Top 10 MTPL biztosító társaságok Novoszibirszkben

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Bár a gépjármű-felelősségbiztosítási kötvény árát jogszabály rögzíti, a kötvény költsége a biztosítótársaságtól függően eltérő lehet. A vállalat megbízhatósága és az ügyfélszolgálat minősége továbbra is a vállalat kiválasztásának fő kritériuma.

Fedezze fel a legjobb MTPL biztosítótársaságokat Novoszibirszkben. A minősítésben résztvevők kiválasztásakor személyes tapasztalatok, az autótulajdonosok véleménye, a jogsérelmek számáról és a biztosítási kifizetések arányáról szóló információk vezettek minket.

A legjobb biztosítótársaságok értékelése Novoszibirszkben

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb biztosítótársaságok értékelése Novoszibirszkben 1 SOGAZ 5.0
2 Yugoriya 4.9
3 AlfaStrakhovanie 4.8
4 RESO-garancia 4.7
5 Sovcombank biztosítás 4.6
6 Ingosstrakh 4.5
7 Reneszánsz biztosítás 4.4
8 Zetta biztosítás 4.3
9 Abszolút biztosítás 4.2
10 VSK 4.1

SOGAZ

Értékelés: 5.0

SOGAZ

A minősítés első helyezettje optimális arányt mutat a pénzbeli kártérítés mértéke és a peres ügyek száma között. A biztosítási kárigények száma körülbelül 68%. A kárigények százalékos aránya – 0,03.

A Ra szakértői hitelminősítő ügynökség megadta a biztosítótársaság AAA szintjét, ami a vállalat stabilitását jelzi Oroszország piacán. A SOGAZ 2019-ben vezető szerepet tölt be a beszedett díjak tekintetében.

A biztosítótársaság véleménye ellentmondásos. A novoszibirszki lakosok a SOGAZ-t választják a tisztességes kártérítési arányok, a kárrendezési határidők betartása miatt. A hátrányok között említik a hosszú sorban állást az irodában. Az MTPL regisztrációja egy egész napot is igénybe vehet. Telefon: 8 (800) 333-08-88. Cím: Novoszibirszk, ul. 230/1 Frunze St.

Yugoriya

Értékelés: 4.9

Yugoriya

Oroszország legnagyobb biztosítótársasága, a Jugorja a második a rangsorban. A szervezet fő fókusza a gépjármű-biztosítás. Novoszibirszkben minden iroda rendelkezik hozzáértő szakemberekkel, akik magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak a gépjármű-felelősségbiztosítási kötvények kiállításához, meghosszabbításához és felmondásához.

Az árak itt valamivel alacsonyabbak, mint más biztosítótársaságoknál. Kellemes kedvezmények várják a nagyobb tapasztalattal és jó vezetési gyakorlattal rendelkező járművezetőket.

A vélemények alapján a jugoriai kártérítés összege nem alábecsülendő. Néha a kifizetés hosszú ideig késik. Az ügyfelek panaszkodnak a weboldal hibás működésére. A szolgáltatás gyakran hibát ad ki. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető. Cím: Novoszibirszk, Cseljuskincev 14/2. Telefon: +73833280808.

Olvasson tovább  8 legjobb autósiskola Nyizsnyij Novgorod területén belül

AlfaStrakhovanie

Értékelés: 4.8

AlfaStrakhovanie

A rangsor megtisztelő harmadik helyezettje az egyik legnépszerűbb biztosító, az AlfaStrakhovanie. A vállalatot a kötelezettségek gyors teljesítése és a tisztességes összegű kompenzáció miatt választják ki. A kártérítések kifizetése szükségtelen bírósági tárgyalások nélkül történik. A kifizetési arány 54%. A mobilalkalmazás extra kedvezményekkel egy szép húzás.

Nehézségek merülhetnek fel a CMTPL-szabályzat online megszerzésekor. A szolgáltatás gyakran generál hibákat, helytelenül kiszámított bónuszokkal.

A legtöbb értékelés bizonyítja, hogy az AlfaStrakhovanie teljesíti kötelezettségeit. Könnyen elérhetőek az alkalmazottak. Kár, hogy mindig hosszú sorok állnak a novoszibirszki irodákban. Akár 3 órát is várnia kell. Telefonszám: 8 (800) 333-09-99. Cím: Novoszibirszk, ul. 38 Ordzhonikidze

RESO-garancia

Értékelés: 4.7

RESO-garancia

Az 1991-ben alapított univerzális biztosítótársaság továbbra is a. A “RESO-Garancia” szolgáltatások széles skáláját kínálja. A szervezet számos kitüntető díjjal és elismeréssel rendelkezik.

A hitelminősítő ügynökség minden évben megerősíti a vállalat “Kivételesen magas szintű megbízhatóság” státuszát. A RESO-garancia által kifizetett kárigények száma körülbelül 41%. A kárigények százalékos aránya 0,11%.

Könnyű és kényelmes online kötvényt vásárolni a gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéshez. Igaz, ha hiba van, akkor be kell menni a hivatalba, hogy kijavítsák. A novoszibirszki ügynökségek hozzáértő és udvarias szakembereket alkalmaznak. A biztosítottaknak nincs igényük a munkájukra.

Az interneten rengeteg negatív visszajelzéssel találkozhat, amelyek kétségeket ébresztenek a RESO-Garancia választásának helyességét illetően. Úgy véljük, hogy a fórumokon leggyakrabban rossz kommenteket írnak.

Az egyetlen dolog, amire szeretnénk figyelmeztetni a potenciális biztosítottak figyelmét, az a honlap helytelen működése. Az erőforrás folyamatosan a regisztráció különböző szakaszaiban lóg. Ezután az eljárást elölről kell kezdeni. Cím: 19 Dimitrova pr, Novoszibirszk. Telefon: 8-800-234-18-02.

Sovcombank biztosítás

Értékelés: 4.6

Sovcombank biztosítás

A következő minősítési pozíció a Sovcombank Biztosítóé. A vállalat gyorsan feldolgozza a dokumentumokat és megtéríti a veszteségeket. Az MTPL biztosítás ára egy nagyságrenddel alacsonyabb. A törzsvásárlók személyes kedvezményeket kapnak. A jogi követelések aránya 0,07%. A visszautasítási arány akár 50% is lehet.

Olvasson tovább  A 15 legjobb betétgyűjtő bank

“Sovcombank Insurance – az egyik legjobb biztosító társaság Novoszibirszkben. Az ügyfélszolgálattal a nap bármely szakában felvehető a kapcsolatot. A szakemberek válaszolnak minden kérdésre.

Sajnos Novoszibirszkben csak egy irodája van a Sovcombanknak. Nem könnyű ide eljutni. Ráadásul szinte soha nincsenek szabad parkolóhelyek. Telefon: 8 (800) 100-21-00. Cím: Novoszibirszk, ul. 38 Revolutsii str.

Ingosstrakh

Értékelés: 4.5

Ingosstrakh

“Az Ingosstrakh egy jól ismert biztosítótársaság, hatalmas ügyfélkörrel. A vállalat minden autótulajdonosnak kellemes bónuszokat kínál. A szervezet a piaci részesedés lenyűgöző százalékát foglalja el… 2019-ben ez a szám 7% volt.

A valószínűsége annak, hogy Ingosstrakh bíróság elé kerül, minimális. A kifizetési arány 49%. Érdemes megjegyezni a vállalat körüli jó információs hátteret és a róla szóló negatív hírek hiányát. A gépjármű-felelősségbiztosítási kötvényt online lehet megvásárolni, az adatokat járműkategória, a járművezetők száma, vezetési tapasztalat és régió szerint megadva.

Az ügyfelek elégedetlenek a kifizetések alapos indoklás nélküli elutasításával és a CMTPL biztosítási visszatérítések alulértékelésével. Az alkalmazottak nem mindig hajlandóak az ügyfelet befogadni. Cím: Krasny Prospect, 11/2. Telefonszám: +7 (383) 230-25-30.

Reneszánsz biztosítás

Értékelés: 4.4

Reneszánsz biztosítás

A következő legmagasabb ajánlattevő legnagyobb előnye a felhasználóbarát weboldal, amely technikai hibák nélkül működik. Ha más szervezetek erőforrásainál lehetetlen a politika módosítását egy személyes kabineten keresztül beírni, a “Renaissance” -ban ez nem probléma. Könnyen ellenőrizhető a Bonus Malus, valamint a biztosítás meghosszabbítása vagy felmondása is.

A kifizetési arány 52%. A kárigények százalékos aránya eléri a 0,20%-ot. Érdemes megjegyezni, hogy a cég a jogvitát az ügyfél javára kívánja rendezni.

A “Renaissance Insurance” IC megbízhatónak bizonyult fennállása során. A vállalat hajlamos a károkat javítással, nem pedig pénzzel kompenzálni. A szervizközpontok gyorsan és magas színvonalon működnek.

Személyes tapasztalataink alapján azt tapasztaltuk, hogy a pénzbeli kártérítés összegét alulbecsülik, és a fizetési határidőt “meghosszabbítják”. A forródrótot elég nehéz elérni. Telefonszám: +7 (383) 335-81-00. Cím: Novoszibirszk, ul. Lenin utca 52.

Zetta biztosítás

Értékelés: 4.3

Zetta biztosítás

A Zetta Biztosító a legnépszerűbb értékelésekben az első helyeken szerepel. Az autótulajdonosok azért választják a társaságot, mert versenyképes áron kínálja a gépjármű-felelősségbiztosítási kötvényt, magas színvonalú javításokat végez a balesetek után és jó kártérítést nyújt.

Olvasson tovább  A 12 legjobb hamburgerező Moszkvában

Hozzáértő támogatás, amely a nap 24 órájában működik. Ha a döntés pozitív, a biztosító pénzben megtéríti a kárt, vagy felajánlja, hogy a járművet egy műhelyben megjavíttatja. A kártérítés fedezi a költségeket, és a járműben keletkezett összes kárt minőségi módon javítják ki.

A fő hátrányok – az elutasítások több mint 50%-a a kérelmezett esetek teljes számából és a jogi igények magas aránya, ami körülbelül 1,5%. Problémák adódhatnak a Zetta biztosítási oldallal kapcsolatban. Az adatokat nem lehet korrigálni a myAlpari-ban. Telefonszám: 8 (800) 700-77-07. Cím: Novoszibirszk, ul. 119, Zyryanovszkaja utca.

Abszolút biztosítás

Értékelés: 4.2

Abszolút biztosítás

Az Abszolút Biztosító folytatja a rangsort. A cég nagy gondot fordít a hírnevére, és mindent megtesz a károk határidőn belüli megtérítése érdekében. Egy biztosítási esemény kezelése azonban általában túl sokáig tart.

Javasoljuk, hogy az MTPL-rendelkezést a hivatalban kérelmezze, mivel a webes szolgáltatás gyakran hibákat generál. A hatályos szerződést egy helyszínen nem lehet kijavítani.

A biztosító inkább az autójavítást ajánlja fel kifizetésként. A szolgáltató központok munkájával kapcsolatban néhány panasz érkezett.

Csak egy fiók van Novoszibirszkben. Nehéz lehet elérni őket. Telefonszám: 8 (800) 200-18-38. Cím: Novoszibirszk, ul. Makszim Gorkij, 79 éves.

VSK

Értékelés: 4.1

VSK

A rangsor utolsó helyét a VSK-nak adtuk. 1992-ben alapították, és azóta egyre népszerűbb az autótulajdonosok körében. 2020-ban a vállalat felkerült a Forbes “Oroszország 200 legnagyobb magáncégének” listájára.

A biztosítótársaság híres arról, hogy a biztosítási eseményt illetően gyorsan döntést hoz. A veszteségeket a címzést követő 5 napon belül rendezik. Örvendetes, hogy az ügy állásáról közvetlenül a honlapon tájékozódhatunk.

Szükség lesz a VSK-ágazathoz, ha változtatásokra van szükség. Általában hosszú várólisták vannak. Sok ügyfél elégedetlen az alacsony kifizetésekkel és a javítás nehéz feltételeivel a kínált szervizközpontban.

Novoszibirszkben 4 VSK-fióktelep működik. Egyikük Novoszibirszkben található, az ul. Gogolya 42. Telefonszám: 8 (800) 775-15-75.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: