5 legjobb méhpempő készítmény

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Royal Jelly: hogyan válasszon egy jó terméket és védje magát a hamisítványoktól?

A méhpempő egy egyedülálló természetes eredetű termék, amelyet a dajkaméhek nyálmirigyei termelnek. Hihetetlenül értékes összetétele (fruktóz, fehérjék, hormonok, ásványi anyagok) miatt a méhpempőt nemcsak hasznosnak, hanem terápiás célúnak tartják, és a kereslet folyamatosan növekszik.

A gyűjteményéről szólva. Az eljárás meglehetősen bonyolult, munkaigényes és különleges hőmérsékleti feltételeket igényel, mivel a napfény és a hő romboló hatással van a méhpempőre, és a méhpempő már a sejtekből való kivonás után néhány órával elveszíti tulajdonságait. Az ilyen komplikációk nemcsak a termék árát befolyásolják, hanem hozzájárulnak a nem elhanyagolható mennyiségű hamisításhoz is.

Ahhoz, hogy valóban jó terméket válasszon, és ne botoljon egy hamisítványba, először is meg kell érteni, hogy milyen formában lehet a méhpempőt a fogyasztónak szállítani. A gyűjtés után ebben a formában tárolható:

 1. Fagyasztott– Miután begyűjtötték, a méhpempő egy kocsonyaszerű massza, amelynek sajátos szaga és savanyú íze van. Ennek a fagyasztott terméknek kell lennie, mivel a fagyasztott méhpempőt elsősorban méhészek értékesítik (gyakorlatilag közvetlenül a méhészetből). A kérdés az, hogy nem olyan könnyű ellenőrizni a minőségét. Kérjen minőségi tanúsítványt a kiskereskedőtől, vagy csak megbízható méhésztől vásároljon méhpempőt.
 2. Konzervek– a méhpempő “életképességének” meghosszabbítása nem könnyű, és a méz kiváló tartósítószer, amely lehetővé teszi, hogy szó szerint “lezárja” az összes értékes összetevőt. A kérdés az, hogy a mézben a kívánt összetevő tartalma mínusz 2 % lesz. Ezenkívül nehéz ellenőrizni a méhpempő jelenlétét a mézben. Csak a megjelenése és az íze alapján lehet meghatározni. A méznek kesernyés/savanykás ízűnek, világossárgának, majdnem fehérnek (de nem fehérnek) kell lennie!) szín.
 3. Adszorbeált– Egyszerűbben fogalmazva, a termékből eltávolítják a felesleges nedvességet, majd 1:4 arányban adszorbenshez keverik. Elsősorban kiskereskedelmi üzletekben értékesítik, amelyek általában minőségbiztosítási dokumentációt kérnek. Ezért a nem megfelelő minőségű termékek megvásárlásának lehetősége minimális.
 4. Liofilizált– A liofilizálás során a legkoncentráltabb változatát állítják elő a. Ennek megfelelően az egyszerre bevitt értékes összetevők mennyisége a legmagasabb, és a termék bevétele minimális. A liofilizált méhpempő-készítmények gyártói mindig tanúsítvánnyal igazolják minőségüket.
Olvasson tovább  12 legjobb BB krémek

A legjobb méhpempővel készült termékek értékelése

Értékelés hely termék neve ár
A legjobb méhpempő termékek rangsora 1 Y.S. Eco Bee Farms, Méz méhpempővel, 675 mg 880€
2 Ca
 • Gold Nutrition, Royal Jelly, 500 mg, 120 db Veggie kapszula
 • 1 273€
  3 Now Foods, Royal Jelly, 300 mg, 100 lágy kapszula 536€
  4 Solgar, Royal Jelly “500”, 60 lágy kapszula 1 139€
  5 Apilac Grindex tabletta, 10 mg (#25) 106€

  Y.S. Eco Bee Farms, Méz méhpempővel, 675 mg

  Értékelés: 4.9

  Y.S. Eco Bee Farms, Méz méhpempővel, 675mg

  Az amerikai vállalat közel 25 éve állít elő bio mézet és méhészeti termékeket. A márka volt az első az Egyesült Államokban, amely tanúsítottan organikus termékeket forgalmazott. A fogyasztók többnyire a méz jellegzetes ízét (savanyú ízét) a méhpempővel együtt az Y.S. Eco Bee Farms és világos krémes árnyalatú. Amint arra maga a gyártó is rámutat, allergiás reakciók lehetségesek. Egyedi esetekben a fogyasztói visszajelzések a termékkel szembeni intoleranciára utalnak.

  Előnyök

  • hitelesített;
  • megfizethető ár;
  • Íz/megjelenés a minőségi terméknek való megfelelőség.

  Hátrányok

  • nem észlelt.

  Ca
 • fornia Gold Nutrition, Royal Jelly, 500 mg, 120 db Veggie kapszula
 • Értékelés: 4.8

  Ca<li></div><p>fornia Gold Nutrition, Royal Jelly, 500 mg, 120 kapszula” src=”/wp-content/uploads/2023/09/87816666196321-745-.jpg” height=”410″ title=”Ca</p><li>fornia Gold Nutrition, Royal Jelly, 500 mg, 120 db kapszula”><p>Az észak-amerikai étrend-kiegészítő gyártó által gyártott Royal Jelly kapszulák száraz fagyasztással nyert koncentrátumot tartalmaznak. Nem tartalmaz idegen adalékanyagokat. A fogyasztók megjegyzik a termék magas hatékonyságát és a használat utáni mellékhatások hiányát. Igaz, egyesek szerint a pozitív hatások hiánya.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>magas koncentrációjú méhpempő (120 kapszula 1500 mg friss méhpempővel egyenértékű terméket tartalmaz)</li><li>Nem tartalmaz káros adalékanyagokat, beleértve a szóját és a GMO-kat;</li><li>gluténmentes.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>kimutathatatlan.</li></ul><h3>Now Foods, Royal Jelly, 300 mg, 100 lágy kapszula </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Now Foods, Zselés királyi, 300 mg, 100 lágy kapszula

  Az 1968-as alapítása óta ez a kis amerikai családi vállalkozás sikeresen gyárt biotermékeket, átfogó megközelítést követve: a vállalat a fogyasztóknak vitamin-kiegészítőket kínál biokozmetikumokkal és természetes olajokkal kombinálva. A “Royal Jelly” a Now Foods-tól lágy kapszula formájában kerül forgalomba liofilizált koncentrátummal. Kizárólag felnőttek számára készült, terhes vagy szoptató anyák számára nem alkalmas.

  Előnyök

  • A “méhpempő” maximális koncentrációja egy adagban;
  • Nincs káros adalékanyag, nincs GMO.

  Hátrányok

  • nem található.

  Solgar, Royal Jelly “500”, 60 lágy kapszula

  Értékelés: 4.7

  Solgar, Royal Jelly

  Az orosz Solgar vállalat több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik a prémium minőségű táplálékkiegészítők gyártásában. A márkás termékek a kiskereskedelmi üzletekben is kaphatók. A fogyasztók a termék rendszeres használatával javuló közérzetről és hangulatról számolnak be. A Solgar Royal Jelly csak felnőttek számára készült.

  Előnyök

  • magas koncentrációjú termék;
  • Tejadalékanyagoktól és GMO-któl mentes.

  Hátrányok

  • nem észlelték.

  Apilac Grindex tabletta, 10 mg (#25)

  Értékelés: 4.5

  Apilac Grindex tabletta, 10 mg (#25)

  Lettországban készült, fagyasztva szárított méhpempőt tartalmazó méhpempő tabletta – ideális biztonságos termék szoptatási zavarok esetén, biztonságos gyermekek számára (ajánlott hipotrófiás és étvágytalan csecsemőknek), ajánlott emésztési zavarok esetén. Allergiás reakció lehetséges.

  Előnyök

  • semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz;
  • Gyermekek és terhesség esetén is alkalmas;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • nem észleltek.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: