Az 5 legjobb töltőanyag az orr- és szemöldökráncok kezelésére

*Best in Editor’s Review. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt mindenképpen konzultáljon szakemberrel.

A nasolabialis ráncok területére adott injekciós injekciók segítenek a mimikai ráncok és az életkorral összefüggő ráncok kisimításában. A fuller-készítményeket széles körben használják a biorevitalizációs kezelések során. Segítenek a korai és előrehaladott öregkori bőrfolyamatok leküzdésében.

A szépségápolási injekciókat sok 18 év feletti lány és nő használja. De a férfiak is a kozmetikusokhoz fordulnak a nasolabialis ráncok korrekciója érdekében. A bőrre történő felhordás után a töltőanyagok 6-18 hónapig maradnak a helyükön. Hatékonyan késleltetik az öregedési folyamatokat és nem váltanak ki allergiás reakciókat. De az injekciókat ezekkel a termékekkel csak professzionális kozmetikusok végezhetik.

Egyes felhasználóknak sikerül szakember nélkül vásárolni töltőanyagokat, és maguknak beadni őket. Ez rossz ötlet, mivel az orr- és szemhéjráncok “utána” rosszabbul fognak kinézni, mint vártuk. És mivel az ilyen injekciók nemcsak a szépségedet, hanem az egészségedet is tönkretehetik, nem bízhatsz az első “szakemberben”.

A gyakorló kozmetikusnak orvosi végzettséggel kell rendelkeznie. Segít megtalálni a megfelelő terméket, a problémás terület összetételétől és jelenlegi állapotától függően. Szakértőink a tapasztalt kozmetológusok szerint kiválasztották az 5 legjobb töltőanyagot a nasolabialis ráncok kezelésére.

Speciális készítmények

A nazolabiális ráncok korrekciójára használt töltőanyagok olyan összetevőket tartalmazhatnak, mint például

 1. Hialuronsav. Ezek nagyon specifikus, viszkózus termékek, amelyek elsődleges funkciója a szövetek feltöltése ott, ahol szükség van rá. Nemcsak mechanikusan állítják helyre a normál szöveti térfogatot, hanem a bőr biológiai állapotát is.
 2. Poli-L-tejsav. Ez egy biológiailag lebomló, biokompatibilis szintetikus polimer, amely mélyen a bőrben működik. Megvastagítja a lágy szöveteket a kollagénszintézis serkentésével. Ez utóbbi helyreállítja a bőr szerkezetét, pótolja az elveszett térfogatot, és eltünteti a bőrredőket és a mély ráncokat.
 3. Kalcium-hidroxiapatit.Ez egy az emberi csontszövethez hasonló anyag. Elindítja az elasztin és a kollagén szintézisét, amelyek a mátrixot, az elveszett forma visszanyeréséhez nélkülözhetetlen keretet alkotják.
Olvasson tovább  12 a legjobb borotválkozó tollak közül

Az eredmények és a hosszan tartó hatás nemcsak a termék összetevőitől függ, hanem attól is, hogy a páciens a kezelés után követi-e a megfelelő bőrápolási rendszert.

A legjobb töltőanyagok a nazolabiális ráncok kezelésére

Választékunk a legjobb francia, olasz és amerikai termékeket tartalmazza. Különböző beillesztési mintákkal rendelkeznek, de összességében fokozott hatékonyság jellemzi őket.

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb töltőanyagok a nazolabiális ráncok kezelésére 5 Sc
  ptra
7 200 €
4 Surgiderm 8 200 €
3 Radiesse 7 625 €
2

rofhilo

10 200 €
1 Stylage 11 700 €

Sc
  ptra

Értékelés: 4.6

Sc<ul></div><p>ptra” src=”/wp-content/uploads/2023/09/97216666196951-845-.jpg” height=”232″ title=”Sc</p><ul>ptra”><p>A francia gyártó Sanofi egy injekciós biokorrektor Sc</p><ul>poli-tejsav alapú ptra. Beindítja a szervezet szövetének természetes kollagéntermelését. Kitölti a ráncokat és mélyen a bőrbe hatol. Mivel a poli-L-tejsav nem állati eredetű, a Sc<ul>A ptra nem vált ki allergiás reakciókat, nem vált ki kilökődést. Magas szinten biokompatibilis is.<p>Számos tanulmány bizonyította, hogy 12 hét elteltével a bőr kollagéntartalma 66,5%-kal nő. A nők arról számoltak be, hogy a mély ráncok és a mimikai ráncok alig láthatóak az injekciók után. Az elveszett kötet jól helyreáll. A betegek 95%-a a kezelés után akár 24 hónappal is megőrzi vonzó megjelenését.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>egy késleltetett biológiai lebomlású filler;</li><li>aktiválja a szervezet saját kollagén termelését;</li><li>Az eljárás hosszú távú hatása.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelt.</li></ul><h3>Surgiderm</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Surgiderm

A neves francia Corneal laboratórium gyártja a Surgiderm 24 XP hialuronsavas töltőanyagot. A gélkészítmény nem állati eredetű hialuronsavat tartalmaz 24 mg/ml sűrűségben. A termék pH 7,2 foszfátpufferrel is dúsított, amely hosszabb hatástartamot biztosít. A terméket a legtöbb szervezet jól tolerálja. nincs allergia vagy elutasítás. Az emberi bőrben lévő enzimek fokozatosan gyengítik.

A Surgiderm kiválóan alkalmas a középmély ráncok korrekciójára, beleértve a nasolabialis ráncokat is. A termékkel végzett kezelések után a hatás azonnali. De maximálisan látható 7 nappal az injekció beadása után. A pozitív eredmények 8-12 hónapig fennmaradnak. Néhányan azonban arról számoltak be, hogy a töltőanyag beadása meglehetősen fájdalmas, és az első néhány napban enyhe induráció jelentkezik az orr- és szemhéjráncok területén.

Előnyök

 • Jó munkát végez a finom vonalak és ráncok eltávolításában;
 • A HA többlépcsős tisztítási folyamaton megy keresztül;
 • belülről hidratálja a bőrt;
 • Az előny legfeljebb egy évig tart.

Hátrányok

 • fájdalmas injekciók.

Radiesse

Értékelés: 4.8

RADIESSE

Az amerikai gyártó Merz Aesthetics gyártja a Radiesse injekciós töltőanyagot. Svájci receptúra szerint készül. A termék a következő összetevőket tartalmazza: kalcium-hidroxiapatit (30%) és desztillált víz (70%), amely hordozó gélként szolgál. Kapható 0,3 ml-es, 0,8 ml-es és 1,5 ml-es fecskendőben. A kozmetikus a kezelendő terület indikációja és mérete alapján dönti el, hogy az egyes pácienseknél mennyi terméket kell befecskendezni.

A bőr alá kerülve a Radiesse gyorsan feltölti az üres lágyszövetet és serkenti a saját kollagén termelését. A következő 4 hétben a kezelés eredményei egyre láthatóbbá válnak. 2 hónap elteltével további adag beadása ajánlott. Bár a vélemények szerint a legtöbb esetben 1 injekció elegendő az orr-ráncok eltüntetéséhez. A betegek 1-1,5 évig várhatják a pozitív eredményeket.

Előnyök

 • a készítmény legfeljebb 18 hónapig aktív
 • 1 kezelés elegendő a nazolabiális ráncok eltüntetéséhez;
 • Nem okoz semmilyen mellékhatást vagy allergiás reakciót.

Hátrányok

 • nem találtak.

rofhilo

Értékelés: 4.9

Profhilo

Az IBSA gyártja a Profhilo nevű hialuronsavat, amelynek alacsony és magas molekulasúlya 1:1 arányban van jelen. A termék összetevői a fokozott folyékonyság miatt könnyen áthatolnak a bőr alatti szöveteken és a bőrön. Ajánlott az orr- és szemhéjráncok kezelésére 2 kezeléssel, egy hónap különbséggel.

2-3 nappal a beavatkozás után az első eredmények láthatóvá válnak. A legkifejezettebb hatás 3 hónap elteltével érhető el. A termék hatása elhúzódó. A manipuláció után elért kezelési eredmény akár egy évig is eltarthat. Sokan szeretik, hogy az eljárás nem igényel érzéstelenítést. Általában nincs gyógyulási időszak.

Előnyök

 • Helyreállítja a természetes kollagéntermelést;
 • alacsony trauma
 • Mélyen hidratál;
 • a hatás egy évig tart.

Hátrányok

 • nem észleltek.

Stylage

Értékelés: 5.0

STYLAGE

A francia Laboratorie Vivacy márka kifejlesztette a Stylage-t, egy hialuronsav alapú töltőanyagot az orr-ráncok korrekciójára. Mély és nagyon mély ráncok esetén ajánlott, beleértve az orr- és szemöldökkörnyéki ráncokat is. Nagyon jól kompenzálja a szövetek nedvességhiányát is. A kezelés utáni duzzanat általában 3-5 nap alatt elmúlik. Az eljárás után nincs tömörödés, kellemetlen érzés azon a területen, ahová a gyógyszert befecskendezték.

Hosszan tartó hatás. A megereszkedés és a ráncok kiváló korrekciója 12 hónapon belül. A termék fokozatosan oldódik. Hidratálja a bőrt koncentrált hialuronsavval és mannittal, hosszan tartó hatást biztosítva. De nem zárjuk ki az egyéni túlérzékenységet a készítményre, amely a gyógyszer bevezetése után azonnal duzzanat formájában jelentkezik. 7 napig eltartható.

Előnyök

 • Még a mély ráncokkal is megbirkózik;
 • a hatás 9-12 hónapig fennmarad;
 • Az arc bármely területén használható
 • simán szétterül a bőr alatt.

hátrányok

 • Túlérzékenység a készítményre.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: