10 Legjobb MTPL biztosítótársaságok Samara-ban

*A legjobb a szerkesztők véleménye szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

A gépjármű-felelősségbiztosítási kötvény minden gépjármű-tulajdonos számára kötelező dokumentum. Annak érdekében, hogy a szerződés elkészítésekor ne merüljön fel probléma, előzetesen meg kell határoznia a vállalatot.

Számos jó hírű biztosító társaság van Samara-ban, sok értékeléssel. Elemeztük a piacot, és kiválasztottuk a 10 legjobb, jó hírű szervezetet.

A legjobb gépjármű-felelősségbiztosítók értékelése Samara városában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb gépjármű-felelősségbiztosítók értékelése Samara területén 1 Yugoriya 5.0
2 Abszolút biztosítás 4.9
3 Zetta biztosítás 4.8
4 Astro-Volga 4.7
5 Tinkoff biztosítás 4.6
6 Reneszánsz biztosítás 4.5
7 RESO-garancia 4.4
8 AlfaStrakhovanie 4.3
9 Soglasiye 4.2
10 Ingosstrakh 4.1

Yugoriya

Értékelés: 5.0

Yugoriya

“Nem véletlen, hogy a Yugoriya az első helyen áll a legjobb szamarai gépjármű-felelősségbiztosítók között. A cég az ügyfelek számára szolgáltatások széles körét kínálja, és elsősorban a gépjármű-biztosításra szakosodott. A szervezetet a gépjármű-felelősségbiztosítások alacsony árai, a szerződés gyors teljesítése az irodákban és az interneten keresztül történő megkötése miatt választották.

“A Jugoriya elsősorban a Távol-Keleten és Szibériában foglalkozik biztosítással. Ennek ellenére a szamaraiak magasra értékelik a vállalatot, amit a számos pozitív értékelés is bizonyít. Az autótulajdonosok túlnyomórészt pozitív véleménnyel vannak Jugoriáról. Az ügyfelek dicsérik a barátságos személyzetet, a politika gyors végrehajtását és a diszkrét ajánlatokat.

A véleményekből ítélve a biztosítási biztosok nagyon gyorsan jönnek. A szerződés felmondása nem okoz gondot. Az egyetlen hátránya, hogy a honlapon keresztül nehézkes a gépjármű-felelősségbiztosítási politika módosítása. Telefonszám: 8 (800) 100-82-00. Cím: Samara, ul. Érdemes autómosót vásárolni a Sovetskoy Armii str. 221, Beam Business Centre.

Abszolút biztosítás

Értékelés: 4.9

Abszolút biztosítás

A rangsor második helyét az Absolute Insurance biztosító társaság foglalja el. Az A+ magas szintű megbízhatóságáról ismert, ami a szervezet pénzügyi biztonságát és a kötelezettségek garantálását jelzi. A személyzet mindig kész segíteni az ügyfeleknek, megpróbálnak konszenzusra jutni, és nem akarnak pereskedni.

Számos esetben a biztosítási kártérítés kifizetése késett. Panaszok érkeztek arra vonatkozóan, hogy a szervezet olyan szolgáltató központok szolgáltatásait veszi igénybe, amelyekkel szerződésben áll. Ugyanakkor az autójavító műhelyek munkájának minősége sok kívánnivalót hagy maga után.

Olvasson tovább  7 legjobb detektívközpontok Moszkvában

Az Absolute Insurance előnyei közé tartozik a gépjármű-felelősségbiztosítás kedvező költsége, a 24 órás telefonos ügyfélszolgálat, a dokumentumok gyors kézbesítése az ügyfélnek. Telefonszám: +7 (495) 025-77-77. Cím: Samara, ul. Rabochaya str. 95.

Zetta biztosítás

Értékelés: 4.8

Zetta biztosítás

A svájci Zetta biztosítótársaságot tartják az egyik legjobb társaságnak a hajótest-biztosítás megkötésére. A gépjármű-felelősségbiztosítás helyzete itt egy kicsit rosszabb. Sok szamarai ember azonban évek óta együttműködik a szervezettel, és dicsérte a szolgáltatásait.

“A Zetta Biztosítót a problémák gyors megoldása, a minőségi szolgáltatás és az egyéni megközelítés miatt választják. Jó, hogy a jelenlegi politikán minden erőfeszítés nélkül lehet változtatni. A vállalat támogatási szolgáltatása tökéletesen működik. A szakemberek mindig kapcsolatban állnak és azonnal válaszolnak a kérdésekre. Balesetek esetén a biztosító minőségi javítást kínál az autótulajdonosoknak.

A Zetta biztosítás fő hátránya a biztosítási kifizetések késedelme. A vállalat gyakran tétovázik a döntés meghozatalában, és alábecsüli a kompenzáció összegét. Külön említést érdemel az informatív weboldal, amely minden szükséges információt tartalmaz, beleértve a gépjármű-felelősségbiztosítás költségeit is. Telefonszám: 8 (800) 700-77-07. Cím: Samara, ul. Michurina utca 112A.

Astro-Volga

Értékelés: 4.7

Astro-Volga

Az Astro-Volga biztosítótársaság továbbra is a rangsorban. Kedvező árajánlatok jellemzik. A szervezet szakemberei készek segíteni az ügyfeleknek a biztosítás minden szakaszában. Az Astro-Volga alkalmazottai érdekeltek jó hírnevük megőrzésében. Időben válaszolnak a fellebbezésekre és az interneten tett észrevételekre.

A szamarai autótulajdonosok a biztosító társaságot a magas színvonalú szolgáltatás, az esetek vizsgálatának minimális ideje, az OSAO kényelmes, időveszteség nélküli végrehajtása miatt választják. Az ügyfeleket bosszantja az a tény, hogy a helyszínen történő biztosítási kötvények elkészítésekor mindig vannak hibák. A biztosítótársaságok képviselői technikai nehézségekre hivatkoznak. A központi iroda a Tinkoff moszkvai fiókjaiban található.Samara, ul. 167 Artsybushevskaya str. 8 (846) 200-77-60.

Tinkoff biztosítás

Értékelés: 4.6

Tinkoff biztosítás

A Tinkoff biztosító az ötödik helyen áll. A RAEX hitelminősítő ügynökség “Magas szintű megbízhatóság” A kategóriával jutalmazta. A szervezet tagja az Orosz Biztosítási Szövetségnek, az Európai Vállalkozások Szövetségének, az Orosz Uniónak, a.

Az autótulajdonosok a Tinkoff Strakhovaniye-t választják a gyors visszafizetési feltételek, a problémák gyors megoldása és az online gépjármű-felelősségbiztosítás egyszerű lebonyolítása miatt. A céggel kapcsolatos személyes tapasztalatok alapján megemlíthetjük az alkalmazottak udvarias hozzáállását, az éjjel-nappal tartó támogatást.

Olvasson tovább  A 11 legjobb vízipipa házak Moszkvában

A Tinkoff Insurance messze elmarad a versenytársaktól a díjak számában. A cég az ügyfelekkel való aktív kommunikációra összpontosít. A kártérítések alulbecsült összege az egyik hátrányként említhető.

A vállalatnak Szamarában nincsenek fiókjai, a székhelye Moszkvában van. 2 ügynökség nyílt a Szamara régióban. A kommunikáció telefonhívásokon, az alkalmazáson és a vállalat weboldalán keresztül történik. Ha szükséges, egy alkalmazott eljön az ügyfélhez. Telefonok: 8 (800) 755-80-00, +7 (499) 605-05-50.

Reneszánsz biztosítás

Értékelés: 4.5

Reneszánsz biztosítás

A Renaissance Biztosítót az egyik legjobb, Szamarában működő biztosítótársaságnak tartjuk. Oroszországban a tíz legjobb biztosító közé tartozik, és felmérésünkben a hatodik helyen áll.

Az autótulajdonosok a Renaissance Biztosítót választják, hogy kényelmesen és kedvezményesen vásárolhassák meg a gépjármű-felelősségbiztosítási kötvényt az interneten, sms-támogatással és 24/7 forródrót szolgáltatással. 2020-ban a cég WhatsAppon keresztül nyújtott elszámolási szolgáltatást a biztosítottaknak. Segítségével az ügyfelek szerződéseket vásárolhatnak, hosszabbíthatnak, módosíthatnak és szüntethetnek meg. A telefonos alkalmazásban kifizetést kérnek.

A felülvizsgálatok szerint a Renaissance Insurance késleltetheti a kifizetéseket. Ennek ellenére sok biztosított nem lát okot arra, hogy biztosítót váltson. Szamarában 2 fiók van. Az egyik a Karelszkaja utca 2. szám alatt található. Ammosov, Szent György Dimitrova str. 117. Telefon: +7 (846) 379-11-01.

RESO-garancia

Értékelés: 4.4

RESO-garancia

A neves IC “RESO-Garancia” folytatja a minősítést. Kiemelt területe az autóbiztosítás. A személyzet ért a CMTPL biztosításhoz, és tudja, hogyan kell eljárni a legbonyolultabb helyzetekben is.

A társaság folyamatosan az egyik vezető pozíciót foglalja el a biztosítási piacon. A vállalat a magas színvonalú szolgáltatásai és a megfelelő árak miatt szerzett hírnevet.

A vélemények szerint a szamarai irodáknál mindig hosszú sorok állnak. A szakemberek lassan dolgoznak. Javasoljuk, hogy a kötelező felelősségbiztosítási kötvényt online készítse el, így nem kell várakozással töltenie az idejét. A szervezet gyakran alulbecsüli a kártérítést és késlelteti a kifizetéseket. Összesen 15 RESO-garanciafiók nyílt Szamarában. Hot Line: 8-800-234-18-02.

AlfaStrakhovanie

Értékelés: 4.3

AlfaStrakhovanie

A rangsorban a következő az AlfaStrakhovanie, egy jól ismert biztosítótársaság. Az interneten mintegy 7000 hivatkozást találhat a cégről, ami bizonyítja népszerűségét. A vállalatot dicsérik a gyors kifizetésekért, az éjjel-nappali támogatásért és a CMTPL biztosítás szinte nulla lemondási arányáért.

“Az AlfaStrakhovanie egy megbízható vállalat, ahol könnyen és megfelelő áron szerezhet politikát. Az alkalmazottak igyekeznek az ügyfél javára döntést hozni, az ügyek nagyon ritkán kerülnek bíróság elé.

Olvasson tovább  7 legjobb virág szállítási szolgáltatások Saratov

Ami a kártérítés összegét illeti, azt gyakran alulbecsülik. A kapott pénz alig elegendő az autó javítására. Az ügyfelek panaszkodtak az AlfaStrakhovanie weboldalára. A myAlpari rendszerben nem lehet módosítani a szerződést. Előfordul, hogy a minimális biztosítási összeget helytelenül számítják ki, és a szerződés összege magasabb, mint amennyinek valójában lennie kellene. Telefonszám: +7 (846) 379-30-93. Cím: Samara, ul. Az internetes forrás egyetlen hátránya, hogy az érvényes szerződésen nem lehet változtatni. 78.

Soglasiye

Értékelés: 4.2

Soglasiye

A Soglasiye biztosítótársaság a magas szintű visszatérítésekről és a jó megbízhatóságról nevezetes. Az ügyfelek az elfogadható árak, a felhasználóbarát mobilalkalmazás és a gyors ügyfélszolgálat miatt választják. Egy oldalon könnyen és problémamentesen lehet kötvényt vásárolni. A technikai hibák nagyon ritkán fordulnak elő, ami nem tud másnak örülni, mint a.

Az internetes forrás egyetlen hátránya, hogy a meglévő szerződésen nem lehet változtatni. Így például egy másik járművezető beírásához el kell menni az irodába. És még az ágban is nehéz lehet a kiigazítások elvégzése.

A készpénzben történő kártalanítás helyett a javítás előírását jelölték meg az egyik hátrányként. “Soglasiye” híres arról a tényről, hogy pert indíthat, hogy pénzt kapjon a regressziós kártérítésre. Telefonszám: +7 (846) 379-24-77. Cím: Samara, ul. Nikitinskaya utca 52.

Ingosstrakh

Értékelés: 4.1

Ingosstrakh

Az utolsó sort az egyik legmegbízhatóbb szamarai biztosítótársaságnak adtuk. A legmagasabb, AAA minősítést kapta. “Az Ingosstrakh a legrégebbi szervezet Oroszországban, amelyet még 1947-ben alapítottak. Kiváló szolgáltatásminőség és stabilitás jellemzi. Az MTPL politika mellett a DSAGO, a “Garanti TO”, az “Avtoprotection” is létezik.

A szerződést a vállalat honlapján keresztül lehet megvásárolni. Bár az internetes erőforrás gyakran nem működik helyesen. Javasoljuk, hogy használja a mobilalkalmazást, amely nem rendelkezik technikai hibákkal.

A vállalat fő hibái a kifizetések késedelme és a követelések indokolatlanul alacsony összegű feltüntetése. Egyes károkat a szakemberek nem vesznek figyelembe a kártérítés rendezésénél. Baleset esetén a dolgozók nem sietnek az üggyel foglalkozni. Telefonszám: +7 (846) 993-58-70. Cím: Samara, prospektsova str. 201b Karl Marx utca.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: