővé teszi a kényelmes munkát és videónézést. Érdekes, hogy a VA technológiával készült kijelzővel ellátott monoblokk konfigurációt találhat az eladásra. Professzionális fotósoknak ajánlott, mivel ez a képernyő több színt jelenít meg. Mások számára elég lesz egy IPS mátrix, amelynek megkülönböztető jellemzője a maximális betekintési szög. Egyébként amúgy is matt felületet kapsz, így nem kell aggódnod a napfény miatt. És ha szerencsés vagy, egy érintőképernyős hordozó is.

  A monoblokk rendszerint már telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel érkezik. De néhány üzletben találhatsz egy DOS vagy egy

 • Valamivel olcsóbb. Emellett a különböző konfigurációk eltérő mennyiségű RAM-mal rendelkezhetnek – ez 8 és 32 GB között változik.

  A legtöbb DELL OptiPlex 7480 all-in-one modell integrált grafikát használ. Egyes modellek azonban diszkrét grafikus kártyával rendelkeznek. Egy NVIDIA GeForce GTX 1650, amely nem nevezhető gyenge kártyának. De sokkal nehezebb megtalálni egy vele felszerelt számítógépet, és néhány tízezer rubel többe kerül.

  Ennek a modellnek van néhány további előnye a versenytársakkal szemben. A legegyszerűbben úgy ismerkedhet meg velük, ha elolvassa a hivatalos honlap megfelelő oldalát. Különösen a ProSupport Plus támogatásról és annak pontos funkcióiról tudhat meg többet. A felső kategóriás konfigurációkban a Wi-Fi 6 támogatás is megtalálható.

  Előnyök

  • Van egy webkamera;
  • Tisztességes mennyiségű RAM;
  • Modern design;
  • Beépített Wi-Fi 802 vezeték nélküli modulok.11ax és Bluetooth;
  • Vannak VA kijelzővel ellátott változatok;
  • Nagy teljesítményű processzort használ;
  • Van egy diszkrét grafikus kártyával ellátott konfiguráció;
  • Nagyszámú nagysebességű csatlakozó;
  • Nem feledkezve meg a kártyaolvasóról sem.

  Hátrányok

  • A költségek nem mindenkinek fognak megfelelni;
  • Egyes konfigurációk meglehetősen zajosan viselkednek;
  • Rengeteg extra DELL alkalmazás telepítve.

  Lenovo IdeaCentre AIO 3 24ARE05

  Értékelés: 4.8

  Lenovo IdeaCentre AIO 3 24ARE05

  A Lenovo egységes stílust használ a monoblokkok kialakításánál. Van egy állványlába, amely úgy néz ki, mintha kígyószerű ívvel csúszna lefelé az asztalon. Konkrétan ez az IdeaCentre AIO 3 24ARE05 kialakítása. 23,8 hüvelykes kijelzőméret és 1920×1080 pixeles felbontás áll az Ön rendelkezésére. A képernyő létrehozásához IPS technológiát használtak. Vagy TN a legalacsonyabb árú konfigurációért. De azt tanácsoljuk, hogy ne nézze meg a diszkrét grafikus kártyát, mivel nagyon szűk betekintési szögeket fog szenvedni. És a többi komponensek tartalmazza a kompozíció – biztosan nem elégedett a hatalom, így a számítógép lassul rendszeresen.

  A monoblokk többnyire 8 GB RAM-mal érkezik. A jövőben megduplázza ezt a számot, ami a legtöbb feladathoz elegendő. Ami a grafikus feldolgozást illeti, grafikus kártya nélkül kell megoldania. Az AMD Radeon Vega 8 képességei azonban sok programhoz, sőt, néhány játékhoz is elegendőek.

  Ahogy már kitalálta, a számítógép az AMD processzorán alapul. A konkrét modell ismét a választott konfigurációtól függ. A lista a kétmagos Ryzen 3 4300U-val kezdődik és egy okta-core chippel végződik. Röviden, könnyedén összpontosíthat a számítógép által kívánt feladatokra.

  Sok más monoblokkhoz hasonlóan a Lenovo IdeaCentre AIO 3 24ARE05 is képes vezeték nélküli hálózatra. Az internethez Wi-Fi 802.11ac, és a fejhallgatóra történő hangküldés Bluetooth 5.0. Ami a vezetékes interfészeket illeti, a négy USB port a legérdekesebb – pontosan a fele megfelel az USB 3 szabványnak.1.

  Az operációs rendszer itt egy SSD meghajtóra van telepítve. Ezért írta Vera a Yandex.A Marketről szóló vélemény: “Számomra jelenleg tökéletes. Gyors, kényelmes a szemnek, nem foglal sok helyet. Kevesebb mint 10 másodperc alatt bekapcsol, valamint kikapcsol”. Más vásárlók is írnak főként pozitív szempontokat. Azonban valaki megemlíti a frissítés nehézségét is – a hátsó borítót itt nagy nehezen eltávolítják, el lehet törni…

  Előnyök

  • Modern design;
  • Sok konfiguráció nagy teljesítményű processzort használ;
  • Tisztességes mennyiségű RAM;
  • Van egy szép IPS-kijelző beépítve;
  • Optimális csatlakozókészlet;
  • Támogatja a Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth 5.0;
  • Kártyaolvasó áll rendelkezésre;
  • Optikai lemezmeghajtóval rendelkezik.

  Hátrányok

  • Nehéz frissíteni;
  • A billentyűzet és az egér vezetékes;
  • Nincs különálló grafikus kártya.

  ASUS Vivo AiO AiO V241FAK

  Értékelés: 4.7

  ASUS Vivo AiO AiO V241FAK

  Ez a viszonylag egyszerűen használható monoblokk többféle konfigurációban kapható. Ennek ellenére nincs köztük egy csúcsmodell sem. Bárhogy is legyen, vannak bizonyos korlátozások. Például nem kaphat 8 GB RAM-nál többet. A jó hír az, hogy a jövőben egyedül is megduplázhatja a kapacitást.

  Az ASUS Vivo AiO V241FAK elsősorban irodai használatra készült. Ezt bizonyítja az a tény, hogy egy szerény kétmagos Intel Core i3-8145U processzor alapján készült. Ha játszani akarsz ezzel a chippel vagy videoszerkesztést végezni, komoly nehézségeket fogsz tapasztalni. És nem csak a diszkrét grafikus kártya hiánya miatt, mint egy szép funkció. Mi azonban nem fogunk megijeszteni titeket. Az Intel UHD Graphics 620 diszkrét grafika kiválóan teljesít a World of Tanks és más ingyenes játékokban.

  A kép egy 23,8″-os IPS képernyőn jelenik meg. Az 1920×1080-as felbontás lehetővé teszi a kényelmes filmnézést, a YouTube videókról nem is beszélve. A tartalmat egyébként közvetlenül a világhálóról is elérheti, ha a nagy sebességű Wi-Fi 802.0 szabványt támogató beépített moduljával csatlakozik a routerhez.11ac. A monoblokk a BlueTooth ötödik verzióját is érti, így képes hangot továbbítani egy vezeték nélküli fejhallgatóra.

  Öt USB-csatlakozót tartalmaz. Ezek közül négy az USB 3 szabványhoz tartozik.0 Wi-Fi szabványt támogat, ami nagyon örvendetes. Van egy kártyaolvasó is. Nem feledkezve meg a HDMI aljzatról. De az itt telepített processzorral a legjobb, ha meg sem próbáljuk a képet egy további monitorra kimeneti – ez lassúsághoz vezethet.

  Igen, van néhány hátránya ennek az egyrészesnek. De ezek elhalványulnak számos előnye mellett. Nem meglepő módon Moskaleva-Nemarova azt írta a Yandexen, hogy.A piac a következő: “Minden jó benne. Nagy képernyő, aranyszínű test, szép színvisszaadás. Most már nincs semmi olyan terjedelmes, mint egy rendszerdoboz otthon, és a számítógép ugyanolyan jól működik, mint ahogyan működik.”.

  Előnyök

  • Jöhet vezeték nélküli perifériákkal;
  • Van egy kártyaolvasó;
  • Kiváló IPS-kijelző;
  • Tisztességes mennyiségű RAM;
  • Webkamera is rendelkezésre áll;
  • Wi-Fi 802 szabvány támogatott.11ac és Bluetooth 5.0;
  • Rengeteg csatlakozó.

  Hátrányok

  • Gyenge processzor van beépítve;
  • Nincs különálló grafikus kártya;
  • Mivel a merevlemezt tárolóként használják.

  Acer Aspire C24-963

  Értékelés: 4.6

  ACER ASPIRE C24-963

  Ez az all-in-one PC könnyedén helyettesítheti a régimódi PC-t, amelyet egy rendszeregység működtet. Különösen, ha nem a legolcsóbb konfigurációkat nézi gyenge alkatrészekkel. Ebben az esetben az Intel Core i5-1035G1 processzoron alapuló készüléket kaphat. Négy mag elegendő feldolgozási teljesítményt biztosít a legtöbb gyakori feladat elvégzéséhez. Anatolij, aki egy monoblokkot vásárolt az M.Video”: “Megvásárolt a táblázatokkal és fájlokkal való munkához. Természetesen egy pillantással megbirkózik a feladataival. A fiam néha még játszik is vele.

  A megvásárolt konfigurációtól függően az egyik vagy a másik operációs rendszert kapja. Az Acer Aspire C24-963 olcsó változata például a következő eszközökkel rendelkezik

 • nux, míg a csúcsváltozat képes a Windows 10 Professional tetszését elnyerni. Olvasóinknak azonban nem okozhat gondot az operációs rendszer saját maguknak történő telepítése, így érdemes némi pénzt megtakarítani.

  A programokkal való interakcióhoz itt IPS-kijelzőt használnak, amely a maximális betekintési szögek érdekében tetszik. Felbontása 1920×1080 képpont, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen nézhesse a különböző videókat. Még akkor is, ha a napfény közvetlenül éri a számítógépet – a képernyő tükröződésmentesített bevonattal van ellátva. Senki sem tud betelni az érintésérzékeny hordozóval. A gyártó úgy döntött, hogy spórol rajta. Egyébként egyes konfigurációkat billentyűzet és egér nélkül szállítanak – ellenőrizze ezt a pontot előre. És ha a monoblokkkal együtt a dobozban végzik, akkor is be lesznek drótozva.

  Talán a modell legfőbb hátránya a nagyon alacsony RAM méret. Ha nem szeretne túl sokat költeni, akkor megkockáztatja, hogy csak 4 GB-ot kap. És a kétszeres kapacitás drágább konfigurációkban sem szokatlan. Szerencsére van egy bővítőhely egy további kártya számára, így elméletileg 32 GB-ra növelheti ezt a kártyát.

  A csatlakoztathatóság tekintetében nincs sok panaszra okod. A számítógép négy USB-porttal rendelkezik, amelyek fele USB 3 kompatibilis.0. Van egy kártyaolvasó is. A 802 802 szabványt támogató Wi-Fi modul csatlakozik az útválasztóhoz.11ac. Valaki boldog lesz a Bluetooth 4.2, amelynek köszönhetően a hangot vezeték nélküli fejhallgatóra lehet továbbítani.

  Előnyök

  • Van egy webkamera;
  • A modern vezeték nélküli szabványok támogatottak;
  • A csatlakozók optimális száma;
  • Kiváló IPS-kijelző;
  • A kártyaolvasó jelen van;
  • A súlya mindössze 3,2 kg.

  Hátrányok

  • Nem a legnagyobb mennyiségű RAM;
  • Nincs különálló grafikus kártya;
  • Nem a legjobb billentyűzettel érkezik;
  • Nehézségek adódhatnak a Windows telepítésével kapcsolatban.

  Lenovo AIO V530-24ICB

  Értékelés: 4.5

  Lenovo AIO V530-24ICB

  A modern monoblokkok egyre vékonyabbak és vékonyabbak. A Lenovo AIO V530-24ICB ebből a szempontból egy számítógépes monitorhoz vagy TV-hez hasonlítható. Ezt a különösen nagy teljesítményű processzor és a diszkrét grafikus kártya kiküszöbölésével érhetjük el. Egyébként az itt használt chip sem nevezhető gyengének. Különösen, ha nem a legolcsóbbat választja, számíthat az Intel négymagos processzorára. Vagy akár egy hatmagos, ha nagylelkűnek érzed magad. Nos, az integrált grafika számos modern játékhoz elegendő lesz. Különösen a képességei elegendőek mindenféle “tankhoz”. Csak azok fognak szenvedni, akik Cyberpunk 2077 futtatására alkalmas számítógépet akartak venni.

  Amint azt már megértette, a Lenovo AIO V530-24ICB többféle konfigurációban is elérhető. Sokféleképpen változhatnak. Például a monoblokk különböző változataiban a RAM kapacitása 4 és 16 GB között változik. A képernyő is változhat. És nem a képátló és a felbontás – ezek 23,8 hüvelyk, illetve 1920×1080 pixel. A különbség a gyártási technológiában rejlik. Javasoljuk, hogy az IPS-kijelzővel rendelkező konfigurációkat keresse, mivel így nem szenved a gyenge színvisszaadás és a szűk betekintési szögek miatt.

  Sok notebook örökölt egy fontos részletet: a vezeték nélküli hálózat támogatása anélkül, hogy további adaptereket kellene vásárolni. A Lenovo AIO V530-24ICB képes csatlakozni egy útválasztóhoz a Wi-Fi 802.11ac. És a számítógép képes hangot kimeneti egy Bluetooth fejhallgatóra.

  A vezetékes csatlakozók közül kiemelkedik a hat USB-port. Fele megfelel a nagysebességű USB 3 szabványnak.1. Elég jó! Van egy memóriakártya-nyílás is, ami a fényképezőgép vagy a hordozható játékkonzol tulajdonosainak tetszhet.

  A Lenovo AIO V530-24ICB biztonságosan használható videokommunikációra. De ez minden, amire a webkamera képes. Ha szeretne streamelni, jobb, ha a monoblokkot egy gazdagabb képességekkel rendelkező webkamerához csatlakoztatja.

  Végül, vegye figyelembe a DVD-meghajtó és a fali tartó jelenlétét. Ritka az olyan eset, amikor a falra lehet akasztani, mint az általunk említett tévét vagy monitort.

  Előnyök

  • Van egy kártyaolvasó;
  • Nagy teljesítményű processzort használnak;
  • Van egy webkamera;
  • Kiváló IPS kijelző;
  • A modern vezeték nélküli hálózatok támogatottak;
  • Optikai meghajtóval kiegészítve;
  • A falra akasztható;
  • Nagyon sok USB-csatlakozó.

  Hátrányok

  • Nem a legjobb billentyűzettel érkezik;
  • Nyíltan rossz hangzású sztereó hangszórók;
  • A bekapcsológomb elhelyezése nem a legjobb;
  • Nincs különálló grafikus kártya.

  HP ProOne 440 G5

  Értékelés: 4.4

  HP PROONE 440 G5

  A HP készített néhány nagyszerű laptopot a maga idejében. Azonban még ma is ebben a szakmában tevékenykedik. Azonban most már monoblokkkal érkezik. Gyakran nem rendelkeznek különösen jelentős hátrányokkal sem. A HP ProOne 440 G5 nevű modell például modern dizájnnal és szerény mérettel büszkélkedhet. Az itt használt operációs rendszer a Windows 10 Professional. Vannak azonban OS nélküli konfigurációk is – ezek egy kicsit olcsóbbak. De tegyük fel, hogy nem akarsz spórolni.

  Szóval, mivel büszkélkedhetnek a monoblokk csúcsstátuszhoz közeli változatai?? Az első az Intel Core i7-9700T, egy okta-core processzor. Nehéz elképzelni olyan feladatokat, amelyekkel nem tud megbirkózni. Csak arra panaszkodhat, hogy ez a chip nem a legújabb generáció. Nos, mit lehet tenni… Ez az all-in-one tegnap sem jelent meg a boltok polcain…

  A memória mérete konfigurációnként is változhat. A szűkös 4 GB-tól a tökéletesen elfogadható 16 GB-ig terjed. Ami a diszkrét grafikus kártyát illeti, akkor nem lesz semmilyen esetben sem. Az integrált grafikára kell hagyatkoznia. Mint tudod, ez most már elég alkalmas ahhoz, hogy sok félig-meddig ingyenes játékban közepes grafikai beállításokat élvezhessünk.

  A kép az IPS-kijelzőn jelenik meg, átlója 23,8 hüvelyk, felbontása pedig 1920×1080 pixel. A gyártó nem feledkezett meg a tükröződésgátló bevonatról sem. Röviden, a képernyőnek nincs panasza. Az egyetlen apró bosszúság az érintőképernyő hiánya. Azonban nem minden Expertology-olvasónak van rá szüksége.

  Szép bónusznak tekinthető a DVD-meghajtó jelenléte. Ez a monoblokk kártyaolvasóval is büszkélkedhet. Ha számítógépes perifériákat szeretne csatlakoztatni, öt USB-portot talál a hátlapon. A jó hír az, hogy az USB 3 típusba már négy is tartozik.1. És ott van még a nagysebességű USB Type-C csatlakozó, ami manapság nem túl gyakori a kis monoblokkokban. Vezeték nélküli kapcsolat áll majd a vásárló rendelkezésére – a készülék támogatja a Bluetooth 5-öt.0 és Wi-Fi 802.11ac.

  A HP ProOne 440 G5-t Marina írta le a legjobban, aki a Yandex oldalon hagyott véleményt.Már hallottam a következő visszajelzéseket a Marketről: “Jó képernyő, gyors teljesítmény. De néha akadozik. Gyenge billentyűzet – egyes betűket csak nagy erőfeszítéssel lehet begépelni, de nem okoz gondot a cseréje.”.

  Előnyök

  • Szép IPS kijelző;
  • Nagyszámú nagysebességű USB-port;
  • Van egy kártyaolvasó;
  • DVD-meghajtóval kiegészítve;
  • Támogatja a Wi-Fi 802 szabványokat.11ac és Bluetooth 5.0;
  • Van egy webkamera.

  Hátrányok

  • Gyenge billentyűzettel érkezik;
  • Egy HDD-t használnak tárolóként;
  • Nincs különálló grafikus kártya;
  • Gyenge hangszórórendszer;
  • Magas ár.

  Acer Veriton Z4860G

  Értékelés: 4.3

  Acer Veriton Z4860G

  Ez a modell leginkább egy hagyományos monitorra hasonlít, webkamerával kiegészítve. Az utóbbi felbontása egyébként nem haladja meg az 1 megapixelt, így a streamelőknek biztosan nem fog tetszeni. Ez a számítógép egy 1920×1080 pixel felbontású IPS-kijelzőt kapott, 23,8 hüvelykes képátlóval. A betekintési szögek nem panaszkodnak. A monoblokk legolcsóbb változatai azonban TN-mátrixszal rendelkeznek, és haszontalan képet adnak – javasoljuk, hogy még csak ne is gondoljon a számítógép megvásárlására.

  A Windows 10 Professional lehet felelős a képernyő aktivitásáért. De ne felejtsük el, hogy ez az operációs rendszer sok pénzbe kerül. Ezért van az olcsó konfigurációkban a következők is

 • nux, Endless OS vagy egyáltalán nem operációs rendszer.

  Acer Veriton Z4860G – ritka eset, amikor egy monoblokk különböző változatai eltérő CPU-gyártóval rendelkezhetnek. Különösen AMD A9-9400-as AMD-vel szerelt modellek találhatók benne. De gyakrabban az ügyfélnek az Intel valamelyik chipjén alapuló konfigurációt kínálnak fel. Egyes megoldások hat maggal és meglehetősen nagy számítási teljesítménnyel büszkélkedhetnek. De el kell ismerned, hogy ezek nem a legújabb generáció… Azonban nem minden olvasónk aggódik emiatt. Amit nem lehet elmondani a diszkrét grafikus kártya hiányáról. Játékhoz az integrált grafikára kell hagyatkoznia. És a képességei határozottan nem elegendőek egy hagyományos “cyberpunk” vagy Call of Duty játékhoz.

  A gyártó igyekezett megfelelő árcédulát elérni. A megtakarítás leginkább a RAM-oknál érezhető. Kapacitása itt 4 és 8 GB között mozog. A jövőben extra kártyát kell vásárolnia, különben még az internetböngésző is panaszkodni fog, nem is beszélve az erőforrás-igényesebb alkalmazásokról.

  Mint sok más modern monoblokk, az Acer Veriton Z4860G is vezeték nélküli modulokkal van felszerelve. Számos konfiguráció készen áll a Wi-Fi 802.11ac, nagy sávszélességgel. Nos, a vezeték nélküli fejhallgató tulajdonosok örülni fognak a Bluetooth 5 támogatásának.0. Ha a szabványos interfészekről beszélünk, akkor először is hat USB-port tűnik fel. Kellemes, hogy szinte mindegyikük az USB 3 szabványokhoz tartozik.0 és USB 3.1. Ebben a tekintetben úgy gondoljuk, hogy a számítógép szinte minden hasonló árú versenytársa fölött áll.

  Előnyök

  • Van DVD-meghajtó;
  • A webkamerát nem felejtettük el;
  • Nagy teljesítményű processzort használnak;
  • Van egy kártyaolvasó;
  • Nagyszámú nagysebességű USB-port;
  • Támogatja a legkorszerűbb vezeték nélküli hálózatokat;
  • Szép IPS kijelző;
  • Billentyűzet és egér tartozék.

  Hátrányok

  • Kis RAM;
  • Nincs különálló grafikus kártya;
  • Többnyire operációs rendszer nélkül érkezik;
  • Nem a legjobb hangszórók;
  • A webkamera nem mindenkinek felel meg.

  HP 24-df0030ur

  Értékelés: 4.2

  HP 24-DF0030UR

  Sok all-in-one PC nem tartalmaz különálló grafikus kártyát. A HP 24-df0030ur nevű modell például nem rendelkezik ilyennel. Ez lehetővé teszi, hogy a számítógép csendes maradjon, és segített a gyártónak abban is, hogy karcsúbbá tegye alkotásait.

  Vegye figyelembe, hogy ez szigorúan egy irodai számítógép. A specifikációk félreérthetetlenül utalnak erre. A kétmagos Intel Celeron J4025 processzor például csak internetezéshez és dokumentumok gépeléséhez elég jó. Ha videoszerkesztéssel vagy hasonlóval akarja feltölteni a chipet, akkor fennáll a vad lassúság veszélye. A 4 GB RAM szintén erről árulkodik. Szerencsére további memória megvásárlásával megnégyszerezheti a kapacitást.

  Ne ijesszünk meg. Pozitív dolgok jutnak eszembe a számítógép leírásakor. Például az itt használt kijelzőre nem lehet panasz. IPS technológiát használtak a létrehozásához, így a színek nem torzulnak, függetlenül attól, hogy milyen szögből nézzük őket. A képernyő képátlója 23,8 hüvelyk, felbontása 1920×1080 pixel. A monoblokk egyébként már rendelkezik a Windows 10 Home operációs rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy a számítógép megvásárlása után azonnal értékelheti a kijelzőt az érdemei alapján – nem kell vele semmi különlegeset tennie.

  A HP 24-df0030ur több vezeték nélküli modullal rendelkezik. A Bluetooth 4 támogatása.2 csatlakozóval a számítógép képes hangot kiadni az okostelefonnal párosított fejhallgatóra. A monoblokk készen áll a Wi-Fi 802.11ac, így nagy sebességű kapcsolatra számíthat az útválasztójával. A vezetékes interfészek közül négy USB-portot érdemes megemlíteni. Sajnos az USB 3 szabvány.A 0 csak a felének felel meg, ami nem minden Expertology-olvasót elégíthet ki. És a számítógép beépített kártyaolvasóval is rendelkezik, amely az SD-kártyák számára készült.

  Végül, van néhány hátránya, amivel tisztában kell lennünk. Ők már jól leírták Evgeny Novikov, aki hagyta a Yandex.A következő visszajelzést kaptam a piactéren: “Zajos. Kis memória. 128 GB egyáltalán nem jelent semmit. Ez gyakori probléma az olcsó monoblokkoknál. Tehát meg kell fontolnia egy nagyobb SSD megvásárlását az M.2.

  Előnyök

  • Jó IPS kijelző;
  • A RAM mennyisége növelhető;
  • Támogatja a modern vezeték nélküli hálózatokat;
  • Van egy kártyaolvasó;
  • Jó hangszórók;
  • Van egy webkamera;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Egy nagyon szerény SSD van telepítve;
  • Kis RAM;
  • A processzor nem nevezhető erősnek;
  • A billentyűzet és az egér vezetékes.

  Következtetés

  Ez a legjobb monoblokkok listája azok közül, amelyek viszonylag kis kijelzővel rendelkeznek. Talán már észrevette, hogy ezek a készülékek is erős processzorral és tisztességes mennyiségű RAM-mal büszkélkedhetnek. Néhány monoblokk akár játéknak is nevezhető!

  Olvasson tovább  Top 10 tabletta ár és minőség szerint
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: